LaLiga - souhrn 12. kola

09.11.2018, 22:51, aktualizováno 11.11.2018, 22:43
Komentáře a souhrny
Barcelona překvapivě doma nestačila na Real Betis, přesto zůstává na čele před Sevillou, která nakonec přece jen vybojovala tři body proti Espanyolu. Deportivo Alavés si poradilo s Huescou a je na průběžné čtvrté pozici. Atlético Madrid vydřelo tři body nad Bilbaem a vítězství zapisuje rovněž Real Madrid...

Celta Vigo - Real Madrid 2:4

11.11.2018 20:45

Góly: 61. Hugo Mallo, 90+4. Brais Méndez - 23. Karim Benzema, 56. Gustavo Cabral (vl.), 83. Sergio Ramos (pen.), 90+1. Dani Ceballos

Solariho kůra začíná fungovat! Pod vedením nového trenéra Real Madrid ještě neprohrál a tři body získal také ve Vigu. Tam mu hodně pomohl špatný výkon domácího obránce Cabrala, který kromě vstřelení vlastní branky byl ještě vyloučen.

Real Madrid našel svého spasitele. Alespoň se to zatím tak jeví, protože Santiago Solari překvapuje dobrými výsledky. Další z nich si chtěl připsat ve Vigu a využil k tomu hráče jako Kroos, Modrić, Vázquez, Odriozola, Reguilón nebo Bale. Domácí Celta se spoléhala na ofenzivní dvojku Aspas - Gómez a solidní obranu v čele s Mallem nebo Roncagliou.

Bílý balet na nic nečekal a od prvních minut začal "tancovat". Odrizovala prošel už ve třetí minutě utkání do pokutového území, přihrál na hranici pokutového území a Karim Benzema poprvé tvrdě vypálil. Francouzský mušketýr se dostal do zakončení také o minutu později po pasu od Balea, jenže tentokrát minul tyč o pár centimetrů.

Celta věděla, že zase tak velké množství šancí mít nebude, a že ty nabízené bude muset využívat co nejlépe. Ve 13. minutě málem docílila branky, když se vpřed po pasu za obranu hnal útočník Maxi Gómez, jenže toho zase zastavil zdvižený praporek sudího. Iago Aspas poté neuspěl střelou zpoza vápna, třebaže měl dostatek času na přípravu.

Po zranění Casemira přišel do hry Ceballos a s jeho nástupem dostala hra Realu více rychlosti i techniky. Ve velké šanci se ale tou dobou objevili domácí. Na centr od rohového praporku si naskočil Cabral, jehož hlavička se od tyče odrazila zpět do hry! Ve 23. minutě se už lepší Real prosadil. Luka Modrić byl architektem krásné průnikové nahrávky na Karima Benzemu, který si zpracoval míč a prostřelil brankáře Álvareze!

Další branku mohl přidat Toni Kroos. Benzema se totiž skvěle uvolnil v pokutovém území a poslal zpětnou přihrávku do vápna, jenže Kroos prázdnou bránu vůbec netrefil! Dost práce měl také Thibaut Courtois, který musel likvidovat ránu Boufala těsně před koncem půle.

Pět minut po začátku té druhé se do šance probíjel Karim Benzema a jeho krásnou ránu zastavilo až břevno! Benzema je pod Solarim hodně klíčový hráč, což dnes dokázal. Jeho napadání Celty vedlo ke ztrátě míče soupeře, načež Benzema vypálil. Míč se sice odrazil, jenže pouze do dobíhajícího obránce Cabrala - 2:0.

Gólové hody ale pokračovaly. V 61. minutě si na krásnou nahrávku do vápna naběhl obránce Hugo Mallo, kterého nikdo nehlídal. Zkušený obránce míč zpracoval a poslal přesně pod brankářem Courtoisem!

Pak se chvíli nic nedělo a vypadalo to, že další branky už jen tak nepřibudou. V posledních deseti minutách se ale s góly roztrhl pytel. David Juncà fauloval v pokutovém území Odriozolu a sudí pískal penaltu. K ní se postavil Sergio Ramos a po vzoru Antonína Panenky elegantně proměnil!

O dalších šest minut později dostal druhou žlutou kartu Cabral a byl vyloučen. Početní výhody hosté využili díky krásné ráně Daniho Ceballose, který napřáhl zpoza hranice pokutového území a jeho nádherná střela zapadla pod břevno domácí branky! A nebylo to všechno, protože poslední slovo měla Celta. Mladík Brais Méndez se v nastavení utkání opřel do odraženého míče a s pomocí lehké teče jej dostal za záda bezmocného brankáře Courtoise - 4:2.

Více informací k zápasu

Rayo Vallecano - Villarreal CF 2:2

11.11.2018 18:30

Góly: 45. Raúl de Tomás, 66. Álvaro García - 33. Samuel Chukwueze, 80. Nicola Sansone

Zaslouženou remízou 2:2 skončilo utkání Raya s Villarrealem, oba soupeři tak zůstávají i nadále u dna La Ligy.

Oba celky se v době výkupu nacházely v nejisté formě a podle toho také vypadal začátek první půle. Rayo i Villarreal předváděly opatrnou hru, snažíc se především vyvarovat nějaké hrubky.

První vážnější akce hostů skončila ve 33. minutě nádherným gólem Samuela Chukwuezeho. K tomu přilétl nadýchaný centr od spoluhráče Moriho a vydařenou individuální akci zakončil přesnou střelou na bližší tyč.

Hráči "Žluté ponorky" se již nejspíše viděli v šatnách, když jim v nastaveném čase prvního poločasu proletěl centr vápnem až na nabíhajícího Ráula de Tomáse. Jeho gól na 1:1 musel velice usnadnit poločasový rozhovor domácího trenéra k týmu.

Druhá polovina utkání měla podobný průběh jako ta první. Hosté se snažili držet míč a trpělivou kombinací dostat do výhodné pozice. Domácí Rayo trpělivě bránilo a snažilo se přecházet do rychlých protiútoků. V 66. minutě se domácí pokusili o dalekonosnou střelu, kterou nešikovně vyrazil gólman Asenjo přímo na přibíhajícího Álvara Garcíu. Ten již neměl problémy s dorážkou a uvrhl Estadio Teresa Rivero do extáze. Domácí předvedli krásný obrat a nyní byli ve vedení 2:1.

Hosté se s tímto stavem nehodlali smířit a vrhli své síly dopředu. V 80. minutě si přebral míč Nicola Sansone na levé straně a krásně si navedl míč do středu hřiště. Jeho dalekonosná střela zapadla k pravé tyči a bylo opět vyrovnáno. V nastaveném čase jsme mohli vidět ještě nedovolený zákrok Alvára Gónzáleze z Villarrealu, po němž viděl druhou žlutou kartu a zamířil předčasně do sprch. Podle předpokladů vyrovnané utkání skončilo i po hvizdu rozhodčího 2:2 a oba soupeři berou zasloužený bod.

Více informací k zápasu

Sevilla FC - Espanyol Barcelona 2:1

11.11.2018 18:30

Góly: 74. Gabriel Mercado, 89. Wissam Ben Yedder - 38. Borja Iglesias

Sevilla doma dokázala otočit vývoj utkání s Espanyolem Barcelona a připisuje si tři cenné body. Ačkoli hosté z Katalánska krátce před koncem první půle vedli díky brance Iglesiase, ve druhé půli podlehli lepší Seville. Ta se radovala po trefách Mercada s Ben Yedderem.

Espanyol i Sevilla jsou týmy, kterým se letošní sezona velmi daří. Ve dvanáctém kole se jejich střet rovnal duelu o druhé místo! Sevilla byla mírným favoritem, a to také díky domácímu prostředí. Hosty měli trápit hráči jako Vaclík, Sergi Gómez, Sarabia, Vázquez nebo Promes se Silvou. Espanyol hodlal ukázat, že jeho skvělé postavení není náhodné, a to díky Iglesiasovi, Melendovi, Darderovi, Lópezovi či Garcíovi.

Od prvních minut udržovaly oba celky poměrně vysoké tempo utkání. Pablo Sarabia vyslal už v první minutě střelu z hranice velkého vápna, jenže tu poslal těsně vedle tyče! Brankář López byl obecně pod tlakem domácí ekipy, což podpořil trochu netradičně hlavou také Quincy Promes. Jeho pokus po skvělém centru ze strany však mířil jen do míst, kam López dosáhl.

K hlavičce se propracoval o něco později také zkušený záložník Franco Vázquez, jenže ani on nemířil přesně. Přesnost byla v prvních chvílích velkým problémem Sevilly, třebaže aktivitu jí upřít nelze. Espanyol se začal osmělovat spíše až po dvaceti minutách. Nejprve střílel vedle Iglesias a po něm se do kombinace neúspěšně zapojil také Darder.

Ve 29. minutě se na zadní tyč Lópezovy brány snesl trochu delší centr, na který si naběhl Franco Vázquez a sledoval, jak i přes veškerou snahu posílá míč jen těsně nad bránu! Sevilla byla rozhodně aktivnějším týmem, jenže neproměňovala své šance. Zato hosté ano. Ve 38. minutě Darder poslal ve vápně před bránu krásný balon na nehlídaného Borju Iglesiase, jenž díky náběhu dokázal dostat míč za Vaclíka!

Sevilla potřebovala reagovat a nepříliš výrazného Promese proto nahradil zkušený kanonýr Wissam Ben Yedder. Jednoduché kombinace Espanyolu ale dělaly stále Seville potíže. Do volného prostoru si naběhl Iglesias, kterého opět nikdo těsně nehlídal. Trochu se při přebírání míče zamotal, ale přesto dokázal z úhlu vylekat Vaclíka.

Jesús Navas se dvacet minut před koncem utkání pokusil o to samé na druhé straně, jenže scházela mu přesnost. Následně však už domácí protrhli svou smůlu. Po centru ze strany si na míč naběhl dlouhý stoper Gabriel Mercado a nohou se položil do míče - 1:1.

U jedné branky ale Sevilla nechtěla zůstat a přidala na tempu. Éver Banega posílal do vápna jeden centr za druhým v naději, že jej někdo umístí správně. Povedlo se to až Benu Yedderovi, který v 89. minutě přihrávku právě od Banegy zužitkoval a poslal ji těsně před brankářem Lópezem elegantně ke vzdálenější tyči - 2:1!

Více informací k zápasu

FC Barcelona - Real Betis 3:4

11.11.2018 16:15

Góly: 67. Lionel Messi (pen.), 79. Arturo Vidal, 90+2. Lionel Messi - 20. Júnior Firpo, 34. Joaquín, 71. Giovani Lo Celso, 83. Sergio Canales

Návrat do sestavy Barcelony pořádně zhořkl pro Lionela Messiho, potažmo celou FC Barcelonu. Betis Sevilla vyloupil stadion Camp Nou a odváží si domu tři body za vítězství 4:3!

Psalo se 10. září roku 2016, kdy naposledy padla Barcelona na vlastním hřišti proti soupeři z La Ligy, konkrétně to bylo proti Deportivu Alavés. V dnešním utkání chybovala především domácí obrana, která si poprvé od roku 2003 nechala doma nasázet 4 góly. Všechny tyto milníky dnes přepsal hostující celek, který má papírově velice zajímavý tým, avšak až doposud zcela nenaplňoval svůj potenciál.

Před výkopem utkání vše nasvědčovalo tomu, že domácí si dokráčí pro další velké vítězství. Po několikazápasové pauze se vrátil hvězdný Lionel Messi a plné Camp Nou bylo připraveno hnát své miláčky do útoku. Oba soupeři začali první poločas zostra. Domácí gólman Ter Stegen musel poprvé zasahovat již v 7. minutě, kdy vyrazil pokus Joaquína nad branku. Ve 12. minutě se připomněl i navrátilec Messi, který si poradil hned s pěticí protihráčů, avšak jeho pokus byl zablokován jedním z obránců.

Běžela 20. minuta a domácí se dostali po sraženém centru k rohovému kopu. Ten se domácím příliš nepovedl a hosté tak mohli do rychlého protiútoku. Júnior Firpo dostal krásný pas, po kterém mohl volně unikat po levé straně až do velkého vápna. Tam proti němu zůstal osamocen S. Roberto, kterého Firpo zmátl kličkou do středu hřiště a prudkou ranou na bližší tyč prostřelil domácího Ter Stegena!

Domácí se ve 26. minutě dostali k volnému přímému kopu. K tomu se postavil Messi a nádherným pasem našel stopera Lengleta, který měl střelu na dlouhou nohu, ale i tak stačil zakončit. Střelu však bravurně vytěsnil hostující gólman Lopéz reflexivním zákrokem.

Ve 34. minutě se odehrála obdobná situace, předcházející prvnímu inkasovanému gólu domácích. Barcelonští zahrávali rohový kop, ze kterého však nabídli šanci k protiútoku Betisu Sevilla. Domácí obrana zůstala jako zkoprnělá a vůbec nereagovala na centr Cristiana Tella z pravé strany, který našel zcela volného Joaquína. Ten placírkou uklidil míč do brány a první poločas tak skončil senzačním vedením hostujícího Betisu Sevilla 2:0!

Domácí trenér Valverde nebyl spokojen s hrou své středové řady, kde o poločase vystřídal Arthura za A. Vidala. Barcelonští vlétli v úvodu druhého poločasu na svého soupeře a hned ve 48. minutě se ke střele prokličkoval opět Messi, jehož rána letěla prolétla půl metru kolem tyče.

V 57. minutě sáhl domácí trenér k opětovnému střídání, dosud nevýrazného Malcoma vystřídal Munir, který vzápětí po vystřídání připravil šanci pro svého kolegu Suáreze. Bohužel pro domácí, také jeho pokus skončil mimo tyče hostujícího gólmana.

Obrázek hry v druhém poločase se příliš nelišil od toho prvního. Domácí Barcelona se snažila držet míč na svých kopačkách a hosté trpěli vyčkávali na svou šanci zaútočit z protiútoků. Domácí Jordi Alba se v průběhu 67. minuty řítil do vápna, kde padl po souboji s Cristanem Tellem a rozhodčí tak nařídil penaltu. K té se postavil Lionel Messi a s přehledem ji proměnil. Domácí tak snižují na průběžných 1:2.

Betis Sevilla se z této branky oklepal velice záhy. Neuběhly ani 4 minuty a k centru do vápna se dostal hostující záložník Lo Celso, jehož střelu nedokázal ter Stegen lapit a míč mu propadl za brankovou čáru. Hosté tak opět vedou o 2 branky na stadionu Camp No!

Domácí se ani po tomto gólu nehodlali vzdát. V 79. minutě se o snížení na 2:3 postarali oba střídající hráči. Munir si nejprve skvěle naběhl za obranu Betisu, odkud posouval míč na lépe postaveného Vidala, který míč dorazil do odkryté branky.

Schylovalo se k závěrečnému tlaku domácích, kterým však překazil plány Ivan Rakitić. V 82. minutě šel ve středu hřiště do zbytečného skluzu, během něhož zasáhl nohy protihráče a uviděl druhou žlutou kartu. Domácí stále prohrávali o jeden gól a navíc dohrávali utkání v oslabení!

Toho využili opět hosté k bleskurychlé akci, na jejímž konci přihrával Júnior Firpo na Sergia Canalese. Ten touto přihrávkou nepohrdl a zvýšil vedení svého týmu na 2:4.

Barcelonští se dostali ještě v samotném závěru utkání k poslední šanci. Arturo Vidal přihrával uvnitř vápna na Lionela Messiho, který vstřelil svůj druhý gól v utkání a alespoň koriguje stav na 3:4. Nic více se již neudálo a rozhodčí ukončil tento nešťastný zápas pro domácí výběr.

Více informací k zápasu

Deportivo Alavés - SD Huesca 2:1

11.11.2018 12:00

Góly: 41. Jony, 68. Rubén Sobrino - 35. Moi Gómez

Deportivo Alavés uhrálo cennou výhru 2:1 nad celkem SD Huesca a drží se i nadále v nejlepší čtyřce. Hosté z Huescy se stále trápí a zůstávají na posledním místě La Ligy.

Domácí Deportivo vstoupilo do utkání v roli jasného favorita. První vážnější ohrožení branky soupeře přišlo v 19. minutě, kdy se Ibai Gómez šikovně uvolnil na pravém křídle a prudkou přihrávkou našel ve vápně Bastóna, kterého však vychytal pozorný Jovanovič.

Hráči Deportiva se snažili držet míč a především tvořit hru. Byl to ale nečekaně hostující celek, který se ve 35. minutě ujal vedení. Huesca se osmělila a po kombinaci se ujal míče Moisés Gómz. Jeho ránu zpoza vápna podcenil domácí gólman Sivera a míč mu propadl na bližší tyči do sítě. Hosté tak šli do senzačního vedení 0:1.

Vyrovnání na sebe nenechalo dlouho čekat. Ve 41. minutě opět centroval aktivní Ibai Gómez z pravé strany, na jeho centr si naběhl Jony a razantní hlavičkou propálil Jovanoviče. Skóre se do konce poločasu již neměnilo a oba protagonisté mohli začít druhý poločas za nerozhodného stavu 1:1.

Nováček soutěže z Huescy vstoupil do druhého poločasu odhodlaně. Domácí tým se poměrně dlouho snažil zvednout a to se mu také podařilo v 68. minutě. Obrovskou minelu předvedl hostující obránce Semedo, který doslova naservíroval míč Rubénu Sobrinovi. Ten se dlouho nerozpakoval a s pomocí teče dalšího hostujícího beka vstřelil vedoucí gól svého týmu. Alavés se ujal vedení 2:1.

Zbytek druhého poločasu nabídl především mnoho tvrdých soubojů, které rozhodčí častoval žlutými kartami. V samotné závěru ještě přišel lehký nápor hostů, kteří se snažili prolomit domácí obranu, avšak jejich snaha byla marná. Rozhodčí odpískal konec druhé půle a domácí se mohli radovat z konečného vítězství 2:1.

Více informací k zápasu

Girona FC - CD Leganés 0:0

10.11.2018 20:45

Góly: -

Leganés v boji o záchranu získal cenný bod na katalánské půdě v Gironě, kde se domácí příznivci museli spokojit s nudným výsledkem 0:0. Girona sice byla mírně aktivnější, jenže na branku gólmana Cuellára ani jednou nevystřelila.

A pokud nevystřelíte na branku, horko těžko můžete vyhrát. Na druhou stranu ani Leganés nebyl ve střelbě nijak pilný a výsledek 0:0 zcela odpovídá průběhu utkání.

Asi největší příležitost domácích měl po deseti minutách Cristian Stuani, který měl dobře nabito, ale branku těsně minul. Větší příležitost si Girona vypracovala až v samotném závěru! Hosté ve 25.minutě dokonce vstřelili branku, jenže z ofsajdu, takže radost okamžitě přerušil zdvižený praporek. První poločas opravdu nic světoborného nepřinesl, diváci se na stadionu de Montilivi prostě a jednoduše nudili.

A to platilo ještě dlouhou dobu i v průběhu druhého dějství. Až závěrečná desetiminutovka přinesla obrovskou příležitost hostujícího celku. Důležité tři body mohl Leganésu přinést Jonathan Silva, který střelou orazítkoval tyč! A aby to bylo spravedlivé, zvonilo se i na druhé straně po střele střídajícího Lozana. Ve čtvrté minutě nastavení zmařil poslední šanci zápasu vynikajícím zákrokem brankář Bunú, ten nebezpečnou hlavičku vyrazil do bezpečí.

Více informací k zápasu

Atlético Madrid - Athletic Bilbao 3:2

10.11.2018 18:30

Góly: 61. Thomas Partey, 80. Rodri, 90. Diego Godín - 36. Iñaki Williams, 64. Iñaki Williams

Nezničitelný duch Atlética Madrid má další oběť. Co na tom, že Athletic navzdory dosavadnímu trápení podal v Madridu výtečný výkon a dvakrát se díky trefám Iňakiho Williamse ujal vedení, když domácí stejně pokaždé vyrovnali a v druhé minutě nastavení strhli dramatické utkání na svou stranu. Vítězný gól ani nemohl vstřelit nikdo jiný než Diego Godín, jenž přitom utkání dohrával se zraněním atypicky v útoku, zatímco na stoperu jej zastupoval Saúl Ňíguez.

První půle přitom nasvědčovala pravému opaku. Athletic byl favoritovi více než vyrovnaným soupeřem, a navíc při prvním zaváhání soupeřovy defenzivy nemilosrdně udeřil. Markel Susaeta proklestil míč do pokutového území vstříc Mikeli San Josému, jenž vyslal zdánlivě nechytatelnou ránu do horního růžku. Jan Oblak sice vytáhl fantastický zákrok a vytěsnil míč na tyč, jenže jako první na nastalou situaci zareagoval Iňaki Williams a ze vzdálenosti sotva pár decimetrů poslal hosty do vedení.

To Atlético se směrem dopředu trápilo a nebylo divu, že po změně stran již na trávník nevyběhl Diego Costa, jehož Diego Simeone překvapivě po zranění zařadil hned do základní sestavy. S příchodem Vitola a následně také Rodriho šla hra domácího celku skutečně nahoru, ovšem stejně nescházelo mnoho, aby Athletic své vedení navýšil. Znovu u toho byl aktivní Williams, jenž se dostal k dalšímu zakončení z hloubi šestnáctky, ale Oblak jeho úmysl vystihl a přízemní křižnou ránu pohotově lapil. A sotva dvě minuty nato bylo vyrovnáno. Thomas Partey využil nedostatečného dostoupení soupeřovy defenzivy a z dobrých třiadvaceti metrů vyslal pumelici, která propálila vše, co jí stálo v cestě, včetně plachtícího brankáře Herrerína.

Reakce klubu z Bilbaa ale byla ukázková. Rychlý kontr založil Iker Muniain, jenž vybídl k sólovému úniku aktivního Williamse, a forvard Athleticu ve sprinterském souboji nedal Diegu Godínovi sebemenší šanci, stejně jako v zakončení vyběhnuvšímu Oblakovi. Williams se tak stal vůbec prvním hráčem, který na novém stadionu Atlética skóroval v jednom zápase dva góly, přičemž svým vystoupením jen potvrdil pověst mistra venkovních zápasů, neboť na cestách skóroval všech svých posledních čtrnáct branek.

Atlético, které v tu chvíli již třikrát vystřídalo, čelilo po zbytek utkání nejen nepříznivému stavu, ale také zranění Godína, jenž se musel chtě nechtě přesunout na hrot útoku, zatímco další hrozící protiútoky měli ve středu obrany za úkol hasit Saúl Ňíguez s Thomasem Parteyem. Navzdory této bizarní formaci však domácí přesto uspěli. Nejprve deset minut před koncem srovnal střídající Rodri, na jehož hlavičku po rohovém kopu se Herrerín opět jen marně natahoval, a v druhé minutě nastavení další zmatky v šestnáctce Athleticu vytrestal právě Godín, jenž zblízka zabořil míč hlavou do sítě. I když uruguayskému stoperovi zprvu zkazil radost zdvižený praporek čárového rozhodčího, porada s videoasistentem ukázala, že k žádnému provinění pravidel nedošlo a domácí příznivci mohli definitivně vybuchnout radostí.

Atlético tak v La Lize poskočilo na druhou příčku, zatímco Athletic nadále zůstává na samé hraně sestupu na sedmnáctém místě a pozice manažera Eduarda Berizza je čím dál nejistější. Odvolání někdejšího kouče Celty Vigo po sobotním utkání by však bylo kruté, neboť baskický klub v Madridu podal podstatně lepší výkon než v předešlých zápasech a k bodovému zisku z hřiště favorita mu scházela snad jen trocha potřebného štěstí.

Více informací k zápasu

Getafe CF - Valencia CF 0:1

10.11.2018 16:15

Góly: 81. Dani Parejo (pen.)

Valencia konečně vyhrála a tři body veze domů po utkání s Getafe. V zápase byla jasně lepším týmem a výhru jí zajistila proměněná penalta z 81. minuty, kterou zvládl Parejo.

Valencia toužila konečně prolomit smůlu a po několika remízách si chtěla připsat výhru. K tomu jí sloužilo utkání proti Getafe, do něhož navíc mohla poslat téměř kompletní kádr. V základní sestavě se objevili hráči jako Wass, Garay, Soler, Parejo, Rodrigo nebo Mina, který po uzdravení Valencii hodně pomáhá svými góly.

Getafe se spoléhalo na domácí prostředí a mimo jiné na služby zkušeného útočníka Moliny. V bráně byl opět Soria, před ním v poli nastoupili Portillo, Antunes nebo Cabrera s Arambarrim.

Jako první musel zasahovat hostující brankář Neto, neboť ho už ve třetí minutě pořádně protáhl Suárez. Na opačné straně se do šance pozvolna dostával Rodrigo Moreno, jenže si v rozhodující chvíli nepohlídal ofsajdovou linii.

Hodně zajímavá byla minuta třináctá. Nejprve se domácí dožadovali odpískání pokutového kopu za hraní rukou, na což sudí nereagoval. Hra tedy pokračovala a po rohovém kopu se do šance protlačil obránce Cabrera. Ten z blízkosti hlavičkoval jen do tyče, načež dorážka Moliny mířila trestuhodně mimo!

Valencia rozhodně v obraně nepůsobila jistým dojmem a několikrát musel brankář Neto děkovat tomu, že hráči domácího Getafe neměli v zakončení svůj den. Po pětadvaceti minutách Valencia málem mohla slavit. Soler průnikovou přihrávkou našel Rodriga, který ale z úhlu nepropálil Soriu. Zkušený brankář Getafe míč vyrazil před sebe jen k Solerovi, jenže ten se k ráně vůbec nedostal!

Na zajímavý pas ze strany si krátce před koncem první půle naskočil Maksimović, jenže mířil hlavou jen do míst, kam se brankář Neto v pohodě dostal. Téměř už v nastavení podnikl skvělý sprint útočník Rodrigo a nakonec mohl upalovat sám na Soriu, jenže toho překonat nedokázal. Soria totiž nohou vyrazil balon do zámezí.

Hned po návratu obou jedenáctek na hřiště vyrobila obrana Valencie velkou chybu, když nechala Molinu postupovat na bránu. Ačkoliv jej tísnili dva obránci, Molina si dobře pokryl míč a dokázal vypálit. Nastřelil ale jen břevno! Brankář Soria byl s přibývajícím časem stále více zaměstnáván a dobrou ranou jej vyzkoušel také Parejo.

Valencia stupňovala svůj tlak a se snahou vstřelit branku se na hřiště dostal zkušený forvard Kevin Gameiro. Po centru Gayi postupoval na bránu, což ukončil až zdvižený praporek sudího. V 79. minutě už zápas nabídl rozuzlení. Nejprve obránce González fauloval, za což viděl žlutou kartu. Za protesty mu ale sudí ukázal ještě jednu a navíc po přezkoumání videa nařídil pokutový kop! Ten si vzal na starost Dani Parejo a bezpečně proměnil!

Více informací k zápasu

Real Valladolid - SD Eibar 0:0

10.11.2018 13:00

Góly: -

V duelu Valladolidu s Eibarem branka nepadla a výsledek je z pohledu obou stran zcela zasloužený. Na Estadio Municipal José Zorrilla se nehrál špatný fotbal a nějaké šance k vidění byly, avšak ani jedna strana je nedokázala využít.

Hned v úvodu bylo tempo utkání velmi slibné, hra od šestnáctky k šestnáctce však dlouho větší příležitost nepřinášela. Sleď pološancí ukončila až regulérní gólovka ve 36.minutě, kterou měl na svědomí Fabio Orellana, ten si naskočil na ideální centr a sám před Masipem hlavičkoval! Brankář Valladolidu však skokem pokus zneškodnil. Eibar nakonec vyslal na Masipovu branku v prvním poločase tři střely, domácí jen jednu.

Obraz hry se ve druhém dějství příliš neměnil. Vyrovnanou partii mohl rozčísnout v 67. minutě Charles, který si navedl balón ke střele, která mu ale vůbec nesedla a směřovala takříkajíc pánu Bohu do oken.

Vývojem utkání ještě mohlo otřást vyloučení Arbilly, jenž zcela úmyslně zahrál rukou, aby zastavil akci soupeře a sudí zápasu pan Cuadra hostujícího hráče po druhé žluté kartě vyloučil. Čtvrthodinová přesilovka Valladolidu nakonec k ničemu nevedla. Eibar se nájezdům domácích v pohodě ubránil a z Valladolidu si odváží bod.

Více informací k zápasu

Levante UD - Real Sociedad 1:3

09.11.2018 21:00

Góly: 4. Chema - 73. Theo Hernández, 77. Juanmi, 83. Mikel Oyarzabal

Levante dlouho vedlo a mělo skvěle nakročeno získat body, jenomže čtvrthodinu před koncem ztratilo na deset minut koncentraci a třikrát fatálně inkasovalo. Real Sociedad po obrátce zvítězil a minimálně do soboty poskočil na deváté místo. Levante se mohlo posunout na třetí flek, ale po porážce je sedmé.

Byl to zápas zcela odlišných poločasů. První polovina utkání totiž patřila domácím, kteří svojí převahu zúročili vedoucí brankou. Levante mělo opravdu skvělý vstup do utkání a už ve 4. minutě vedlo. Chema dostal na vápně spoustu času ke střele a s pomocí teče propálil brankáře Moyu. Ze začátku mělo utkání výborné tempo, které ale postupem času ztrácelo na intenzitě.

Levante se v prvním poločase dožadovalo pokutového kopu za nastřelenou ruku, jenomže hlavní sudí se rozhodl nepískat. Real Sociedad si v prvním poločase nevytvořil žádnou brankovou příležitost, byť místy vůbec nehrál špatně. Valencijský celek šel v tomto ohledu do šaten zaslouženě s náskokem.

Necelá dvacetitisícovka diváků na stadionu Ciudad de Valencia dlouho viděla vyrovnaný zápas, který rozhodně nenasvědčoval fantastickému obratu Basků. V 73. minutě ale obrana Levante poprvé polevila a Real Sociedad to okamžitě potrestal. Theo Hernández zakončil ve vápně pohlednou akci a srovnal na 1:1 jen krátce poté, co domácí zahodili dobrou příležitost na vstřelení druhé branky. Vyrovnávací trefa hostů odstartovala fantastický obrat. O čtyři minuty později v náběhu na malém vápně procedil balón za Olazábala Juanmi a fantastickou desetiminutovku završil třetím gólem Mikel Oyarzabal, který celou akci sám na vlastní polovině vymyslel a následně i zakončil. Levante nezvládlo jednu fázi zápasu a nakonec nezískalo ani bod.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.FC Barcelona1273234:1824
2.Sevilla FC1272324:1423
3.Atlético Madrid1265116:823
4.Deportivo Alavés1272317:1223
5.Espanyol Barcelona1263316:1021
6.Real Madrid1262420:1620
7.Real Valladolid124539:917
8.Levante UD1252518:1917
9.Girona FC1245313:1417
10.Real Sociedad1244415:1416
11.Getafe CF1244411:1016
12.Real Betis1244412:1516
13.SD Eibar1243512:1815
14.Celta Vigo1235422:2014
15.Valencia CF122828:914
16.Villarreal CF1225511:1311
17.Athletic Bilbao1217413:1910
18.CD Leganés122469:1610
19.Rayo Vallecano1214714:257
20.SD Huesca1213810:256

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (239)

Přidat komentář
X-bano-X

"Eibaru nepomohla ani početní převaha a veze z Valladollidu pouze bod za bezbrankovou remízu." chlapi na zrak je dobrá mrkva

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

No...svojim sposobom ani nie

Reagovat
smazaný uživatel

Nemohlo to Bilbao udržať aspoň remízu?

Reagovat
Rattlesnake

atletico

bilbao

Iňaki dal dva góly naposledy někde v přípravce a ono stejně hovno. ano, baskičtí si rádi dávaji načas a začátky sezón prostě vypouštějí, ale už to začíná být trochu nuda. hrajte hranu odzačátku!

krucinál.

Reagovat
Anacron

Jako jedna výhra z 12 zápasů to je slušný no

Reagovat
Rattlesnake

přitom mančaft maj na pohárový příčky vpohodě.

nechápu to.

sezónu co sezónu katastrofické podzimy a pak zatahovačka na jaře - sňůry x miliard vítězných zápasů v řadě.

pravda loni ani na to nedošlo.

nevím.

Reagovat
Jordi Alba

No, to teda nemají.

Reagovat
Rattlesnake

maj.

Reagovat
Jordi Alba

Když nebudeme brát v potaz formu atd, protože si napsal mančaft, tak Barcelona, Real, Atlético, Sevilla, Valencia, Betis, Villarreal. Zbytek psát nemá cenu, víc týmů tu Evropu hrát nemůže.

Reagovat
Rattlesnake

Valencia,Betis, Villarreal mají +- stejně kvalitní mužstvo.

máš pravdu " na pohárový příčky v pohodě" bylo hodně odvážný tvrzení, ale minimálně na boj o pohárový příčky maj, ať mě psi sežerou.

Reagovat
Phillipinho

Vzdyt nemaji utocnika plus maji tragickou zalohu.

Reagovat
Rattlesnake

ofenziva Iňaki, Aduriz, Muniain (když drží se zdravím pokupě......jakože NIKDY nedrží eh.), Susaeta, Raul Garcia a možná dorazí i kouzelník...ergh myslím Llorente. -- je tam kde brát + záloha samozřejmě není zralá na ňáké joga bonito exhibice, ale jsou to řezníci. tvrďáci jako San José, Iturraspe, veterán Rico, + "stále náramný talent" Beňat dokážou něco uhrát.

jsem z toho jelen.

Reagovat
Phillipinho

Aduriz uz sel dolu, Williams je porad spise kridlo a ty goly stabilne nedava. Muniaina beru, to je jejich nejlepsi hrac, ktery Berizzo casto nepochopitelne posazuje na lavku. San Jose, Rico, Iturraspe je prave naprostej podprumer ligy .

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
Rattlesnake

vždyť píšu že to nejsou žádní umělci ale jsou to hrany. ten typ frajerů co tě ve frontě na klobásu každý jeden pošimrá koňarem a následně, po tom co tě předběhnou, ti nezapomenou nasadit techniku úderu otevřené dlaně.

ne, ale seriózně ten útok je OK. Iňaki je kometa a stoupá, jenom mu to tam zatím nepadá (a na křídle letos ještě myslím nehrál) a Aduriz ještě neřekl poslední slovo a ještě se ozve (po kolikáté už?).Muniain, Susaeta, Raul Garcia v pohodě. navíc možná ještě dorazí Llorente.

Reagovat
Elliasson

Reagovat
Phillipinho

Ztratit body s timhle Athleticem by byla ostuda, takze nakonec vsechno v poradku.

Reagovat
Phillipinho

Godin si v 60 minute urve sval, odmitne odstoupit ze hriste, jde na hrot a v 92 minute da viteznyho gola

Reagovat
opretis

Jeho nejde nemilovat

Reagovat
Hristo Stoichkov

Akorát nechápu, jak u toho gólu asistent mohl mávat ofsajd, když RG byl dobrý minimálně metr za ním. Budete mít vůbec na Barcu nějakýho použitelnýho stopera?

Reagovat
remeslnik

Protože v době gólové hlavičky Godína ( po pravé ruce golmana), zůstal po levé ruce po předchozím souboji s Griezmanem hráč Bilbaa ( a tím určoval i linii ofsajdu) asi metr od brankové čáry.

Reagovat
remeslnik

Hristo, omlouvám se za špatnou reakci, blbě jsem si přečetl (četl jsem "asistent nemohl mávat")

Reagovat
Phillipinho

Godin sam rikal, ze bude mimo tak 20 dni az mesic. Lucas, Gimenez, Savic jsou vsichni mimo, takze momentalne neni k dispozici zadnej stoper. Ani u jednoho z tech 3 neuvedli jak dlouho budou mimo, takze vubec netusim, jestli nekdo z nich za 2 tydny uz bude moct hrat.

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona-5-2-Betis Messi 3x,Pique 2 vlastné góly

Reagovat
smazaný uživatel

Sedí počet gólov v zápase...aspoň niečo.

Nie je každý deň posvícení, teda Real

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Vedení Barcelony údajně odmítlo jednat o trvalém přestupu portugalského záložníka Andrého Gomese, který v tomto ročníku hostuje v anglickém Evertonu. Katalánský klub by prý o pětadvacetiletého hráče zatím nechtěl přijít. (liverpoolecho.co.uk)

Reagovat
Gazdo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Budou šponovat cenu...

Reagovat
smazaný uživatel

vysledek nevysledke... ale je videt... ze rozhodcim nedela problem pomahat Barcelone i pres VAR

jasnej ofsajd pri golu na 2:3 a uzna gol... ikdyz se zkoumalo video

Reagovat
smazaný uživatel

a gol na 3:4 uznanej pro Barcelonu naopak z ofsajdu

vysmech

Reagovat
smazaný uživatel

Ani jeden nebyl offside. U prvního se koukni kde má obránce nohy a druhý offside taky nebyl.

Reagovat
Kixi Syhimour

Link?

Reagovat
REPLIKATOR

Lišti si.

Reagovat
wyqinac

ted jsem na to koukal a offside nebyl ani jedno..

Reagovat
Ed_Hazard

Barca Aj tak prehrali len preto, aby to večer nebolo o 10 bodov, cena fair play pre tento roka jasná

Reagovat
LAM

Trapáci

Prohrát doma s Betisem doma když je 14 a do teď dal 8golů.To je na pokuty.Přístup k zápasu strašneja obrana vypadala na spolek kriplů.

Messi se vrátí po 3 tejdnech a stejně je v tom útoku jasně nejplatnější.Suarez zase jen běhal.

No od začátku ligy jsem psal že vyhrát letos ligu bude hodně těžký a taky to tak vypadá.Každej druhej zápas tragédie.Naše jediná šance je věřit že Atleti a Real budou hrát kulový po celou sezonu což není moc reálný.

Reagovat
Kenneth

Real bude hrat ale sracku celou sezonu, v utoku totiz nema proste kdo strilet goly.

Reagovat
LAM

Tak to vyhrajou Atleti.Každej druhej zápasem hrajou tragicky a nevypadá to že by se to mělo změnit.Letošní naše obrana v lize je něco děsivýho.

Reagovat
Elliasson

Po lednu asi někdo se najde.

Reagovat
smazaný uživatel

A Benzema je čo?

Reagovat
Jordi Alba

Trapáci je spíš výraz na momentální většinu fanoušků Barcelony, co sem přispívají.

Reagovat
Gazdo

Klud LAM bol vzdy pesimista ale uz nikoho to asi nebavi. Ziadna koncepcia nic proste. Za mna valverde out a to mi znechutil rakitica ktoreho som mal inak strasne rad lebo je to ohromny sympatak

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
ADM

Reagovat
technecium

Reagovat
MadMrJacky

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

Real hraje sračku od odchodu Ancelottiho, jen v minulých sezonách dával víc gólů.

Reagovat
valloire

Reagovat
REPLIKATOR

Barca dostane doma 4 góly od nejhoršího útoku ligy. Tak to mi ho teda vyndej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Prekvapeni je to jenom statisticky. Realne ani ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vidis Barcu a vidis Betis, momentalne je tam jenom papirove kvalitativni rozdil, ale jako celek pusobi Betis jednoznacne lip a jejich herni styl je natolik stabilni a pro soucasnou Barcelonu s jejim problemem neprovazanosti v linich potencialne natolik eliminacni, ze to fakt takove prekvapeni zas byt nemuze. Jako asi bych si na to nevsadil, ale vysledku se vubec nedivim.

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Phillipinho

Reagovat
remeslnik

Reagovat
smazaný uživatel

Takže jinak - generál po bitvě mistruje ostatní, jak to bylo všechno jasný ...

Zrekapituluji, co píšeš. Reálně tě nepřekvapuje, že Betis vyhrál, ale nevsadil by sis na to ani při kurzu 17, který na Betis byl. Buď neumíš sázet, nebo jsi tlučhuba. Vyber si.

Reagovat
smazaný uživatel

Chytl ses jenom nelogicnosti (nevychcanosti) s tim sazenim. A nic jineho nechces brat v potaz. Nekdy mi pripada jako bys krome Barcelony nemel o dalsich klubech povedomi. Ale je to vlastne v poradku, mas rodinu, budujes zazemi. Ja mam na premysleni cas.

Reagovat
smazaný uživatel

Na fotbal mám čím dál míň času - to tady píšu furt. Minulý týden jsem viděl teprv první zápas PL. V PD to není o nic lepší. Teď v zimě bude času víc. Třeba v sobotu jsem se díval na úžasnej mač BVB - Bayern.

Ale to s tím nesouvisí. Tys před mačem asi taky nečekal, že Barca ztratí, takže pak mi ten Tvůj první příspěvek přišel takový strašně namyšlený a vychytračený. Jestli jsi to tak nemyslel, tak se omlouvám, ale tak mi to přijde. A to nemám vůbec rád.

Reagovat
smazaný uživatel

Souvisi to s tim, protoze bez sirsiho rozhledu ti nezbyva nic jineho nez analyza naivity v mych vyjadrenich, a to aniz by ses mohl k veci vyjadrit jinak nez tak, ze je Betis automaticky jen polozka, kterou si mela Barcelona mezi x jinymi odskrtnout. Setienuv Betis je prave uplne jiny a vyjimecny tim, ze se chce dat souperi vnutit a to jakemukoliv a kdekoliv. Necekal jsem, ze ztrati, ale ze muze ztratit a pravo by na to mel mit prave tenhle Betis, protoze jeho hra snese ta nejprisnejsi kriteria, narozdil od daleko kvalitnejsich tymu vcetne treba i Atletica nebo Realu. Samozrejme, ze jsem to tak nemyslel. Nepsal jsem prece, ze to bylo jasne, ale ze to neni zad takove prekvapeni, kdyz se to vezme kolem a kolem.

Reagovat
valloire

co zázemí......sídliště

Reagovat
Phillipinho

Taky cumim jak lidi hodnoti Betis podle tabulky . Tomu tymu chybi jenom finalni faze a poradny utocnik. Jinak hrajou skvely fotbal a maji paradne slozenej tym.

Reagovat
Phillipinho

Napriklad Lo Celso. Momentalne nevidim v lize lepsiho stredniho zaloznika.

Reagovat
celeb

dhes hral rozhodne famozne. Zial pre nas.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, je prijemne sledovat jak jsou v te koncepci agresivni. Driv bych se nenadal, ze by zrovna do Betisu mohl prijit takhle talentovany a v sestave takoveho klubu jako je PSG relativne pevne zabydleny hrac. Nahradit Fabiana Ruize takhle, to je majstrstyk. I kdyz jak jsi uz ty nebo Hristo vzpominal, jejich zaloha se zestatictila. Ale i tak, v tom klubu moc dobre vi co delaji a Betis musi cekat dobre roky.

Reagovat
smazaný uživatel

To je dobrý hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste trochu hledaji jake jsou vlastne jejich ambice, proto taky maji tolik rozpacitych vysledku. Setien ma podle me vysoke ambice a proto do toho fotbalu zaclenil systemovou zodpovednost na ukor intuitivni volnosti. To je logicky trochu stahlo a nachazeji se v transformaci, kdy se ty dva pristupy musi sladit. Ale jinak, jestli mohl z ligy na Nou Campu nekdo uspet, tak prave Betis. Protoze jsou to momentalne asi jen oni, ci prvky hry snesou nejvyssi kriteria.

Reagovat
Phillipinho

Presne. Pred zapasem sem si rikal, ze Betis je snad jedinej tym v lize, kterej bude schopnej prijet na Nou Camp, uplatnit tam svuj styl hry a uspet.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

I kdyz zase - Betis je sice organicky silny, ale zatim vzdycky je u neho vazna hrozba, ze nenajdou spravny pomer mezi stabilnim drzenim sve vysoke urovne hry a riskovanim. Coz je u tehle kvalitativne druhoradych/tretiradych tymu vzdycky hlavni otazka uspechu. Ale s Barcou se to nabizelo, bylo jasne, ze ti ani s Valverdem nezalezou a budou chtit hrat aktivne, coz je presne voda na mlyn Betisu, narozdil od vetsiny ostatnich zapasu, kdy ten spravny pomer zajisteni a riskovani Betis nenachazel/nenachazi.

Reagovat
Phillipinho

Neni nahoda, ze Betis odehral zatim nejlepsi 2 zapasy v sezone na San Siro a Nou Campu, kde si to s obema tymy rozdal uplne na ferovku a souper proti nim nehral beton, kterej jim vubec nevoni a nejsou schopny ty obrany otevrit. Valverde sel proste dneska Setienovi na ruku a dostal zaslouzenej trest.

Reagovat
smazaný uživatel

Koukam, ze se nam pohled na vec paralelne prolina. Vnitrne se ti stal Setienuv Betis taky automaticky druhym oblibenym klubem, kteremu po Atleticu fandis, co?

Reagovat
Phillipinho

Ja na ne rad koukam

Reagovat
smazaný uživatel

Atletico je na vrcholu fotbalove krasy.

Reagovat
remeslnik

Ne obyčejné krásy, ale bojovnosti až sebeobětování. Ti by se snažili to dohrát třebas i bez noh, třeba po prdeli. Nedokážu si např. představit nikoho ze současné Barcy ( snad kromě Suareze), kdo by tak dřel, dokud by nepadl. Nefandím Atletům, ale závidím jim takové borce s takovým srdíčkem.

Reagovat
Elliasson

Právě. Proto jsem včera psal, že bych jim přál právě Schicka. Ten by tam zapadl hodně dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejhorší výkon sezony je snad z krku. Druhý poločas by byl nakonec i hodně zábavný, nedostat tak neuvěřitelně trapné góly.

Messi se trochu rozjel až ve druhé půlce, zázrak Malcom nulový, Stegen dnes hodně zklamal...takovou hrubku bych nečekal ani u Čecha, natož u něj

Reagovat
LAM

Stegen udělal chybu v nejhorší chvíli.

Naše dnešní obrana a záloha byla na pokuty.Jako fakt s timhle někdo chce vyhrát ligu?

Reagovat
smazaný uživatel

Pred dvomi týždňami naložili Realu...nie je to také zlé.

Krízu majú aj iní ašpiranti a chyby robia všetci.

Samozrejme ako nezaujatého by ma potešilo, ak by LL vyhral povedzme Alavés, poťažmo Sevilla

Reagovat
wyqinac

tak i ja jako fanousek realu jsem cekal ze prohrajeme minimalne o 2-3 goly, takze bohuzel naklad realu v jeho soucasnym stavu nebyl az takovej extra uspech

Reagovat
Paddy

Joaquín neskutečný hráč

Reagovat
Switchback

Valverade ven

Reagovat
roman1978

Reagovat
REPLIKATOR

Jinak rozhodčí + VAR skvělý

Reagovat
smazaný uživatel

Jediné pozitivum z dneška je červená pro Rakitice, protože Valverde bez něj neposkládá sestavu a konečně složí funkci. Zajímalo by mě, kolik golů musí jít přes Roberta, aby konečně zůstal na lavičce. Valverde si nás zase neskutečně povodil se střídáním, to opět nečekal nikdo.

4 goly jsme doma dostali po 15 letech, 18 obdržených golů po 12 kolech bude zřejmě taky rekord.

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsem asi pochopil Valverdeho taktiku. Když nějaký hráč hraje špatně, normální trenér by ho vystřídal. Ale Valverde ho tam takticky nechá čímž zmate soupeře, který už o poločase počítá, že bude vystřídán a tak pozmění taktiku, ale to neví, že je má Valverde přečtený. Bohužel mu byla vyloučena jeho "tajná" zbraň Rakitic a tak z jeho plánu sešlo.

Podle mě už nás bylo Lahozovi líto tak Rakitice radši vyloučili, aby jsme měli proti Atleticu výhodu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, protože Raketa byl jediný hráč na hřišti, který hrál špatně Místo psaní této hovadiny jsi mohl udělat něco užitečného, třeba si zkusit zařídit trenérskou licenci.

Reagovat
smazaný uživatel

To nemění nic na tom, že dneska nejhorší hráče na hřišti (Rakitic a Roberto) nechá dál hrát.

Reagovat
Eichel

On ich bude stavať dokola

Reagovat
celeb

inak daleko to od pravdy nebude. Vid Luis na zaciatku sezony, ci Rakitic alebo Roberto. Kto hra dobre, toho posadi a kto hra zle, tak ho trapi, az za par zapasov zacne hrat znovu dobre. Ze sa tak stracaju body a tituly Ernesta neserie, on ich aj tak nikdy moc nemal.

Reagovat
Atlético de Madrid

Joaquín

Reagovat
LAM

Jdete na titul.My jsme letos v lize strtašně trapný.

Reagovat
Visca el barca

Ty seš idiot

Reagovat
smazaný uživatel

jste ostudy.

Atleti jdou od jednoho špatnýho výkonu ke druhýmu, ale jdou na titul,protože jsme letos v lize trapní. Logika ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Atlético de Madrid

No, ale i tyhle vykony muzou v pohode stacit, protoze pravidelne ztraci Real i Atletico. A Barcelona ma porad v kadru suverenne nejlepsiho hrace ligy, ktery sam treba loni udelal 41 bodu...

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
ADM

Ostatni valcuju

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhou stranu málokterá sezona je tak zábavná Z hrušky v podobě manity Realu a skvělých výkonů v LM, na zem v podobě prohry na Alavésu nebo čtyřky od Betisu. A hlavně jsme stále všude první

Reagovat
Phillipinho

Setien by byl proste naprosto idealni trener pro Barcu. Takhle dobry vykon na Nou Campu letos jeste nikdo nepodal. Junior, Lo Celso a Carvalho skvely vykony. Valverde se dneska nechal prechytracit.

Reagovat
smazaný uživatel

Natřel mu to na plný čáře. Klidně to mohlo být 0:6. Nebýt VAR, tak nám neuznají ty dva góly.

Reagovat
technecium

Ani by mi nevadilo, kdyby Setién Valverdeho po sezóně nahradil. Valverde podle mě nebude pokračovat ať dopadne, jak dopadne.

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna dneska jsem viděl zprávy, že Bart s ním chce prodloužit do 2021

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
Gazdo

niekto ti hackol ucet?

Reagovat
technecium

Píšu tady už delší dobu, že to je pravděpodobně Ernestova poslední sezóna, nehledě na okolnosti

Reagovat
Hristo Stoichkov

Souhlas, na výběr moc není, takže by byl před nástupem Xaviho ideální variantou.

Reagovat
X-bano-X

Setien je výborný tréner a na hru jeho tímov sa dá pozerať ale obaja vieme že on nás trénovať nebude.

Reagovat
Messiáš

Reagovat
REPLIKATOR

Barcelona poprvé prohrála zápas, ve kterém dal Messi dva nebo více gólů...

Reagovat
2miguel1

Minuly rok sme mali tuto dobu o 10 bodov viac ! je az neuveritelne, ze aj tak budeme asi po tomto kole prvi som si na 1000% isty, ze ak by nenastupil Messi, dostaneme max gol. Tam ti hrači prichodom Lea, uplne odišli hlavou. ABSOLUTNE nekoncentrovany vykon, Roberto to bolo najhorsi vykon obrancu, aky som v Barce videl. Treba nastavit hlavu, ze Messi je tu aby pomohol a nie aby vsetko hral a bude to dobre

Reagovat
smazaný uživatel

První poločas to tak vypadalo, jako kdyby čekali, že vezme balon nasází tam hattrick a oni se budou jenom koukat.

Reagovat
smazaný uživatel

Sérii těžkých zápasů bez něho zvládnem s prstem v nose a jakmile nastoupí, tak doma vyhoříme s Betisem i přesto, že dá dva góly Fakt doufám, že to dnes byla jenom nějaká anomálie.

Reagovat
ADM

A na treti prihra btw

Reagovat
ADM

Inak opat zapas (a v sezone je ich stale viac), kde by sa nam na DM hodil niekto ako Kante. Teda agresivnejsi a behavejsi hrac. A Vidal najlepsi zaloznik dnes..

Reagovat
celeb

Busq ma nevidanu sezonu. Ja si pamatam, ze on bol najstabilnejsim hracom v Barce, nech uz ostatni hrali ako-kolvek, na Busqa sa vzdy dalo spolahnut. Az do tejto jesene. Nieco sa s nim deje.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě mu nesedí Valverdeho styl hraní.

Reagovat
ADM

No deje sa s nim to, ze okrem pomalsieho startu do sezony je v takomto futbale je uplne zbytocny, to neni hrac co bude brzdit 15 protiutokov 3-4clennych protiutokov za zapas.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Čím větší chaos, tím horší Busquets. On není stavěný na to, aby bránil obrovský prostor. Pokud jsme kompaktní, vždycky patří k nejlepším na hřišti.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
teenz

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Kejza

šílený, a jenom čtyři týmy zatim letos dostaly víc gólů. po letech jsem to ani nedokoukal.

Reagovat
smazaný uživatel

Nedivím se ti. Mám to stejně, jen už druhým rokem. Přehrává nás každý druhý tým v lize, dřív něco nemyslitelného, s pragmatikem v čele rutina.

Reagovat
Kejza

Nejhorší je, že jestli z toho vytřískaj zase titul, tak se pro příští sezonu nic nezmění. Je to trpký.

Reagovat
LAM

Když nebyl nominovanej na zápas,tak tam nemusel ani chodit Tyhle novinky jsou trochu mimo.

Reagovat
ADM

Ešte 3 góly a máme rovnaký počet inkasovaných gólov, s koľkými sme zakončili sezonu 14/15

Reagovat
ADM

A len 4 tímy inkasovali v La Lige viackrát ako my, tiež úžasné

Reagovat
smazaný uživatel

lepší, než mít jenom 16 vstřelených gólů koho zajímá obrana, pragmatismus tady přece všichni nesnáší

Reagovat
smazaný uživatel

110:21 to je slušný

Reagovat
technecium

Hlavní je přeci zábava, na výsledcích nezáleží

Reagovat
smazaný uživatel

Ale není ani ta zábava

Reagovat
Majk91

Este horsie je, ze momentalne mame 5. najhorsiu obranu v lige Na to, aky ma Valverde do obrany material, tak je to neskutocna bieda.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Podle mě tohle není primárně o obraně, ale začíná to u útočný trojky, která se do bránění zapojuje naprosto minimálně, ať už je tam se Suárezem a Messim kdokoliv další s výjimkou Rafinhy. Zbytek týmu musí bránit obrovský prostor (což je třeba Busquetsova největší slabina), dneska to bylo o to těžší, jak si díky klidný rozehrávce Betis to hřiště ještě zvětšil. Byla tím narušena kompaktnost celý naší hry a byli jsme díky tomu úplně mimo. Navíc přechody do obrany nejsou u našich záložníků moc kvalitní a lepší tým toho dokáže využít. Je tam celkově příliš chyb a sázíme na individuální kvalitu na úkor systému, což není moc šťastná varianta.

Reagovat
Majk91

Ale nasa utocna trojka sa uz nejaku tu sezonu vobec nezapaja do branenia, ci uz je to teraz s Coutinhom, Dembelem, ci v minulosti s Neymarom. S tou zalohou mas pravdu. Bus siel dost dole v tejto sezone, ci sa nam to paci alebo nie a o Rakiticovi radsej ani nepisem. To co ho zdobilo v minulych sezonach (cierna praca smerom dozadu), dnes uz prakticky neexituje. Ten hrac momentalne nema co Barcelone ponuknut, preto mi je zahadou, preco ho Valverde tak vsemozne pretlaca do zakladu a hraje v podstate vsetku minutaz. Mne tam proste chyba kompaktnost obrannej cinnosti (obrany aj zalohy), nehovoriac o tom, ze po uzdraveni Roberta mame na pravej strane kazdy zapas den otvorenych dveri.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Loni jsme bránili mnohem líp díky tomu, že za Luisita s Messim to tým ještě dokázal ubránit, dalšího hráče už nezvládne, v současným fotbale už není možný mít tři takový vepředu. Přesvědčil se o tom i Real, který byl s BBC podobně průchozí. Nebo se mi zdá, že to může být i otázka letošního PSG.

Mně se teda nelíbí ani to, že máme těžiště hry nakloněný doleva, na pravým křídle je obrovská mezera, umocněný Rakitićem jako RCM. Chtěl bych vidět Messiho na devítce, Suáreze na LW (typu Villy s náběhy do středu), Vidala na RCM a klasický RW, ať už to bude Dembélé či Malcom.

Reagovat
smazaný uživatel

S tim PSG

Reagovat
Majk91

Nemyslim si, ze by utok mal az taky vplyv na to evidentne zhorsenie obrannej cinnosti timu. Oproti minulej sezone dostavame o dost viac golov a ci mame alebo nemame o jedneho "nebraniaceho" utocnika viac na tom nezalezi. Stale tam ostava 7 hracov, ktori ak budu mat nejaky obranny system, zalozeny na lepsej kompaktnosti, tak nemozeme ani za boha dostavat tolko golov. Pozrime sa napriklad na take City. Trojica Sterling, Aguero a Mahrez/Sane sa co sa tyka branenia urcite nepretrhnu a aj tak dostali v doterajsom priebehu sezony iba 5 golov! Ja vidim hlavny problem v nasej pravej strane, kde to maju nasi superi az prilis priechodne. Roberto nikdy neexceloval v braneni, ale v minulych sezonach ho vedel ako tak doplnat Rakitic, co v tejto sezone neexistuje. Postavit Semeda na RB a Vidala namiesto Rakitica, tak by ta prava strana urcite tak nehorela.

Reagovat
Gazdo

Za tie RW a messiho na 9 tam to ma byt jasne lenze valverde robi z messiho kridlo a ten to ma v pazi a robi to co ma cize tvori a tym padom prava strana neexistuje

Reagovat
alcantara

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kokesh

Asi tolik k te lepší obraně, nez Atletico, co se tu kdysi probíralo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi hroznej mindráček. Vytrhneš po čase něco, na co si už nikdo nepamatuje, abys byl jako velkej hero.

Tak teda gratuluju.

Reagovat
Kokesh

Neboj Jiří. Ti, kteří mají, si to moc dobře pamatují.

Reagovat
valloire

já si to pamatuju

Reagovat
smazaný uživatel

Tak minulou sezónu byla obrana perfektní, až na konci sezóny to odešlo do kopru. Jak jsme schytali 5 gólů s Levante. Na konci sezóny jsme měli 29 obdržených gólů a Atleti 22.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Nepochopil, nevadí. Navíc ta debata opravdu nebyla o tom, jaká bude situace letos, vždyť je to úplně absurdní. To je jak argumentovat k loňský diskuzi o kvalitě vašeho útoku s tím, že letos nedáváte góly.

Reagovat
technecium

Reagovat
Kokesh

Rikam, ze pamatuji....ze vseho se neda vzdy vyjit jako Kral Hristo, i kdyz se o to ustavicne porad snazis.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Ok, nechám to radši být. Ať si každý posoudí sám, ale myslím, že jestli si chtěl upozornit na nějaký můj flop, mohl sis vybrat několik jiných a ani bych ti je nemohl rozporovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak ta chyba Stegena, to je po hodně dlouhý době. Poslední si pamatuji, to je snad 2 roky zpátky, kdy v zápase chtěl rozehrát a hodil to protihráči přímo na nohu a ten mu to z první poslal do brány.

Reagovat
Kejza

takovej gól mu odpustim. v posledních zápasech chytil jistejch gólů celou fůru.

Reagovat
smazaný uživatel

Chytá parádně. Když udělá kiks v 1 zápase z 50 tak to se může stát i nejlepším. Poslední sezóny nás zachraňuje neustále.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

To byl karius

Reagovat
patas92

Co udělal Rakitic? Poslednich 30 minut jsem neviděl. Nějaká šance, že dostane stopku na 26 zápasů?

Reagovat
smazaný uživatel

Nestíhal tak dal protihráči kosu. Nic vážného. Jeden zápas si posedí.

Reagovat
ADM

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona se odvolá, Valverde se za něj přimluví a příští zápas naběhne v základu

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Seydou Doumbia

Sledujete někdo Vallecano? Advincula tam hraje každý zápas. Má na to se ještě posunout výše? Na MS hrál skvěle.

Reagovat
smazaný uživatel

Ma.

Reagovat
Majk91

Je nejaka sanca, ze Rakitic dostane stopku na viac zapasov?

Reagovat
smazaný uživatel

Možná se zraní o repre pauze

Reagovat
smazaný uživatel

to už je trochu přehnaný. Ikdyž u Roberta to fungovalo a Semedo se pak pěkně rozehrál. Z Rakitice se za chvíli stane Gomes 2.0. Jeho neustálím nasazováním ho Valverde všem zhnusí.

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu scénáři bych aj věřil

Reagovat
Visca el barca

Mně teda vadí daleko víc nasazování Roberta, než ustavičný pláč nad Raketou. Sergi prostě neumí bránit. Je čas dát minuty Semedovi

Reagovat
X-bano-X

Nebol dnes Migueli na štadióne? Výkon a výsledok by tomu aj odpovedal.

Reagovat
ADM

Na to sme strelili prilis vela golov.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nevidel jasem ale RIP

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad uz ten hype spanelskych hracu v Anglii opadl a Borja Iglesias tam hned po druhe povedene sezone nezmizi do zatraceni.

Reagovat
Elliasson

Škoda, že Espanyol z toho nevydoloval aspoň bod.

Reagovat
smazaný uživatel

Ahoj. Jj, bod pro kazdeho by byl idealni.

Reagovat
Generalní Gladiator

no,tělicvikář valverde si nás zase povodil

Reagovat
smazaný uživatel

Messi týmovým výkonem moc nepomáhá teda. Bez něj mi hra přišla lepší, teda alespoň v úterý.

Reagovat
ttopi

Reagovat
Coutinho10

kdyz to odlehcim, tak: no Coutinho, no party ale ted vazne podle extended highlightu to musel bejt pro neutralniho fanouska super zapas, ale jinak se dalo asi v klidu vyhrat, kdyby tentokrat ten Stegen nezaridil 2 goly pro soupere...jindy je spolehlivej, ale dnes krome otevreny obrany to byly jeho 2 hrubky, ktery znamenaly 3 body pro soupere a velkou sanci pro Real se priblizit

Reagovat
Gazdo

Vobec... betis nas znasilnoval v priamom prenose a policia nic

Reagovat
smazaný uživatel

Tvrdo vybojované 3 body s horkou príchuťou vďaka premotivovanosti až zákernosti hráčov Celty O to viac chutí výhra Javimu Sánchezovi snáď zmažu kartu za "faul" á la Raheem Sterling vs Šachťar Doneck.

Reagovat
vilp

Sánchez Maximu brnkl o nohu, tak nechápu, jak to chceš srovnávat.

Reagovat
Mateo16

Ako hodnotis Solariho ?

Reagovat
vilp

Co chceš hodnotit? Karim chytl formu a v každém zápase zatím udělal minimálně jednu klíčovou akci, jinak bych moc nadšení nepřeháněl.

Reagovat
Mateo16

Gareth hra uz iba na lavo , celkom na hovno pre prichod Edena . Isca a Navasa vyhodil z muzstva.

Aspon ze Odriozola a Reguilon hraju skvelo

Reagovat
santini

bol som priamo na štadióne.. o židnej premotivovanosti nemôže byť ani reč. Hráči Realu sa váľali po zemi ako malé dievčatká a teda z hernej stránky to nebolo nič moc... Ktovie, ako by sa zápas vyvíjal, keby sme z tej prvej šance nenastrelili tyč... Naša obrana je tragická - Cabral dnes šmejd zápasu, Iagovi nešlo ako obvykle a Maxi to už nezachránil... Mrzí ma, že herne na tom vôbec nie sme zle, ale vždy sú to buď remízky alebo prehra o gól... btw penalta bola? nevidel som to dobre... idem kuknúť

Reagovat
santini

tak ten "penaltový" zákrok sa nemusel pískať podľa mňa. "Faulovaný" hráč tomu dosť pomohol...

Reagovat
smazaný uživatel

Poviem ti "tajomstvo": zákroky hráčov vidíš lepšie v TV ako naživo na štadióne. Odporúčam pozrieť si zápas znova, tentokrát zo záznamu a ak máš v sebe aspoňn trochu objektivity, na 100 % zmeníš názor.

Reagovat
santini

veď som si kukol zostrih a čo ja viem... v anglicku takto hrá polovica tímov...

Reagovat
smazaný uživatel

Btw citujem slová komentátora z konca zápasu: "Takto tvrdo som hráčov Celty ešte hrať nevidel."

Reagovat
Kokesh

Karim vs Celta Vigo a Sergio Panenka vs Aspas a Lopez. Vitezstvi na plne care.

Oproti Plzni i solidni herni uroven, i kdyz treba Luka, Gareth i Lucas meli do optimalni formy daleko. Navzdory zranenim zaslouzena a dulezita vyhra, asi si budeme zvykat na dalsi uhlazeny gentelmansky projev na lavicce RM z ery Galacticos.

Reagovat
Anacron

Řekl bych že Luka už zahrál o dost líp než předešlé zápasy. Ale Bale a Lucas to byla tragédie.

Reagovat
smazaný uživatel

Atleti letos na Balaidos prohrali, Barca loni remizovala a my taky.

Extremne dulezity vitezstvi na extremne tezky pude, ktery nas vraci do hry.

ALL HAIL KING BENZEMA!

Reagovat
Kenneth

Těžký uvěřit že jsme využili zaváhání Barcelony.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Včerejšek ve mě rezonuje ještě dneska. Byl bych moc rád, kdyby to takhle měli i hráči, protože už by si nikdy nedovolili podat stejně špatný výkon. Lituju fandy na staďáku, co si za tohle zaplatili a ještě víc ty, co na tohle přijeli z nějaké větší dálky. Chápu, že ne vždy může sednout každý zápas, ale včera to bylo tak strašně slabé a odevzdané, že to do očí bilo.

Snad máme nejslabší zápas sezony za sebou.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Podle mě to teda rozhodně nebyla především otázka nasazení, Betis nás měl přečtený, Valverde netrefil sestavu a celkově jsme působili unaveným dojmem. Zkus kouknout na ten odkaz na twitter, co jsem postnul pod tímto příspěvkem, tam je spousta věcí vysvětlena a s valnou většinou musím souhlasit.

Reagovat
Visca el barca

Nemohl bys to prosím v kostce shrnout? V práci mi twitter nejde a večer na to už zapomenu. Děkuju

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
Hristo Stoichkov

Some quick thoughts about the game (thread). Barca were horrible in many aspects so let's take a quick look at them. As a Barca fan I was sad, but as a football fan the better team deservedly won. And once again the scoreline was flattering to Barca. Very happy for Setien.

1st of all physically. We all knew Messi would measure his defensive efforts & take time to get in the rhythm, so it's baffling that Suarez ran less today than he did the past month. This meant we were playing with 8 active players vs a team that knows how to play with the ball.

8 active players that include the visibly tired Arthur, Rakitic & Roberto. Barca's disgraceful 1st half wasn't a surprise. Vidal's impact wasn't a surprise either. It seems Valverde hasnt learned a thing from the Rome debacle. What makes it worse for Semedo & Vidal is that they're physically better than Roberto & Rakitic & tactically their inclusion would be justified. With Leo tucking in & not running much, it would've made sense to have Vidal compensate & Semedo to have the wing. Semedo's recovery & 1v1 def skills far outweigh Roberto's.

Ps: Rakitic wasn't bad today because he was tired. He was bad today coz he didn't have 2 players (Raf & Coutinho) playing in the half-spaces making his job that of an advanced DM. Today he had to be PLAY & like in Rome he shrank & didnt own up. Pass to the RB & run to the RW...

This is the error in Barca FT. A player not doing anything wrong doesn't mean he's doing everything right. Rak completed his passes to Roberto. AND THEN WHAT? Am I asking too much of a MF at the best club itw?? I mean why is Leo not allowed one inactive half with Rak by his side?

As for Arthur being subbed off, that's Valverde admitting defeat to the Cruyffian Setien. He didn't want control anymore, he wanted to 'Luis Enrique' Betis & bypass the MF. Unfortunately it almost worked. It's a shame because the team made so much progress in the last month.

Ball circulation & movement was fantastic before today, but now that Messi is here, let's give him & the ball & wait & watch.. and again unfortunately Messi (when he got into rhythm in the 2nd half) almost won the game (if not for unfortunate errors).

Final tactical error: Malcom. He blocked Alba's path & didn't help in MF where Betis like to be numerically superior. Today was a game for a MF, not for a winger. But of course Valverde had to give Malcom his deserved minutes today. We saw how much Alba became active w/ Munir.

Anyways this month has generally been positive and I'd rather have Rome shocks now rather than later. I think we have a super squad (1st time since 14/15 imo) & with proper rotation I see us as favorites for every title this season. Will try to find time to maybe make a video where I can be more thorough & explicit with my thoughts this season. As for Dembele it's a grey area, but I have faith in him. Until then Visca el Barca.

Last thing: God bless Robert for Arthur. One of my favorite Barca signings already. I absolutely adore him.

Reagovat
ADM

Reagovat
Visca el barca

Super děkuju.

Reagovat
Gazdo

Reagovat
ADM

1st of all physically. We all knew Messi would measure his defensive efforts & take time to get in the rhythm, so it's baffling that Suarez ran less today than he did the past month. This meant we were playing with 8 active players vs a team that knows how to play with the ball.

8 active players that include the visibly tired Arthur, Rakitic & Roberto. Barca's disgraceful 1st half wasn't a surprise. Vidal's impact wasn't a surprise either. It seems Valverde hasnt learned a thing from the Rome debacle. What makes it worse for Semedo & Vidal is that they're physically better than Roberto & Rakitic & tactically their inclusion would be justified. With Leo tucking in & not running much, it would've made sense to have Vidal compensate & Semedo to have the wing. Semedo's recovery & 1v1 def skills far outweigh Roberto's.

Rakitic wasn't bad today because he was tired. He was bad today coz he didn't have 2 players (Raf & Coutinho) playing in the half-spaces making his job that of an advanced DM. Today he had to be PLAY & like in Rome he shrank & didnt own up. Pass to the RB & run to the RW. This is the error in Barca FT. A player not doing anything wrong doesn't mean he's doing everything right. Rak completed his passes to Roberto. AND THEN WHAT? Am I asking too much of a MF at the best club itw?? I mean why is Leo not allowed one inactive half with Rak by his side?

As for Arthur being subbed off, that's Valverde admitting defeat to the Cruyffian Setien. He didn't want control anymore, he wanted to 'Luis Enrique' Betis & bypass the MF. Unfortunately it almost worked. It's a shame because the team made so much progress in the last month.

Ball circulation & movement was fantastic before today, but now that Messi is here, let's give him & the ball & wait & watch.. and again unfortunately Messi (when he got into rhythm in the 2nd half) almost won the game (if not for unfortunate errors).

Final tactical error: Malcom. He blocked Alba's path & didn't help in MF where Betis like to be numerically superior. Today was a game for a MF, not for a winger. But of course Valverde had to give Malcom his deserved minutes today. We saw how much Alba became active w/ Munir.

Anyways this month has generally been positive and I'd rather have Rome shocks now rather than later. I think we have a super squad (1st time since 14/15 imo) & with proper rotation I see us as favorites for every title this season. Will try to find time to maybe make a video where I can be more thorough & explicit with my thoughts this season. As for Dembele it's a grey area, but I have faith in him. Until then Visca el Barca.

Last thing: God bless Robert for Arthur. One of my favorite Barca signings already. I absolutely adore him.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
valloire

kde to jsem?

Reagovat
Elliasson

Až moc dobře to utkání dopadlo pro Real Madrid. To se mi nelíbí.

Reagovat
Hristo Stoichkov
Reagovat
patas92

Reagovat
Phillipinho

Setien taky vyborne vymyslel hrani pres levou stranu pres Juniora, se kterym se Messi vubec nevracel a on tak mel spoustu prostoru a sehral skvelej zapas.

Reagovat
alcantara

Fakt netusim, kedy inokedy mala byt rotovana zostava, ako teraz po obdobi, ked sme hrali viacero zapasov v strede tyzdna. Ale nie, stale budu hrat ti isti a potom to dopadne tak ako vcera. Som zvedavy, kto bude nasim dalsim Rimom na jar Zatial to smeruje k rovnakemu zaveru, ako minule sezony.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
valloire

Reagovat
Hristo Stoichkov

https://pbs.twimg.com/media/Drwa_02X4AMbckM.jpg

Taky dobrý Setién požádal po zápase Busquetse o dres do svý sbírky, kde má pěkný kusy s věnováními od Messiho či Modriće. Sergio mu napsal věnování: “Pro Qiuqueho s uznáním a obdivem pro tvůj způsob vidění fotbalu.”

Reagovat
Kenneth

Real Madrid má na zimní přestupové období připravený mimořádně štědrý rozpočet. Podle deníku Marca bude k dispozici až 200 milionů eur. Hovoří se o tom, že by za tuto částku měli dorazit tři hráči. Nejčastěji padají jména Brazilce Rodryga ze Santosu. Argentince Exequiela Palaciose z River Plate a obránce Maria Hermosa z Espanyolu.

Posily jako hrom zase.

Reagovat
Kenneth

Mimochodem neni Rodrygo nahodou uz koupeny, Hermosa s vykupkou do 10 mio a novy Gago tak do 30 mio?

Reagovat
misinho7

Je to blbost... Rodrygo je kupeny Hermoso 6 M a ten talent do 30 tusim..skor sa spominal Icardi ten by nas stal 110..ale zas sme sa uspokojili ako pocuvam reci vedenia hodia to na Lopeho kader je uzasny...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Rodrygo je už zaplacený, takže za něj nic neutratí. Na Hermosa mají předkupní právo a pokud se nepletu Real by ho mohl vykoupit za 7,5 mega. Palacios by měl být domluvený za 20 mega, což taky není špatný.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem si to hned pomyslel - všichni tři na rozšíření kádru a bum - 200 mega.

Reagovat
Mateo16

Floretino ked vidi Karimovu formu tak Icardi nepride

Gago a Rodrygo , James mozu prist az v lete.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
valloire

to bude na toho Edena

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Rozdiel medzi prvými šiestimi tímami sú len 4 body! A to nás v dohľadnej dobe čakajú zápasy medzi tímami zo špice tabuľky!

Reagovat
Kenneth

Jinak si myslím že by penalty měli v Realu hlavně kopat Benzema a Bale a Ramos po nich. Je důležitý aby si ty hráči trošku nahnali sebevědomí.

Reagovat
misinho7

podstatne je ich premienat a kedze Sergio je v tomto skoro bezkonkurecny tak nech ich kope ..ale nejake by som doprial aj Benzovi

Reagovat
smazaný uživatel

Taky souhlas, hlavní je ať je kope ten, kdo je dá, klidně i Courtois. Nadruhou stranu by to Benzemovi a nebo Baleovi asi zvýšilo sebevědomí tak babo raď.

Reagovat
LAM

Jen pro ty šmouly co tu tvrdili že se s Messiho návratem uspěchalo(a že by tam byl asi lepší Rafinha )

https://www.youtube.com/watch?v=uE_JQ8wDn7U

Reagovat
smazaný uživatel

nechápu co se jim nezdálo. I v prvním zápase po zranění nejlepší hráč na place.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele