Primera División - souhrn 4. kola

15.09.2012, 17:57, aktualizováno 17.09.2012, 23:24
Komentáře a souhrny
Betis v pondělní dohrávce vyhrál ve Valladolidu. Barcelona i nadále zůstává stoprocentní, zvítězila na půdě Getafe, naopak znovu ztratil mistrovský Real Madrid prohrou v Seville. Neděle nabídla hned tři remízy, mezi nimiž vynikla ta šestigólová Espanyolu s Athleticem, Atlético přestřílelo Rayo...

Real Valladolid - Real Betis 0:1

17.09.2012 21:30

Góly: 89. Rubén Castro

Definitivní tečkou, ba spíše černočernou kaňku za posledním ligovým střetnutím čtvrtého kola obstarala brankářská jednička Realu Valladolid Jaime Jiménez, který svůj kvalitní výkon zatratil fatální hrubkou, po níž Rubén Castro pro Betis získal cenný tříbodový skalp nováčka soutěže a možná konkurenta v boji o setrvání v soutěži.

Přitom v poli se odehrávalo svižné, zábavné a zajímavé utkání, to vše pod taktovkou domácí Pucely, jejíž největším problémem bylo neproměňování velkých příležitostí, špatné postavení brankové konstrukce či velmi dobře chytající Casto. V úvodní dvacetiminutovce měl Real Valladolid více ze hry, Óscar pálil mimo, Javi Guerrera chabou hlavičkou pouze provětral Casta a Valienteho pokus naštěstí pro Verdiblancos zablokovala obrana.

Betis odvětil Nonem, jenž po příhře Rubéna Castra napálil pouze boční síť. Právě střelec rozhodujícího gólu byl společně s Jorge Molinou největším nebezpečím pro defenzívu Andalusanů, což se potvrzovalo zejména ve svižné druhé části druhého poločasu. V té první to byl spíše atraktivní boj uprostřed pole, žádnou výraznější příležitost diváci neviděli, avšak v poslední pětadvacetiminutovce se oba mančafty rozjely, načež létaly tam a nazpět do otevřenějších obran.

V třiasedmdesáté minutě vytáhl Casto fantastickým zákrokem hlavikčku Patricka Eberta na břevno, o chvíli později se Rubén Castro krásně obtočil kolem obránce a levačkou prozkoušel pozornost Jiméneze. Akce střídala akci, bezbrankový stav nemohl vydržet dlouho.

Zbývalo pět minut do konce, když Patrick Ebert odcentroval z levé lajny na neobsazeného Alberta Buena, jehož okamžitý volej z vynikající pozice rozdováděl fanoušky na tribuně vedle branky, kam mičuda zamířila.

Na druhé straně Jonathan Pereira vypálil svou levačkou po výborném uvolnění, leč jeho rána skončila těsně nad břevnem. Rozhodující okamžik klání přišel minutu do konce základní hrací doby, kdy po levém křídle unikl Nono, ale jeho pas na nabíhajícího Castra si to namířil do rukavic Jiméneze. Ve chvíli, kdy obránci reklamovali těsný ofsajd, se tento třicetiletý čapák dopustil obrovské chyby, prapodivně se od něj odrazil míč, který překvapený Rubén Castro zašoupl do sítě. Zatímco střelec oslavoval, objímán svými spoluhráči, Jaime Jiménez marně zpytoval svědomí na trávníku.

Více informací k zápasu

Atlético Madrid - Rayo Vallecano 4:3

16.09.2012 21:30

Góly: 29. Mario Suárez, 49. Koke, 51. Arda Turan, 56. Falcao (pen.) - 82. Andrija Delibašić, 85. Andrija Delibašić, 89. Léo Baptistão

Hned sedm branek bylo k vidění na půdě Atlética Madrid, kam v rámci madridského derby přijelo Rayo Vallecano. Domácí nakonec vyvázli i s obrovským psychickým výpadkem v závěru utkání a připíšou si tři body za výhru 4:3.

Už v první půli se prosadil Mario Suarez po přiťuknutí Diega Costy. Domácí pak v počátku druhé půle udělali nejdříve všechno pro to, aby si zajistili suverénní vítězství, a následně za stavu 4:0 zase (ne)vynaložili velké úsilí k tomu, aby se z rozhodnutého zápasu ještě stalo pořádné drama. Dvě branky střídajícího Delibašiče a jeden gól Lea Baptisty dvě minuty před koncem základní hrací doby znamenaly krušné chvilky v nastavení, ale "Atleti" si už výhru utéct nenechali.

Los Colchoneros zastil start nové sezony ve skvělé ofenzivní formě, což názorně pocítil Athletic v lize a Chelsea v Superpoháru. Oba celky dostaly po čtyřech brankách, a to ještě mohly být rády, že přísun branek nebyl větší. Dosavadní ligová neporazitelnost Raya se tak od počátečního hvizdu silně otřásala v základech. Diego Costa, jenž v loňském ročníku exceloval právě v dresu Vallecana, měl blízko k otevření skóre hned v první pětiminutovce. Jeho nízkou střelu však dokázal Gimenez vytěsnit mimo tři tyče. Costa se pak rozhodl ze střelce proměnit v nahrávače, a to úspěšně. Jeho centr uklidil na zadní tyči do brány Mario Suarez. Zvýšit vedení mohl Arda Turan, ovšem tváří v tvář gólmanovi jeho lobovaný pokus nevyšel. To ovšem byla jen předzvěst bláznivé desetiminutovky po změně stran. Ve 49. minutě vstřelil druhou branku Koke a jen o dvě minuty později se k němu přidal tentokráte úspěšný Turan po hezké kombinační akci s Juanfranem.

Tečku za devastací až donedávna pevné obrany Vallecana udělal Falcao z pokutového kopu, nařízeného po Fuegově faulu na Costu. Kolumbijský útočník tak zaznamenal již svou devátou letošní branku v klubu a reprezentaci dohromady. Vypustit plyn se ovšem nevyplácí ani za stavu 4:0 a tak byli diváci na stadionu Vicente Calderóna vystaveni ještě jedné hektické desetiminutovce. Delibašič skóroval dvakrát v rozmezí tří minut a v 89. minutě ještě přiživil nečekané šance hostů na bodový zisk Leo Baptista. To už však bylo ze strany Vallecana všechno, a tak navzdory nervy drásajícímu závěru zůstaly všechny body v držení Atlética.

Více informací k zápasu

Real Sociedad - Real Zaragoza 2:0

16.09.2012 19:50

Góly: 55. Iñigo Martínez, 61. Carlos Vela (pen.)

Dva zásahy z druhé půle rozhodly o vítězství Realu Sociedad nad Realem Zaragoza v poměru 2:0. Po bezbrankové počáteční pětačtyřicetiminutovce se hlavou prosadil Martinez, a když pak v 61. minutě Paredes fauloval v pokutovém území Velu, dokázal sám postižený penaltu proměnit.

Zápas tak skončil zaslouženým výsledkem, Zaragoza totiž po slibném začátku nebyla schopná vymyslet cokoli kloudného po většinu z 90 minut. První patnáctiminutovka totiž patřila hostům, ovšem všechny náznaky šancí pochytal jistý Bravo. Sociedad se poprvé dostal k zakončení až ve 33. minutě, kdy De la Bella našel dlouhým pasem Griezmanna, a Roberto musel vyrazit jeho prudkou střelu. Do konce poločasu pak ještě zkazil slibnou příležitost Agirretxe.

Po změně stran však nevýrazný první poločas domácí trápit nemusel. V 55. minutě Vela rozehrál rohový kop, který sedl přímo na hlavu Martineze, a síť branky hostů se rozvlnila poprvé. Náskok baskického týmu se zdvojnásobil o šest minut později. Aktivní Vela se zasloužil jak o odpískání penalty, tak o její proměnění. Odpověď Zaragozy na sebe nechala dlouho čekat a až v samotném nastavení mohl s konečným výsledkem zahýbat Postiga, v obou případech však selhal a ani se netrefil mezi tři tyče.

A tak zatímco domácí trenér Montanier si pochvaloval zlepšení svého týmu po přestávce, kouč Manolo Jimenez musel přiznat, že jeho svěřenci mají hodně na čem pracovat, obzvláště laxní bránění standardních situací stálo podle jeho slov Zaragozu již šest cenných bodů. S jediným vítězstvím po čtyřech kolech se Zaragoza nachází na hranici sestupu, zatímco Sociedad se stoprocentní domácí úspěšností pohodlně okupuje střed tabulky.

Více informací k zápasu

CA Osasuna - RCD Mallorca 1:1

16.09.2012 18:00

Góly: 69. Kike Sola - 78. Tomer Hemed

Utkání čtvrtého kola La Ligy mezi Osasunou a Mallorcou přineslo stejný počet gólů jako červených karet. Zatímco Joseba Llorente a Núňes byli vyloučeni už v prvním poločase, skóre se měnilo až v druhé půli. Domácí dostal do vedení Kike Sola, ale v 78. minutě zajistil Ostrovanům bod Tomer Hemed.

Zápas mezi Osasunou a Mallorcou byl soubojem dvou celků z opačných pólů tabulky. Pamplonský tým do sezóny nevstoupil vůbec dobře, neboť ve třech úvodních zápasech nedokázal získat ani jeden bod. Zatímco prohra s Barcelonou se dala předvídat, překvapením byly prohry s nováčky, a to 0:2 s Deportivem La Coruňa i s Celtou Vigo. Naopak Mallorce se překvapivě daří. Tým, který v loňském sezóně bojoval o udržení, zdolal Espanyol i Real Sociedad a se silnou Málagou uhrál remízu. Z toho důvodu byli hosté favority.

Ovšem to průběh zápasu poněkud popřel. Hráči Mallorcy hráli bez nasazení a Osasuna diktovala tempo zápasu. To ze začátku ovšem nebylo nikterak úchvatné a diváci se po celý první poločas spíše nudili. Krev v jejich žilách jim mohl rozproudit Sisi, ale mířil přímo do prostoru, kde stál brankář hostů Dudu Aouate. Mallorca se v první půli dostala do zakončení pouze jednou, a to z kopačky Alejandra Alfara, ale brankář Andrés Fernández byl připraven.

Největším vzrušením první pětačtyřicetiminutovky tak bylo vyloučení Llorenteho a Núňeze. Ti se deset minut před přestávkou střetli na hranici pokutového území Mallorcy a vzájemně se do sebe pustili. Hlavní rozhodčí Miguel Gámez po konzultaci se svým asistentem ukázal oboum hráčům červené karty, a tak se dohrávalo na obou stranách v deseti hráčích.

Na změnu počtu hráčů na hřišti lépe zareagovala Osasuna, která se dostala do dvou příležitostí. Álvaro Cejudo se nejprve snažil prostřelit Aouata z ostrého úhlu, ale brankář neudělal chybu, a poté ve velké šanci jen o kousek nedosáhl na přihrávku Sisiho.

I do druhé půli vstoupili aktivněji domácí. Znovu to byl Cejudo, který se dostal ke střele, tentokrát z větší dálky, ale Aouate si opět připsal úspěšný zákrok. Vzrůstající tlak Osasuny byl ale nakonec přeci jen odměněn, když přesný centr Lamaha našel hlavu Kikeho Sola a míč se od tyče odrazil za záda izraelského brankáře.

V tu chvíli Mallorca zřejmě pochopila, že musí zvýšit otáčky, a začala hrát lépe. Pro Osasunu měl být varováním přímý kop Ostrovanů, ke kterému se postavil Javí Marquez a orazítkoval tyč Andrésovi brány. Domácí si ovšem nedali pozor a po další standardní situaci již bylo skóre vyrovnáno. Po rohovém kopu totiž Hemed uklidil hlavou míč do sítě.

A hosté si nakonec mohli odvést všechny tři body, protože sedm minut do konce zápasu trefil Joao Víctor z dalšího přímého kopu břevno.

Více informací k zápasu

Granada CF - Deportivo La Coruña 1:1

16.09.2012 16:00

Góly: 81. Antonio Floro Flores - 41. Nélson Oliveira

Lokální derby mezi Granadou a Deportivem La Coruňa skončilo smírně remízou 1:1. Ani jeden z týmů nebude se svým výkonem spokojen, neboť zbytečná dělba bodů je Deportivu až příliš dobře známá a Granada pro změnu přišla o další domácí vítězství proti přímému rivalovi v tabulce.

Stejné problémy, které Granadu pronásledovaly loni, se znovu vrací. Třicet pět branek v minulé sezoně nakonec stačilo k vydřenému sedmnáctému místu a letos po čtyřech kolech zůstává kolonka vstřelených gólů zoufale nízká. Pouhé dvě branky za 360 minut hry odsuzuje granadské k boji o holé přežití a ani domácí střetnutí s Deportivem na tom nic nezměnilo. Přestože se domácí mohli těšit optické převaze, většímu držení míče i počtu rohových kopů, byli paradoxně nebezpečnější jejich soupeři.

První branku zápasu vstřelil Nelson Oliveira čtyři minuty před koncem prvního poločasu. Stalo se tak po hrozivé chybě granadské defenzivy, kde se Mainzovi nepovedla malá domů a Toňo už nedokázal nastalý požár uhasit. Portugalský útočník tak měl okamžitý přínos - naskočil na hřiště jen dvě minuty předtím kvůli nepříjemnému zranění klubové ofenzivní jedničky Rikiho, který opustil hřiště s podezřením na zlomený nos.

Trápení Granady vepředu dokázal tišit snad jen Chilan Orellana, který však v závěru nepochopitelně střídal a v honbě za body tak přibyla domácím další překážka. Nakonec se jim přece jen povedlo alespoň vyrovnat díky akci po levé straně, kdy deset minut před koncem zápasu Romero centroval a Floro Flores mířil přesně. Díky této brance má Granada první letošní ligový bod, který se musí snažit co nejdříve rozmnožit, jinak se sestupovým vodám nemá šanci vyhnout.

Více informací k zápasu

Espanyol Barcelona - Athletic Bilbao 3:3

16.09.2012 12:00

Góly: 18. Javi López, 44. Joan Verdú, 80. Samuele Longo - 56. Aritz Aduriz, 71. Fernando Llorente, 83. Aritz Aduriz

Bláznivou podívanou předvedli na stadionu Cornella El Plat domácí Espanyol a Athletic Club. Zápas, který mohl skončit jakkoli nakonec nepotěší ani jeden z klubů, které se rozešly smírně remízou po třech gólech na každé straně.

Hosté z Bilbaa museli dvakrát dotahovat ztrátu a přispěl k tomu i navrátilec do sestavy Fernando Llorente, jenž během pár minut po svém příchodu na hřiště v druhé půli vyrovnával průběžně na 2:2. Ale hezky popořadě. Úvodní branku zápasu po krásné kombinační akci mezi Verdúem a Víctorem Sánchezem vstřelil Javi López. Nedlouho poté se výborně hrající Espanyol téměř ujal dvoubrankového vedení, když Longo projel středem hřiště jako nůž máslem, obešel brankáře Iraizoze, ale ve finální fázi si nechal míč utéct a z těsného úhlu pak netrefil odkrytou bránu. Italský kanonýr však na neproměněné šanci dlouho nelpěl a jen o chvíli později silnou střelou donutil Iraizoze vyrazit míč přímo do cesty Verdúa, pro nějž tak nebyl problém poslat domácí do vedení 2:0.

Athletic se za celý první poločas zmohl pouze na Adurizovu tečovanou hlavičku, která skončila na konstrukci Álvarezovy branky. Marcelo Bielsa měl pádné důvody svým svěřencům o přestávce vyčinit. Do druhé půle najednou vyběhl úplně jiný tým a domácí se mohli začít strachovat. Deset minut po změně stran se při standardní situaci prosadil Aduriz a o chvíli později málem vyrovnával, míč však dokázal z brankové čáry vykopnout Rodriguez. Pak baskický tým vytáhl poslední trumf - Llorenteho. Ten se v podstatě svým prvním dotykem ve hře uvolnil do šance, přesně zamířil do spodního rohu a vyrovnal na 2:2. Athletic byl v tu chvíli na koni, ovšem přišel nečekaně další zvrat. Wakaso připravil skvělou příležitost pro Longa a útočník zapůjčený z milánského Interu se tentokrát tváří v tvář Iraizozovi nezmýlil. Zatímco zakončení bylo bravurní, následná oslava už tolik ne. 20letý Longo se nechal unést a skočil v euforii za fanoušky, za což dostal druhou žlutou kartu.

Neuběhly ani tři minuty a bylo znovu vyrovnáno. Susaetův centr proměnil Aduriz krásným volejem v pořadí již šestý gól zápasu! Navzdory hektickému závěru už ani jeden z týmů nedokázal strhnout vítězství na svou stranu a Espanyol tak získal svůj první letošní bod. Vzhledem k tomu, že ve všech třech posledních případech barcelonský klub v průběhu zápasu vedl, jedná se o dost nelichotivou bilanci.

Více informací k zápasu

Sevilla FC - Real Madrid 1:0

15.09.2012 22:00

Góly: 2. Piotr Trochowski

Real Madrid znovu prohrál, a jelikož Barca ani tentokráte nezaváhala, začíná vznikat mezi oběma celky propastný rozdíl. Bílý balet dnes nestačil na Sevillu, se kterou prohrál na tamním stadionu Ramona Sáncheze Pizjuána 1:0. O všem rozhodly první dvě minuty a nekompromisní zakončení Piotra Trochowského.

Svěřenci trenéra Josého Mourinha tak opět potvrdili, že forma není na jejich straně. Ze čtyř odehraných kol vyhrál Real jen jednou a bude mít co dělat, aby Barcelonu dohnal. Pochopitelně, liga je stále na začátku, ovšem jak už to poslední sezony chodívá, právě dvojice Real - Barca příliš neztrácí.

Začátek zápasu byl pro madridské opravdu hororový. Již ve druhé minutě rozehrál Rakitič rohový kop a ve vápně nehlídaný Trochowski nekompromisní střelou pod břevno nedal Casillasovi žádnou šanci - 1:0.

Rychlou odpověď se na sebe snažil vzít Cristiano Ronaldo, jeho rána tradičně nepříjemně zaplavala, ale Palop byl dobře připravený. Ve 20. minutě měl Real první tisíciprocentní šanci, Özilovu kolmici nedokázal zužitkovat Higuaín, sám před Palopem selhal a míč poslal mimo branku. Hned za dvě minuty bylo rušno na protější straně, Jesús Navas měl dvě možnosti, buď zakončit sám nebo přihrát lépe postavenému Rakitičovi. Zvolil první variantu a zvolil špatně, neboť Casillas jeho střelu vyrazil.

První poločas další branku nepřinesl. Sevilla držela nadějné jednobrankové vedení, ale moc dobře věděla, že udržet to bude ve druhé půli velice obtížné. Real se prozatím vepředu trápil a druhý poločas měl ukázat, že tomu tak bude po zbytek celého utkání.

V 53. minutě se předvedla nová akvizice Realu, Chorvat Luka Modrič. Jeho nepříjemnou ránu z dvaceti metrů musel Palop likvidovat. Následně šla Sevilla do brejku a Negredo z dobré pozice nepochopitelně netrefil Casillasovu branku.

Šancí bylo ve druhém poločase jako máku a diváci v ochozech Ramona Sáncheze Pizjuána se rozhodně nenudili. Další tutovku spálil Higuaín a ještě větší pak Sergio Ramos, ten přímo odmítl vyrovnat! Pak už čas pro Real ubíhal rychle. V nastavení zkoušel vyrovnat z přímého kopu Ronaldo, ale ani jemu se zápas příliš nevydařil. Sevilla cenné vítězství uhájila a má skalp Realu Madrid.

Více informací k zápasu

Getafe CF - FC Barcelona 1:4

15.09.2012 20:00

Góly: 80. Javier Mascherano (vl.) - 32. Adriano Correia, 73. Lionel Messi (pen.), 78. Lionel Messi, 90. David Villa

Barça ztvrdila pozici lídra vítězstvím mezi ochozy poloprázdného Colisea Alfonza Péreze, když absolutně po zásluze porazila tamní Getafe a na rozdíl od Realu Madrid odtud přivezla plnou nůši bodů. Ačkoliv má Real Madrid k dobru utkání v Seville, současný náskok Barcelony čistě hypoteticky činí - při dominanci obou klubů na španělské scéně - již propastných osm bodů.

El Geta nakročili do utkání bez bázně a hany, se soupeřem dlouhé minuty drželi krok a nepřipouštěli ho do šestnáctky. Dle předpokladů nasadili skálopevnou defenzívu, zaminovali vápno a skvěle zahušťovali prostor, čímž zazdili nejen brankáře Miguela Ángela Moyu, ale i naděje v atraktivní podívanou, které nepřidala ani nedobře spolupracující Barcelona - ačkoliv hrála v utkání prim a soupeře značně přehrála.

Nuzný a neatraktivní první poločas odstartovala velká příležitost Cristiana Tella, jenž po vybídce Cesca Fábregase nevyzrál tváří tvář na dobře zasáhnuvším Moyovi. Referovat o následujících dvaceti minutách je zbytečné, a tak se šupem přesuňme do periody šestadvacáté, v níž se barcelonský mladík na hrotu Thiago Alcántara chopil na středovém kruhu mičudy, proběhnul se až k vápnu, odkud nikým výrazně netísněn udeřil na břevno.

Ve druhé pasáži prvního dějství se hra Barçy zlepšila, ovšem branky nebylo docíleno tradičním tancováním Tiki-taka, ale individuálním sólíčkem Cesca Fábregase, jenž se propasíroval až do vápna, kde se balón dostal k strůjci minulého vítězství s Valencií Adrianu Correirovi, jenž ve druhém zápase v řadě rozvlnil síť svého soupeře.

První poločas Blaugranas zaslouženě, i když nikterak fenomenálně ovládli. Po obrátce se El Geta snažili dostat do zápasu, aktivně napadali soupeřovu rozehrávku a podnikli několikero, bohužel neškodných brejků. Nadšení Azulones trvalo přibližně deset minut, vše rozmělnilo zranění Carlese Puyola, jenž si patrně poškodil vaz v prokrouceném kolenu, avšak na bližší informace od mediků si budeme muset počkat. Po cca tříminutové ošetřovací odmlce se lídr vzpamatoval a pomalu rozehřál motory, jež začaly naplno dupat v poslední pětadvacetiminutovce, v níž utkání nabralo absolutně opačný trend a přeměnilo se v interesantní, i když jednostranný duel.

Vše odstartoval nebezpečnými diagonálami Cristian Tello, ta první prosvištěla kolem sváru, s tou druhou si opět poradil Moya. Posléze se poloprázdný stánek Alfonza Lópeze přec dočkal největší hvězdy, neboť Vilanova poslal na hřiště místo dobře hrajícího Thiaga Lionela Messiho, jež měl pro ofenzívu skutečně blahodárný přínos.

Vysouvající se obraný blok Getafe, snaha Azulones něco udělat s výsledkem, daly barcelonským fotbalistům příležitost snáze útočit, což ve výsledku znamenalo, že se hra pětadvacet minut před koncem otevřela v nejatraktivnější pasáž celkově spíše lehce nadprůměrného utkání. V sedmdesáté minutě zkoušel z úhlu obstřelit Moyu Pedro, ale stejně jako Tello a Thiago tímto způsobem neuspěl.

De facto rozhodujícím okamžikem utkání se stal ten z dvaasedmdesáté minuty, kdy Juan Valera lehce podkosil Pedra a rozhodčí foukl desítku. Mičudu si na puntík postavil Lionel Messi a i přes Moyův dotyk propasíroval balón do sítě. Od Tita Vilanovi pak dostal příležitost David Villa, jenž si zahrál patnáct minut a sklidil uctivý potlesk i od domácích příznivců.

Pět minut po své první trefě stál Lionel Messi na začátku i konci nádherné kombinace, po níž padl třetí gól. Nejprve v obležení čtyř obránců udržel balón, přiťukl jej Pedrovi, který zásilku okamžitě předal Montoyovi. Mladíček ve službách katalánské krásky míč kvapně navrátil před branku a Lionel Messi neměl žádnou potíž poslat jej do odkryté svatyně. Zanedlouho si připsal branku i stoper Javier Mascherano, který brilantně usměrnil Leónův centr přímo do vlastní branky.

Poslední zásah patřil navrátilci po těžkém zranění, nejlepšímu reprezentačnímu střelci historie - Davidu Villovi. Díky fantastickému zpracování na prsa a rychlým uklidněním natěšené mičudy si vytvořil příležitost, kterou svou levandulí bezpečně proměnil, přičemž Moyovi nasadil jesličky. Barceloně se nakonec vydařilo absolutně vše, tedy krom nepříjemného zranění kapitána Carlese Puyola.

Více informací k zápasu

Valencia CF - Celta Vigo 2:1

15.09.2012 18:00

Góly: 4. Sofiane Feghouli, 50. Aly Cissokho - 16. Michael Krohn-Dehli

Netopýři i přes drobné vychýlení z letového plánu dorazili k premiérovému prvenství v sezóně a naštelovali své sonary směrem ke špici žebříčku. Os Celestes hrdinsky vzdorovali, upřímně řečeno byli v některých pasážích zdatnější a lepší, ovšem klíčových fázích ztroskotali a selhali v zakončení.

Střetnutí nabídlo nesmírně atraktivní a svižnou hru s pestrou plejádou zajímavých příležitostí a akcí. Za burácení naplněných ochozů nejprve šlápli na plynové pedály svěřenci argentinského lodivoda Mauricia Pellegrina, kteří se po pouhopouhých čtyřech minutkách hry radovali z prvního úspěchu, kdy se přízemní pumelicí prosadil záložník Sofiane Feghouli a přinesl do řad Netopýrů klid.

Konejšivou atmosféru ovšem začaly nabourávat protiútoky Celestes, jež sice povětšinou končily již v zárodku a neznamenaly vážnější ohrožení, do střeleckých příležitostí se přesto hosté dostali. Po Mallově prodloužení provětral Diega Alvése Iago Aspas, na něhož brzy navázal i Gustavo Cabral.

Galícijský nováček soutěže se osměloval stále více, Pellegrino na své svěřence hulákal jak pominutý, ale nic nepomohlo, trest za pasivitu, špatný pohyb a kombinaci přišel v šestnácté minutě, kdy letní posila Michael Krohn-Dehli využil fantastického a akrobatického přiťuknutí Cabrala, jenž propasíroval míč z těžkého úhlu mimo dosah Alvése a pro dánského hráče již nebyl problém doťuknout mičudu do sítě.

Valencijským rázem spadl hřebínek, Celta rozjela své protiútoky a soupeře v určitých pasážích dokonce přehrávala. Zapotil se i Diego Alvés, jenž musel likvidovat tu nebezpečné, tu obligátní pokusy Roberta Laga, Natxa Insa a Krohna-Dehliho. Valencie do poločasu nepředvedla nic, Celta si hodlala přivést do galicijských končin tříbodovou výslužku.

Ono by se to nejspíše podařilo, nebýt prachbídné koncovky týmu a brzké trefy Alyho Cissokha, který přesnou a prudkou hlavičkou po táhlém centru Tina Costy z přímáku na středovém kruhu rozvlnil síť a zaťal do soupeře bolavý netopýří drápek. Brzy na to mohl přidat třetí trefu Soldado, ale dneska měl vychýlená mířidla. Na druhé straně zahrozil Iago Aspas, jenž krásným volejem po jemném dloubáčku Krohna-Dehliho poslal míč jen těsně nad břevno.

Ačkoliv Celta držela balón a hrála s ostřílenějším soupeřem minimálně vyrovnaný part, Valencia předvedla, že se letos může spolehnout na relativně dobrou defenzivní práci. Proti Barceloně tato obrana udržela všechny hvězdy na uzdě, v klíčových minutách utkání sice nepůsobila vůbec klidným dojmem a vyzrálostí, přesto uspěla a nepropustila k Diegu Alvésovi nikoho. Vzhledem k tomu, že ofenzíva tentokráte byla nemastná neslaná, byli příznivci na Mestalle nakonec rádi za závěrečný hvizd.

Více informací k zápasu

Málaga CF - Levante UD 3:1

15.09.2012 16:00

Góly: 27. Javier Saviola, 58. Joaquín, 90. Francisco Portillo - 47. Míchel Herrero

Málaga trpělivým a soustředěným výkonem dokázala, že jí umístění na špici sluší a padne jak ulité. Stavbyvedoucí andaluského projektu Manuel Pellegrini může býti potěšený zejména ofenzivním projevem mančaftu, jenž opanoval téměř všem herním atributům a nakonec i přes valencijskou gólovou odpověď či vyloučení Sergia Sáncheze po zásluze dosáhl vítězného cíle. Velký debut přitom zažil Javier Saviola, jenž se na vítězství podílel dvěma argentinskými body a sklidil obrovský aplaus domácích přívrženců.

Dominantní držení míče po vzoru Barcelony, ovšem s rozdílnou a přímočařejší posloupností jednotlivých šturmů - i tak lze charakterizovat hru Ančoviček v prvém dějství. Málaga držela mičudu na svých kopačkách a pohlednými kombinacemi či centry se dostávala na dohled Munuovi svatyně. Již v šesté minutě ztroskotal na valencijském brankáři Joaquín, jehož souboj tváří tvář brankáři byl na dlouhou dobu posledním ohrožením soupeřovy branky.

Ačkoliv měla Málaga úctyhodnou převahu, nedokázala ji dotáhnout do kýženého cíle a končívala se svými útoky bez kloudnějšího zakončení. Tento herní stav trval do sedmadvacáté minuty, kdy si mladíček Isco potáhl balón uprostřed pole a narýsoval fantastickou, milimetrovou přihrávku na nabíhajícího Javiera Saviolu, jenž se rozvzpomenul na slavná léta a v souboji jednoho proti jednomu nedal brankáři soupeře šanci.

Pro někdejší a lehce vyhaslý argentinský supertalent branka znamená fantastický a snový start do nového angažmá. Ostatně velmi dobrým výkonem a nakonec i brankou potěšil Francisco Portillo, který společně s Iscem a Joaquínem stál za andaluskou herní dominancí v prvém dějství.

Do toho druhého ovšem Blanquiazulones nevykročili pravou nohou, zato Míchelova přenádherná pravice rozpohybovala mičudu tak dobře, že skončila v síti bezmocného Willyho Caballera. Nádhernou brankou povzbuzení hosté přidali na aktivitě, ale defenzíva, v níž nakonec nechyběly stálice Weligton a Demíchelis, pracovala obstojně.

Klíčový moment utkání přišel těsně před hodinkou hry, když Javier Saviola - obdobně jako Isco v prvním dějství - vytříbenou přihrávkou vybídl nabíhajícího Joaquína ke skórování, na což opora Ančoviček zareagovala vstřícnou, gólovou odpovědí. Následovala neurovnaná pasáž, velké množství nedovolených zákroků, nepřesností i střídání. Nepočítaje nastavený čas, ani jedno mužstvo se nedostalo do větší příležitosti, ba naopak se zápas odehrával ve středu pole, daleko od sítěmi potažených trámů.

Samotný závěr však přeci přinesl trochu vzrušení, neboť byl ponejprv po zásluze vyloučen Sergio Sánchez (po druhé žluté), na což ovšem odpověděl velmi dobře hrající Portillo svou druhou brankou v ročníku, kterou tentokráte zaznamenal nezvyklým způsobem, totiž povedeným koníčkem z deseti metrů, jenž byl mimo dosah Munuy i snažícího se Ballesterose.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.FC Barcelona440012:312
2.Málaga CF43106:210
3.RCD Mallorca42205:38
4.Sevilla FC42204:28
5.Atlético Madrid32109:47
6.Rayo Vallecano42116:57
7.Deportivo La Coruña41307:56
 Real Betis32017:56
9.Real Valladolid42023:36
10.Real Sociedad42025:76
11.Valencia CF41216:65
12.Real Madrid41125:44
13.Getafe CF41125:84
 Levante UD41125:84
15.Athletic Bilbao41128:124
16.Celta Vigo41034:53
17.Real Zaragoza41032:53
18.Granada CF40222:62
19.Espanyol Barcelona40137:101
20.CA Osasuna40132:71

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (744)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Portillo?

Reagovat
Xavi

To byl Javier...

Reagovat
smazaný uživatel

hej už vidím, že tento je Francisco, som to kukal na livesport a tam bolo len Portillo

Reagovat
smazaný uživatel

Malaga slape. Skoda uzkeho kadru.

Reagovat
smazaný uživatel

Až tak úzký není.

Reagovat
Kily

hlavně do ledna vydrží a pak bude možnost zase někoho získat, takové drama bych z toho určitě nedělal

Reagovat
madridcan

Tak aj tu pre vsetkych, co si chcu zahrat Fantu LM kod 670656-432643 Vela stastia

Reagovat
Mishko

asi budem za debila, ale môžem sa opýtať čo je tá fanta? predpokladám, že fantasy manager, ale skôr ma zaujíma na akej stránke... dik

Reagovat
-Kopy-

Saviola, Joaquin, Portillo

Reagovat
smazaný uživatel

Co je na tom Portillovi tak úžasnýho? Nějaká naděje i pro větší kluby?

Reagovat
smazaný uživatel

Hrál výborně, navíc to není jeho první takhle odehranej zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Barca lineup (vs Getafe): Valdes, Montoya, Puyol, Pique, Adriano, Xavi, Busquets, Thiago, Pedro, Cesc, Tello

lol

Reagovat
culé

Reagovat
smazaný uživatel

Kde je Mess?

Reagovat
smazaný uživatel

Co je to za útok?

Reagovat
smazaný uživatel

tak nějak se to dá pochopit, že Jihoameričani mají za sebou velký jak časový tak vzdálenostní posuny, ale možná to šlo vyřešit jinak, hlavně teda na pozici hrotovýho útočníka

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je ?

Reagovat
culé

ešte raz:

Reagovat
Xavi

Adriano má červenou a stejně je to celý blbost.

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, mě to vyděsilo dost

Reagovat
Xavi

No jestli takhle nastoupíme, tak je to slušnej nářez. Ale slespoň by byl ten Adriano. Jenže Cesc nic moc, bez Messiho...

Reagovat
Xavi

Ještě Thiago nerozehranej po zranění...

Reagovat
smazaný uživatel

Tito se brání Virusu FIFA velmi odvážně. Jestli mu to vyjde, nevím.

Hlavně mě šokuje Messi na lavce. To se pod Pepem nedělo.

Reagovat
smazaný uživatel

loni se to udělalo jednou a taky jak to dopadlo

Reagovat
SIRBRANIKE

A to je dobre, i Leo musí vedieť, že nebude hrať všetko, niektoré zápasy v min.sezóne doslova odchodil len preto aby zvládol hrať v každom zápase 90.minút. Tito má gule...

Reagovat
smazaný uživatel

mundodeportivo, totalbarca i oficiální twitter Barcy uvádí toto

Reagovat
Xavi

Jj. taky už vidím, ale zas někde jsem četl, že má stát ještě za červenou, tak nevím.

Reagovat
smazaný uživatel

taky jsem se nad tím pozastavil no

Reagovat
madridcan

Aku ma Adriano cervenu?

Reagovat
smazaný uživatel

údajně dostal dodatečnej trest za tu červenou z odvety Superpoháru

Reagovat
madridcan

Reagovat
One-Real

teď na to koukám na ofic stránce Barcelony, wtf

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Xavi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Xavi8

Reagovat
smazaný uživatel

Nahodou jo.

Reagovat
smazaný uživatel

..ty vole, a to se hraje venku, jeste k tomu na Getafe. Tak to jeste pridavam jeden palecek

Reagovat
Carlos Juan Pablo

a paradoxně to bude tentokrát lehoulinká výhra 3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Tito se s tím nesere, kdo by taky ztrácel body s nějakým Getafe.

Reagovat
smazaný uživatel

Saviola, Cissokho

Reagovat
smazaný uživatel

(Official) Barca bench (vs Getafe): Pinto, Alves, Mascherano, Song, Messi, Villa, Deulofeu

Reagovat
SIRBRANIKE

Lavička ,,silnejšia" než základ...

No, nie je to dnes žiadny šláger, ale 2:0 vyhráme

Reagovat
One-Real
Reagovat
blaugrana

WTFFFFFFFFFFFFFFFF.

Reagovat
Miguel19

Messi sedí? A to se může?

Reagovat
patas92

proc neni aspon v zakladu Villa?

Reagovat
patas92

sry nemela byt reakce

Reagovat
Rssa

Tu sestavu Barcy musel vybírat nějaká Roura

Reagovat
smazaný uživatel

Co Nuri dneska?

Reagovat
Rssa

Asi se na lavičce nudil při té hrůze Liverpoolu

Reagovat
smazaný uživatel

Aha. Škoda.

Reagovat
Rssa

To jo. Vzhledem k tomu, kde nás pálí bota je to zatím zbytečné hostování. Spíš měl přijít Higuain

Reagovat
smazaný uživatel

Thiago

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Adriano

Reagovat
smazaný uživatel

TiTo je Genius

Reagovat
smazaný uživatel

no ještě že to Fábregasovi uteklo

Reagovat
Dr. Admess

Zatím hrajeme více než dobře. Tito, dobrá práce

Reagovat
smazaný uživatel

Goooooooooool

Reagovat
Rssa

Sice branka, ale ten zápas nemá úroveň

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem, když pomineme tu redku proti Realu, tak Adriano to Albovi vůbec neulehčuje. Vždy je dobré mít na výběr.

Reagovat
smazaný uživatel

OU to bola škoda

Reagovat
2miguel1

nehrame s danim messim alexisom iniestou villom a predsa to nieje najhoršie

Reagovat
SIRBRANIKE

mes que un club

Reagovat
smazaný uživatel

Celkem nic moc, ale to se bez Messi, Iniesty a Alvése dalo čekat. Ale jestli bylo v plánu vymazat Getafe a pak si zajistit vítězství, tak je asi vše podle Rourovích/Titovích představ.

Nejlepší na place Thiago, kterýmu to tam snad padne, protože si gól zaslouží. Naopak Pedro je dneska neviditelnej a snad jsem ho viděl u míče 3x.

Reagovat
blaugrana

Nie je to najhoršie. Len to chce pridať zo dva góliky. Leo a David na pľac!

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě poznámečka, ten Tello, on to má nějak koupené to místo v Barceloně? Já jen, že ten nemá ani na Stoke City Lehké míče mu odskakují od nohy k protihráčům, souboje jeden na jednoho vyhrává málokdy, hrozná hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

na Stoke nemá v první řadě výšku

Reagovat
smazaný uživatel

Takže je to vlastně hráč tak do Bohemky 1905

Reagovat
smazaný uživatel

Na Bohemku má zas techniku

Reagovat
SIRBRANIKE

je to odchovanec a preto dostáva šancu, vieš to v FCB už tak chodí...

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, jak říkáš, přesně o tomhle to bude. Doufám, že od začátku LM bude hrávat Villa

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
blaugrana

Tak na rugby sa nehodí, to máš recht.

Reagovat
2miguel1

minuly rok bol strašne gólovy ..a tak je jasne že ak by nebol produktom La masii, Barca by ho nekupila

Reagovat
smazaný uživatel

Až bude ready Villa, to bude stoprocentní složení útoku bez jediné chyby. Pedro-Messi-Villa, jako ve finále LM proti MUTD.

Reagovat
2miguel1

ja dufam ze 40mil€ za alexisa neboli vyhodene peniaze

Reagovat
DreamTeam

doufat klidne muzes

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím to jde, ale je potřeba si dávat pozor na fauly na vlastní polovině, protože ty přímáky od Pedra Leona jsou hodně nebezpečný. Opět se mi moc nelíbí Fabregas. Přijde mi, že se málo využívají křídla, protože Pedro ani Tello nejsou skoro vidět. Thiago nejlepší na place.

Reagovat
2miguel1

Fabregas praveže dneska super

Reagovat
One-Real

Real Madrid lineup VS Sevilla: Casillas Arbeloa Pepe Ramos Marcelo Alonso Khedira Ozil Di Maria Ronaldo Higuain

Nakonec bez Modriče, Karima i Essiena, kteří se objevovali v pár pravděpodobných sestavách.

Reagovat
DreamTeam

takze podle ocekavani nakonec

Reagovat
One-Real

Adan, Albiol, Essien, Modric, Callejon, Kaka, Benzema

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Di Maríu jsem dneska nečekal, když hrál 2x v řadě na druhým konci světa a v úterý máme City.

Reagovat
2miguel1

cez arbeolu by to mohlo chodit..1:1 by bola parada

Reagovat
smazaný uživatel

Dobra

Reagovat
smazaný uživatel

a doprdele

Reagovat
patas92

neee Carles

Reagovat
teenz

OT: Jak nahodím Sport 2 na Skylinku ? To musím mít opravdu ten satelit pro HD ?

Reagovat
smazaný uživatel

nieee puyi nie

Reagovat
madridcan

zranenie?

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, koleno

Reagovat
madridcan

Jo uz vyskocili spravy...Ako to vyzeralo?

Reagovat
Rssa

Vazy nebo podvrtnuté nebo naražené

Reagovat
smazaný uživatel

Udělal si to sám při souboji.

Reagovat
madridcan

Takze castokrat najhorsim moznym subojom...

Reagovat
madridcan

*sposobom

Reagovat
smazaný uživatel

Messi Jinak Thiago hrál velmi dobře.

Reagovat
2miguel1

nočná mora Masch Pique

Reagovat
SIRBRANIKE

Ach jaj, Tello a jeho prekvapivý obstrel na vzdialenejšiu tyč a lá Henry, Leo má lobovačky, tello obstrely, ale ide to len jednému...

Reagovat
madridcan

100 Pre REAL MADRID

Reagovat
SIRBRANIKE

Neboj, dnes vyhrate...

Reagovat
exse

140% penalta na Messiho

Reagovat
SIRBRANIKE

nevadí ideme ďalej...

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná penalta na Messiho! Vidíte ten rozdíl mezi naší ligou. Dneska Limberský jasná simulace, ale píská se, tady to musí být jasný zákrok.

Reagovat
2miguel1

Reagovat
SIRBRANIKE

Ten rozhodca ma teraz rozosmial rovnako ako Lea

Reagovat
Rssa

ty vole, čistá penalta a červená

Reagovat
One-Real

SEV: Palop, Cicinho, Spahic, Botía, Fernando Navarro, Medel, Maduro, Rakitic, Navas, Trochowski, Negredo.

Reagovat
ADM

Mňa j*bne z toho Tella

Reagovat
Rssa

Pedro?

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná penalta

Reagovat
smazaný uživatel

No proto.

Reagovat
smazaný uživatel

no tak tam ta byla asi jasnější, ale tady šel obránce hodně nešikovně

Reagovat
ADM

Kopnuté uplne zle ale je to tam

Reagovat
SIRBRANIKE

Ja tých brankárov vobec nechápem, veď to Leo kope vždy rovnako...

Reagovat
SIRBRANIKE

Malá kompenzácia, pedrič spadol vlastnou nešikovnosťou...

Reagovat
Rssa

Byl tam faul.

Reagovat
Rssa

Tak byla, spíše nešikovnost hráče...rozhodčí chtěl asi kompenzovat, no....

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

FC 11m

Reagovat
smazaný uživatel

golazo

Reagovat
smazaný uživatel

blazon messi totalne rozdielovy player

Reagovat
smazaný uživatel

doklepávač no

Reagovat
ADM

Ronaldo prvé dve sezóny

Reagovat
ADM

Messi sa zas prekonal, tento rok už 61 golov a to ešte tuším 19 zápasov zostáva ...

Reagovat
SIRBRANIKE

Konečne Leo

Reagovat
smazaný uživatel

Torres

Reagovat
smazaný uživatel

No ty vole.

Reagovat
Rssa

Messi si přišel zakopat

Reagovat
ADM

Reagovat
smazaný uživatel

lol

Reagovat
smazaný uživatel

Real dostal ukázku, jak se zvládají zápasy na Getafe

Reagovat
DreamTeam

ale porad je to nic oproti tomu, jak Real skolil Barcelonu na Bernabeu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mascheranoooooooooooooo golasoooooooooo

Reagovat
SIRBRANIKE

má smolu no

Reagovat
Rssa

Hezká akce, Montoya krásný náběh a Leo byl tam, kde měl být. A teď ještě Viža

Reagovat
smazaný uživatel

+ Torresuv magic touch.

Reagovat
Rssa

Jaky Torres?

Reagovat
smazaný uživatel

Ta ctyrka z Getafe.

Reagovat
Rssa

To byl Maschův magic touch

Reagovat
smazaný uživatel

To taky, ale ja myslel u druhyho golu Messiho. Vzdycky me to hrozne nasere,

Reagovat
Rssa

Jo tááák

Reagovat
Kily

máš na to patent?

Reagovat
Rssa

Na co?

Reagovat
Kily

na to tipování na střelce, u sázkovek se na tom dá vydělat, tak si někdy můžeme dát rande

Reagovat
Rssa

Heh, se mnou bys to moc nevyhrál. Já se většinou vůbec netrefím (pokud nepočítám to, že řeknu - dneska Messi dá branku ).

Reagovat
Kily

ne, to opravdu nepočítám, to je jako tipnout v Egyptě, že vyjde slunce

Reagovat
Rssa

Tak v tom případě by mé věštecké schopnosti byly pro tebe velkým zklamáním.

Reagovat
Rssa

Škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Statistika mluví jasně, výhra Barcelony na Getafe = titul pro Barcelonu, plichta nebo prohra = titul pro Madrid.

Reagovat
Kily

+ Valencie a Real proti sobě v prvním kole 7x a vítěz vždycky bral titul, letos to byla plichta, ty statistiky vám do karet hrají, jen co je pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad se zadaří.

Reagovat
ADM

Hráme na protiútoky?

Reagovat
Rssa

Adriano dneska MOTM

Reagovat
SIRBRANIKE

Dúfam, že Tito Davida nasadí v LM do základu, je to naše najlepšie krídlo

Reagovat
SIRBRANIKE

asi ma Villa počul..

Reagovat
smazaný uživatel

Villaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
2miguel1

VILLA C´MOOOOON

Reagovat
smazaný uživatel

Villa!!!!!

Reagovat
ADM

Villa paráda, ale CESC

Reagovat
smazaný uživatel

Villaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší útočník na Světě gol

Reagovat
One-Real

Reagovat
smazaný uživatel

Cesc dnes hraje dobře snad mu to vydrží déle než 1 zápas

Reagovat
Rssa

David Vižááááááááááááááááááááááááááááááá

Ten si to zaslouží, borec!

Reagovat
Rssa

Krásně Cesc

Reagovat
smazaný uživatel

3 body z venku a nevypadl mi z toho ani jeden vlas? to beru

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes sa mi to vazne pacilo. Skoda, ze Thiago nepremenil jednu zo svojich tutoviek, mohol som byt kludny skor, ale inak velmi dobry vykon. Snad bude Puyol v poriadku.

Reagovat
smazaný uživatel

8 puntos merengutanes

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrá práce, ze hřiště Getafe se body sami nepřivezou, je pro to třeba něco udělat a tak jsme dnes učinili. Snad Sevilla Real potrápí a získá aspoň bod.

Reagovat
blaugrana

Spokojnosť. Len dúfam, že striedanie Carlesa bola len prevencia, i keď...

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkné 3 body z venkovního hřiště a k tomu po reprezentační pauze. Výkon Fabregase by se dal rozložit na 3 části, v první části se nedostával moc do hry, bylo jednoduché ho předskočit a sebrat mu míč, v druhé části po první góle bylo vidět jeho zlepší a určitě mu ta gólová situace zvedla sebevědomí a třetí část je přesun do zálohy místo Thiaga, kde se mi opravdu líbil a korunoval to krásnou přihrávkou na gól Davida.

Reagovat
Rssa

Ze začátku se mi to vůbec nelíbilo, hráli jsme příliš opatrně a bez nápadu. Hra byla pomalá a jedině Thiagovi to šlo. Druhá půle už byla lepší, projevila se kvalita. Messi přišel a byla na něj nepísknutá penalta a 2 fíky. A ani se nezapotil.

+ MOTM Adriano - Albička to bude mít těžké

Cesc, kdyžje na hřišti někdo, s kým si může narazit - Messi a Viža

Viža - je krásné ho vidět zpět, je to náš nejpřímější útočník a já ho chci vidět pořád

- Zranění Carlese, bojím se, že to bude na delší dobu

Faceowngoal Mascherana

A ušetřili jsme dost sil, Getafe bylo marné. Je to pořád o 5 bodů, po večerním zápase Realu taktéž, očekávám kanonádu a debakl Sevilly.

Reagovat
blaugrana

Kuš!

Reagovat
One-Real

Jdete s tema standartkama fakt do prdele, tohle nema obdoby.

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám, že Sevilla se s tím nese*e.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nakonec se Realu ta Ikerovo chyba přecejenom vymstila.

Reagovat
Miguel19

Letos bude PD o jednom týmu.

Reagovat
patas92

to vypada na solicni jatka dneska

Reagovat
smazaný uživatel

Sevilla trochu prasata, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Gooooooooooooooool

Reagovat
ADM

Už som myslel že je to 2-0

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsi sám.

Reagovat
smazaný uživatel

Z Reyno De Navarra a Alfonso Peréz 6 bodov

Me gusta

Dneska pekný zápas a Tito klobouček pre teba

Reagovat
OVi.77

Real začíná pěkně

Reagovat
smazaný uživatel

No ale teda Madrid může být hodně rád, že nehraje o desíti.

Reagovat
Rssa

200. pro Davida Vižu a jeho návrat na trávník

Reagovat
OVi.77

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
culé

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
exse

Viju když už.

Reagovat
Rssa

Vižu

Reagovat
exse

Tak možná v katalánsku to čtou jinak, ale v normální španělštině to je Vija.

Reagovat
Rssa

To je mi ale jedno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Free_player

Reagovat
smazaný uživatel

Puyol mimo na 4-6 týdnů.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je na hovno, jsem zvědavej jak teď budou dostává šance Bartra s Fontásem, protože odehrát to všechno s Piquem a Masche je snad nemožný

Reagovat
patas92

Songy by tam taky mohl zahrat teoreticky

Reagovat
smazaný uživatel

jasně no, ale radši tam uvidím nějakýho mladíka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Ale snad tam hodí Bartru někdy, hlavně ať tam nestahuje Sergia nebo Songa

Reagovat
patas92

a PL je pry tvrda liga

Reagovat
patas92

sry chyba

Reagovat
smazaný uživatel

Pipito, táhnï už do hajzlu

Reagovat
smazaný uživatel

Ty dresy Sevilly jsou taky odporný ale

Reagovat
smazaný uživatel

Obě mužstva nemají zrovna líbivé dresy

Reagovat
One-Real

Ještě jim asi nikdo neřekl, že bez pohybu a nabízení se to nepůjde.

Reagovat
ADM

Alexis, Puyol, Iniesta, Alba ... ******** repre

Reagovat
One-Real

Jako odehrálo se teprve 30 minut, ale Di Mária to je zatím nejhorší individuální letošní výkon snad.

Reagovat
teenz

Pepe podržel.

Reagovat
patas92

a PL je pry tvrda liga

Reagovat
smazaný uživatel

Tito, tohle ti vyšlo parádně. Takhle zvládnout zápas na Getafe po reprepauze je famozní.

Moc se mi líbil Montoya. Svoji stranu ucpal a k tomu byl aktivní dopředu. Blbý je, že si tuhle formu nedokáže udržet. Adriano dneska výborný taky. Ale kdo mě v tý obraně děsí, je Pique. Kam ten borec dal předvídavost a poziční hru?

Thiago si je vodil jak slepé koně. Po zranění výborně. Dobrý mi přišel i Cesc, ale u něj je to jak s Montoyou. Messi si zase hrál svoji marťanskou ligu - ihned po nástupu vysloužil pro soupeře žlutou, pak na něj sudí naprosto nesmyslně nefoukl pentli a pak dva kusy ... Villa, kdyby se rozehrál, tak by byl největší posilou léta.

Reagovat
Rssa

Pique nehrál vůbec špatně

Reagovat
2miguel1

Pique je vyslovene slabý stoper

Reagovat
smazaný uživatel

No a samozřejmě:

♡ Visca el Barça ♡

Reagovat
smazaný uživatel

Onanie v textu

Reagovat
FUnk

videl jsem dvacet minut a sevilla hraje dobre, jen tak dale

Reagovat
OVi.77

Něco mi říká že real titul absolutně neobhájí....

Reagovat
teenz

Reagovat
OVi.77

Něco se nelíbí? Dyť s tímhle výkonem je to bída

Reagovat
exse

No jestli Real prohraje, tak je to 8 bodů což je více než polovina toho co ztratili loni za celou sezónu

Reagovat
2miguel1

8 bodov by bolo už pre Real kritických

Reagovat
JacoBee

DiMaria jasná redka

Reagovat
patas92

Reagovat
DieFohlenBMG

chcete vedet proc real prohrava?protoze sem si na ně snad vsadil!!

Reagovat
OVi.77

soucítím, mám to jako poslední zápas na tiketu

Reagovat
DieFohlenBMG

ja verim ze to otoci, v el clasicu taky dali goly az ve druhy puli

Reagovat
OVi.77

s tím co zatím předvádí si nejsem tak moc jistý, stačí se podívat na to co dnes hraje Di Mária každopádně jak už tu někdo psal, jestli takhle chcou hrát proti city tak čistá 2 se krásně nabízí za ten kurz i kdyby za drobné

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám, že Dive María potvrzuje svoji pověst - zrovna vysimuloval a vyválel žlutou pro soupeře.

Reagovat
teenz

Jako Alexis tvrďáku ?

Reagovat
patas92

Alexis aspon neni zakerne prase

Reagovat
FUnk

a navic mel dostat min. zlutou taky

Reagovat
DreamTeam

jojo vubec ho nefaulovali dva ruzni hraci

Reagovat
smazaný uživatel

faul = žlutá?

musí po faulu následovat srdcervoucí brečící scéna na téma "umírám"?

Reagovat
teenz

Scéna alá Alexis tvrďáku ?

Reagovat
DreamTeam

dvakrat drzeni.. jedna zluta tam proste visela ve vzduchu....

valel se diky Xabimu :) pac Angel chtel porkacovat v nadavkach a kdovicem a jiste by pak vyfasoval taky ale Xabi to moc dobre videl a pritisknul ho na travnik a nejspis rekl neco ve smyslu at je v klidu a vali se ..

Reagovat
smazaný uživatel

Di María RED cards boha tu

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho ven

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Nebýt rozhodčí slepý, Madrid hraje o devíti. Snad na to Sevilla zareaguje gólem.

Reagovat
smazaný uživatel

Kto zaco a kedy?

Reagovat
smazaný uživatel

Higuaín a di María za nesportovní chování.

Reagovat
smazaný uživatel

rakiticove zakerne fauly asi nevidis vsak ???

Reagovat
smazaný uživatel

Higuaín ok, Di Maria určite nie, ak má byť toto redka tak podme hrať basketbal radšej

Reagovat
smazaný uživatel

Higuanín měl být venku za nesportovní chování

Reagovat
smazaný uživatel

spaniel co piska vsetko dneska nevidi :D

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl jsem všehovšudy 5 minut. Za co se mohli mordoristi sprchovat?

Reagovat
smazaný uživatel

Těm dvěma tekly nervy.

Reagovat
smazaný uživatel

Co přesně?

Reagovat
smazaný uživatel

Higuaín chtěl hned na začátku nakopnout protihráče, di María zase zkoušel boxovat. Oba sice po faulu a bez trefy, ale taky bez karty.

Reagovat
smazaný uživatel

Klasičtí Madristi, když prohrávají.

Ale jen houšť.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

raktiric uz na ihrisku davno nemal byt

Reagovat
One-Real

Sevilla měla mít těch karet hned několik. Fauly na ně neskutečně přihrávají (hlavně Negredo) a jejich zákroky jsou pěkně tvrdý a nepříjemný. Hlavně stopeři to slušně řežou. Ale jestli nás tim chtěli dostat do nervů, tak se jim to zatim vede slušně.

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrá sa v úžasnom tempe

Reagovat
smazaný uživatel

keby ho tak trafil pästou fu ha tak to by bolo

Reagovat
blaugrana

Botia. Dive Maria a Higuain majú dnes v hlave slušné zatmenie + buri pri čiare.

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, že ho netrefil, mohla být sranda

Reagovat
One-Real

Marně, marně vzpomínám kdy jsem viděl horší individuální výkon, než ten dnešní Di Máriův. Katastrofa je slabý slovo. Neskutečný množství ztracenejch míčů, strašný řešení situací v útoku a hrozný přihrávky/centry. Obrana nefunguje tak špatně, ale ofenzivní část je něco hroznýho. Chybí tomu pohyb, nasazení, nabízení se, moment překvapení. Že přijde Karim a Luka je asi jasný.

Strašně se na to kouká, s tímhle si hodím nějakej peníz za ten kurz v úterý na City, s takovouhle hrou to budeme mít hodně těžký.

Reagovat
panca

dnes jsi psal, ze uz neni tak hroznej v simulovani. Pustil jsem to na 5 minut a zadna zmena

Reagovat
One-Real

nepřijde mi, že by tam předvedl něco strašnýho zrovna on

Reagovat
smazaný uživatel

Jasna redka pre toho debilka..inak Real je uplne trapny a zle sa mi pozera na to, ako sa Cris trapi

Reagovat
smazaný uživatel

Neprehánaj

Reagovat
Free_player

Reagovat
smazaný uživatel

khedira dole pri presingu stale straca .. higuain ked spracuje loptu musi pre nu ist aspon 5 metrov dole benzema hore ...

Reagovat
Free_player

tak zatím hodně moc hustej fotbal ! ... hvězdičky z Realu jsou nervově totál v prde*i a jen díky rozhodčímu hrajou ještě všichni nejvíc k smíchu jsou Di Maria, Higuaín a tradičně Pepe ... jen tak dál Sevilla ! jezdíme

Reagovat
teenz

Pepe ? Aha

Reagovat
CHONG

Nejvíc k smíchu jsi ty.

Reagovat
Free_player

hlavně mi tu nebreč

Reagovat
smazaný uživatel

Díval jsem se na Mafstory, kdo je lepší? Doufám, že Sevilla udrží tento stav, co nejdýl

Reagovat
smazaný uživatel

jaka bola ta nova cast?

Reagovat
CHONG

Na to se fakt někdo dívá? Já jsem viděl jednou asi pět minut a bylo mi úplně trapně i za ty "herce".

Reagovat
smazaný uživatel

Ujde to celkem Byl jsem zvědavý na nové části

Reagovat
CHONG

Jako proti gustu žádný dišputát, ale mně to přišlo fakt naprosto příšerné, takový strašně trapný "humor".

Reagovat
smazaný uživatel

tak jasne, ten humor urcite nevyhovuje kazdemu.

Reagovat
CHONG

To máš naprostou pravdu, sto lidí, sto chutí, mně se třeba hodně líbí Comeback nebo česká Partička a taky jsem se už setkal se spoustou názorů, že jsou to sračky.

Reagovat
smazaný uživatel

Comeback je dobrej, ale Partička se mně líbí víc slovenská

Reagovat
CHONG

Tak ta se mi právě moc nelíbí.

Reagovat
smazaný uživatel

je to dobre a ked mali predstavenia aj v divadlach, tak to bolo super

Reagovat
smazaný uživatel

GUnaGU, to je best

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale inak klasika verim ze otocime

Reagovat
Kokesh

Negredo, co z tebe se stalo za svini? Sevilla jede na max, o tom žádná. Khedira, Xabi a Pepe snesou přísnější měřítko, jinak to je hrůza v čele s Angelem a Pipitou - u obou to je ale brutální bída!!

Reagovat
smazaný uživatel

Negredo 7x za půlku na zemi, akce nedohrává, ale doleží, tím nám to i ulehčuje. Už před zápasem jsem chtěl napsat, jestli zase bude čk za úder na něho, jako se to stalo loni i předloni. To je asi jeho úkol.

Reagovat
smazaný uživatel

...

Reagovat
smazaný uživatel

A co ten Pipa zas zahodil

Reagovat
Kokesh

Neříkej hop, dokud nepřeskočíš...

Reagovat
smazaný uživatel

s kopytem Higuainem může Real na titul zapomenout

Reagovat
smazaný uživatel

ale Benzema je este väcsie kopyto

Reagovat
smazaný uživatel

Tu hovoríte ako keby hrali za nás Halenár so Šebom

Reagovat
smazaný uživatel

Higuain ale podla mna nie je ziadne kopyto..pre mna je daleko kvalitnejsi, ako Benzema

Reagovat
DreamTeam

tak to nepochybne je.. Benzin je proste random player a bohuzel nejhorsi hrac co se tyka nabehu za offside liinii na svete

Reagovat
smazaný uživatel

to tazko ... len mou teraz vidi na higuainovi messiho lebo dal 4 goly ma sediet na lavicke tam patri

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám na opakovačky a ten gól padnul po hrubce Svatýho Ikera. Co to?

Reagovat
smazaný uživatel

"Jen houšť"

Reagovat
DreamTeam

gol padnul po hrubce obrany.. letos ty standartky branime priserne

Reagovat
smazaný uživatel

Nojo, už tři kousky, nejhorší v lize. A v Segundě jsme v tom taky první .

Reagovat
smazaný uživatel

jen letos?

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud mě paměť neklame, tak ani loni to nebyla vaše nejsilnější stránka.

Reagovat
Kokesh

Mně přišlo, že to mají s Trochowskim celkem nacvičený. Ten přetažený druhý centr na něj plus samozřejmě gól.

Reagovat
DreamTeam

nacviceny to je..ale to neznamena ze mame nechat 5*5 metru volneho mista ve vapne :D

Reagovat
smazaný uživatel

A té standartce předcházela hrubka Ikera. Nezavírejme oči před nepříjemnou realitou, kluci.

Reagovat
CHONG

Dneska je to vážně strašná bída, jestli si tuhle "formu" přeneseme i do Ligy Mistrů, tak se bojím nejhoršího.

Reagovat
Free_player

no tak to už aby ses bál ted

Reagovat
CHONG

Tak zajíci se počítají až po honu.

Reagovat
Free_player

né že bych City fandil, ale pokud budou Realisti hrát jako dneska tedka tak žádnej moc velkej hon nebude ...ale José jim dá sodu takže ..

Reagovat
DreamTeam

City porad povazuju na hlavniho adepta Evropske ligy

Reagovat
CHONG

To já Dortmund.

Reagovat
CHONG

Tak já v Premier League fandím City a jejich zápasy sleduji pravidelně a ti teď taky nehrají žádnou petardu, každopádně na ten zápas se neskutečně těším, už na něj čekám pár let, snad bude za něco stát.

Reagovat
smazaný uživatel

No vypadajú nahecovaný, najmä Cris

Reagovat
One-Real

Luka a Karim ve hře, told ya.

Reagovat
Free_player

tak se ukaž Luko

Reagovat
One-Real

Lukaaaaaa

Reagovat
OVi.77

Luka

Reagovat
smazaný uživatel

a potom Higuaín

Reagovat
OVi.77

Tak hlavně že mohl přihrát ale néé, on to radši střeli vedle brány, to je na krumpáč

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no higuaín jen stvrdil, že má dneska hodně špatnej zápas zatim jinak pěkná střela luky

Reagovat
JacoBee

Negredo

Reagovat
smazaný uživatel

Negredo, ty drevo drevene.

Reagovat
smazaný uživatel

tolko casu mal a co vymyslel

Reagovat
smazaný uživatel

toto je higuain skills urcite takych ma este par vo vrecku

Reagovat
patas92

tvl hodinu si to chysta, a pak to takhle zazdi

Reagovat
smazaný uživatel

khedira na kridle coho sa este nedozijem

Reagovat
culé

Reagovat
JacoBee

Ramos

Reagovat
JacoBee

a cristiano

Reagovat
DieFohlenBMG

Reagovat
Free_player

Reagovat
DieFohlenBMG

Ramos

Reagovat
smazaný uživatel

Ramos

Reagovat
One-Real

RAMOS

Reagovat
smazaný uživatel

ramoooooooooooooooooos to bolo niakych 30 cm

Reagovat
FUnk

ramosovi ted balon poskrabal celo jinak Luca

Reagovat
culé

LuKa

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Mjastri sveta v zahadzovaní šancí

Reagovat
OVi.77

Tak nejen že Ramos střílí penalty až někde za oběžnou dráhu, on z půl metru už i netrefí bránu

Reagovat
FUnk

snad nechtel ronaldo penaltu

Reagovat
smazaný uživatel

Kasli uz tam na to Cris, pod spät kam patris

Reagovat
smazaný uživatel

Nechaj to tak na dneska už

Reagovat
smazaný uživatel

ok no

Reagovat
smazaný uživatel

Modrá ústřice?

Reagovat
stas87

lacine a neoriginalne,co tam mas dalej?

Reagovat
CHONG

Proč, chybí ti tam společnost?

Reagovat
madridcan

nechaj tak...vela dovodov tento rok na vyskakovanie nemal, tak to musi nasa malicka ringla dobiehat

Reagovat
smazaný uživatel

Teito trápne rozhodcovské gestá

Reagovat
DreamTeam

Khedira na AM Modric. na CM... nuu... kdyby byl Ozil v pohode tak je na to CM Luka uplne idealni..

Reagovat
smazaný uživatel

mour posli tam kaka ... a rovno aj moratu

Reagovat
DieFohlenBMG

ctyrikrat bude stridat ¨

Reagovat
patas92

tam da Callejona

Reagovat
culé

Reagovat
CHONG

Už může střídat jenom jednou.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, třeba si stoupnou za sebe a rozhodčí si toho nevšimne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

zatim Navas nejlepsi na place

Reagovat
smazaný uživatel

callejona nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ....

Reagovat
DreamTeam

zase hra na dva beky +Xabi ajajaja

Reagovat
One-Real

Ramos - Pepe - Marcelo

Xabi - Sami

Callejon - Luka - CR

Pipita - Karim

Here we go!

Reagovat
smazaný uživatel

hmm takze treba sa tesit na pekne brejky

Reagovat
culé

...Marcelo sa aj tak moc s Pepem a Ramosom neuvidí

Reagovat
smazaný uživatel

hrajete furt 4-2-3-1, jen to podle jmén vypadá trochu víc ofenzivněji

Reagovat
smazaný uživatel

Nejaky dobry stream na Real poprosim

Reagovat
smazaný uživatel

bloodzeed dava real

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Diky obom

Reagovat
smazaný uživatel

konecne uz ide ten zmrd dole ... ale chcel som vidiet rabella

Reagovat
smazaný uživatel

dost mi to pripomina niekedy vresling skoda ze rozhodca zere seville tu agresivitu

Reagovat
smazaný uživatel

co ti to pripomina?

Reagovat
JacoBee

Seville?a real co?...ah, vlastně ty jsi zaslepený.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
OVi.77

Reagovat
Free_player

Reagovat
smazaný uživatel

Sevilla pouzila madridsku medicinku.

Reagovat
FUnk

real na barcu hraje stejne....

Reagovat
FUnk

cicinho

Reagovat
patas92

Reagovat
One-Real

Pepe: Fuuuuuuuuuuuck.

Reagovat
patas92

Ronaldo ...

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že v úterý bude Real pokračovat v podobném světle a my si odvezeme ze SB alespoň bodík.

Reagovat
JacoBee

Cristiano tam pomalu brečí...

Reagovat
FUnk

moc nechybelo, ty jeho vyrazy

Reagovat
Free_player

už má fest na krajíčku no

Reagovat
FUnk

mega zakrok obrance

Reagovat
smazaný uživatel

Lidi, nechci předjímat, ale v tom Madridu se děje něco velmi špatného. Absolutně nechápu to, co Madrid po minulé sezoně hraje. Je zvykem, že nejlepší sezony míval Mourinho ve druhých nebo třetích sezonách u klubu. Platilo to o Portu, platilo to trochu i o Chelsea a stoprocentně o Interu, kde měl po druhé sezoně TRIPLE. V druhé sezoně v Madridu konečně přetrhl Barcelonskou nadvládu, navíc skvělým fotbalem a rekordem v gólech. Teď přišla na řadu třetí sezona a Mourinho, jako kdyby ztrácel půdu pod nohama, a to v sezoně, kdy měl být Madrid úplně nejsilnější, protože tam je už Mourinho třetí rok! Abych to upřesnil, v Portu pracovalo mužstvo bez vážnějších prohřešků, a taky vyhráli naprosto všechno. Chelsea? Začátek parádní, ale potom Mourinho začal myslím čtvrtou sezonu špatně, navíc remizoval na Stamford Bridge s Rosenborgem .. A přišel vyhazov! Až potom Mourinho přiznal, že problémy sužovali Chelsea od začátku sezony. V interu? Parádní jízda, kde neměl vážnější problém s hráčema, a taky to tak vypadalo! Pokud zlobil Balotelli, tak ho přeřadil do béčka, ale byl to pořád jenom individuální problém. Co z toho vychází? Mám za to, že v realu se děje něco v šatně mezi hráči. Možná i mezi hráči a Mourinhem, jak tomu bylo v Chelsea, kdy se proti němu spolčila partička vedená Terrym. Navíc Ronaldovi řeči o odchodu, roztržka mezi Ramosem a Mourinhem po semifinále s Bayernem v Lize Mistrů. Někde tam musí být problém, hoši. Absolutně nechápu, jak tuto sezonu začal Madrid, a když už nějak špatně Mourinho začal, tak to bylo kvůli vnitřním problémům, jako v Chelsea. Věřím, že dřív nebo později uslyšíme pravdu, ale nejde chápat, jak mohl takhle Real začít.

Reagovat
smazaný uživatel

co by sa malo diat zly start do rocnika v u nas nic nove to iste bolo aj minuly rok lenze v tedy aj barcelona stratila

Reagovat
JacoBee

to je hrozně dlouhý

Reagovat
FUnk

do satny nechodim tak nevim co se tam deje, ale vykonu hracu jsou letos krome zapasu s barcou hodne slabe, jak kdyby nebyli motivovani, chybi tam ta dravost a primocarost z minuleho roku....

Reagovat
smazaný uživatel

No právě, něco to muselo zapřičinit. A co jiného by to mělo být, než nějaký konflikt, např. ty Ronaldovi řeči, to nějak zapadá.

Reagovat
FUnk

mozna je to vytizenosti hracu, hodne znich hralo na euru a vypadaji, jak kdyby meli za sebou uz skoro celou odehranou sezonu

Reagovat
smazaný uživatel

Jedna možnost, ale kdyby viděl Mourinho, že jsou hodni střídačky, tak je tam snad posadí, ne?

Reagovat
FUnk

podle me by mel hrat od zakladu luka, ale jako fanouskovi barce v PD musim rict, ze doufam ze se real zvedne, 8 bodu je dost a nevim kdo jiny by potrapil barcu....

Reagovat
smazaný uživatel

ta dravost chyba ale na nu mou sa stazoval po zapase s granadou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Abych byl přesný, a po tomhle zápase se ta krize ještě prohloubí. Ani bych se nedivil tomu, kdyby se teďka v šatně pohádali

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

vypada to tak prave sem si rikal jak letos budou silny....

Reagovat
smazaný uživatel

calllejon callejon tam sa ich vojde

Reagovat
Kokesh

Opět mistrovský tah, odehrát fotbal 10 z možných 90 minut.

Reagovat
JacoBee

Jak mu tam pepé držel tu ruku aby to vypadalo že ho drží

Reagovat
JacoBee

SEVILLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
One-Real

No 8 bodu uz je sila, ale liga je dlouha a je treba verit. Rozhodci nekomentuju. Akorat se vystupnovalo to, co jsem psal po prvnim polocase. Promenit Higuain jednu z tech sanci, spadnout tam ta tyc a nebo mit Ramos aspon trochu serizeny meritka, tak bych veril ze to otocime.

Iker 5

Arbeloa 4

Ramos 6

Pepe 6

Marcelo 5

Xabi 6

Khedira 5

Di Maria 2

Ozil 3

Ronaldo 4

Higuain 3

------

Modrič 6

Benzema 4

Callejon 4

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

ach jo, je mi lito Ronalda, ten je tak silene z formy

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tam! Dobrá práce Sevilla.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
exse

Kdo by řekl že po 4 kolech bude rozhodnuto o titulu.

Reagovat
OVi.77

Reagovat
CHONG

O žádném titulu rozhodnuto není, zaprvé se bude hrát ještě 34 kol a zadruhé v lize je 20 týmů, ne jenom Real A Barcelona.

Reagovat
smazaný uživatel

vypada to s ronaldem vazne?..snad bude moct nastoupit v pristim utkani

Reagovat
stas87

zasa tie lasery ktory picus toto moze pouzivat

Reagovat
X-bano-X

V Španielsku to predávajú na každom rohu.

Reagovat
smazaný uživatel

to je irrelevantní. Koupený to může mít každý, ale jen opravdovej debil to může používat k ozařování hráčů na hřišti.

Reagovat
stas87

ronalda rad veru nemam ale svietit mu do ksichtu pri poslednom ohrozeni branky je kokotina,skoda ze toho cloveka nejde usvedcit av zakazat mu vstup na stadion

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
blaugrana

Ten ronaldo ma pech. Piču hral a ešte sa dokaličil. To zas bude musieť byť o 2 mega viac v zmluve.

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace a poděkování kolegům z Andaluzie.

Reagovat
Rssa

Nechci nic předbíhat, ale tyto zápasy a forma hráčů na podzim můžou zásadně rozhodnout Zlatý míč. A Messi k němu má mnohem blíž nyní

Reagovat
homeles8

mnohe blíž... už ho má 100% vyhranej

Reagovat
smazaný uživatel

No tak i nesoudný Madrista musí uznat, že takhle hrající Krystýna by si neměla na GB letos šáhnout. Je na tom hřišti skoro až směšná.

Reagovat
smazaný uživatel

*Kristýna

Reagovat
smazaný uživatel

Já si myslim, že ten zlatý míč, o kterym tu pořád básníte a řešíte ho, zajímá čím dál tim míň lidí. Klubové úspěchy way more on the first place a pro kazdyho fanouka bude vzdycky nekolik hracu, ktery byt zlaty mic nedostali, jsou lepsi a oblibenejsi-to hlavne, nez jejich drzitele

Reagovat
nani92

no skvelé..z ligy o 2 týmoch, sa už stala liga o 1 týme..

Reagovat
DreamTeam

vloni tomu tak bylo jak to bude letos se uvidi.. je zacatek sezony

Reagovat
homeles8

heh, po 4. kole je jasnej titul pro Barcelonu, to je ještě dřív jak loni pro Real.

Reagovat
CHONG

Tak znovu, o žádném titulu rozhodnuto není, zaprvé se bude hrát ještě 34 kol a zadruhé v lize je 20 týmů, ne jenom Real a Barcelona.

Reagovat
homeles8

ve druhý části máš púravdu, v první ne, už teď je prostě na 100% jasný, že má Barcelony titul. Možná si poprvý v životě půjdu vsadit.

Reagovat
smazaný uživatel

el clasico vyhrame

Reagovat
homeles8

blahopřeju

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

To je hloupost, co říkáš, 34 kol je strašně moc, může se stát naprosto cokoliv, minulá sezóna toho budiž jasným důkazem, Real ztrácel, pak najednou vedl o deset bodů, pak to najednou zase bylo jenom o čtyři...

Reagovat
homeles8

vsadíme se?

Reagovat
CHONG

Jenomže víš jak, to že Barcelona vyhraje titul, to je pravděpodobné ještě předtím než začne sezóna, já jenom říkám, že je sezóna ještě dlouhá, a že ho ještě rozhodně nemají v kapse.

Reagovat
homeles8

jinde bych to neřek, ale v PD je to na 100%

Reagovat
CHONG

Ve sportu není nikdy nic na 100%.

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt blbost,tvrdit,že je Barca mistr 34 kol před koncem,sice jsou náš začátek a nepovedený vstup Realu jako z říše snů,ale vše je velmi daleko.Ukáže se jak Mou je schopen tým psychicky nastartovat.Včera tedy spíš vypadali jako skupina ubrečených dětí z MŠ,ale to oni dělají často.Mužstvo ale sílu má a pokud se do boje o titul vrátí,tak budou ještě silnější.

Reagovat
exse

A zatřetí Barca má titul.

Reagovat
CHONG

Začtvrté jsi šašek.

Reagovat
CHONG

To je fakt v prdeli, to člověk neví jestli se má smát, brečet, omdlít nebo zvracet.

Reagovat
Rssa

Kily, no neříkal jsem to?

Rssa15.09.2012 21:59

"A ušetřili jsme dost sil, Getafe bylo marné. Je to pořád o 5 bodů, po večerním zápase Realu taktéž, očekávám kanonádu a debakl Sevilly."

Rssa15.09.2012 21:55

Heh, se mnou bys to moc nevyhrál. Já se většinou vůbec netrefím (pokud nepočítám to, že řeknu - dneska Messi dá branku ).

Reagovat
smazaný uživatel

to sou veci kazdopadne jesli to sledoval Messi tak ani nebude smutnej z toho ze nehral zaklad

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně třeba zmínit, že Sevilla ten mač (viděl jsem teda jen druhou půlku, ale jsem přesvědčený, že tak hráli i první) odehrála na hraně sebeobětování. Jsem zvědav, jak budou vypadat zítra. Dali do toho hrozně moc. Jak kdyby na něčem ujížděli. Famozní práce.

Reagovat
Kokesh

Njn ale o tomhle to je. Šli do všeho po hlavě, nevypustili jediný souboj, několikrát dohrávali fakt jak prasata.

Dali se přehrát v poklidu, ale to by jsme my museli zahrát úplně odlišný zápas.

Reagovat
Al Capone

Gratulace Seville, hrála opravdu skvěle a zasluožila si vítězství. Jediný kdo se mi od nás líbil tak opět Ramos. Jednoznačně nejlepší stoper světa.

A taky gratulace do Barcelony k titulu. Sice se tomu můžete smát, ale 8 bodů v dnešní la lize prostě nejde stáhnout.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Minulý Real i Barcelona dokázali, že to stáhnout jde.

Reagovat
Messiáš

Panebože Ramos tam plaval jak v bazénu. Mne se naopak líbil spíš Pepe a své si odehrál Arbeloa

Reagovat
FUnk

sevilla bojovny vykon, specialne Navas , jinak real slaby, tech zkazenych prihravek bylo az moc, dnes hrali jako by se videli poprve na hristi a to jsem cekal, ze letosni sezona bude jejich nejlepsi pod Mou., zatim teda slaboucci a hodne to barce usnadnuji, jsem zvedavy jak se jejich vykon zmeni v LM...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak...La Liga nám môže po tomto kole už skončiť ...už nie je o čom

Reagovat
smazaný uživatel

a v utery RM - Man. City pri tyhle forme Realu to bude teda hooodne zajimavy

Reagovat
Al Capone

Tak Barcelonu jsme dali bez problému i v té naší formě, že

Reagovat
FUnk

tak kdyby jste hrali stejne jak proti barce tak vyhrajete, dnes to nebylo ani na blšany

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska mohl hrát Real jak chtěl, mohl dát třeba 10 gólů, ale Sevilla by jich dala 11. Famózní výkon, extrémní nasazení, EXTRÉMNÍ a to prosím téměř celých 90 minut dá se říci. Fanoušci jako vždy bouřiví. Musim říct, že jak mě Real sral svym přístupem na začátku ligy, ak tenhle zápas to nebyl. Tohle byl jeden z tech maximálně 2 zápasů za sezónu, kdy vám takovýhle tým vezme body víc nez zaslouženě. Škoda, že se nám to takhle všechno sešlo na začátek ligy, i kopa smůly, ale nezbývá než výkony uklidnit, zahrát to na pohodový 2. místo a pokusit se vyhrát tu LM

Reagovat
smazaný uživatel

přesně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
One-Real

Já věřím, že kdyby Ramos (nebo prostě v tý době kdy jsme měli ty šance, tak někdo) tu svojí šanci proměnil, tak zabodujeme.

Reagovat
smazaný uživatel

S tim taky souhlasim. Ono na šance to bylo vyrovnané, taky píšu o smůle, která tam rpostě na začátku ligy je. I ta tyč Modriče a zahození Pipity potom bylo mega. Ale Sevilla si to dneska proste doma zaslouzila.

Reagovat
Kokesh

Já jen nechápu, co to Mou zkusil o poločase za hatmatilku. Ozil mohl jít v poklidu na kraj a Higuaín ven. Není žádný umění tam najednou namrdat tři útočníky - počítám i Crise - a doufat, že se výsledek obrátí, navíc když jsou všichni mimo formu. U Benzemy a Crise beru, na nich je ten herní výpadek strašně moc vidět, ale Pipita už mě začíná štvát. Podle mě musí teď cítit daleko větší důvěru, nastupuje pravidelně do základu a jeho největší konkurent se potýká s nególovým apetitem. Kolikrát je herně ale tak mimo, až se mi chce brečet.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim jake jsou pravidla ve španělsku,ale pokud ma hrac krvave zraneni ,tak musi byt osetren,tak nechapu jak mohl ronaldo zahravat primy kop

Reagovat
smazaný uživatel

Chtel ukazat ze je nejlepsi hrac sveta a rozhodnout utkani

Reagovat
smazaný uživatel

velmi ma stve preco hrava v zaklade higuain to je fakt uz silna kava kolko toho spali ... velmi som si prial vymenu higuain - aguero teraz ho to este rok musim znasat ...

Reagovat
smazaný uživatel

benzema je 2x horší

Reagovat
smazaný uživatel

lepsia technika . kluckovanie . presuje ... neni len ma horsiu formu teraz

Reagovat
One-Real

Je to palic, ale Bernabeu ho miluje, ten nesmi odejit. Snad ma jen slabsi obdobi a vynahradi nam to. Takovyhle hraci se nepousti, kor po ty dobe co je u nas.

Reagovat
smazaný uživatel

mne uz to pride ta horsia forma od februara a stale cakanie na jeho formu

Reagovat
smazaný uživatel

City s tim souhlasilo nejak? nevim proc by meli menit lepsiho hrace za horsiho a City penize fakt nepotrebuji

Reagovat
smazaný uživatel

suhlasilo lebo aguero k nam chcel ist len zauradoval mourinho a povedal ze higauina musime udrzat ... vtedy to bolo sami zda higuain + 10 m = aguero taakaaa skoda ... teraz len dufam ze tie falcaove keci o jeho sne hrat v reale boli pravdive

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes jsem na ně hrdej , téměř všichni dřeli na krev, pokud nedostatky, tak fotbalové. Pepe a Higuaín, to je radost se na jejich nasazení dívat. Jsem zvědavej, co na to svaly hráčů, Arbeloa asi nebude sám. Standardka samozřejmě na facku všem, za rok a půl jsme z nich dostali dva góly a teď za necelý rok dvacet?

Sevilla neskutečná, úžasná a hlavně tvrdá. Nemám slov, za poslední roky jsem tohle proti nám neviděl (Atlético bylo loni dvakrát blízko, ale vždy to něco zkazilo), aby hrál soupeř se stejnou intenzitou v 1. i 90. minutě. Mou jako fanda tohoto fotbalu to musí na tiskovce ocenit, vypadalo to, že hraje Madrid proti Madridu, a i proto to měl Undiano hodně těžké. Klobouk dolů před Míchelem, choďte takhle pod nohy soupeřům každý víkend a máte 80 bodů.

Reagovat
Rssa

Myslíš, že to Mourek opravdu ocení ?

Reagovat
smazaný uživatel

To je právě ten problém. Sevilla se dokáže v pár zápasech vyhecovat, ale pak prohraje se Zaragozou po nudnym výkonu (např.). To je úděl těchto týmů, nikdy nebudou mít titul, ale bohatým dokážou občas vzít. Ono, řekněme si to upřímně, to už zrovna tam muselo přijít, poté, co jsme si tam párkrát zahráli tenis

Reagovat
FUnk

ono se zase lepe motivuje proti silnym tymum nez proti zaragoze, psychika umi delat velke divy a pak se snadno muze podcenit slabsi souper a je to tam...

Reagovat
smazaný uživatel

to chapu, ale svym zpusobem je smutne, ze se profesionalove nedokazou jednou tydne na zapas namotivovat, at uz se hraje s kymkoliv. ale rozumim, ze tohle tezko nekdy bude jinak, takova je proste situace.

Reagovat
FUnk

ono to taky muze byt rozpolozenim tymu v satne a ono staci, aby se neco na zacatku zapasu nepodarilo a uz se to veze, v dnesnim pripade to byl brzky gol....

Reagovat
Kokesh

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě Real Sociedad v sezoně 2010/11 na nás takhle hrál, ale tam jsme měli štěstí, že jsme dali góly z ničeho.

Reagovat
Kokesh

Mně vždycky připadá, že si vybereš ze zápasu pomalu vždy nejhoršího hráče a za sebe ho pochválíš. Je to takový kontrast - samozřejmě je lehčí kritizovat než chválit (proto si cením tvých příspěvků, snažíš se vše vidět pozitivně), ale kdybych měl osobně přijít k Pipitovi po zápase a měl ho ohodnotit, určitě bych mu po ramenou nepoklepal...

Reagovat
smazaný uživatel

Já za nasazení jo, za kvalitu ne. Na druhou stranu mě a Pipitu nebrat moc vážně, mám ho rád a užívám si ho v našem dresu v každým zápase. Ale Karim dneska nebojoval, nebyl v žádném ostrém souboji, kterých bylo plné hřiště, takže ani nic mít nemohl. Kdyby hrál celý zápas on, tak nemáme nic. Dneska bylo jasný, kdo z nich si ten znak na dresu zaslouží a i když se Pipitovi tolik nedaří, tak by mě zajímalo, kde je zbytek týmu, protože když nedá Gonzalo, tak nedá nikdo.

Reagovat
-Kopy-

však on hodnotil jeho bojovnost a nasazení a ne celkově výkon...

Reagovat
Kokesh

A to s výkonem nemá nic společnýho? Di Mária třeba má nasazení a bojovnost úžasnou, ale dnes toho prodrbal, zkazil, celkově otřesný zápas. Když např. odehraješ jeden z nejhorších zápasů v kariéře, na co ti je, že tě někdo pochválí za bojovnost...

Reagovat
Kokesh

Respektive k tomu musíš vždy přidat nějakou kvalitu, jinak to vyjde vniveč.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on ji v něčem měl, dostával se tam dobře, otáčel se kolem stoperů, uvolňoval se, dohromady možná víc než 12 ostatních. Teď hrát asi musí, protože jeho konkurence nemá ani tohle.

Reagovat
Kokesh

Jjo to je pravda. Dostal se do krásné gólovky, kterou ale zazdil. Já mu jeho kvalitu neberu, určitě ji má. Jenže jak nedá gól, většinou jde na něj kritika, protože po herní stránce je Karim o třídu někde jinde. Vidím na něm, že by chtěl ze sebe vydat daleko víc, ale někdy bojuje sám se sebou.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže Pipita, když nepočítám 30 minut v jednom El Clásicu, tak včetně repre nedal gól poprvé v sezoně, zatímco Karim se netrefil od května. Mě teda teď vytáčí víc on, protože on nemá ani ty střely, možná jednu za hodinu a půl průměrně mu spočítali.

Reagovat
Rssa

Protože není nic horšího než otřesný výkon a vypuštěný zápas. Když se nedaří, tak se má bojovat, což je profesionalita.

Reagovat
smazaný uživatel

Konecne niekto kto to vidi s Pipom rovnako. Porovnat ho z tohtorocnym Karimom tak mu nie je co vytknut. V nicom nie je tohto roku horsi (dokonca ani v medzihre ) a vo vacsine veci je lepsi. Hlavne dravost cuch na sance, ale dokaze si ich aj sam vytvorit. Je to JEDINY hrac ktory dava tento rok goly (ano mohol ich dat daleko viac). Je to srandovne ze prave na neho je najvacsia kritika.

Ale s hrdostou sa uplne nezhodneme. Ja uznavam Sevilla hrala paradne, na moj vkus az trosku moc tvrdo, zakerne a simulantsky ale OK. Ale za nasadenie by som teda vsetkych urcite nechavlil (Marcelo, Sami, Ozil, Ronaldo a trochu aj Maria). O forme jasne nehovoris ani ty.

Reagovat
Rssa

Co se stalo Ronaldovi?

Reagovat
smazaný uživatel

rozcuchal se.

Reagovat
OVi.77

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nic ne? jen mel krev na ruce

Reagovat
Rssa

Já nevím, já zápasy Realu nikdy nesleduju, ale tady jsem se dočetl, že se nějak zranil a měl krev někde...

Reagovat
smazaný uživatel

to je jen naka odrenina skrabanec vic z toho nebude

Reagovat
Rssa

A jak to vzniklo? Nějaký souboj? Pád? Žádný pseudovtipný komentář, rád bych se dozvěděl pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

proc ti na tom tak zalezi? v padu si proste o neci kopacku ze sevilly udelal malou trznou ranu na ruce.

Reagovat
Rssa

Protože jsem se normálně zeptal a krom pár "vtipných" odpovědí jsem nedostal skoro nic.

Reagovat
smazaný uživatel

no ode me si ji dostal velice jednoduse a vystizne.

Reagovat
Rssa

Však taky dík

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom si myslel, že byl faulovanej, tak upad a když jel na zemi po rukách tak se tam o něco odřel nebo malinko říznul.....žádný zranění......jenom volání o náplast........škoda....ale je pravda že ta jeho frustrace mi uplně stačilo...plus ta naše další celkem vysoká výhra....no nevim esli to eště může bejt lepší :)

Reagovat
Rssa

Dík

Reagovat
smazaný uživatel

volas o normalni odpovedi a tenhle komentar tak beres..? sorry, ale to si klaun

Reagovat
blaugrana

Tiekla krv.

Reagovat
Free_player

zapomněl si doma přepudrovat nos

Reagovat
smazaný uživatel

Real

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Mourinho na konci sezony půjde směr Anglie..

Reagovat
DieFohlenBMG

měl by jit k nasi repre, na tom by se ukázalo jak je to dobrý trener

Reagovat
smazaný uživatel

ja bych to bral, jedina konkurence Barcelony by tim strasne oslabila a navic by zase vzrostla kvalita a prestiz Premier league kterou sleduju porad vic

Reagovat
Kily

achjo, škoda. Mistrovská kocovina? Osm bodů není žádná tragédie v tabulkovém vyjádření, když do konce chybí 34 kol, ale je fakt, že první polovina sezony letos může být v boji o titul klíčová. Real se naprosto zbytečně dostal pod tlak a další zápasy pro něj budou složitější, než by se mohlo zdát, loni to byl tým, který výhry prostě urval, nebo šrotoval soupeře, letos má velké problémy herně a bude muset počítat s psychologickým efektem, jelikož jednak bude pod tlakem s tím, že další ztráta už prostě nebude vítaná a pak hlavně bude rozdíl v přístupu soupeřů, kteří vidí, že s Realem se nedá jenom bodovat, ale dá se s ním odehrát hodně kvalitní zápas. Pro Real nakonec dobře, že příští týden hraje s City, jelikož i případná utrápená výhra nad anglickým mistrem bude mít lepší vliv než jasná záležitost proti Ajaxu.

Sevilla se ukázala moc dobře, jak jsem jí před sezonou vůbec nevěřil, tak o LM klidně může hrát (i když tady je na soudy taky hodně brzy). Negredo reprezentant? A Di María může být rád, že Rakitić neměří o decimetr víc

Reagovat
smazaný uživatel

rakitiic to prehnal proiadne s agesivitou v tomto musim di mariu zastat

Reagovat
blaugrana

Reagovat
Kily

to je hnus, jak někteří dokáží vlastně prasárny svých vlastních omlouvat tím, že jim někdo chtěl sebrat míč a fauloval je

Reagovat
smazaný uživatel

di maria je obcas zkratovitej, to je znamy. tady byl v nekolika sekundach ve 2 soubojich faulovanej a pak se ohnal, o tom zadna. ale z vlastni zkusenosti tu frustraci dokazu pochopit. netrefil ho, nastesti.

Reagovat
Kily

já frustraci beru, ale to nic nemění na tom, co jsem napsal, trefit se, tak je z toho jasná červená karta, za dané situace naprosto nesmyslné oslabit tým, který hraje venku a prohrává

Reagovat
Kily

a navíc ve chvíli, kdy mu rozhodčí dává za pravdu a píská nedovolený zákrok na něho

Reagovat
smazaný uživatel

ani ho nijak nebranim, ale pochopim to sevilla krom fotbalovych prednsoti okopavala celej zapas za zakroky bez karty, tech nalitnuti zezadu pri halvichach tam bylo nezpocet a kdyz proti nekomu takovymu hrajes, nervy tecou. docela se divim, ze se z realu necervenalo.

Reagovat
smazaný uživatel

*nespocet

Reagovat
Rssa

A to se mi lidi smáli, když jsem říkal, že mezi těmito dvěma týmy rozhodne motivace - která u Realu očividně upadá. Že by Pepek vydrtil v tomto Mourka?

Reagovat
FUnk

precti si tohle, tam jsou o tom napsany rozsahle odstavce, jak motivovat tym ktery vyhraje behem sezony vse

Reagovat
Rssa

Nemusím nic číst, já si to s Barcou prožil

Reagovat
FUnk

v satne taky?

Reagovat
-Carles-

Veľká paráda

Reagovat
Kily

jinak nekoukal někdo, kolik v Seville stály vstupenky?

Reagovat
Free_player

Sevilla

Reagovat
smazaný uživatel

No nic, jdu spát. Snad mě z toho osmibodovýho polštářku nebude ráno bolet za krkem.

Reagovat
CHONG

Snad se tím polštářkem zadusíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad se tim zadusí Limberský.

Reagovat
CHONG

Jo ten by mohl taky.

Reagovat
-Carles-

Nervy pracujú

Reagovat
CHONG

Nervová soustava musí pracovat, jinak je člověk mrtvý.

Reagovat
Free_player

to je přímo 8 bodová deka

Reagovat
Liquid

ty seš ale provokatér

Reagovat
homeles8

je to Adolf Hitler!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ne, ten osmibodovej polštář je akorát. Vyspal jsem se famozně.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že sny, který se běžnýmu chlapovi zdají o ženských, tobě se zdají o Barceloně...

Reagovat
smazaný uživatel

tak to, že je teplej si mohl zjistit už dřív

Reagovat
smazaný uživatel

Ale on není homosexuál, to by jeho potřeby lásky uspokojovali muži, jenže jeho potřeby lásky uspokojuje FC Barcelona, takže on je barcelonosexuál...

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Rssa

No, nemůžu říct, že se mi nespalo taky dobře. I přes lehkou nemoc jsem dneska nějak pozitivně naladěn.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

ještě aby ne, remíza se Sunderlandem se nerodí každý den

Reagovat
Rssa

Chlapci překvapili

Reagovat
madridcan

Krasny pocit to musi byt. Zavidim. A vobec by som necakal, ze niekto moze mat taky pocit po styroch kolach v takej lige.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyfotit tabulku, vytisknout a zarámovat. Real Madrid kam jsi šel?

Reagovat
homeles8

Real Madrid skončí 2.

Reagovat
homeles8

možná max. 3., ale níž ne

Reagovat
REPLIKATOR

Barca vyhrála Valencia vyhrála Real prohrál

Reagovat
madridcan

Aj tak urveme titul

Reagovat
smazaný uživatel

ked tak citam diskusiu tak to vyzera takze si real zasluzol prehrat co uz ale dneska som stretol najsexi policajtku za dlhe roky :D:D a este som ju ponukal aj cigou tak sme si spol zapalili :D:D:D

Reagovat
smazaný uživatel

600. Pro Barcu, Lea a Tita

Reagovat
culé

Reagovat
Devil

Koukám,že o titulu v PD už je rozhodnuto v září....

Reagovat
smazaný uživatel

Po čtyřech kolech těch 8 bodů nic neznamená...Real sice asi nebude tak silnej, jako minulej rok, ovšem i u Barcy mi ty čtyři výhry připadají jako první vyhrání, který z kapsy vyhání, stejně se dříve nebo později, až přijde např. náročný program s LM, projeví slabší barcelonská lavička a Vilanovova nezkušenost na postu hlavního trenéra, to se teprv ukáže, jak na tom kdo je...

Reagovat
Rssa

Pokud bude záležet jen na lavičce, tak v tom případě je to v pohodě, protože Barcelona ji má kvalitnější.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá...myslím, že loňská sezona ukázala...

Reagovat
smazaný uživatel

loňskou sezónu nerozhodla kvalita lavičky

Reagovat
smazaný uživatel

A co ji rozhodlo? o tohle bych se klidně přel... Podle mě byla důležitým faktorem barcelonských neúspěchů neschopnost nahradit zraněnýho Villu a s poklesem formy potýkajícího se Xaviho, tam byly špatný alternativy, neříkám že kvalita laviček stoprocentně rozhodla, ale bývá pokaždé jedním z podstatných faktorů v boji o titul kdekoliv na světě...

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodla neschopnost Barcelony zvládat venkovní utkání a větší hlad Realu po vítězství. S tou nedostatečnou náhradou za Villu máš taky pravdu, ale nemyslím si, že lavička rozhodla.

Reagovat
smazaný uživatel

To ale můžu říct i o této sezoně, že třeba Barca přestane zvládat venkovní zápasy a Real ukáže obrovský hlad po vítězství...to jsou ale poměrně abstraktní pojmy, je potřeba najít objektivní skutečnosti, kvůli kterým se tyhle věci dějí...

Reagovat
Rssa

Ukázala co? Ukázala jen to, že základní sestava Realu byla ve větší formě a vyhýbala se jim zranění. Zasloužený titul s hezkou hrou, díky obrovské motivaci. Lavičku má letos Barca nesporně lepší (když počítáme se 100 % stavem obou mužstev).

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře, utněme debatu lepší-horší, podle čeho usuzuješ? Já podle toho, že Real má v kádru 17 až 18 reprezentantů, postově vyvážených, a barcy jich vidím 13 až 14, to mi přijde jako rozdíl...Real sice minulou sezonu odehrál bez zranění, ale taky podle potřeby točil sestavy, s jednou jedenáctkou se sezona odehrát nedá, Barcelona prostě nedokázala určité hráče nahradit, takže lavička byla vcelku podstatná záležitost...

Reagovat
Rssa

Kde jich vidíš tolik? Napočítal jsem sotva 15. Barca 17. A soudím hlavně podle kvality těch hráčů. Jednotlivě.

Minulou sezóny rozhodlo něco jiného než kvality laviček.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to na obou frontách počítaš špatně, zkus to znovu...ještě teda u Barcy jsem zapomněl Songa, ale to nehraje až tak velkou roli, Real jich má pořád víc...ano, máš svoje individuální hodnocení, asi známkování, u každýho hráče, to je ale subjektivní, o tom se můžeme hádat donekonečna, že mně se líbí ten a tobě onen, já jsem zvolil objektivní kritérium počtu reprezentantů, což nemusí být stoprocentně vypovýdající, ale je to pořád objektivní ukazatel...nje jedno, jestli to byl rozhodující ukazatel, nebo druhý rozhodující, to je slovíčkaření, já ale nenahrazení výše zmíněných hráčů připočítávám nedostatečnou kvalitou na lavičce, nevím, kde jinde příčinu hledat...

Reagovat
Rssa

1/ Reprezentanti nejsou výpovědní hodnota (vypovídat - měkké i ), jen jsem ti odpověděl na tvůj nepřesný údaj, že má Real více reprezentantů. Nemá.

2/ Na lavičce ti může sedět kdokoliv, ale když ho nedáš do sestavy, tak ji je jeho reprezentační přítomnost zcela zbytečná. Proto to lze brát jen podle střízlivých odhadů. A ty jsou takové, že Barca má větší škálu možností díky širší lavičce. Není to jen tak ze srandy, proč Mourek moc netočí sestavu.

Reagovat
smazaný uživatel

1) a zároveň 2) To je demagogie, projdi si soupisku a podívej, kdo reprezentuje...Real má víc reprezentantů...a vypovídající hodnota to je, je každopádně objektivní...to, že má Barcelona na lavičce několik nadějných mladíků, neznamená, že má lavičku kvalitnější...jsou to borci, kteří skvěle reprezentují v mládežnických kategoriích, ale ve velkým fotbale ještě nic nedokázali...je to škála nadějí, ne škála zaručené kvality...a co se týče upozornění na moji chybu-jelikož píšu gramaticky správně a chyba se mi občas vloudí, použiju obligátní-chytrý pochopí, hloupý upozorní...

Reagovat
Rssa

1/ Není demagogie. Spočítal jsem to znovu a v letošní sezóně mají Barcelona a Real v kádru 16 reprezentantů, z toho si nejsem jistý, jestli Kaká a Carvalho ještě reprezentují.

2) Na lavičce nesedí pouze mladíci. Je tam obrovská kvalita - to, že teď Alexis, Legenda, Dani či Alba marodí, neznamená, že neexistují. Normálně by byli v základu a seděl by Thiago, Adriano nebo Pedro. Což je obrovská kvalita.

Co se týče hrubek - hloupý ten, kdo odmítá opravdu a upozornění. Já za každé upozornění na mojí gramatickou hrubku poděkuji.

Reagovat
smazaný uživatel

Lžeš. V A-týmu má Barcelona 19 hráčů, kteří nastoupili za seniorskou reprezentaci, kdežto Madrid jich má 18 (včetně Carvalha, Essiena a Kaká, kteří už si za ni nekopli pěkně dlouho). Klidně ti je všechny vypíšu, jestli jsi vážně tak mizerný počtář.

Reagovat
smazaný uživatel

Resp. 18 a 17, ale pointa se nemění.

Reagovat
smazaný uživatel

Lepší mít "slabší" lavičku z odchovanců jako Montoya, Tello, Thiago, Sergi Roberto, Cuenca, Dos Santos, Deulofeu.., než miliardovou lavičku ala Madrid.

Reagovat
smazaný uživatel

A důvod? umíš jen komentovat nebo svůj komentář i nějak zdůvodnit?

Reagovat
smazaný uživatel

Důvod? Co třeba něco jako odchovanci, klubová identita atd.? Kdyby mi někdo do Barcy nabídl na lavičku sedm nejlepších fotbalistů světa, co momentálně nehrají v Barce, tak řeknu ne. Pro mě je důležitější vidět v klubu odchovance, co dostávaj šanci. Ale nečekám, že to "fanoušci" klubů jako Madrid, Chelski, Shity atd. někdy pochopí.

Reagovat
smazaný uživatel

Každýmu v Barceloně a v podstatě i na světě je úplně jedno, co na to řekneš...že se ti líbí barcelonská fotbalová strategie, je taky tvoje věc...tady se ale bavíme o faktické síle lavičky, takže odhoď barcelonské srdce a zapoj mozek...

Reagovat
Rssa

I faktická síla je mnohem větší.

Reagovat
smazaný uživatel

To mi píšeš už zhruba potřetí, ale zatím jsi mi ani jednou nenapsal, podle čeho tak soudíš...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak určitě, ale některé hráče jsi tak nějak vynechal, aby to vypadalo dobře. Pokud jde o miliardy na lavičce, tak Barca patří samozřejmě do špičky.

Reagovat
Masi

Reagovat
Kily

ten náročný program v Lize mistrů se ale projeví nejdříve až v březnu a ne už na podzim, teď mají hráči sil dost a Barcelona snazší skupinu, která ji bude stát méně sil než Real

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik že loni říkal Mourinho, že Real potřebuje bodů na záchranu?

Reagovat
Carlos Juan Pablo

asi 45

Reagovat
Xavi

A teď kvízová otázka.

Tohle je nejhorší vstup Madridu do sezóny za kolik let?

Reagovat
blaugrana

39

Reagovat
Xavi

Dík.

Reagovat
Infi

Huuuu huuuuu

Reagovat
Hristo Stoichkov

Myslím, že Pep to načasování odchodu nemohl zvládnout líp

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to včera na Mestalle vypadalo? Opět jsem byl mimo

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to včera na Mestalle vypadalo? Opět jsem byl mimo

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to včera na Mestalle vypadalo? Opět jsem byl mimo

Reagovat
smazaný uživatel

uff, prosím smazat. Nějak mi furt padá tato stránka.. dík.

Reagovat
Kily

to poslední dobou padá každému a nedaří se najít a odstranit chybku. Já viděl jenom druhou půlku a ofenzíva nepracovala špatně, šance tam byly, asi dvě dobré pak měla Celta. Celkově tři body a Valdez žádnej gól, takže u mě dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

Co rád piješ?

Reagovat
Kily

no vzhledem k současné situaci mám dvě možnosti, co napsat:

1. víno, jelikož tady nehrozí oslepnutí

2. napíšu ti to až na konci sezony

ale od začátku počítám, že to nahraju na Jacka Danielse

Reagovat
smazaný uživatel

dát Messiho čerstvého až na konec zápasu, aby si mohl honit triko.

Reagovat
smazaný uživatel

lol, tak to jsem nečekal, že někoho pobouří i něco takovýho

Reagovat
smazaný uživatel

Je to skandál, Messi by měl dostat doživotní zákaz činnosti, a Barceloně by měli být odebrány všechny tituly(ironie)

Reagovat
smazaný uživatel

je to neetické.

Reagovat
Free_player

Reagovat
smazaný uživatel

Zasluzi si distanc aspon na 25 zapasov. Toto nieje vobec normalne.... Ako si moze niekto ostat na lavicke a potom cerstvy nabehnut do zapasu a strelit 2 goly ?! To je na päsť ...

Reagovat
blaugrana

A dúfam, že odohráme veľa zápasov pred tým klubom, ktorého meno sa nevyslovuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako Real?

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Celta

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

madrid stelesňuje Lorda Voldemorta, tak preto.

Reagovat
smazaný uživatel

Voldemort je ale nejvetsi frajer

Reagovat
smazaný uživatel

Tiskovka Mourinha:

https://www.youtube.com/watch?v=G1wV5z5Ii18&feature=g-high-u

Vedia mi madristi povedať asi, o ktorých hráčoch tam Mou hovorí? Dík

Reagovat
smazaný uživatel

Můj tip: Özil, Marcelo, Benzema, Kaka', Khedira, Xabi, Varane, Ramos.

Reagovat
smazaný uživatel

Xabi a hlavne Ramos ma teda dosť prekvapili v tvojom výbere. Zápasy Madridu nepozerám, ale v každej diskusii sa tú Rámos chváli

Vcelku by ma zaujímalo na základe čoho si zvoli Ramosa

Reagovat
smazaný uživatel

Xabi s Ramosem jsou tam s otazníkem, ale Mou říká skoro všichni, tak jsem to rozšířil. Nemají svoji formu, nejsou tak dominantní v soubojích, možná jsou unavení, může to jít od hlavy. Trojice Benzema, Özil, Marcelo je podle mě "top", Kaka' a Varane sice teď nehrají, ale hráli v přípravě (špatně) a jednoznačně ztratili svoji loňskou pozici. Khedira je zrovna ten, který zářil proti Barce a jinak celkem nic letos.

Reagovat
blaugrana

A čo taký Coentrao?

Reagovat
smazaný uživatel

Coentraa bych tam hned dal, ale on ho po posledním výkonu chválil, od té doby kvůli trestu nehrál.

Reagovat
blaugrana

No veď práve kvôli tomu trestu, nie kvôli výkonom. Myslím, že to, že sa nevie kontrolovať je dostatočný dôvod na to, aby myslel aj jeho v tom jeho vyjadrení.

Reagovat
technecium

slyšel jsem dobře, že kritizoval sám sebe?? je to vůbec možný?

Reagovat
smazaný uživatel

♡ Visca el Barça ♡

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda, kdyby Barca s trochou smuly ztratila s Osasunou a Valenciou, tak to mohlo byt zajimavejsi.

Reagovat
smazaný uživatel

podvody s Messim jí vždy pomohou.

Reagovat
smazaný uživatel

Treba poslat trestne oznamenie ze zostal na lavicke a aj tak dal 2 goly

Reagovat
blaugrana

Keby bolo keby, lietali by chleby a pes by nesral.

Reagovat
smazaný uživatel

A potom by ho roztrhalo.

Reagovat
blaugrana

Reagovat
-Kopy-

měli štěstíčko no

Reagovat
blaugrana

Šťastie praje pripraveným.

Reagovat
2miguel1

minulý rok stratil Real dokopy 14bodov pri vlažnom konci ligy ...teraz stratil 8b po 4kolach....pre Real je to už kritické, možno už neriešitelné ....tu je jasne vidiet aké tažké je obhajoba titulu, preto by som chcel vyzdvihnut prácu Pepa

Reagovat
smazaný uživatel

pracu Pepea ktory ho obhajoval proti teamu, ktory neustale menil strategiu hry a hracov

Reagovat
smazaný uživatel

To je možná ten důvod,proč je v Realu taková morálka,i když neustále mluví o tom,že je největší a nejúspěšnější,tak je poskládán ryze ze žoldáků a téměř bez odchovanců,nikdo nemá pravou sounáležitost ke klubu a pak tady napíšeš ,že klub neustále měnil hráče a strategii.Pak je všem nalito do hlav ,že oni jsou ti nejlepší a když se náhodou nedaří,tak to hráči neumí unést. O titulu rozhodnuto není,Real se do hry určitě vrátí,ale vzhledem k situaci , ve které je, se letos bohužel znovu dočkáme spousty nechutností,jak tomu při jeho neúspěších bývá a celá madridská obec je možná ještě spokojenější,když se např. Pepe projde Messimu po ruce,než když se vyhrává.

Reagovat
smazaný uživatel

Barca Real

Reagovat
Aldeano

Espanyol dnes hrál moc hezky Snad se v tabulce pořádně vyšvihne

Reagovat
Aldeano

Ale nechápu to vyloučení Longa. Ta první žlutá, ikdyž přísná, ano. Ale ta druhá? Více než přísná..

Reagovat
Messiáš

Ten Longo vypadá velice slibně, myslím, že o něm uslyšíme. To vyloučení zas ukázalo, jací španělští sudí sou komedianti.

Reagovat
smazaný uživatel

Barca goooo

Reagovat
smazaný uživatel

Adurizovi to docela padá. To jsem nečekal.

Reagovat
Kily

jde mu to, škoda, že takhle nehrál už ve druhé půlce loňské sezony, byly by to dvě mouchy jednou ranou

Reagovat
smazaný uživatel

Hroza a des Sklamala cela ofenziva. Uplny nezaujem o hru. CR je zada sa frustrovany a nejavi taky zaujem. Higuain opat raz zahodil obrovsku sancu. Kolko krat? Ten hrac mal ist radsej do PSG a mohli sme zato ziskat Aguera. Velmi skareda hra z nasej strany. Vyzera to ako by srali na Ligu a idu len po titule v LM. K takemu to pristupu len jedine

Reagovat
madridcan

http://www.youtube.com/watch?v=OF07B2in4mw z dnesneho zapasu

Si pamatam, ze za rovnaku situaciu dostal svojho casu aj Robinho cervenu kartu proti Seville

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea chce krídelníka Barcelony

Londýnsky veľkoklub by do svojich radov rád získal krídelníka Barcelony Gerarda Deulofeua.

Podľa Daily Star Sunday sa európski šampióni pripravujú na zisk osemnásťročného futbalistu ponukou v hodnote osem miliónov libier. Chelsea sa pokúša odlákať talentovaného hráča z tímu, ktorý dokázali poraziť v semifinále Champions League ešte pred tým, ako s katalánskym klubom podpíše nový kontrakt.

Deulofeu je jedným z posledných talentov z produkcie Barcelony, ktorá ho nominovala do zostavy na zápasy Ligy majstrov.

Reagovat
SIRBRANIKE

Deulofeu je pekný sobček, ale ak sa pripojí časom k Áčku, tak ho kabína zrovná...

Predal by ho len blázon...

Reagovat
smazaný uživatel

Velkoklub...

Reagovat
smazaný uživatel

8 mega? To by nemohl Roman myslet vážně.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Moc bych se nesmál, to je víceméně jeho klauzule (10 mega euro).

Reagovat
blaugrana

Btw, Ganso už je v Sao Paole. Neymar v zime poputuje smerom do Barcy?

Reagovat
smazaný uživatel

V Brazilii sa hra system jar/jesen ?

Reagovat
blaugrana

?

Reagovat
smazaný uživatel

Ak sa nemylim, tak v Brazilii sa hra system jar/jesen, preto by ten zimny prichod Neymara nemusel byt nerealny.

Reagovat
blaugrana

Jaj tak. No je to asi tak, lebo do dokonca ostáva 13 zápasov. Takže ten príchod je fakt možný. I keď mať Messiho, Villu, Pedra, Sancheza, Neymara, Cuencu a Tella...tak to už by bola slušná nálož.

Reagovat
smazaný uživatel

No a už jste tu prozřeli? Nebo ho tu pořád většina nechcete?

Reagovat
blaugrana

Tak nech by hral ako hral, zarobil by také LOVE, že by sa z nich vedeniu zatočila hlava.

Reagovat
smazaný uživatel

Já osobně jsem v jeho případě teď spíš pro. Nevím, jak prospěje sportovně, ale ekonomicky by nám mohl pár dalších posil zafinancovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Toho Gansa nechápu.

Neymar utichnul, ale nevěřím, že by se takovej megapřestup upekl v zimě. Kor KDYBYCHOM (zdůrazňuju to slovo) měli takový nebo větší náskok v lize.

Reagovat
blaugrana

Tjn. S jeho zimným príchodom by sa dalo reálnejšie počítať, keby sa Barce v lige nedarilo, ale ak to pôjde takto ďalej, to to skôr príde až v lete, prípadne po MS 14. Každopádne prísť by mal až po odchode Davida.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co na tom nechápeš? Santos je docela slaboučkej, potřebuje dobré spoluhráče.. Navíc v Sao Paulu bude mít víc reprezentačních spoluhráčů se kterýma se bude sehrávat... V Brazílii dělají fakt všechno pro to, aby na MS uspěli...

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu, proč nešel do Evropy. Dlouho se spekulovalo o AC, které by teď mohlo pustit chlup, a kterýmu by tam Ganso zapadnul jak esesák do zákopu.

Škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni se bojí, že přestupem do Brazílie ztratí třeba půl roku, než se aklimatizují.. Navíc tamní liga prožívá boom.. Sao Paulo nemá o nic moc horší kádr než AC..

Reagovat
smazaný uživatel

1. Chápu je s tou olympiádou. (Čímž koriguju svůj prvotní příspěvek.)

2. AC je teďka v takovým stavu, že jsem asi ještě ve své "kariéře" slabší AC nezažil, takže je možné, že je SP lepší, nicméně Evropa je zkrátka Evropa. To musíš zase chápat ty.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych to možná chápal, ale naprosto chápu Brazilce, kteří v té lize zůstávají, protože vidí, že ta liga je na vzestupu, že rostou nové stadiony, lijou se do ní větší prachy, chodí čím dál více fanoušků.. Brazílie je obrovská země s 200 miliony obyvatel a všichni jsou do fotbalu zažraní, jak nikde.. Fotbalisty mají taky skvělý. Prostě jim nedělá problém zůstat doma, než jít do pro ně ustupující Itálie, která jim nenabídne o nic moc víc..

Reagovat
smazaný uživatel

hmmm, zajímavej pohled. Je to k zamyšlení.

Reagovat
smazaný uživatel

*Z Brazílie..

Reagovat
blaugrana

Kde vyspeje viac po taktickej stránke? Myslí, že určite v Eúrope a keďže sa Brazília bdue konfrontovať najmä s europskými tímami, tak by bolo lepšie, keby ich hráči hrali viac v Európe.

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně beru Neymara jako hotovýho. A jestli přijde v létě 13 nebo 14, je jen otázka, kdy bude chtít Sandro ukázat "ramena".

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, Falcao, zaspievame si: En ten týký daj dva fíký Pome na polcasovy over 1,5

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Tak letos bude PD už jenom o jednom týmu

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, o matrackach

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím si. Andaluzani Barcu ještě šeredně proženou. A to jsou za ní v závěsu hned dva.

Reagovat
alcantara

Dali sme styri goly na Getafe, Madrid nedal gol v Seville Co sa to deje?

Reagovat
smazaný uživatel

kua rozhodca, pískaj konec, mne to stačí

Reagovat
smazaný uživatel

čerta, a zrovna po prihrávke DC19

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Chelsea má podle anglických médií velký zájem o mladíka Barcelony Gerarda Deulofeua. Blues údajně připravují konkrétní nabídku, chtějí se pokusit 18letého útočníka získat dřív, než podepíše novou smlouvu.

Hlavně, že v jejich akademii mají talenty nakupovaný z celýho světa, ale kvalitu hledají v La Masii. Odpor a hnus.

Reagovat
smazaný uživatel

Dělá tam vlastně ten Txiki ředitele, nebo ne?

Reagovat
exse

Doufám že Gerarda nezískaj, toho by v tak nefotbalovým týmu bylo škoda, ale když jo tak ať tam daj nějakou výkupní klauzuli jako s Bojanem, tak by jim ho Chelsea mohla dovychovat pro velkej fotbal a on by se vrátil už jako hotový hráč, což by možná nebylo až tak špatný, přece jen v Barce se do A bude velmi těžko dostávat.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to Tituv oblíbenec, takže kdyby současnej realizační tým vydržel delší dobu, tak tu šanci na A-tým rozhodně má. Ale u něj se o A-týmu dá hovořit až tak za 2-3 roky.

Reagovat
exse

Tak samozřejmě že do širšího kádru áčka by měl patřit už teď, protože to je vyjímečný hráč, ovšem na to aby se dostal třeba do základu nebo hrával častěji bude potřebovat mooc času, minimálně ty 3 roky a teď je otázka jestli by pro něj nebylo lepší jít někam jinam, ty 3 roky hrát základ a pak se vrátit jako hotový hráč, podobně jako Pique nebo Fabregas. Těžko říct co by pro něj bylo lepší, každopádně já bych se nezlobil kdybych ho vídal v základu nějakého týmu PL, PD nebo SA.

Reagovat
smazaný uživatel

me Deulofeu bavi svou hrou vic nez Tello a Cuenca, i kdyz musi asi jeste dozrat na Acko ale neprodaval bych ho

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
OVi.77

S tím co hrajou asi těžko, ale mezi první 4 budou

Reagovat
smazaný uživatel

A s Granadou se zápas nehrál? Můžete se plácat pro ramenou, že těch 9 titulů z LM máte, ale současnou a budoucnost patří jinému týmu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SIRBRANIKE

Panebože, máme za sebov 4kolá, titul može získať kľudne s 10b. náskokom jak Real, tak FCB.

Madridisti by rozhodne nemali strácať vieru,veď vás netrénuje Bílek... Ešte nás pekne popreháňate a bude to zaujímavé...

Reagovat
-Carles-

Atléti si robia z Raya trhací kalendár

Reagovat
smazaný uživatel

Simeone je fakt borec.

Reagovat
blaugrana

Atletico je zatiaľ ako pyton. Svoju korisť zožerú v celku a na konci vyvrhnú rohy a kopytá.

Reagovat
kiwwi

este ze si napisal "zatial"

Reagovat
OVi.77

Ale i taková kořist dokáže někdy těma kopytama pokopat jak je vidět v závěru

Reagovat
blaugrana

Pojeba*é pathetico. Toto je fakt moc. Keby mi odsrali tiket tak ma tu asi rozjebe.

Reagovat
smazaný uživatel

škoda

Reagovat
blaugrana

Reagovat
smazaný uživatel

chjo

Reagovat
blaugrana

Neskutočné ma to vytočilo. Debilný esport ukazoval koniec a výsledok 4:2 a potom pozerám 4:3 a že sa ešte hrá a už ma začalo vyvracať.

Reagovat
smazaný uživatel

zabanujte toho primitiva

Reagovat
smazaný uživatel

AUPA RAYOOOO!!

inak pre autora je to LEO Carrilho, celým menom Leonardo Carrilho Baptistao

Reagovat
SIRBRANIKE

Mňa len zaráža kam sa vytratil Cuenca, veď v minulej sezóne hral o triedu lepšie než Tello..

Reagovat
smazaný uživatel

je zraněnej

Reagovat
SIRBRANIKE

jj, zranené koleno, to bude na dlhšie...

Reagovat
j_mrazik

Docela začínám chápat CRonalda, že je nasranej, bez ohledu na tohle kolo byl už Real v podstatě ze hry o titul. Tohle Barcelona už jen tak nepustí. Kam půjde Mourinho teď?

Reagovat
smazaný uživatel

City nebo PSG. Tomu druhýmu dávám víc procent, protože ve Francii ještě nebyl.

Reagovat
blaugrana

Hráme CHL v stredu a madrid v utorok. Potom nechápem, prečo hráme ligový zápas už v sobotu a madrid v nedeľu. I keď hráme doma s granadou a madrid vo vallecane, tak je to divné.

Reagovat
-Carles-

Náskok je už 8 bodov, Madrid musí začať hádzať polená pod nohy, aby náskok znižovali, keď už to nedokážu na ihrisku

Ale hráme 2 zápasy na Camp Nou v priebehu 4 dní s relatívne slabými súpermi, na začiatku sezóny to nie je žiadny extrém, predpokladám že Tito opäť skvele namieša zostavu a pohodlných 6 bodov bude na tanieri.

Reagovat
smazaný uživatel

vůbec nejde o to, jestli se to zvládne nebo ne. Jde o to, že to zase na svazu nezvládají.

Reagovat
-Carles-

Tak oni podla mňa vedia čo robia, to nebude tým že sú neschopní ale tým že majú nejaký konkrétny zámer. O aký zámer ide si domyslí každý sám.

Reagovat
blaugrana

Tjn. Keby sme mali hrať teraz vonku v Moskve a potom cestovať ešte do granady, tak by to bola celkom nálož, ale takto sa to snáď nejako zvládne. ALe je dobré. že hráme pred madridom.

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám na to taky. Docela špína. Barca hraje neděle, středa, sobota .... sobota

Real hraje neděle, úterý, sobota, sobota.

Pro ně ideál. Pro Barcu na hovno.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ne. Real hraje dokonce neděle, úterý, neděle .... sobota. Tak je to pro ně ještě lepší. No to je vrchol.

Reagovat
blaugrana

Hold kalendár pre madrid bude túto sezónu veľmi variabilný.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já nevím, ale kdyby jsme to hnali do extrému, tak je na tom Real hůř.

Podle mě je mít o den míň času před zápasem s Man City (plus musíme brát ohled i na to, že Real hrál až od 22:00) horší, než mít o den míň na přípravu před domácím zápasem s Granadou, kterou by jsme měli porazit i v kombinované sestavě.

Reagovat
blaugrana

Sme na tom horšie a hotovo.

Reagovat
madridcan

nekza im to

Reagovat
smazaný uživatel

to samozřejmě není pravda. Termíny FIFA nestanovuje śpanělský svaz, takže s tím nic udělat nemohl. Real hrál v neděli stejně jako Barca naprosto oprávněně. Termín LM zase nestanovuje španělský svaz a nic s tím udělat nemůže, ale už může udělat ten rozpis tak, aby hrála Barca v neděli stejně jako Real, nebo mohl hrát Real klidně už v sobotu, aby měl na přípravu stejně času a Barca v neděli (klidně i v pondělí). Pak je týden volno, takže by to bylo oběma mužstvům u řitě.

Takhle má Real na přípravu ve dnech 2-5-7. Barca 3-3-7. A berme na vědomí, že jedinej termín, kterej mohl španělskej svaz ovlivnit, je ten prostřední. A podělali to.

Reagovat
madridcan

S Rayom to ja tento rok bude zabava. Ach jaj.

Reagovat
smazaný uživatel

No nevím - Slovenština není tak úplně mým šálkem kávy, ale že jsi napsal blbost, vím docela jistě.

Reagovat
blaugrana

Ona ta veta mala znieť takto:

S Rayom to AJ tento rok bude zabava. Ach jaj.

Reagovat
smazaný uživatel

Real hrá o záchranu, Rayo útočí na poháre, proste sme najzábavnejší v Madride, asi aj v lige

Reagovat
alcantara

"Messi lleva más goles que todo el Madrid"

Reagovat
blaugrana

Reagovat
-Carles-

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

Ten tretí gol Raya. Pane Bože ta obrana AM.

Reagovat
smazaný uživatel

inak včera Chori ukázal, že to bude veľmi platná posila, za tento ťah vedeniu klobúk dolu

Reagovat
smazaný uživatel

Trochu zajímavostí:

1. Barca jen třikrát v historii vyhrála úvodní 4 mače v lize a vždy z toho byl na konci ligový titul.

2. Tito by musel vyhrát ještě proti Granadě, na Pizjuanu a doma porazit Mordor, aby vyrovnal Pepka.

3. Fňukýnho ještě nikdy v historii nezačal se svým týmem ligu takhle špatně. A docela o parník. Zatím jeho nejhorší start byl v první sezoně v Leirii - 1 výhra, 3 plichty.

4. Ozil trénoval s náhradníky. Na jeho fleku u nejlepších ho nahradil Modrić.

5. Real by musel překonat svůj rekord, aby ještě předstihnul v lize Barcu.

6. Barca může být 2. tým histori, který by mohl vyhrát ligu systémem start-cíl. (ŤUK, ŤUK, ŤUK)

Reagovat
smazaný uživatel

5. ?

Reagovat
smazaný uživatel

Největší ztrátu zatím dohnal Real 7 bodů.

Rekord drží Barca - dohnala jednou 9.

Reagovat
smazaný uživatel

ja fakt zastne ako barcelonsky fanusikovia su naivny ... to si fakt myslis ze barcelona nestrati ani bod ???? ... to je nemozne

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
alcantara

Nevadi

Reagovat
JacoBee

Reagovat
-Carles-

Reagovat
smazaný uživatel

To je nějaký bod 7?

Reagovat
madridcan

Ja skor zasnem, ze co to je za novy drbnuty trend davat vsade T. Uzasnty, zastnem...Štura by jeblo.

Reagovat
culé

Reagovat
blaugrana

On to nie je trend. Tí tupci si myslia, že sa to tak píše.

Reagovat
blaugrana

Pre Krista Boha. Nauč sa konečne gramatiku. Toto už nie je normálne.

Reagovat
X-bano-X

Na to si polož otázku, či si fakt myslíš že Real už nestratí ani bod?

Reagovat
DreamTeam

tak 2x porazi Ueafalonu a je to opet na ostri noze.. o to bych se vubec nebal.. spis se bojim ze hraci proste budou chtiti hlavne ligu mistru

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele