16. kolo
15.12.2019 20:45 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Inter ve Florencii přišel o výhru a ligu vede už jen o skóre

Inter Milán byl na Stadio Artemio Franchi blízko výhře, jenomže nadějné vedení v závěru neudržel a nakonec jen remizoval 1:1. Nerazzurri sice zůstávají v čele tabulky před Juventusem, ale už jen díky lepšímu skóre. Hosty poslal po osmi minutách do vedení bývalý hráč Fiorentiny Borja Valero, ovšem ve druhé minutě nastavení vyrovnal Dušan Vlahović.

Ve Florencii se zároveň proti sobě postavili Antonio Conte a Vincenzo Montella, spoluhráči z evropského šampionátu v roce 2000 v dresu Itálie. A spokojenější byl hned v úvodu Conte, který byl svědkem akce z 8. minuty, kdy si Borja Valero ve vápně převzal přihrávku, šikovně se zbavil bránícího Milenkoviće a s přehledem uklidil balón k přední tyč. Branku španělský záložník vzhledem ke své "fialové" minulosti neslavil.

Fiorentina mohla odpovědět prostřednictvím Badelje, který z hranice pokutového území napřáhl a vynikající zákrok předvedl Handanović.

Inter mohl před koncem poločasu zvýšit vedení, ale Lautarův gól nebyl kvůli ofsajdu uznán a o chvíli později hlavičku Lukakua u tyče výborně vytěsnil Dragowski. Neproměněné šance musely milánský celek později hodně mrzet. Inter byl sice o něco lepší i ve druhém poločase, ale druhý gól ne a ne přidat. Čtvrthodinu před koncem zakončoval jen do Dragowskiho Lukaku.

Fiorentina zdaleka neměla tolik příležitostí a ani v závěru utkání neoplývala velkým tlakem, přesto se jí podařilo vyrovnat. Ve druhé minutě nastavení pronikl do šestnáctky s balónem na noze Vlahović a ačkoliv byl stínován, dokázal z nelehké pozice nechytatelně vypálit a srovnat na konečných 1:1.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Koho Fiorentina udělá, Inter nebo až v následujícím kole AS Řím?

Reagovat
smazaný uživatel

Čekal jsem nějaký výmrd od sk.

Reagovat
Pharrell

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:3

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Dementi to zase museli posrat v závěru

Reagovat
smazaný uživatel

Klasa...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele