základní skupiny - skupina K, 2. kolo
03.10.2019 18:55 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Wolves v závěrečných vteřinách rozhodli o vítězství v Istanbulu

Dvaadevadesát minut se čekalo na gól v souboji týmů poražených v úvodním kole skupiny K. Poté se však v samotném závěru trefil Boly a vystřelil tak Wolverhamptonu Wanderers vítězství na půdě Beşiktaşe Istanbul.

První poločas mnoho akce nepřinesl. Jednoznačně více ze hry měli domácí, jenže do žádné větší příležitosti se nedostali. K jedinému ohrožení brány Vlků musel přispět Coady, jenž si po rohovém kopu srazil míč do konstrukce vlastní svatyně.

Asi pětadvacet minut před koncem mohl poslat Turky do vedení Vida. Po Erkinově centru z přímého kopu však hlavičkující chorvatský stoper poslal míč jen těsně vedle tyče. V závěru už iniciativu převzali Wolves. Ti rozehráli rohový kop, po němž musel hlavičku likvidovat Karius. Následná dorážka Saisse sice skončila v síti, jenže kvůli minimálnímu ofsajdu neplatila.

Přesto se hosté šokujícího gólu dočkali. Velmi dobře hrající Willy Boly si v pokutovém území naběhl na Nevesův vysoký pas za obranu, zpracoval si míč a po zemi jej uklidil mezi tři tyče.

"Vlci" tak jsou v tabulce na třetím místě pouze s bodovou ztrátou na vedoucí Slovan Bratislava. Beşiktaş je na dně tabulky bez jediného bodového zisku.

Autor: Martin Vejdělek / o2tv.cz, onlajny.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
Pharrell

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
EverlastD

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
paulinhos

Wolves odčiní domácí porážku a dnes vyhraje

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele