Serie A - preview 4. kola

20.09.2019, 08:55, aktualizováno 22.09.2019, 08:36
Previews
Nedělní program Serie A je tradičně bohatý. Bologna bude chtít potvrdit povedený start do sezony doma proti AS Řím. Stejně tak se chce přiblížit Neapol, kterou čeká utkání na půdě nováčka z Lecce. S rozjezdem ligového ročníku naopak vůbec není spokojená Sampdoria, která chce první body urvat proti Turínu. Jen o málo lépe je na tom Fiorentina, již ovšem čeká těžký duel v Bergamu. Program večer uzavře bitva Lazia s Parmou...
US Sassuolo - SPAL 2013  (neděle 12:30)
Sassuolo v posledním kole nezískalo žádné body a bude to chtít napravit na domácí půdě. SPAL naopak překvapil v tom pozitivním slova smyslu a po vítězství nad římským Laziem bude mít všechny trumfy v rukou.

Nedělní polední utkání Serie A naservíruje atraktivní duel mezi Sassuolem a SPALem. Dva týmy, které mají jedno podobné - pravidelně střídají vítězství s porážkami. Neroverdi pod vedením trenéra De Zerbiho vyhráli ve druhém kole proti Sampdorii, kterou roztrhali čtyřmi góly. Naposledy se jim to ale vrátilo, protože čtyři góly dostali od AS Řím jen za první poločas. Jejich obrana byla zralá na ránu z milosti, protože ten výkon byl ostudný.

V poločase se ale Sassuolo trochu vzpamatovalo a nakonec dalo svému soupeři dva góly, takže výsledek nevypadal zase tak hrozivě. Trenér De Zerbi ale nadšen být nemohl, protože tím jeho svěřenci spadli na současnou dvanáctou příčku.

Po utkání prohlásil: "Vůbec jsem naši obranu nepoznával, dělali jsme hloupé chyby, kterých se jindy umíme vyvarovat. Soupeři stačilo být přesný a napadat nás a my jsme se složili. Tohle není tým, který bych rád viděl a který trénuji. Vím, že moji chlapci mají na lepší výkon a vím, že to příště ukážeme. SPAL dokázal potrápit mnoho soupeřů a nebudeme to s ním mít lehké, ale dobře se na něj připravíme."

Se SPALem se Sassuolo utkalo už mnohokrát a od roku 2005 s ním neprohrálo ani jednou. Jedinou tváří, kterou fanoušci neuvidí, bude mladík Rogerio, jenž je stále zraněn. Stejný důvod nepustí v dresu hostí na trávník Farese, což bude pro SPAL velká ztráta.

SPAL v minulém kole zabral a překvapil, protože dokázal otočit duel s Laziem. První dvě kola mu vůbec nevyšla a rovněž proti Biancocelesti to dlouho vypadalo na porážku. Po hodině hry ale SPALu vyšly dvě akce a byly z toho dvě branky. Aktuálně je tým z Ferrary na 14. místě s negativním skóre 4:5, které by proti Sassuolu moc rád vylepšil.
US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Müldür, Marlon, Ferrari, Peluso - Traore, Obiang, Duncan - Berardi, Caputo, Defrel
SPAL 2013 - pravděpodobná sestava:
Berisha - Cionek, Vicari, Felipe - D’Alessandro, Valoti, Missiroli, Kurtić, Igor - Petagna, Di Francesco
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.99 - 3.64 - 4.02
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
UC Sampdoria - Turín FC  (neděle 15:00)
Sampdoria už tři roky nad Turínem nevyhrála a teď by se jí to zatraceně hodilo. Blucerchiati stále ještě nechytili začátek sezony a pod novým trenérem tápou. Býci mají také co dokazovat, protože ani jim se minulé kolo vůbec nevyvedlo a budou si chtít fanoušky udobřit.

Majitel posledního místa v Serii A je hodně velkým překvapením. Sampdoria Janov má nad sebou všechny ostatní týmy i přesto, že v minulé sezoně vyprodukovala parádní fotbal a nejlepšího střelce ligy navrch. Jenže Marco Giampaolo vyslyšel výzvu AC Milán a na jeho místo usedl Eusebio Di Francesco. Ten si zoufale potřeboval napravit reputaci po nepovedeném druhém roce v AS Řím, jenže zatím se mu to nedaří.

Vloni Fabio Quagliarella řádil a celkově se prosazovalo dost střelců. Po třech odehraných kolech ale svítí v kolonce vstřelených branek u Dorie hrozivý jednička. Hned devět gólů pak Doria inkasovala. Od Sassuola dostala čtyři góly, Neapol se v minulém kole prosadila dvakrát a bohatě jí to stačilo.

Trenér Di Francesco se ale rozhodně nevzdává. Před utkáním s Turínem zmínil: "Víme, že na tom nejsme úplně nejlépe, ale stále jsme na začátku ligy. Já jsem ten první zodpovědný za to, když se nám nedaří a když výsledky nemáme takové, jaké by mohly být. To je úděl trenéra. Je mojí prací to zlepšit a najít recept na úspěchy. A já pevně věřím, že máme dost kvalitní tým na to, abychom hráli o mnohem vyšší příčky," dodal.

Jeho soupeř také nebude zrovna v ideální náladě. Rozzuřený býk umí být hodně nebezpečný. A hned jedenáct "Býků", kteří vyběhnou na trávník proti Dorii, bude mít hodně důvodů prát se. V minulém kole totiž svým fanouškům radost zrovna neudělali. Ostudně totiž prohráli s Lecce, přičemž jejich výkon hlavně v obraně byl vyloženě smutný.

Se Sampdorií se hosté utkávají pravidelně a v posledních dvou duelech ji bez problémů porazili. Minule se z Janova vraceli po jasné výhře 4:1, o kterou se postaral především dvougólový kapitán Andrea Belotti.
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Audero - Bereszyński, Murillo, Colley, Murru - Linetty, Ekdal, Vieira - Caprari, Quagliarella, Rigoni
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Sirigu - Izzo, Djidji, Bonifazi - De Silvestri, Baselli, Rincon, Meité, Aina - Belotti, Verdi
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.82 - 3.44 - 2.64
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
US Lecce - SSC Neapol  (neděle 15:00)
Nováčka Lecce čeká na domácím hřišti přetěžký úkol, obrat o body Neapol. Parthenopei minulý týden porazili bez větších problémů Sampdorii, ale to nejlepší přišlo v úterý, kdy si připsali cenný skalp vítěze Ligy mistrů Liverpoolu.

Neapol vstoupila do milionářské soutěže nejlépe jak mohla a výhra nad Liverpoolem byla svým způsobem odvetou za minulý ročník, kdy Reds na úkor italského celku proklouzli do vyřazovací fáze.

Pro italského vicemistra to byla třetí výhra ze čtyř soutěžních zápasů. Dosavadní jedinou porážku si Ancelottiho svěřenci připsali v Turíně s Juventusem, když rozhodující branku inkasovali až v nastavení.

Povzbudivou výhru do dalších kol zaznamenalo i Lecce, které v pondělní dohrávce zvítězilo na horké půdě Turína 2:1. Rozhodující trefu vstřelil čtvrthodinu před koncem Marco Mancosu. Šlo o první vítězství Lecce po svém návratu do Serie A. Předtím Giallorossi dvakrát prohráli, aniž by přitom vstřelili jedinou branku. Nejprve podlehli Interu vysoko 0:4 a následně i Hellasu Verona 0:1.

Neapol je horký favorit. Oba celky se naposledy utkaly před osmi lety, takhle dlouho totiž domácí v Serii A chyběli. Lecce vzpomíná na jedno z mála vítězství nad Parthenopei v roce 2011, tehdy se ale úspěšný tým Azzurri teprve vytvářel.

Fabio Liverani nemůže počítat s dvojicí Meccariello, Dell'Orco a úplně stejně je na tom i Neapol. Do zápasu v Lecce se nezapojí zranění Hysaj a Tonelli. Dá se také očekávat, že Carlo Ancelotti nechá některé opory po zápase Ligy mistrů odpočívat, podle nejnovějších zpráv nebyli na utkání nominování Kostas Manolas, Younes a záložník Allan.
US Lecce - pravděpodobná sestava:
Gabriel - Rispoli, Rossettini, Lucioni, Calderoni - Majer, Tachtsidis, Tabanelli - Mancosu - Falco, Babacar
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Meret - Malcuit, Maksimović, Koulibaly, Ghoulam - Callejón, Fabian Ruiz, Zielinski, Insigne - Llorente, Lozano
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 8.46 - 5.20 - 1.39
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Bologna FC - AS Řím  (neděle 15:00)
Boloňa ještě v sezoně ani jednou neprohrála a aktuálně se usadila na skvělé druhé příčce. Tým motivovaný pohnutým osudem trenéra Mihajloviće bude v neděli odpoledne čelit velmi náročné výzvě, protože na Stadio Renato Dall'Ara dorazí AS Řím.

Domácí Felsinei dokázali z prvních tří zápasů vytěžit sedm bodů a patří jim druhá příčka. To je start, který se jim od roku 2003 ještě nepovedl. Tým Boloni šlape, přestože (nebo právě protože?) je její trenér vážně nemocen. Atmosféra kolem týmu naznačuje, že se hráči semkli a chtějí svého trenéra podpořit v boji se zákeřnou chorobou právě svými výkony na hřišti. A zatím se jim to daří nad očekávání dobře.

V minulém kole Felsinei uhráli výhru po parádním utkání s Brescií. Dlouho se s nováčkem přetahovali o to, kdo si z utkání odveze víc bodů a v poločase dokonce prohrávali s domácími 3:1. ani to ale Boloňu nezlomilo a díky perfektní druhé půli dokázali hosté vstřelit tři branky. Vítězství 4:3 není jen vítězstvím se třemi body, ale především ukázalo silný charakter týmu, který se - stejně jako jeho trenér - nevzdává za žádných okolností.

To ostatně dodává také záložník Roberto Soriano. "Tohle je něco, co se nás náš kouč snažil naučit. Nikdy se nevzdávat, ať situace vypadá jakkoli beznadějně. Museli jsme se to osvojit, pochopit, v čem spočívá vítězná mentalita a jak ji vytvořit. Myslím, že jsme výborná parta hráčů, kteří dýchají jeden pro druhého a kteří jsou ochotní ze sebe vydat maximum, aby vyhráli. Pro nikoho nebudeme v tomto roce snadným soupeřem," varuje zkušený středopolař.

Prvním, proti němuž má možnost dokázat svoje tvrzení, je AS Řím. Jediným hráčem, kterého se domácí utkání týkat nebude, je obránce Danilo. To Římané mají složitější situaci. Mimo hru jsou křídelníci Ünder s Perottim, dále pak obránci Zappacosta nebo Smalling, jehož debut se zřejmě znovu odkládá.

Problém pro Felsinei spočívá například v tom, že Římany porazili jen dvakrát od doby, kdy se vrátili mezi italskou elitu (2008). Ze všech soupeřů v lize vyhráli méně často jen s Juventusem (pouze jednou).

Římané nebudou jednoduchým soupeřem, protože jejich sebevědomí roste s každým zápasem. Na úvod nového ročníku sice týmu trvalo, než se sehrál a pochopil, co po něm nový trenér Paulo Fonseca vlastně chce, ale poslední dobou se zdá, že Fonsecovy nároky naprosto chápe.

I přes zranění dvou klíčových hráčů se mu totiž povedlo minulé kolo Serie A, když především parádní první půlí setřelo Sassuolo a nasázelo mu čtyři branky. A stejný počet si schovalo také pro prvního soupeře v Evropské lize. Když ji započítáme, tak AS dalo za 4 zápasy už 12 branek a to se mu od sezony 2009/2010 nepovedlo.
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Skorupski - Tomiyasu, Bani, Denswil, Dijks - Poli, Medel - Orsolini, Soriano, Sansone - Palacio
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Pau Lopez - Florenzi, Fazio, Mancini, Spinazzola - Veretout, Cristante - Zaniolo, Pellegrini, Mchitarjan - Džeko
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.79 - 3.77 - 2.49
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Atalanta Bergamo - ACF Fiorentina  (neděle 18:00)
Atalanta po debaklu v pohárech nutně potřebuje získat své sebevědomí zpátky a výhodou jí bude domácí prostředí. Na Stadio Atleti Azzurri d'Italia zavítá v neděli v podvečer Fiorentina, která má rovněž mnoho důvodů k výhře.

Krásný sen zvaný Liga mistrů, který se posledních pár týdnů zdá obyvatelům a fanouškům Bergama, se proměnil v noční můru. Stačilo k tomu první utkání skupinové fáze nejpopulárnější fotbalové soutěže. Čekal to málokdo, přeci jen Atalanta má s poháry docela dost zkušeností a pyšní se kromě zkušeného trenéra také kvalitním kádrem. To, co se stalo v Záhřebu, ale nadšené fandy Orobici rychle zmrazilo.

Především první půle utkání s domácím Dinamem se nesla ve znamení totálního obranného chaosu a minimálních ofenzivních manévrů, na které jsme od Atalanty zvyklí. Než začal druhý poločas, Atalanta prohrávala s Dinamem už o tři branky. Po změně stran demoralizovaný tým inkasoval ještě jednou a za 90 minut nedal sám jedinou branku. Kdekomu tak na mysl vytanul začátek loňské sezony. V něm Atalanta vypadla z play-off o Evropskou ligu s Kodaní.

Poměrně dlouho jí trvalo, než se dostala do tempa a znovu se z ní stal stroj na góly. Prvním protivníkem, který se jí pokusí vzdorovat, bude Fiorentina. K ní se Atalanta chová s respektem, protože dobře ví o jejích schopnostech. A to přesto, že Fiorentina už v Bergamu tři roky nedokázala vyhrát.

Trenéra Gasperiniho může těšit fakt, že má k dispozici kompletní kádr, ze kterého může postavit tu nejsilnější možnou sestavu. Po Lize mistrů dá zřejmě prostor novým tvářím jako Malinovskému, Murielovi nebo Kjaerovi. Fiorentina je na tom trochu hůř, protože se stále neuzdravil útočník Pedro, který přišel z Fluminense za velký peníz.

Kromě něj panují jisté pochybnosti o zdravotní způsobilosti u obránce Rasmussena a záložníka Benassiho. Největší starostí trenéra Montelly je však suverénně absence bodů. "Fialky" hrají velmi dobrý a pohledný fotbal i proti větším soupeřům, ale body jim unikají.

V minulém kole ale toskánský celek alespoň získal první body, protože v úvodních dvou kolech shodně prohrál. Proti Juventusu už z toho ale byla alespoň remíza, třebaže zaujatý ani nezaujatý divák se moc nebavil. Udržet proti úřadujícímu šampionovi Serie A čisté konto ale vyžaduje respekt.

A mladý srbský stoper Nikola Milenković věří, že tento bod Fiorentinu posune. "V neděli se utkáme s Atalantou, což je velmi nebezpečný soupeř s kvalitním týmem. Má smrtící protiútoky a s takovým talentem vepředu nikdy nevíte, co čekat. Zvládli jsme ale zastavit ofenzivu Juventusu a to pro nás bude silným impulsem. Tohle je správná cesta, po které chceme pokračovat. Táhnout za jeden provaz a hrát chytře," míní Milenković.
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Gollini - Tolói, Kjaer, Masiello - Hateboer, Malinovskij, De Roon, Gosens - Gómez - Muriel, Zapata
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Dragowski - Milenković, Pezzella, Caceres - Lirola, Pulgar, Badelj, Dalbert - Castrovilli - Chiesa, Ribéry
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.09 - 3.77 - 3.55
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SS Lazio - Parma Calcio  (neděle 20:45)
Lazio už dva zápasy po sobě prohrálo, třebaže v obou vedlo. Tým trenéra Simoneho Inzaghiho bude mít další možnost ukázat svoje kvality v neděli večer, kdy se na Stadio Olimpico dostaví Parma. A Ducali se ve Věčném městě s dobrou formou zrovna nepotkávají.

Biancocelesti vstoupili do sezony s parádním výkonem a vítězstvím 3:0 nad Sampdorií Janov. Při současných výsledcích to ale vypadá, jako kdyby od výhry uplynuly už měsíce. Lazio, které vídáme hrát v těchto dnech, je úplně jiným týmem. Už ve dvou posledních duelech totiž prohrálo a nepomohlo mu ani to, že v obou z těchto zápasů vedlo. Nejprve se Laziu nedařilo na půdě SPALu, kde prohrálo 2:1.

Situace v rumunské Kluži už vypadala mnohem nadějněji. Lazio opět vedlo a jasně domácí ekipu přehrávalo. Jenže do poločasu srovnal Deac a po změně stran strhl vedení na domácí stranu střídající útočník Omrani. Dvě porážky v rychlém sledu zanechaly ve fanoušcích pachuť, kterou se Biancocelesti pokusí napravit už v neděli večer.

A doufá v to i záložník Lucas Leiva. Před zápasem do médií uvedl: "Z posledních dvou duelů máme oprávněně špatné pocity. Nezvládli jsme je tak, jak bychom si představovali a máme mnoho věcí, které je potřeba zlepšit. Nedokázali jsme pojistit naše vedení, i když šancí jsme na to měli dost. Pak stačí jedna nepozornost a může to být úplně jiný zápas. Potřebujeme se probudit z mírné letargie a nebát se o výsledek. Místo toho musíme hrát naplno až do konce."

Výhodou trenéra Inzaghiho je úplný kádr, se kterým může pracovat. Roberto D‘Aversa, který by rád co nejdéle seděl na lavičce Parmy, už takové štěstí nemá. Počítat nemůže s hráči jako Kucka, Grassi nebo Scozzarella, kteří zůstávají zranění.

Počítat nemůže ani s dobrými statistikami, protože Parmě se proti Laziu vůbec nedaří. Posledních šest vzájemných duelů Ducali s Laziem prohráli a z Věčného města se jako vítězové vraceli naposledy v roce 2009.

V současné sezoně se jim navíc moc nedaří. Ze tří zápasů hráli na domácí půdě dva a oba prohráli. Jediné vítězství zaznamenali na půdě Udinese, kterému nasázeli tři branky. Jenže v minulosti se nestávalo, že by Parma vyhrála první dva výjezdy v řadě. Vlastně tomu tak bylo naposledy v sezoně 1997/98.

V minulém kole se Parma musela sklonit před uměním Cagliari, za které se dvakrát prosadil obránce Luca Ceppitelli. K němu se jednou přidal také Giovanni Simeone. Přesto má Parma jednu naději do budoucna. V jejím kádru je útočný univerzál Dejan Kulusevski, který je jedním ze tří hráčů narozených po lednu 2000, který se objevil v základu všech tří úvodních zápasů (spolu s Tonalim a Kumbullou).
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Strakosha - Luiz Felipe, Acerbi, Radu - Lazzari, Milinković-Savić, Parolo, Luis Alberto, Lulić - Caicedo, Immobile
Parma Calcio - pravděpodobná sestava:
Sepe - Darmian, Iacoponi, Bruno Alves, Gagliolo - Brugman, Hernani, Barillà - Kulusevski, Inglese, Gervinho
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.32 - 5.68 - 10.40
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Udinese Calcio - Brescia Calcio  (sobota 15:00)
První vyhrání - z kapsy vyhání. Alespoň takhle by se dal stručně charakterizovat začátek Udinese i Brescie v nové sezoně. Po heroickém vítězství nad AC Milán respektive Cagliari přišly dvě porážky, na které budou chtít jak Tudorovi, tak i Coriniho svěřenci zareagovat.

Po vyhraném utkání nad AC Milán zavládla v Udine velká spokojenost, jenomže netrvala dlouho. Hned o týden později doma Zebry prohrály s Parmou 1:3 a v dalším kole i v Miláně s Interem 0:1. Udinese nepředvedlo na San Siru špatný výkon, ovšem zápas hrubě ovlivnilo vyloučení Rodriga De Paula a oslabený soupeř pak favoritovi podlehl.

Udinese má ze tří kol tři body a je na čase tuto skrovnou sbírku rozšířit. Soupeřem 4. kola bude nováček Brescia, který si na hřišti Zeber naposledy zahrál před více jak osmi lety. Tehdy před svým pádem do nižší soutěže v Udinese remizoval 0:0 a za podobný výsledek by se jistě nezlobil ani tentokrát. "Je normální, že je Brescia motivovaná, ale my budeme ještě více. Nikdo není motivovanější, než jsem já. Brescia je dobře organizovaný tým, jejich hráči už se nějaký čas znají a i trenér tým dobře zná," prohlásil kouč Udine Igor Tudor.

Brescia si vede vlastně úplně stejně. Zahajovací výhra na půdě Cagliari a následně dvě porážky s AC Milán a Boloňou. Zejména ta druhá před zraky vlastních fanoušků hodně bolela. Brescia doma vedla už 3:1, ale výsledek i díky vyloučení Daniela Desseny neudržela a nakonec s Boloňou prohrála divokým výsledkem 3:4. Návrat Serie A na stadion Maria Rigamontiho tak nevyšel podle představ, byť divákům nabídl vynikající podívanou.

Dá se říci, že oba celky stojí před vzájemným duelem na stejné startovací čáře. Jak Igor Tudor, tak Eugenio Corini se musí obejít bez některých opor. Udine budou chybět Ter Avest, Okaka a tří zápasový trest za vyloučení s Interem Milán vyfasovala největší hvězda Rodrigo De Paul. To je pro chorvatského lodivoda velká ztráta a komplikace do dalších zápasů. "V minulosti jsme bez Rodriga odehráli skvělé zápasy a jsme přesvědčen, že zítra tomu bude stejně," dodal Tudor. Velkou marodku má Brescia, zraněného Martellu, Ndoje, Magnaniho a Torregrossu doplnují suspendovaní Balotelli a právě z minulého zápasu Dessena.
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Musso - Becao, Troost-Ekong, Samir - Larsen, Mandragora, Jajalo, Fofana, Sema - Pussetto, Lasagna
Brescia Calcio - pravděpodobná sestava:
Joronen - Sabelli, Cistana, Chancellor, Matějů - Bisoli, Tonali, Romulo - Špalek, Ayé, Donnarumma
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.91 - 3.63 - 4.40
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Juventus FC - Hellas Verona  (sobota 18:00)
Ještě nikdy v novodobé éře se nestalo, aby Hellas obral Juventus o body na jeho půdě. Veronský celek cestuje do Turína s velkým respektem, ovšem Staré dámy se nebojí a hodlá jí minimálně potrápit. Rád by přitom využil faktu, že Juve sehrálo ve středu těžké utkání v Madridu a kouč Sarri dost možná nenasadí obvyklou jedenáctku.

Juventus a Liga mistrů, to je spojení, které se každý rok čím dál více skloňuje. Další cestu za vytouženým prvenstvím započalo Juve v Madridu na Wanda Metropolitano a bylo blízko vítězství. Juventus nad Atléticem vedl o dva góly, jenomže Simeoneho hoši zabojovali a nakonec díky pozdní brance Héctora Herrery dotáhli zápas k remíze 2:2. I tak to není pro Sarriho tým zas tak špatný výsledek, horší je fakt, že to byl už druhý soutěžní zápas bez vítězství, na což nejsou v Turíně zrovna zvyklí.

Minulý víkend se Juventus nedokázal prosadil ve Florencii (0:0) a poprvé v domácí soutěži ztratil body, díky čemuž překvapivě nevede Serii A. Zpátky do čela se pokusí vrátit v domácím zápase s Hellasem, který by měl papírově zvládnout, druhou otázkou ale je, jak si ve večerním utkání povede vedoucí Inter.

Kouč Maurizio Sarri se nechal slyšet, že nechá některé opory odpočinout. Do hry by tak mohl zasáhnout například Emre Can, který nebyl na Ligu mistrů vůbec nominován nebo i legendární brankář Gianlugi Buffon. Je jasné, že se na trávníku neobjeví Pjaca, Perin, Chiellini, De Sciglio i Douglas Costa. Všichni laborují se zraněním.

Slušně zaplněnou marodku má i Hellas. K dispozici nebude zkušený stoper Bocchetti, dále Badu, Crescenzi, Bessa nebo potrestaný Stepiński. Záložník Hellasu byl v minulém kole proti AC Milán vyloučen, díky čemuž i Rossoneri ve Veroně vyhráli.

I přes početní nevýhodu se Hellas snažil favorita zaskočit a nevedl si špatně, o jeho porážce nakonec rozhodlo nejen vyloučení, ale i pokutový kop, který proměnil Krzysztof Piatek. Jurićův tým poprvé v sezoně prohrál, když před tím remizoval s Boloňou 0:0 a zvítězil v Lecce 1:0. Na začátek to pro nováčka není špatná bilance.
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Buffon - Cuadrado, Demiral, Bonucci, Alex Sandro - Emre Can, Bentancur, Matuidi - Bernardeschi, C.Ronaldo, Higuaín
Hellas Verona - pravděpodobná sestava:
Silvestri - Rrahmani, Kumbulla, Gunter - Faraoni, Amrabat, Veloso, Lazović - Zaccagni, Verre - Di Carmine
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.24 - 6.74 - 13.70
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AC Milán - Inter Milán  (sobota 20:45)
Milán je město módy a pochopitelně i fotbalu. V sobotu večer dojde na další "Derby della Madonnina" mezi AC a Interem. Netřeba zmiňovat, že jde opravu o hodně. Oba týmy mají co napravovat, AC špatný vstup po porážce v Udinese, Inter zase ztrátu v Lize mistrů. Katedrála jménem San Siro bude znovu vyprodána a těší se dobrému fotbalu. Inter jde do derby po dlouhé době jako lídr Serie A. Svoje první milánské derby prožijí trenéři Marco Giampaolo i Antonio Conte.

Lépe si zatím vede druhý jmenovaný, jenž v Interu udělal menší revoluci a po třech kolech se jeho tým vyhřívá na čele Serie A. Inter vyhrál všechny dosavadní ligové zápasy, ovšem v úterý zle narazil a byl vůbec rád, že utkání se Slavií Praha dotáhl do remízového konce. Výsledek 1:1 je pro Nerazzurri určitě velkou komplikaci, na druhou stranu Conteho výběr má pořád před sebou pět dalších zápasů.

Zpátky k lize. Inter je stoprocentní a rád by svojí sérii prodloužil i proti městskému rivalovi. V posledních letech je na tom přeci jenom lépe. Dvakrát v řadě se probojoval do Ligy mistrů, což mu mohou Rossoneri závidět a konečně lepší byl i ve vzájemných derby. Loni vyhrál oba zápasy o gól, předloni byl Milán rovněž modročerný, za výhru Interu a bezbrankovou remízu ve druhém utkání. AC Milán v lize vyhrál derby naposledy před třemi roky! V lednu 2016, což příznivci Rossoneri berou opravdu špatně.

I když je derby úplně jiný zápas a říká se, že forma nehraje roli, u AC Milán případnému zlepšení nic nenasvědčuje. Porážka na půdě Udinese vrátila fanoušky nohama na zem a i když AC v dalších dvou zápasech vyhrálo, rozhodně herně nepřesvědčilo. Nováčky Brescii a Hellas udolalo nejtěsnějším způsobem. Veronský celek dokonce v početní výhodě a navíc z pokutového kopu. Trenéru Giampaolovi se vyčítá nejen herní projev mužstva, ale také malé zapojení nových posil. Před týdnem sice do hry zasáhl například Ante Rebić, ale většina nově příchozích na svojí šanci teprve čeká, přitom loňská sestava se na hřišti evidentně trápí.

Derby je pro město velkou událostí a jako vždy na různá derby v historii vzpomínají bývalí i současní hráči. "Hrál jsem v mnoha derby, myslím, že víc jak v 50 z nich a všechny byly trochu odlišné. První jsme určitě nehrál na sto procent, protože to napětí je v 16, 17 letech těžké zvládnout. Byly to těžší derby, než ty, které jsem pak hrál v pětatřiceti," vzpomínal Paolo Maldini, klubová legenda AC a současný sportovní ředitel.

"Možná nejzajímavější ze všech byly ty v Lize mistrů. Vyhrát semifinále hrané po dobu šesti dní, postoupit do finále a tam zvednout pohár..," zmínil triumf v Lize mistrů z roku 2003, kdy na sebe milánské kluby narazily v semifinále.

"Derby je speciální zápas, cítíte to už během týdne na ulicích, v restauracích i tady v tréninkovém středisku Suning. Lidé to prožívají zvláštním způsobem, je to zápas, který chcete od začátku do konce vyhrát," nechala se slyšet chilská legenda Interu Iván Zamorano.

Milánu nepomůže věčně zraněný Mattia Caldara, jenž toho po svém příchodu z Atalanty Bergamo opravdu moc neodehrál. Chybět bude i další obránce, potrestaný Davide Calabria za vyloučení v utkání s Hellasem. Inter by měl být až na jedinou výjimku kompletní, tu tvoří záložník Antonio Candreva, který nedohrál utkání se Slavií.
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Donnarumma - Conti, Musacchio, Romagnoli, Rodríguéz - Kessié, Bennacer, Calhanoglu - Paquetá - Suso, Piatek
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanović - Godín, De Vrij, Škriniar - D'Ambrosio, Barella, Brožović, Asamoah - Politano, Sensi - Lukaku
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.76 - 3.30 - 2.19
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Cagliari Calcio - Janov CFC  (pátek 20:45)
Čtvrté kolo italské nejvyšší soutěže otevřou už v pátek na Sardinii celky Cagliari a Janova. Domácím se na vlastním hřišti zatím nedaří, dvakrát tu prohráli a s Janovem by tuto bilanci chtěli změnit. Grifové zase minulý týden poprvé v sezoně prohráli a ztracené body by si rádi vzali zpátky.

Zápas nemá jasného favorita a na stadionu Saint'Elia se proto očekává vyrovnaná partie. Cagliari vstoupilo do nové sezony dvěma domácími porážkami, což se vzhledem k letnímu posilování kádru zas tolik nečekalo. Sardinský celek prohrál jak s Brescií, tak i s Interem Milán a tří bodů se dočkal až před týdnem na půdě Parmy (1:3). "Pokud jde o to, že jsme doma pět měsíců nezvítězili, hodně to pro nás znamená a zítra budeme mít důležitou příležitost," prohlásil trenér Rolando Maran.

"Janov vyhrál v Coppa Italia, vstřelil tři góly v Římě, porazil Fiorentinu a po incidentu prohrál s Atalantou. Stručně řečeno, jedná se o silný tým, který si vede dobře. Víme, že to bude obtížný zápas, jsme si dobře vědomi, že to nebude snadné," varoval na tiskové konferenci kouč Maran.

Jak zmínil domácí kouč, Janov začal sezonu velmi dobře, ale v minulém kole ztratil všechny body s Atalantou Bergamo. Přitom o vítězství Orobici rozhodl až v nastaveném čase Duván Zapata. Grifoni chtějí na porážku zapomenout a soustředit se na zápas v Sardinii, kde zas tak často nevyhrávají. Před dvěma lety se to sice povedlo po pětigólové přestřelce, ale loni tým odjížděl s nepořízenou, když jedinou branku ve prospěch Cagliari vstřelil Diego Farías.

Rolandu Maranovi stále chybí několik hráčů a i když se marodka postupně redukuje, ohledně základní sestavy nemá jasno. "Mám své útočníky, Simeoneho, Joãa Pedra, Cerriho a dokonce i Birsu. Castro měl trochu potíže, ale minulou neděli hrál. Ještě musím posoudit spoustu věcí, než si vyberu kdo bude hrát," přemýšlel nad sestavou Maran. Podle nejnovějších informací by měli scházet brankářská jednička Cragno, dále Faragó, Pavoletti i v létě příchozí Nainggolan. I Andrea Andreazzolli nemá kompletní tým a počítat musí s absencí Sturara a Cassaty.
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Olsen - Cacciatore, Ceppitelli, Pisacane, Pellegrini - Nandez, Cigarini, Rog - Castro - Joao Pedro, Simeone
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Radu - Biraschi, Zapata, Criscito - Ghiglione, Schöne, Lerager, Barreca - Saponara - Kouamé, Pinamonti
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.11 - 3.39 - 2.44
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Inter Milán33007:19
2.Bologna FC32106:47
3.Juventus FC32105:37
4.SSC Neapol32019:76
5.Atalanta Bergamo32017:66
6.Turín FC32016:56
7.AC Milán32012:16
8.AS Řím31208:65
9.SS Lazio31115:34
10.Janov CFC31116:64
11.Hellas Verona31112:24
12.US Sassuolo31027:73
13.Cagliari Calcio31024:43
14.SPAL 201331024:53
 Parma Calcio31024:53
 Brescia Calcio31024:53
17.Udinese Calcio31022:43
18.US Lecce31022:63
19.ACF Fiorentina30124:61
20.UC Sampdoria30031:90

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (145)

Přidat komentář
smazaný uživatel

No co ako vidite derby a kto z dvojice AC/Inter dopadne lepsie podla vas?

Reagovat
LesyJePan

Remiza by bola pre nás zlatom.

Reagovat
Nuno čomes

Zbytečně to podceňujete, je to derby.

Reagovat
AC.Milan

to je pravda, ale oni hraji zatim fakt strasne takže ja budu za bod maximalne spokojeny...

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
Eldarion

AC 2:1 Inter Je to derby, forma moc nehrá rolu ale úprimne keď som videl náš "herný" prejav tieto tri ligové zápasy tak by som sa nečudoval keby sme dostali štvorku... Inter som videl proti Slavii a bol to asi jeden z ich slabších zápasov + tá roztržka medzi Brozovicom a Lukakuom. Ak už dopadne akokoľvek, nech je aspoň z polovice tak zaujímavé ako bolo to posledné

Reagovat
Inter Eterno Amore

roztržka ?

Prostituzione intellettuale

https://www.instagram.com/p/B2men4IDI01/

Reagovat
Eldarion

Who knows, rozum mi to dávalo, Brozovic ak sa nemýlim má čo to za sebou za minulé sezóny

Reagovat
Inter Eterno Amore

Vždy pred derby sa píšu také veci a ľudia na to naletia .. a jednak je lepšie keď sa pohádajú a komunikujú spolu hráči ako by sa vôbec nemali baviť .. nech si to vykecajú a ide sa ďalej a zlepšovať sa spolu .. a ešte De Vrij spomenul, že novinári čo píšu tieto články neboli ani raz v šatni Interu.

Reagovat
smazaný uživatel

Juventus by už konečně pod "Popelníkem" mohl taky něco předvízt dopředu, ne?!

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
GEGE

Dlouho jsem nebyl tak skeptický před derby...většnou díky tomu,že byl Inter v podobných sračkách...Sestava zřejmě stejná jako ve Veroně akorát s plašanem Contim...To bude hrozný průchoďák...Biglia jako jeden s mnoha kteří se vyhazovali znovu základ v nejvetším zápase sezony...Nechápu...Kdyby mi to srdce dovolilo tak tam dnes osolím 2 za barák..

MILAN PER SEMPRE!

Reagovat
Antijuve

Jestli se chystají přistoupit k derby jako k zápasu se Slavii, tak AC je rázem favorit.

Reagovat
Rip

Dneska čekám o 100% jiný Inter než co jsme viděli v úterý kdy dostali od Slavie fotbalovou školu. Přál bych si tuhle sestavu: 3421: Handa: Godin, Vrij, Škriniar: Biraghi, Brožovic, Barella, Lazaro: Sensi, Politano: Lautaro. Forza Inter.

Reagovat
Recoba Inter

Myslím, že se Milan nemá čeho bát. Inter je teď přinejmenším mírně otřesený po tom co se stalo v UCL a bude k poražení. Očekávám solidní duel.

Reagovat
10

myslím, že budou spíš otřesený z toho, jak jim dal Conte naloženo, takže bude hořet tráva...v Juve to po podobným trapasu vždycky bylo stejný, nějak nevidím nic, čeho by se AC mohlo chytnout

Reagovat
Yzemi

bohužel máš pravdu

Reagovat
cresposuper

Lenze ani proti Cagliari a Udine, kedy to hraci neodchodili, nam to prilis nefungovalo dopredu. Pride mi, ze cela hra na superovej polovici je zalozena na Sensim- ak nieco nevymysli, tak moc nebezpecni nie sme (co ma napriklad prekvapuje oproti priprave, kedy mi ten tim prisiel dopredu omnoho sviezejsi a priamociarejsi).

Reagovat
Recoba Inter

Byť jako Interista, tak k AC chovám jisté sympatie a proto bych byl nerad, kdyby se jednalo o jednostrannou záležitost. Proto doufám, že se čeho chytit budou mít.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky nechápu ty,co tady píšou jak jedem na scudetto totalní blbost,měli jsme lehky los až ted nasledující dvě kola se ukáže čeho jsme schopni a jak na tom jsme AC i Lazio jsou silne týmy dnešní zápas bude naprosto vyrovnaný

Reagovat
10

to tady někdo psal?

Reagovat
smazaný uživatel

V tomle prewiev ne,ale v minulych týdnech se to objevilo mela to byt ale Reakce na Recoba Inter že s ním souhlasím že to bude solidni vyrovnaný zápas,blbě sem to poslal

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhou stranu jsme meli loni taktéž lehký los a po 3 kolech 1 bod a na čelo ztrátu 8b :D Nicméně kdo videl letos zápasy Ac, tak musi Inter považovat za favorita :)

Reagovat
smazaný uživatel

Proč ne 3? Tam je Juve

Reagovat
smazaný uživatel

Před Juve je ještě Sampdoria a Barcelona

Reagovat
Pipo123

Lotito mal po prehre v EL kritizovať Inzaghiho, vraj dostal ultimátum, buď vyhraje proti Parme a Interu, inak končí.

Už sa znova špekuluje o snahe získať Gattusa

Reagovat
Alberto Aquilani

Tak to som zvedavý ako to potom postavíte, keďže ste to všetko stavili na jednu kartu - hre na 3 obrancov a wingbackov. To tí Lazzariovia a Jonyovia nebudú mať zmysel. Ešte že Vám zostal Radu, aby to nejak upchal.

Reagovat
Pipo123

Reagovat
Zark

tak pome jeste Inzaghi

Reagovat
Nuno čomes

Snad Biraghi a Lazaro, ale určitě bude Asamoah a xxl traged vpravo.

Reagovat
smazaný uživatel

S asamoahom si neni spoko?

Reagovat
Nuno čomes

Prvních pět zápasu ne. Jinak průměr. Ale to je proste na obou stranách zálohy.

Reagovat
cresposuper

Asamoah je o level lepsi hrac ako Biraghi. Candreva sice hra fakt hovno, ale zrovna v zapase ako je Derby by podla mna Lazaro strasne vyhorel. Takze za mna idealne Candreva-Asamoah.

Reagovat
sinter

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
Antijuve

Hellas ::biggrin:

Reagovat
10

Demiral je splašenej, ale tohle byl snad víc faul od Di Carmineho, vždyť šel proti němu to už mohl písknout "tu" předchozí na Ronalda...

Reagovat
M11

Neco podobneho jako liberec sparta

Reagovat
Alberto Aquilani

Nie si ty advokát?

Reagovat
Whitemedia

Veloso

Reagovat
M11

RAMSEY !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Stream prosím?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Juventini, přišel jsem až teď, zas je to taková hrůza??

Koukám, 2 střely na bránu, 1 roh

Reagovat
smazaný uživatel

Penaldo

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý že?

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
smazaný uživatel

debildik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stuff

Reagovat
M11

RONALDO !!!

Reagovat
smazaný uživatel

INTER (3-5-2): Handanovic; Godin, De Vrij, Skriniar; D'Ambrosio, Barella, Brozovic, Sensi, Asamoah; Lukaku, Lautaro Martinez.

Reagovat
smazaný uživatel

Zeptam se. Byla nekdy nejaka standardka po ktery Ronaldo nereklamoval ruku?

Reagovat
smazaný uživatel

Proč Ronaldo kope všechny přímáky, když to vždycky střelí do zdi?!

Reagovat
Eldarion

Povedal som si, že sme kúpili zaujímavé posily v lete a aj tak vidím to isté čo minulý rok Snád Leao nesklame

Reagovat
LesyJePan

Fenomén Hakan stále v základe aj za Gattusa aj za Giampaola je pre mna záhadou.

Reagovat
Eldarion

Za Gattusa sme nemali ľavé krídlo a Hakan ako jediný ešte s Leverkusenu tam vedel hrať (aj keď 90% zápasov len do počtu). Teraz to isté, Jack ešte určite nie je fit na viac ako 30 minút a Paqueta je na CM pre mňa osobne utopený. Ale súhlas, Biglia na úkor Bennacera, RR na Thea sú záhada ako bermudský trojuholník.

Reagovat
Yanek

Nejsem fanouškem Giampaola. Nelíbí se mi jeho tiskovky, projev a ani sestavy. Dnes remíza dobrá.

Reagovat
smazaný uživatel

Katastrofa výkon, vůbec nic za co je pochválit.Spoustu zdejších vseznalku a pisalku tu vynášelo Demirala do nebes přitom ho nikdo za Juve neviděl hrát.Div ho miláčka vseci netlačilo do základu místo Bonucciho.To co dnes předvedl totalni, hloupej,nekonstruktivní, vlastně sem neviděl jeho přednost v čem by mohl být silný.Ale ok první zápas, počkám dále.Ale zdejší odborníci ho vidí před Bonuccim. Ahaa Bonucci bude sedět jasný Leo je jediná naše stoperska jistota vy trolové.Danilo hruza..Nechápu proč tam Sarri zas narval svoje koníky proč nenechal dohrát zálohu ta jak byla.Uz teď vidím Sarriho koně.Khedira,Higuain,Matuidi.Dobre se jevil jen Buffon,Bonucci,Sandro,Cuadrado,Dybala.Cuadrado opět na křídle předvedl co chybí Bernardeschimu..Ale to vypisovat nebudu, jak se uzdraví Costa tak Berna odehraje tak 200 minut v sezoně pokud se nepamatuje.Vykon špatnej, začínám z toho mít smíšené pocity jestli je Sarri ten pravej.Ale šanci mu ještě dám,jako zdejšímu miláčkovi Demiralovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo by to byl řekl, že si Sarri oblíbí zrovna Khediru, Matuidiho a Higuaina

Reagovat
smazaný uživatel

To máš pravdu.Ja čekal že pod Sarrim spíš vystreli Dybala,Berna,Costa,Can, ale vše je jinak.

Reagovat
ED91

Ale v urcitych pasazach hry sa na to dalo pozerat, ked bol na ishrisku Ramsey s Dybalom, ale pán tréner samozrejme musel nasadiť svojich koňov a už bolo po zapase... Chcel by som vidieť aspoň jeden zápas v zložení Rabiot-Bentacour-Ramsey, Costa-Dybala-Ronaldo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zark

vypada to epicky tak snad aj zapas za to bude stat

Reagovat
BaggioRoberto

Conti Neměl hrát náhodou Bennacer v základu?

Reagovat
GEGE

Curva sud vs curva nord 1-0 tradičně už před výkopem

Reagovat
cink

#vykurmipicu

Reagovat
Dejwa

FORZA INTER!!

Reagovat
smazaný uživatel

RR

Reagovat
Yanek

Ty krávo to je nedůstojná nakládačka. Ale po té tiskovce, že nejdeme do bitvy, ale užít si fotbal bylo jasné, že nás Conte roztrhá.

Reagovat
Whitemedia

To u vás dělal tiskovku Sarri?

Reagovat
Yanek

RR každá nahrávka alibistická. Neskutečný tragéd.

Reagovat
Nuno čomes

Xxl traged na výbornou

Reagovat
LesyJePan

Kessie mal ruku?

Reagovat
BaggioRoberto

Co je to za pískálka?

Reagovat
didosh

Kde se díváte?

Reagovat
Nuno čomes

Traged jednu golovku zadrbe, při dalším je v ofsajdu. Ale hrát bude Furt

Reagovat
cresposuper

Reagovat
Nuno čomes

Ty jsi ten, co má na vše rozdílný názor ze? Ale v poradku, i to je třeba

Reagovat
cresposuper

Ale ved ja suhlasim, ze Dambrosio je priemerny hrac, dobry na lavicku a nic moc, ak ma byt dlhodobo zaklad. Ale ty pouzijes tie uplne najhorsie argumenty. Ta tycka je proste smola a 10-centimetrovy ofsajd fakt nebol jeho chybou.

Reagovat
sinter

Pokracujes v trende z minulej sezony kedy si bol uplne mimo

Reagovat
Nuno čomes

Logicky, když je pořad na place. Kdy jsi od nej viděl dobrý zapas? Prosím, osvěž mi paměť.

Reagovat
sinter

Mas pocit ze je dnes najhorsi na place?

Reagovat
cresposuper

Sensi vobec nemal hrat, absolutne dnes nevladze

Reagovat
Yanek

Leao je talent.

Reagovat
LesyJePan

skvelý 1na1

Reagovat
cresposuper

Zatial vcelku vyrovnany zapas, my sme boli lepsi v prvej polke, Milan v druhej. U nas mi hlavne vadi, ze neexistuje nijaka kombinacia v strede, ani ked je Milan relativne hlboko zatiahnuty- iba dlhe lopty na utocnikov alebo na kraj. Od nas najlepsi Godin, nepaci sa mi Barella (pohyb vyborny, ale vsetko ostatne zle), Sensi (dnes vobec nevladze, kazdy suboj prehra) a Lautaro.

Forza Inter!

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
Alberto Aquilani

Očakávam, že to rozhodne Lukaku, lebo ten bol prvý polčas úplne neviditeľný. Inter teda prvých 15 minút drtil, ale po tom góle AC (a že asi mohol platiť) si už nič nevypracoval, naopak Suso mal dať gól a AC horšie nebolo. Dosť to podľa mňa ovplyvňuje, že Kessie výborne stráži Sensiho a od Barellu moc kreativity neprichádza. Leao predviedol pár zaujímavých vecí, ale až na ten center na Piateka je to všetko strašne ďaleko od brány. Giampaolo by ich mohol doklepnúť s Paquetom za Susa a Bennacerom vyššie (za Calhanogla) ale skôr to Conte nejak takticky zvládne a Giampaolo posere.

Reagovat
Eldarion

Góly síce nepadli ale dlho ma tak nebavil futbal ako tento polčas. Prvú časť lepši Inter, druhú my. Oba tímy dve 100% šance zahodené, Leao fantastický. Pripomína mi trochu tmavšieho Ronalda A Gigio rok čo rok sa blíži k tomu k čomu bol predurčený, ku svetovej brankárskej jednotke.

Reagovat
Eldarion

+ choreo AC -> https://bit.ly/2ky88w6

Reagovat
Panděvova ofina

Jako ten Lukaku mě zatím moc nepřesvědčuje. Vždyť on nepodrží jediný balon a neumí vůbec využívat svojí sílu. Pokud s ním Conte neudělá něco zázračného, tak to nevidím moc pozitivně. Jinak hra pěkná na obě strany.

Reagovat
Nuno čomes

Tak o provaru se vědělo už když se kupoval.

Reagovat
Whitemedia

ale góly dávat bude

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se AC celkem líbí útočníci jsou dobri, ten Leao je dobrý hráčik. Suso taky dobrý.Dnes se mě líbí Kessie.Jako tomu AC to může letos fungovat, ale potřebuji udělat nějakou sérii výher.Inter tam nemá kreativitu ale jsou nebezpeční ve standartách, tam je jejich jediná šance jak to urvat.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale je ten D'Ambrosio pridrbany!? Z 2 metrov netrafi prazdnu branu a o 10 minut si da noznicky na Ronalda Ahhh skoda nervov snad to tam 2 polcas padne...

FORZA INTER

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
smazaný uživatel

No tak

Reagovat
BaggioRoberto

Tady se pouštěj videa a nám se tam píská nějaká vymyšlená ruka.

Reagovat
LesyJePan

Reagovat
Nuno čomes

A copak to bylo? Hlava?

Reagovat
BaggioRoberto

Hruď

Reagovat
Nuno čomes

Ty vole jasná branka

Reagovat
smazaný uživatel

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Nuno čomes

Proč ti ubrečenci zkoušeli ruku?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

O 95 prihravok viac a este aj lepsie % uspesnosti Contemu uz ten system zapada pomaly

Reagovat
Alberto Aquilani

RR je síce slabučký, ale Conti je rovnaká časovaná bomba. Ten mal už len za 15 minút druhého polčasu minimálne 3 hrozné riešenia situácií v okolí vlastnej 16.

Reagovat
Yanek

Celé San Siro vidí, že Biglia tam jenom pochoduje

Reagovat
EXoRcIsT

presne na to som sa zameral par sekund dozadu . ved on tam len stoji a nic nerobi

Reagovat
LesyJePan

Godin je prasa

Reagovat
Panděvova ofina

Je dobrej no, sám jsem mu moc nevěřil.

Reagovat
LesyJePan

Kvalitu má to urcite

Reagovat
smazaný uživatel

ROMELULULULU

Reagovat
Nuno čomes

Lukaku!

Reagovat
smazaný uživatel

Milán je modro-černý !!!!!!!

Reagovat
Inter Eterno Amore

je, bol a vždy bude

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Alberto Aquilani

Vravel som

Reagovat
Nuno čomes

Ooouuu Poli.

Reagovat
Panděvova ofina

Robben se nekonal

Reagovat
Nuno čomes

Kousek. Moc mířená.

Reagovat
Panděvova ofina

Barella

Reagovat
Yanek

Přivedl bych zpět Gattusa. S tímhle týmem by dokázal víc a aspoň by tam makali. Giampaolo je šašek, co umí jen kecat. Už před zápasem to smrdělo. To, že vyhrál janovské derby jak se chlubí nikoho nezajímá.

Reagovat
Alberto Aquilani

Rozmýšľam, komu to Špalek podpíše prvému... či sa miesto uvoľní skôr vo Florencii, alebo dokončí sezónu s ACčkom. Giampaolo mi strašne pripomína EDFho. Tiež príde s "jasným systémom", ktorý mu nefunguje, mieša tam hráčov na rôznych pozíciách, každý zápas vybehne s novým systémom a zatiaľ sa tá hra, až na tie pasáže kedy ten team ide svoju fyzickú chvíľku, vôbec nezlepšuje. A jeho charizma je tiež nulová. Neverím, že mu to tam bude fungovať. Gatuso bol aspoň osobnosť.

Reagovat
LesyJePan

Mas uplnu pravdu. Giampaolo sa nedozije zimy.

Reagovat
smazaný uživatel

Takto Genaro tam vydrzal vyse rok...

Reagovat
Eldarion

Reagovat
Zark

jn

Reagovat
Panděvova ofina

Godin zkušenooost. Tohle je prostě pěkný

Reagovat
Nuno čomes

Vzadu je to super. Dopredu se to nějak urve, i když ne vždy. Stred zálohy oproti loňsku jinde. Kraje haprujou. Candrevu hejtuju, ale občas fakt čumím. Toho Conte probírá z mrtvých.

Reagovat
cresposuper

Az na tu chybicku v zavere dokonaly vykon, MOTM.

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu Politanovi alebo Candrevovi to mohlo výjsť, výhra 3:0 by vyzerala krajšie ako 2:0.

Reagovat
Inter Eterno Amore

presne 3-0 som chcel strašne .. už pred zápasom som dúfal, že aspoň 3-4 dáme, ale zas musím uznať AC až tak hrozne nehralo, pri troche šťastia im tam mohlo niečo padnúť.

Reagovat
smazaný uživatel

To AC ani náznak zlepšenia, verím ze Giampaolo chce ale to mužstvo na to proste nemá.

Reagovat
snuff24

Spíš bych řekl že Giampaolo na to nemá

Reagovat
Alberto Aquilani

Zostava tá istá,čo naposledy v lige. Bez Zaniola, ktorý posledne zažiaril v EL, ale formu má aj Kluivert a Mkhitaryan v EL odpočíval, takže asi dobrá. Pome spraviť nejakú šnúru víťazstiev!!!

Reagovat
FuckT

OFFICIAL : Ospina; Malcuit, Maksimovic, Koulibaly, Ghoulam; Elmas, Fabian Ruiz, Zielinski, Insigne; Milik, Llorente

Esto es muy interesante.

Reagovat
Largo

V tomhle to Fonseca fakt nema snadny. Zaniolo nebo Pelle na jeden post, k tomu Pastore. Dva z nich asi musej sedet. A Pelleho mam na hristi tak nejak radsi.

Reagovat
Alberto Aquilani

Boli tam nejaké náznaky, ale inak z obidvoch strán polčas bez šance. Snáď to po prestávke vystupňujeme ako proti Turkom. Je to kontrolované, s pár blbými stratami, keďže miestami až priveľmi priehľadne kombinujeme. Chcelo by to trošku viac odvahy, najmä Mkhitaryan sa na strane viackrát uvoľnil a Kolarov mu tam tú prihrávku do voľného priestoru neposlal.

Reagovat
cink

Jak hraje mikahtaryan vůbec?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele