Primera División preview - 21. kolo

26.01.2008, 08:22, aktualizováno 27.01.2008, 10:41
Previews
Po včerejší předehrávce 21. kola španělské nejvyšší soutěže, ve které Sevilla na domácí půdě zdolala Osasunu 2:1, je na neděli přichystáno devět zápasů. Například druhá Barcelona zajíždí do Bilbaa, Real Madrid hostí Villarreal a Mallorca se postaví Atlétiku Madrid.
Sevilla FC - Osasuna Pamplona  (sobota 22:00)
Sevilla hostí v předehrávce jedenadvacátého kola na svém stadionu Ramóna Sáncheze Pizjuána Osasunu. Na svého soupeře má v tabulce tříbodový náskok.

Andalusanům se v poslední době příliš nedaří a v tabulce jsou na deváté pozici se ztrátou jedenácti bodů na příčky zaručující účast v Lize mistrů. V posledních dvou utkáních nezískali ani bod (nejdříve prohráli na hřišti Bilbaa 0:2 a poté ve velmi kvalitním duelu s Getafe 2:3) a navíc se v minulém týdnu museli rozloučit s myšlenkou na obhajobu španělského poháru. Stejně jako v první polovině sezoně tak i na začátku té druhé Sevilla pokulhává především na cizích hřištích, kde patří mezi nejhorší celky soutěže. Kapitán Dani Alves před utkáním řekl:"Není to rozhodující utkání, ovšem je velice důležité, v případě vítězství budeme blíže vrcholným příčkám, na které patříme." Trenér Jimenez se bude muset v utkání obejít bez Kanouteho, Koneho a Keity, kteří se účastní Afrického poháru národů.

Osasuna, která v minulé sezoně prohrála na sevillském stadionu 2:0, je v tabulce na čtrnáctém místě, ovšem ještě před týdnem byla Pamplona na osmnácté sestupové příčce. Po dobrém výkonu a vítězství 2:0 nad Athleticem ale poskočila již na zmiňované čtrnácté místo. Koučovi Zigandovi budou chybět kvůli zranění Javad Nekounam, Walter Pandiani, Jaroslav Plašil a Enrique Corrales.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.50 - 3.75 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Recreativo Huelva - Getafe CF  (neděle 17:00)
Andaluzský a madridský tým svede dohromady 21. kolo španělské ligy na stadionu Colombino. Domácí Huelva na něm prohrála naposledy v 8. kole a bude chtít na úspěšnou bilanci navázat. Hosté z Getafe zase v posledním období vozí často body ze soupeřových hřišť, tudíž výsledek bude zřejmě viset na vážkách.

Oba týmy dělí v tabulce pouhé dva body, ovšem vzhledem k vyrovnanosti La Ligy rovných pět míst. Recreativo trpí nevyrovnaností výkonů, protože dokáže uhrát slušný výsledek proti těžkému soupeři jako je Villarreal či Atlético, ale pak pro změnu ztratí se slabším protivníkem. Getafe oproti předchozím ročníkům rovněž tápe, a tak bude vzájemný duel bojem o nespadnutí na sestupové příčky. První utkání skončilo remízou, což byl jediný bodový zisk Huelvy v první polovině soutěže ze hřiští soupeřů.

Trenér Huelvy Víctor Muňoz může počítat s výjimkou Turka Martína se všemi hráči, do sestavy se vrací obránci Calvo a Bouzón. Naproti tomu kouč Getafe Laudrup bude postrádat kanonýra Ucheho, který je s Nigérií na Africkém poháru národů, a rovněž Pallardoa a Sousu.

Getafe drží v posledních zápasech šňůru tří vítězství, před týdnem porazilo doma Sevillu. Úspěšná serie má základ v dobré hře zálohy dirigované Casquerem, jemuž vypomáhají Rubén De la Red a Granero. Huelva se pro změnu opírá o kvalitního gólmana Sorrentina, třetího nejlepšího brankáře soutěže.

Utkání v Huelvě začíná v 17.00 CET pod taktovkou Delgada Ferreiry.
Recreativo Huelva - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - P.Calvo, Bouzón, M.Cáceres, Poli - Camuňas, C.Martins, J.Vázquez, Aitor - S.Pongolle, J.Guerrero
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Abbondanzieri - Córtez, C.Díaz, Mario, Licht - P.Hernández, Casquero, De la Red, Granero - Albín, M.del Moral
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.20 - 3.10 - 3.05
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Racing Santander - Real Zaragoza  (neděle 17:00)
Šestý Racing přivítá na svém svatostánku El Sardinero jedenáctou Zaragozu, oba soupeři na sebe narazili již před týdnem v osmifinále Copa del Rey, z postupu se nakonec radovali hráči Santanderu po výsledcích 1:1 a 4:2.

Příjemným překvapením této sezony jsou výsledky Racingu, který zažívá nejlepší sezonu v historií klubu. Šesté místo s pětibodovým náskokem na sedmou pozici Valladolidu dává Santanderu velkou šanci na účast v Poháru UEFA. Trenér Marcelino však krotí euforií a ví, že jeho svěřence rozhodně nečeká lehké utkání:"Bude to obtížné utkání, Zaragoza má v ofenzivě tři mimořádné hráče, kteří dokáží potrestat i malou chybu." Marcelinovi bude v utkání chybět důležitá spojka mezi zálohou a útokem – Pedro Munitis. Do sestavy se naopak vrací Ayoz Diaz.

Zaragoza v minulém kole po devíti zápasech konečně zvítězila a v tabulce se posunula na jedenáctou příčku, u výhry nad Murciou byl na lavičce trenér Ander Garitano, jenž před čtrnácti dny nahradil Victora Fernandez. Garitano však na trenérském postu Los Maňos vydržel pouhých osm dnů, kvůli postoji vedení se na svou funkci ve španělském klubu rozhodl 39letý trenér rezignovat, jeho místo převzal Javier Irureta. 59letého Iruretu, jenž dříve působil na lavičce San Sebastianu, Celty Vigo, Atheticu Bilbao a také Realu Betis nečeká v Zaragoze snadné práce. Los Maňos se povětšinu sezony trápí a zůstávají daleko za svými ambicemi. Realu se nedaří zejména na cizích hřištích, kde v devíti zápasech získal jen pět bodů a v této statistice je druhým nejhorším celkem soutěže. Pablo Aimar a Luis Carlos Cuartero budou chybět kvůli zranění, Roberto Ayala je vykartovaný.
Racing Santander - pravděpodobná sestava:
Coltorti - Pinillos, Garay, Lozano, Ayoze - Jorge Lopez, Colsa, Duscher, Alvarez - Smolarek, Tchite
Real Zaragoza - pravděpodobná sestava:
Cesar - Diogo, Pavon, Sergio Fernandez, Juanfran - Zapater, Luccin, Sergio Garcia, Oscar - Oliveira, Milito
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.15 - 3.10 - 3.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Real Murcia - Levante UD  (neděle 17:00)
Murcia před sebou má nejjednodušší a zároveň jedno z nejsložitějších utkání sezony. Levante je v tabulce beznadějně poslední domácí by tak měli získat tři body, ovšem právě tyto zápasy jsou náročné na psychiku a je otázkou, jak se s tím hráči nováčka soutěže vyrovnají.

Murcia se po porážkách od Barcelony a Zaragozy propadla na sestupovou osmnáctou příčku a souboj s Levante je důležitý už proto, že v dalších duelech ji čekají Atletiko Madrid a Villarreal. "Všichni musíme zabrat, pokud se chceme zachránit v soutěži," uvědomuje si trenér Lucas Alcaraz, jehož tým z posledních jedenácti zápasů vyhrál jenom dva. Ke zlepšení této bilance nepřispějí zranění Stephane Pignol a Curro Torres a vykartovaný Cesar Arzo.

Levante se každým zápasem přibližuje blíže a blíže k sestupu do Segunda Division. Z dvaceti zápasů vyhrál valencijský klub jenom dva a hned patnáct prohrál. Na Murcii ztrácí již třináct bodů a nyní má jednu z posledních šancí, jak se ještě poprat o záchranu.

"Nadešel čas získávat hráče nebo jednat otevřeně. 31. leden bude klíčovým dnem, v soutěži se nemůžeme udržet s hráči z rezervního týmu," volá trenér Gianni De Biasi po zimních posilách. Na trávník v Murcii nevyběhnou útočník Geijo a záložník Tommasi.
Real Murcia - pravděpodobná sestava:
Notario - De Coz, Mejia, Ochoa, Pena - Lucas, Rosinei, Garcia, Abel - Alonso, Baiano.
Levante UD - pravděpodobná sestava:
Kujovic - Descarga, Alvaro, Serrano, Castedo - Juanma, Berson, Fuego, Courtois - Leon - Iborra.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.60 - 3.45 - 5.30
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Real Mallorca - Atlético Madrid  (neděle 17:00)
Ve špatné formě hrající Mallorca hostí na svém stadionu Son Moix Atlético Madrid. Domácí tým nevyhrál již sedm utkání v řadě a z osmého místa se postupně propadl až na pozici třináctou s pouhým jednobodovým náskokem na sestupové pozice. V minulém kole nedokázali ostrované porazit ani poslední Levante (2:2). Jedinou naději na vysněnou účast v Poháru UEFA tak je Copa del Rey, ve středečním čvrtfinále tohoto poháru svěřenci trenéra Manzana prohráli na hřišti Getafe 0:1, a do domácí odvety tak rozhodně není nic ztraceného. Manzanovi bude v utkání chybět suspendovaný obránce David Navarro.

Čtvrté Atlético minulý týden prohrálo v madridském derby s Realem (0:2) a náladu si nezlepšilo ani ve středečním utkání Copa del Rey s Valencii (0:1). "Tuto sezonu válčíme stále na třech frontách, hrajeme sice mnoho zápasů, ale všechno závisí na výsledcích, protože s vítězstvími necítíte únavu. Je to o psychologii, jestliže začneme vyhrávat, tak zapomeneme na všechno. Je to těžké, ale musíme mít na paměti to, že jsme čtvrtí v lize, dále také hrajeme Pohár UEFA a také máme ještě šanci přejít přes Valencii v Copa del Rey," řekl Maxi Rodríguez, který do utkání nezasáhne stejně jako Antonio Lopez, oba jsou vykartováni. K dispozici nebudou ani brankář Leo Franco, obránce Castro, záložník Jurado, Raul Garcia a Simao Sabrosa.
Real Mallorca - pravděpodobná sestava:
Moyá - Héctor, Ballesteros, Nunes, Fernando Navarro - Varela, Pereyra, Ibagaza, Jonás - Arango, Güiza
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Abbiati - Perea, Pablo, Eller, Pernía - Luis García, Motta, Cleber, Reyes - Forlán, Agüero
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.55 - 3.10 - 2.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Valencia CF - UD Almería  (neděle 17:00)
Fanoušci na stadionu Mestallla uvidí souboj dvou týmů ze středu tabulky, osmá Valencie hostí desátou Almeríi.

Netopýři půjdou do utkání s jasným cílem – zvítězit, v lize totiž svěřenci Ronalda Koemana nepoznali chuť vítězství už osm utkání v řadě a na sestupové pozice mají náskok pěti bodů, pět bodů činí také ztráta na příčky zaručující účast v Poháru UEFA. Minulý týden Los Ches dostali tříbrankový příděl v derby s Villarrealem. V týdnu ale Valencia porazila ve čvrtfinále Copa del Rey silné Atlético Madrid 1:0, a vytvořila si tak slušnou startovní pozici do odvetného utkání.

Trenér Ronald Koeman na tiskové konferenci působil velice pozitivně a vyslovil velice optimistický cíl do dalších zápasů: "Musíme vyhrát dalších pět zápasů. Je na čase, abychom začali vyhrávat i v lize, protože hrajeme mnohem lépe než předtím. Zlepšili jsme naši hru a jsem opravdu potěšen týmovou prací. Čeká nás však další soupeř (Almería) a určitě to nebude snadné. Budeme muset být silní. Nyní nás čeká série utkání proti týmům, které jsou v podobné situaci jako my, neznamená to však, že to bude pro nás snadnější vyhrávat." Koemanovi bude v utkání chybět kapitán Ruben Baraja, který se zranil v duelu s Atlétikem a mimo hru bude čtyři týdny. Holandský trenér se dále bude muset obejít bez zraněného útočníka Fernanda Morientese a obránce Alexise, zatímco Marca Caneira je vykartovaný.

V Almeríi vládne po posledních dvou kolech spokojenost, nováček soutěže nejprve před čtrnácti dny překvapivě porazil nejtěsnějším rozdílem Espanyol a před týdnem si poradil i s Deportivem. Po těchto dvou vítězstvích se Almería v tabulce posunula o sedm příček kupředu na desáté místo. Trenéru Emerymu bude chybět vykartovaný Fernanda Soriano, naopak po zranění se vrací Aitor Lopez Rekarte.
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Hildebrand - Arizmendi, Albiol, Helguera, Moretti - Marchena - Maduro, Banega - Joaquin, Villa, Silva
UD Almería - pravděpodobná sestava:
Alves - Saltor, C.Garcia, Pulido, Mane - Corona, Juanito, Melo, Juanma - Negredo, Crusat
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.60 - 3.40 - 5.40
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Deportivo La Coruňa - Real Valladolid  (neděle 17:00)
Na Riazoru bude k vidění jeden ze záchranářských duelů tohoto kola. Domácí Deportivo je v tabulce předposlední, nováčkovi Valladolidu sice patří sympatická sedmá příčka, na osmnáctou Murcii má však k dobru pouze pět bodů...

Událostí zápasu je návrat Juana Carlose Valerona. Bývalý španělský reprezentant toho v posledních dvou letech příliš neodehrál a s problematickým kolenem musel hned na tři operace. Ta poslední měla za úkol zachránit jeho kariéru, což se podařilo a zkušený záložník může znovu vyběhnout na prvoligové trávníky.

La Coruňa má tragickou bilanci na vlastním hřišti. V devíti zápasech dokázala dát jenom šest branek a získala smutných pět bodů. Především díky tomu bude letos bojovat o udržení v soutěži. K tomu jí pomůžou i brankáři Dudu Aouate a Gustavo Munua, kteří byli vzati na milost poté, co je trenér Miguel Angel Lotina po vzájemné rvačce původně vyřadil.

Valladolid bude znovu spoléhat na znovuzrozeného kanonýra Josebu Llorenteho, který dal v posledních třech soutěžních zápasech šest branek. Nováček španělské nejvyšší soutěže je nyní ve skvělé formě, z posledních patnácti zápasů totiž odešel poražen pouze dvakrát.

"Ještě jsme ničeho nedosáhli, musíme i nadále hrát ve stejném tempu. V neděli nás čeká tým, který na svém kontě měl mít více bodů," říká trenér Jose Luis Mendilibar.
Deportivo La Coruňa - pravděpodobná sestava:
Fabri - Manuel Pablo, Lopo, Pablo Amo, Cloccini, Luis - Rodriguez, Tomas, Sergio, Guardado - Xisco.
Real Valladolid - pravděpodobná sestava:
Asenjo - Lopez, Calvo, Bea, Marcos - Dorado, Rubio - Sisi, Victor, Capdevila - Llorente.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.40 - 3.15 - 2.70
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Espanyol Barcelona - Real Betis  (neděle 17:00)
Na stadionu Montjuïc sehraje další ze svých utkání domácí Espanyol. Jeho soupeřem bude sevillský Betis, který nad svým soupeřem již sedm zápasů v La Lize nevyhrál. Katalánský klub však čelí aktuálně výsledkové krizi a zraněním klíčových hráčů. To Betis až na sevillské derby a výpadek z Copa del Rey po změně trenéra postupně šplhá ode dna ligové tabulky.

I přes domácí prostředí bude mít Espanyol mírnou nevýhodu, protože trenér Valverde bude mít potíže zalepit díry v základní sestavě. Nejtěžší ztrátou je zranění kapitána a nejlepšího střelce Raúla Tamuda, který si při tréninku zlomil ruku. Nejasný je i start špílmachra De la Peňi. Dalším kardinálním problémem bude brankářský post. Kamerunská jednička Kameni je na Africkém poháru národů, zatímco dvojka Lafuente je dlouhodobě zraněný. Mezi tři tyče se tak postaví odchovanec Realu Madrid Kiko Casilla, pro něhož to bude ligový debut od úvodních minut. Dobrou zprávou je pro fanoušky "pericos" návrat Alberta Riery po zranění.

Před domácím publikem budou chtít modrobílí napravit špatnou zápasovou šňůru, jelikož nevyhráli poslední dva zápasy proti ligovým nováčkům Valladolidu a Almeríi a nezvítězili ani v jednom utkání Španělského poháru proti Bilbau. Přes nedávné bodové ztráty se však barcelonský tým drží v tabulce na pátém místě zaručujícím evropské poháry.

Naproti tomu Betis by porážka uvrhla zpět do sestupové propasti. K tíži lze zelenobílým přičíst i neúspěšnou bilanci na hřištích soupeřů, kdy už pod novým trenérem Chaparrem zvítězili na hřišti Villarrealu. Také střílení branek Betis právě nezdobí a v tomto ohledu bude spoléhat hlavně na útočníka Pavoneho.

Utkání v Barceloně začíná v 17.00 CET a řídit ho bude Ayza Gómez.
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
Casilla - Zabaleta, Torrejón, Lacruz, D.García - Valdo, M.Hurtado, Lola, Moha - L.García, Riera
Real Betis - pravděpodobná sestava:
Ricardo - Ilic, Melli, Arzu, Damia - Edu, Juande, Rivera, Caffa - Capi, Pavone
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.60 - 3.40 - 5.40
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Athletic Bilbao - FC Barcelona  (neděle 19:00)
Souboj dvou týmů, které nutně potřebují bodovat, uvidí San Mamés. Domácí Bilbao se nebezpečně přiblížilo sestupu, Barca pro změnu ztrácí propastných sedm bodů na vedoucí příčku a každé další zaváhání posunuje možný zisk titul do oblasti teorie.

Oba celky za sebou mají perný týden, ve kterém se zúčastnily čtvrtfinále Copa del Rey. Barca v něm uhrála cennou remízu na hřišti Villarrealu, Bilbao také odehrálo utkání mimo svůj stadión, nicméně prohra 0:2 jim proti Pamploně do odvety příliš šancí nedává a výsledek byl v hlavním městě Baskicka brán s velkým rozarovčáním, přece jenom střetnutí s Osasunou bývají vždy vypjatá a prestižní.

Svěřenci Joaquína Caparróse se každopádně musí z porážky oklepat a snažit se uhrát alespoň bod. Horkokrevný trenér nebude moci počítat se zraněnými Iraizozem a Etxeberriou, vykartovaným Amorebietou a do sestavy nenominoval ani Muňoze, Tika a Expósita. Místečko v nominaci si na druhou stranu našel talentovaný mladík Aitor Ramos, který si na svou šanci počká na lavičce. Co se týče základní jedenáctky, tou nejzajímavější událostí je přítomnost Yesteho, jenž si v poháru odpykal trest za žluté karty a nyní je plně připraven. Stejně tak je připraven i útočník Aritz Aduriz, na Fernanda Llorenteho zbyde pouze lavička náhradníků.

Jak už bylo řečeno, Barca v týdnu remizovala na stadiónu El Madrigal, což jim dává do odvety velkou šanci. Má to však i stinné stránky – remíza byla uhrána i díky poctivému a namáhavému napadání a je otázkou, jak jsou na tom Katalánci se silami. Navíc se zranil Rafael Márquez, čímž Franku Rijkaardovi vzniká poněkud prekérní situace ohledně postu defenzivního záložníka. Mezi absentující se zařadili také Samuel Eto’o, Touré Yaya (oba na Africkém poháru národů) a Ronaldinho nejasný je zdravotní stav Victora Valdése a Carlese Puyola, start těchto dvou odchovanců Barcelony bude nejistý až do posledního momentu.
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Aranzubia - Iraola, Ustaritz, Ocio, Koikili - Susaeta, Orbaiz, Martínez, López - Yeste - Aduriz
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Valdés - Zambrotta, Puyol, Milito, Abidal - Gudjohnsen, Xavi, Deco - Messi, Henry, Iniesta
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 5.45 - 3.40 - 1.60
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Real Madrid - Villarreal CF  (neděle 21:00)
Atraktivní podívanou přinese poslední zápas 21. kola La Ligy. Na stadionu Santiago Bernabéu hostí prozatimní lídr La Ligy "Bílý balet" aktuálně třetí "Žlutou ponorku". Real zatím neztratil na domácí půdě ani bod a v jeho zájmu je udržet náskok a prodloužit sérii sedmi vítězství v řadě. Východošpanělský Villarreal je příjemným překvapením celého ročníku a tento dojem bude chtít udržet i nadále.

První duel obou soupeřů skončil na stadionu Madrigal ostudným "bůrem" pro domácí, takže o motivaci ze strany Villarrealu jistě nouze nebude. Real zase v posledních dvou zápasech s tímto soupeřem doma pouze remizoval, takže i u něj bude nepochybně patrná touha po vítězství.

Trenérovi Realu Schusterovi postupně padají kameny ze srdce, jak se prázdní Realu marodka. Na soupisce pro utkání proti Villerrealu už figurují Robben, Balboa a Metzelder. Problémy s krční páteří vyléčil rovněž Sneijder. Zranění zůstávají Pepe, Heinze a Saviola. Schuster rovněž nepovolal třetího brankáře Codinu a Soldada.

V brance Realu bude chytat tradičně Iker Casillas, obrannou dvojici před ním vytvoří Cannavaro a Ramos, na levé straně se objeví Marcelo, na pravé patrně dostane přednost Salgado před Torresem. Změn dozná i střed zálohy, kde místo Sneijdera bude hrát Guti, za ním Gago, zprava pak Baptista a zleva Robinho. Místo v útoku mají předplacené Raúl a Van Nistelrooy.

Chilský trenér Manuel Pellegrini bude postrádat stopera Fuentese a ofenzivního záložníka Matíase Fernándeze. Naopak se do sestavy vrací po dlouhé době další stoper Gonzalo Rodríguez, dále Guillermo Franco a Javi Venta.

Do boje proti "merengues” vyšle Pellegrini do branky Diega Lópeze, bývalého hráče Realu, a před ním se poskládají do obrany zprava Venta, Godín, Cygan a Capdevila. Tradičně silná záloha bude obsahovat dvojitý středový blok ve složení Bruno-Senna, na pravé straně bude operovat talentovaný Cazorla, na opačné pak mušketýr Pires. Nebezpečné duo Nihat-Rossi se bude snažit střílet svými "torpédy" prostřelit Casillasovi síť.

Zápas na Santiago Bernabéu začne ve 21.00 CET pod vedením Álvareze Izquierda, kterého podrobil kritice trenér Bernd Schuster po prohraném utkání se Sevillou.
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Casillas - Salgado, Cannavaro, Ramos, Marcelo - Baptista, Gago, Guti, Robinho - Raúl, Van Nistelrooy
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
D.López - Venta, Godín, Cygan, Capdevila - Cazorla, Senna, Bruno, Pires - Nihat, Rossi
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.43 - 3.85 - 7.00
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Real Madrid20162243:1450
2.FC Barcelona20134339:1343
3.Villarreal CF20122637:3038
4.Atlético Madrid20114535:2137
5.Espanyol Barcelona20106430:2236
6.Racing Santander2095620:2032
7.Real Valladolid2076729:2927
8.Valencia CF2083922:3227
9.Sevilla FC20821037:2826
10.UD Almería2075817:2126
11.Real Zaragoza2067732:3325
12.Getafe CF20731024:2924
13.Real Mallorca2058730:3323
14.Osasuna Pamplona2065922:2523
15.Athletic Bilbao2057818:2122
16.Real Betis2057821:2922
17.Recreativo Huelva2057816:2522
18.Real Murcia2057817:2722
19.Deportivo La Coruňa20451119:3217
20.Levante UD20231513:379

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (62)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Vsázím na neprohru Villarrealu !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vsadit můžeš Máme sice rozpadlou obranu, ale i tak věřím.

Reagovat
rufus

Tak to z tebe budou mít v sázkový kanceláři radost.

Reagovat
-Kopy-

Recreativo Huelva - Getafe CF 0

Real Mallorca - Atlético Madrid 0

Deportivo La Coruňa - Real Valladolid 0

Reagovat
smazaný uživatel

A já tipuju, že po tomto kole bude Alméria před Valencií.

Reagovat
-Kopy-

Alméria možná ale Almería určitě ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Risse v létě určitě nepříjde.

Reagovat
-Kopy-

No hrát si na detektiva nebudu.

Každopádně Valencia nyní pětkrát v řadě v lize vyhraje.

Reagovat
smazaný uživatel

1) ...ty už si na něj hraješ.

2) Další fantsamagorie?

Reagovat
-Kopy-

Nešaškuj tady prosimtě...

Reagovat
smazaný uživatel

Já vědecko - fantastickou literaturu nečtu, takže jsem myslel, že mě s tou pětizápasovou šňůrou Valencie odkazuješ na nějakou knižní novinku. Promiň.

Reagovat
-Kopy-

No jak myslíš, prostě pět zápasů v řadě vyhrajeme.

Reagovat
smazaný uživatel

No, ehm.

Reagovat
-Kopy-

...

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím to podobně, ale Getafe se nikdy nedá předem odhadnout. U nich je možný opravdu všechno.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš, že mu styl PL sedne?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak asi ví, co dělá...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Než Gudjohnsena bych tam radši viděl Edmilsona.

Edmilson - Gudjohnsen, Deco.

Reagovat
smazaný uživatel

Xavi - Edmilson - Deco

Reagovat
-Kopy-

Xavi je venku marný.

Reagovat
smazaný uživatel

A na to si přišel jak?

Reagovat
smazaný uživatel

Má svůj svět.

Reagovat
smazaný uživatel

očividně

Reagovat
-Kopy-

Tak ty taky, že.

Reagovat
-Kopy-

A není ? Povětšinu zápasu brzdí hru, nahrávky dává buď do kraje a nebo zpátky na stopery a když už se odhodlá dál kolmici dopředu (což se mockrát nestává), tak to dopadne většinou špatně. Hodí se spíše na domácí zápasy, do postupného útoku, bych řekl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Kopy-

No smajly by ti šly

Reagovat
smazaný uživatel

Je to kratší než psát, že nemáš pravdu-

Reagovat
-Kopy-

Ale to jsou fakta, že brzdí tu hru a že nahrávky jdou většinou do stran nebo dozadu. To není žádný můj výmysl.

Reagovat
smazaný uživatel

Čí fakta? Možná tak tvoje.

Reagovat
-Kopy-

Aha, tak mně asi neslouží oči.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš mozek.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepopírám, že spousta přihrávek jde od stran a nebo dozádu, ale vše ostatní je nesmysl

Reagovat
smazaný uživatel

Nech ho tak, to nestojí za to.

Reagovat
-Kopy-

Fascinující, když tu někdo napíše něco proti Barceloně, tak je ihned ukamenován.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi někde něco přečteš a pak to bez přemýšlení aplikuješ na všechny situace. Pak se nediv, že se ti vysmějem.

Reagovat
-Kopy-

Co to meleš ? Já jsem viděl většinu zápasů Barcy v téhle sezoně, takže se běž rači učit, šašku.

Reagovat
smazaný uživatel

No to ses předvedl, jak říkám, zkus přemýšelt vlastní mozkem a ne všeobecně přijímat něco, co sis někde přečetl a bylo to myšleno úplně jinak, než jsi zrovna pochopil.

Reagovat
-Kopy-

Co to tady zkoušíš ty vole

Co si myslím, to si sem napíšu a jestli se ti to nelíbí, tak se stím budeš muset smířit.

Reagovat
smazaný uživatel

No je to asi tak měsíc, co jsi z nějaké konstelace hvězd záhadně vyčetl, že tomu všemu hrozně rozumíš a začals plácat hrozné nesmysly. Konec konců spanhel už si toho všiml taky. Ale my se s tím rádi smíříme, je to i docela srandovní.

Reagovat
-Kopy-

Tak, zase si se předvedl a nyní se můžeš jít s klidným svědomím učit .

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím, že se toho učení docela držíš, podle tvého pololetí bych nicméně zrovna netvrdil, že jsi ten, kdo by mi zde mohl dovolovat učení. No ale tak teda dík.

Reagovat
-Kopy-

Bez starosti Kyslíku, bez starosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem toho názoru, že Guddyho důraz bude na Bilbao platit. Xavi se mi v několika vystoupeních venku nelíbil, ale je možné, že s Decem mu to bude klapat víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Záloha je ve složení Xavi, Iniesta, Deco. To jsem hodně zvědav, loni jim to v tomhle složení moc neklapalo.

Reagovat
smazaný uživatel

To je hrůza. V tomto složení jsme vyhráli jen na půdě Stuttgartu. Snad se to nevymstí, nejít do zápasu s klasickým DM.

Reagovat
smazaný uživatel

šašek jsi ty, takže klid

Reagovat
smazaný uživatel

to mělo být na Kopyho

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

zkuste se tady aspoń někdo trocha věnovat tématu a nehádat se

Reagovat
smazaný uživatel

Člověk vidí 48 komentářů, říká si co všechno si nepřečte a ono tohle

Reagovat
-Kopy-

To je těžký, když se kluci barcelonští nedrží tématu vůbec

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia zatim pokracuje v paradnich vykonech...

Reagovat
smazaný uživatel

Někdo tady psal že po tomhle kole bude Almeria před Valencií a ono to tak opravdu je.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mallorka zatím vede gola dal Arango!jen tak dál!

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle byla poslední kapka!!! Musí následovat okamžité odvolání KOEMANA !!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Koemana musi vyhodit, tohle neni mozne takhle to posrat...

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia ode mě dostává veliký potlesk jsou v prdeli

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele