4. kolo
16.09.2012 16:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Granada CF - Deportivo La Coruña 1:1

Lokální derby mezi Granadou a Deportivem La Coruňa skončilo smírně remízou 1:1. Ani jeden z týmů nebude se svým výkonem spokojen, neboť zbytečná dělba bodů je Deportivu až příliš dobře známá a Granada pro změnu přišla o další domácí vítězství proti přímému rivalovi v tabulce.

Stejné problémy, které Granadu pronásledovaly loni, se znovu vrací. Třicet pět branek v minulé sezoně nakonec stačilo k vydřenému sedmnáctému místu a letos po čtyřech kolech zůstává kolonka vstřelených gólů zoufale nízká. Pouhé dvě branky za 360 minut hry odsuzuje granadské k boji o holé přežití a ani domácí střetnutí s Deportivem na tom nic nezměnilo. Přestože se domácí mohli těšit optické převaze, většímu držení míče i počtu rohových kopů, byli paradoxně nebezpečnější jejich soupeři.

První branku zápasu vstřelil Nelson Oliveira čtyři minuty před koncem prvního poločasu. Stalo se tak po hrozivé chybě granadské defenzivy, kde se Mainzovi nepovedla malá domů a Toňo už nedokázal nastalý požár uhasit. Portugalský útočník tak měl okamžitý přínos - naskočil na hřiště jen dvě minuty předtím kvůli nepříjemnému zranění klubové ofenzivní jedničky Rikiho, který opustil hřiště s podezřením na zlomený nos.

Trápení Granady vepředu dokázal tišit snad jen Chilan Orellana, který však v závěru nepochopitelně střídal a v honbě za body tak přibyla domácím další překážka. Nakonec se jim přece jen povedlo alespoň vyrovnat díky akci po levé straně, kdy deset minut před koncem zápasu Romero centroval a Floro Flores mířil přesně. Díky této brance má Granada první letošní ligový bod, který se musí snažit co nejdříve rozmnožit, jinak se sestupovým vodám nemá šanci vyhnout.

Autor: Martin Kantor / marca.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele