16. kolo
15.12.2019 15:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

V Miláně gól nepadl, AC remizovalo se Sassuolem 0:0

Milánské AC se doma nedokázalo prosadit proti Sassuolu a bezbranková remíza je pro něho ztrátou. Tým Stefana Pioliho v předchozích dvou duelech vyhrál a fanoušci se těšili, že se při oslavách 120. výročí založení klubu dočkají třetího vítězství v řadě. Konečný výsledek ale jako by symbolizoval aktuální situaci kdysi slavného velkoklubu.

Už to vypadalo, že AC půjde jen a jen nahoru, ale výsledek z domácího zápasu se Sassuolem vrací i ty nejoptimističtější fanoušky zpátky nohama na zem. Remíza 0:0 je zkrátka málo, navíc se znovu potvrdilo, že tým zoufale potřebuje koncového útočníka, kterého od odchodu Zlatana Ibrahimoviće zoufale potřebuje.

Milánští měli v prvním poločase více možností a dokonce jeden gól vstřelili, který ale nemohl být kvůli ofsajdu uznán. Ve 14. minutě nebezpečně vypálil Bennacer, Pegolo reflexivně vyrazil a při bezprostřední dorážce Kessiého se mával ofsajd. Po půlhodině hry rozradostnil solidně zaplněné San Siro nejlepší střelec týmu Theo Hernández, jeho rána zapadla za Pegolova záda, avšak gól neplatil. Sudí při shlédnutí videa objevil předchozí zpracování rukou v podání Kessiého, takže se pokračovalo za bezbrankového stavu.

Před koncem prvního poločasu se Milánu naskytla obrovská šance v podobě brejku, který Bennacer mohl zakončovat sám nebo přihrávat lépe postavenému spoluhráči. Bennacer se rozhodl pro druhou variantu, jenomže přihrávku hodně pokazil a tím celou příležitost zhatil.

Milánu se ve druhém poločase nedala upřít snaha, ale Sassuolo nemuselo předvádět extra výkony, aby se bezproblému ubránilo. Zmar v ofenzívě je pro Rossoneri v této sezoně velkým probémem a platilo to i v domácím zápase s Neroverdi.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
Pharrell

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele