32. kolo
12.07.2020 19:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Na Sardinii se hrálo bez branek

Jakou hodnotu bude mít pro Lecce remíza 0:0 s Cagliari se ukáže až na konci, zdali bude záchranářská mise úspěšná. V tuto chvíli jihoitalský celek spadl zpět do sestupového pásma a na sedmnáctý Janov ztrácí jeden bod.

Body v tomto případě potřebovalo zejména Lecce, které usiluje o setrvání v nejvyšší soutěži. Po sérii katastrofálních výsledků se hra Liveraniho svěřenců trochu ustálila a v minulém kole si vyšlápli na druhé Lazio.

Cagliari bylo od začátku lepším týmem, mělo více šancí, ale selhávalo v koncovce. Postupně takto selhali Simeone nebo Joao Pedro. Ve 23. minutě se objevil v obrovské šanci Kouma Babacar, který sám před gólmanem napálil břevno. Ještě v prvním poločase se třikrát střídalo. Kvůli zranění museli opustit hrací plochu jednak Radja Nainggolan, tak i hostující Falco a Calderoni.

V 56. minutě byl vidět i český záložník Antonín Barák, jehož ránu gólman Cragno vyrazil a následná Petriccioneho dorážka už byla z ofsajdu. Když pak zblízka trefil Mancosu tyč, muselo to hosty pořádně mrzet.

Šanci na vítězství měly oba týmy, ale gólu nakonec nebylo přáno a utkání skončilo spravedlivou remízou 0:0.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele