12. kolo
10.11.2018 13:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Real Valladolid - SD Eibar 0:0

V duelu Valladolidu s Eibarem branka nepadla a výsledek je z pohledu obou stran zcela zasloužený. Na Estadio Municipal José Zorrilla se nehrál špatný fotbal a nějaké šance k vidění byly, avšak ani jedna strana je nedokázala využít.

Hned v úvodu bylo tempo utkání velmi slibné, hra od šestnáctky k šestnáctce však dlouho větší příležitost nepřinášela. Sleď pološancí ukončila až regulérní gólovka ve 36.minutě, kterou měl na svědomí Fabio Orellana, ten si naskočil na ideální centr a sám před Masipem hlavičkoval! Brankář Valladolidu však skokem pokus zneškodnil. Eibar nakonec vyslal na Masipovu branku v prvním poločase tři střely, domácí jen jednu.

Obraz hry se ve druhém dějství příliš neměnil. Vyrovnanou partii mohl rozčísnout v 67. minutě Charles, který si navedl balón ke střele, která mu ale vůbec nesedla a směřovala takříkajíc pánu Bohu do oken.

Vývojem utkání ještě mohlo otřást vyloučení Arbilly, jenž zcela úmyslně zahrál rukou, aby zastavil akci soupeře a sudí zápasu pan Cuadra hostujícího hráče po druhé žluté kartě vyloučil. Čtvrthodinová přesilovka Valladolidu nakonec k ničemu nevedla. Eibar se nájezdům domácích v pohodě ubránil a z Valladolidu si odváží bod.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele