základní skupiny - skupina A, 3. kolo
24.10.2019 21:00 CET
3 : 0
(0:0)

Reportáž

Sevilla si hladce došla pro výhru nad Dudelange

Dudelange přijelo do Sevilly jako velký outsider a jeho role se nakonec potvrdila. Španělský celek nenechal nikoho na pochybách a zvítězil jednoznačně 3:0.

Hostující hráči se museli ohánět hned od úvodního hvizdu. Ve dvacáté minutě musel gólman Joubert vyrážet povedenou hlavičku po rohovém kopu, která mířila pod horní tyčku.

Ve 24. minutě se k balonu po zblokované střele dostal kapitán Sevilly Escudero a ránou nártem z voleje orazítkoval břevno. Joubert se jen ohlédl, na reakci neměl šanci.

O pět minut později bylo před brankou Dudelange znovu rušno. Centre ze strany jeden z obránců tečoval, ve vápně vznikl závar několika hráčů a míč nakonec skončil těsně vedle levé tyče.

Ve 40. minutě zahrozili poprvé i hostující hráči. Jejich střela zpoza vápna jen těsně minula prostor mezi třemi tyčemi.

V první půli se domácím nepodařilo skórovat, tři minuty po začátku druhého poločasu si však sevillští hráči napravili reputaci. Torres centrem z levé strany našel osamoceného Franca Vázqueze, který se hlavou trefil přesně k tyči.

V 66. minutě se k hlavičkovému zakončení znovu dostal Vázquez, tentokrát jej však skvělým reflexivním zákrokem vychytal Joubert.

O devět minut později už však hostující brankář neměl šanci. Munirovu technikou střelu z hranice pokutového území ještě zvládl vyrazit, jenže pouze do míst, kam dobíhal nikým nehlídaný Franco Vázquez, který míč dorazil do poloprázdné svatyně.

V podání několikanásobného vítěze soutěže to však ještě nebylo všechno. Diváci se ještě pomalu radovali ze druhého gólu a Munir už přidal třetí. Ten dostal míč na penaltu a z první jej uklidil k levé tyčce.

Sevilla je po třech kolech stoprocentní na čele skupiny a ještě neinkasovala. Dudelange patří se třemi body třetí příčka. Skupinu A doplňují druhý čtyřbodový Karabach a čtvrtý APOEL s jednou remízou.

Autor: Petr Procházka / onlajny.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
EverlastD

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

4:0

Reagovat
klokan.paul

5:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele