12. kolo
11.11.2018 18:30 CET
2 : 2
(1:1)

Reportáž

Rayo Vallecano - Villarreal CF 2:2

Zaslouženou remízou 2:2 skončilo utkání Raya s Villarrealem, oba soupeři tak zůstávají i nadále u dna La Ligy.

Oba celky se v době výkupu nacházely v nejisté formě a podle toho také vypadal začátek první půle. Rayo i Villarreal předváděly opatrnou hru, snažíc se především vyvarovat nějaké hrubky.

První vážnější akce hostů skončila ve 33. minutě nádherným gólem Samuela Chukwuezeho. K tomu přilétl nadýchaný centr od spoluhráče Moriho a vydařenou individuální akci zakončil přesnou střelou na bližší tyč.

Hráči "Žluté ponorky" se již nejspíše viděli v šatnách, když jim v nastaveném čase prvního poločasu proletěl centr vápnem až na nabíhajícího Ráula de Tomáse. Jeho gól na 1:1 musel velice usnadnit poločasový rozhovor domácího trenéra k týmu.

Druhá polovina utkání měla podobný průběh jako ta první. Hosté se snažili držet míč a trpělivou kombinací dostat do výhodné pozice. Domácí Rayo trpělivě bránilo a snažilo se přecházet do rychlých protiútoků. V 66. minutě se domácí pokusili o dalekonosnou střelu, kterou nešikovně vyrazil gólman Asenjo přímo na přibíhajícího Álvara Garcíu. Ten již neměl problémy s dorážkou a uvrhl Estadio Teresa Rivero do extáze. Domácí předvedli krásný obrat a nyní byli ve vedení 2:1.

Hosté se s tímto stavem nehodlali smířit a vrhli své síly dopředu. V 80. minutě si přebral míč Nicola Sansone na levé straně a krásně si navedl míč do středu hřiště. Jeho dalekonosná střela zapadla k pravé tyči a bylo opět vyrovnáno. V nastaveném čase jsme mohli vidět ještě nedovolený zákrok Alvára Gónzáleze z Villarrealu, po němž viděl druhou žlutou kartu a zamířil předčasně do sprch. Podle předpokladů vyrovnané utkání skončilo i po hvizdu rozhodčího 2:2 a oba soupeři berou zasloužený bod.

Autor: Lukáš Vladyka / marca.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele