32. kolo
12.07.2020 19:30 CET
2 : 2
(0:2)

Reportáž

Parma dala v nastavení dvě branky a remizovala s Bolognou

Parma sice dlouho prohrávala s Bolognou, ale díky snovému závěru v nastavení dokázala dát během dvou minut dvě branky. Bologna odjíždí zklamaná a jen s bodem.

To byl ale raketový start do utkání! Bologna se hodlala rychle prosadit, protože si uvědomovala, že Parma je doma velmi silná a po nedávných sporných výrocích v minulých kolech i dost naštvaná. Felsinei se ale s domácími moc nemazlili a rozhodně jim nijak vstříc nevycházeli. Už ve třetí minutě totiž poslal hosty do vedení Danilo. Rohový kop krásně kopl Riccardo Orsolini přímo na hlavu zkušeného obránce a ten hlavou přemohl Sepeho - 1:0.

Parma chvíli nevěděla, čí je. A aby tenhle stav trval, Bologna přidala. Znovu udeřila v 16. minutě, v níž si vzal míč pod patronát Roberto Soriano, přeběhl přes dva obránce a krásnou ranou na zadní tyč nedal brankáři Sepemu žádnou šanci - 2:0.

Felsinei nenechali Parmu vydechnout a ataky na její bránu se stupňovaly. Riccardo Orsolini se protáhl kolem svého strážce a tvrdou ranou vyzkoušel Sepeho pozornost. Krátce poté ho zastavil až na poslední chvíli obětavým zákrokem obránce Matteo Darmian. V dresu domácích se o ránu ze střední vzdálenosti pokusil Juraj Kucka, ale neměl dostatečně seřízená mířidla.

Bologna ještě v samém závěru vybojovala výhodu volného přímého kopu kousek od pokutového území. Jenže Sansone coby exekutor pálil jen do zdi. Parma neměla nač čekat a do hry byli vysláni Karamoh s Kulusevskim. Právě ten po hodině hry rozhýbal pomalou akci Parmy a snažil se najít spoluhráče vepředu, jenže hostující obrana zasáhla velmi dobře.

Spolupráce mezi Barrowem a Orsolinim skončila střelou mladého Itala, která skončila jen těsně vedle tyče. Kulusevski se rovněž propracoval až do zakončení, ale jeho rána z pětadvaceti metrů mířila mimo. Jenže pak Parma předvedla neskutečnou věc.

Ve třetí minutě nastavení Barrow nešťastně prodloužil míč na Jasmina Kurtiće, který hlavou snížil. Bologna nedokázala vzdorovat a o pouhé dvě minuty později další dlouhý pas našel ve vápně Roberta Ingleseho, který se jako střídající hráč prodral k zakončení a propálil Skorupskiho!

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele