Serie A - souhrn 4. kola

20.09.2019, 22:40, aktualizováno 22.09.2019, 22:38
Komentáře a souhrny
Milánské derby vyhrál Inter, o vítězství nad AC rozhodly branky Brozoviče a Lukakua. Juventus se proti Hellasu Verona na výhru nečekaně nadřel a dokonce musel otáčet skóre. Nakonec se mu to ale i díky Ronaldově penaltě přece jen podařilo a překvapivou ztrátu se mu povedlo odvrátit. Tři body mají AS Řím i Neapol...

SS Lazio - Parma Calcio 2:0

22.09.2019 20:45

Góly: 8. Ciro Immobile, 67. Adam Marušić

Dnešní výkon si Parma rozhodně za rámeček nedá. Proti domácímu Laziu se Ducali totiž vůbec neukázali a nedokázali si vytvořit jedinou gólovku. Lazio jich před vlastními fanoušky naopak mělo několik a po trefách Immobileho s Marušićem se oprávněně radovalo ze tří bodů.

Trenér Simone Inzaghi měl co napravovat, protože jeho týmu se poslední dobou příliš nedařilo. Sestavu ale výrazně měnit nehodlal, takže se Parma musela obávat Correy, Immobileho nebo Milinkoviće-Saviće s Acerbim. Ducali se spoléhali především na rychlý trident Gervinho, Inglese a Kulusevski.

V prvních minutách se nehrálo v zase tak moc vysokém tempu. O to překvapivější byla akce Lazia v sedmé minutě. Španělský šikula Luis Alberto našel nádhernou průnikovou nahrávkou mezi tři obránce Parmy nabíhajícího Cira Immobileho, který si přebral míč a postupoval s ním na brankáře Luigiho Sepeho. Immobile se sice nacházel ve velkém úhlu, ale zkušeně opřel míč o zadní tyč a mohl se radovat.

Parma ale rozhodně nehodlala odevzdat soupeři body snadno. Ve dvacáté minutě se do otevřené a nezformované obrany Biancocelesti hnal Roberto Inglese, jenže narazil na dnešní jistotu v bráně Lazia, brankáře Thomase Strakoshu. Ten jeho ránu senzačně vytáhl mimo tři tyče na rohový kop. Z něj už Parma neudeřila. Na opačné straně se hnal do šance rychlík Correa, ale ani jeho průnik další branku neznamenal.

Ke konci první půle se Parma ještě několikrát snažila prorazit rychlými průniky obranu Lazia, ale ta dnes fungovala velmi jistě a soupeři nic nedovolila. Joaquín Correa pak v závěru střelou z otočky nenachytal brankáře Sepeho.

Nástup do poločasu druhého znovu zvládlo lépe Lazio. Domácí příznivci museli ve 48. minutě ocenit snahu Cira Immobileho, který napřáhl zpoza pokutového území a brankář Sepe měl co dělat, aby vyškrábl míč nad břevno. Souboje mezi italským reprezentačním útočníkem a brankářem Parmy se ostatně opakovaly celkem často, ale do konce zápasu už Immobile svého soupeře ani jednou nepřekonal.

Pro Lazio dnes nebylo úplně snadné překonat obranu Parmy, která hrála na hranici sebeobětování. Neuspěl ani Correa, který si míč narazil s Leivou a postupoval na bránu Sepeho. Opět včas zasáhla obrana Ducali. Trenér Inzaghi své hráče motivoval a povzbuzoval k navýšení skóre a do utkání zapojil zkušeného a odpočinutého útočníka Caiceda.

Právě ten v 67. minutě rozehrál akci Lazia a dostal míč na Sergeje Milinkoviće-Saviće. Mladý záložník brilantním pasem z první oslovil nabíhajícího obránce Adama Marušiće, který si i pod tlakem věděl rady. Míč si dokázal zpracovat a z úhlu prostřelil brankáře Sepeho. A protože Felipe Caicedo v závěru utkání svou zasekávačku gólem nevyšperkoval, skóre už se nakonec neměnilo.

Více informací k zápasu

Atalanta Bergamo - ACF Fiorentina 2:2

22.09.2019 18:00

Góly: 84. Josip Iličić, 90+5. Timothy Castagne - 24. Federico Chiesa, 65. Franck Ribéry

Zápas Bergama s Fiorentinou nabídl další parádní spektákl. Fiorentina sice dlouho vedla nad svým sokem už o dvě branky, ale v posledních deseti minutách se hráči La Dea prosadili dvakrát!

Trenér Gasperini potřeboval přebudovat mentalitu svého týmu a zvednout jeho zdecimované sebevědomí. K tomu mu měl pomoct duel s Fiorentinou a také pár změn v sestavě. Do hry se dostali Malinovskij, Palomino, Gosens nebo Muriel. Fialky naopak svou základní sestavu oproti duelu s Juventusem neměnily.

Prvních patnáct minut zase tak moc akce nenabídl a spíš to byl boj o procenta v držení míče. Za zajímavým balonem sprintoval Federico Chiesa, jenže dřív u něj byl domácí brankář Pierluigi Gollini. Co ale Gollini zvládnout nemohl, to byl inkasovaný gól ve 23. minutě. Po rohovém kopu se balon dostal opět ke Chiesovi, který jej napálil na Golliniho. Ten by zřejmě ránu měl, kdyby ji nešťastně netečoval Palomino - na jeho teč Gollini neměl a Viola vedla 1:0.

Jen o dvě minuty později málem Atalanta srovnala. A nutno říct, že by si to zasloužila, neboť prakticky po celou dobu prvního poločasu byla aktivnějším týmem. Kolumbijský střelec Duván Zapata málem využil špatné přihrávky bílých, naběhl si pro míč, ale asi o půl metru branku minul.

Po pár minutách pro oči trochu bolestivé podívané se míč snesl na hlavu naskakujícího obránce Pezzelly, který však hlavičkoval vedle brány. Bergamaschi každopádně působili mnohem živějším a aktivnějším dojmem. Brankář Dragowski musel likvidovat další akci Duvána Zapaty, který opět pelášil na branku mladého Poláka. Pálil však opět mimo.

Pět minut před koncem první půle se střelec Duván Zapata opět pokoušel o zdolání svého soka v bráně Violy a míč se následně dostal na křídlo. Tam na něj číhal zkušený útočník Luis Muriel, který nebezpečně centroval před bránu hostí. Dragowski ale zasáhl a vyboxoval míč mimo. Zapata si o chvíli později našel míč ve vápně, ale nakonec ihned po vystřelení byl jeho míč zablokován.

Ihned poté se ale naopak hostující Fialky mohly radovat z druhé trefy utkání a opět v tom měl prsty její největší klenot. Federico Chiesa potáhl míč po straně, předložil jej Francku Ribérymu a ten navýšil vedení hostí!

To už začínalo být pro Bergamo přeci jen kruté. Jenže domácí se nevzdali. Střídající Gómez v 84. minutě vymyslel krásný pas na Josipa Iličiće a po zpracování mířil přesně. V nervydrásajícím finále sice gól Pašaliće uznán nebyl kvůli ruce, ale o tři minuty později už Atalanta dala regulérní a konečný gól. K Timothymu Castagnemu se dostal míč z přímého kopu a jeho volej zaplul do sítě!

Více informací k zápasu

UC Sampdoria - Turín FC 1:0

22.09.2019 15:00

Góly: 56. Manolo Gabbiadini

Konečně se janovská Sampdoria dočkala úspěchu. První tři body v novém ročníku může trenér Eusebio Di Francesco především díky tomu, že se prosadil Manolo Gabbiadini. Krom toho mu také vypomohla obrana, která Turínu nedovolila ani jednu branku.

Ačkoli by se to vzhledem ke skóre asi nemuselo zdát, bylo to hodně svižné utkání. Už ve druhé minutě veterán Fabio Quagliarella obdržel krásnou přihrávku do běhu, vyslal střelu zpoza pokutového území a veterán Salvatore Sirigu musel vytáhnout dobrý zákrok. Podobný duel se opakoval také v 17. minutě, tentokrát Quagliarella pálil z úctyhodné vzdálenosti a Sirigu neměl zase takové potíže.

V turínském dresu se hodně aktivním hráčem jevil útočník Simone Zaza, na němž byla znát opravdová chuť hrát a střílet branky. Ve 25. minutě ale neměl štěstí při zpracování a míč mu utekl v tu nejnevhodnější chvíli, zatímco při další jeho šanci zasáhla obrana Dorie. Zaza si naběhl na vysoký centr, chtěl hlavičkou vylepšit pozici pro Belottiho, jenže ten namísto naběhnutí zůstal stát.

Druhý poločas tedy začal se stejným výsledkem jako ten první. Změnit to mohl Andrea Belotti, který už ve 48. minutě pálil odražený míč velmi tvrdě a jen skvělý brankář Emil Audero míč dokázal vytěsnit mimo. O pět minut později se do další šance dostal trochu nepravděpodobný střelec, Armando Izzo. Stoper turínského klubu pálil po rohovém kopu, jenže jeho dělovka prolétla mimo.

A o šest minut později toho Turín hořce litoval. Zmatků v obraně Granaty využil Manolo Gabbiadini, který soupeři vypíchl míč a z úhlu propálil brankáře Sirigua - 1:0 pro Dorii.

Druhý gól mohl přidat Murru hned o 5 minut později. Fabio Depaoli oběhl dlouhou přihrávku na pravou stranu, krásným centrem našel osamoceného Murrua, ale Sirigu jeho přízemní střelu vyškrábl. Belotti upadl v souboji na hranici pokutového území, jenže sudí faul neviděl a tudíž nepískal. O chvíli později se do šance snažil dostat Simone Verdi, jnenže mířil mimo bránu. Turín zápas totálně zaspal a dnes nic nevymyslel.

Více informací k zápasu

US Lecce - SSC Neapol 1:4

22.09.2019 15:00

Góly: 61. Marco Mancosu - 28. Fernando Llorente, 40. Lorenzo Insigne (pen.), 52. Fabián Ruiz, 82. Fernando Llorente

Forma Neapole nabírá na intenzivních obrátkách. Po úterním skalpu vítěze Ligy mistrů Liverpoolu si svěřenci Carla Ancelottiho připsali pohodové tři body za výhru v Lecce. Parthenopei se prosadili celkem čtyřikrát, rovnou polovinu přitom zařídil španělský útočník Fernando Llorente. Lecce si zajistilo alespoň čestný úspěch brankou z pokutového kopu.

Lecce nevstoupilo do utkání vůbec špatně, hrálo s nadšením a i když si nevypracovalo výraznější šanci, Neapoli bylo více než vyrovnaným soupeřem. Hosté od začátku nikam nespěchali, počkali si až, co jim soupeř dovolí a šrouby utahovali pozvolna. První zákrok měl brankář Gabriel až ve 23. minutě poté, co na přední tyč zakončoval Insigne. O pět minut později už brankář Lecce lovil balón ze sítě. Milikova střela ve vápně byla zablokovaná, ale se štěstím se odrazila na kopačky Fernanda Llorenteho, který dorážkou k tyči zajistil hostům vedení. Neapol ještě do konce prvního poločasu vedení navýšila. Ve 38. minutě zahrávali Parthenopei pokutový kop, Lorenzo Insigne neuspěl, nicméně kop se musel po předčasném vyběhnutí Gabriela opakovat a Insigne opravku zvládl, byť Gabriel znovu vystihl směr.

Každopádně Neapol vedla v Lecce 2:0 a měla solidně nakročeno k dalším třem bodům. Ty přiblížil v 52. minutě Fabián Ruiz nádhernou střelou ze střední vzdálenosti, na kterou Gabriel nedosáhl. Tříbrankový náskok dlouho nevydržel, zhruba po hodině hry sudí Piccini odpískal pokutový kop i pro Lecce a to po zákroku Davida Ospiny. Celou situaci hlavní arbitr dlouho posuzoval a i když se nakonec na záznam nepodíval, penaltu potvrdil. Matteo Mancosu ukázal, jak by se penalty měly kopat a perfektní ranou pod břevno snížil.

Neapol i tak měla dobrý náskok, který nehodlala pustit. V 82. minutě navíc hosté předvedli pohlednou akci, kterou dorážkou za Gabriela dokončil Fernando Llorente. Pro španělského útočníka to byla druhá branka v zápase. Ani za stavu 4:1 pro hosty počet gólových příležitostí neustal. Tabanelli orazítkoval brankovou konstrukci a v závěru zahodil šance i Lozano. Neapol si i tak domů pod Vesuv odváží tři body za jasné vítězství.

Více informací k zápasu

Bologna FC - AS Řím 1:2

22.09.2019 15:00

Góly: 54. Nicola Sansone (pen.) - 49. Aleksandar Kolarov, 90+4. Edin Džeko

Boloňa je známá jako bojující tým, ale dnes bojovnost ukázali spíš Římané. Po první spací půli vstoupili Vlci do druhé půle lépe a vedli díky výstavní brance Aleksandara Kolarova. V 54. minutě sice srovnal z penalty úspěšný střelec Nicola Sansone, jenže v posledních vteřinách nastavení se prosadil kanonýr Edin Džeko.

Tak tohle bylo opravdové drama. Pro domácí fanoušky Felsinei, bohužel, se smutným koncem. Boloňa se na domácí půdě nevzdávala, ale nakonec jí to na tři body nestačilo. O remízu totiž přišla v posledních vteřinách hry. Trenér Paulo Fonseca trochu překvapivě nechal na lavičce římský klenot Zaniola, před nímž upřednostnil Justina Kluiverta. V domácím dresu se proti bývalému klubu postavil Mattia Destro.

V prvních minutách to spíš než fotbalové klání byla urputná bitva dvou týmů, které se odmítají vzdát balonu, i kdyby za to měly vykartovanou půlku týmu. Agrese a množství faulů byly ostatně průvodním znakem celého klání. Šlapák střídal šlapák, oba týmy si vůbec nic nedarovaly. Hodně aktivním hráčem Felsinei, který si na straně dělal, co se mu zachtělo, byl mladík Riccardo Orsolini. Jeho rychlost i technika dělaly defenzivní linii Vlků velké potíže.

Z obrovské dálky to zkoušel útočník Nicola Sansone a výsledkem byla rána, která skončila několik metrů vedle branky. Největším vzrušením konce první půle se tak stal tvrdý zákrok Mitchella Dijkse na vracejícího se Pellegriniho. Zkušený bek Boloni se následně zranil a do hry byl s úderem druhé půle vpuštěn český univerzál Ladislav Krejčí.

Fauly na osobu Lorenza Pellegriniho se postupem času staly jakousi necvičenou strategií, díky níž AS mohlo ohrožovat bránu polského gólmana Skorupského. Když byl Pellegrini faulován na hraně vápna ve 48. minutě, AS už udeřilo. K míči se postavil bek Aleksandar Kolarov, jeden z nejofenzivnějších a nejproduktivnějších beků v Evropě. To dokázal znovu ve 49. minutě, když parádně obstřelil zeď - 1:0.

Pokud si AS myslelo, že podobně jako v minulých zápasech se začnou góly sypat a postupně se zastaví až na čísle čtyři, mýlilo se. Příliš mnoho chyb v obraně totiž znamenalo faul právě vracejícího se Kolarova, jehož obětí se stal Roberto Soriano. Sudí Pairetto se nemusel moc rozmýšlet a okamžitě pískal. Odpovědnost na sebe vzal aktivní Nicola Sansone a srovnal na 1:1!

A to nebylo rozhodně všechno. Po zisku míče a rychlém přechodu do útoku dostal přihrávku na střed vápna Soriano, který měl před sebou již jen brankáře Lópeze, jenže právě ten brilantním zákrokem vyrazil míč nad a zachránil svůj tým!

Delší dobu se nic podstatného nedělo a obě jedenáctky se vrátily k urputnému boji o míč. Dokonce tak urputnému, že po dalším faulu dostal druhou žlutou kartu Gianluca Mancini. Jeho vyloučení AS neslo dost těžko, ale Boloňa vypadala jako nadmíru spokojená s bodem.

Ani ten jí ale AS nedovolilo. Po faulu na Jesuse míč rychle rozehrál Jordan Veretout, který s ním u nohy překonal dva protihráče. U vápna předal míč do strany na Pellegriniho a ten lahůdkovým centrem našel hlavu Edina Džeka - 2:1.

Více informací k zápasu

US Sassuolo - SPAL 2013 3:0

22.09.2019 12:30

Góly: 26. Francesco Caputo, 45+2. Francesco Caputo, 47. Alfred Duncan

Sassuolo nemělo se SPALem žádné slitování a bez milosti mu nasázelo tři branky. O dvě z nich se postaral zkušený veterán Francesco Caputo, k němuž se hned po změně stran přidal ještě spoluhráč Alfred Duncan.

Polední klání v italské elitní soutěži skončilo vcelku jasným výsledkem pro domácí Sassuolo, které si nutně potřebovalo napravit reputaci po nepovedeném minulém kole. To ale zvládlo jasně a domácí diváci viděli perfektní podání především od jeho ofenzivní stránky. Prakticky od prvních minut se domácí udatně pouštěli do útoku a SPAL se nacházel ve velkých defenzivních potížích.

Domenico Berardi okradl soupeře o míč a rozehrál zajímavou akci, na jejímž konci byl Derfel, jehož střela ve vápně byla sražená na roh. Po Obiangově vybídce si do vápna naběhl Francesco Caputo a vypálil, ale naštěstí pro SPAL si brankář Berisha věděl rady. O pár chvil později se do míče zpoza vápna opřel plnou silou Duncan, ale mohl spíš přidat na přesnosti. To však Neroverdi zase tak moc řešit nemuseli.

Ve 26. minutě se totiž k míči dostal Grégoire Defrel a táhl akci k vápnu. Sassuolo předvádělo perfektní týmovou spolupráci, míč se vrátil opět k Defrelovi a ten jej vyslal na Francesca Caputa. Jeho technický obstřel nemohl brankář Berisha mít ani omylem - 1:0 pro domácí ekipu.

Ta vesele pokračovala v napadání svého soka. Zasahovat samozřejmě musel i brankář Andrea Consigli, kterého vyzkoušel nenápadnou střelou Jasmin Kurtić. Aktivní Francesco Caputo pak přihrával z levé strany před bránu, kde byl útočník Berardi, jenže jeho střela z malého vápna mířila vedle. Caputo se dočkal až ve 45. minutě. Další krásný pas za obranu Berardi sklepl do druhé vlny a Caputo se do něj opřel - 2:0.

Hráči SPALu zřejmě v šatně plánovali, jak na druhý poločas změní taktiku a soupeře zasypou střelami. Nic z toho ale nebylo, protože ve 47. minutě dal Alfred Duncan z dorážky třetí gól. Sudí jej sice ještě notnou chvíli konzultoval s videorozhodčím, ale nakonec k radosti domácích tifosi branku uznal!

Další trefu si chtěl připsat opět Caputo, jenže trefil jen tyč. Po hodině hry mohl snížit Alessandro Murgia, ale narazil na skvělý zákrok brankáře Consigliho, který jej ze dvou metrů vychytal. Stejný mladý záložník sice v 88. minutě srovnal, jenže z ofsajdu, a tak branka neplatila.

Více informací k zápasu

AC Milán - Inter Milán 0:2

21.09.2019 20:45

Góly: 49. Marcelo Brozović, 78. Romelu Lukaku

Fotbalisté Interu Milán zvládli další derby proti AC a i po čtyřech kolech jsou stoprocentní. Svěřenci Antonia Conteho si vítězství zasloužili, v derby byli aktivnější i nebezpečnější a ve finále i efektivnější. San Siro se dočkalo regulérních gólů až po změně stran, kdy nejprve otevřel skóre Marcelo Brožović a po něm pečetil výsledek Romelu Lukaku. AC Milán na svého soka nevyzrál od ledna 2016!

Říká se, že derby nemá favorita, ale tentokrát to úplně neplatilo. Inter byl po třech úvodních výhrách v pozici favorita a proti ospalému Milánu jí nakonec potvrdil.

Na San Siru panovala jako obvykle výtečná atmosféra a zaplněný stadion nemusel na první šance derby čekat dlouho. Po deseti minutách vyrobil chybu Rodríguez a Lautara tím dostal do obrovské šance, kterou z pohledu AC uhasil na malém vápně Donnarumma. O osm minut musel mladý brankář na zem po střele Lukakua, když znovu zle zaspala defenzíva Rossoneri a vzápětí na to po dalším Donnarummově zákroku pálil před odkrytou brankou do tyče D'Ambrosio. To byly obrovské šance, které Nerazzurri musely mrzet.

Ve 23. minutě se Milánu podařilo z ojedinělé akce vstřelit gól, jenomže sudí ho pro hru rukou v podání Kessiého správně neuznal. AC Milán byl následující minuty jistější na balónu, nicméně mnohem nebezpečnější byl pořád Inter. Akrobatické nůžky D'Ambrosia znovu výborně vyrazil Donnarumma a dorážející Barella rozradostnil modročernou část San Sira. Zbytečně, protože ani tento gól sudí kvůli ofsajdu neuznal. V závěru prvního poločasu se ještě připomněl hlavičkující Piatek, ale byl v mírném záklonu a Handanović nemusel zasahovat.

První poločas milánského derby nepřinesl vůbec špatnou podívanou, scházel ale gól, který by hru možná více otevřel. A ve 49. minutě to skutečně přišlo. Inter rozehrával přímý kop signálem a tečovaná rána Marcela Brožoviće skončila za zády brankáře Donnarummy. AC ještě reklamovalo ofsajd, ale gólové radosti modročerného publika nezabránilo.

Svěřenci Marca Giampaola do té doby nepředvedli takřka nic a najednou museli dotahovat brankové manko. Lodivod Milána poslal do hry Lucase Paquetu, ale ani po jeho příchodu se milánská hra nezvedla. Naopak, v 78. minutě poslal do vápna AC centr Barella a Romelu Lukaku hlavou zvýšil na 2:0. To už vypadalo pro Nerazzurri velmi dobře, navíc Conteho svěřenci byli nadále lepší. AC si vypracovalo jedinou možnost prostřednictvím střídajícího Thea Hernándeze, který z úhlu postupoval na Handanoviće a orazítkoval vnější tyč. Milán v závěru Inter dokázal trochu zatlačit, ale naprosto bez efektivity. V nastavení mohl vstřelit třetí gól Candreva, další nepříjemná teč nadělala Donnarummovi problémy, ale balón za brankovou čáru nedoskákal. Inter opět vyhrál a od roku 2016 nepřetržitě vládne Milánu.

Více informací k zápasu

Juventus FC - Hellas Verona 2:1

21.09.2019 18:00

Góly: 31. Aaron Ramsey, 49. Cristiano Ronaldo (pen.) - 21. Miguel Veloso

Juventus naplnil roli favorita a doma po nepříznivém vývoji dokázal porazit Hellas 2:1. Hosté zaskočili Allianz Stadium ve 21. minutě, ale Stará dáma ještě do poločasu vyrovnala a po změně stran strhla vítězství na svojí stranu. Hvězdou zápasu byl Cristiano Ronaldo. Portugalec na vyrovnávací gól Ramseyho přihrál a rozhodující branku vstřelil z pokutového kopu sám. Rekordní 902. zápas v dresu Staré dámy odchytal Gianluigi Buffon.

Brankařská hrající legenda se postavila mezi tyče namísto Wojciecha Szczesnyho, který v týdnu chytal utkání Ligy mistrů na půdě Atlética Madrid. V kádru Staré dámy pak došlo ještě na jeden významný okamžik, na lavičce už se objevil Maurizio Sarri.

Hellas nikdy v Turíně nezvítězil a favoritem nebyl ani tentokrát, přesto dokázal zaskočil Allianz Stadium. Po mírnějším náporu Juventusu jeho stoper Demiral nešikovně fauloval Di Carmineho, takže hlavní sudí zápasu odpískal ve prospěch Hellasu pokutový kop. Sám Di Carmine ho ale neproměnil, střelou orazítkoval tyč a z následné dorážky zachránilo Buffona břevno. Neuvěřitelný okamžik a velké štěstí pro domácí. Ti ale nakonec přeci jenom inkasovali první gól, Miguel Veloso se prakticky vzápětí ze střední vzdálenosti opřel do balónu a fantastickou ranou do šibenice nedal Buffonovi šanci.

Juventus s vyrovnáním dlouho neotálel. O deset minut později se po přihrávce Ronalda prosadil neméně povedenou střelou Aaron Ramsey a výsledek byl opět nerozhodný.

Remíza byla pochopitelně pro domácí tým málo a vítězství jí přiblížil okamžik ze 49. minuty. Cuadrada fauloval ve vápně Gunter a i na druhé straně se kopala penalta. Cristiano Ronaldo na rozdíl od Di Carmineho nezaváhal a poslal Juventus do vedení.

Kdo ale čekal další velkou převahu Juve, byl zklamán. Hellas hrál s italským hegemonem vyrovnanou partii a v závěrečné minutě dokonce sahal po vyrovnání. Osamocený Tutino vypálil a Gigi Buffon předvedl jistý zákrok. Pět minut nastaveného času žádnou další branku nepřineslo, pouze Hellas ještě přišel o vyloučeného Kumbullu.

Více informací k zápasu

Udinese Calcio - Brescia Calcio 0:1

21.09.2019 15:00

Góly: 57. Rômulo

Další domácí porážku má za sebou Udinese. Zebry bez potrestaného Rodriga De Paula podlehly Brescii 0:1, když se o jediný gól zápasu postaral Romulo.

Udinese sice v prvním kole porazilo AC Milán, ale od té doby dva zápasy prohrálo a proti Brescii nutně potřebovalo zareagovat. Mělo to však háček, v sestavě chyběl potrestaný Rodrigo De Paul (za vyloučení v zápase s Interem Milán). V prvním kole vyhrála i Brescia, aby následné dva duely ztratila.

Brescia začala v Dacia Aréně dobře a po pár minutách se mohla ujmout vedení, kdyby Alfredo Donnarumma po aktivní presingu nenapálil jen brankáře Mussa. Nováček sezony se v úvodu snažil a Zebrám jeho presing dělal problémy. Fanouškům Bianconeri se výkon jejich miláčků vůbec nezamlouval, což dávali najevo hlasitým pískotem. Brescia ale lepší herní projev nezužitkovala a do šaten se šlo za stavu 0:0 i proto, že Udinese si v prvním poločase žádnou šanci nevypracovalo.

Krátce po změně stran došlo v blízkosti pokutového území Brescie k faulu. Cistana zastavil nedovoleně Pussetta a VAR pak rozhodl o tom, že to nebyla penalta, ale volný přímý kop. Zebry ho však nezahrály dobře a bylo po naději. Na druhé straně byla mnohem nebezpečnější střela Chancellora, kterou musel Musso vyrážet a v 57. minutě konečně přišel gól. Romulo dostal s balónem u nohy spoustu prostoru, aby si seběhl ke středu a přízemní, nikterak prudkou, ranou k tyči překonal Mussa.

Oživit hru domácích přišel v 67. minutě i Antonín Barák, ale Udinese se směrem dopředu trápilo. Místo kýženého vyrovnání mohla Brescia pojistit výsledek, ale Bisoliho nebezpečnou střelu fantasticky vyrazil nad břevno Musso. Udinese doma prohrálo nejtěsnějším rozdílem a Igor Tudor rozhodně nebude mít klidné spaní.

Více informací k zápasu

Cagliari Calcio - Janov CFC 3:1

20.09.2019 20:45

Góly: 46. Giovanni Simeone, 84. Cristián Zapata (vl.), 87. João Pedro - 83. Christian Kouamé

První výhry se v domácím prostředí dočkalo Cagliari. V předehrávce 4. kola italské nejvyšší soutěže porazilo FC Janov 3:1, tedy stejným výsledkem jako před týdnem Parmu. Vše podstatné se událo až ve druhém poločase a především v jeho závěrečné desetiminutovce.

Janov před týdnem nešťastně podlehl Atalantě a na Sardinii věřil, že může bodově uspět. Domácím se totiž na vlastním stadionu dosud nedařilo.

A od začátku se hrál dobrý, útočný fotbal. Ve 12. minutě poprvé ohrozil hostující branku střeleckým pokusem Luca Pellegrini a Radu musel vyrážet. O chvíli později se Cagliari neúspěšně dožadovalo pokutového kopu po zákroku Criscita na Simeoneho, hlavní sudí si celý zákrok zkontroloval u videa a nakonec dal za pravdu Grifonům. Sardiňané se snažili zasypat Radua střelami, neuchytila se však žádná a na druhé straně musel být v permanenci Olsen, který reflexivně vychytal hlavičku Kouamého. V nastaveném čase prvního poločasu měl ještě jednu velkou příležitost Lasse Schöne, ale z dobré pozice poslal balón hodně nad.

První poločas branku nepřinesl a všechno podstatné přinesla až druhá půle. Bezbrankový výsledek nakonec vydržel jen do 46. minuty, kdy si na krásný Ionitův centr naskočil Giovanni Simeone a hlavou zajistil domácím vedení. Janov mohl udeřit podobně, na malém vápně se k hlavičce prodral Favilli a branku minul.

Vyrovnaný průběh utkání si vyrovnání zasluhoval a v 83. minutě se tak skutečně stalo. Sanabria přiťukl balón Christianu Kouamému a ten prudkou ranou k tyči srovnal. Janov se ale dlouho z vyrovnání neradoval. Nandézův centr si totiž do vlastní sítě srazil stoper Zapata, takže o dvě minuty později už Cagliari zase vedlo. A netrvalo to dlouho a vstřelilo i pojistku, když se rovnou dva hráči řítili na Radua a Joao Pedro úspěšně zakončil. Cagliari poprvé v sezoně zvítězilo doma a ve dvou zápasech po sobě získalo šest bodů.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Inter Milán44009:112
2.Juventus FC43107:410
3.SSC Neapol430113:89
4.AS Řím422010:78
5.SS Lazio42117:37
6.Atalanta Bergamo42119:87
7.Bologna FC42117:67
8.US Sassuolo420210:76
9.Cagliari Calcio42027:56
10.Turín FC42026:66
11.Brescia Calcio42025:56
12.AC Milán42022:36
13.Hellas Verona41123:44
14.Janov CFC41127:94
15.Parma Calcio41034:73
16.Udinese Calcio41032:53
17.SPAL 201341034:83
18.US Lecce41033:103
19.UC Sampdoria41032:93
20.ACF Fiorentina40226:82

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (167)

Přidat komentář
osobnostx

Hezky Zmrhal....takticky se prošel...

Reagovat
didosh

Borci kde sledovat dnešní milánské derby?Tak aby to šlapalo v zahraničí...díky

Reagovat
smazaný uživatel

Na San Siru

Reagovat
smazaný uživatel

ako hral ramsey?

Reagovat
Zark

nevidel sem , ale jestli mas o2 tv tak tam bezi Juventus TV a jejich zaznamy zapasu..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ED91

Na prvý zápas fajn. Dal gól. Mal tam pár dobrých kombinačných situácií s Ronaldom a Dybalom. A oproti tej nekreatívnej zálohe v zložení Khedira-Pjanic-Matuidi je oživením a dúfam, že jedného z dvojice Khedira/Matuidi vytlačí na lavičku.

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

To je slávy, že jsme o gól přehráli Veronu

Reagovat
smazaný uživatel

Co by za vydařenou výhru dala třeba Barca

Reagovat
smazaný uživatel

Demirala,Sarri skandální výkony, jeden na hřišti druhej tema střídáníma.

Reagovat
BaggioRoberto

Tenhle Juventus může mít s obhajobou seriózní problémy.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky mám obavy

Reagovat
smazaný uživatel

Zlatý Allegri a jeho trolling..

Reagovat
smazaný uživatel

Za něho se hrálo taky hnusně, ale měl alespoň výsledky

Reagovat
smazaný uživatel

Od Sarriho sa ale čakal pekný futbal, takto mohol Allegri pokojne ostať

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně

Reagovat
smazaný uživatel

Bol vyhorený.

Reagovat
The Krupy

Netáraj.

Reagovat
Zark

tihle mudrlanti tvle

Reagovat
ED91

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to Sarrimu nehrozí

Reagovat
Dufan

Reagovat
smazaný uživatel

A Sarri je nemá?

Reagovat
ED91

Reagovat
smazaný uživatel

V klidu

Reagovat
didosh

Nikdo nemá stream?

Reagovat
smazaný uživatel

Strasne spatna liga tohle

Reagovat
smazaný uživatel

Děkujeme za informaci.

Reagovat
cink

jeste jsi mu zapomnel dat klicenku

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl pěknej fotbal a on napíše takovéj sranec

Reagovat
Yanek

Inter zaslouženě. Gratulace.

Reagovat
smazaný uživatel

Inter : Romelu a Diego veľmi dobrý kauf.

Reagovat
j_mrazik

AC vs Inter - šílenej fotbal.

Reagovat
EXoRcIsT

Giampaolo nech tiahne do .... Sak to je katastrofa to kvoli tomuto sa vyhodil Gattuso ? Nechapem preco nebol Paqueta a Theo od zaciatku a takisto Biglia cely zapas namiesto Bennacera je proste wtf

Reagovat
AngryPrd

Sa priznam ze takyto futbal som od noveho trenera necakal. Do p..i aj s nim. Inter zasluzene vyhral a AC bude mat s takymto trenerom a hrou problem sa udrzat do 6 miesta. To uz mohol fakt ostat Gattuso. Aspon by urobil poriadny vietor v derby ako sa patri

Reagovat
KingMaster13

Pod tohle se podepíšu. Gattuso měl zůstat, protože ty jeho výsledky a hra byly ještě zlatý oproti tomuhle Hlavně že někteří fanoušci ho chtěli vyhnat.

Reagovat
smazaný uživatel

To, že odešel Gattuso je samozřejmě správně. Jen měl přijít někdo jiný

Reagovat
KingMaster13

No vzhledem k tomu co přišlo tak měl zůstat.

Reagovat
AngryPrd

Reagovat
LesyJePan

Inter zasluzene gratulujem, bohuzial sa nemozeme momentalne s nimi rovnať, pritom by stacila kvalita na poste trenéra. Nic viac.

Reagovat
KingMaster13

Nechápu že se vždy vezme takovýhle nýmand. Za posledních 6 let byl náš nejlepší trenér Gattuso

Reagovat
smazaný uživatel

Tassotti měl 100% úspěšnost.

Reagovat
AngryPrd

Priznam sa, chcel som zmenu po Gattusovi, ale kvalitnu a nie takeho co nevie vymysliet nic. Velka skoda.

Reagovat
KingMaster13

Jenže to je přesně celý naše vedení. Od nich už se přiznám nečekám racionální krokry, takže i kvůli tomu jsem ho nechtěl měnit, protože jsem se bál že přijde něco horšího a taky že přišlo

Reagovat
smazaný uživatel

forza INTER

Reagovat
cresposuper

Z poslednych 17 ligovych derby bilancia 9-6-2 Forza Inter

Reagovat
KingMaster13

to je šílený

Reagovat
Eldarion

Prečo práve 17? Keby si to dal aspoň logicky posledných 20 ale aha tam by si nevynechal tie 3 výhry AC

Reagovat
Freewa

Protože se to takto normálně dělává, když chceš "vypíchnout" určitou statistiku.

Reagovat
cresposuper

Presne ako pises, aby to vystihlo, ze od r. 2012 v derby dominujeme.

Reagovat
Inter Eterno Amore

Jj Inter dominuje, ale.aj celkovo Inter má o niečo viac výhier v DDm aj celkovo

Reagovat
Inter Eterno Amore

Ešte 5krát tam napíš .celkovo

Reagovat
Recoba Inter

IDIOTE

Reagovat
Rip

Zas a znova Milano je černomodré.

Reagovat
Nuno čomes

Forza Inter!!

Reagovat
smazaný uživatel

tak mě se to dnes líbilo hlavně dozadu trojice výborná a dopředu taky dobré ale chtěl jsem už vidět alexise a politano jako žolík super tak snad se šatna (broža a romelu)zase dá dohromady a pokračujeme na vítězné vlně

Reagovat
Nuno čomes

Když je Godin vzadu, tak proste tam srší ta jistota a není tam jiný traged. Což je super.

Reagovat
Zark

3x pod sebu stejna fotka taxte normalni?

Reagovat
Forza_Inter

riesis picoviny :)

Reagovat
Zark

jj bych chtel videt co resis ty doma, jakeho si dat baranika nebo tak

Reagovat
smazaný uživatel

Lukaku je v Serii A taká hviezda ako Messi v LaLige

Reagovat
smazaný uživatel

pořád ho ale dost často spoluhráči přehlíží což je škoda

Reagovat
PP

no jasně.. a Země je placatá..

Reagovat
smazaný uživatel

No, v súčasnosti aj väčšia hviezda

Reagovat
smazaný uživatel

Tvoje stará je zase největší hvězda v bordelu

Reagovat
smazaný uživatel

Je smutné že musíš chodit do bordelu aby smocil

Reagovat
Whitemedia

Conte jede a fakt mu to nejde nepřát.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
spider_8

Reagovat
CubONE

No zrovna dnesok je skor kvoli nam.

Reagovat
KingMaster13

Přeju mu titul v Serii A ale v LM doufám že na úkor Slávie shoří

Reagovat
Whitemedia

na LM dlabu, jen si hrozně přeji, aby sundal tenhle Juventus se Sarrim.. v LM ať klidně rozdává body Slavii

Reagovat
KingMaster13

To by bylo naprosto ideální, svrhnout Juventus už by to chtělo A je mi opravdu jedno jestli to udělá Carleto s Neapolí nebo Conte s Interem. Tahle vláda už musí padnout

Reagovat
AngryPrd

Podla mna titul urobi Neapol.

Reagovat
KingMaster13

I to by bylo super Nicméně Conte ligu umí takže já zase možná víc věřím jemu, Carleto je spíš na Champions league trenér

Reagovat
AngryPrd

Tak to mas pravdu. Ale viac by som to prial Carlovi, ved je to milanista

Reagovat
KingMaster13

Carlovi bych to samozřejmě hodně přál ale u Conteho by to bylo zase takový škodolibý kdyby juventuský srdcař dovedl Inter k titulu

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
10

fakt jde

Reagovat
Airus

Jakó, Inter se může jít vysrat. Ale Tonda prostě ví co s těma hráčema dělat aby měl výsledky

Reagovat
The Krupy

Ale ide, veľmi jednoducho

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

To mužstvo pod Gattusom aspoň bojovalo, teraz nevedia čo majú hrať netvrdím ze Giampaolo je zlý tréner len kým prídu výsledky tak bude koniec sezóny.

Reagovat
travis joe

Mid-table trenér, ať táhne doprdele. Týmu nedal nic navíc.

Reagovat
AngryPrd

si to vystihol

Reagovat
KingMaster13

Chci zpátky Gattusa

Reagovat
smazaný uživatel

This is love story

“My rapport with Conte is very strong, as he is a Coach who really helps me. At the age of 26, I want a Coach like this, who helps me every day and gives me motivation.

“I am very happy to be here and to be working with him,” Lukaku told DAZN.

Reagovat
cink

mozna bude i BJ

Reagovat
montaigne33

AC nemá Trpiše ani Hovorku...

Reagovat
smazaný uživatel

Inter pod Contem skvěle šlape fyzicky jsou připravení a herně se skvěle sehrávají nákup Lukakua byl výborný tah. Je vtipné že je v této sezoně obrala jen Slávie

AC naopak jestli chce hrát zpátky mezi TOP týmy, tak na to v tuto chvíli za mě nemá kádr. Záloha statická, Calhanoglu utopený v středu zálohy a Suso na to nemá

Reagovat
KingMaster13

AC je bohužel hrozný, to je úplně stejnej případ jak Sparta. Tam je tak jedovatá půda, že tam můžeš zasadit co chceš ale chcípne to

Reagovat
smazaný uživatel

vzhledem k tomu "čím bylo" AC je to bohužel smutné.

Reagovat
AngryPrd

Ja tvrdim uz 2 sezonu ze Suso nema na to aby to tahal v klube ako AC. Jeden zapas zahra ako world class a dalsie 4 ako hrac z B timu Nebudem tvrdit opak kym ho nepredaju, nemam ho rad

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Keby ťa zdvojovali - ztrojovali lebo vedia že si v súčasnosti jediná hrozba, tiež by si to mal ťažké. A je logické, že postupne ti odíde sila. Keby sa hrozba rozložila, tak by to bolo aj pre neho oveľa jednoduhšie. Stále platí, že jediné nebezpečenstvo ide cez neho. Ak sa uchytí Hernandez s Rebičom, v zápase s interom ukázali že by to tak mohlo byť, Susovi sa trochu uvoľní pôda. A mimochodom, tréner musí mať občas aj odvahu ho dať posadiť na pár (zápasov) týždňov.

Reagovat
AngryPrd

Urcite mas v niecom pravdu. Ja ho proste nemusim. Nema stabilne vykony, ten jeho akoze sprint po lopte je na smiech - ako kacka s pokazenymi nohami. Je jednotvarny, nic ine od neho nikdy nedostanes, stale Nehcem sa hadat ci je dobry alebo nie, urcite mal aj skvele zapasy, ale ja by som ho predal a miesto neho dal do zakladu napr. Rebica ako si spominal.

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Hráčov na minimálne to 4. miesto má, problém je niekde inde.

Reagovat
smazaný uživatel

Napište mě prosím kde. Zajímá mě to z vašeho pohledu jako fandy AC. Jinak ano je pravda že za Juve, Neapoli a ted i interem se dá udělat 4misto. Ale "zadarmo" to nebude

Reagovat
10

AC nemá v poli jedinou osobnost, která by dělala rozdíl a dokázala to strhnout, nejblíž tomu má Suso, což mluví za vše. Pokud nebudu brát v potaz Juve, Neapol a Inter, tak na základě čeho by to aktuálně měl být kádr na "minimálně 4. místo"? AS i Lazio mají hráče, co jim to v lize budou dělat rozdíl. Atalanta má fungující systém, kterej se zase brzo rozjede.

U AC to bude chvíli trvat, ale ta cesta je podle mě správná. Akorát tam je až moc odpadu z předchozích let, kterých se musí nový vedení zbavit. Pokud ale hráče jako Rodriguez, Calhanoglu nebo Musacchio jako odpad vedení nebere, půjde to takhle asi ještě dlouho.

Reagovat
smazaný uživatel

4-3-1-2 fakt není pro nás, Piatek je koncový hráč, ne hráč na narazecky pred vapnem, podpora od beku 0, protoze kdyby se rozbehli dopredu, nema je kdo zastoupit. Inter hral v cely šíři hriste nebezpecne a ačkoliv se tolik nenadřel, v pohide nas přehrál. Tohle bude jeste dlouhá cesta

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Piatek je doťukávač maximálne tak s výberom miesta a dynamikou v 16ke. Toť všio.

Reagovat
Inter Eterno Amore

tam musí byť nevraživosť medzi nimi ozaj

http://vool.cz/ZPvPU

Reagovat
Zark

Reagovat
Inter Eterno Amore

Irónia

Reagovat
CubONE

Bol som bohuzial pocas zapasu v lietadle, takze som videl len extended highlights, ale asi som o nic extra neprisiel. Ze potom fajn vykone Bennacera bude hrat Biglia dvakrat tragickych 90min hovori za vsetko. Hakan tiez klasika, Suso na treqovi to iste.

Ked uz 4312, rad by som videl aspon raz zalohu Kessie-Bennacer-Jack a pred nimi Paqueta.

Reagovat
AngryPrd

Jack mi tam chyba

Reagovat
KingMaster13

Po 4 zápasech skore 2:3 To neměl ani Gattuso v Pise Kurva ta hra je naprosto příšerná. To je v prdeli tohle

Reagovat
smazaný uživatel

kura Maldini musi plakat......AC tenkrat a ted

Reagovat
KingMaster13

Mě je do pláče taky, když si vzpomenu jak z toho týmu měl každej nasráno v gatích před výkopem. Teď reálně jsme k smíchu i v Beneventu

Reagovat
travis joe

Maldini si vybral Giampaola jako kouče, takže ať si pláče jak chce, tyhle výsledky jdou i za ním.

Reagovat
smazaný uživatel

Strašný, je tak nemožné sehnat pořádného trenéra ? Tím nemyslím žádný pokus, někoho jako Luciano ? Aspoň na top 4 ?

Reagovat
KingMaster13

To taky..... nad tím úplně žasnu co k nám chodí za jména. Nicméně ale Gattusovi to docela šlapalo toho měli podržet, když už se u nás teda chytil odchovanec. Sice LM neuhrál ale s tím kádrem to byl zázrak že hrál tak vysoko a i se na to dalo celkem jakž takž koukat. Sice uznávám že na jméno AC Milán je to málo ale taková je prostě doba.

Reagovat
smazaný uživatel

Vedenie AC sa rozhodlo pre Giampaola, lenže ten káder proste nemá na to čo chce hrať a tie posily čo prišli sú len aby sedeli na lavičke,, Celá ich predstava o peknom, modernom futbale je v prdeli. To chce poriadneho trénera, hráčov a sponzora inak to proste nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

AC mělo vzít Wengera a hráli by určitě fotbal co by měl hlavu a patu.

Reagovat
Pharrell

Reagovat
AngryPrd

Ked tu boli spekulacie o jeho moznom prichode velmi som sa tesil. Vacsina fans AC to vysmiala. Mame trenera, ktory vie zahrat iba v Serie A tak 3 top zapasy za celu sezonu. Na ten prvy stale cakam. Teraz nech sa smeju

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem si říkal právě že pro AC by byl ideální, který umí pracovat s mladýma a tím by mohl povznést tým zas na jinou úroveň a pak by se uvidělo co dál

Reagovat
AngryPrd

Presne tak. Urcite by to bol mudrejsi tah.

Reagovat
Coutinho10

Tvrdik si hezky rejpnul do Giampaola Inter porad bez ztraty bodu

https://twitter.com/JaroslavTvrdik/status/1175511536288325633?s=19

Reagovat
KingMaster13

Ty vole už nás kotlí i Tvrdík, ten klub to dopracoval do hroznýho hnoje

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
snuff24

Nikdy by mě nenapadlo, že mě bude upřímně mrzet v jakým stavu se nachází AC..Fakt už bych jim to přál aby se zvedli a byli to zase ty nervydrásajici souboje mezi Interem,AC a starou bábou

Reagovat
travis joe

https://twitter.com/tancredipalmeri/status/1175483774047608834 Včerejší Tifo obou týmů. O to smutnější, když jako hráč vidíš tohle a zahraješ jak nýmand.

Reagovat
Rip

Milanisti aspoň v hledišti zazářili.

Reagovat
AngryPrd

Reagovat
smazaný uživatel

Nie je možné ho nemilovať - Conte dáva pokyny hráčom a oslavuje Lukakov gól

https://www.facebook.com/InterTifosiBalkan/videos/537367007033264/?v=537367007033264

Reagovat
Zark
Reagovat
10

Reagovat
Zark

jinak se teda divim ze Acecko na inter nevletlo jako slavia... nepochopim meli na to tyden kurva a oni vyjdou s taktikou jako "nejak to dopadne".. uplne monotoni, uspavajici jako cely zjev giampaola. ten clovek by mel delat nejakeho udrzbare nebo vratneho a ne trenera ac milan takhle si ten inter dojde profesorskym vykonem k isi titulu kdy kazdeho porazi o gol nebo s cistym kontem, kdyz jim to vseci usnadni

Reagovat
cizinec

Mluvit o titulu je zatim predcasne...ale kdyby se to povedlo, tak nechapu co se tady rozcilujes? Jak asi Juve zbiralo svoje tituly v poslednich letech

Reagovat
Zark

nevim... radeji napoli nez inter kdyz uz

Reagovat
cizinec

chapu...mam to stejne s Juve...

Reagovat
Zark

pro ostaní fandy to musi byt peklo.. tolik let vide vyhravat jen juve, normalne mi vas ted prislo lito

Reagovat
Recoba Inter

Inter bude nakonec rád, když o titul vydrží usilovat do Dubna...

Reagovat
FuckT

Srsly now, to tu nikto neberie do uvahy to, ze Inter mal zatial jednoznacne lahky los, bohuzial aj vratane AC(beruc do uvahy ich vykony), co znamena, ze by sme zatial nemuseli robit prehnane optimisticke zavery? Ja tu pochybujem o Neapole po vyhre s LFC, Fialkami, a otoceni z 0:3 na 3:3 proti Juve a tu uz Inter ide na titul.

Reagovat
Zark

no kdyz se podivas na nase zapasy tak si reknes ze letos to muze skoncit zmenou

Reagovat
FuckT

S tym suhlasim, ale netreba to hned glamorizovat do takejto miery, najma aj kvoli tomu, ze zrovna zapas LM moc nevysiel, a to su zapasy, kde sa tim ukaze najviac.

Reagovat
snuff24

lehký los mi přijde hrozně blbej argument vzhledem k tomu když Inter vždycky selhává právě s týmy který by měl bez váhání porážet.

Reagovat
FuckT

No hej a teraz to moze byt naopak. Jednoducho este mame prilis malo dat na to, aby sme robili nejake zavery.

Reagovat
Eldarion

Reagovat
The Krupy

Tak už párkrát v posledných rokoch sa stalo že ste mali dobré štarty ale potom ste odpadli, nie? Myslím, že na to narážal.

Reagovat
snuff24

jojo to je jasný však já si taky nemaluju scudetto.Budu spokojenej i kdyby jsme měli brát třetí flek pokud to bude po celou sezonu důstojná hra a budume vám šlapat na paty.

Reagovat
Alberto Aquilani

OLEEEEEEEEEEEEEE

Fuj ty vole, tak to bolo doslova v poslednej sekunde Som si po vedúcom góle myslel, že ich máme a pridáme ešte aspoň jeden a v kľude dohráme, ale oni pak boli dokonca možno aj lepší a kľudne sme mohli prehrať. I keď, ak je niekto schopný napísať, že včerajší zákrok Demirala nemusel byť penalta, tak ani ten dnešný Kolarova, pretože prvú zasiahol loptu a na tú by už útočník aj tak nedosiahol.

Záver výborná akcia Veretouta a Pellegriniho ďalšia asistencia, pritom to bol dnes náš najslabší hráč a znova ma ako v predchádzajúcich 2 sezónach sral, ale vykúpil sa. DAJE. Toto sme potrebovali. Remizovať 3 zápasy zo 4 by bolo už predsa trochu moc.

Reagovat
Alberto Aquilani

A inak teda, absolútne dominantný výkon Fazia. Mancini dnes tiež jeho najlepší zápas, odohral vysoký štandard, akurát škoda tej červenej, trochu dosť zbytočná.

Reagovat
Houfi

Fazio dnes skvělý, Veretout za mě šikovnější Strootman - kvalitní posila

Reagovat
Largo

Reagovat
Ángel di María 22

OT: Chlapci, o vikendu budu v Rime, tak jsem si rikal, ze bych zasel na Lazio.

Predpokladam, ze listky koupim klasicky pres web nebo i v den zapasu na stadionu. Jaky jsou ceny listku?

Diky

Reagovat
Largo

25-90 éček.

Reagovat
Pipo123

Dolezite 3 body

Vykon sa mi pacil, Marusic prekvapil, hral vyborne do obrany, ale tak isto aj smerom dopredu, ten gol si zaslúžil.

Najlepsi na travniku bol Ramos, ten chlapec je odrazu našim najlepsim obrancom, to ako dnes bránil Gervinha bolo ukážkové. V minulej sezone spravil progres, pozicne sa zlepsil a je rozdiel ked je v zakladnej zostave. Bez neho je ta obrana polovičná, jedina jeho nevýhoda je prehnaná agresivita, co dokazal aj v derby.

Reagovat
smazaný uživatel

Vavro??

Reagovat
nani92

celých 90 minút podal na lavičke skvelý výkon, vyhýbal sa chybám, dirigoval ostatných spoluhráčov, ktorí sedeli s ním. Trúfam si povedať, že si zaistil základ na lavičke aj na další zápas

Reagovat
Pipo123

V EL zahral hrozne, nezačal dobre, keď som ho videl v repre kde nezvládal poriadne hrať vo štvorčlennej obrane tak u nás to je ešte horšie. V trojčlennej obrane má veľké problémy, Ramos aj Bastos sú proste pred ním, behavšejší hráči, nepôsobia tak splašene ako Vavro. Dúfam že sa vyhraje, ale už na začiatku sezóny stratil nejakú možnosť dostať sa do základu.

Reagovat
Zark

a pritom stal 10,5.. to by mela byt posila rovnou do zakladu na pomery Lazia ze.. za tolik prestoupil Acerbi se divam

Reagovat
Pipo123

Tak musí dostať čas, už pri jeho prestupe som to moc nechápal, on je hráč do štvorčlennej obrany a nie do toho čo chce hrať Inzaghi. Do takého systému sa hodia hráči ako Radu, Ramos, Bastos, všetko borci čo sú menší, vynikajú slušnou rýchlosťou, často zatvárajú kraje ihriska. Tam Vavro vždy zlyhá, podobne ako zlyhal Wallace, pretože je to rovnaký obranca, do súbojov, fyzická hra, hlavičkové súboje atd. Ale pohybovo vyzerajú obaja rovnako, neohrabane, neisto na lopte. Práve preto mi príde Vavro ako možná náhrada za Acerbiho, toho stredového stopéra by mohol hrať, tam by využil svoje prednosti a naopak by tam zanikli jeho nedostatky, on aj Acerbi keď musel hrať krajného stopéra v niektorých zápasoch tak hral hrozne, tiež vyzeral ako Wallace či Vavro.

Vavro má svoje prednosti, ale je len jedna pozícia kde môže vyniknúť a tú drží pevne Acerbi, na pravo je zase Ramos (Inzaghiho miláčik) ten hraje výborne. Bastos hraje tiež dobre, jediná pozícia kde by som videl pre Vavra šancu je na ľavo cez Raduho, ale tu je veľké ale. Radu je jediným ľavým obrancom v Laziu a to mu dáva nedotknuteľnú pozíciu. Často krát tam skúšal hrať Bastos, alebo Ramos, ale práve nutnosť hrať cez nohu ich limitovala, rovnako by to limitovala aj Vavra.

Reagovat
Kaka14

Nechápem čo sa tu nadáva na AC, Maldiniho, Susa ..... treba si uvedomiť aké investície spravil Inter v lete, kde predal možno 2 najlepších hráčov a sú ešte silnejší a hlavne že Inter kupoval hotových hráčov ..... je len začiatok sezóny a to AC nešlo ani v najlepších časoch

Reagovat
Eldarion

Reagovat
db18

Ribéry

Reagovat
smazaný uživatel

No len AC už 8 rokov nič a momentálne je na úrovni Udine, Samdoria... Začiatok sezóny je dosť dôležitý keď ho nezachitis si v prdeli a z tou hrou AC je.

Reagovat
Kaka14

S Udine nevieme proste hrať, ale nie sme na ich úrovni .... mna prekvapil v derby Leo, z neho by niečo mohlo byt, ale bol to len jeden zápas .... takisto Rebic... Donnarumma sa stále zlepšuje a som rad že sme ho nepredali .... Suso keby dal gól po tom sole cez celé ihrisko, tak ho porovnávajú s Maradonom Kessie sa tiež dostáva do formy. Piatek dal gól a keby použili VAR (neviem prečo to rozhodca nepoužil) tak možno by aj platil. ..... najhorší tam bol určite Rodrigez, potom Biglia a ešte nevýrazný Conti .... takze z derby aj keď sme prehrali, tak som vnímal viac pozitíva, ale máš pravdu už to nie je staré AC, ale treba veriť

Reagovat
smazaný uživatel

Piatkov gól nemohol platiť ani keby sa použil VAR, pretože rozhodca už pred samotnou strelou Piatka pískal.

Reagovat
Kaka14

Dik za vysvetlenie .... ale aj tak to bola chyba rozhodcu

Reagovat
Inter Eterno Amore

Presne tak

Reagovat
smazaný uživatel

"My dream was to play in the Champions league with Inter and it was fulfilled. We didn't win much, nothing at all but I stayed and I scored goals. It was the right moment for me to join a winning team [PSG], one that wins trophies."

- Mauro Icardi

Reagovat
smazaný uživatel

Berlusconi zklamani z AC, je to jeho zásluha kde sa nachádza AC teraz, dostal ten klub na vrchol ale zapríčinil aj jeho pád, škoda mam ten klub rád len sa bojím či sa ešte dokáže postaviť na nohy, momentálne je herne na tom dosť zle neviem ci to Giampaolo ustoji prehra v Turíne zrejme bude jeho posledný klinec...

Reagovat
snuff24

Podle mě klub jako AC musí dřív nebo později nahoru takový kluby prostě jen tak neupadnou do průměru respektive můžou upadnout na x let, ale né na věky.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele