32. kolo
12.07.2020 17:15 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Janov porazil SPAL a vystřídal Lecce na sedmnácté příčce

Boj o záchranu vrcholí a zatímco Janov se po vítězství nad SPALem vrátil na nesestupovou sedmnáctou příčku, hosté už se mohou pomalu připravovat na druhou nejvyšší soutěž. Matematicky sice ještě mají šanci, ale ta už je hodně mizivá. Výhru Grifonů zařídili zkušení Goran Panděv a Lasse Schöne. Na straně domácích mohlo být více veselo, kdyby ještě Iago Falqué proměnil pokutový kop.

Základy pozdějšího vítězství položili hráči Janova už v průběhu prvního poločasu, ve kterém byli jasně lepší než jejich soupeř. SPAL jakoby už v sobě nenašel patřičnou motivaci ani vůli se svojí situací něco dělat.

Skóre se poprvé měnilo ve 24. minutě, kdy Falqué šikovně posunul balón do vápna a Goran Panděv přízemní střelou na zadní tyč překonal brankáře Leticu. Zhruba o dvanáct minut později měli domácí jedinečnou příležitost odskočit na rozdíl dvou branek. Po faulu na Falquého byla odpískána penalta a sám postižený se postavil k exekuci, což nebyl dobrý nápad. Falqué kopl penaltu přesně do míst, kam se natáhl Letica.

Grifoni si na navýšení výsledku museli počkat a dočkali se ve druhém dějství. Standardky z naprosto ideální vzdálenosti se chopil Lasse Schöne a nádherným kopem překonal marně letícího Leticu. A Janov měl i další šance, Pinamonti odmítl třetí gól a protože už žádný další nepadl, mohou se Grifoni radovat z důležitého vítězství.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele