21. kolo
27.01.2008 17:00 CET
2 : 2
(1:0)

Reportáž

Racing Santander - Real Zaragoza 2:2

Racing zachránil remízu se Zaragozou na domácím stadionu El Sardinero až v poslední minutě, kdy se trefil Mohamed Tchite. Santander zůstává v tabulce šestý, Real se posunul na dvanáctou pozici.

Nový trenér Zaragozy Javier Irureta rozhodně nemohl být spokojen s úvodem utkání, už ve čtvrté minutě se totiž v pokutovém území dostal ke střele Ivan Balado, který dokázal prudkou ranou překonat brankáře Cesara Sancheze – 1:0. Balado mohl zvýšit vedení Racingu hned poté, v podobné pozici jako vstřelil první branku však tentokráte mířil vedle. Na druhé straně spálil velkou šanci Diego Milito, jenž hlavičkoval zblízka mimo branku. Argentinec se dostal do další příležitosti krátce před koncem prvního poločasu, po centru Luccina ale hlavičkoval jen do připravených rukavic Fabia Coltortiho.

Vyrovnaní se hosté dočkali po hodině hry, Luccinovu střelu z přímého kopu nedokázal brankář Coltorti zkrotit a pohotový Diego Milito bez problému dorazil míč do branky – 1:1. Na hřiště poté přišel domácí útočník Tchite, který nahradil Balada a dostal se ihned do šance, jeho střela pravačkou však mířila těsně vedle. Šest minut před koncem základní hrací doby našel agilní Milito záložníka Alberta Celadese, a ten se v dobré pozici nemýlil – 1:2. Racing vrhl všechny síly do útoku a nakonec se mu to vyplatilo, v nastaveném čase vyslal Sergio Sanchez útočníka Tchiteho, jenž nikým neatakován srovnal skóre na konečných 2:2.

Autor: Milan Kopal

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Racing Santander je v tomto utkání favoritem. Zaragoza je venku poměrně neškodná. Tip 2:1.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele