32. kolo
12.07.2020 19:30 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Fiorentina nezlomila domácí prokletí a s Hellasem jen remizovala

Fiorentina ani tentokrát doma nevyhrála a s Hellasem bere pouze bod za remízu 1:1. Šest kol před koncem tak stále nemá jistotu záchrany a znovu se začíná hovořit o možné změně trenéra. Kouč Giuseppe Iachini rozhodně nemá na růžích ustláno. Naopak Hellas potvrdil, že se mu v letošní sezoně daří a bod ze Stadia Artemio Franchi je rozhodně plusový.

Herní pohoda byla na Veroně znát už od počátku a ještě více jí umocnil Marco Davide Faraoni vedoucím gólem. Amrabat fantastickým pasem za obranu našel Faraoniho, který nebyl v ofsajdu, ačkoliv se tak mohlo na první pohled zdát a těžkým akrobatickým kopem překonal Dragowskiho. Fiorentina se v prvním poločase hledala a dokonce ani jednou nevystřelila na branku. Kouč Iachini tak na nic nečekal a do druhého dějství poslal Cutroneho i Chiesu.

V 56. minutě se Viola vehementně dožadovala pokutového kopu za ruku Pessiny v pokutovém území, nicméně sudí Chiffi zůstal neoblomný. Fiorentina se dál trápila a výrazně si oddechla v 81. minutě, kdy vstřelil gól Stepiňski, ale kvůli ofsajdu nebyl uznán. V poslední minutě zápasu to domácí zase zkoušeli skrze pokutový kop a znovu marně. Zdálo se, že Hellas výhru udrží, ale v nastavení přeci jenom srovnal na konečných 1:1 Patrick Cutrone. Ve spolupráci s Chiesovou přihrávkou předvedl důraz i cit v zakončení a zařídil konečnou dělbu bodů.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele