12. kolo
03.11.2019 12:00 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

Valladolid třemi zásahy zdolal Mallorcu

Konečný výsledek je pro Mallorcu možná až příliš krutý. Ostrované rozhodně nepředvedli tak špatný výkon, ovšem byli málo produktivní, zatímco jejich soupeř trestal co mohl. Právě vyšší efektivita nakonec přinesla Valladolidu důležité tři body. Brankáře Fabriho postupně překonali Fernández, Ünal a Ramírez.

Valladolid dokázal Mallorcu přestřílet, měl pět pokusů na branku, zatímco Mallorca jen jeden. A to byl kámen úrazu hostujícího mužstva, protože v ostatních statistikách bylo minimálně rovnocenným soupeřem.

Diváci čekali na první příležitost až do 24. minuty, kdy je zvedl ze sedadel Óscar Plaňo. Po zpětné přihrávce pálil nad branku, takže gólman Fabri nemusel zasahovat. Jinak se hrál vyrovnaný fotbal, který se dostal na scestí až pět minut před přestávkou. Míchelem parádně zahraný rohový kop se snesl na hlavu Joaquína Fernándeze a ten poslal Valladolid do vedení.

Mallorca do konce první půle odpovědět nestačila a na začátku druhého poločasu si situaci ještě více zkomplikovala druhým gólem. Fabri se při snaze chytit balón vrhl pod nohy Ünalovi a sudí odpískal pro domácí pokutový kop. Sám postižený Enes Ünal se rozhodl pro tvrdou střelu doprostřed branky a udělal dobře.

Herně si Mallorca nevedla špatně, ale před vápnem domácích byla bezzubá. Jen s jednou střelou na branku se zápasy vyhrávají těžko a Bermellones si to po tomto zápasu dobře uvědomují. Valladolid dokázal v nastaveném čase ještě jednou udeřit a dát výsledku konečnou podobu 3:0. Sandro Ramírez ze střední vzdálenosti vypálil, balón zaplaval a skončil za Fabriho zády.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Elmas

0:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele