12. kolo
03.11.2019 16:00 CET
4 : 2
(3:1)

Reportáž

CA Osasuna přestřílela Alavés 4:2

V dobrých výsledcích dál pokračuje Osasuna Pamplona. Nováček LaLigy doma ještě neokusil hořkost porážky a platí to i po zápase s Alavésem. Šestibrankovou přestřelku nakonec zvládl ve svůj prospěch a zvítězil 4:2. Hned tři branky padly na El Sadaru z pokutového kopu.

Osasuna se může opřít o domácí prostředí a toho v utkání proti Alavésu beze zbytku využila. Vše přitom mohlo mít docela jiný scénář, kdyby Wakaso v 10. minutě mířil jen o trochu přesněji. Deportivo mělo ještě jednu šanci v 17. minutě a opět to byl Wakaso, který těsně minul Martínezovu svatyni. Dvě nevyužité gólovky Alavés mrzely, protože o tři minuty později odvedl fantastickou práci s balónem Oier, jeho průnikovou přihrávku Ávila ještě posunul na Rubéna Garcíu, který z malého vápna prostřelil Pacheca.

Branková kanonáda tím byla odstartována a ještě do konce prvního poločasu se skóre změnilo třikrát. O šest minut po Garcíově brance se fantasticky trefil k tyči Ezequiel Ávila a domácí šli do dvoubrankového trháku. Ne však na dlouho, protože Alavés vzápětí snížil. Martínův nákop si na ofsajdové hranici zpracoval Víctor Laguardia a přesnou střelou vrátil Depor do hry. Hosté si nakonec stejně první poločas pokazili, v nastaveném čase zahrál ve vlastním vápně rukou Duarte a sudí odpískal pokutový kop, který suverénně proměnil Roberto Torres.

Ani to Deportivo nezlomilo a v 51. minutě se kopala penalta i na druhé straně. Faul na Joselua potrestal Lucas Pérez. Výčet pokutových kopů tím v zápase ještě nekončil a znovu stačilo pár minut, aby sudí Montero foukl do píšťalky a opět za hraní rukou. Viníkem byl tentokrát Manuel García a úspěšným exekutorem Juan Villar.

Osasuna vedla 4:2 a měla i další šance. Nacho Vidal trefil po hodině hry břevno a i další možnosti zůstaly nevyužity. Alavés v průběhu zápasu dvakrát snížil, ale druhá branka byla zároveň jeho poslední.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-espana.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele