16. kolo
14.12.2019 15:00 CET
3 : 0
(2:0)

Reportáž

Brescia se dočkala prvního domácího vítězství, Lecce doma přejela 3:0

Druhý zápas - druhá výhra. Eugenio Corini se vrátil ke kormidlu Brescie ve velkém stylu a po jeho zpětném angažování Le Rondinelle vybojovali už šest bodů. Velice důležitých v boji o záchranu. V tuto chvíli se Brescia vyhoupla na sedmnácté místo, ale oba janovské kluby mají utkání teprve před sebou. Brescia doma porazila Lecce jednoznačně 3:0 a zaznamenala premiérové vítězství na svém stadionu Maria Rigamontiho.

Když se před pár týdny ujal vedení Brescie Fabio Grosso, vedení si od tohoto kroku slibovalo zlepšení výsledků. Netušilo, že po třech zápasech pod vedením někdejšího mistra světa neuhraje ani bod a dokonce nevstřelí žádný gól. Co se ale musí vedení nechat, je rychlá a v tuto chvíli správná reakce - na místo se vrátil Eugenio Corini a začaly se dít věci.

Lecce nehrálo v úvodu vůbec špatně, jenomže si nevytvářelo šance, zatímco domácí ano. V první šanci nechal Romulo nohama vyniknout Gabriela. Brankář Lecce pak musel zasahovat i po přímáku Balotelliho a rozhodně měl více práce, než jeho protějšek. Ve 32. minutě už to domácím vyšlo a Jhon Chancellor na brankové čáře dorazil Špalkovo zakončení v pádu. Brescia se dostala do laufu a ještě před odchodem do šaten zvýšila na 2:0. Sabelli ještě stihl balón na hrací ploše a po jeho přihrávce zakončoval do prázdné branky Ernesto Torregrossa.

Dvoubranková ztráta se pro Lecce jevila jako neřešitelný rébus, navíc domácí hráli jistě i po přestávce. Mario Balotelli si vylámal zuby na zákroku Gabriela, nicméně ten stejně inkasoval třetí gól. Torregrossa výborně ustál souboj a započal hezkou kombinaci, na jejímž konci byl Nikolas Špalek. Hosté se ani za stavu 0:3 sympaticky nevzdávali, ovšem soupeř měl nahráno a hru dostal pod svojí kontrolu. Utkání ještě nabídlo několik šancí na obou stranách, ale protože úřadovali brankáři, k žádné další změně stavu nedošlo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele