12. kolo
02.11.2019 21:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Real Madrid hrál doma s Betisem bez branek

Klopýtnutí Barcelony nedokázal využít ani její největší rival Real Madrid. Bílý balet doma nezvykle remizoval 0:0 s Betisem a zůstal o skóre na druhém místě. I o to ale může přijít, pokud Granada své nedělní utkání vyhraje. Real Madrid měl po celé utkání převahu, jenomže výborného brankáře Roblese zkrátka nedokázal překonat.

Bezgólová remíza je na Santiago Bernabéu hodně netypická a dalo by se říci vzácná. Betis dokázal ubránit hvězdný Zidanův výběr, byť měl při tom mnohdy velké štěstí. Už v začátku měli domácí obrovské možnosti a dokonce vstřelili prostřednictvím Hazarda gól, který ale nebyl uznán.

Ale pěkně popořádku, v 7. minutě totiž Modrić vysunul Benzemu a ten střelou spálil první gólovku. Dobře přitom zasáhl Robles. Hned o minutu později předvedl skvělou akci Hazard a dokonce jí zakončil gólem, který však VAR technologie kvůli ofsajdu neuznala. Betis přežil počáteční akce Madridu a ve 22. minutě mohl Santiago Bernabéu dokonale zaskočit. Nabil Fékir měl dobré střelecké postavení, jenomže branku Courtoise těsně netrefil. Šlo víceméně o ojedinělý pokus Betisu, protože Real byl výrazně lepší.

Těsně před koncem prvního poločasu šli do akce oba brankáři. Nejprve Robles vyrazil prudkou střelou Sergia Ramose a na druhé straně musel rychle k tyči i Courtois.

Po zákroku na Ferlanda Mendyho se Real dožadoval pokutového kopu, ovšem sudí se opít nenechal. Mendy ale znamenal pro obranu Béticos velké nebezpečí a po hodině hry jeho střela, naštěstí pro hosty, skončila v boční síti. Bílý balet čtvrthodinu před koncem stupňoval svůj tlak, ale Robles stále odolával. Už v nastaveném čase předvedl další důležité zákroky a nakonec byl on první hvězdou utkání. Pro Betis je remíza ze Santiago Bernabéu ziskem, pro Real zcela pochopitelně ztrátou.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-espana.net

Komentáře (5)

Přidat komentář
Pharrell

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Elmas

Měl jsi něco taky tipnout.

Reagovat
Fikus19

3:0 asi jo

Reagovat
Elmas

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele