základní skupiny - skupina K, 3. kolo
25.10.2018 21:00 CET
1 : 2
(1:1)

Reportáž

Stade Rennes - Dynamo Kyjev 1:2

Situace ve skupině K je nadále vyrovnaná i díky výhře Dynama Kyjev na půdě francouzského Rennes. Vše vypadalo na remízu, jenomže Rennes i v přesilové hře v závěru inkasovalo rozhodující gól z kopačky Vitalije Bujalskiho.

Trenér Sabri Lamouchi se rozhodl dát prostor méně vytěžovaným hráčům. V bráně byl však místo Tomáše Koubka stejně jako v posledních zápasech Abdoulaye Diallo. Ten mohl poprvé inkasovat ž po pouhých šedesáti sekundách, kdy zmatky v obraně Rennes ukončil střelou do břevna Morozjuk!

Také před Bojkem bylo živo, v páté minutě střílel Sarr a opora hostí musela nadvakrát zasahovat. Nerozhodný výsledek vydržel do 21. minuty, kdy Tomasz Kedziora přiběhl k odraženému balónu a z velké dálky neuvěřitelně přesnou dělovkou nedal Diallovi šanci. To byl parádní fotbalový moment, který znamenal vedení Dynama Kyjev v Roazhon Parku 1:0.

Hosté ale do konce poločasu výsledek neudrželi, těsně před odchodem do šaten rozehrávali domácí volný přímý kop, Clément Grenier obstřelil zeď a s pomocí jemné teče i gólmana Bojka, pod kterým balón trochu nešťastně prošel.

Druhý poločas dlouho nabízel vyrovnanou podívanou a vše vypadalo na konečnou dělbu bodu. Závěr zápasu ale lehce převážel na domácí stranu, když Volodymyr Šepeljev uviděl druhou žlutou kartu, naskytla se Rennes krátká, zhruba desetiminutová, přesilovka. Jenomže místo toho, aby ji domácí využili, inkasovali rozhodující gól. Vitalij Bujalski dostal průnikovou přihrávku do vápna a z úhlu se rozhodl Dialla přehodit, to se mu i díky zaváhání brankáře povedlo a ukrajinská radost byla na světě!

Dynamo Kyjev vstřelilo v oslabení rozhodující gól a ve zbývajících minutách už si výsledek pohlídalo. Ukrajinci mají na svém kontě pět bodů a patří jim společně s Astanou postupové místo, Rennes je se třemi body na třetím místě a poslední zůstává Jablonec.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
John Obi Mikel

0:3

Reagovat
EverlastD

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
HullCity

Jasně,takže s pastevci a žebrákama jen remizujeme,ale proti Francouzům klidně za 3 body venku a do toho v oslabení...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele