Serie A - souhrn 32. kola

11.07.2020, 19:15, aktualizováno 13.07.2020, 23:38
Komentáře a souhrny
Lazio může pomalu zapomenout na možný zisk mistrovského titulu. Po Lecce a AC Milán na něj vyzrálo také Sassuolo, to si z hlavního města veze výhru 2:1, Juventus tak nemusí příliš mrzet remíza s Atalantou. Z elitní čtyřky vyhrál jenom Inter. AS Řím si veze body z Brescie, zatímco Neapol se rozešla smírně s AC Milán, nad kterým má nadále k dobru dva body...

Inter Milán - Turín FC 3:1

13.07.2020 21:45

Góly: 48. Ashley Young, 51. Diego Godín, 61. Lautaro Martínez - 17. Andrea Belotti

Inter sice doma prohrával, když se po obrovské chybě Samira Handanoviće prosadil Andrea Belotti, ale nakonec se pro Inter vše v dobré zvrátilo. Parádní druhá půle totiž nabídla trefy Younga, Godína a také Lautara Martíneze. Inter se díky třem bodům vrací na druhou příčku.

Nerazzurri konečně potřebovali uspět a herně přesvědčit. Dost bylo výpadků a chyb, kvůli kterým Inter poslední dobou přicházel o body. Dnes k tomu vykročil velmi jistě, protože od začátku kontroloval utkání a držel míč na svých kopačkách. Z hlediska Turína se jednalo spíš o rychlé brejky tažené jednou osobou - nejnebezpečnějším mužem Granaty, Andreou Belottim.

Přetažený centr Valera zpracovával na zadní tyči Lautaro Martínez, kterému se povedlo i vypálit. Mířil ale asi metr vedle tyče. Turín se vepředu příliš neohřál a jeho atakům chyběla myšlenka i větší důraz. A přesto se jako první prosadil. Pomohla mu k tomu obrovská chyba zkušeného brankáře Handanoviče, který jich zase tak moc nedělá. V 17. minutě si ale vybral slabší chvíli, když neudržel v rukou centrovaný míč a v podstatě jej jen zkrotil pro Andreu Belottiho. Ten byl nejblíž a pohotově dorazil míč do sítě - 1:0.

Inter se jinak poměrně trápil a jeho útočné výpady postrádaly přesnost. Vypadaly spíš uspěchaně až chaoticky. Jako když Valero nahrával do dobré šance Lautaru Martínezovi, který ale místo toho, aby s míčem popoběhl pár metrů, zbrkle zakončil, s čímž neměl brankář Sirigu větší potíže. O pár chvil později zastavil brankář Handanovič povedenou ránu obránce Ansaldiho. Turín se následně dožadoval penalty po zásahu Bastoniho ruky, jenže sudí se rozhodl nepískat.

První půle byla pro Inter naprosto marná, ale po změně stran mu najednou plno věcí vycházela. Už ve 49. minutě se mu povedlo srovnat, když dlouhý pas Brozoviće na zadní tyči vrátil do ohně Lautaro Martínez a hlavičkou našel Ashleyho Younga. Ten snadno pravačkou propálil všechno, co mu stálo v cestě - 1:1.

A najednou to šlo. O pouhé dvě minuty Inter bleskurychle dokonal obrat. Roh rozehraný Alexise Sánchezem na krátko se přes Younga dostal opět k Sánchezovi, který si naběhl do vápna. V něm vrátil hlavou míč před bránu a tam se s pomocí břevna prosadil důrazný stoper Diego Godín!

Po hodině hry se dočkal i útočník Lautaro Martínez. Nejprve Sánchez vybojoval míč na chybujícím Ansaldim a našel na středu hřiště Martíneze. Ten nic moc nevymýšlel a napálil míč na bránu. Měl štěstí, že od Bremera balon dostal takovou teč, že brankář Sirigu se stal jen bezmocným pozorovatelem.

Vzápětí na opačné straně mohl utkání zdramatizovat kanonýr Belotti, jenže jeho hlavičku po parádním centru Ainy zastavilo břevno! Konstrukce se ozvala i na druhé straně, tentokrát po ráně hladového Sáncheze. Zákroky večera vytáhl v 87. minutě Sirigu, který zlikvidoval dvě rány rychle za sebou, ačkoli po té první už prakticky jen seděl.

Více informací k zápasu

SSC Neapol - AC Milán 2:2

12.07.2020 21:45

Góly: 34. Giovanni Di Lorenzo, 60. Dries Mertens - 20. Theo Hernández, 73. Franck Kessié

Gennaro Gattuso poprvé vedl Neapol v zápase proti AC Milán a zdá se, že remíza je s jistou nadsázkou pro něho osobně nejlepším možným výsledkem. Parthenopei byli v utkání o něco lepším týmem. Dokázali zareagovat na nepříznivý vývoj a dvěma góly otočit výsledek, ovšem poslední slovo měli hosté z Milána.

Útočné trio Mertens, Insigne, Callejón dělalo obraně Rossoneri značné problémy a Donnarumma proti prvně jmenovanému vytáhl první těžký zákrok. O chvíli později se Parthenopei znovu šikovně uvolnili a po zemi tentokrát pálil Insigne, načež Donnarumma byl opět na místě. Snaha Neapole byla narušena první a hned gólovou akcí Milána. Ante Rebić odcentroval na volného Thea Hernándeze a francouzský zadák z voleje a od země poslal AC Milán do vedení.

Stav ale dlouho nevydržel. Rossoneri následně neubránili standardku a těsně před Donnarummou zasáhl míč Di Lorenzo, jenž pak ještě dorážkou doklepl balón do sítě.

Neapol byla nebezpečnější i po změně stran, Zielinski pálil nad a o chvíli později Callejónovu zpětnou přihrávku poslal na branku z první Dries Mertens a balón po teči prošel Donnarummovi do sítě. Milán nebyl směrem dopředu tolik aktivní jako například v zápase s Juventusem a k vyrovnání mu nakonec pomohla poměrně kontroverzní penalta. Střídající Bonaventura se po kontaktu s obráncem skácel k zemi a sudí i s pomocí VAR rozhodl v pokutový kop. Protože ve hře už nebyl Zlatan Ibrahimović, míče se chopil Franck Kessié a suverénně proměnil.

Závěr zápasu byl ještě dost dramatický, Neapol chtěla tři body možná více než soupeř, ale ten i v oslabení po zbytečném vyloučení Saelemaekerse výsledek ubránil. Saelemaekers obdržel dvě žluté karty v rozpětí pouhých tří minut.

Více informací k zápasu

Parma Calcio - Bologna FC 2:2

12.07.2020 19:30

Góly: 90+3. Jasmin Kurtić, 90+5. Roberto Inglese - 3. Danilo, 16. Roberto Soriano

Parma sice dlouho prohrávala s Bolognou, ale díky snovému závěru v nastavení dokázala dát během dvou minut dvě branky. Bologna odjíždí zklamaná a jen s bodem.

To byl ale raketový start do utkání! Bologna se hodlala rychle prosadit, protože si uvědomovala, že Parma je doma velmi silná a po nedávných sporných výrocích v minulých kolech i dost naštvaná. Felsinei se ale s domácími moc nemazlili a rozhodně jim nijak vstříc nevycházeli. Už ve třetí minutě totiž poslal hosty do vedení Danilo. Rohový kop krásně kopl Riccardo Orsolini přímo na hlavu zkušeného obránce a ten hlavou přemohl Sepeho - 1:0.

Parma chvíli nevěděla, čí je. A aby tenhle stav trval, Bologna přidala. Znovu udeřila v 16. minutě, v níž si vzal míč pod patronát Roberto Soriano, přeběhl přes dva obránce a krásnou ranou na zadní tyč nedal brankáři Sepemu žádnou šanci - 2:0.

Felsinei nenechali Parmu vydechnout a ataky na její bránu se stupňovaly. Riccardo Orsolini se protáhl kolem svého strážce a tvrdou ranou vyzkoušel Sepeho pozornost. Krátce poté ho zastavil až na poslední chvíli obětavým zákrokem obránce Matteo Darmian. V dresu domácích se o ránu ze střední vzdálenosti pokusil Juraj Kucka, ale neměl dostatečně seřízená mířidla.

Bologna ještě v samém závěru vybojovala výhodu volného přímého kopu kousek od pokutového území. Jenže Sansone coby exekutor pálil jen do zdi. Parma neměla nač čekat a do hry byli vysláni Karamoh s Kulusevskim. Právě ten po hodině hry rozhýbal pomalou akci Parmy a snažil se najít spoluhráče vepředu, jenže hostující obrana zasáhla velmi dobře.

Spolupráce mezi Barrowem a Orsolinim skončila střelou mladého Itala, která skončila jen těsně vedle tyče. Kulusevski se rovněž propracoval až do zakončení, ale jeho rána z pětadvaceti metrů mířila mimo. Jenže pak Parma předvedla neskutečnou věc.

Ve třetí minutě nastavení Barrow nešťastně prodloužil míč na Jasmina Kurtiće, který hlavou snížil. Bologna nedokázala vzdorovat a o pouhé dvě minuty později další dlouhý pas našel ve vápně Roberta Ingleseho, který se jako střídající hráč prodral k zakončení a propálil Skorupskiho!

Více informací k zápasu

ACF Fiorentina - Hellas Verona 1:1

12.07.2020 19:30

Góly: 90+6. Patrick Cutrone - 18. Davide Faraoni

Fiorentina ani tentokrát doma nevyhrála a s Hellasem bere pouze bod za remízu 1:1. Šest kol před koncem tak stále nemá jistotu záchrany a znovu se začíná hovořit o možné změně trenéra. Kouč Giuseppe Iachini rozhodně nemá na růžích ustláno. Naopak Hellas potvrdil, že se mu v letošní sezoně daří a bod ze Stadia Artemio Franchi je rozhodně plusový.

Herní pohoda byla na Veroně znát už od počátku a ještě více jí umocnil Marco Davide Faraoni vedoucím gólem. Amrabat fantastickým pasem za obranu našel Faraoniho, který nebyl v ofsajdu, ačkoliv se tak mohlo na první pohled zdát a těžkým akrobatickým kopem překonal Dragowskiho. Fiorentina se v prvním poločase hledala a dokonce ani jednou nevystřelila na branku. Kouč Iachini tak na nic nečekal a do druhého dějství poslal Cutroneho i Chiesu.

V 56. minutě se Viola vehementně dožadovala pokutového kopu za ruku Pessiny v pokutovém území, nicméně sudí Chiffi zůstal neoblomný. Fiorentina se dál trápila a výrazně si oddechla v 81. minutě, kdy vstřelil gól Stepiňski, ale kvůli ofsajdu nebyl uznán. V poslední minutě zápasu to domácí zase zkoušeli skrze pokutový kop a znovu marně. Zdálo se, že Hellas výhru udrží, ale v nastavení přeci jenom srovnal na konečných 1:1 Patrick Cutrone. Ve spolupráci s Chiesovou přihrávkou předvedl důraz i cit v zakončení a zařídil konečnou dělbu bodů.

Více informací k zápasu

Cagliari Calcio - US Lecce 0:0

12.07.2020 19:30

Góly: -

Jakou hodnotu bude mít pro Lecce remíza 0:0 s Cagliari se ukáže až na konci, zdali bude záchranářská mise úspěšná. V tuto chvíli jihoitalský celek spadl zpět do sestupového pásma a na sedmnáctý Janov ztrácí jeden bod.

Body v tomto případě potřebovalo zejména Lecce, které usiluje o setrvání v nejvyšší soutěži. Po sérii katastrofálních výsledků se hra Liveraniho svěřenců trochu ustálila a v minulém kole si vyšlápli na druhé Lazio.

Cagliari bylo od začátku lepším týmem, mělo více šancí, ale selhávalo v koncovce. Postupně takto selhali Simeone nebo Joao Pedro. Ve 23. minutě se objevil v obrovské šanci Kouma Babacar, který sám před gólmanem napálil břevno. Ještě v prvním poločase se třikrát střídalo. Kvůli zranění museli opustit hrací plochu jednak Radja Nainggolan, tak i hostující Falco a Calderoni.

V 56. minutě byl vidět i český záložník Antonín Barák, jehož ránu gólman Cragno vyrazil a následná Petriccioneho dorážka už byla z ofsajdu. Když pak zblízka trefil Mancosu tyč, muselo to hosty pořádně mrzet.

Šanci na vítězství měly oba týmy, ale gólu nakonec nebylo přáno a utkání skončilo spravedlivou remízou 0:0.

Více informací k zápasu

Udinese Calcio - UC Sampdoria 1:3

12.07.2020 19:30

Góly: 37. Kevin Lasagna - 45+1. Fabio Quagliarella, 84. Federico Bonazzoli, 90+3. Manolo Gabbiadini

Sampdoria zvládla další veledůležitou bitvu o záchranu a poradila si s domácím Udinese. Prosadili se všichni tři její útočníci, Quagliarella, Bonazzoli a Gabbiadini. Doria vyhrála přesto, že domácí Udinese udeřilo jako první.

Sampdoria i Udinese jsou týmy, které nutně potřebovaly tři body. Oba se nachází v tabulce velmi blízko pásma sestupu a dnes chtěly opět vyhrát, aby si zlepšily své vyhlídky. Fabio Quagliarella natáhl ke střele zpoza hranice pokutového území. Jeho skákavý pokus domácí brankář Musso neudržel v rukavicích a míč mu vypadl, ale nikdo z přítomných hráčů nebyl s to ho sebrat a dopravit do sítě.

První šanci utkání si vypracovali hosté z Janova. Na parádní centr se natáhl Fabio Quagliarella, jehož hlavička pořádně vystrašila brankáře Mussa. Ten musel zasahovat jednou rukou v dost náročném postoji. Rodrigo de Paul se posléze snažil vysunout Ilju Nestorovskiho, ale ten jeho úmysl nepochopil. Prosadil se druhý útočník Zeber, Kevin Lasagna. Po krásné akci si skvělým náběhem řekl o přihrávku aktivní Lasagna a jeho rána z pokutového území skončila v rohu brány!

Sampdoria ale neřekla své poslední slovo. V první minutě nastavení totiž Fabio Quagliarella opět zachránil svůj tým. Naběhl si na Ekdalovu nahrávku a z hranice vápna propálil všechno, co měl před sebou - 1:1.

To byl impuls, který Doria zoufale potřebovala. Fabio Quagliarella se hned v úvodu druhého poločasu dnešního souboje tlačil středem hřiště do šestnáctky, ale obrana Udinese mu nedovolila zakončit. Na opačné straně se po ráně De Paula zatřáslo břevno a o pár minut později se po střele z vápna neprosadil ani Stefano Okaka.

Sedm minut před koncem si střídající Manolo Gabbiadini, který byl na hřišti sotva pět minut, naběhl na přihrávku do vápna a sledoval jen úžasný zákrok brankáře Mussa. O dvě minuty později se ale Sampdoria konečně prosadila. A byla to paráda, neboť po centru do vápna se nůžkami prosadil mladík Federico Bonazzoli!

V 89. minutě se málem radovalo Udinese, které mohl spasit Bram Nuytinck, jenže pomohl si rukou a branka platit nemohla. Toho využili Námořníci, kteří se radovali ve čtvrté minutě nastavení po krásné akci Manola Gabbiadiniho, který převzal míč ve vápně a po obejití dvou stoperů zakončil ke vzdálenější tyči!

Více informací k zápasu

Janov CFC - SPAL 2013 2:0

12.07.2020 17:15

Góly: 24. Goran Pandev, 54. Lasse Schöne

Boj o záchranu vrcholí a zatímco Janov se po vítězství nad SPALem vrátil na nesestupovou sedmnáctou příčku, hosté už se mohou pomalu připravovat na druhou nejvyšší soutěž. Matematicky sice ještě mají šanci, ale ta už je hodně mizivá. Výhru Grifonů zařídili zkušení Goran Panděv a Lasse Schöne. Na straně domácích mohlo být více veselo, kdyby ještě Iago Falqué proměnil pokutový kop.

Základy pozdějšího vítězství položili hráči Janova už v průběhu prvního poločasu, ve kterém byli jasně lepší než jejich soupeř. SPAL jakoby už v sobě nenašel patřičnou motivaci ani vůli se svojí situací něco dělat.

Skóre se poprvé měnilo ve 24. minutě, kdy Falqué šikovně posunul balón do vápna a Goran Panděv přízemní střelou na zadní tyč překonal brankáře Leticu. Zhruba o dvanáct minut později měli domácí jedinečnou příležitost odskočit na rozdíl dvou branek. Po faulu na Falquého byla odpískána penalta a sám postižený se postavil k exekuci, což nebyl dobrý nápad. Falqué kopl penaltu přesně do míst, kam se natáhl Letica.

Grifoni si na navýšení výsledku museli počkat a dočkali se ve druhém dějství. Standardky z naprosto ideální vzdálenosti se chopil Lasse Schöne a nádherným kopem překonal marně letícího Leticu. A Janov měl i další šance, Pinamonti odmítl třetí gól a protože už žádný další nepadl, mohou se Grifoni radovat z důležitého vítězství.

Více informací k zápasu

Juventus FC - Atalanta Bergamo 2:2

11.07.2020 21:45

Góly: 55. Cristiano Ronaldo (pen.), 90. Cristiano Ronaldo (pen.) - 16. Duván Zapata, 81. Ruslan Malinovskyj

Ani vedoucí Juventus nedokázal zastavit Atalantu Bergamo a byl nakonec vůbec rád, že uhrál remízu 2:2. Bergamaschi sahali v Turíně po dalším vítězství, ale v 90. minutě rozhodla o dělbě bodů už druhá, Ronaldem proměněná penalta.

Atalanta Bergamo znovu ukázala, že se s ní musí počítat a že má asi nejlepší formu na celém Apeninském poloostrově. Její zápas na hřišti Juventusu zřejmě bedlivě sledovali i zástupci PSG. Francouzský velkoklub totiž bude soupeřem Atalanty ve čtvrtfinále Ligy mistrů.

Svěřenci Giana Piera Gasperiniho v úvodní čtvrthodině dominovali, drželi častěji balón a v 16. minutě otevřeli skóre utkání. Gómez si vyměnil přihrávku se Zapatou a ten bez váhání zamířil přesně k tyči - 1:0. Juventus se pokoušel o rychlou odpověď a proti ráně Dybaly musel skvěle zasáhnout Gollini. V ještě větší šanci se ocitl Cristiano Ronaldo, který po centru zprava hlavičkoval před Golliniho brankou úplně sám a naštěstí pro Atalantu zamířil vedle.

Juventus vyrovnal až ve druhém poločase a měl velké štěstí. Po centru Dybaly zahrál rukou Castagne a sudí odpískal pokutový kop. Cristiano Ronaldo si pak počínal suverénně a Gollinimu nedal žádnou šanci. Juventus v další fázi nespěchal, čekal na svojí příležitost, která ale ne a ne přijít. Deset minut před koncem pak Turín zažil šok. Ruslan Malinovskyj si zpracoval balón na hranici šestnáctky, udělal rychlý krok směrem dovnitř a prudkou přízemní ranou k tyči vrátil vedení na stranu Bergama.

Hosté se v závěru opevnili před svým vápnem a soustředili se na udržení výsledku, naopak Juventus sešlápl plyn a nejprve Cristiano Ronaldo z přímáku těsně minul a už v nastavení měl možnost další penalty. Atalanta měla velkou smůlu, když i Luis Muriel zahrál v šestnáctce rukou a sudí neměl jinou možnost. Ronaldo proměnil i druhou penaltu a zařídil remízu 2:2.

Více informací k zápasu

Brescia Calcio - AS Řím 0:3

11.07.2020 19:30

Góly: 48. Federico Fazio, 62. Nikola Kalinić, 74. Nicolò Zaniolo

Římané si poradili s Brescií až nečekaně snadno, nastříleli domácím tři branky a po vítězství nad Parmou si připsali další tři body. Mezi střelce se zapsali Federico Fazio, Nikola Kalinić a rovněž Nicolò Zaniolo.

Asi nebylo třeba příliš dlouho přemýšlet o tom, kdo že bude favoritem v duelu mezi domácí Brescií a AS Řím. A to přesto, že hostující trenér Paulo Fonseca nemohl počítat například s Mchitarjanem, Smallingem nebo Džekem, který byl za poslední duely značně unaven. Šanci proto dostal Chorvat Kalinić, který se snažil dostát vysokým nárokům na římskou devítku.

Už ve druhé minutě se ale AS neukázalo v nejlepším světle, když Ibañez nahrál nechtěně ve vápně soupeři a sledoval, jak měl Torregrossa moře času i prostoru k zakončení. Nakonec se k němu nedostal a branka Tonaliho pro ofsajd platit nemohla. Jinak ale Brescia nic moc nevymýšlela a vlastně nechala hrát AS.

Lorenzo Pellegrini napřáhl ke střele kousek před velkým vápnem a jeho tvrdou ránu pak ukryl do rukavic Andreacci. Ten musel zasahovat i po dvaceti minutách, kdy ho málem nešťastně překonal vlastní obránce. Po rychlé akci AS se totiž ve skluzu málem dočkal vlastní branky Jhon Chancellor a ještě musel hodně děkovat Andreaccimu, že míč vyrazil na roh.

Římané sice drtili svého soka v držení míče, ale nějaké zvláště povedené šanci si nevytvářeli. Na ofenzivně laděných hráčích bylo dost vidět, že spolu nehrají pravidelně a že se spíš hledají. Římanům moc nepomáhaly ani dvě standardní situace, neboť Aleksandar Kolarov první z nich napálil jen do brankáře Andreacciho, zatímco Pellegrini o pár minut později střílel pouze do zdi.

Nevýraznou první půli z hlediska šancí uzavřel Amadou Diawara, jehož rána zpoza vápna mířila mimo bránu. První poločas skončil bez branek, ale po změně stran se s nimi roztrhl pytel. Samozřejmě všechny z nich padly do sítě outsidera. Pouhé tři minuty po změně stran se jako první prosadili Vlci. Rohový kop spadl k Federicu Faziovi, který střelou po zemi překonal brankáře Andreacciho!

Brescia byla evidentně vykolejená z toho, jak se utkání vyvíjelo. A AS přidalo další branku. Po hodině hry vymyslel krásný pas na Nikolu Kaliniće Carles Pérez a sledoval, jak odchovanec Hajduku zpracoval míč. Pak obešel brankáře Andreacciho a pohodlně zakončil - 2:0.

Patnáct minut před koncem se navíc konečně prosadil i Nicolò Zaniolo, který se stále vrací do formy po dlouhém zranění. Po průnikové nahrávce Diega Perottiho Zaniolo převzal míč na hraně vápna a přesnou střelou zakončil rozdíl mezi oběma týmy na konečných 3:0. Střídající Edin Džeko pak v závěru ještě nastřelil tyč poté, co obešel brankáře. Římanům to ale moc vadit nemuselo.

Více informací k zápasu

SS Lazio - US Sassuolo 1:2

11.07.2020 17:15

Góly: 33. Luis Alberto - 52. Giacomo Raspadori, 90. Francesco Caputo

Lazio potvrdilo, že aktuální forma není jeho předností a že v jeho týmu opravdu není všechno v pořádku. Na domácí půdě proti Sassuolu sice vedlo, ale dostalo dva góly, přičemž o bod přišlo až v nastavení po trefě Caputa.

Laziu pomalu docházejí síly, alespoň v tomhle smyslu popisují Inzaghiho celek italská média i odborníci. Že to není pravda a že Lazio rozhodně ještě nevzdává boj o mistrovské Scudetto, se Biancocelesti pokoušeli dokázat dnes odpoledne. V římské aréně uvítali Sassuolo, které je poměrně nevyzpytatelným a špatně čitelným soupeřem. A začali velmi dobře.

Už v páté minutě se hbitý Manuel Lazzari protáhl kolem lajny na pravé straně hřiště a servíroval míč do druhé vlny pro nabíhajícího Immobileho. Kanonýr Lazia však z druhé vlny pálil mimo! O tři minuty později se hostující celek překvapivě prosadil, když Bourabia našel i přes faul na vlastní osobu nabíhajícího Giacoma Raspadoriho, který si snadno zpracoval míč a dokázal prostřelit brankáře Strakoshu. Jenže hlavní sudí postřehl ofsajd a gól neuznal.

Nicméně to pro Lazio bylo varovným příkladem, z něhož si však nevzalo ponaučení. Filip Djuričić o pár chvil později dostal dostatek prostoru ke střele a volil ji nádhernou, jenže jeho radost zastavilo břevno domácí branky! Ani Lazio se nehodlalo smířit jen s bodem a o minutu později pálil z voleje Luis Alberto. Mířil ale mimo.

Po právu to bylo Lazio, které se jako první prosadilo regulérním způsobem. Ve 33. minutě totiž prchl svým pronásledovatelům Manuel Lazzari, který i v pádu dokázal odcentrovat před bránu. Tam našel tvůrce hry Luise Alberta, který si balon zpracoval a poté jej poslal s mírnou tečí soupeře do brány - 1:0 pro Lazio.

Ke konci poločasu mohl srovnat Jeremie Boga, který si ve své typické póze navedl míč na střed a vypálil, jenže minul bránu asi o metr. Na druhé straně na jeho šanci reagoval Caicedo, který po přistrčení od Milinkoviće-Saviće chtěl vypálit, jenže na poslední chvíli mu míč uzmul obránce Marlon. Sassuolo se ale nedalo a jen sedm minut po změně stran se mu povedlo srovnat.

Díky skvělém napadání se Sassuolu povedlo dostat míč pod kontrolu a balon putoval k Francescu Caputovi. Ten nesobecky využil nabíhajícího Giacoma Raspadoriho a mladý útočník (ročník 2000) se nemýlil - 1:1.

To bylo něco, co se Laziu absolutně nehodilo do krámu. Jenže jeho střelci pálili slepými a hra domácích se rozhodně nedala popsat jako aktivní. Ciro Immobile napřáhl z velké vzdálenosti, jenže pálil mimo. Laziu se bod nelíbil. Jenže nedostal ani to. Ve druhé minutě nastavení totiž Věčné město šokoval Francesco Caputo, který si naběhl na zadní tyč, kam Ferrari vracel míč po standardní situaci. A to bylo pro Caputa příliš snadné.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Juventus FC32244467:3276
2.Inter Milán32208468:3468
3.SS Lazio32215668:3568
4.Atalanta Bergamo32207587:4167
5.AS Řím321661059:4354
6.SSC Neapol321571052:4352
7.AC Milán321481045:4150
8.US Sassuolo321371259:5446
9.Hellas Verona3211111040:3944
10.Bologna FC321191246:5142
11.Cagliari Calcio3210111148:4641
12.Parma Calcio321171444:4440
13.ACF Fiorentina328121238:4436
14.UC Sampdoria321051739:5435
15.Udinese Calcio32981531:4635
16.Turín FC321041838:6034
17.Janov CFC32791640:6030
18.US Lecce32781740:7129
19.Brescia Calcio32562128:6421
20.SPAL 201332542323:5819

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (130)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Dajte to Scudetto tej Atalante

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arnar Resmusonn

Corona ví má první týmovou oběť. Lazio

Ti se teď musí modlit aby už skončila sezóna. Úzký kádr je jeden problém, jenže po pauze chybí fyzička, jistota a vůbec vše čím se chlubili před tím.

Jasně že hraju nad maximum , jenže v létě by potřebovali posílit a dost.

Dneska vyhraje Atalanta s ještě bude bojovat o titul

Reagovat
castelL

akože si predstav, že by teoreticky Atalanta triumfovala v LM, aj v lige a to by bola krajšia rozprávka ako Lester v PL

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslím, že po dohrání Serie A, se takhle jak Lazio bude ploužit jak Atalanta tak Juventus, takže k tomu Portugalsku bych se moc neupínal

Reagovat
Furia Ceca

To si nemyslím. Italové budou nejvíc rozehraní, zatímco Němci budou podle mě v píči. A úplně nejvíc v prdeli jsou samozřejmě Francouzi.

Reagovat
To som ja

Juventus hrá mesiac a pol cca.každý tretí deň zápas,už proti AC bol Caudrado vyžmýkaný ,ako handra.2. augusta posledný zápas s AS Rím ,potom 3 dni voľno potom let do Portugalska a 7.augusta zápas s Lyonom,vôbec to nevidím,ako výhodu.

Reagovat
Furia Ceca

Zápas s Lyonem se hraje v Turíně

Reagovat
To som ja

Dík za info to som nevedel,myslel som,že to všetko nasačkovali do Portugalska.

Reagovat
Furia Ceca

To až čtvrtfinálový zápasy

Reagovat
smazaný uživatel

Takže kdo ví, při Sarriho pohárové úspěšnosti, jestli se turnaj bude Juve vůbec týkat

Reagovat
smazaný uživatel

s Francouzema souhlasím, ale teď co bude větší výhoda: dát si pár týdnů oraz, doléčit zranění.. (jako němci) a nebo jít do toho rovnou?! Rozehranost x ztráta energie?!

Reagovat
To som ja

Ak bude o titule rozhodnuté skôr,tak Juve môže dôležitých hráčov pošetriť,respektíve dať im rozumný čas na ihrisku.Nemci zasa môžu hrať nejaké tie modelované zápasy.Veľa napovie,už dnešný zápas,pri výhre Juve bude náskok luxusných 10 bodov.

Reagovat
Arnar Resmusonn

to by byl nářez. Možná že budoucnost Atalanty bude zajímavější než Lazia. Fyzicky je to skutečně nášlapný tým, ofenzíva luxusní , jenže je to někdy až moc huráaa fotbal.

Reagovat
LAM

Ten tým měl na to ten titul vyhrát.Hráli v tý chvíli nad svoje možnosti,le po pauze to spadlo do klasickejch sraček.

Reagovat
Arnar Resmusonn

Teďka už jsou i nasraní více méně, hrajou nejenom slabě, fyzicky odevzdaně ale i bez nálady... škoda no

Reagovat
smazaný uživatel

Fašouni dobře v prdeli

Reagovat
10

kua, jsem to Sassuolo chtěl zkusit

Lazio může být rádo, že mají na LM náskok a stačí jim asi 4 body, protože ty jsou úplně v prdeli

Reagovat
smazaný uživatel

Já taky, ale pak si říkám, to už by přestalo hovno smrdět, kdyby zase prohráli... a ono

Reagovat
Hristo Stoichkov

Já je zkusil, protože mě baví a poslední týdny jsem je viděl několikrát. Měl by už De Zerbi na nějaký větší klub? Dost se mi líbí i Boga, fakt zajímavý hráč.

Reagovat
10

Je to zajímavej trenér, myšlením a filozofií hodně moderní a na Itálii unikátní, líbí se mi už od Beneventa. Na druhou stranu jsem od něj i Sassuola za ty 2 roky čekal větší progres, je to furt takový přešlapování na místě. Kádr má na víc.

Boga letos vystřelil a asi konečně hraje na úrovni svýho potenciálu. V létě půjde výš, tak uvidíme, jestli to potvrdí. V Juve bych se mu nebránil, za věčně zraněnýho Costu by to byla dobrá náhrada.

Reagovat
cresposuper

De Zerbi je dobry, ale miestami mi pride na calcio az prilis naivny. Ked tak by som si ho vedel predstavit v nejakom primarne technicky nadanom time, ako mal napr. Sarri v Napoli.

Reagovat
10

asi tak, je to zatím moc naivní, musí najít rovnováhu...na druhou stranu mu je pořád teprve 40

Reagovat
Whitemedia

Nejzábavnější hráč, kterého jsem kdy v naší akademii viděl, konečně mu to začíná vycházet i v dospělém fotbale.

Reagovat
Pipo123

Nevidel som po prestávke team tak kondične v prdeli a tak v hernom útlme, asi len Inter sa tomu môže rovnať, taký Acerbi hraje jak bot, pritom pred koronou hral skvele

Reagovat
smazaný uživatel

To ja som zase chcel dat aspon za 500 eciek na Lazio v kurze 1,75. Z nejakeho blizsie neidentifikovaneho dovodu som nedal. Asi ma osvietilo. Vazne by som neveril, ze prehraju aj treti krat po sebe a s takymto superom.

Forza Juve! Bude to tazke, ale verim.

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
smazaný uživatel

https://youtu.be/_3IqIi1ubGs?t=96

1:36 neskutocny save, magico Monchi

Reagovat
CR7RONALDO

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kocour Klapuška

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Largo

Reagovat
Furia Ceca

Jestli nás dneska večer Atalanta porazí, tak jde fakt hrát o titul

Reagovat
smazaný uživatel

ještě jí čekají oba Milány

Reagovat
Pettirosso

Rozhodne by si to zaslouzili.. narozdil od Juventusu.

Reagovat
mastakillah

Duvánek

Reagovat
Antijuve

Hnus černobílej.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty nemáš barevnou TV?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
Counter

Klasika

Reagovat
ttopi

Ronnie klasika

Reagovat
REPLIKATOR

Penaldo Juvehnus

Reagovat
smazaný uživatel

Hraje se fotbal rukama?

Tohle by mohl pochopit i dement jako ty

Reagovat
Detektiv

Tohle uz je vylozene trapne... feedujte ho penaltama ty vole... atalanta mela vyhrat

Reagovat
OTASi

ten muriel je pičus, takhle tam mít ruku tohle jsou nejhorší penalty, ten míč letěl mimo šestnáctku

Reagovat
PP

Jako, byly obě pískatelné, ale tak smolné a vlastně ani žádné nebezpečí z těch akcí nehrozilo. Hrozná smůla pro Atalantu. Juve jsem viděl po delší době a mimo dua Dybala - Ronaldo tam není z fotbalovosti či souhry nic.. Ještě Bentancur se mi celkem líbil.

Reagovat
LAM

Ta první pískatelná nebyla vůbec.Hráč nešel proti míči rukou a nebyl v tom žádnej úmysl.Prostě ho napálil z pár metrů

Reagovat
PP

jo, tu první taky přežvykuju.. Byl dost blízko, byla to rána. Ale zase se hloupě otočil na druhou stranu, kde si zapomněl krýt ruce.

Reagovat
10
Reagovat
smazaný uživatel

Byla víc než minule ta v Miláně proti Juve

Reagovat
Kocour Klapuška

Tak zrovna Bentacur zavinil ten druhej gól.. Sice skvěle zachytil přihrávku ve vápně, ale pak při vyvezení míče ho uplně zbytečně ztratil..

Reagovat
10

Bentancur se podílel na obou gólech Atalanty, u prvního gólu laxně vypustil nejdřív Gomeze a pak náběh Zapaty, v druhým případě tam moc snadno ztratil míč...tyhle ztráty koncentrace musí odstranit

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
LAM

Ta Itálie to je země podvodníků panečku.Proč to rovnou na začátku soutěže nedají těm korupčníkům a je klid

Reagovat
Fortex

To mluví fanoušek španělské ligy

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Juventus

Reagovat
RadekVonCZE

Ty ligy jsou pak o hovně, když to furt vyhrává jeden a ten samej tým. Od treble v roce 2010 vyhráli Scudetto jen Milán 1x a pak Juventus 9x.... (i s touhle sezónou započítané)

Reagovat
pastal

Zmrdi z Juve !!! Pomáhají sudí když nejsou v prdeli tohle co předvedl nemůže sudímu přeci projít, fraška !!! Být fanouškem Juve tak se stydím!!! Humus

Reagovat
pastal

Zmrdi z Juve !!! Pomáhají sudí když jsou v prdeli tohle co předvedl nemůže sudímu přeci projít, fraška !!! Být fanouškem Juve tak se stydím!!! Humus

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsem fanouškem Juve, ale obě penalty byly

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kocour Klapuška

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
berliner

Ano zmrdi z Juve

Reagovat
Shevchenko

Gratulace Juve ale tohle je trapné naštěstí Atalanta si jde pro LM a nějakou Serii A můžou jebat.

Reagovat
To som ja

Bola to sračka zo strany Juve a pre Atalantu kruté,ale takú istu penaltu,ako tú prvú odpískali v minulom kole proti ním.

Reagovat
Rip

Reagovat
smazaný uživatel

Penalty pro Juve tutovka za barák... Jinak Ronaldovi zlatý mic hned ...

Reagovat
Allianz_Arena

Atalanta letos poněkolikáté ztratila body v zápase, kde si tzv. zasloužila určitě vyhrát, naopak její soupeři občas zabodují i z ničeho, což je ale důležité a v souboji o titul rozhodující. Opravdu si myslím, že letos mohlo Bergamo získat titul.

Zápas jsem čekal o něco vyrovnanější, respektive že Juventus bude schopen v určitých fázích zápasu mít hru pod kontrolou, nestalo se. Na Atalantě se už také pomalu projevuje rychlý sled zápasů, ale předvedli dobrý, zábavný výkon. Nestačilo to, dnes velmi smolně. Nevím jak moc byla ta první penalta hraniční z hlediska pravidel, ale moc se mi nelíbí, že se za toto pískne. Kdyby ho trefil do té levé ruky (což jsem si původně myslel), tak asi ano, ale tohle se mi moc nezdá.

Reagovat
Arnar Resmusonn

Napsal jste to hezky. A to je právě to proč Juve i letos vede ligu, ten tým má z a sebou tolik titulů že se k nim obrací i štěstí, naopak Atalanta Fakt smůla.

No Juve hráli fakt prd, Dybala se hodně hýbal a šel vidět a Bettancourt . Ale šlo právě u vidět že Atalanta má taky dost.

Penalty byly obě bohužel jasné, ikdyž se někomu může zdát že ta první je blbost, tak není.

Reagovat
Beči

Bettancourt? To je kříženec Bentancura a Bittencourta?

Reagovat
Arnar Resmusonn

já jsem nevěděl jak se píše to příjmení, tak jsem to zkusil

Reagovat
smazaný uživatel

Podobnou penaltu jako tu první pískli proti Juve v minulém kole, každopádně nepisknul bych jí. Ta druhá nebyla o čem, ale De Roon v prvním případě měl ruce u sebe, zasáhl ho míč nejprve do přední ruky, kterou měl u těla. Složitá situace, ale takový penalty bych prostě nepiskal.

Reagovat
10

De Roon měl ruce za zády a pak je zvedl do dráhy míče, to byl celej problém

https://youtu.be/1c6LmLGoO38?t=93

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě to tak v Itálii teď piskaji. Hráči si na to musí dát pozor

Reagovat
Nuno čomes

Polovinu všech penalt bych nepískal.

Reagovat
10

Nezasloužený šťastný bod. Penalty z pohledu Bergama smolný, ale takovýhle se prostě letos pískají, stačí se podívat na poslední dva zápasy Juventusu, zvlášť na tu v derby.

Pokud Sarribal znamená trefovat protihráče do ruky, tak jsme se včera konečně poprvé v sezoně toho zázraku dočkali.

Jinak nejen Atalanta ukázala, že tohle Juve je už dlouho zralý na dost zásadní přestavbu. Začít můžou Bonuccim, kterej z jakýhokoliv útočníka udělá fenoména, pokračovat můžou Matuidim, kterej má cit a techniku v noze jak Biondini v ploutvích, Danila bych bez prdele okamžitě vyměnil za De Ceglieho atd. Tam není záložník/křídlo/bek, co by dokázal přejít hráče a dát finální přihrávku, tam jsou akorát dřevěný nosiči vody pro Dybalu, kterej pak musí něco vymyslet, jinak je to plácaná ze strany na stranu bez střely za 90 minut. Mám trošku pochybnosti, že tohle Paratici a Nedvěd vidí. Agnelli snad ano, možná začne těma dvěma.

FINO ALLA FINE!

Reagovat
smazaný uživatel

Vykopání Marotty a dosazení do zodpovědnějších pozic Paraticho s Nedvědem je to nejhorší, čeho se Agnelli za svého dosavadního kralování dopustil. To, co dělají, je na kriminál. Jinak samozřejmě souhlas ve všem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

?

Reagovat
DelPiero137

Skutocne sa len modlit za to, ze to Agnelli vidi a buce s tym chciet nieco spravit.

Po 15min som si vravel, co to kua je? Conte aj Max by aj toto drevene Juve kapanek inak pripravili na takyto zapas. Atalanta na nasej polke = pruser. Hraci su otrasny, o tom ziadne, ale koronu tomu dava Sarri. Aktualne Juve = Dybala, a to ho Sarri stiahni pre istotu aby Ronalod mohol kazdy zapas odohrat do konca.

Ozdobou celeho vecera je ked tam konecne mozeme posleme esa ako Ramsey a Higuain.

Tam je potrebna taka ocista ze sa postavi nova budova pre HR aby dokazala zvladnut ten napor.

Reagovat
smazaný uživatel

strašný, co se za poslední 2 roky z Juve stalo

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si asi vážně myslíš, že tomu rozumíš víc než Sarri vid?

Reagovat
fenixLFC

Koronu tomu sarri?

Reagovat
fenixLFC

*dava

Reagovat
Dominator

normalne ma chyta nostalgia, ako ten cas leti...ked si pomyslim, ze marchisio, de ceglie ci giovinco uz maju svoje kariery za sebou

Reagovat
Zark

jak Biondini v ploutvích

Reagovat
Yanek

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsmešnější na tom je, že 90% z vás ten zápas vůbec nevidělo, jen si teď prečtete: Juventus měl 2 penalty. Honem! Musím to zhodnotit

Jste fakt šašci

Reagovat
smazaný uživatel

Od příchodu Ronalda ještě vyzrálejší folklór než kdy jindy.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
FORZAMILAN

Přesně takhle to tady chodí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
FORZAMILAN

Teď jsem viděl reportáž ze zápasu a podle mě obě byly. Juve nebudu nikdy obhajovat nebo se jich zastávat, to je jasný , ale když ti čuráci si neohlídají svoje ruce

Reagovat
smazaný uživatel

Atalanta si zasloužila vyhrát a docela bych jí to i přál, je neskutečně sympatická. Bohužel měla smůlu, ale obě dvě penalty byly. Zvlášť když stejné penalty se pískly v posledních 2 zápasech proti Juve - to haterům zase pro změnu nevadilo, že?

Nicméně s takovouhle nemůže Juve přelízt ani přes Lyona kdyby se to náhodou povedlo, tak se bojím co by s náma provedlo City /Real fakt strašný, jak ten kádr šel za poslední 2 roky úplně do prdele

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pharrell

Reagovat
LeonardoUžoa

Ja kfyz okrajove sledoval SA, tak mi Sarri prisel v Neapoli jako uplne nejrespektovanejsi trener ever, kteremu si hraci nedovoli rict vubec nic a naopak do detailu dodrzovali jeho pokyny a i proro tehdy hrali skvely fotbal a konkurovali o titul tak dlouho. Angazma v Chelsea se dle me na zacatku neslo v podobnem duchu, pak to zacalo jaksi slabnout a ta afera s Kepou tomu nasadila korunku. Nyni v Juve uz mi ten clovek prijde naprosro nerespektovany jak od hracu, tak i vsech fotbalovych fanousku a je tam proste jakoby dosazen, jen aby to tam nekdo odstal nez dojde opravdovy kouc. Nevim, zda mu tak svazuje ruve fakt, ze je tam Ronaldo, nebo co vlastne, ale na toho trenera Neapole se tento clovek za mak nepodoba. Zvlastni.

Reagovat
smazaný uživatel

A dneska je to šašek s nezapáleným vajglem v hubě, který neudělal za rok s týmem žádný progres

Reagovat
Arnar Resmusonn

V Neapoli mohl jen překvapit a to dokázal. Vytvořil si taktiku 4-3-3, dosadil si hráče a dal jim pokyny přesně podle něj a oni je drželi. "Stvořil" si Mertense k obrazu svému

Taktiku chtěl použít i v Chelsea ale ten tým na to nebyl stavěný, navíc od Chelsea jsou jiné požadavky.

No a Juve taky nemá zrovna kádr na jeho 4-3-3 a i to očekávání je jasné....on je dobrý manažer ale né do TOP týmu. Za mě tedy

Reagovat
Prefontaine

Reagovat
smazaný uživatel

Vede ligu o 8 bodu, proboha.

Reagovat
Arnar Resmusonn

Nemá kvalitního soupeře a je pod neustálým tlakem za špatné výkony... může vést ligu , ale nemusí být ideální trenér

Reagovat
PP

Kdy Juve nevedlo ligu? Ta "nehra" je otřesná.

Reagovat
Allianz_Arena

Mě by zajímalo, který trenér by s tím materiálem hrál dobrý fotbal. Tam je Dybala a pak dlouho nic.

Reagovat
AjaxFans

Pěkně Lasse

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkný přímák! Docela mě překvapuje,že takový hráč je "jen" v Genoe...

Reagovat
berliner

Janov CFC a Sampdoria snad pujdou tabulkou nahoru

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
Zark

Reagovat
rossoneri89

Nezasluzeny bod, Neapol bol jednoznačne lepší, viac sa snažil, kombinoval a boli všade... Naš útok bol pod tlakom a skoro nič nevymyslel... Teraz nás čaká Parma... Forza Milan

Reagovat
Pharrell

Ale včera hodně dobrej mač . Prostě i tak jde vidět že ACM jde nahoru.

Reagovat
rossoneri89

AC sa darí po korone ale aj tak tam bolo veľa nepresnosti... Neapol nás viackrát vykombinoval až som sa chytal za hlavu... Ale keby niekto povie ze zo zápasov s Juventusom, Laziom a Neapolom získame 7 bodov tak by som mu neveril.... Pokrok tam je ale je pred nami ešte stále dlhá cesta...

Reagovat
Eldarion

Súhlasím, Neapol si za ten prvý polčas kde nás mleli zaslúžili vyhrať ale Gigio viac krát podržal a mali sme šťastie, že tak spalovali šance. Pioli dobre reagoval striedaním Alexisa na miesto Paquety ktorý vie očividne hrať iba na CAM, Alexis pomáhal Contimu ktorý je defenzívne v 4 člennej obrane katastrofálny vo väčšine zápasov. Ibra tak isto včera bol vyslovene zlý.

Neapol má hold omnoho kvalitnejší káder ako my, ale bod veľmi cenný.

Reagovat
Elmas

Nevíš jak to vypadá s tím Szoboszlaiem?

Reagovat
smazaný uživatel

Dôležité 3 body, pretože na konci sezóny budeme musieť šetriť hráčov - minimálne posledný zápas s Atalantou, ktorý hráme 2.augusta, pretože 5.augusta už v Nemecku budeme hrať EL. Šetriť hráčov by sme však už mali 29.júla, kedy hráme zápas s Neapolom, pretože je to 6 dní pred zápasom v EL. A tých 6 dní nie je ani týždeň a hráči by mali mať nejaký ten týždeň na ideálny odpočinok pred ďalším zápasom, avšak v tomto prípade sa môže jednať o sériu zápasov v EL, takže o to dôležitejší ten odpočinok bude.

Takže proti Neapolu a Atalante by som to postavil takto:

Handanovič - D’Ambrosio, Ranocchia, Godin - Moses, Borja, Gagliardini, Agoumé, Biraghi - Sanchéz, Esposito

A potom 5.augusta proti Getafe:

Handanovič - Škriniar, de Vrij, Bastoni - Candreva, Brozovič, Barella, Young - Eriksen - Lautaro, Lukaku

Reagovat
Pablos

Jestli jsem si dobře všiml, tak jedinej Čech co něco odehrál byl Zmrhal jeden poločas. Tak to je dobrá bída Nemám teda přehled o zranění (ale všichni out asi určitě nebudou)

Reagovat
bobis21

Týmy teď dost rotují, takže bych úplně neřešil po každém kole kdo kolik odehrál. Jankto byl zatím po pauze vždy v základu (kromě zápasu kdy stál kvůli kartám) - nejdřív nehrál 1 zápas Thorsby, pak Ramirez, teď Jankto - zatím to nevypadá jako nic jiného než normální rotace v nahuštěném programu. Barák taky po pauze odehrál prakticky vše.

Reagovat
Zark

Barákovi změna pomohla hodně, mohl by Lecce zachránit a zůstat tam.

Reagovat
Pablos

Ani nevím, že tam je

Reagovat
bobis21

Nemůžu soudit, letos jsem viděl Lecce jen minulý týden proti Laziu kde úplně vidět nebyl. Ale když se mu bude dařit, budu rád. S tou záchranou ale nevím, všechny ty týmy nad nimi by mi chyběly v lize mnohem víc.

Reagovat
Zark

Ani ja je nesleduju, ale co jsem cetl tak se chytil, zejmena pred pauzou se mu dariloo

Reagovat
PH8

Goran Panděv ještě hraje v první lize jo? Já myslel, že už má tak 5 let kopačky doma ve vitríně. A nemá Janov trochu problémy se stářím kádru?

Reagovat
Mönchengladbach

Atalanta v podstatě o vstřelený gól na zápas víc než Sarriball s nejkrásnějším metroušem všech dob v čele.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele