12. kolo
03.11.2019 18:30 CET
1 : 2
(1:1)

Reportáž

Leganés opět prohrál, tři body si odvezl Eibar

Rychlá branka Youssefa En-Nesyriho sice dodala domácím dávku optimismu, jenomže to bylo v celém utkání vše. Eibar ještě do poločasu vyrovnal a v závěru strhl výsledek definitivně na svojí stranu. Leganés tak zůstává na posledním místě tabulky a jeho situace se stává čím dál kritičtější.

Po pravdě řečeno to ze strany Leganésu nebylo zas tak špatné utkání, ovšem k čemu to je, když nezískáte body... A že je Leganés zrovna potřebuje jako sůl. Začátek byl ze strany Leganésu na jedničku, po šesti minutách pálil z hranice šestnáctky Braithwaite, balón se dostal ke kopačkám Carilla, který však Dimitroviće nepřekonal. Závar však pokračoval a nakonec balón za brankovou čáru dotlačil Youssef En-Nesyri. Leganés vedl 1:0 a lepší začátek si jeho kouč ani nemohl přát.

Vedení domácího celku ale dlouho netrvalo a už v 18. minutě byl stav znovu nerozhodný. Coteho výborný centr na malé vápno dopravil do sítě hlavou Charles a Cuéllar byl bez šance. Leganés se pak snažil vrátit vedení na svojí stranu, ale podobně jako hostující tým si do konce prvního poločasu žádnou velkou šanci nevypracoval.

I ve druhém poločase se na větší gólovku čekalo a po hodině hry s ní přispěchal Rosales s En-Nesyrim. Prvně jmenovaný střílel na zadní tyč a druhý na balón těsně nedosáhl. Zdálo se, že vyrovnané utkání vítěze nepozná a dost možná by byl výsledek 1:1 spravedlivější, jenže osud tomu chtěl jinak.

V 84. minutě obrana Leganésu zaspala, Orellana vysunul Kikeho Garcíu a ten zblízka nedal Cuéllarovi šanci zasáhnout. Eibar v závěru utkání urval vítězství a získal důležité tři body.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele