Primera Division souhrn - 21. kolo

27.01.2008, 00:03, aktualizováno 27.01.2008, 23:08
Komentáře a souhrny
Real Madrid v šlágru kola přestřílel Villarreal a vítězstvím 3:2 zvýšil svůj náskok na druhou Barcelonu už na devět bodů. Katalánci jen remizovali v Bilbau a body ztrácely i další celky z popředí, Atlético prohrálo na Mallorce, Espanyol doma s Betisem. Z další pohromy se vzpamatovává Valencia, podlehla doma nováčkovi z Almeríe a klesla do druhé poloviny tabulky. Ze tří bodů se naopak raduje Sevilla.

Sevilla FC - CA Osasuna 2:1

26.01.2008 22:00

Góly: 55. Christian Poulsen, 90. Luís Fabiano (pen.) - 69. Kike Sola

Sevilla díky gólu Luise Fabiana v závěru utkání zvítězila nad Osasunou 2:1, po dvou porážkách si tak připsala na své konto tři body a je na průběžném sedmém místě.

Úvodní čtvrthodina zápasu se odehrávala především ve středu pole, a tak viděli diváci na stadionu Ramóna Sáncheze Pizjuána první střelu až v 16. minutě, kdy pálil zpoza vápna Dani Alves, jeho tvrdý pokus skočil dva metry vedle pravé tyče hostující branky. Další nebezpečnou akci domácích měl na svědomí Jesus Navas, který se dostal ke střele z dvaceti metrů, brankář Ricardo pokus mladého záložníka Sevilly jen vyrazil, zkušený gólman však svoji chybu odstranil zákrokem proti následné dorážce Luise Fabiana. Hosté poprvé výrazněji zahrozili až v jednatřicáté minutě, kdy Monreal centroval do pokutového území a domácí útočník Luis Fabiano si dal málem vlastní gól, když hlavou jen mírně tečoval míč a ten skončil na tyči. Pár minut nato už pálil z velkého úhlu Luis Fabiano na správnou branku a jeho pokus vyrazil Ricardo na roh. V závěru poločasu to byl znovu Luis Fabiano, který to po přihrávce Jesuse Navase zkoušel patičkou, po teči jednoho z bránicích hráčů měl Ricardo co dělat, aby míč ukryl do rukavic.

Druhý poločas začal přízemní ranou agilního Jesuse Navase, Ricardo byl na místě. Španělský brankář musel předvést další dobrý zákrok proti střele Capela z dvaadvaceti metrů. V 55. minutě se fotbalisté Sevilly dočkali, na Chevantonův centr z přímého kopu si za obranu hostí naběhl defenzivní záložník Poulsen, jenž bez problémů usměrnil míč z voleje za záda Ricarda – 1:0. Z vedení se radovali Andalusané jen necelou čtvrthodinu, v 69. minutě totiž obešel na levé straně hřiště střídající Kike Sola střelce prvního gólu Poulsena a přesnou střelou na zadní tyč srovnal skóre na 1:1. Dani Alves chtěl zvrátit skóre na stranu Sevilly hned poté, ovšem Ricardo se proti jeho tvrdé střele z přímého kopu vytáhl a vyrazil jí na rohový kop. Čtyři minuty před koncem základní hrací doby uviděl druhou žlutou kartu stoper Josetxo, závěrečné minuty tak dohrávali hosté o deseti. V devadesáté minutě odpískal rozhodčí Iturralde González velmi přísnou penaltu proti Osasuně poté, co Javi Garcia údajně zahrál rukou v pokutovém území, Garcia navíc uviděl druhou žlutou kartu a tudíž musel nedobrovolně opustit hřiště. Luis Fabiano se z penalty nemýlil a čtrnáctým gólem v sezoně zajistil Seville vítězství.

Více informací k zápasu

Recreativo Huelva - Getafe CF 1:3

27.01.2008 17:00

Góly: 16. Javier Camuñas - 2. Juan Ángel Albín, 44. Esteban Granero, 90. Manu Del Moral

Souboj týmů z druhé poloviny tabulky pro sebe rozhodlo madridské Getafe, jež zvítězilo na hřišti Huelvy 3:1. I zde rozhodl rychlý start hostí a branky v závěrečných minutách obou částí hry. Getafe se vymanilo o trochu víc ze dna tabulky, kam se naopak přiblížilo Recreativo.

Trenér domácích Muňoz udělal pouze jedinou změnu v sestavě, když nahradil na levém kraji obrany Calva Moyou. To dánský kouč Getafe Laudrup zamíchal ze základní jedenáctkou víc. Do středu zálohy nastoupil místo Casquera Celestini, obrana pak doznala změn nejvíc, Maria nahradil Belenguer a Córteze Rumun Contra.

Začátek zápasu byl v podání Getafe bleskový. Ve 2. minutě v protiútoku se Albín zbavil Bouzóna i Cácerese a překonal Sorrentina. Z dalšího protiútoku měl šanci i Manu del Moral, ale neproměnil. Ovšem po čtvrthodině se z dalšího protiútoku, tentokrát domácích zrodilo vyrovnání. Rubén de la Red ztratil míč, ke kterému se dostal nakonec Camuňas a ostrou střelou nedal Abbondanzierimu šanci – 1:1!

Až do konce poločasu mělo mírnou převahu Getafe, za kterou nakonec sklidilo zaslouženou odměnu. Ve 43. minutě překvapil aktivní Granero brankáře Sorrentina z přímého kopu, který jeho střelu podcenil, a Getafe se opět ujalo vedení.

Ve druhé půli měli více ze hry domácí, ale na štíru byli s proměňováním svých šancí. Hned po změně stran měl nečekanou šanci po odraženém míči Cáceres, ale Abbondanzieri byl pozorný. V 59. minutě vystřelil nebezpečně domácí Jesús Vázquez, ale jeho střela se otřela o tyč. Další velikou šanci zmařil Sinama Pongolle, který po samostatném průniku střílel nad. V 80. minutě nevyužil další šanci ke srovnání Aitor, který před brankářem Getafe přestřelil.

V nastaveném čase tak přidal tříbodovou pojistku bývalý hráč Recreativa Manu del Moral. Hbitý útočník hlavičkoval do sítě pas Cortése, ale z respektu k bývalým fanouškům gól ani neoslavoval. Getafe prodloužilo triumfem na jihozápadě Španělska šňůru vítězných zápasů na čtyři.

Více informací k zápasu

Racing Santander - Real Zaragoza 2:2

27.01.2008 17:00

Góly: 4. Iván Bolado, 90. Mohamed Tchité - 60. Diego Milito, 84. Albert Celades

Racing zachránil remízu se Zaragozou na domácím stadionu El Sardinero až v poslední minutě, kdy se trefil Mohamed Tchite. Santander zůstává v tabulce šestý, Real se posunul na dvanáctou pozici.

Nový trenér Zaragozy Javier Irureta rozhodně nemohl být spokojen s úvodem utkání, už ve čtvrté minutě se totiž v pokutovém území dostal ke střele Ivan Balado, který dokázal prudkou ranou překonat brankáře Cesara Sancheze – 1:0. Balado mohl zvýšit vedení Racingu hned poté, v podobné pozici jako vstřelil první branku však tentokráte mířil vedle. Na druhé straně spálil velkou šanci Diego Milito, jenž hlavičkoval zblízka mimo branku. Argentinec se dostal do další příležitosti krátce před koncem prvního poločasu, po centru Luccina ale hlavičkoval jen do připravených rukavic Fabia Coltortiho.

Vyrovnaní se hosté dočkali po hodině hry, Luccinovu střelu z přímého kopu nedokázal brankář Coltorti zkrotit a pohotový Diego Milito bez problému dorazil míč do branky – 1:1. Na hřiště poté přišel domácí útočník Tchite, který nahradil Balada a dostal se ihned do šance, jeho střela pravačkou však mířila těsně vedle. Šest minut před koncem základní hrací doby našel agilní Milito záložníka Alberta Celadese, a ten se v dobré pozici nemýlil – 1:2. Racing vrhl všechny síly do útoku a nakonec se mu to vyplatilo, v nastaveném čase vyslal Sergio Sanchez útočníka Tchiteho, jenž nikým neatakován srovnal skóre na konečných 2:2.

Více informací k zápasu

Real Murcia - Levante UD 2:3

27.01.2008 17:00

Góly: 46. Iván Alonso, 89. Vladan Kujović (vl.) - 73. Álvaro, 82. Riga Mustapha (pen.), 90. Pedro León

Fotbal plný gólů byl k vidění v Murcii, v papírově nejméně zajímavém utkání. Na půdu klubu, který je výrazně poznamenán boji o záchranu zavítal totiž dokonce beznadějně poslední celek tabulky – Levante. Přesto nakonec z přestřelky vyvázlo jako vítěz, když díky Gilově gólu v poslední minutě vyhrálo 3:2.

První poločas ovšem takové střelecké hody rozhodně nezvěstoval. Obě mužstva se spíše jen oťukávala, aby pak na sebe pořádně vlétla v druhém dějství. Poprvé se v šesté minutě o slovo přihlásili domácí, když po faulu na Baiana kopal Gomez z hranice šestnáctky přímý kop, ale míč poslal nad bránu. O tři minuty později se na druhé straně vytáhl Notario se zákrokem proti pěknému pokusu Iborry přes hlavu. V 19. minutě byl blízko zase Baiano, tentokráte už ve vyloženější šanci trefil tyč. Regueirův volej z levé strany pokutového území neměl také daleko ke gólu. Tentýž hráč později z dálky také neuspěl.

Druhý poločas načal hned v první minutě překrásnou trefou Ivan Alonso a za necelých deset minut to mohlo být 2:0, ale Rosineiova slušná střela se neujala. O dvě minuty později z podobné pozice nepálil přesně ani Gomez. Gólman Levante Kujovič pak musel po hodině hry zasáhnout proti povedenému kopu Garcii ze standardky. Ale v 73. minutě přišlo pro Levante kýžené vyrovnání, o které se v posledních minutách tak snažilo. Nejprve ještě Notario vychytal střelu Leona, ale z následného rohového kopu Rigy inkasoval po hlavičce beka Alvara. Osm minut před koncem se hosté dokonce dostali do vedení, když Riga neomylně proměnil penaltu a otočil skóre. Navíc byl vyloučen domácí Mejia.

Za hosty málem rozhodl Leon, ale v 88. minutě si na něj opět počíhal Notario a nakonec tato spálená šance mohla být pro Levante osudová. O minutu později totiž Rosinei oživil vidinu Murcie na bodový zisk z tohoto utkání, když si po jeho akci dal vlastní gól brankář Kujovič, ovšem poslední slovo měl nakonec Leon, který do třetice na soupeřova brankáře vyzrál. To už běžela poslední minuta zápasu. Murcia už tak odpovědět nedokázala a s Levante překvapivě prohrála 2:3.

Více informací k zápasu

RCD Mallorca - Atlético Madrid 1:0

27.01.2008 17:00

Góly: 21. Juan Arango

Mallorca si poradila na svém svatostánku Son Moix s Atlétikem Madrid. Ostrované se tak dočkali po sedmi zápasech vítězství a posunuli se v tabulce na třinácté místo, naopak madridský klub prohrál druhé utkání v řadě, i přesto však zůstává na čtvrtém místě.

První smysluplná akce přišla v patnácté minutě, kdy Juan Arango prostrčil míč na Daniho Guizu, který se už dostával do výhodné střelecké pozice, na poslední chvíli však výborně zasáhl stoper Pablo Ibanez. S další šancí Mallorky přispěchal Fernanda Navarro, který našel Juana Valeru, a ten vyslal tvrdý projektil směrem na brankáře Abbiatiho, jenž míč jen vyrazil a Arango míč dorazil do odkrytého koutu branky – 1:0. Rojiblancos se jen marně snažili prosadit před dobře bránící blok domácího mužstva. V závěru poločasu měli šanci opět ostrované, s Arangovou střelou si věděl rady Abbiati.

Do druhého poločasu vstoupili aktivněji hosté, brankář Moya musel zasahovat proti střele Luise Garcii. Na druhé straně se za obranu hostů dostal po přihrávce Ibagazy útočník Guiza, velkou šanci bývalého kanonýra Getafe zlikvidoval dobrým zákrokem Abbiati. V dalších akcích Atlétika dvakrát selhal Reyes, který nedokázal spoluhráčům doručit finální přihrávky. Čtyři minuty před koncem utkání se nechal Reyes obrat o míč Arangem, bývalý hráč Realu Madrid neunesl tíhu okamžiku a tvrdým zákrokem poslal k zemi Aranga. Rozhodčí Gonzalez Vázquez ukázal Reyesovi druhou žlutou kartu a Atlético tak dohrávalo utkání o deseti. Mallorca si už v závěru utkání vítězství zkušené pohlídala a získala důležité tři body.

Více informací k zápasu

Valencia CF - UD Almería 0:1

27.01.2008 17:00

Góly: 21. Felipe Melo

Valencia překvapivě prohrála na domácím stadionu Mestalla s Almeríi 0:1 a v tabulce se propadla na jedenácté místo. Nováček soutěže se díky zisku třech nečekaných bodů posunul v tabulce na osmé místo. Netopýři tak čekají na vítězství již devět utkání, naproti tomu Almería vyhrála už třetí utkání v řadě. O osudu utkání rozhodl jediný gól Felipa Mela, fanoušci Valencie se po konci utkání hlasitě dožadovali odchodu do této doby neúspěšného kouče Ronalda Keomana.

Valencia vstoupila do utkání slibně, ve dvanácté minutě musel zasahovat brankář Diego Alves proti střele Davida Villy. Platonická převaha Los Ches však trvala jen jednadvacet minut, poté totiž Carlos Garcia našel Mela a záložník Almeríe přesnou střelou překonal brankáře Hildebranda - 1:0. O pár minut později mohli jít hosté dokonce do dvoubrankového vedení, německý brankář Hildebrand ale dokázal střelu útočníka Negreda zlikvidovat a uchovat tak naděje Valencie. Na druhé straně pálil z velké dálky Javier Arizmendi, gólman Diego Alves byl na místě. Na místě byl Alves i o pár minut později, když si poradil s pokusem Vicenteho. V závěru poločasu pálil domácí útočník Villa dva metry vedle pravé tyče hostující branky.

Almería v druhém poločase ještě více zabezpečila defenzivu a v ofenzivě bezzubá Valencia se nedokázala vůbec prosadit. Jen z velké dálky do zkoušel po hodině Luis Miguel, Diego Alves byl na místě. Poté zahrozili hosté, Kalu Uche pálil v dobré pozici mimo. Do konce utkání si domácí dokázali vytvořit jen jedinou šanci, po rohu Joaquina hlavičkoval vedle střídající Nikola Žigič.

Více informací k zápasu

Deportivo La Coruña - Real Valladolid 3:1

27.01.2008 17:00

Góly: 8. Alberto Lopo, 46. Xisco, 72. Andrés Guardado - 83. Víctor

Deportivo La Coruňa dalo zapomenout na své trápení a řádně oživilo své naděje na setrvání ve španělské nejvyšší soutěži. Vítězná série Valladolidu se zastavila na třech zápasech, Depor nyní na sedmnáctou příčku ztrácí pouze dva body.

Domácím skvěle vyšel vstup do utkání, již v osmé minutě zahrával Tomas rohový kop a Lopo z hranice malého vápna poslal míč do sítě - 1:0.

Zvýšit vedení mohl v 19. minutě Guardado, jeho mizerně zahraný trestný kop ovšem až k brankáři napustil Calvo. Nováček soutěže se do zápasu dostával pomaleji a upozornil na sebe až ve 38. minutě dalekonosnou ranou Dorada, s níž Fabri neměl problémy. Domácí brankář se daleko více zapotil těsně před odchodem do kabin, kdy vytáhl fantastický zákrok proti gólové hlavičce kanonýra posledních týdnů Llorenteho.

Valladolid šel do druhé půle s jasným cílem vyrovnat, stal se však pravý opak. Hned po návratu z kabin našel Guardado rozeběhnutého Tejadu a ten ještě více uklidnil domácí - 2:0.

Valladolid hledal cestičku k Fabrimu marně a omezoval se pouze na pokusy z dálky. Jeden nepřesný vyslal v 56. minutě Pedro Lopez, na druhé straně pak dopadl stejně De Guzman. V 63. minutě mohl svou druhou branku v zápase přidat Tejada, ale Asenjo ze svého reprertoáru vytáhl hodně povedený zákrok. Další minuty patřily hostujícímu týmu. Z nadějné pozice hlavičkoval mimo Llorente a se střelou Rubia si poradil Fabri. Ofenzivní snažení Valladolidu definitivně ukončila 72. minuta, v níž svůj dobrý výkon korunoval třetí brankou Deporu Guardado - 3:0.

Trenér Jose Luis Mendilibar na nepříznivý vývoj utkání reagoval třetím střídáním, se stažením Capdevily ovšem měl ještě chvíli počkat. V 74. minutě totiž dostal svou druhou žlutou kartu brankář Asenjo a mezi tři tyče tak musel Sanchez. Ten dokázal udržet čisté konto a navíc se přes celé hřiště díval na gólový úspěch svých spoluhráčů. V 83. minutě slavila úspěch slabá střela Victora, na zvrat už ovše hosté neměli ani čas, ani síly.

Deportivo vyhrálo 3:1 a na Riazoru se slavilo hned dvakrát. Po velice dlouhé době se totiž na hřišti opět objevil Juan Carlos Valeron, který snad již definitivně vyléčil poraněné koleno.

Více informací k zápasu

Espanyol Barcelona - Real Betis 1:2

27.01.2008 17:00

Góly: 52. Luis García - 45. Alberto Rivera, 90. Edú

Překvapením skončil duel mezi Espanyolem Barcelona a Betisem Sevilla. Andaluský tým si odvezl z Montjuicu výhru 1:2, když skóroval vždy v posledních minutách obou poločasů. Espanyol tak potvrdil svojí herní krizi a absenci několika opor. Pro Betis mají tři body cenu zlata, neboť je vzdalují zase o kousek sestupovým příčkám.

Domácí nastoupili v mírně pozměněné sestavě. Moisése Hurtada nahradil Ángel, Riera nastoupil na tradiční levé straně místo Mohy a na hrot se postavil Jonathan Soriano. Na lavičce zůstal De la Peňa a v brance debutoval Kiko Casilla. U hostů udělal trenér Chaparro dvě změny, kdy se do sestavy na stopera vrátil Juanito a Arzu se posunul do středu zálohy místo Juandeho. Levý bek byl svěřen Vegovi.

Espanyol začal zostra a už v 1. minutě vyzkoušel pozornost Ricarda dalekonosnou střelou Luís García. Pak měl dvě příležitosti Valdo, jednu zneškodnil brankář Betisu a druhá střela šla nad. V 7. minutě zkoušel chytrý oblouček Jonathan, ale Ricardo se nenechal překvapit. Festival příležitostí domácích ukončil střelou z přímého kopu aktivní Luís García, ale minul.

Ve 13. minutě vystrčil poprvé růžky i Betis. Po levé straně pronikl Caffa a jeho přihrávku nevyužil Pavone. O chvíli později jeho nebezpečný centr zachytil Casilla. Na druhé straně odpověděl Valdo, ale po chybě Vegy napálil míč přímo do Ricarda.

Poté převzal otěže zápasu Betis a Caffa a Pavone nebezpečně hlavičkovali. Největší možnost měl pak Damiá, jehož bombu vyrazil Casilla na roh. Espanyol přece jenom kontroval ve 42.minutě, kdy se konečně probral Riera a po jeho kombinaci s Jonathanem nezasáhl míč tak jak chtěl Luís García.

Studenou sprchou pro domácí byla poslední minuta prvního poločasu. Útočná akce Betisu vyvrcholila přihrávkou Arzua na Riveru, který filigránsky překonal brankáře Espanyolu.

Začátek druhé půle přinesl zase radost do tábora domácích fanoušků. V 52. minutě využil Luís García špatně postavené zdi Betisu, prostřelil Ricarda a srovnal stav utkání.

Zápas byl pak dlouhé minuty rovnocennou partií obou mužstev, ale ubylo útočných šancí. V 67. minutě se dostal na hřiště De la Peňa, ovšem ani jeho příchod neměl pro domácí kýžený efekt. Betis vycítil příležitost a v 74. minutě střílel dvakrát Caffa, jeho první střelu odvrátila obrana domácích a druhá skončila vedle. O minutu později hlavička Edua olízla levou tyč Casillovy branky. Další hlavičku brankář Espanyolu brazilskému útočníkovi chytil.

Espanyol měl jasnou šanci až v 85. minutě po přihrávce De la Peňi, přiťuknutí Luíse Garcíi a ráně vystřídavšího Cora, která orazítkovala břevno branky Betisu.

Ani závěr druhého poločasu nebyl pro Espanyol šťastný. V 89. minutě perfektně přihrál Xisco, který těsně předtím vystřídal Caffu, na Edua, aktivní Brazilec zužitkoval bez chyby nabídnutou příležitost a strhl vedení a vítězství na stranu zelenobílých. Betis tak navíc protrhl svoji smolnou serii vůči Espanyolu a v osmém zápase ho konečně porazil.

Více informací k zápasu

Athletic Bilbao - FC Barcelona 1:1

27.01.2008 19:00

Góly: 79. Fernando Llorente - 35. Bojan Krkić

Barca zaváhala na hřišti Athleticu Bilbao a titul na trase "Realita → Teorie" opět nabral rychlost. Hosté sice začali dobře a dostali se díky brance Krkice do vedení, jenže nedokázali vstřelil pojišťovací branku, čehož využil střídající Fernando Llorente a zařídil pro Bilbao velmi cenný bod v boji o záchranu.

Baskové byli od počátku o něco aktivnější, většinu akcí vedl vitální Yeste, na druhé straně se snažil prosazovat Messi, ale byl často zdvojován až ztrojován. Přesto se mladý Argentinec dostal ke střele, kterou zlikvidoval Aranzubia.

Obrovskou šanci zmařil za domácí útočník Aritz Aduriz, jenž se dostal k vlastní zblokované střele a ocitl se sám před Valdésem, ale tísněn Sylvinhem a Puyolem neudržel chladnou hlavu a nadstřelil. A tak přišlo na řadu známé "Nedáš, dostaneš." Iniesta hledal centrem Messiho, před ním sice včas vyběhl Aranzubia, jenže míč vyrazil pouze k Decovi, ten přistrčil Bojanu Krkicovi a mladý Katalánec technickou střelou otevřel skóre. Do konce poločasu se už nic vážného nestalo, a tak se do kabin odcházelo za stavu 0:1.

Start druhé půle vyšel lépe Barceloně, byl to konkrétně Messi, jehož sólo skončilo přihrávkou na Deca, který sice v bezprostřední blízkosti, za to ale proti velké hradbě těl, bránu nenašel. Chybu poté učinil Xavi, ale výborným zákrokem se předvedl proti Martínezově ráně Valdés.

Puyol mohl rozhodnout, ale zakončení bylo zblokováno, a tak přišel šok pro všechny fanoušky hostí. Dvanáct minut před koncem neuhlídal při centru Iraoly Thuram Llorenteho a ten překonal bezmocného Valdése.

Stejně jako v poločase prvním, i tentokráte znamenal gól útlum všem dalším gólovým šancím. Atletic byl sice v laufu , ale Barca už zaváhání v obraně nepřipustila a když sama nebyla schopna žádné kloudnější útočné akce, skončil zápas zaslouženou remízou 1:1.

Více informací k zápasu

Real Madrid - Villarreal CF 3:2

27.01.2008 21:00

Góly: 9. Robinho, 53. Robinho, 77. Wesley Sneijder - 16. Giuseppe Rossi, 76. Joan Capdevila

Real Madrid využil zaváhání svých pronásledovatelů k zvýšení náskoku v čele La Ligy, když po dramatickém boji zdolal na domácí půdě Villarreal 3:2. Dvěma góly se blýskl Robinho. Žlutá ponorka po statečném výkonu zůstává na třetím místě.

Bílý balet až na potřetí dosáhl domácího vítězství nad mužstvem Villarrealu. Triumf nad příjemným překvapením letošního ročníku Primera División se ovšem vůbec nerodil snadno. Svěřenci chilského trenéra Pellegriniho Real řádně potrápili a po cenné remíze sahali až do posledních vteřin utkání.

Zranění na poslední chvíli vyřadilo ze základní jedenáctky Realu levého beka Marcela, takže jeho místo zaujal Torres a na pravé straně se objevil opět Míchel Salgado. Také v řadách Villarrealu došlo ke změně. Zkušeného Pirese vyřadily žaludeční problémy a tak Santi Cazorla přešel na levou stranu zálohy a na druhou se postavil Cani.

Oba týmy se do sebe pustily bez respektu hned od úvodního hvizdu. V 6. minutě vyzkoušel poprvé Diega Lópeze v brance hostí Van Nistelrooy. O dvě minuty později se už skóre měnilo. Guti vyslal jednu ze svých geniálních přihrávek, která našla Robinha, ten se z první nemýlil a poslal Bílý balet do vedení.

Žlutá ponorka ovšem měla svá torpéda připravena a jedno z nich našlo o sedm minut později svůj cíl. Šikovný Rossi se prohnal z pravé strany kolem Torrese a přes úpornou snahu Cannavara nedal svou levačkou Casillasovi šanci – 1:1. Neprůstřelnost madridského brankáře tak vydržela 575 minut.

Utkání ani poté neztratilo na intenzitě. V 19. minutě vynikající Diego López zabránil ve skórování Robinhovi. Další skvělý zákrok si gólman Villarrealu nechal do 28. minuty, když Guti posunul v šestnáctce na Salgada, ale jeho prudkou střelu López vyrazil nad břevno. Šest minut nato reklamovali hráči Realu penaltu za postrčení Van Nistelrooye Godínem, ale píšťalka rozhodčího Izquierda zůstala němá.

Další atraktivní okamžiky přišly těsně před přestávkou. Gutiho střelu z přímého kopu zneškodnil nadvakrát Diego López a na druhé straně pálil Cazorla po přiťuknutí Nihata jen do boční sítě. Do kabin se šlo za nerozhodného stavu. Realu po dlouhé době fungovala záloha, kde svým výkonem vyčnívali zejména Gago, Guti a Robinho, kteří byli důstojným soupeřem středové řady Villarrealu.

Ani druhý poločas neztratil na tempu. Van Nistelrooy střílel do připraveného Diega Lópeze po pěti minutách a o další dvě se opět měnil stav. Guti rozběhl akci přihrávkou na Ramose, který odcentroval do vápna. První pokus Raúla a druhý Gutiho skvěle vychytal Diego López, ale na třetí střelu Robinha už byl krátký.

Náskok Realu mohl zvýšit Baptista, nicméně jeho ránu zdálky López vyrazil na roh. Jedna akce střídala druhou a diváci se rozhodně nenudili. Zvlášť když v 75. minutě rozvlnili síť pro změnu hosté. Po rohu se dostal k míči trestuhodně neobsazený Capdevila a z malého vápna dokázal, že proti Realu se mu střelecky daří – 2:2!

Radost z vyrovnání ale nevydržela dlouho. Gago našel chytrým obloučkem za obranu čerstvě vystřídavšího Sneijdera, ten se levačkou nemýlil a strhl vedení na stranu Bílého baletu. Cygan marně protestoval proti faulu Raúla.

V 83. minutě musel střídat Salgado pro zranění holeně a nahradil ho Drenthe. O chvíli později spálil naději na vyrovnání Capdevila, když střílel mimo. Poslední možnost srovnat měl Cazorla, ale pálil rovněž vedle.

Cenným triunfem nad silným rivalem Real prodloužil svoji vítěznou ligovou šňůru na osm zápasů a před druhou Barcelonou má už náskok devíti bodů.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Real Madrid21172246:1653
2.FC Barcelona21135340:1444
3.Villarreal CF21122739:3338
4.Atlético Madrid21114635:2237
5.Espanyol Barcelona21106531:2436
6.Racing Santander2196622:2233
7.Sevilla FC21921039:2929
8.UD Almería2185818:2129
9.Real Valladolid2176830:3227
10.Getafe CF21831027:3027
11.Valencia CF21831022:3327
12.Real Zaragoza2168734:3526
13.Real Mallorca2168731:3326
14.Real Betis2167823:3025
15.Athletic Bilbao2158819:2223
16.Osasuna Pamplona21651023:2723
17.Real Murcia2157919:3022
18.Recreativo Huelva2157917:2822
19.Deportivo La Coruňa21551122:3320
20.Levante UD21331516:3912

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (155)

Přidat komentář
smazaný uživatel

dakujem seville sice som nepodal ale sevilla musi zacat vyhravat ak chce hrat v sezone 08/09 europske pohare a hlavne vonku musi zabrat lebo je 16-ta ...aspon sa mi zda .... SEVILLA DOTOHO !!!!!!

Reagovat
-Kopy-

Děkuj spíše rozhodčímu.

Reagovat
smazaný uživatel

víš, co vážně potěší? když si tak krásně vsadíš, že padnou maximálně dvě branky... asi si ten zápas viděl, řekl bych, že pochopíš, že rozkopání tý jeho tvářičky je na místě

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

ja som osobne ten zapas nevidel ale chcel som vsadit X to hovorim vazne .... ale vies bal som sa .... este ze som nedal ..

Reagovat
smazaný uživatel

chytrej chlapec

Reagovat
smazaný uživatel

nic proti, ale za výhru nemůže sevilla, ale rozhodčí ...tentokrát musím souhlasit s komentátorem na sportu, že nadáváme na naše rozhodčí, ale v cizině je to kolikrát horší...

Reagovat
smazaný uživatel

Zejména ve Španělsku.

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl jsem hodně neexistujících penalt, takhle v tomto pomyslném žebříčku sahá na nejvyšší mety... Osasuna je v sestupových vodách namočena až po uši a dneska sahala po vydřeném bodu. A přijít o něj takovýmto stylem je fakt k posrání....

Reagovat
-Kopy-

Až po uši bych netvrdil, v klidu se zachrání.

Reagovat
smazaný uživatel

Mít jeden bod náskok na nesestupovou příčku a ještě k tomu zápas k dobru, znamená být namočena v sestupových vodách až po uši. Co bude, o tom se nebavím.

To jsem si taky myslel o Celtě Vigo v sezoně kdy hráli Ligu mistrů.

Reagovat
smazaný uživatel

*sestupovou

Reagovat
-Kopy-

Až po uši je v tom Levante či Depor ty šašku, Osasuna nebude ani po zítřku osmnáctá a kdyby byla, tak se stejně v pohodě zachrání.

Reagovat
smazaný uživatel

Trochu ti ten Eurofotbal leze na mozek, protivo protivná.

Reagovat
-Kopy-

A copak pročpak měníš téma ?

EF mi na mozek opravdu neleze šášo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem si myslel, že si můžu psát, co mi slina na jazyk přinese, příště se budu řídit tvými pravidly a pokračovat v detailním rozboru výroku "je v tom až po uši." , děsně mě to totiž baví....

Reagovat
-Kopy-

Mé pravidla to nejsou, jsou to jen moje názory, takže jsi na omylu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak to už hej v 91.min. odpískat penaltu,načo potom hrali,bojovali hráči ossaouni ked ich odfajčil sudí v nadstavenom čase

Reagovat
smazaný uživatel

bez frederica se to v ofensivě zadrhává

Reagovat
smazaný uživatel

to je pravda,musí se co nejdřív vrátit,Fabiano to sám nezvládne:)

Reagovat
smazaný uživatel

pravda..nechci podceňovat schopnosti Kerzhakova, ale Kanoute je Kanoute

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia - Almeria 0:1. Tak přeci jenom je Almeria před Koemanovým spolkem !

Reagovat
smazaný uživatel

jsou to tragédi (Vale)

Reagovat
-Kopy-

Tak zbohem Ronalde. Takhle skurvenou sestavu jsem dlouho neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsi jen tak náhodou zastánce Ronalda?

Reagovat
-Kopy-

Jsem. Co to mění na tom, že postavil skurevnou sestavu a nejspíše odejde ?

Reagovat
smazaný uživatel

nic

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Na tom to samozřejmě nic nemění... Jenom jsem od tebe čekal, že jej budeš opět obhajovat

Reagovat
-Kopy-

Tak já ho i před tím kritizoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Já osobně si přeju, aby fakt odešel. Výsledky jsou totiž fakt hrozivé a řeči o generační obměně kádru jsou taky pěkná blbost. Vždyť tým jde omlazovat i průběžně za chodu jedním dvěma hráči během sezony a přitom se nemusí ani přijít o výsledky. Navíc tým zase tak starý ani nebyl...

Reagovat
-Kopy-

Tým QQ neměl budoucnost, ale Koeman není ten pravý.

Jeho styl se do Valencie vůbec nehodí a ta dnešní sestava byla třešničkou na dortu.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jenom doufám, že to nebude předzvěst výsledků, které v posledních letech provází La Corunu - rok po roku o pár pater níž.

Reagovat
-Kopy-

Tak to fakt ne

Valencia není žádná rychlokvaška jako Depor.

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě též nevěřím, že by se to mělo stát. Nicméně, Deporu je mi líto, sympatický tým. I když ve Španělsku je No1 samozřejmě Vale.

Reagovat
smazaný uživatel

almeria 4ever

Reagovat
smazaný uživatel

Opět bravo Valencia!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Levante - to byl finiš!!

Reagovat
-Kopy-

Aspoň něco.

Reagovat
Radin

Je to dobrý,na sestupové pozice má Valencie pořád 5 bodů náskok

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych to moc neironizoval ,Atléticu se stalo něco podobného.

Reagovat
-Kopy-

Nestraš.

Reagovat
smazaný uživatel

ta valencia je super já se divím že toho kreténského managera ještě nevyhodily

Reagovat
smazaný uživatel

valencia si to zase válí...to mě poser...a ja myslel že je to jen menší herní výpadek...hm...ale herní výpadky netrvají skoro 2 měsíce

Reagovat
smazaný uživatel

10.11.2007 datum posledního vítezství Valencie v lize...takže přes 2 a pul měsíce

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tomu rikam fotbalova parada...hmmm....opravdu skvely pane Koeman...ta sestava... ty vole...neskutecny...neskutecny co se u nas deje...no...chvalim pana trenera....jde videt ze jeho kroky ktere udelal nesou ovoce a jinak...Kopy a spol...jeste v tejdnu ses tu Koemana zastaval...tak co ten obrat?a ostatni jak potrebuje cas a blablabla...casu mel tri prdele a co dokazal...ze sme jeste v DALEKO vetsich srackach nez za QQ...

Reagovat
-Kopy-

viz. nahoře chytráku. Ty umíš jenom kritizovat, nic víc, to jsi mi teda fanoušek.

Reagovat
smazaný uživatel

a to mam jako chvalit ze porad prohravame nebo co cekas?

Reagovat
-Kopy-

Zatím si zde prostě nepředvedl nic jiného než nadávání a urážení Koemana. Po dobrých zápasech v Copa del Rey si rači dělal mrtvýho kapra co ? a počkal sis na další prohru, super.

Reagovat
smazaný uživatel

dobrej vtipek...ale jestli povazujes hubeny vitezstvi...dvakrat 2:1...s tymem kterej snad nejhorsi sezonu v historii tak dobry no...a nedelal sem mrtvyho kapra...hned po tech zapasech sem psal jak vsichni tam psali jak se zlepsujem a tak...ze co to resi...vyhra jednoho kola ve spanelskym poharu?to nam pohary neprinese...az ho vyhrajem tak nic nereknu...a to ze koeman snad 9 zapasu z 11 v lize prohral...je podle me velka ostuda...tedka nevim ty cisla presne tak me nechytej za slovo...takze se zklidni trosku jo?

Reagovat
-Kopy-

Dvě vítězství 2:1 nad týmem, který dokáže porazit Villarreal či Espanyol a nezažívá nejhorší sezonu v historii si považuji. Flores měl minulou sezonu taky serií devítí zápasů bez vítězství, teď jí má Koeman, otzkou je, jestli dostane ještě šanci všechno obrátit k dobrému.

Reagovat
smazaný uživatel

tak si je povazuj...ale to k cemu nam to je si mi neodpovedel...ja teda zadnu zmenu nevidim!!!pro me...a snad pro vsechny fanousky valencie...je to OSTUDA

Reagovat
-Kopy-

Pro mě to byla ostuda i minulý rok. Zajímavé je, že v poháru hrajeme vcelku dobře a pak v lize takový propadák.

Reagovat
smazaný uživatel

mozna byla...ale meli sme alespon tu LM...a co mame ted?ja se nezastavam QQ...ale...tohle je HRUZA

Reagovat
-Kopy-

Teď máme pohár. Jo bylo to z bláta do louže. Taky jsem Koemana nechtěl, ale když už tomu tak prostě je, tak zkouším hledat pozitiva a né přijít sem po každém prohraném zápase, zbuznout co se dá a odejít.

Reagovat
smazaný uživatel

Ať ten zasraný zrzek už táhne. To nemá obdoby takové výsledky, s kým jako chcou už vyhrát, to už fakt nevím.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepříjemně se titulů vzdává po půlce soutěže, ale ted už asi nejde jinak...

Reagovat
-Kopy-

Jo no 23 nebo 26 bodů je asi fakt moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak za tohle být, na místě Laporty, hráčům i trenérovi napařím pořádně tučné pokuty. To byl děs!

Reagovat
smazaný uživatel

Je tam pokrok.

Reagovat
-Kopy-

No hlavně, že Xavi hrál jako vždy dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak bylo to v Xavim, přišels na to. Že se ta hra sesypala zrovna po jeho odchodu, kdy hlavně po obdržení branky neměl kdo zklidnit hru a ztráceli jsme jeden míč za druhým.

Reagovat
-Kopy-

Já vůbec neřekl, že za to může Xavi ty tragéde.

Reagovat
smazaný uživatel

Tvůj příspěvek vzpomínající Xaviho v zápase, kdy právě období bez něj bylo naše nejhorší, je úsměvné. Ať budeš chrlit nadávky, jak chceš.

Reagovat
-Kopy-

Bla, bla, bla.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty asi chodíš do literárního kroužku, co...

Reagovat
smazaný uživatel

Kopy, take to prispevky u tebe jsou prome prekvapenim

Reagovat
-Kopy-

Polepším se, slibuju.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ti jsi fakt šašek!

Reagovat
-Kopy-

ty*

Reagovat
smazaný uživatel

Dík, že si mě opravil

Reagovat
-Kopy-

V pohodě.

Reagovat
smazaný uživatel

Ronald to s náma určitě nemyslí špatně.Bohužel mně příjde že nemá správnou ruku při volbě rozestavení a sestavy vůbec.Buďto hrajeme tak mizerně dopředu nebo nás všechny týmy mají přečtené a to má za následek minimum šancí a na každou se nadřeme až běda.Co je ale úplně nejhorší je obrana,Arizmendi je sice sympaťák ale doufám že ho už dlouho na pravém kraji obrany neuvidím.Helguerovi výkony jsou až(nebál bych se toho slova) trapné.Ještě nad Koemanem nelámu hůl-ještě ne..

btw.Takhle nějak bych si to přál

Timo

Miguel(Caneira)---Albiol(Alexis)---Marchena---?(Moretti)

Maduro(Baraja)

Joaquín(Arizmendi)---Ever(Edu)---Silva(Vicente)

Villa(Mata)---Žigič(Morientes)

Reagovat
-Kopy-

Krásná sestava, bohužel on to takhle nepostaví.

Reagovat
smazaný uživatel

No,ten trávník na pohled od středového kruhu k bráně Casillase vypadá hrozně.

Reagovat
smazaný uživatel

Co je s trávníkem? Marně se snažím naladit nějaký kanál na netu a nic

Reagovat
Slejdy

co to tam je ??

Reagovat
smazaný uživatel

V té části,co jsem psal,byl takový dlouhý,tmavě zelený pruh.No,neladilo to s trávníkem.

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona vynikajici..... chválím...super výkon,výsledek,supr tak dlouho sem se od srdce nezasmál....

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom blázni se radujou, když loďka se naklání...

Reagovat
smazaný uživatel

Snažím se představit si člověka na gauči od srdce smějící se při fotbalovém zápase... A věz, že mi to taky přijde srandovní. Ještě když si v pozadí představím zbývající členy rodiny, kteří tě z poza rohu sledují s obavami, zda jsi v pořádku...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
Slejdy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to byla metafora

Reagovat
smazaný uživatel

Deco měl dneska lahůdkové přihrávky hrudí....

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně jeho úvodních dvacet minut bylo vskutku tragických, ale snažil se to napravit a pak se to docela i zlepšilo a má navíc asistenci na gól. V našem dresu tam pobíhal nejméně jedne větší tragéd...

Reagovat
smazaný uživatel

Henry?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, asi je unavený, to chápu, ale tohle teda byla síla.

Reagovat
smazaný uživatel

Valdes a Edmilson jsou jediní, kteří si zaslouží pochvalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Pochválil bych i krajní beky, i když Sylvinho nechával docela velké prostory...

Reagovat
smazaný uživatel

Na Messiho se zapomíná, jako jediný byl v ofenzívě cítit.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak gól dal Krkic, takže cítit byl víc on, nehledě na to, že Messi zcela ignoroval Zambrottu po pravé straně, což je prostě věc, která se nedá omlouvat do nekonečna.

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Ale báječně jsem se pobavil na jednom hráči Athleticu Bilbaa. Za stavu 1:1 začalli Baskové padat jak podťatí a pochopitelně polehávat. A ten jeden mě fakt dostal... S vidinou, že někdo zakopne míč, se tam svíjel a pak, když se na něj vysrali i vlastní, tak se zvedl a začal tam důležitě máchat rukama. Doslova mě to přivedlo na jednu zajímavou myšlenku:

Žádné ošetření je prostě nejlepší ošetření.

Reagovat
smazaný uživatel

JJ, toho, jak najednou začali padat, si musel všimnout snad každý, to jsem vážně kroutil hlavou.

Ostatně by nebylo od věci tady tento trapný zvyk se zakopáváním míče zrušit, v 90% hráčům nic není, v 9% si udělali modřinu a zbytku se vůbec nic nestane, když holt počká.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozkouskovali úplně hru, pak už se s tím výsledkem nedalo nic dělat.

Reagovat
smazaný uživatel

- za tu modřínu

Alespoň něco v tomhle zasraným večeru

Reagovat
smazaný uživatel

To je nešvar celé PD, bez vyjímky, bohužel. Ještě víc kroutím hlavou nad tím, co dělají anglické týmu - v PL se hráči prostě neválej ( resp. skoro vůbec, i když v poslední době se to zhoršuje ), ale jakmile hrajou poháry, tak chlapci umíraj na každý bebí. To samozřejmě pokud vedou o gól, max. dva. Zároveň je zajímavé, jak je najednou každý rezistentní, pokud nutně potřebujou dát gól. Člověk by blil.

Reagovat
smazaný uživatel

No, užijte si ho, antikristové, Barca za si ho za tyhle psychický errory fakt nezaslouží. Bolí to u srdce, páč si jej taky nezasloužíte, ale Atlético vás nedostane, Espanyol též ne a po dnešku ani Barca ne. Lig jde fakt do análního otvoru, když má takovej náskok takovejhle takyklub, ale co už ...?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Neházej flintu do žita, my to máme dneska taky nahnutý (i když hrajeme dobře). Ale když už nám ho vnucuješ, tak my si ho teda užijem a příští rok se pokusíme o historický rekord v podobě tří nezasloužených titulů v řadě .

Reagovat
smazaný uživatel

Oops, to mělo být na Jiříka .

Reagovat
smazaný uživatel

pochopil jsem Nic ti nevnucuju, jen prostě komentuju dění. Prostě to máte v kapse, asi

Reagovat
smazaný uživatel

Alibisto...

Reagovat
smazaný uživatel

Mere jak to vypadá? Proč to máme nahnuté? Nemužu se domluvit s žádným kanálem na netu, tak nevidím nic

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to vypada,ze pod Koemanem se pristi rok ve Valencii bude chodit na secunda division,jezjimz vrcholem bude derby s Levante.Jinak ten trener Atletika to taky nejspis nema v hlave v poradku,kdyz podle clanku necha odpocivat nejvetsi hvezdy tymu proti Malorce,ktera porazila nedavno i Real.

Reagovat
herbage

peknej match, trosku infarktovej zaver, ale ze strany Realu dobry. Nechybela bojovnost na obou stranach, zvlast villareal na ni spolihal kdyz nehral Pires ani Fernandes, Robinho me sral tim simulovanim, Ramos si zase neodpustil jeden hodne ostrej skluz na kotniky. Nejlepsi hraci byli golmani a co vyvadel Cygan po tretim golu jsem nejak nepobiral, ofsajd to nebyl a tamto jak upad za to si moh sam ze cumel do vzduchu po mici a ztratil rovnovahu. Nedrzet ho Josemi tak snad zbije rozhodciho. Zvalst s jeho vyvazi boxera s nej de strach

Reagovat
-Kopy-

No, nějak tak to bylo.

Reagovat
smazaný uživatel

Cygan je strašný dřevák, ale loket Raúla byla jasný a úmyslný a měl se pískat faul. Jinak samozřejmě k tomu, co zas Villarreal předvedl po gólu na 2:2 se snad ani nemá cenu vyjadřovat.

Reagovat
herbage

No vyhra Realu stejne zaslozena, mnohem vic golovek meli a jen svoji chybou si zapas mnohem driv nepohlidali, pak prisla chyba za jejich pasivitu, kdy je villareal opravnene ztrestal, ale dostat tak brzo z protiutoku gol, to je vazne napytel a dost to tym rozhazi, proto myslim ze to Cygan nerozdejchal.

Reagovat
smazaný uživatel

Ho štval ten faul, ne ten gól (lépe řečeno to, že i díky tomu faulu padl gól), není náhoda, že se rozčilvoal zrovna on a nikdo jiný.

Reagovat
smazaný uživatel

ale rozčiloval se neprávem,ten zákrok byl nic proti tom na Ruuda v prvním poločase

Reagovat
smazaný uživatel

Faul se pískat měl, že byl předtím nějaký faul na Ruuda mi je celkem ukradené. Já hodnotím tuhle situaci, Cygan byl faulován a jeho reakci se nedivím. Ač ho mám za hrozné kopyto. Toť vše.

Reagovat
smazaný uživatel

jestli se měl pískat tenhle ,tak potom i ten...a vubec 9 bodu je devet bodu fuck homou

Reagovat
smazaný uživatel

You're trying hard not to show it baby

But baby, baby I know it...

Reagovat
herbage

nad neuznanou penaltou nema cenu fnukat, silnej tym porazi soupere i bez penalt, coz dneska Real svym vykonem potvrdil

Reagovat
smazaný uživatel

sak já vím,ale rikam ze rozhodci v nejaky moment piskne kdejakou kokotinu a nekdy nepiskne jasnej faul.to se stava v kazdem match

Reagovat
herbage

me to jako faul neprislo, ale z prenosu po netu to moc poznat nejde. Spis se mi zdalo ze cumel na mic co se snasel a zamotal si nohy, ale kdyz se tak vztekal, tak urcite tam loket byl, je zvyklej z anglicky ligy na fair hru a neuznana pravda dycky boli nejvic. Rozhodciho bych ale nevinil, vypadalo to jako normalni souboj.

Reagovat
smazaný uživatel

Dle výsledku a dle online to musel být vcelku povedený zápas, ale těžko soudit, když to člověk nevidí.

Hala Madrid.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, pěknej zápas a pěknej výkon od nás. Určitě nejlepší lednovej.

Reagovat
herbage

Sparta - Real 2:3, taky tehdy real dycky vedl, villareal bojoval, na gol se nadrzel a behem minuty srovnano, to zamrzi, navic ke konci stejny nepromeneni sance

Reagovat
herbage

Robinho sice dobrej, ale ty jeho kolobezky mu Javi Venta vubec nezral. Mile me prekvapil ze uz konecne prihraval spoluhracum, ale tolik simulaci, ze mu neni hanba. Bejt rozhodci tak mu dam zlutou rovnou a zksuti to znova, tak bez milosti pod sprchy. Takhle z nej velkej hrac nikdy nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, škoda, že nehraje Robben. Dal by hattrick (a né jak malej Robinho jenom dva) a byl by klid .

Reagovat
smazaný uživatel

A porad si cumla ten palec?

Reagovat
smazaný uživatel

Sestava na howno: Proč Silvinho, Thuram, bez DM, se zálohou Xavi-Iniesta-Deco, útokem chodců?

Taktika na howno: Fakt mi přišlo, že jsme Bilbao hodně podcenili a že tam jedem jen na výlet pro tři body. Po vstřelení gólu jsme to chtěli už jen dohrát a to se po právu vymstilo.

A k tomu všemu mají dnes hráči volno . Pokuty a tréninky navíc a né volno!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je směřované na mě, nebo na hráče

Reagovat
smazaný uživatel

Na všechny, co mají s tou remízou něco společného.

Reagovat
Xavi

Tuto sezónu již tradičně Iniesta náš nejlepší hráč, má fakt parádní pokrytí balónu a přehled. Je fakt dost smutný, že bez Eto´a se takovej superkádr jako má Barca může jít vysrat. Deca mám sice rád, ale když se podívám na jeho výkony plus hromadu keců, že by si strašně přál hrád pod Mourinhem nebo v Anglii, tak už si může klidně sbalit... Henry - katastrofa! Thuram sem myslel, že bude na Llorenteho platit, ale taky nic moc. Puyol má asi nejslabší sezónu vůbec.

Jinak Reál se mi po dlouhé době opravdu líbil a zrovna to mohl být paradoxně remízový zápas. Co ten Villareal letos (v obou zápasech) předvedl proti Realu v obraně, to je snad neuvěřitelny. Ten gól na 3:2 zato by si snad zasloužili sestoupit.

Reagovat
smazaný uživatel

Přehled a pokrytí má,ale stejně jako celá trojka středopolařů nic kloudného nevymyslel.

Reagovat
smazaný uživatel

A to Barcu ještě čekají mimojiné zápasy na půdě Sevilly, Zaragozy, Atléticu a Realu...

Reagovat
smazaný uživatel

Frank ven?

Reagovat
smazaný uživatel

Teď určitě ne Teď určitě ne a v létě se uvidí.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě bych měl jednu připomínku k Barce s Ronaldinhem a bez. Jak se to tu probíralo, že bez něj hrajeme lépe.

Mě to totiž příjde nastejno.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě taky a musím přiznat, že doufám, že už brzy nastoupí.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemalo by sa to hovoriť dopredu, ale pri tejto konštelácii fakt neviem, čo alebo kto by mohlo ( mohol ) zobrať Realu titul. Dokonca aj v zápasoch , v ktorých hráme zle, berieme body. Zato súperi buď body púšťajú alebo si ich berú navzájom. To by musela byť neuveriteľná " kríza z neba spadlá " , aby sme to nevyhrali tento rok.

Reagovat
smazaný uživatel

...pri pohľade na mančaft Barcy je jasné, že na to aký má káder to neni nič moc, takže ja by som to videl po sezóne tak, že Rijkaard asi už nie, no a Ronaldinho do Realu. Veď my mu už vrátime chuť do futbalu A on ešte bude skvelý, to som si istý.

Reagovat
smazaný uživatel

Běž se s tím Ronaldinhem do Realu spláchnout do hajzlu.

Reagovat
smazaný uživatel

keď nič nevyhráte ( jakože nič nevyhráte, to je jasné ) , pôjde aj on aj Rijkaard.

Reagovat
smazaný uživatel

ronaldíňo je píča a do realu nepude tam maj lepší borce

Reagovat
smazaný uživatel

Hala Madrid!!!!!!!!!!! a real zasa vyhral

Reagovat
smazaný uživatel

ten člověk má prvdu real je nejlepší a vyhrajr tytul barcelona uš je v pordeli

Reagovat
smazaný uživatel

Tolik chyb a překlepů v jedné větě jsem ještě neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Už nick něco vypovídá..

Reagovat
smazaný uživatel

REAL MADRID C.F.

Reagovat
smazaný uživatel

HALA MADRID JE NEJLEPŠÍ

Reagovat
smazaný uživatel

Chlapi barcelonský mají pravdu,Real má náskok 9ti bodů a fanouškama Realu se to tady hemží..

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěl jsi napsat "fanouškama Realu" doufám.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Barca je trapna,a Real vlastne taky.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele