4. kolo
21.09.2019 15:00 CET
0 : 1
(0:0)
Stadión:
Dacia Arena, Udine

Reportáž

Udine doma podlehlo Brescii nejtěsnějším rozdílem

Další domácí porážku má za sebou Udinese. Zebry bez potrestaného Rodriga De Paula podlehly Brescii 0:1, když se o jediný gól zápasu postaral Romulo.

Udinese sice v prvním kole porazilo AC Milán, ale od té doby dva zápasy prohrálo a proti Brescii nutně potřebovalo zareagovat. Mělo to však háček, v sestavě chyběl potrestaný Rodrigo De Paul (za vyloučení v zápase s Interem Milán). V prvním kole vyhrála i Brescia, aby následné dva duely ztratila.

Brescia začala v Dacia Aréně dobře a po pár minutách se mohla ujmout vedení, kdyby Alfredo Donnarumma po aktivní presingu nenapálil jen brankáře Mussa. Nováček sezony se v úvodu snažil a Zebrám jeho presing dělal problémy. Fanouškům Bianconeri se výkon jejich miláčků vůbec nezamlouval, což dávali najevo hlasitým pískotem. Brescia ale lepší herní projev nezužitkovala a do šaten se šlo za stavu 0:0 i proto, že Udinese si v prvním poločase žádnou šanci nevypracovalo.

Krátce po změně stran došlo v blízkosti pokutového území Brescie k faulu. Cistana zastavil nedovoleně Pussetta a VAR pak rozhodl o tom, že to nebyla penalta, ale volný přímý kop. Zebry ho však nezahrály dobře a bylo po naději. Na druhé straně byla mnohem nebezpečnější střela Chancellora, kterou musel Musso vyrážet a v 57. minutě konečně přišel gól. Romulo dostal s balónem u nohy spoustu prostoru, aby si seběhl ke středu a přízemní, nikterak prudkou, ranou k tyči překonal Mussa.

Oživit hru domácích přišel v 67. minutě i Antonín Barák, ale Udinese se směrem dopředu trápilo. Místo kýženého vyrovnání mohla Brescia pojistit výsledek, ale Bisoliho nebezpečnou střelu fantasticky vyrazil nad břevno Musso. Udinese doma prohrálo nejtěsnějším rozdílem a Igor Tudor rozhodně nebude mít klidné spaní.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele