12. kolo
11.11.2018 12:00 CET
2 : 1
(1:1)

Reportáž

Deportivo Alavés - SD Huesca 2:1

Deportivo Alavés uhrálo cennou výhru 2:1 nad celkem SD Huesca a drží se i nadále v nejlepší čtyřce. Hosté z Huescy se stále trápí a zůstávají na posledním místě La Ligy.

Domácí Deportivo vstoupilo do utkání v roli jasného favorita. První vážnější ohrožení branky soupeře přišlo v 19. minutě, kdy se Ibai Gómez šikovně uvolnil na pravém křídle a prudkou přihrávkou našel ve vápně Bastóna, kterého však vychytal pozorný Jovanovič.

Hráči Deportiva se snažili držet míč a především tvořit hru. Byl to ale nečekaně hostující celek, který se ve 35. minutě ujal vedení. Huesca se osmělila a po kombinaci se ujal míče Moisés Gómz. Jeho ránu zpoza vápna podcenil domácí gólman Sivera a míč mu propadl na bližší tyči do sítě. Hosté tak šli do senzačního vedení 0:1.

Vyrovnání na sebe nenechalo dlouho čekat. Ve 41. minutě opět centroval aktivní Ibai Gómez z pravé strany, na jeho centr si naběhl Jony a razantní hlavičkou propálil Jovanoviče. Skóre se do konce poločasu již neměnilo a oba protagonisté mohli začít druhý poločas za nerozhodného stavu 1:1.

Nováček soutěže z Huescy vstoupil do druhého poločasu odhodlaně. Domácí tým se poměrně dlouho snažil zvednout a to se mu také podařilo v 68. minutě. Obrovskou minelu předvedl hostující obránce Semedo, který doslova naservíroval míč Rubénu Sobrinovi. Ten se dlouho nerozpakoval a s pomocí teče dalšího hostujícího beka vstřelil vedoucí gól svého týmu. Alavés se ujal vedení 2:1.

Zbytek druhého poločasu nabídl především mnoho tvrdých soubojů, které rozhodčí častoval žlutými kartami. V samotné závěru ještě přišel lehký nápor hostů, kteří se snažili prolomit domácí obranu, avšak jejich snaha byla marná. Rozhodčí odpískal konec druhé půle a domácí se mohli radovat z konečného vítězství 2:1.

Autor: Lukáš Vladyka / marca.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele