základní skupiny - skupina K, 3. kolo
24.10.2019 18:55 CET
1 : 2
(1:0)

Reportáž

Slovan padl, Wolverhampton si z Bratislavy odvezl všechny body

Ani vydatná dětská podpora v hledišti nakonec nestačila Slovanu na body. Wolverhampton Wanderers v Bratislavě sice rychle prohrával, ale po změně stran potvrdil větší kvalitu a dvěma góly výsledek otočil. Slovenský celek utrpěl první porážku ve skupině, ale stále může bojovat o postup. Výhru Angličanů vystřelili Saïss a z pokutového kopu Jiménez.

Utkání, které před začátkem budilo emoce nakonec skončilo výhrou Wolverhamptonu 2:1. Slovan podporoval dětmi zaplněný stadion až do závěrečného hvizdu.

Slovan si přitom lepší začátek nemohl ani představit. Už v 11. minutě se dostal do samostatného úniku Andraž Šporar, pochvalu přitom zaslouží i Rabiu, který ho svojí přihrávkou nastartoval a domácí útočník skvěle na přední tyč zakončil. Bratislavský celek vedl 1:0 a na tahu byli hosté. Wolverhampton skutečně zvýšil aktivitu, ale se střelou Moutinha si hravě poradil Greif. Slovanu dělal v prvním poločase velký problém anglický presing, ovšem hosté málo zakončovali a tak není divu, že poločas skončil domácím vítězstvím.

"Vlci" se rozhodli o přestávce k prvnímu střídání a nevýrazného Patricka Cutroneho nahradil Adama Traoré. Sázka na větší důraz ve vápně se nakonec vyplatila, i když kdo ví, jak by se utkání vyvíjelo, kdyby v 53. minutě proměnil svojí šanci Šporar. Autor vedoucí branky si v rychlosti navedl balón na levačku a jeho pokus vytěsnil Rui Patricio.

Wolverhampton se nakonec dočkal šťastného vyrovnání o pět minut později. Dalekonosnou střelu Romaina Saïsse měl brankář Greif chytat, jenomže zachyboval a skákavý balón skončil v síti. To pochopitelně dodalo Wolverhamptonu čerstvou krev a za chvíli přišla pro Slovan další pohroma. De Marco na malém vápně zbytečně postrčil soupeře a sudí nařídil pokutový kop. Raúl Jiménez nedal Greifovi žádnou šanci a Wolves v Bratislavě vedli 2:1.

Belasím se určitě nedala upřít snaha, ale "Vlci" si zápas už pečlivě hlídali. Jistá šance se Slovanu naskytla v 87. minutě po vyloučení Dioga Jota. Svěřenci Jána Kozáka mladšího se dokázali usadit na polovině soupeře, jenomže čas hrál proti nim. Hosté si výsledek pohlídali a po třech kolech jim patří postupová příčka.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (39)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
EverlastD

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

Okrem nečakaného víťazstva nad ManCity Wolverhampton neprežíva nejakú oslnivú sezónu a budú hrateľní. Majú však Jiméneza, ktorý bude aj v tomto zápase rozdielovým hráčom a strelí gól, ktorý im zabezpečí 3 body... takže 1:2

Reagovat
fefo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
netopier

Reagovat
Minister

Reagovat
Benfica

no ci pana.. nesi ti nejaká stavková mafia?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
The Krupy

Merčiak.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
naheCZ

Reagovat
Bayernista18

Šporar klasika.

Reagovat
avicii

Tie decká to je proste paráda

Reagovat
jacobT

konečne inteligentné publikum na Slovane.

Reagovat
Emmett Brown

Mal by si tu byť, inak by si hovoril...

Reagovat
jacobT

veď ja súhlasím

Reagovat
netopier

prečo?

Reagovat
Emmett Brown

Celý zápas sa ohadzovali smeťami, aj na ihrisko niečo priletelo, až ich musel hlásateľ upozorniť a na záchodoch som videl ako rozkopavali dvere

Reagovat
netopier

No pekne. Ale tak to sa dalo aj trochu čakať. Aj za mojich čias na základnej škole viacerým preskakovalo a robili šialenosti. Ale vtedy väčšinou zakročil učiteľ (niekedy bolo použité aj násilie ) a bol zase kľud. Teraz na nich nemôžu ani zvýšiť hlas lebo sa prídu s nimi vadiť rodičia...

Reagovat
smazaný uživatel

Akurát pre pár dňami som s triednou mojej dcéry rozoberal prípad žiaka patriaceho k istému etniku. Chlapec je už ôsmak na ZŠ a plynulo prechádza z ročníka do ročníka. Vyzerá to tak, že tú základku nakoniec aj úspešne absolvuje. Realita je pritom taká, že je to prvotriedny grázel, ktorý je sprostý ako poleno a dokonca pologramotný. V 8. ročníku má zásadné problémy s čítaním a písaním, o tom aké sú jeho znalosti v predmetoch ako matematika, geografia či dejepis škoda reči, ten žiak proste absolútne nepatrí na školu s bežnou výučbou. Žiadny učiteľ si ho však nedovolí nechať prepadnúť kvôli jeho agresívnym rodičom, ktorí kvôli svojmu nevychovanému capardovi už neraz robili na škole bordel a vyhrážali sa. A tak tohto "žiaka" proste nechávajú prechádzať z ročníka do ročníka, čakajúc kedy už konečne vylezie základku a zbavia sa ho. V tej dobe by už mal mať okolo 16 rokov a ako vraveli jeho rodičia, potom už len treba dva roky počkať, kedy dovŕši vek 18 rokov a bude mu priznaný invalidný dôchodok

Reagovat
netopier

Malého cigáňa mali vyhodiť zo školy a na rodičov zavolať holohlavých. Jednoduché a rýchle riešenie. Všetko ostatné je len mrhanie času a peniazmi.

Reagovat
smazaný uživatel

S vecami ako sú porozhadzované smeti či rozkopané dvierka na hajzlíku sa na podujatí, ktorého sa zúčastní 20 000 ľudí musí počítať. Koniec koncom sú to deti a pri tých sa vždy musí počítať s istou nedisciplinovanosťou. Priznám sa, že v ich veku som tiež nebol iný... V TV však atmosféra na štadióne vyzerala o dosť lepšie, ako keby na štadióne boli dospelí fanúšikovia Slovana. Tí v poslednej dobe stáli Slovan nemálo peňazí a verím tomu, že by vyprovokovali nejakú pokutu či iné sankcie aj keby boli na zápase s Wolves. Mimochodom, čo si robil na zápase, na ktorý UEFA povolila vstup len deťom do 14 rokov?

Reagovat
Emmett Brown

Deťom do 14 rokov + doprovodu

Reagovat
smazaný uživatel

Aha... takže každé dieťa do 14 rokov so sebou mohlo mať rodičovský doprovod? Videl som tam včera na tribúnach aj nejakých dospelákov, to je pravda, podľa tých transparentov s názvami kadejakých základiek som si však myslel, že sú to zväčša zájazdy organizované zo ZŠ a že je to pedagogický doprovod...

Reagovat
Emmett Brown

Na každých 10 detí jeden dospelý, dalo sa isť buď so školákmi, alebo malými futbalistami.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je vcelku férovo stanovené pravidlo

Reagovat
r3

To museli byt deti z FC Petrzalka

Reagovat
oli9

Reagovat
fabec1222

Teďka jsem tam mohl být na stadioně, zmrdi

Reagovat
penepi

Kvôli takým ako ty som normálne rád, že uefe jebe.

Reagovat
Coutinho10

hezky zapas...mozna by si Slovan i tu remizu zaslouzil a hlavne ty decka, protoze atmosfera pomerne slusna v ramci moznosti a i Slovan hraje pomerne dobre v teto sezone v tech evropskych zapasech

Reagovat
netopier

Reagovat
netopier

S Bragou mali trochu šťastia a teraz sa im to tak nejak vrátilo

Reagovat
Benfica

ta prvá žltá pre Dioga Jotu grc, žltý je asi slepí

Reagovat
smazaný uživatel

ved ukazoval rozhodcovi, ze ma dat kartu tak co zas places

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele