Primera Division - souhrn 21. kola

06.02.2010, 19:59, aktualizováno 07.02.2010, 23:07
Komentáře a souhrny
V sobotu se žádné překvapení nekonalo, i když Barcelona problém měla, jelikož domácí zápas proti Getafe dohrávala o devíti. I tak vyhrála 2:1. Real Madrid si snadno poradil s Espanyolem, Valencia zase neměla problémy s Valladolidem. V neděli se na výhru natrápil Athletic, Mallorka doma porazila Villarreal a Zaragoza doma přehrála Sevillu, která dohrávala podobně jako Barcelona o devíti. Atlético si veze jen bod ze Santanderu.

Racing Santander - Atlético Madrid 1:1

07.02.2010 21:00

Góly: 36. Gonzalo Colsa - 24. Diego Forlán

Racing Santander a Atlético Madrid si naprosto po právu rozdělili po bodu. Vyrovnaný duel přinesl dvě pěkné branky a několik zajímavých momentů, oba soupeři pak mohou být za bod rádi. Výtečný výkon podal mladý hostující brankář David De Gea, pochvalu si zaslouží i aktivní Sergio Canales a Gonzalo Colsa.

První poločas patřil domácímu mužstvu, které si i osobou Sergia Canalese vytvořila parádní šanci, ale jeho povedená střela se mezi tři tyče nevešla. Zanedlouho poté se akrobatickou ranou prezentoval Colsa, David De Gea předvedl krásnou robinsonádu a uchránil Atlético od pohromy. Po dvaceti minutách se k několika výpadům osmělilo i Atlético Madrid, a hned z toho byla branka. Simao poslal za obranu přenádherný pas, míč se dostal až k Diegu Forlánovi, který se řítil sám na branku.

Uruguayský kanonýr bez větších potíží prostřelil Colcortiho a mohl se radovat z vedoucí branky. Santander odpověděl Canalesovým nepřesným přímým volným kopem. V šestatřicáté minutě se už Racing Santander radoval. Pinillos našel v pokutovém území Colsu, který pečlivě střežen zmateným Pereou krásnou střelou vyrovnal.

Do konce poločasu už jsme žádnou větší šanci vidět nemohli, stejný scénář pokračoval i po přestávce. Druhý poločas byl o poznání nudnější a méně atraktivnější, nebýt několika zajímavých rozhodnutí hlavního sudího, který hnedle několikrát nechal pokračovat ve hře, i když tomu duch pravidel odporoval.

Jenom boční síť rozvlnil Colsa, Agüerovi chyběla potřebná přesnost. V největší šanci druhého poločasu se objevil Tchité, který tváří tvář brankáři poslal míč na branku, z níž jej na poslední chvíli vykopl Luís Perea a zachránil své mužstvo od pohromy. Racing nakonec branku dát nedokázal, ač měl mírnou převahu a byl k vyrovnání velmi blízko.

Více informací k zápasu

Real Zaragoza - Sevilla FC 2:1

07.02.2010 19:00

Góly: 30. Matteo Contini, 40. Álvaro Negredo (vl.) - 32. Frédéric Kanouté

Fanoušci Realu Zaragoza dneska budou usínat jak kojenci po uspokojivé dávce mateřského mléka. Jejich oblíbené mužstvo totiž v nádherném souboji se Sevillou zvítězilo a připsalo si veledůležité tři body v boji o udržení v nejvyšší soutěži. Svěřenci José Aurelia Gaye předvedli výborný výkon a naznačili, že hodlají v La Lize ještě nějaký ten pátek setrvat.

Manolo Jiménez zvolil krapet zvláštní sestavu, v níž scházeli tradiční ofenzivní opory Jesús Navas, Diego Perotti, Didier Zokora či Renato. Právě prvních patnáct minut ukazovalo markantní rozdíl mezi sehranou zálohou Zaragozy a notně promíchanou záložní řadou Sevilly. Ve středu hřiště měla navrch Zaragoza, což jí ve většině utkání pomáhalo udržet hosty daleko od Carrizovy branky a naopak podnikat nebezpečné výpady a útoky na branku Andrése Palopa.

Moc podařený večer neprožil Álvaro Negredo. Po třech týdnech, kdy střílel důležité branky a byl skutečnou oporou, nyní prakticky nic nepředvedl. K tomu všemu si trošku nešťastně vstřelil vlastní branku a v závěru utkání byl dokonce vyloučen.

Gayova jedenáctka byla v úvodní části aktivnější a vypracovala si jednu zajímavou šanci. Gabi vyslal Colungu do čelního souboje s Andrésem Palopem, ale pětadvacetiletý hráč nedokázal v rychlosti dotáhnout kličku do konce a netrefil prázdnou branku. Zaragoza pokračovala v aktivitě a dočkala se zasloužené branky.

Obrana Sevilly nedokázala odvrátit rohový kop a dovolila Matteo Continimu vystřelit. Jeho přízemní rána proletěla mezi dvěma hráči a zastavila se až v síti překvapeného a bezmocného Andrése Palopa. Jenže vzápětí přišlo vyrovnání. Carizzo vyběhl proti centru, ale míč nezasáhl. Manuel Lolo hlavičkou orazítkoval břevno, od něhož se mičuda odrazila k Frédéricu Kanoutému, který míč jednoduše dorazil do sítě. Netrvalo dlouho a domácí fanoušci se mohli opět radovat. Tentokrát jim udělal radost Álvaro Negredo, který tečoval prudký centr Eliseua. Z prvního poločasu to bylo vše.

Po obrátce jsme dlouho žádnou větší šanci či závar neviděli. Až v závěru utkání přišlo na řadu několik divácky atraktivních momentů. Nejprve vyfasoval Álvaro Negredo červenou kartu za oplácení a musel odejít ze hřiště, poté Andrés Palop zlikvidoval mega šanci Andera Herrery. Zanedlouho poté si vysloužil červenou kartu i Stankevičius a domácí Colunga. V závěru poločasu už jsme žádnou šanci neviděli, i proto skončilo utkání prvopoločasovým výsledkem.

Více informací k zápasu

UD Almería - Sporting Gijón 3:1

07.02.2010 17:00

Góly: 15. Albert Crusat, 42. Domingo Cisma, 80. Guilherme Santos - 12. Diego Castro (pen.)

Almería v nádherném utkání přestřílela Sporting Gijón a po čtyřech týdnech se raduje z tříbodového zisku. Ten se nerodil lehce - již ve dvanácté minutě andaluské mužstvo inkasovalo a byl vyloučen obránce Chico. Sporting své vedení a výhodu brzy ztratil, průběh zápasu se pak zcela obrátil po fatální chybě Juana Pabla.

Zápas měl parádní tempo, výtečný spád a spíše se útočilo, než myslelo na zadní vrátka. Almería tentokrát odehrála velmi pohledné utkání, na což nejsme z průběhu této sezóny rozhodně zvyklí. O oprávněnosti držitele tří bodů není pochyb, Andalusané si vítězství zasloužili.

Zápas plný krásných momentů odstartovala fantastická robinsonáda Chica, který zastavil rukama míč mířící do odkryté sítě. S pochvalou rázem přispěchal i rozhodčí, který vytasil červený kartónek a odpískal pokutový kop. Možná i v opačném pořadí - to se v té rychlosti sledu událostí nedalo poznat. Castro penaltu bez větších potíží proměnil a Sporting vedl.

Jenže po chvíli před dovršením první patnáctiminutovky přišla vyrovnávací trefa. Bernardello exklusivní přihrávkou za obranu našel Crusata, který poslal míč vedle vyběhnutého brankáře Pabla a přímo do sítě. Hra byla velmi vyrovnaná a přicházely i šance, jenže jak Mate Bilič na jedné, tak M'Bami na druhé straně nedokázali ve výhodné pozici trefit branku.

Velmi důležitý a klíčový moment přišel ve dvaačtyřicáté minutě. Cisma ve snaze někoho nalézt nějakého svého spoluhráče odcentroval z velké dálky. Míče si však nikdo nevšímal, byl evidentně moc dlouhý na to, aby jej nikdo mohl zasáhnout. Juan Pablo Colinas míč tak dlouho kontroloval, až zapadl do sítě. Almería senzačně otočila vývoj utkání.

Po obrátce měl první šanci Portilla, který celkem prověřil Alvése. Další příležitosti přišly až v závěru utkání, když už hráčům Sportingu tekly nervy. Almería pojistila v jednaosmdesáté minutě Guilhermem vedení - hráč využil svou rychlost a přesprintoval obránce, dostal se až před brankáře a nasadil mu jesličky. Poté už byla k vidění jen dvě vyloučení frustrovaných hráčů asturijského klubu, žádná větší šance, žádný větší závar.

Více informací k zápasu

CA Osasuna - CD Tenerife 1:0

07.02.2010 17:00

Góly: 48. Carlos Aranda

Osasuna má v posledních týdnech famózní formu, což potvrdila sice těsným, ale zaslouženým vítězstvím proti o udržení bojujícímu Tenerife. Navarrský tým spasil v osmačtyřicáté minutě Carlos Aranda po další z mnoha krásných přihrávek Javiho Camuňase, který se ukazuje být tou nejlepší letní posilou.

První minuty ovládlo hostující mužstvo vedené José Luísem Oltrou, ale vážnější brankové příležitosti si nevypracovali. Naopak na druhé straně musel nádhernou robinsonádou likvidovat střelecký pokus agilního Camuňase Sergio Aragoneses. V obrovské šanci se poté objevil Walter Pandiani, ale nedokázal svou hlavu nastavit tak, aby míč poslala mimo dosah hostujícího brankáře. Poté se osmělili i hosté, Alfarovu ránu však Ricardo bezpečně ukryl.

Další skvělý zákrok si Aragoneses nechal pro opět výtečně hrajícího levého beka Nacha Mondreala, který v posledních týdnech na své straně září a hlavně neskutečně podporuje ofenzívu. Žádnou větší příležitost už jsme do konce první půle neviděli, zato velmi brzy po obrátce přišel rozhodující moment celého utkání.

Javi Camuňas přijal několik metrů za vápnem míč, podíval se na nabíhajícího Arandu a jen tak lehce přehodil vracejícího se Manola Martíneze. Carlos Aranda si míč rychle zpracoval a pod nadskočivším Aragonesesem jej poslal do sítě. Hosté mohli záhy vyrovnat, ale Alonso Ricarda nepřekonal. Na druhé straně zazářil dalším skvělým zákrokem opět jistý Aragoneses. V závěru poločasu, který byl velmi vyrovnaný a žádné mužstvo nijak svého soka nepřehrálo, přišla ještě jedna obrovská šance hostí, ale Francisco Nino netrefil opuštěnou branku. I proto si El Tete nakonec odvážejí nejtěsnější možnou porážku, což není při dobrých výsledcích úhlavních nepřátel v boji o udržení nic záviděníhodného.

Více informací k zápasu

Athletic Bilbao - Xerez CD 3:2

07.02.2010 17:00

Góly: 2. Iker Muniain, 64. Fernando Llorente, 85. Fernando Llorente - 10. Vicente Moreno, 40. Mario Bermejo

Dlouho to vypadalo, že jasně poslední tým tabulky si nějaký ten bodík konečně odveze a bude ještě živit naději na záchranu. Ta by i při případném tříbodovém zisku nebyla nějak velká, ovšem Xerezu se nepovedl závěr zápasu a proto zůstává beznadějně poslední. Potřebuje dohnat manko devíti bodů a vzhledem k tomu, že doposud jich získal jenom 11 je to téměř neřešitelná situace. Bilbao se naopak prokousalo na sedmé místo a je blíže pohárové Evropě.

Přitom to dlouho vypadalo, že Bilbao cenné bodíky ztratí. První poločas dokonce prohrálo, ten druhý zachránil Fernando Llorente. Nejprve po dvaceti minutách hry srovnal stav a čtyři minuty před koncem zajistil rozhodující trefu. V úvodní půli bylo jasně vidět, že Bilbao po rychlé vedoucí brance soupeře podcenilo a nechalo mu hodně prostoru, což se mu málem vymstilo. Ještěže se historie na průběh příliš neptá.

Nicméně hostující obránci zaváhali již po několika vteřinách hry. Krásnou akci započal Gaizka Toquero a nacentroval do vápna, kde se zcela osamocen ocitl Muniain a pohotovou hlavičkou otevřel skóre. Avšak k údivu všech odpověděli hosté velmi brzy. Nejprve Bermejo vyslal povedenou ránu na gólmana Gorka Iraizoze, ten ale dokázal vytěsnit ještě nad branku. Jenž o minutu později byl už i on krátký.

Iraizoz totiž předložil po krásném pasu Jose Manuela Casada přihrávku Vicente Morenovi a ten z voleje rozvlnil sít. Hned na to mohl domácím vrátit vedení Pablo Orbaiz, ovšem jeho přímý volný kop zlikvidoval Brito Renan. Na druhé straně to z dobrých 25 metrů zkusil Figueroa Momo, jenže pravou tyč o něco minul. Avšak pět minut před pauzou dokonali hosté zázrak, po nahrávce Calva zakončil svůj postup k brance nekompromisní trefou Bermejo.

Od této chvíle si Bilbao uvědomilo, že mu teče do bot a začalo po pauze opět hrát. Hned na úvod zakončil pětadvacetimetrový průnik vedle levé tyče Gurpegi. Hosté vstrčili růžky pokusy Keity a Bermeja, ale možnost na zvýšení odmítli. A tak přišel vyrovnávací úder Llorenteho, který zavěsil hlavou do pravého horního rohu. Krátce předtím se potě musel několikrát vytáhnout gólman Renan, jenže se střelou Llorenteho z 86. minutě po úchvatném sprintu a přihrávce střídajícího Markela Susaeta nezmohl nic.

Více informací k zápasu

RCD Mallorca - Villarreal CF 1:0

07.02.2010 17:00

Góly: 81. Nunes

Nic nečekaného. Real Mallorca jako již tradičně v této sezóně zvítězil na domácím trávníku proti Villarrelu a posunul se na prozatímní čtvrtou příčku. Jak už výsledek napovídá, šlo o velmi vyrovnané utkání, ve kterém byla mírně aktivnější právě domácí jedenáctka.

Baleárské mužstvo si připsalo jubilejní desátou domácí výhru a s famózním skóre 25:3 je jasné, že se ONO Estadi pomalu ale jistě stává nikým nedobytnou tvrzí. O to je překvapující fakt, že v Mallorce kopaná netáhne a tribuny jsou neustále prořídlé. Přitom nelze pochybovat o tom, že se Real Mallorca prezentuje i pohlednou kopanou.

Po nepřesných, leč nebezpečných střelách v celém utkání velmi aktivního Gonzala Castra, přišly na řadu minuty relativního klidu. Obě mužstva se v průběhu prvního poločasu nikam nehrnula, z čehož rezultovalo i nijak velké množství střeleckých pokusů. Když už se Llorente, Aduriz či Robert Pirés dostali do velmi výhodných pozic a šancí, předvedli chabé zakončení.

Po obrátce se u domácího týmu zvýšila útočná aktivita. Již v první minutě prověřil skvěle chytajícího Lopéze Aritz Aduriz, na druhé straně se proti Llorenteho střele ukázal i Dudu Aouate. Mario Suárez tak jako jeho předchůdci branku netrefil. Další pěkná akce Mallorcy přišla nazmar kvůli špatné finální přihrávce Aritze Adurize.

Domácí celek byl aktivnější a nepouštěl hosty do žádných nebezpečných šancí. Branka zela ve vzduchu a v jednaosmdesáté minutě i přišla. O zasloužený gól se postaral stoper Nunéz, který dokázal vyskočit nejvýše mezi třemi dotěrnými obránci a poslal svůj tým křižnou střelou mimo dosah Diega Lopéze do vedení. V závěru poločasu mohl zvýšit skóre José Luís Martí, ale pěknou střelu mu zablokoval Gonzalo.

Více informací k zápasu

Málaga CF - Deportivo La Coruña 0:0

07.02.2010 17:00

Góly: -

Bezbranková remíza nekoresponduje s tím, co se odehrávalo na hřišti. Málaga byla v průběhu celého utkání mnohem aktivnější, diktovala tempo, snažila se útočit, ale defenzíva Deportiva La Coruňa a vysoce spolehlivý Daniel Aranzubía byly proti. Obě mužstva si tak připíšou po jednom, ve své podstatě nic neřešícím bodu.

Gustavo Munua si v dnešním utkání mohl dát oddych a zůstat doma s rodinou, neboť neměl moc šancí si chytit mičudu do svých rukavic. Několika zraněními poznamenaní hosté svým výkonem nenadchli, na druhou stranu je třeba pochválit takřka neprostupnou obranu, která pracovala na špičkové úrovni.

První desetiminutovka sice patřila Deporu a jeho ofenzivním choutkám, poté už na hřišti vládla domácí jedenáctka. Po hodně nebezpečných střelách Bodipa a Juana Rodrígueze se na druhé straně osmělil Ben Achour, po němž Aranzubíu řádně protáhl i Duda. Utkání mělo velmi dobré tempo a spád, z přemíry bojovnosti a odhodlanosti plynuly i některé nepříjemné zákroky. Zákroky za hranicí únosnosti se sice Pablo Alvaréz neprezentoval, i přesto jej rozhodčí poslal do kabin. Jasná červená, Depor dohrával o deseti.

Po obrátce Málaga vystupňovala nápor. V dvaapadesáté minutě trefil Duda tyč, dvě dalekonosné střely velmi aktivního Fernanda následně s přehledem zlikvidoval Aranzubía. Postupem času se snaha Andalusanů dostat se za obranu Deportiva přeměnila v beznadějné nakopávání míču, které k ničemu kloudnému nevedlo. Stopeři Colotto, Lopo, výborný kapitán Manuel Pablo, popřípadě Daniel Aranzubía vzdušnému prostoru neomylně vládly a nakonec uhájili cenný bod.

Více informací k zápasu

Real Madrid - Espanyol Barcelona 3:0

06.02.2010 22:00

Góly: 5. Sergio Ramos, 30. Kaká, 90. Gonzalo Higuaín

Ani v dalším utkání na domácí půdě nepoznal Real hořkost porážky a bez problémů si poradil s Espanyolem Barcelona. Na góly Ramose a Kaká z lepšího prvního poločasu navázal v závěru druhého navrátilec Higuaín. Ani po 21. kole si tak Bílý balet nenechal utéct vedoucí Barcelonu.

Espanyol potvrdil pověst mužstva, kterému se na hřištích soupeřů nedaří a po vlažném výkonu podlehl Realu na stadionu Santiago Bernabéu. Domácí dominovali zejména v prvním poločase, ve druhém hráli spíše na údržbu a z průměru vybočil pouze závěrečný gól nejlepšího střelce mužstva Higuaína.

Real nastoupil ve stejné sestavě jako proti Deportivu, stejně tak hosté svou základní jedenáctkou nepřekvapili. Úvod zápasu patřil Espanyolu, střelou vedle zahrozil David García, ale o první gólový zápis se postaral Bílý balet. V 5. minutě posadil Granero z přímého kopu míč přímo na hlavu Sergia Ramose, který překonal Kameniho.

Real i nadále udával tempo zápasu, náznaky dvou šancí "zadrbal" Benzema. Ve 23. minutě jen o fous nedosáhl na míč Coro, kterého podcenil Ramos. O tři minuty pokus Kaká vyboxoval Kameni a z následného rohu hlavičkoval Ramos těsně vedle. Do třetice se však domácí fanoušci mohli radovat. Granero přesně nacentroval, Raúlovu hlavičku Kameni výborně vyrazil, ovšem Kaká dorazil střelou od země míč do branky a zvýšil náskok Realu.

Další šance se domácí dočkali ve 36. minutě, kdy opět Granero přihrával a Albiol na zadní tyči netrefil hlavičkou branku. Chvíli nato předvedl Kameni "létajícího Kamerunce", když skvěle vyrazil hlavičku Raúla po centru Kaká. Festival příležitostí Realu pokračoval ve 42. minutě. Nejprve Granerův přímý kop znovu pěkně vyrazil Kameni a po rohu si zákrok zopakoval po Raúlově hlavičce. Dorážku nedokázal mezi tři tyče vměstnat Benzema.

Poslední dvě šance měli hráči Bílého baletu těsně před poločasem. Po dalším rohu se ve vápně hezky otočil Raúl, ale přestřelil a v nastaveném čase promarnil početní výhodu v protiútoku špatnou přihrávkou Benzema. Přesto šli domácí do kabin spokojenější.

Druhou půli začal aktivněji Real, ale první větší šanci měli hosté, přesněji vystřídavší Iván Alonso, který neuspěl tváří v tvář Casillasovi, jenž jeho střelu poslal na roh. V 59. minutě po přihrávce Benzemy střílel do tyče Kaká. Espanyol odpověděl šancí Osvalda, jehož pokus po průniku přes Albiola lapil Casillas.

Další náhradník "pericos" Márquez se uvedl střelou těsně nad, po něm na druhé straně po pěkném pasu Granera přehodil Arbeloa obloučkem Kameniho i branku. V 77. minutě pálil nad z kraje vápna Higuaín. Domácí mírně polevili a hosté zahrozili střelou Roncaglii, která šla vedle. Podobně dopadl i pokus Márqueze minutu před koncem.

V poslední minutě zápasu přišla chvíle Higuaína, který zpracoval na něj nakopnutý míč, obhodil si Ruize, přešel přes Kameniho a skóroval do prázdné branky. Real tak udržel tempo vedoucí Barcelony a nepustil jí do většího trháku.

Více informací k zápasu

FC Barcelona - Getafe CF 2:1

06.02.2010 20:00

Góly: 5. Lionel Messi, 67. Xavi - 90+3. Roberto Soldado (pen.)

Svěřenci Pepa Guardioly si mohou do tabulky připsat další tři body za vítězství. To i přesto, že v závěru zápasu dohrávali pouze o devíti hráčích.

Pique navíc byl vyloučen už po 25 minutách hry, krátce před závěrečným hvizdem sudího Vitientese putoval předčasně do sprch Marquez. Domácí navíc do utkání museli nastoupit bez svého kapitána Puyola, hrál naopak Milito. Maxwell pak musel na pravé obraně zastoupit Daniho Alvese. První velkou šanci si vytvořil Messi, branku však přestřelil.

Jen o čtyři minuty později se však tento fotbalový mág radoval. Yaya Touré vysunul Messiho na hranici vápna a ten nechytatelným projektilem nedal Codinovi žádný nárok. Už před zápasem varoval Guardiola svůj tým před tímto soupeřem. Vždyť loni bylo právě Getafe jedním z celků, které dokázaly bodovat na Nou Campu. Hosté postupně svou sílu začali prokazovat. Po další dobré Messiho práci mohl zvýšit Ibrahimovič, donutil však Codinu ke skvělému zásahu.

O deset minut později ale Pique nešetrně poslal k zemi Rafu a první vyloučení bylo na světě. Hosté se osmělovali, Parejo o kousek nedosáhl na gólový centr Riose. Poté dvě možnosti Mikua zlikvidoval Valdes, Xaviho hlavička na druhé straně pro změnu postrádala razanci. Krátce po přestávce začal Guardiola také míchat se sestavou, Busquets nahradil Toureho.

Krátce po hodině hry už ovšem katalánský velkoklub vedl rozdílem dvou branek. Messi vtipně vysunul Xaviho a ten s přehledem překonal Codinu. Třetí gól mohli vzápětí přidat Keita s Messim, místo toho ale vznikly problémy. Marquez stáhl v pokutovém území Kepu, dostal červenou a kopala se penalta. Tu sice Soldado bezpečně proměnil, na víc však fotbalistům Getafe nezbyl čas. Barcelona si tak i nadále drží svou neporazitelnost.

Více informací k zápasu

Valencia CF - Real Valladolid 2:0

06.02.2010 18:00

Góly: 8. Éver Banega, 29. David Villa

Valencia bez sebemenších potíží porazila Real Valladolid a stejně lehce uhájila i třetí příčku v tabulce La Primera Division. Svěřenci Unaie Emeryho své věrné příznivce postávající v naplněných ochozech Mestally potěšili, neboť se prezentovali výbornou, přesnou kombinační hrou okořeněnou dvěma krásnými brankami.

Po předchozí bídě s nouzí na hřišti Sevilly se Netopýři opět vrátili do starých kolejí. Zápas začali přímo skvostně, když na pravé straně zabojoval David Villa, získal míč a posunul jej k Pablu Hernandézovi, jenž za šestnáctkou nalezl ÉVERA BANEGU, který fantastickou ránou málem protrhl síť Villarovy branky.

Tak jako před brankou, i po ní hýřilo aktivitou zejména domácí mužstvo, ale střely Maty a hlavička Davida Villy nebyly dostatečně kvalitní. Valencie měla obrovskou a nekončící převahu a bylo jen otázkou času, kdy vstřelí druhou branku. V devětadvacáté minutě rozehrál Silva nakrátko rohový kop, mičuda se připletla k Banegovi, který parádním centrem za takřka nehybně stojící obranu Valladolidu vybídl k šanci DAVIDA VILLU. Pozorní čtenáři si jistě povšimnou, že španělský šutér příležitostí nepohrdl.

Do konce poločasu už Valencie v poklidu kontrolovala získaný náskok, střely Davidů Villy a Silvy se mezi tři tyče nevešly. První poločas byl v režii domácího mužstva a po obrátce fanoušky nečekal jiný scénář, jiné představení. Emeryho jedenáctka skvěle bránila a podnikala téměř smrtelné kontry, střílela, kombinovala, užívala si. Je ale pravda, že se hráči Valladolidu osmělili a vytvořili si několik zajímavých příležitostí, z nichž můžeme jmenovat nepřesné střely Césara Arza a Canobbia.

Valencia si ve druhé půli vytvořila asi půltucet velkých šancí, v nichž se objevoval zejména David Villa, kterému ale scházela potřebná přesnost. Po hodince hry nastřelil hodně aktivní Juan Mata tyč, v závěru poločasu pak byl blízko vstřelení své premiérové branky v dresu nového zaměstnavatele Alejandro Domínguez, ale i jeho střela nenašla cestu mezi tři tyče. I proto nakonec Valencie zvítězila jen dvoubrankovým rozdílem, ačkoli by si za svůj zdařilý výkon zasloužila branek víc.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.FC Barcelona21174052:1155
2.Real Madrid21162350:1550
3.Valencia CF21126338:2042
4.RCD Mallorca21114635:2337
5.Sevilla FC21113732:2436
6.Deportivo La Coruña21105624:2235
7.Athletic Bilbao21103827:2733
8.Getafe CF211011028:2631
9.CA Osasuna2185821:2129
10.Villarreal CF2175931:3026
11.Racing Santander2167824:2825
12.Atlético Madrid2166931:3424
13.Sporting Gijón2166921:2524
14.Espanyol Barcelona21651014:2923
15.UD Almería2157922:3122
16.Málaga CF2149823:2621
17.Real Zaragoza21551125:4320
18.Real Valladolid2139924:3818
19.CD Tenerife21451217:4017
20.Xerez CD21251412:3811

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (185)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
-Kopy-

AMUNT

Reagovat
X-bano-X

Messi krasa

Reagovat
smazaný uživatel

Messi daval gol za barcu?

Reagovat
X-bano-X

Jo

Reagovat
X-bano-X

Zatial krasa vsetci bojuju vidiet ze kazdy sa chce pobit o miesto v zostave, dlho sa mi tak zapas nepacil ako dnes.

Reagovat
Jajinek

Banega....

Reagovat
smazaný uživatel

Honibrk

Reagovat
Jajinek

?

Reagovat
X-bano-X

Snad ne cervena?

Reagovat
smazaný uživatel

co si cekal?

Reagovat
X-bano-X

necakal som vobec nic takych zakrokov je v zapase na 10 netrafil ho slapakom poste ho zobral, nie zozadu proste klasicky stret. Hrac sa postavil skor ako piqe proste to vyzeralo horsie ako to bolo. Takze necakal som vobec nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
X-bano-X

Ak by si si v case opakovaciek nelistoval v zositku plnom baletakov isto by si to postrehol. Inak duchaplny komentar presne odpovedajuci tvojmu vyvojovemu stupnu.

Reagovat
smazaný uživatel

asi se smejes svoji blbosti - to pak chapu ty smajliky

Reagovat
smazaný uživatel

nn ja sem tady smeju tomu 13ti letemu uplakankovi, ktery za ten faul necekal snad ani kartu...

Reagovat
smazaný uživatel

to bylo max na zlutou ale max

Reagovat
smazaný uživatel

ja myslim ze mel byt vylouceny hrac hostu...pique hral jasne mic a on do neho hnusne zajel bez zajmu prave mic hrat...

Reagovat
X-bano-X

Mam 27 a skoncenu VS uplakanku.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to mi je te lito...

Reagovat
X-bano-X

Vies co na teba je skoda reagovat patris medzi tych ******* ako madridcan, ehm ......

Reagovat
smazaný uživatel

je to mozne, ale po takovem zakroku nenapisu, ze to nebylo ani na kartu....trochu objektivity by to chtelo....koncim debatu, ztrata casu...

Reagovat
madridcan

a preco sa tam zaradujem aj ja?

Reagovat
smazaný uživatel

"Problém" současný Barcelony je v tom, že prostě už umí hrát "to svoje" - prostě je to účelný, nás to síly moc nestojí, soupeře pravidelně odpadává kolem 60. minuty, navíc to umíme perfektně - pressing nepressing. To je hlavní rozdíl mezi Rijkaardovo a Guardiolovo Barcou - za Franka se na to líp dívalo, mělo to větší grády, ryclost a moment překvapení. Občas hrál i soupeř a sem tam se k něčemu dostal. Loni i letos prostě hrajeme jenom my. Prostě už se nemusíme tak dřít a vymejšlet kdovíco. Nemusíme bejt ani extra rychlí nebo v pohybu. I se statickou hrou to dáváme s prstem v nose.

Což na druhou stranu znamená, že už to prostě neni ono. Bohužel. Z Barcy je mašina na vítězství. Jasně, oproti Chelsea nebo Interu je to ještě pořád fotbalová nádhera, ale už to tolik netáhne a nefascinuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Máš asi pravdu. Je to až moc geniální :)

Reagovat
smazaný uživatel

to je vec nazoru, ne kazdy by s tebou souhlasi... a masina na vitezstvi zni hezky, ale pockej na LM, proti Realu to treba tak jednoznacne nebylo

Reagovat
smazaný uživatel

Podobně to vidím i já. Za éry Ronaldinha to byl opravdu lahůdkový fotbal a nemohl proti němu snad nikdo nic namítat, mělo to tempo, fotbalovost, nápady. To co Barcelona předvádí nyní není rozhodně šálek mé kávy. Já preferuji styl, kdy se míč posouvá co nejrychleji an polovinu soupeře a kombinuje se až tam. Ale naprosto chápu odlišný názor, co člověk to jiná chuť.

Reagovat
smazaný uživatel

U Guardiolového tímu chýba nejaký moment prekvapenia. Za Rijkaarda to bolo dajte to Ronaldinhovi on už niečo vymyslí a vymyslel a boli to nádherné roky, ale ako náhle šiel R10 s formou dole a hromadila sa marodka, tak ten posledný rok mi to pripadalo ako keby hráči nevedeli čo majú hrať a naša hra bola založená len na nejakom individuálnych schopnostiach našich hráčov. Naopak u Guardiolu to je tak, že proste každý vie čo má robiť a čo sa od neho vyžaduje plus Messi je významný rozdielový individuálny faktor. Horšie sa na to možno pozerá ale mňa to stále baví

Reagovat
smazaný uživatel

Červená zasloužená

Reagovat
smazaný uživatel

myslis to vazne? tak bez koukat na sachy

Reagovat
smazaný uživatel

Šel tam jako prase, neměl šanci zasáhnout míč, fikl ho přes kolena, jasný úmysl

Reagovat
smazaný uživatel

jasne blazne vem si brejle a podivej se znova a ne jednou aspon 5krat

Reagovat
smazaný uživatel

Však to opakovali 5x

Reagovat
indy

Reagovat
smazaný uživatel

oůůůů

Reagovat
X-bano-X

o.o Ibra. a tak sa snazi

Reagovat
X-bano-X

Tak polcas uzasny, vidiet nasadenie, snahu. Skoda prisneho vylucenia, ale aj napriek tomu sme lepsim teamom. Uz len to potvrdit. Iniesta hraje famozne. Zlatanovi konecne zacina vychadzat kombinacia. Keita hral do vylucenia super potom sa trochu vytratil. Maxwell hra uzasne je az neuveritelne ze na 1 post mame 2 top hracov. Ak by sa premenili tie 2 golovy bolo by po zapase. Snad sa to neobrati proti nam.

Reagovat
smazaný uživatel

si asi zhuleny...jinak si to uz opravdu nechapu....iniesta famozne? dobre ano, ale famozne? zlatan je mimo, jeho pristup ke hre mi pripada asi tak jako pristup Adriana k treniku....neuveritelne mit maxwella a abidala? ... HAHAHA

Reagovat
Al Capone

Getafe srovnat

Reagovat
smazaný uživatel

jsem velký fanda berci ale červená naprosto zasloužená dyt piqué už nemohl získat vubec míč takže vyloučení spravedlivý

Reagovat
smazaný uživatel

"berci"

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť to taky říkám a jsem nezávislý fanoušek nebo dokonce fandím trochu Barce

Reagovat
X-bano-X

Kedysi tu par ludi spravilo velmi rozumnu vec a to ze prestali reagovat na urcite typi ludi. Prinieslo to skvalitnenie diskusie kedze reakcie boli len k hodnotnym prispevkom. Dnes sa zda ze situacia sa opakuje. Tak snad sa niekto prida, pretoze par ludi tu diskusiu ztrhava na svoju uroven co vo velkej miere zneodnocuje tych co sa snazia o konstruktivnu diskusiu.

Vdaka vsetkym co pochopia co som tym myslel.

Reagovat
smazaný uživatel

myslel jsi tím nereagovat na no10

Reagovat
X-bano-X

sure

Reagovat
smazaný uživatel

No, pokud ty, abys druhého shodil argumentuješ dokončenou vysokou, tak si asi taky příliš EQ nepobral... Věřím, že pochopíš, jak to myslím...

Reagovat
X-bano-X

Argument o VS bol miereny na to ze mam 13 rokov a nevidim dovod preco by som tym mal niekoho zhadzovat. Kazdy je si strojcom vlastneho osudu. Co a tyka EQ snad len to ze spravit chybu v 2 pismenach ju uz umenie.

Reagovat
smazaný uživatel

Udělat tři chyby ve větě ještě větší A stačilo napsat věk, to že máš VŠ je hezké, ale ta by ti měla dát rozhled, abys to nevytahoval

Reagovat
smazaný uživatel

se vzděláním souhlas, ale ve všem ostatním měl pravdu

Reagovat
X-bano-X

Uz som napisal ako to bolo myslene a kto chce psa bit palicu si najde

Reagovat
smazaný uživatel

Yaya dolů? Opravdu Yaya? No, to mi přijde jako šlápnutí vedle. Je pravda, že toho v první půlce hodně oběhal, takže může být vyšťavený, ale bez něj to bude ještě těžší.

BARCA, BARCA, BAAAAAAAAAAAAAAAAARCA!!!

Reagovat
X-bano-X

Neeee Marqeeez neeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

to byla akcička

Reagovat
X-bano-X

OOOOOOOOOOOOo Keitiiic toto bola 120%sanca

Reagovat
X-bano-X

Zatial plati vsetko co som pisal po 15 minutach. Zapas ako remen a kazdy maka na 105%. Iniesta muz zapasu jednoznacne.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechci to zakřiknout, ale že měl Milito nějakou pauzu na něm není vůbec vidět

Reagovat
X-bano-X

Ono je to o skusenostiach tie nestratil a kondicka sa dohnad da. Ide skor o tom aby nemal podvedomi strach ist do suboja. Ale zatial hra dobre.

Reagovat
smazaný uživatel

dneska moc proveren nebyl...

Reagovat
X-bano-X

Tak toto muselo boliet....

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Messiho další krásná akce dneska. Xavi si mohl vybrat, kam to má dát

Reagovat
X-bano-X

GOLAZOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOooo

Reagovat
X-bano-X

Fakt si nemozem pomoct ale nas dnesny vykon je uzasny.Hrali sme do plnych, hrame brejky proste dnes to ma vsetko. Akcie,paradicky,paticky, dlhe pasy, snad uz chyba len gol zo standartky.

Reagovat
X-bano-X

Tak Messi to tam trosku prifilmoval teda trosku viac

Reagovat
smazaný uživatel

zas lezi...

Reagovat
smazaný uživatel

Schopnost Iniesty udržet balon proti i třeba třem protivníkům je prostě neuvěřitelná

Reagovat
X-bano-X

tj a pritom oproti minulej sezone sa naozaj snazi to ustat.

Reagovat
smazaný uživatel

Messi je zatím MVP dneska

Reagovat
smazaný uživatel

nový příspěvek

Reagovat
Xavi8

Reagovat
smazaný uživatel

tak tohle pozor - tak byli čtyři volní hráči Getafe ...

Reagovat
smazaný uživatel

Keita je dřevák dne

Reagovat
smazaný uživatel

ted to rikam

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak si tam Messi s Torresem pohrál jak s malým klučinem

Reagovat
X-bano-X

Heh az teraz som si vsimol ten Burger King na dresoch, to tam mohli mat radsej paella alebo tacos

Reagovat
smazaný uživatel

je to hnus, no

Reagovat
smazaný uživatel

velký potlesk pro velký výkon dneska

Reagovat
X-bano-X

Iniesta

Reagovat
smazaný uživatel

to je dneska ale veselo. To bylo kapříků

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
X-bano-X

heh, cervena, pencla co to este bude dneska

Reagovat
X-bano-X

aj ked ta pencla zasluzena no tie ruky tam boli, len tie nohy boli pekne vystrete ked padal k zemi. Diver ako vysity.

Reagovat
smazaný uživatel

ale houby zasloužená. Hráč běží na kasu a zapíchne špičky do trávníku. Je pak jasné, že ho obránce povalí. Tohle byl humus. A červená za tohle? Jen to potvrdilo tu ubohost

Reagovat
smazaný uživatel

To už je moc

Reagovat
smazaný uživatel

to vite ze jo...kdyz dostane cervenou farsa, tak okamzite kaprici...

Reagovat
smazaný uživatel

tak tohle je vítězství, které si budu hodně dlouho pamatovat. To by nás mohlo nastartovat k titulu a to nepřeháním. Tohle nám dodá ohromnou psychickou sílu. Velká poklona našim miláčkům. velká poklona.

BARCA, BARCA, BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARCA

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta možná, červená? Vůbec

Reagovat
smazaný uživatel

naprosty souhlas....

Reagovat
herbage

Getafe naprosto tragický výkon, Barcelona si 3 body zasloužila

Reagovat
smazaný uživatel

Hezky Vale.

Reagovat
X-bano-X

Tak za dnesny nas vykon Iniesta jednoznacne najlepsi muz zapasu Messi gol a asistencia Maxwell Xavi Yaya Xavi Ibra - za zlepsenie oproti poslednym kolam Milito za to ze nieje vidiet vypadok formy po tak dlhom case

Za prvy polcas by si to zasluzil aj Keita ale zazdil tam 2 ciste golovky.

K rozhodcovi, no co povedat prisna cervena ale tak vratit sa to neda.

Zapas sme zvladli so 100% nasadenim tak 75 inut cize u mna spokojnost. Dnes som sa bavil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hehe, blicí dostihy, teď na kterýho koně vsadit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak škoda, že nemá Vicky čisté konto. Za dnešek by si ho zasloužil

Zhodnotím nejlepší hráče:

Messi - to nemusím komentovat. Celý zápas vydržel běhat za dva. Byl u obou branek. Už jsem to psal - MVP dnes

Milito - občas zariskoval, ale jinak to pěkně odvelel v obraně.

Abidal - už to píšu postopadesáté a budu to psát pořád, protože mě dělá ohromnou radost - výborný

Iniesta - jak už jsem psal - zrovna v tomhle zápase se hodila jeho schopnost udržet balon

Yaya - velmi se mi líbil jeho výkon a střídání jsem moc nepobral, ale asi toho má ještě dost z Afriky. To už nebudu spekulovat.

A zbytek, co byl na trávníku jsou taky jedničky.

Reagovat
indy

az teraz som si vsimol, ten drbnuty rozhodca za hento vylucil Marqueza??? to je kus vola..obidve cervene si vymyslel, Maxwellova zlta bola tiez blbost, ale ked tam nejaky drevak v 5.minute zozadu skosil Messiho, za to nedal nic...rozhodca slusne popracoval na nasom oslabeni pre buduci zapas

Reagovat
smazaný uživatel

na stoperu bude Puyol Milito takze pohoda

Reagovat
smazaný uživatel

na Messiho to měla být žlutá určitě, ale ta Maxwellova žlutá byla úplně správná. Tam Maxwell neskítal a stáhnul ho

Reagovat
indy

ale ked predtym nedal zltu za ten faul na Messiho, tak ako moze chvilu potom dat kartu za nejake postrcenie...skoda reci, takyto exot tu tuto sezonu este nebol...a akurat tento tyzden nasi hraci rozpravali, ze aj rozhodcovia su len ludia a urcite to nerobia naschval...a dnes dostali odpoved, ze asi to fakt neni naschval

Reagovat
smazaný uživatel

Sergio Ráááámos olééééé

Reagovat
X-bano-X

Tak dnes je to uplne na hlavu Auxere doostane 5, V zapase United... si super dal 3 vlastnaky a Barca co vedie tabulku Fair play dostane 2 cervene.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ak by som to mal zhodnotiť celé, tak do vylúčenia Piquého, ktoré bolo zcela zaslúžené, sme si Getafe vodili. Potom sa hra trošku vyrovnala, ale Getafe okrem pološancí nič nemalo, pretože Vicky to dneska skvele čítal a mal aj pár výborných zákrokov.

V druhom polčase po striedaní Ibry, ktorý dnes odohral asi konečne lepší zápas, sme stavili na jednu kartu buď to rozhodne Messi alebo Getafe vyrovná. Chvalabohu vďaka tragickej obrane Getafe, ktorú si povodili dvaja občas traja hráči blaugranas sme sa mohli radovať z gólu, ktorý bol nakoniec trojbodový. :)

Aj keď sme dnes nemohli až tak dominovať, odohrali sme z môjho hľadiska výborný zápas za zmienku stojí spomenúť pár vecí:

1) Maxvell - nepamätám si kedy vôbec naposledy nastúpil - ale dnes spoľahlivý výkon, síce chýbali centre, ktoré by v druhom polčase boli asi zbytočné, ale znova ukázal, že sa s ním musí počítať, má len trošku smolu, že Abidal a Alvés sú proste lepší a majú formu.

2) Eric Abidal spoľahlivý ako vždy

3) Iniesta sa vrátil, dúfam, že sa mu vyhnú zranenia, dneska si obranu s Messim krásne vodili :yes:

4) Keita by dnes nedal gól ani do prázdnej :roll:

5) Potešil Gabi, ktorý odohral celý zápas a vzadu to nebolo zlé, len rozohrávka je troška slabšia, ale nabudúci zápas to bude určite ešte lepšie.

6) Možno tu budú niektorí fňukať, že rozhodca nás pošpinil, ale podľa mňa dneska posúdil všetky sporné situácie(Piqué, penalta a aj čistý sklz na Messiho v druhom polčase, žltú kartu pre Busquetsa, alebo diving Soldada ešte v prvom polčase) dobre, síce mohol rozdať viac žltých kartičiek na strane Getafe. ;)

Kvalitný tímový výkon

Reagovat
X-bano-X

So vsetkym suhlas az na tie cervene..pokial viem boli 2. Prva na Piqeho..no ak si vezmes za co sa cervene davaju tak to zas na cervenu nebolo. Kolko takychto faulov a nielen neumyselnych na Messiho je pocas zapasu. Druha cervena vraj padla Marqezovi asi tak no

Reagovat
smazaný uživatel

U Piquého sa nezhodneme u mňa naprosto jasná červená, keby tam hráč Getafe nemal chrániče tak je z neho invalid - našťastie sa mu nič nestalo. U Marquéza by sa červená možno dávať ani nemusela, nebol to až taký zákrok, pretože Soldado si na Rafu proste pekne počkal - ale na druhej strane keď beriem pravidlo kde je hráč zoči voči brankárovi a obranca fauluje útočiaceho hráča v jasnej gólovke tak mi tam proste ta červená vyjde.

Reagovat
X-bano-X

Nj nezhodneme sa prave som si ten zakrok pustal za 10 krat a to spomalene a zda sa ze Piqe ho zasiahol priehlavkom nad koleno cize do oblasti kde nieje chranic a opakujem priehlavkom. Cize stret to bol asi taky ako ked sa snazis odkopnut loptu a pri dokonceni obluku trafis supera. Je to sice bolestive aj to len chvilku kedze ide o uder do svalu ale okrem modriny sa superovi nic nestane. Je jasne ze to vyzeralo hrozne. Skus si to pozriet viackrat konieckoncov mate to na stranke .

Co sa tyka Marqeza cervena ani nahodou, pencla mozno ano kedze tam boli ruky..poviem to inak Colina by to urco piskol ale na 100% bez karty.

Reagovat
smazaný uživatel

pique do toho sel jak hovado, mic nemohl v te situaci zasahnout, byl tam o dost pozdeji...

Reagovat
smazaný uživatel

Po opakovanom zábere súhlasím, že ho Piqué netrafil do chráničov ale vyššie ale s červenou kartou stále súhlasím pretože za 1) Bol tam neskoro a lopta už bola dávno preč a 2) ako aj ty tvrdíš zasiahol ho vyššie kolena a tá noha je už proste strašne vysoko a bolo len šťastie, že sa mu nič nestalo. S Marquézom ju mohol a nemusel dať, ale ju proste dal. U mňa je táto debata proste ukončená, každý to vidíme inak a druhého o tom nepresvedčíme a ďalej reagovať už nebudem

Reagovat
X-bano-X

hh suhlas mame na to iny nazor. Aj tak dobre

Reagovat
smazaný uživatel

pouštím si ten zákrok pořád dokolečka můžu říct jedno - červená se dát dala, ale prostě to vybočilo z rozhodovacího rámce toho zápasu tak, že to působí směšně a prostě to bylo chtěné. Druhá červená byla fraška. Proboha je vidět, jak si ten hráč zapíchnul sám špičky do trávníku ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

buduci tyzden hrajeme na atléticu, asi preto sa tie karty vytahovali o to viac ochotnejsie

Reagovat
smazaný uživatel

Alvaro Arbeloa, nejlepší posila leta.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sergio - Pán vzduchu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hra lepsie ako ktorykolvek stoper z timu...som rad ze ma formu minulu sezonu mal velmi zlu...

Reagovat
smazaný uživatel

Bůh

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro Gonzala Higuaína

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.totalsportsmadness.com/2010/02/06/barcelona-2-1-getafe-highlights/

Tak dnes dalsi vyhra navic skoro cely zapas v 10ti nakonci v 9ti. Messi 1+1 krasny gol , Iniesta a xavi . Stoperska dvojice nic moc,Keita 2 zazdene goly navic dalsi utocnou akci prerusil , stridani taky nebylo optimalni. Na konci konci penalta, cervenou bych nedaval, ale co uz.......tri bodu jsou. Valdes si mohl pripsat dalsi clean sheet uz 5. v rade ....skoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda Raule, ale prial som to Kakovi takže som rád, že dal on gol

Reagovat
božský John

Kéž by ligu vyhrála Valencie...samý sympatacký fanoušci(tady,hráči(na hřišti) a velkejm hádkám o hovně by snad na chvíli odzvonilo..

Reagovat
X-bano-X

Vale ma hlavne nevyrovnane vykony ale zas u mna v oblubenosti v La lige jasna 2. Ak by mali peniaze co akoze nemaju mohli by pomyslat na 1-2 miesto ale takto to nepojde. Vidim to na boj o 3 miesto so Sevillou.

Reagovat
božský John

Vidim to úplně stejně...3. místo bude letos maximum,LM samozřejmost..

Reagovat
smazaný uživatel

Kameni je trieda...

Reagovat
smazaný uživatel

škoda Raulito

Reagovat
smazaný uživatel

Pekne nás okopávajú .. potom sa nečudujme ked niekto niekomu rozbije nos ...

Reagovat
smazaný uživatel

Marcelo mě dnes pije krev

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyť Kameniho už je 5:0

Reagovat
smazaný uživatel

Kameni je blázen

Reagovat
gonzalesl_is_back

To je symfonie, radost pohledět, Rauliku spadne to tam, 10....nádhera

Reagovat
smazaný uživatel

Jak muže z brejku 5 na 2 Benzema ztratit mič... Kaka pak misto toho aby rozehral do křídla, tak se cpe mezi dva...Vyhrat asi vyhrajem, ale nevypada to moc dobře, dyž si chce dat každý gol, a nenahrava...

Reagovat
smazaný uživatel

mi pripadalo ze to chtel do kridla prostrcit...

Reagovat
smazaný uživatel

Kaka, či Benzen?

Reagovat
smazaný uživatel

Karim, ale měl to dávat tak 3x dřív..

Reagovat
smazaný uživatel

jj karim, chtel to davat na Kaka do kridla, spravny moment ale provahal...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to jo, ale ja se bavil o Kaka, ze to nedal do kridla a leze mezi dva hrace do kliky ze stoje...

Reagovat
smazaný uživatel

aha, tu situaci si nevybavuju...

Reagovat
smazaný uživatel

Po tom brejku hned

Reagovat
smazaný uživatel

hned potom co to Karim po... tak se mic dostal ke Kaka a ten to dodrbal

Reagovat
gonzalesl_is_back

Benzema ven...

Reagovat
smazaný uživatel

veď je vonku

Reagovat
smazaný uživatel

lol

Reagovat
smazaný uživatel

gonazaloooooooo, tohle byla parada! ... a pekny pas od vaarta

Reagovat
smazaný uživatel

*gonzaloooooooo

Reagovat
gonzalesl_is_back

Pipita excelentně

Reagovat
smazaný uživatel

Co tam po nejakej ibracadabre, my máme Pipitu

Reagovat
smazaný uživatel

Vzpomínka na Bergkampa , thanks Gonzalo

Reagovat
Al Capone

Gonzalo kam se na něho hrabe Ibra

Reagovat
smazaný uživatel

REAL OPĚT NEZKLAMAL

KRÁSNÝ ZÁPAS

HIGUAIN ZNOVU VÝTEČNÝ

REAL MADRID!!

Reagovat
Tsigi

Koho tipujete na nejlepšího střelce ? Přeju to Higuaínovi, ale podle mě to může pořád klidně být i Ronaldo

Reagovat
smazaný uživatel

DAVIDA VILLU

Reagovat
smazaný uživatel

Diego Forlán

Reagovat
smazaný uživatel

jinak to přeju samozřejmě Cristiankovi

Reagovat
smazaný uživatel

LEO MESSI

Reagovat
smazaný uživatel

Messi už si na tom skoro sedí..

Reagovat
smazaný uživatel

David Villa nebo Lio Messi. Spíše bych tipoval Messiho, no, ale může se samozřejmě stát cokoli.

Reagovat
smazaný uživatel

Messi

Reagovat
smazaný uživatel

Krásná fotka u článku

Reagovat
smazaný uživatel

ricardo dneska výbornej a celý tým předvedl skvělý výkon HALA MADRID

Reagovat
Shevchenko

Titul, preju Barce, ale RICARDO IZECSON DOS SANTOS LEITE KAKÁÁÁ!!! Chybis mi !!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

MUNIAN

Reagovat
smazaný uživatel

To je talent

Reagovat
madridcan

uzasne Bilbao a Mallorca dost dobre kurzy zadara

Reagovat
blaugrana

Omfg, to čo tam ten Negredo vyvádza ? Vlastný + červená. Zas mi odíde ticket na la lige.

Reagovat
smazaný uživatel

Smolný den

Reagovat
smazaný uživatel

Zaragoza - Sevilla zdá se vyhrocený zápas, domácí trochu faulovali (8 žlutých a 1 červená ), hosté trochu vytekli (2 červené)

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo to trošku tvrdší no... ale jinak celkem fajnovej mač

Reagovat
smazaný uživatel

Sevilla další zbytečná ztráta

Deportivo věřím ve 4 .místo ... bylo by krásné vidět Deportivo opět v Lize Mistrů

Reagovat
smazaný uživatel

Jo i ten jejich pěkný stadion

Reagovat
smazaný uživatel

Kéž by

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zaragoza. Konečně se dostali ze sestupovýho pásma a teď to udržet!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

Mohli ešte kolo počkať.

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, kdybys viděl tu sestavu dřív, tak bys na Sevillu nevsadil ani halíř

Reagovat
blaugrana

Veď práve ..a to som po minulom kole, keď prehralo AM doma 0:2 a Villarreal tiež povedal, že už okrem Barcelony v La Lige nedám na nikoho ani fuka a hold som zas dal...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bilbao mám čoraz viac rád, pekne chlapi...

Reagovat
smazaný uživatel

Ako sa prosím vás darí Pennantovi ?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele