12. kolo
03.11.2019 18:30 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Getafe vyhrálo ve Vigu 1:0

Celta Vigo doma nestačila na Getafe a po porážce 0:1 zůstává v sestupovém ohrožení. Další porážku jen s obtížemi přežije kouč Fran Escribá, jehož pozice byla už před tímto zápasem hodně nahnutá. Výhru madridského celku zajistil ve 37. minutě Kenedy.

Domácí celek se v letošní LaLize hodně trápí a další neúspěch přidal v neděli na Balaídos. Getafe možná nemělo v úvodu utkání tak velkou převahu, ale bylo přeci jenom o něco aktivnější a pilnější ve střelbě. Pozornost Blanca vyzkoušel Francisco Portillo. Na druhé straně zase protáhl Soriu střelou k tyči Lobotka. Nerozhodný výsledek nakonec vydržel do 37. minuty, kdy se rozhodl pro individuální akci Kenedy a poté, co zatáhl balón do vápna, přesnou ranou k tyči překonal Blanca.

Celestes měli pětačtyřicet minut, aby s výsledkem něco udělali, ale směrem dopředu se jim vůbec nedařilo. Escribovi svěřenci měli větší držení balónu, místy přes 60%, ale když nevystřelíte, nemůžete dát gól a to byl zásadní problém domácího celku.

Getafe v závěru zápasu hru kouskovalo a vlastně nedovolilo domácím si vytvořit jakýkoliv tlak. V nastavení hosté z Madridu bránili před vlastní šestnáctkou v jedenácti mužích a nejtěsnější náskok nakonec uhájili.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-espana.net

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

+ zranený Santi Mina, tak si myslím, že na toto by sa mala natipovať dvojka. Zaujímavý by mal by´t hlavne druhý polčas.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele