Serie A - souhrn 16. kola

14.12.2019, 16:59, aktualizováno 16.12.2019, 22:44
Komentáře a souhrny
Juventus si poradil s Udinese a bodově se dotáhl na vedoucí Inter Milán, který v nastaveném čase přišel o výhru na půdě Fiorentiny. V nastavení naopak dominovalo Lazio, když otočilo duel s Cagliari. AS Řím zdolal SPAL a posunul se za městského rivala Lazio na průběžnou čtvrtou příčku. Neapol doma nestačila na Parmu, naopak venku prohrála Atalanta Bergamo...

Cagliari Calcio - SS Lazio 1:2

16.12.2019 20:45

Góly: 8. Giovanni Simeone - 90+3. Luis Alberto, 90+8. Felipe Caicedo

Zaváhání Interu nevyužil jen Juventus, ale také Lazio. Biancocelesti ukončili neporazitelnost Cagliari, aby tu svojí ještě natáhli a v neposlední řadě snížili ztrátu na první místo už jen na tři body. Konečný výsledek je pro domácí velmi krutý, Sardiňané inkasovali dvakrát v nastavení, navíc v zápase neproměnili celou řadu dobrých příležitostí.

Hodně kruté - hodně smolné, ale i takové zápasy fotbal přináší. Cagliari podalo v Sardegna Aréně velmi dobrý výkon, ale protože Lazio dvakrát udeřilo v nastaveném čase, nemají domácí ani bod.

V první velké šance se ocitli hráči římského klubu, ale po Albertově průnikové přihrávce nedostatečně razantně zakončil do Rafaela Ciro Immobile. Pak už přicházely šance výhradně na domácí straně a hned z první střely na branku padl gól. Prodloužené autové vhazování napálil přímo pod břevno Giovanni Simeone a Strakoša byl bez šance zasáhnout. Ještě do konce prvního poločasu mohlo Cagliari zvýšit, ovšem Nainggolana v tutovce vychytal Strakoša, což byl klíčový moment utkání, protože kdo ví, jak by se zápas vyvíjel, kdyby Sardiňané už vedli rozdílem dvou branek. Každopádně akce ještě pokračovala rohovým kopem a pořádně nebezpečným, naštěstí pro Lazio Simeonemu scházel na zadní tyči opravdu kousek.

Lazio se po změně stran zlepšilo, ale pořád mělo více navrch Cagliari. Po Albertově rohovém kopu hlavičkoval vedle Lucas Leiva a následně Simeone po pěkné akci přestřelil, to byla další tutovka domácích. O chvíli později zase Joaa Pedra na poslední chvíli zastavil Acerbi.

Cagliari dlouho drželo těsné vedení a skutečně se zdálo, že všechny tři body zůstanou na Sardinii, stačilo však menší zaváhání a Maranovi svěřenci na něho zle doplatili. Obrana Ostrovanů nedokázala odvrátit balón do bezpečí a Luis Alberto z hranice pokutového území propálil brankáře Rafaela. Vyrovnání přišlo ve třetí minutě nastavení, ale to nejhorší z pozice domácích přišlo za dalších pět minut. Až v osmé minutě přilétl do pokutového území centr a Caicedo hlavou rozhodl o vítězství Lazia.

Více informací k zápasu

ACF Fiorentina - Inter Milán 1:1

15.12.2019 20:45

Góly: 90+2. Dušan Vlahović - 9. Borja Valero

Inter Milán byl na Stadio Artemio Franchi blízko výhře, jenomže nadějné vedení v závěru neudržel a nakonec jen remizoval 1:1. Nerazzurri sice zůstávají v čele tabulky před Juventusem, ale už jen díky lepšímu skóre. Hosty poslal po osmi minutách do vedení bývalý hráč Fiorentiny Borja Valero, ovšem ve druhé minutě nastavení vyrovnal Dušan Vlahović.

Ve Florencii se zároveň proti sobě postavili Antonio Conte a Vincenzo Montella, spoluhráči z evropského šampionátu v roce 2000 v dresu Itálie. A spokojenější byl hned v úvodu Conte, který byl svědkem akce z 8. minuty, kdy si Borja Valero ve vápně převzal přihrávku, šikovně se zbavil bránícího Milenkoviće a s přehledem uklidil balón k přední tyč. Branku španělský záložník vzhledem ke své "fialové" minulosti neslavil.

Fiorentina mohla odpovědět prostřednictvím Badelje, který z hranice pokutového území napřáhl a vynikající zákrok předvedl Handanović.

Inter mohl před koncem poločasu zvýšit vedení, ale Lautarův gól nebyl kvůli ofsajdu uznán a o chvíli později hlavičku Lukakua u tyče výborně vytěsnil Dragowski. Neproměněné šance musely milánský celek později hodně mrzet. Inter byl sice o něco lepší i ve druhém poločase, ale druhý gól ne a ne přidat. Čtvrthodinu před koncem zakončoval jen do Dragowskiho Lukaku.

Fiorentina zdaleka neměla tolik příležitostí a ani v závěru utkání neoplývala velkým tlakem, přesto se jí podařilo vyrovnat. Ve druhé minutě nastavení pronikl do šestnáctky s balónem na noze Vlahović a ačkoliv byl stínován, dokázal z nelehké pozice nechytatelně vypálit a srovnat na konečných 1:1.

Více informací k zápasu

AS Řím - SPAL 2013 3:1

15.12.2019 18:00

Góly: 53. Lorenzo Pellegrini, 66. Diego Perotti (pen.), 83. Henrich Mchitarjan - 44. Andrea Petagna (pen.)

SPAL sice ve Věčném městě vedl díky proměněné penaltě Petagny, jenže ani to mu na výhru nestačilo. Domácí Vlci otočili vývoj utkání po trefách Tomoviće, Perottiho a Mchitarjana, takže tři body zůstávají v Římě.

Římané potřebovali nutně bodovat, aby nechali zapomenout na nedávné selhání z Evropské ligy. Navíc chtěli využít zaváhání Atalanty, která dnes odpoledne nestačila na Bolognu. Trenér Paulo Fonseca byl dost limitován obnovenými zraněními a do hry vyslal Džeka, Pellegriniho, Zaniola nebo Florenziho. Střed obrany tvořili nesehraní náhradníci Çetin s Faziem. Hosté vyslali do zoufalého boje trojici obránců Tomoviće, Vicariho a Felipeho, zatímco útočnými hroty byli Petagna s Paloschim.

Římané prakticky od začátku začali do svého soupeře bušit, k čemuž jim pomáhala naprostá kontrola nad středem hřiště. Trenér Fonseca přiznal, že je možná až nezdravě závislý na tom, aby jeho tým dominoval na hřišti a držel míč, což dnes bylo zcela jasně vidět. Zajímavý centr zprava prolétl nad nabíhajícím Perottim na zadní tyč, kterou těsně minul Džeko. SPAL kontroval šancí Petagny, který si to namířil skrz střed a s přispěním brankáře Lópeze jen těsně minul tyč.

Ve 13. minutě si na zajímavý centr naskočil Valoti a obrana AS měla co dělat, aby jeho akci zastavila. Do šance se dostala také největší hrozba domácího týmu, Edin Džeko. Jeho šance ale skončila těsně vedle tyče. Florenziho průnik poslal míč na střed vápna k nohám Lorenza Pellegriniho, jehož dělovka ale zamířila jen do míst, kam doskočil brankář Etrit Berisha.

Skóre se v první půli přeci jen měnilo, i když rozhodně ne tak, jak by si domácí příznivci přáli. Ve 42. minutě totiž Aleksandar Kolarov úplně zbytečně podkopl Cioneka ve vlastním vápně a sudí Giua pískal bez sebemenších pochybností penaltu pro SPAL. K ní se postavil obvyklý kat AS Andrea Petagna a nemýlil se - 1:0.

Outsider vedl po prvních 45 minutách nad domácím favoritem a Vlci museli zabrat. Dnes hráli příliš staticky, bez pohybu a kreativity. Vše se změnilo v 53. minutě. To se totiž k míči u vápna SPALu dostal Lorenzo Pellegrini a rozhodl se pro střelu. Ta by sama o sobě pro Berishu nebezpečná asi nebyla, jenže Nenad Tomović si ji srazil do vlastní sítě a tím bylo srovnáno.

AS si bylo vědomé vlastní převahy a po hodině hry ji mohl v druhý gól proměnil mladík Zaniolo. Občasný křídelník postupoval po dalším brilantním pasu Pellegriniho na bránu Berishy a dokázal vypálit, jenže mířil jen do brankáře hostí. O dvě minuty později bylo na Olimpicu veseleji. Obránce Vicari totiž ve vápně podťal Džeka a penaltu získalo také AS. To zpravidla znamená příchod Perottiho, který chladnokrevně zakončil - 2:1.

Nebezpečí před bránou Berishy stoupalo a v 83. minutě upravil na konečných 3:1 pro domácí Vlky střídající Henrik Mchitarjan. Zkušený záložník stál na konci rychlé akce po pravém křídle a Florenziho centr dopravil do sítě.

Více informací k zápasu

Bologna FC - Atalanta Bergamo 2:1

15.12.2019 15:00

Góly: 12. Rodrigo Palacio, 53. Andrea Poli - 60. Ruslan Malinovskyj

Atalanta to se slavením postupu v Lize mistrů nejspíš přehnala, protože dnes předvedla v Bologně hodně mátožný výkon. Nemohla se proto divit, že po gólech Palacia s Poli odjíždí do Bergama bez tří bodů. Snížení Malinovského Atalantě na body nestačilo.

Nebylo pochyb o tom, kdo že je favoritem utkání na stadionu Renato Dall’Ara. Na něj totiž zavítala nabuzená Atalanta. Celek z Bergama slavil historický postup ze skupiny Ligy mistrů a domácí tak trochu spoléhali na to, že nadšení spojené s oslavami přetrvá. Přesto se museli vypořádat s hráči jako Pašalić, Muriel, Castagne nebo Tolói. Zkrátka ze strany hostí žádné polevení, žádná rošáda.

Atalanta začala hodně zhurta. V sedmé minutě směřovala rychlá přihrávka do druhé vlny na Ruslana Malinovského, který z první pálil jen těsně vedle brány, kterou hájil Polák Skorupski. Za pokutovým územím se navíc do míče opřel De Roon, jehož ránu ještě lehce tečoval jeden z protihráčů. Atalanta se dočkala rohového kopu, jenže ten se jí hrubě nepovedl. Bologna se totiž dostala do velmi rychlého protiútoku. Riccardo Orsolini sice trefil jen tyč, jenže balon se odrazil pod nohy dobíhajícího Rodriga Palacia - 1:0 pro domácí.

Inkasovaná branka vyvedla Atalantu z konceptu a bylo na ní vidět, že se chvíli nemůže vzpamatovat. Velkou šanci jí vyrobili domácí sami. Ve 41. minutě totiž zkušený záložník Poli chyboval u středového kruhu a dopředu se hnal Mario Pašalić. V obrovské šanci ale selhal a namířil míč nepochopitelně vysoko nad bránu.

Domácí přežili a mohli se sami dostat do dalšího zakončení. Dnes mimořádně nebezpečný Rodrigo Palacio byl velkou hrozbou Felsinei a ve 45. minutě se uvolnil od svého strážce ve vápně. Na jeho vybídku musel brankář Gollini reagovat velmi rychle a skokem k tyči míč vyrazil.

Změna stran nepřinesla nic zajímavého, obě jedenáctky nastoupily do druhé půle ve stejném složení. Jednoznačně spokojenější byli domácí hráči a v 53. minutě se jejich radost proměnila v čiré nadšení. Hodně prostoru měl na pravé straně obránce Tomijasu, který poslal do pokutového území nadýchaný centr. Na ten si spolu s obránci La Dea naskočil Andrea Poli a jeho parádní hlavička skončila i přes Golliniho snahu v síti.

Vyhráno ale Bologna neměla. Přesně v 60. minutě totiž střídající mladík Musa Barrow zpracoval míč u vápna a našel v něm nabíhajícího Ruslana Malinovského. Ten stačil prostrčit balón pod brankářem Skorupskim - 2:1.

Gól na 2:1 Atalantu nabudil a trenér Gasperini své svěřence pobízel k aktivitě. Kromě rány střídajícího mladíka Barrowa ale nic většího hosté nevymysleli. Ani faul Danila, po němž byl zkušený obránce v 88. minutě vyloučen, ale hostujícím nepomohl k bodu.

Více informací k zápasu

Juventus FC - Udinese Calcio 3:1

15.12.2019 15:00

Góly: 9. Cristiano Ronaldo, 37. Cristiano Ronaldo, 45. Leonardo Bonucci - 90+4. Ignacio Pussetto

Ronaldo se opět probouzí. Dnes si jeho schopnosti naplno mohli "užít" obránci Udinese. Právě Cristiano Ronaldo měl lví podíl na vítězství Staré dámy 3:1, neboť sám dal dvě branky. Snížení Ignacia Pussetta v nastavení už Zebrám k ničemu nebylo.

Serie A alespoň na chvíli mění svého lídra. Do čela se totiž opět dostává tým, který je na prvenství v Itálii zvyklý asi jako Balotelliho agent na jeho excesy. Prostě to k sobě patří. Turínský gigant byl po celou dobu utkání na domácí půdě jasně lepším týmem a své umění dokázala třikrát zúročit. Branka v nastavení, kterou měl na svědomí střídající útočník Ignacio Pussetto, sice zkazila den brankáři Buffonovi, ale na body vliv neměla.

Už při čtení sestav museli obránci Udinese dobře vědět, že je čeká, jak by řekli slavní Beatles, perný den. Do základní sestavy se totiž vměstnali Ronaldo, Higuaín i Dybala, navíc za nimi ještě působili Bentancur s Rabiotem. Juventus začal zostra a brankář Juan Musso musel několikrát za sebou řešit náročné střely. Přízemní pokus Blaiseho Matuidiho ještě v síti neskončil, ale v 9. minutě už Musso kapituloval.

Dlouhý Bonucciho nákop chtěl zužitkovat Dybala, míč se však od hostujícího Troost-Ekonga odrazil na nohu Cristiana Ronalda a v takových situacích se portugalská ikona mýlí jen opravdu málokdy.

Jen o tři minuty později se málem prosadil i Dybala osobně, jemuž nahrál do šance spolupracující Gonzalo Higuaín. Dybalovu ránu ale obrana Udinese srazila jen do boční sítě. Mladý Argentinec Paulo Dybala se hodně snažil o první branku a docílil jí ve 22. minutě. Jenže jeho radost neměla dlouhého trvání - sudí totiž dobře postřehl, že Dybala si ke zpracování míče pomáhal rukou.

Deset minut před koncem první půle a jasné dominance Juventusu po sprintu k brance vystřelil ze střední vzdálenosti Higuaín a jeho bombu musel Musso vyrážet na roh. Z něj sice Juve neudeřilo, ale o minutu později už mu to vyšlo. Higuaín je pro Sarriho hru hodně důležitý a dnes to opět dokázal. Naservíroval totiž míč na Cristiana Ronalda a toho v běhu nikdo nezastavil - 2:0 pro Starou dámu.

Do šaten se přesto odcházelo za rozdílného stavu. Juventus rozehrál rohový kop a Gonzalo Higuaín vrátil přetažený centr na malé vápno. V něm po Demiralově přiklepnutí hlavičkoval Leonardo Bonucci a s velkým štěstím se míč odrazil od břevna do brány - 3:0.

To byl přirozeně stav, se kterým Udinese nic moc dělat nemohlo. A Juventus neustával. Břevno olízla střela Paula Dybaly, Ronalda od hattricku oddělil Musso. Mladý brankář bránil tomu, aby Udinese dostalo debakl a když už nestačil Musso, tak v 85. minutě zastavila Ronalda levá tyč. Brankář Buffon neměl moc práce, ale čisté konto neudržel. Ve 4. minutě nastavení jej po nešťastném přiťuknutí prostřelil střídající Pussetto.

Více informací k zápasu

AC Milán - US Sassuolo 0:0

15.12.2019 15:00

Góly: -

Milánské AC se doma nedokázalo prosadit proti Sassuolu a bezbranková remíza je pro něho ztrátou. Tým Stefana Pioliho v předchozích dvou duelech vyhrál a fanoušci se těšili, že se při oslavách 120. výročí založení klubu dočkají třetího vítězství v řadě. Konečný výsledek ale jako by symbolizoval aktuální situaci kdysi slavného velkoklubu.

Už to vypadalo, že AC půjde jen a jen nahoru, ale výsledek z domácího zápasu se Sassuolem vrací i ty nejoptimističtější fanoušky zpátky nohama na zem. Remíza 0:0 je zkrátka málo, navíc se znovu potvrdilo, že tým zoufale potřebuje koncového útočníka, kterého od odchodu Zlatana Ibrahimoviće zoufale potřebuje.

Milánští měli v prvním poločase více možností a dokonce jeden gól vstřelili, který ale nemohl být kvůli ofsajdu uznán. Ve 14. minutě nebezpečně vypálil Bennacer, Pegolo reflexivně vyrazil a při bezprostřední dorážce Kessiého se mával ofsajd. Po půlhodině hry rozradostnil solidně zaplněné San Siro nejlepší střelec týmu Theo Hernández, jeho rána zapadla za Pegolova záda, avšak gól neplatil. Sudí při shlédnutí videa objevil předchozí zpracování rukou v podání Kessiého, takže se pokračovalo za bezbrankového stavu.

Před koncem prvního poločasu se Milánu naskytla obrovská šance v podobě brejku, který Bennacer mohl zakončovat sám nebo přihrávat lépe postavenému spoluhráči. Bennacer se rozhodl pro druhou variantu, jenomže přihrávku hodně pokazil a tím celou příležitost zhatil.

Milánu se ve druhém poločase nedala upřít snaha, ale Sassuolo nemuselo předvádět extra výkony, aby se bezproblému ubránilo. Zmar v ofenzívě je pro Rossoneri v této sezoně velkým probémem a platilo to i v domácím zápase s Neroverdi.

Více informací k zápasu

Hellas Verona - Turín FC 3:3

15.12.2019 12:30

Góly: 69. Giampaolo Pazzini (pen.), 76. Valerio Verre, 84. Mariusz Stępiński - 36. Cristian Ansaldi, 55. Álex Berenguer, 61. Cristian Ansaldi

Hellas předvedl na domácí půdě neskutečnou podívanou, na kterou jeho fanoušci asi hned tak nezapomenou. Domácí celek krátce po změně stran prohrával dokonce už o tři branky a utkání se zdálo ztraceno, jenže během posledních dvaceti minut Hellas dokázal srovnat!

Turín si připisuje další hodně špatný výkon. Zpočátku všechno vypadalo růžově a především díky dvěma zásahům obránce Ansaldiho vedl Turín nad domácím Hellasem už o tři branky. Jenže pak stačilo několik minut kolapsu, který způsobil, že se domácí dostali do sedla. Pazzini díky penaltě snížil, Verre dal domácím naději na body a šest minut před koncem dotáhl skóre střídající Mariusz Stępiński.

Do první šance se už v páté minutě dostal Berenguer, který zmátl hned trojici couvajících obránců čekajících na přihrávku a dostal se až ke střele z velkého vápna. Vybíhající brankář Silvestri ale zachoval chladnou hlavu a míč nadvakrát dostal pod kontrolu. Hellas si zahrával a jeho obrana nepůsobila jistým dojmem. Po chybě obránce Kumbully se hnal na soupeřovu bránu Zaza a jen se štěstím se dostal k míči domácí brankář dřív.

O chvíli později pálil Simone Verdi a jeho míč se snesl jen těsně vedle tyče. Rincón se o dvě minuty později prodral s míčem na levé straně až k přihrávce na hranici velkého vápna, kde balon nekompromisní dělovkou uklidil do sítě Berenguer! Turín ale slavil předčasně, protože sudí gól pro ofsajd neuznal. Uznal až ten další, ve 36. minutě. To si Verdi narazil míč s Cristianem Ansaldim a zkušený obránce dělovkou z úhlu nedal Silvestrimu šanci.

Deset minut po změně stran navýšil vedení Turína na 2:0 Álex Berenguer, jemuž nikdo ze soupeřových obránců nedokázal vzít balon. Berenguer si pohrál hned s dvojicí obránců a elegantní střelou poslal míč o tyč mimo dosah Silvestriho.

Daniele Baselli o chvíli později pádil volným středem obrany za třetí brankou, jenže ztroskotal na Silvestrim. Po následujícím rohovém kopu se odražený balon dostal na hranici vápna ke Cristianovi Ansaldimu, který levačkou pálil o zem a stanovil skóre na 3:0.

Kdekdo si asi myslel, že je zaděláno na debakl. Turín trochu zvolnil, sundal nohu z plynu a to se mu stalo osudným. Mariusz Stępiński centroval před bránu a obránce Bremer zasáhl míč rukou. Sudí si nechal celou situaci zkontrolovat u videa a nakonec nařídil penaltu. K ní se postavil zkušený útočník Giampaolo Pazzini a jen šest minut po svém příchodu na trávník snížil.

To ale nebylo všechno. Pazzini v 76. minutě střílel z hranice šestnáctky z otočky do tyče, odražený míč následně dorazil za bezmocného Sirigua Valerio Verre - 3:2. Turín evidentně zpanikařil a domácí trestali. Jen šest minut před koncem vysunul Faraoni elegantně Mariusze Stępińského a ten srovnal na konečných 3:3.

Více informací k zápasu

Janov CFC - UC Sampdoria 0:1

14.12.2019 20:45

Góly: 85. Manolo Gabbiadini

Janov patří Sampdorii. Utkání mezi dvěma městskými rivaly nepřineslo nic moc zajímavého a poměrně dlouho oběma soupeřům trvalo, než se dostali do větší šance. Nakonec jej rozhodl střídající Manolo Gabbiadini gólem v 85. minutě.

Janovské derby je pro italské fanoušky vždycky velkou událostí a dnes večer tomu nebylo jinak. Oba celky měly co dokazovat, protože ani jeden z nich se nenacházel na místech, které by si zasloužil a které si vysnil. Domácí trenér Motta vyslal do hry útočná tykadla Pinamontiho a Sanabriu, zatímco "hosté" se spoléhali na hráče jako Linetty, Ramírez či Quagliarella.

První minuty zápasu nenabízely prakticky nic zajímavého a často se obě jedenáctky topily v nepřesnostech. Zkušený záložník Lasse Schöne nedokázal zpracovat míč svého spoluhráče, zatímco Gastón Ramírez se ocitl po nešetrném zákroku soupeře na zemi, aniž by stačil vystřelit. Hostující brankář Emil Audero nedokázal vyboxovat centr z levé strany, ale k jeho štěstí Andrea Pinamonti nečekal, že by míč propadl až k jeho nohám.

Od začátku bylo vidět, že ani jeden z týmů nechce udělat chybu, která by mohla vést k první brance. Nervozita i osudovost byly patrné na každém dotyku s míčem. Deset minut před koncem první půle přiletěl centr do vápna z levé strany, do kterého se vložil Antonio Sanabria, ale jeho zakončení skončilo vedle brány.

Konec první půle se nesl ve znamení nepřesností a ještě k tomu zranění. Ze hřiště totiž ještě před koncem prvé půle se zranil Albin Ekdal, který musel ze hřiště. Jeho místo na ploše zaujal obránce Jeison Murillo, který měl zpevnit obrannou linii Dorie. Jinak se ale fanoušci z fotbalu moc těšit nemohli. Taktéž začátek druhé půle se nesl v hodně pozvolném až ospalém tempu.

Do větší šance se snažil procpat veterán Fabio Quagliarella, který se v 56. minutě po rohovém kopu dostal k míči, ale ten se od něj odrazil nad domácí svatyni. Jinak ale zápas zůstával zcela za očekáváním a pomalu spěl k remíze. Nedá se říct, že by si jeden tým zasloužil vítězství víc než jiný, protože ani jeden z nich nepředváděl příliš povedený zápas.

Dvacet minut před koncem utkání se k rohovému kopu postavil záložník Ivan Radovanović a troufl si na hodně odvážnou akci. Přímo od rohu totiž mířil do brány a jen perfektní zákrok brankáře Emila Audera zastavil jeho radost z případné branky. O pár minut později se k přímému kopu postavil mladý útočník Antonio Sanabria, který ale mířil těsně nad břevno.

Rozhodnutí vnesl na trávník až střídající střelec Manolo Gabbiadini. Hodně mu pomohla chyba Ghiglioneho, který nahrál Linettymu. Mladý Polák našel před bránou nabíhajícího Gabbiadiniho, jehož volej brankář Radu nezachytil.

Více informací k zápasu

SSC Neapol - Parma Calcio 1:2

14.12.2019 18:30

Góly: 64. Arkadiusz Milik - 4. Dejan Kulusevski, 90+3. Gervinho

Premiéra Gennaru Gattusovi na lavičce Neapole pořádně zhořkla. Domácí totiž nestačili na Parmu a po prohře 1:2 ještě prodloužili své trápení. Parthenopei vstoupili do utkání hodně špatně, inkasovali už ve 4. minutě, ale pak nabrali tempo i převahu a zaslouženě vyrovnali. Neapol byla po celé utkání výrazně aktivnější, jenomže v nastavení jí připravil dokonalý šok Gervinho.

Jmenování Gennara Gattusa novým trenérem Neapole nebylo úplně všem fanouškům po chuti a všichni tak byli zvědaví, jak si známý tvrďák v premiéře povede. Nejspíše i pro něho znamenal začátek zápasu studenou sprchu. Hned po čtyřech minutách vyrobil hrubku stoper Koulibaly a Kulusevski si to namířil sám na Mereta, kterého následně překonal. Pro nešťastníka Koulibalyho to zároveň byla konečná, Gattuso jej kvůli zranění stáhl a nahradil Lupertem.

Velmi brzy střídala i Parma, zraněného Corneliuse nahradil Sprocati. K vidění byl pak typický obrázek - Neapol držela balón na soupeřově polovině, ale v koncovce nebyla nebezpečná. Zatažená Parma se bez problémů bránila a těsně před koncem prvního poločasu mohla znovu udeřit. Gervinhova rána skončila i s přispěním Mereta na tyči! Domácí se v nastavení prvního poločasu snažili vymodlit penaltu a zákrok Hernaniho byl zprvu skutečně posouzen jako penaltový. Do celé situace ale zasáhl VAR a původní verdikt opravil.

Neapol potřebovala po změně stran určitě přidat a především více zakončovat. Po hodině hry se zrodily první velké šance Parthenopei a konečně i padl gól. Nejprve Milik hlavou donutil k zákroku Sepeho a o chvíli později stejný muž už po centru střídajícího Mertense hlavou rozvlnil síť. San Paolo bouřilo a cítilo šanci na zvrat. Neapol utahovala smyčku, ale Parma v čele s brankářem Sepem odolávala. V nastavení pak přišla pro domácí hotová pohroma, Gervinho po rychlém kontru proti přesile udržel balón, už ve vápně si jej vyměnil s Kulusevskim a před Meretem přesně zakončil. Gattusovi premiéra zhořkla, Neapol doma prohrála s Parmou 1:2.

Více informací k zápasu

Brescia Calcio - US Lecce 3:0

14.12.2019 15:00

Góly: 32. Jhon Chancellor, 44. Ernesto Torregrossa, 61. Nikolas Špalek

Druhý zápas - druhá výhra. Eugenio Corini se vrátil ke kormidlu Brescie ve velkém stylu a po jeho zpětném angažování Le Rondinelle vybojovali už šest bodů. Velice důležitých v boji o záchranu. V tuto chvíli se Brescia vyhoupla na sedmnácté místo, ale oba janovské kluby mají utkání teprve před sebou. Brescia doma porazila Lecce jednoznačně 3:0 a zaznamenala premiérové vítězství na svém stadionu Maria Rigamontiho.

Když se před pár týdny ujal vedení Brescie Fabio Grosso, vedení si od tohoto kroku slibovalo zlepšení výsledků. Netušilo, že po třech zápasech pod vedením někdejšího mistra světa neuhraje ani bod a dokonce nevstřelí žádný gól. Co se ale musí vedení nechat, je rychlá a v tuto chvíli správná reakce - na místo se vrátil Eugenio Corini a začaly se dít věci.

Lecce nehrálo v úvodu vůbec špatně, jenomže si nevytvářelo šance, zatímco domácí ano. V první šanci nechal Romulo nohama vyniknout Gabriela. Brankář Lecce pak musel zasahovat i po přímáku Balotelliho a rozhodně měl více práce, než jeho protějšek. Ve 32. minutě už to domácím vyšlo a Jhon Chancellor na brankové čáře dorazil Špalkovo zakončení v pádu. Brescia se dostala do laufu a ještě před odchodem do šaten zvýšila na 2:0. Sabelli ještě stihl balón na hrací ploše a po jeho přihrávce zakončoval do prázdné branky Ernesto Torregrossa.

Dvoubranková ztráta se pro Lecce jevila jako neřešitelný rébus, navíc domácí hráli jistě i po přestávce. Mario Balotelli si vylámal zuby na zákroku Gabriela, nicméně ten stejně inkasoval třetí gól. Torregrossa výborně ustál souboj a započal hezkou kombinaci, na jejímž konci byl Nikolas Špalek. Hosté se ani za stavu 0:3 sympaticky nevzdávali, ovšem soupeř měl nahráno a hru dostal pod svojí kontrolu. Utkání ještě nabídlo několik šancí na obou stranách, ale protože úřadovali brankáři, k žádné další změně stavu nedošlo.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Inter Milán16123132:1439
2.Juventus FC16123129:1639
3.SS Lazio16113238:1636
4.AS Řím1695229:1632
5.Cagliari Calcio1685332:2129
6.Atalanta Bergamo1684438:2528
7.Parma Calcio1673623:1924
8.SSC Neapol1656525:2121
9.Turín FC1663721:2421
10.AC Milán1663716:1921
11.Bologna FC1654724:2719
12.Hellas Verona1654717:2019
13.ACF Fiorentina1645720:2417
14.US Sassuolo1544726:2716
15.US Lecce1636720:3215
16.UC Sampdoria1643913:2515
17.Udinese Calcio1643911:2715
18.Brescia Calcio15411014:2613
19.Janov CFC1625917:3111
20.SPAL 201316231110:259

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (127)

Přidat komentář
The Krupy

Faktor Corini , dúfam že sa zachránia.

Reagovat
10

Reagovat
Nuno čomes

Dolů půjde asi Spal, možná Janov, Udine nebo Lecce...

Reagovat
Zark

"asi" "možná" "nebo"

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
The Krupy

Za mňa ideálne dole Spal a Lecce, tretí tím si vybrať neviem, ale janovské derby by v lige ostať mohlo.

Reagovat
Nuno čomes

Spal a Lecce klidně, Janov už dlouho hraje hovno stejně jako Udine. Tam je mi to jedno..

Reagovat
The Krupy

Za normálnych okolností by som napísal že Udine by očistec v druhej lige pomohol, no bavíme sa o Taliansku, hovno síce hrajú ale mám ich rád.

Reagovat
smazaný uživatel

A k čemu je takový výšplecht?

Reagovat
Ranoth

novej trener stejny hovno

Reagovat
smazaný uživatel

Neapol byla za Sarriho sympaticka. Ted je to ubohy klub.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ať si Sarriho vezmou zpět

Reagovat
smazaný uživatel

Az vam vyhraje LM, budete mluvit jinak

Reagovat
Fortex

Já mám pocit že to tento rok vyhraje Juve, ikdyž to tak pod Sarrim nevypadá.

Reagovat
smazaný uživatel

Sarri odvádí výbornou práci

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
smazaný uživatel

Neapol

Reagovat
Csaplárova past

Ten Gervinho na fotce

Reagovat
RadekVonCZE

4Head

Reagovat
Liquid

paráda Parmička po příšerném výkonu proti ACM, ne příliš dobrém výkonu proti Sampdorii, kdy to ale i šťastně stačilo na 3 body, teď další ubojované vítězství a ty body jsou strašně cenný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
The Krupy

Reagovat
smazaný uživatel

Janovský derby pecka atmosféra !

Reagovat
smazaný uživatel

Jj,to je vždycky jízda!

Reagovat
smazaný uživatel

Výhra v derby, takže příští kolo pro tři body!

Reagovat
smazaný uživatel

No,nevim

Reagovat
CubONE

Stadio Luigi Ferraris je uplne genialny stadion. Nazivo urcite moj najoblubenejsi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

V Neapoli nezabral ani faktor nová metla ...

Reagovat
DieryVonry

Tak Gattuso je Carlova škola.. Hráčům nejde o Serii A, jdou vyhrát přece LM Neapol měla angažovat Manciniho a Lippi měl jít trénovat potřetí Italii. Stejně by dopadli na ME lip pod Lippim :D

Reagovat
Zark

Reagovat
DieryVonry

Samozřejmě humor, protože už Anceloti byl krok zpět. Seriozně měli před sezonou vzít i třeba Ranieriho, ktere Bůh ví proč nemá Renomé trenérské špičky, ale přitom je to mnohem méně let, než u Carla co dokázal s Foxes bylo neuvěřitelný! Ale za mě by pro Neapol byl nejlepší volba Roberto Martínez! na to jak má vybudovaný kádr, který nerozpustila a styl hry kterým se v posledních letech prezentovala a v čem byla silná je za mě jednoznačnou volbou. Ale proč by belgii opouštěl

Reagovat
smazaný uživatel

Mě bavíš. Je vidět, že fotbalu absolutně nerozumíš

Reagovat
FuckT

Dolezite je najma to, ze tento tvoj argument jasne dokazuje, ze ty ano.

Reagovat
CubONE

Tak v prvom zapase ako kouc Milana remizoval v tom slavnom zapase s Beneventom. Needs more malakia.

Reagovat
Antijazvec

Chudák Hamšík, na toto sa musí pozerať.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na Hamšíkovi sa už nedalo stavať, ak chce SSC opäť horevyššie. A legenda na lavičke, to je ešte smutnejšie ako legenda v Číne.

Reagovat
El-Pistolero-68

Nic neni smutnejsi nez legenda v Cine.

Reagovat
kammil1203

Se divím, že s tímto impotentním útokem je ještě Neapol na 8. místě, tam nepatří ani náhodou, když prohraje s Parmou na vlastním hřišti. Neapol má slušné statistiky v zápase, ale k čemu je to dobré, když není schopná svou převahu zúročit. Nevidím žádný smysl výměny Ancelottiho za Gattusa. Myslím si, že se současným kádrem na víc Neapol nemá. Jediný Milik vyčnívá, ostatní hráči jsou průměr, ještě možná Mertens, nechápu, proč nehrál od začátku zápasu, nastoupil a hned přihrál Milikovi na gól!! Co chce Neapol na jaře dělat v osmifinále LM, s tímto kádrem a výkonem je to konečná!!!

Reagovat
kammil1203

Reagovat
DieryVonry

Mám pocit, že odboj vedený Insignem v Neaopli pokračuje i pod žákem Ancelotiho Gattusem :D a kluci si řekli, že chtějí o ligu mistrů v příštím roce bojovat tak, že se pokusí vyhrát ligu mistrů.. Nebo co stojí za těmi výkony v lize a LM. Jsou to dva různý týmy,,,

Reagovat
Zark

dyt je to jasne.. parma > liverpool

Reagovat
h8_sfatto

odjakživa Parma per siempre

Reagovat
CHONG

Gattuso

Reagovat
Pharrell

Reagovat
ED91

Oni ešte zoberú naspäť Ancelottiho a vyhrá s nimi LM. (samozrejme vtip, vyhrá ju Juve )

Reagovat
juveforever

Gattuso ven

Reagovat
Furia Ceca

Turín! To jsou experti...

Reagovat
smazaný uživatel

V Turíně je strašně volných míst na tribuně

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
Alberto Aquilani

Pekný výkon. Dosť sa teda hovorí o tom Florenzim, ale Fonseca okrem toho spravil túto sezónu ďalšie 2 dôležité rozhodnutia. Posadil tragického Undera, ktorému sa podobné výkony pod Di Francescom ospravedlňovali (už Ranieri mal radšej na pravom krídle Kluiverta ako Turka). Výsledok je, že sa často na to ihrisko nedostane ani z lavice a po uzdravení Kluiverta to teda bude mať náramne ťažké.

Ďalšia zásadná vec je, že sa nebojí (ako to spravil s Neapolom) uprednostniť Cetina pred Jesusom a zatiaľ sa to v oboch prípadoch vyplatilo.

Toto plus Florenzi často na lavici sú veci, ktoré by väčšina trénerov proste nespravila, ale ukazujú sa to ako správne rozhodnutia.

Reagovat
10

vždyť z Undera jste tady ještě nedávno dělali takovýho lepšího Messiho..?

Reagovat
Alberto Aquilani

Messiho nie... ale asi tak 2 roky bol lepší ako Dybala

Reagovat
10

asi tak 2 roky, jo? a který?

Reagovat
Alberto Aquilani

Ved odkedy došiel až doteraz.

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
LesyJePan

Si ideš

Reagovat
JuventusFC1897

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

však taky Barcolona kolem něj kroužila:

05.11.2018 08:53 - Ündera prý sledují zástupci Barcelony

Barcelona hledá posily do ofenzivy a jednu potencionální si vyhlédla na Apeninském poloostrově. Katalánský celek podle posledních zpráv údajně sleduje Cengize Ündera z AS Řím.

Reagovat
Largo

Reagovat
Rarášek

Z AS se stává hrozně nesympatický tým, snad Florenzi bude mít rozum a odejde.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to byli vždycky

Reagovat
smazaný uživatel

tak stále je tam 17 ještě více nesympatických týmů

Reagovat
Furia Ceca

"Claudio Ranieri se stal prvním trenérem, který dokázal triumfovat ve všech největších italských derby. Na lavičce Juventusu vyhrál to turínské, v AS Řím pro změnu Derby della Capitale s Laziem. V roce 2012 pomohl Interu k vítězství nad AC Milán v Derby della Madonnina. Sbírku zkompletoval v sobotu, když se Sampdorií porazil v janovském derby FC Janov."

Nechybí mu veronský...?

Reagovat
smazaný uživatel

Psali o největších derby, to veronské se historicky nemůže se čtyřmi zmíněnými rovnat ...

Reagovat
ED91

Najväčšie neni Derby d‘Italia?

Reagovat
Furia Ceca

Pravda, jsem si ani nevšiml.

Reagovat
Zark

Tak tam se zminuji vsechno derby ze stejného mesta..

Ale btw derby d'italia vyhral taky a jeste k tomu na te spravne strane barikády

Reagovat
ED91

Jo. Zrejme tam autorovi vypadlo slovíčko “mestské”

Reagovat
smazaný uživatel

Forza Inter, titul bude letos stejně náš

Reagovat
Mihal

Takto nejako to zacalo aj 2 roky dozadu a rok dozadu

Reagovat
Deki

no jestli něco bude, tak to bude naše klasika rozjezd dobrý, zima na hovno a o LM hrajeme v posledních kolech. ten tým hraje svoje maximum, na víc momentálně rozhodně nemá (i když dneska se to teda uhrát mělo)...

jsem zvědav, co se stane v zimě. to by nás třeba mohlo nakopnout. Conte určitě bude chtít tak 2-3 nové hráče, ale jak to bude reálný, těžko říct.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nuno čomes

No sice chybělo par minut, ale už teď je to ždímačka na 110%. O to víc ty dnešní ztracené body zamrzi. Jinak nepokracují ty série, kdy jsme doma neporazili AS a venku Fiore?

Politano loni hodně pomohl k LM, ale snad ho bude stavět teď co nejmíň. Momentálně jeden z největších tragedu v týmu. On je tak rychlý a zbrkly, kdy misto toho aby podržel čas tak se rozběhne jak urvany do vápna, samozrejme neobejde hráče/nevystreli/nenacenttuje, z tojo brejk a vyrovnání v 93. To je na urvání hlavy

Jinak super týden, remíza s AS, v týdnu vypadnutí z LM a dnes přijít o první flek a náskok. Neblíží se nahodou konec roku?

Reagovat
lnterista

A stacilo jen aby nebyl Lukaku drevak a tyden mohl vypadat uplne jinak

Reagovat
Nuno čomes

No však. Spálil zase nemožné.

Reagovat
Dejwa

měli ho zkosit, ikdyby z toho byla redka v takové situaci

Reagovat
Nuno čomes

Popisoval jsem primární problém, sekundárně ho měli na polovině prostě sundat. Propadl Godin i Milan, tam vůbec nechápu, proč ho nepřerušil, když evidentně nestíhal.

Reagovat
CubONE

Ty vole, tie dnesne sance nas mozno este budu mrziet na konci. Toto malo skoncit tak 4:1 a nie 0:0.

Reagovat
LesyJePan

Pozitivne je, že sme boli v zápase jasne lepší a hra sa stále zlepšuje čoho dôkazom bolo množstvo šancí. Toľko šancí sme nemali dokopy za všetky zápasy pod Giampaolom. Sám Leao nastrelil 2x konštrukciu brány a mal by konečne dostať šancu od začiatku.

Reagovat
Kaka14

Už ten tím potrebuje len poriadneho bombardéra, čo vie prenit šance a jedného stopéra na lavičku. Tak hádam v zime Ibra príde

Reagovat
LesyJePan

Ja v Ibru moc neverím. Ale prial by som si to.

Reagovat
ED91

Juventini, čo hovoríte na hru bez Pjanica? S Bentancourom mi to prišlo ovela živšie. A keď sa tak nad hrou Pjanica zamyslím, tak jeho väčšinová robota počas zápasu je stiahnuť sa ku stopérom, otočiť sa s loptou a rozhodiť ju dokraja a následne sa plížiť po ihrisku. Je to podla mňa zbytočné spomalovanie našej hry, čo sa dnes pekne ukázalo. A myslím si, že túto robotu by bez problému zvládol Bonucci(možno aj lepšie) a po zápase s Leverkusenom možem povedať, že aj Demiral.

Reagovat
svkmd

Myslim že to bolo hlavne tým že namiesto Bernu hral Dybala.

Reagovat
10

právě, ale Benta potom dává do obrany větší záruky, s Pjanićem bych se bál průchoďáku...proto pak zase hraje Fede, kterej je do defenzivy lepší než Paulito

Reagovat
Largo

V prvni puli AS soupere drtilo bez vysledku a inkasovalo po naprosto hloupy chybe Kolarova. Ve druhy to bylo jeste lepsi, ten tym to nezabalil a konecne padly tri klicovy goly. Na to, ze nam obraty nikdy nesly, tak dobry.

Super zahrali Diawara, Perotti a Pellegrini, dobrej i Florenzi. Vic jsem cekal od Dzeka se Zaniolem.

Reagovat
snuff24

klasický zimní spánek Interu je tady

Reagovat
Zark

VLA-HO-VIC!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zbytečná ztráta.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale příjemná

Reagovat
smazaný uživatel

Pro vás určitě.

Reagovat
Pipo123

Neskutočné, za ten tlak sme si to zaslúžili, aj po vyrovnaní sme chceli dať ďalší gól, ten team sa mentálne asi fakt zmenil a začína si veriť v tých zápasoch. Caicedo

Reagovat
smazaný uživatel

Legendy hovoria, ze to bolo kupene

Reagovat
Alberto Aquilani

Mentálnu úroveň ukázali vo štvrtok...

Reagovat
Pharrell

Na EL serou už dlouhodobě. Uvidíme co letos AS , když to budou hrát pořádně třeba jí i vyhrají.

Reagovat
Alberto Aquilani

Týmto básničkám o tom, že Lazio na EL sere verí pipo, ty a ešte niekto? To, že spravia na EL 2-3 zmeny v základe ešte neznamená, že na ňu serú. To robí defacto každý. Lazio tie zápasy v skupine neodohralo s dorastencami, ale na 70% so základnou zostavou. Rovnako tak takmer ten posledný zápas vo Francúzsku hrali v základe Immobile, Caicedo a Alberto a nie nejakí ich dorastenci.

To je ako napísať, že si pred 2 rokmi nechali streliť tie 3 góly v posledných minútach proti Salzburgu úmyselne, lebo nechceli postúpiť do semifinále a radšej sa sústredili na ligu, kde LM opäť neuhrali.

Reagovat
lucius6

A v čem je to relevantní? EL mě taky absolutně nezajímá a podobně to vidí většina fanoušků. V základní skupině to bylo letos špatné a třeba zápasy se Celticem jsme určitě nezvládli, ale nakonec jsem jenom rád, protože se nyní můžeme naplno soustředit na ligu. Ligu zatím zvládáme výborně a to je to jediné, co se počítá.

Reagovat
Alberto Aquilani

EL prestala fanúšikov zaujímať asi vtedy, keď pochopili, že to s tým postupom asi také ľahké nebude. Toto čo píšeš je čistý alibizmus, rovnako ako pána pod tebou, pre ktorého raz LM nemá zmysel, lebo však čo tých 6 zápasov, potom keď na ňu ucíti šancu treba ju využiť :D Napríklad pri čítaní talianskych diskusií sa u Lazialov často vyskytuje, že posledný rok sa nekvalifikovali do LM preto, lebo sa sústredili na finále Coppy Som zvedavý, čo to bude tento rok...

Možno by už bolo dobré si priznať že tímy ako Lazio, AS, AC a ďalší, čo tam posledne hrali, nie sú v pozícii, aby sa v nej mohli cítiť nadradene. Tí súperi často proste nie sú horší. len sa tie zlé výsledky potom vždy zametú pod koberček, lebo "veď sa na to vysrali".

Možno môže byť pravda že sa na tie zápasy s Wolfsbergerom a Klužou nedokážu tak namotivovať, akoby to dokázali proti Barcelone a podobne., to ale neznamená, že Lazio by za normálnych okolností o triedu prešlo Rennes. Nezdolali ich, lebo boli v daný moment slabší. (a apropo, podľa mňa taký Wolfsberger je hodne kvalitný team, len nemá meno... s takými výkonmi by hrali teraz v lige na úrovni Cagliari).

Tu len má väčšina fanúšikov veľké oči, akoby to, že hrajú v lige s Juventusom automaticky znamenalo nejakú ohromnú silu. Doteraz si pamätám, ako pri baráži o LIGU MAJSTROV, tu pipo vypisoval, ako s tým kádrom každého Lazio prejde, podľa mňa sa vtedy videl už v semifinále LM, a olala, v baráži 3 góliky od Leverkusenu a bye bye.

Reagovat
Pipo123

Aha tak já dole píšem že nechápem hráčov že stále vravia o LM, já som na to alergický, dávaš rozhovor k zápasu o EL a trepeš o LM. Zápasy LM nesledujem pomerne dlho, naposledy som videl asi vás minulú sezónu a to len náhodou, proste ma tá súťaž nebaví odkedy to je len 3-4 kluboch a zvyšok tam je vlastne do počtu a aby zarobil prachy. Jasne keby tam je Lazio tak to pozerám a teším sa na tie zápasy, ale stále ma viac bavia ligové zápasy než tie pohárové.

Dole píšem o tom že ten team na to nemá, ak chcú hráči a tréner LM tak sa na ňu musia sústrediť, btw Coppa je dosť náročná, ale AS ten pocit nemôže poznať, aké to je hrať finále niečoho cez týžden a potom cez víkend ligu

Reagovat
Alberto Aquilani

Jop, rovnako ako Lazio posledné desaťročie nepozná ten pocit, aké to je hrať v strede týždňa s najlepšími európskymi tímami a dokonca ich sem tam aj poraziť a vyradiť... ty kopa itália

Reagovat
Pipo123

Naaaa to je piča, hrať niečo a nikdy nič nevyhrať, poraziť Barcu a o pár rokov si na to nikto nespomenie

Reagovat
Alberto Aquilani

lebo na výhry coppette italii si spomenie každý

Reagovat
Pipo123

Kamarát môj a dúfam že tieto naše prestrelky neberieš moc vážne, veď vieš že ta mám rád

Reagovat
Alberto Aquilani

beriem náš vzťah ako pravé talianske manželstvo... iskrí to, chvíľu sa nenávidíme ale inak sa ľúbime

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Pipo123

Rozdieľ bol v nasadení, napr na pôjde Celticu bol ten zápas super, aj keď sme prehrali, ale tie zvyšné zápasy boli hrozné, doma vlastne bez fanúšikov kedy chodilo 10 000 fans, Inzaghi točil dôležitých hráčov a tam je ten rozdieľ, vy ako AS máte plnú piču záložníkov a kvalitných, Lazio má dvoch rozdielových hráčov v zálohe a to Alberta a SMS. Inzaghi ich často šetril, prípadne ich predčasne stiahol, celé Lazio stojí na 3-4 hráčoch a keď nehrajú tak to je poznať, Navyše v EL hral Vavro a ten keby hral v lige tak máme tak o 10 bodov menej

To vypadnutie v EL nikoho nemrzí, mňa troška štve ako sa správali hráči po EL, spomínam si na rozhovor Immobileho a ten po zápase EL povie že prehra mrzí, ale tento rok sme pripravený sa kvalifikovať do LM, to je cieľ Lazia a bla bla. Takto rozprávajú takmer všetci hráči Lazia. Ten team nemá na to aby hral 3 súťaže naraz, keďže Coppu zase nevypustia a tam do toho budú šlapať ako každý rok, na lavičke máš jediného rozdielového hráča a to Caiceda. Inzaghi to konečne pochopil a k tej EL sa staval inak než v minulých sezonach.

Reagovat
ED91

Reagovat
Pharrell

Ty vado to byl obrat alá MU v 99.

Reagovat
Kucka

Reagovat
PP

na Samiho Kuffoura mlátícího pěstí do země nikdy nezapomenu.

Reagovat
Pharrell

i já ne

Reagovat
DelPiero137

90+8 virazny gol?

Reagovat
Pharrell

Tpč tvl Lazio

Reagovat
Nuno čomes

Kolik se nastavovalo?

Reagovat
lucius6

7 minut

Reagovat
Spalovač šancí

9

Reagovat
smazaný uživatel

Žeby boli nakoniec v hre o titul až 3 tímy? To by bola rokoch nadvlády Juve príjemná zmena.

Reagovat
smazaný uživatel

Inak dodám že Lazio síce medzi nimi pôsobí ako outsider, ale má najlepšie skóre z celej Serie A.

Reagovat
mayday

Těžko, Lazio se Juventusu dlouho neudrží a Inter začne postupně odpadat taky.

Už by to v té Itálii chtělo změnu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale prdlajs, pokud Juventus neposílí v lednu, tak to bude vyrovnaný.

Reagovat
mayday

Tipuju, že nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Já věřím, že bude.

Reagovat
Pharrell

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele