Premier League - souhrn 30. kola

09.03.2019, 15:24, aktualizováno 10.03.2019, 19:28
Komentáře a souhrny
Liverpool přestřílel Burnley a dotáhl se na Man City, jenž si v sobotu poradil s Watfordem. Arsenal porazil v souboji o průběžnou čtvrtou pozici Man Utd. Chelsea v nastavení vybojovala bod s Wolves. Tottenham se dostává do problémů, neboť neudržel vedení na hřišti Southamptonu a nakonec odjel s porážkou 1:2. Nadějně rozehraný venkovní duel nedotáhl k bodovému zisku ani Everton, jenž prohrál v Newcastlu...

Arsenal FC - Manchester United 2:0

10.03.2019 17:30

Góly: 12. Granit Xhaka, 69. Pierre-Emerick Aubameyang (pen.)

Zatímco před rokem Arsenal doma proti Manchesteru United navzdory výrazné dominanci ztroskotal na excelentním Davidu de Geovi a od soupeře dostal lekci z efektivity, letos se na Emirates Stadium přihodil pravý opak. Španělský gólman ve službách Rudých ďáblů byl takřka bez práce, a přesto dvakrát inkasoval, přičemž jeho protějšek Bernd Leno se vytáhl s několika prvotřídními zákroky a velkou měrou se přičinil o šťastné a velmi důležité vítězství 2:0.

Unai Emery překvapil nasazením nebývale ofenzivní jedenáctky, která čítala jak oba útočníky Aubameyanga s Lacazettem, tak duo Ramsey-Özil. Výsledkem byla velká územní převaha domácích od úvodních minut, ovšem Manchesteru stačilo po deseti minutách bránění podniknout jediný pořádný útok na vytvoření první velké šance zápasu. Sám před Berndem Lenem se po výtečném centru Shawa zjevil Romelu Lukaku, ovšem svou excelentní střeleckou formu z posledních týdnů tentokráte nepotvrdil a trefil pouze břevno.

Ke smůle United navíc Arsenal udeřil takřka hned z protiútoku. Hostující defenziva dopřála ve středu pole až příliš mnoho prostoru Granitu Xhakovi, jenž s chutí napřáhl a své typické pumelici dodal tak výraznou opačnou rotaci, že zkoprnělý David de Gea jen nevěřícně sledoval, jak míč zapadá za jeho záda.

Od průlomu skóre ovšem Kanonýři upustili od dosavadní převahy a Manchester se i díky změně formace na tři obránce začal před Lenovu branku pouštět čím dál častěji. Blízko měl ke srovnání Fred, jenž stejně jako Xhaka vypálil zpoza pokutového území, ovšem jeho technický pokus skončil jen na tyči. Další velkou příležitost měl poté aktivní Lukaku, jenže mrštného Lena nepřekonal ani nadvakrát. Když v samém závěru první půle zastavil další výtečnou akci United skluzem na poslední chvíli Xhaka, odcházelo se do kabin za těsného vedení domácích, byť nepříliš zaslouženého.

Ani po změně stran se na hře obou celků nic nezměnilo a v tvorbě šancí pokračovali výhradně hosté. V 50. minutě se díky výtečné kolmici Rashforda do třetice zjevil Lukaku sám před Lenem a do třetice z nastalé situace vyšel vítězně německý brankář, který ránu belgického forvarda zneškodnil excelentním zákrokem nohou.

Až pětadvacet minut před koncem se domácím podařilo hru opět vyrovnat, udržet míč déle na kopačkách a vzápětí se zničehonic dostavil další nečekaný úspěch. Lacazettův výpad do šestnáctky se snažil zastavit Fred, jenže jeho mírné postrčení francouzského útočníka sudí John Moss vyhodnotil jako provinění proti pravidlům a odpískal pokutový kop. K jeho zahrání se stejně jako před týdnem postavil Piérre-Emerick Aubameyang, ovšem tentokráte s ranou doprostřed uspěl a zařídil tak Arsenalu klíčové zdvojnásobení náskoku.

Druhý gól hráče v červeném uklidnil a závěr utkání se již Kanonýrům za hustého deště podařilo dohrát s podstatně větším přehledem než valnou část zápasu. Ole Gunnar Solskjaer tak zaznamenal svou první ligovou porážku v roli manažera United a boj o třetí a čtvrté místo se čím dál více komplikuje.

Více informací k zápasu

Chelsea FC - Wolverhampton Wanderers 1:1

10.03.2019 15:05

Góly: 90+2. Eden Hazard - 56. Raúl Jiménez

Blues se nepodařilo stáhnout manko na první čtyřku, když v neděli na Stamford Bridge pouze remizovala s Wolverhamptonem 1:1. Domácí byli po celý zápas lepším celkem, skvěle bránící hosté je však nepouštěli do velkých příležitostí. Na startu první půle se navíc dostali do senzačního vedení, které jim nakonec až v nastaveném čase vzal parádní střelou Eden Hazard.

Prvních pětačtyřicet minut nabídlo pořádnou fotbalovou nudu. Kdekdo možná od tohoto utkání očekával atraktivní podívanou, ovšem už po nějakých patnácti minutách bylo jasné, že ta zde k vidění nebude. Wolverhampton přijel s veskrze defenzivní taktikou, kterou navíc plnil do puntíku. Chelsea přenechal veškerou iniciativu, takže ta po celou dobu obléhala jeho vápno, jenže do šancí se prokousávala jen horko těžko. V první půli stojí za zmínku snad jen střela Higuaína z velkého úhlu či pár závarů po rohových kopech, jinak však mohl zůstat Rui Patricio naprosto v klidu.

Zkraje druhého poločasu navíc pro domácí přišel šok - hosté se vydali do ojedinělého brejku, který nedokázal zastavit Jorginho, Luiz ani Rüdiger, následně si Jimenez vyměnil míč s Jotou a stanul sám před Kepou. Jeho zakončení ještě dokázal zablokovat Azpilicueta, bohužel ale jen tak nešťastně, že míč stejně doplachtil do sítě Chelsea. Blues se tentokráte nesložili a pokusili se trochu vystupňovat tempo, hru postupně oživili Loftus Cheek, Hudson Odoi a Willian, ale Wolverhampton ani pod velkým náporem nehodlal padnout. Rui Patricio musel likvidovat dva dalekonosné pokusy Williana, po rohovém kopu zase trochu nepochopitelně nedokázal míč dopravit do sítě Higuaín, když mu na zadní tyči chyběl snad méně než půlkrok. Deset minut před koncem pak ve výhodné pozici selhal i Loftus Cheek a s domácími to už vypadalo velmi špatně.

Favorizovaný celek nakonec ve druhé minutě nastavení vysvobodil Eden Hazard, který se na hranici vápna uvolnil a střelou na zadní tyč konečně rozjásal domácí příznivce. Víc toho však už Chelsea nestihla a se získaným bodem vzhledem k situaci, ve které se nachází, prostě nemůže být spokojena.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Burnley FC 4:2

10.03.2019 13:00

Góly: 19. Roberto Firmino, 29. Sadio Mané, 67. Roberto Firmino, 90+3. Sadio Mané - 6. Ashley Westwood, 90+1. Jóhann Gudmundsson

Domácí v těžkém souboji, jenž byl plný zvratů a klimatických změn, nezaváhali a svou ztrátu na vedoucí Manchester City tak udrželi na jediném bodu.

Reds po remíze s Evertonem potřebovali bezpodmínečně ukořistit na domácím hřišti 3 body. Zvláště poté, co na ně byl vytvořen tlak sobotní výhrou Citizens nad Watfordem,

Ale začátek utkání nebyl podle jejich představ. Rohový kop Westwooda přeletěl všechny účastníky mlýnice ve velkém vápně a zapadl do branky. Hosté se tak po kuriózní situaci ujali vedení 0:1.

Burnley, které na Anfieldu nevyhrálo od roku 1974 bylo povzbuzeno do zbývajících pětaosmdesáti minut zápasu a čekalo s čím přijde Liverpool.

Velkou příležitost na vyrovnání měl v posledních zápasech se trápící Roberto Firmino. Ale jeho střela byla zablokována a skončila pouze zahráváním rohového kopu.

Reds stupňovali svůj tlak a byli za to po zásluze odměněni. Salah posílal míč nabíhajícímu Firminovi. Do cesty se přihrávce postavila dvojice Heaton, Tarkowski, která se srazila a míč propadl k Brazilci, který jej bez problému poslal do prázdné branky. Branka měla bezpochyby zklidňující účinky na domácí příznivce, kteří v posledních kolech zažili nejedno zklamání.

Liverpoolští věděli, že jsou na koni a pokračovali v tlaku na obranu Burnley.

Ani měnící se počasí je nemohlo v cestě za druhým gólem zastavit. Po obětavém zákroku na kraji šestnáctky od Adama Lallany a sérii odrazů se míč dostal k Manému a ten potvrdil, že na domácím hřišti mu to lepí a uklidil míč pod břevno.

V další velké šanci se zjevil Salah, ale nenašel prostor mezi třemi tyčemi.

Ve druhé půli si domácí pojistili svoje vítězství. Třetí gól se jim podařilo vstřelit poté, co Heaton nevykopl podle svých představ, namazal tak Salahovi, který sice ještě podstoupil souboj s bránícím Taylorem, ale míč se od nich odrazil k Firminovi, který nabídnutou šancí nepohrdl.

Burnley se ještě pokusilo zabojovat. V nastaveném čase se mu podařilo snížit, když Gudmundsson využil Vydrovu přihrávku.

Rázem se objevila jiskřička naděje na památný comeback. Tu ale o chvíli později uhasil Sadio Mané. Střídající Sturridge, který se možná nacházel v ofsajdovém postavení, poslal do úniku senegalského kanonýra a ten si v souboji s Heatonem poradil.

Po urputném boji, plném branek mohli tak nakonec přece jen slavit domácí.

Více informací k zápasu

Manchester City - Watford FC 3:1

09.03.2019 18:30

Góly: 46. Raheem Sterling, 50. Raheem Sterling, 59. Raheem Sterling - 66. Gerard Deulofeu

V poločase bezbrankový stav, po hodině hry již vedení Guardiolovy družiny 3:0. O všechny branky se postaral hattrickem Raheem Sterling. Za Watford korigoval prakticky hned po nástupu na hřiště Deulofeu, na víc už se však hosté nezmohli.

V první šanci byl Manchester City již v osmé minutě. Gündogan skvělým centrem našel na zadní tyči Davida Silvu, jehož hlavička skončila jen těsně vedle pravé tyče Fosterovy brány. A hodně podobný scénář měla i druhá gólovka po půlhodině. To odcentroval Bernardo Silva a do totožného místa hlavičkoval Agüero. Citizens byli po celý zbytek první půle lepším celkem, branky ale nedocílili a do kabin se odcházelo za vyrovnaného stavu.

Ihned po návratu z kabin však začala smršť. Raheem Sterling překonal hned v úvodní minutě gólmana Fostera, načež zdvihl praporek pomezní sudí. Hlavní rozhodčí s ním ovšem celou situaci probral a usoudil, že míč ke Sterlingovi nepřihrál Agüero, nýbrž bránící hráč a branku uznal. Defenzivě Watfordu se tento verdikt nelíbil a brzy se to na ní zřejmě projevilo. Pouhou chvíli po prvním gólu se Mahrez dostal na pravé straně k míči, podél brankové čáry poslal míč na zcela osamoceného Sterlinga a ten do odkryté klece s poklidem uklidil míč.

Po další desetiminutovce zatloukl Sterling hřebíček do rakve Hornets potřetí. Nalevo si naběhl na Silvův pas, navedl si míč do středu a nechytatelně zakončil. Pro anglického křídelníka se jednalo již o patnáctou trefu v probíhající sezóně Premier League, díky čemuž doplnil Agüera v nejlepší pětici tabulky střelců.

V šestašedesáté minutě vběhl na hřiště Gerard Deulofeu a uvedl se parádně. Fosterův dlouhý výkop sklepl Deeney právě na Deulofeua, který si tváří v tvář Edersonovi poradil a vstřelil alespoň čestný gól svého týmu. Citizens tak i po tomto kole zůstanou v čele ligové tabulky, Watford drží nadále osmé místo.

Více informací k zápasu

Huddersfield Town - AFC Bournemouth 0:2

09.03.2019 16:00

Góly: 20. Callum Wilson, 66. Ryan Fraser

Huddersfield už se pomalu loučí s nejvyšší soutěží, což jen podtrhla další domácí porážka, která tentokráte přišla z kopaček Bournemouthu. Svěřenci Eddieho Howea se naproti tomu vyšvihli už na dvanáctou příčku a záchranu mají víceméně v kapse, nyní se mohou pokusit proklouznout do první desítky, však na devátý West Ham ztrácí jen dva body.

Hosté byli od úvodního hvizdu fotbalovějším týmem a jako první se také začali dostávat do brankových příležitostí. Nejprve pálil po vybídnutí Frasera po zemi na bližší tyč Wilson, jeho prudkou ránu ovšem Lössl zlikvidoval. Po devatenácti minutách hry však poprvé kapituloval, když se za záda obrany dostal Fraser, ten nezištně našel před odkrytou svatyní úplně volného Wilsona, který míč sklepl do sítě. Zbytek prvního poločasu byl jednoznačně v režii hostí, ti se sice již do žádné vážnější příležitosti nedostali, nicméně Huddersfield se s míčem pořádně prakticky nedostal za půlicí čáru.

V druhé části domácí přece jenom vystupňovali svou snahu a utkání zdramatizovali. Na Loweův centr jen těsně nedosáhl na malé vápno nabíhající Mounie, o chvíli později byl zase na velkém vápně faulován Pritchard, píšťalka sudího Masona však zůstala z nějakého důvodu němá. Huddersfield v těchto minutách dominoval a Bournemouth zatlačil do defenzivního postavení, vyrovnat se mu však nepodařilo. Naopak do rychlého brejku pláchl King, parádní kolmicí oslovil Wilsona, který míč pod sebe naservíroval Fraserovi, který měl již skutečně lehkou pozici a upravil na konečných 2:0. Bournemouth tak venku vyhrál poprvé od konce října, domácí celek zůstává beznadějně poslední.

Více informací k zápasu

Leicester City - Fulham FC 3:1

09.03.2019 16:00

Góly: 21. Youri Tielemans, 78. Jamie Vardy, 86. Jamie Vardy - 51. Floyd Ayité

Brendan Rodgers má na kontě první vítězství ve svém novém působišti. Především díky galapředstavení dvougólového Jamieho Vardyho, jenž si připsal jubilejní stý zásah v dresu Foxes, si Leicester připisuje všechny body za výhru 3:1 nad trápícím se Fulhamem, díky čemuž se posouvá na desátou příčku, zatímco hosté zůstavají s propastnou třináctibodovou ztrátou na záchranu předposlední.

Úvod utkání byl zcela jednostranný, o čemž svědčí hned jedenáct střel domácího celku na bránu, zatímco Fulhamští si za celý poločas nevypracovali ani jednu jedinou. Nejprve šancí na průlom skóre pohrdl Vardy, jehož vyslal do samostatného úniku Harvey Barnes, ovšem dvě minuty nato se již Lišky dočkaly. V dalším úniku se již Vardymu vedlo lépe a nezištnou přihrávkou vybídl Youriho Tielemanse ke snadnému zakončení.

Víc toho však domácí do přestávky nestihli, neboť střely Barnese, Maddisona či Tielemanse skončily shodně vedle, a doposud matní hosté po změně stran svůj výkon zlepšili a také brzy srovnali. Střídající Ayité využil Chilwellova zaváhání při snaze zastavit Nordtveitův dlouhý pas a s pomocí teče stínujícího Maguirea dokázal svou ranou překonat i brankáře Schmeichela.

Bylo tak znovu na Leicesteru, aby přiložil ruku k dílu, ovšem Sergio Rico v brance Fulhamu vytáhl prvotřídní zákrok proti pokusu aktivního Barnese, a šokující obrat měl pak dokonce na hlavě Aleksandar Mitrović. Srbského forvarda ale v klíčové chvíli dokázal konečky prstů vychytat Schmeichel a Leicester vzápětí přece jen utkání strhl na svou stranu.

Stalo se tak s přispěním špatné fulhamské rozehrávky, kterou James Maddison přetavil v palebnou pozici pro Jamieho Vardyho a anglický forvard svou typickou křižnou pumelicí vstřelil jubilejní stý gól v leicesterském dresu. Osm minut nato pak Vardy dokonal kvalitní výkon svým druhým zásahem odpoledne, když stanul na konci rychlé akce neméně výtečného Barnese a stanovil tak konečné skóre 3:1.

Zatímco Foxes nyní čeká sobotní výjezd na půdu Burnley, Fulham příští neděli na Craven Cottage přivítá favorizovaný Liverpool.

Více informací k zápasu

Newcastle United - Everton FC 3:2

09.03.2019 16:00

Góly: 65. Salomón Rondón, 81. Ayoze Pérez, 84. Ayoze Pérez - 18. Dominic Calvert-Lewin, 32. Richarlison

Zdálo se, že po solidním výkonu v liverpoolském derby je Everton na dobré cestě z nedávné výsledkové krize, neboť na půdě Newcastlu se hosté ujali dvoubrankového vedení a Jordan Pickford lapil pokutový kop. Druhý poločas však přinesl všechny evertonské noční můry okamžitě nazpět, Newcastle díky dvěma gólům a asistenci Ayozeho Péreze utkání otočil ve svůj prospěch a zvítězil tak v mimořádném duelu 3:2.

Díky tomuto triumfu Magpies poskočily na šestibodovou vzdálenost od sestupového pásma a mohou již směle pošilhávat po klidném středu tabulky, zatímco Everton naopak po desáté prohře z posledních sedmnácti zápasů napříč všemi soutěžemi spadl na jedenáctou příčku a od svého sobotního soupeře je již vzdálen jen na tři body.

Domácí do zápasu vstupovali zrovna na tříleté výročí působení manažera Rafaela Beníteze, ovšem první půle španělskému kouči mnoho radosti nepřinesla, ba naopak. Výtečná kombinace Bernarda s Lucasem Dignem vynesla příležitost Dominicu Calvertu-Lewinovi, jenž na přední tyči usměrnil střílený centr do sítě.

Odpověď Newcastlu na sebe nenechala dlouho čekat, když Pickfordovi vypadl míč z rukavic a v zoufalé snaze o nápravu zboural Salomona Rondóna, jenž se chystal skórovat do odkryté sítě. Sudí Mason sice ukázal na značku pokutového kopu, ovšem anglickou reprezentační jedničku k nevoli domácího publika karetně nepotrestal. Pickford tak dostal možnost svou chybu odčinit, a přesně to se mu také povedlo, neboť ránu Matta Ritchieho do středu brány vyrazil nohama.

Hned po penaltovém dramatu navíc hosté vyrazili kupředu a dokonali zdánlivou zkázu Newcastlu druhým gólem odpoledne. Centrovaný pas Andrého Gomese našel Richarlisona, jenž zblízka doklepl míč za záda Martina Dúbravky a vše nasvědčovalo tomu, že páté vítězství v řadě si Newcastle na St. James‘ Parku nepřipíše.

Po změně stran však domácí ani s dvoubrankovým mankem nesložili zbraně a pětadvacet minut před koncem se dočkali snížení. Pohledná souhra útočníků Péreze s Rondónem vynesla druhému jmenovanému osmý ligový zásah sezony a šance na zvrat ožila.

Přesto se zdálo, že Everton skvěle rozehrané utkání dovede do zdárného konce, jenže závěrečnou desetiminutovku Toffees nezvládli. Nejprve Pickford vyrazil Almirónovu dělovku pouze před sebe pro dorážejícího Péreze, aby mohl srovnat, a vzápětí tentýž hráč dokonal jízdu Newcastlu vítězným gólem z hloubi pokutového území, byť dle opakovaných záběrů jeho trefě předcházelo Rondónovo postavení mimo hru.

Více informací k zápasu

Southampton FC - Tottenham Hotspur 2:1

09.03.2019 16:00

Góly: 76. Yan Valery, 81. James Ward-Prowse - 26. Harry Kane

Mizérie Tottenhamu pokračuje, Kohouti už čtyřikrát v řadě nedokázali v Premier League vyhrát a zbytečně si tak komplikují svou ligovou situaci. Jak se zdá, svěřenci Mauricia Pochettina ještě budou muset o umístění v první čtyřce pořádně zabojovat, ačkoliv se ještě před měsícem zdálo, že jej mají víceméně jisté. Na hřišti Southamptonu opanovali první půli a zdálo se, že bezpečně směřují za ziskem tří bodů. Jenže domácí se v druhé půli zlepšili a díky dvěma rychlým brankám dokázali skóre otočit.

První poločas se odehrával jednoznačně v režii hostujícího družstva. Tottenham byl agresivnější, aktivnější, přesnější a potvrzoval svou roli favorita. V desáté minutě vysunul Eriksen krásným míčem Harryho Kanea, toho však tentokráte domácí brankář vychytal. I kdyby však byl kanonýr Tottenhamu úspěšný, gól by správně nebyl uznán kvůli odmávanému a odpískanému ofsajdu. Po hrubce v domácí rozehrávce centroval před branku Kane a před osamoceným Mourou tečoval míč vracející se Yoshida do tyče. O chvilku později to byl pro změnu Eriksen, kdo z volného přímého kopu orazítkoval břevno. Po šestadvaceti minutách už ale byli hosté ve vedení - rychlý kontr potáhl Alli a na hranici vápna vysunul Kanea, který se v další šanci už nemýlil. Do poločasového hvizdu mohl vedení navýšit Alli, jeho dalekonosnou ránu ale domácí brankář s vypětím všech sil vyrazil, stejně jako si poradil s projektilem z kopačky Eriksena.

Druhá půle ovšem nabídla docela jinou podívanou. Jako první zahrozili opět fotbalisté Tottenhamu, když se Harry Kane dokázal protáhnout mezi dvěma strážci a střelou na zadní tyč vyděsil příznivce Southamptonu, naštěstí pro ně mířil těsně vedle. Tentýž hráč neuspěl ani o deset minut později, i tentokráte si jeho obstřel cestu mezi tři tyče nenašel.

Na druhé straně mohl skóre srovnat Redmond, ve vyložené šanci však nastřelil pouze boční síť. Vyrovnání se tak domácí fotbalisté dočkali až patnáct minut před koncem, kdy zpětnou přihrávku Armstronga poněkud nepochopitelně překročil Rose a nabíhající Valery vyrovnal na 1:1. To navíc od Svatých nebylo všechno - o pět minut později po faulu na Armstronga zahrávali volný přímý kop z výhodné pozice, ke kterému se postavil Ward Prowse a skoro do puntíku zopakoval svou nádheru z minulého víkendu - Southampton se tak rázem dostal do vedení.

A to si dokázal až do závěrečného hvizdu pohlídat, Tottenham se již do žádné vážnější šance neprobojoval a povážlivě si tak zkomplikoval svou cestu za čtvrtým místem. Naopak domácí celek vydoloval veledůležité tři body a minimálně do zítřka poskočil na šestnáctou příčku.

Více informací k zápasu

Cardiff City - West Ham United 2:0

09.03.2019 16:00

Góly: 4. Junior Hoilett, 52. Víctor Camarasa

Sobotní program třicátého kola si připravilo hromadné povstání outsiderů. Ve všech zápasech hraných od čtyř hodin totiž triumfovaly kluby, které do hry vstupovaly z dolní poloviny tabulky, a nejinak tomu bylo i v Cardiffu, který si doma vyšlápl na West Ham United výhrou 2:0.

Kvůli úspěchu svých největších rivalů v boji o záchranu, především Southamptonu proti favorizovanému Tottenhamu, však Bluebirds zůstávají na první sestupové příčce i nadále se ziskem osmadvaceti bodů a dvoubodovou ztrátou na sedmnácté Burnley. West Ham zůstává ve středu pole na devátém místě.

O výhře domácích rozhodly jejich silné nástupy do obou poločasů. Hned ve čtvrté minutě obrana West Hamu jen strnule přihlížela, jak Junior Hoilett dopravuje do sítě přízemní centr Joshe Murphyho, a sedm minut po změně stran se o pojišťovací druhý gól odpoledne postaral Victor Camarasa střelou z bezprostřední blízkosti po výtečné hlavičkové pobídce všudypřítomného Murphyho.

Náskok Cardiffu přitom mohl být ještě větší, kdyby se dokázal střelecky prosadit i Oumar Niassé. Někdejší forvard Evertonu však nedokázal zužitkovat jak samostatný únik, tak ani další dobrou příležitost blízko před brankářem Fabianskim. Bluebirds to však mrzet nemusí, neboť soupeře nepouštěli takřka k ničemu a za zmínku stojí snad jen rána Declana Rice dvacet minut před koncem, která skončila na tyči.

Družinu Neila Warnocka nyní čeká dlouhá přestávka od fotbalu, kterou naváží až po reprezentační přestávce domácím duelem s Chelsea. To West Ham má za týden v sobotu šanci své selhání v Cardiffu napravit v souboji s dalším sestupovým adeptem z Huddersfieldu.

Více informací k zápasu

Crystal Palace - Brighton & Hove Albion 1:2

09.03.2019 13:30

Góly: 50. Luka Milivojević (pen.) - 19. Glenn Murray, 74. Anthony Knockaert

Brighton nakonec zvládl lépe duel na hřišti Crystal Palace a díky třem bodům se o další podstatný kus přiblížil jistotě záchrany. Sobotní utkání mnoho fotbalové krásy nenabídlo, po většinu utkání byl k vidění boj mezi oběma šestnáctkami, které v druhé půli rozhodl překrásnou střelou Knockaert.

Tento fotbalista přitom tou dobou už vůbec nemusel být na trávníku. Hned po dvaceti vteřinách totiž do souboje vlétl jako utržený ze řetězu a svým zákrokem na Milivojeviče si velmi hlasitě řekl o červenou kartu. Kdo ví, jak by situaci hlavní sudí vyhodnotil, kdyby se odehrála o dobrých třicet minut později, na samém počátku utkání se však arbitr pro ten nejtvrdší trest nerozhodl a hříšníkovi tak udělil jen žlutou kartu.

V úvodní desetiminutovce byly k vidění ještě dva pořádně ostré souboje, fotbalisté obou týmu tak k tomuto pikantnímu střetnutí rozhodně přistoupili, jak se sluší a patří. Co se fotbalových momentů týče, těch už bylo k vidění o poznání méně. Domácí sice dominovali a drželi míč, jenže přes poctivou defenzivu hostujícího celku se nemohli dostat do pořádných šancí. Po dvaceti minutách navíc vysoký míč nedokázal zkrotit Tomkins, balón tak propadl k nabíhajícímu Murraymu, který se z hranice vápna ranou z první trefil přesně k tyči.

Po půlhodině hry mohl odpovědět Zaha, který si na penaltovém puntíku pěkně zpracoval odražený míč, jeho ránu však na poslední možnou chvíli zblokoval jeden z bránících hráčů. Po následném rohu zase musel tygřím skokem lapit hlavičku Tomkinse brankář Ryan. V nastavení první půle si ještě tentýž hráč snažil vymodlit penaltu, jeho nafilmovaný pád však hlavního rozhodčího ponechal naprosto v klidu.

Ten do své píšťalky foukl až v minutě padesáté, kdy byl v pokutovém území jednoznačně podražen Townsend a nařízený pokutový kop s přehledem proměnil Milivojevič. Tentýž hráč mohl dvacet minut před koncem dokonat obrat, jeho rána z hranice vápna však přece jenom mířila o nějaký ten decimetřík vedle levé tyče hostující svatyně. A tak rozuzlení přišlo z kopaček hostujících fotbalistů - konkrétně pak Anthonyho Knockaerta. Ten si čtvrthodiny před koncem míč navedl na svou silnější levačku a nádhernou zakroucenou střelou jej o tyč poslal za záda bezmocného Guaity. Závěrečný nápor Crystal Palace se již hostům podařilo ubránit a utkání tak dotáhli k veledůležité výhře 2:1.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Manchester City30242479:2174
2.Liverpool FC30227168:1773
3.Tottenham Hotspur30201957:3261
4.Arsenal FC30186663:3960
5.Manchester United30177658:4058
6.Chelsea FC29176650:3157
7.Wolverhampton Wanderers301281038:3644
8.Watford FC301271142:4443
9.West Ham United301161337:4339
10.Leicester City301151438:4238
11.Everton FC301071341:4237
12.AFC Bournemouth301141541:5437
13.Newcastle United30971429:3834
14.Crystal Palace30961536:4133
15.Brighton & Hove Albion29961432:4233
16.Southampton FC30791434:5030
17.Burnley FC30861634:5730
18.Cardiff City30841827:5728
19.Fulham FC30452128:6817
20.Huddersfield Town30352215:5314

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (857)

Přidat komentář
Trand

Byl jsem na zápase a musím říct že neskutečná atmosféra.. Bissaka byl skvelej, ten po sezoně půjde za lepším. A kdyby Palace neměli Zahu, tak budou podle mě na sestup, úplně každá akce šla přes něj. Naopak Townsend naprosto nulovej. Knockaertuv gól krásnej, škoda jen, že je to takovej zmrd.

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Jo a krásnej starej stadion. Taky bylo zajímavý slyšet, že po Brightonu fandové Palace nejvíc nesnáší ManU a Chelsea, Arsenal s Tottenhamem jim prý nevadí.. A Michy by to měl asi zabalit, byl fakt spatnej a už ho tam nemají rádi ani fanoušci.

Reagovat
Hokaido

Fandové Palace nejvíc nesnáší Brighton?

Reagovat
smazaný uživatel

a Tys to věděl nebo sis to teprve přečetl po Trandovo příspěvku a následně nám ještě poslal odkaz?

Reagovat
smazaný uživatel

Vedel som to, ale nie nejak dlho. Až po postupe Brightonu do PL som o tom niekde čítal.

Reagovat
Trand

Já myslel že to bude normální zápas a paní vedle mě mi řekla, že to jsou největší rivalové. Murray to od fandů Palace schytaval neskutečně.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
jacobT

Reagovat
Hokaido
Reagovat
masly008

a co čekáš v dnešní době.tenhle tres je směšný s dnešní technologií.

Reagovat
smazaný uživatel

Mali by ho zavrieť do nejakej cely kde by sa na tú prehru mohol iba prizerať

Reagovat
masly008

hm.třeba vycpanou molitanem?

Reagovat
stiflerovamama

Ďalší trest

Reagovat
smazaný uživatel

Zaslúžene Southampton. Hráčo znovu vypli v druhom polčase, ťahali za sebou nohy a robili nezmyselné rozhodnutia. Rose bol zrelý na striedanie už od prvej minúty. Už dávno som nevidel tak biedny výkon. Po jeho chybe inkasovaný prvý gól, čo tam preboha robil? Kam to púšťal? A na druhej strane druhý suspect KWP. To je neuveriteľné, jak on stále urobí minimálne jednu hrubú chybu zápas čo zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Po ďalšom kole opúšťame TOP 4 a už sa tam nevrátime. To je na tom to najhoršie.

Reagovat
smazaný uživatel

jsme v prdeli no,nezbývá než urvat 4 body proti city a poolu,jinak jsme na 99% mimo top4

Reagovat
Kixi Syhimour

Vyhrajte proti City, s náma remíza a dohodneme se

Reagovat
smazaný uživatel

Počkej,když sem tě tu viděl naposled rozdávat radost a smích tvojí lobotomií,tak jste to válcovali a jelo se na titul

Reagovat
tunkic

Reagovat
Counter

*najlepšie

Reagovat
smazaný uživatel

citizens, liverpool, united, chelsea ideál top čtyřka

Reagovat
masly008

Reagovat
smazaný uživatel

Je to neuveriteľné, ale ešte asi 4 kolá dozadu bol Tottenham v hre o titul.

Reagovat
mesyas

na FB dokonce někteří jejich fans stále sní o titulu...

Reagovat
nani92

N E W C A S T L E

Reagovat
Counter

R A F A

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lenckoj

Reagovat
smazaný uživatel

Dôležité body.

Reagovat
smazaný uživatel

V sestavě 5-2-2-1 : 0 gólů, 2 inkasovaný.

V sestavě 4-4-2: 3 góly, 0 inkasovaných.

Rafa hero nebo zero?

Reagovat
smazaný uživatel

Záleží, že s ktorou zostavou

Reagovat
Counter

Hero. Vždy hero

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Člen_zlořádu

FACT

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
smazaný uživatel

Zítra musíme vyhrát!

Reagovat
masly008

ne my

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Nikikrew

klasika

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Skoro

Reagovat
Taiger

Reagovat
ManUnited

Soton nádherně Jamese bych bral klidně do rotoce, ty standartky má výborný

Reagovat
Busby babes

Neco pro Salah haters:

Goals against top four sides:

Yan Valery in the last 7 days: 2

Mohamed Salah this season: 1

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Nikikrew

Spurs

Zajtra velmi dolezity zapas, ak zajtra vyhrame, budeme mat blizko k top4

Reagovat
smazaný uživatel

Ten tottenham tu top4 ještě posere

Reagovat
smazaný uživatel

už jsme ji posrali

Reagovat
smazaný uživatel

Máte pokud se nepletu nejtezsi los z těch čtyř týmů. Ale ja sem v klidu, bo my to zazdime hned zítra

Reagovat
fenixLFC

v konkurencii chelsea a arsenalu? sotva

Reagovat
smazaný uživatel

Verím, že Southampton sa zachráni. Sú správne bojovo naladení na záchranu, to bolo vidno aj po zápase, keď ich tam tréner v kruhu pekne hecoval.

Reagovat
vicinda07

8 zapasov pred nami vratane Liverpoolu a Man City...to nedame

Reagovat
Counter

Konečně to Spurs přestávají uhaluzovat, snad jim tahle formička vydrží co nejdéle.

Reagovat
masly008

už ji mají asi měsíc(herně), ale vždycky jim to nějak vyšlo.snad jak píšeš jim došlo štěstí a rozhodčí

Reagovat
smazaný uživatel

hrame sračkuku ale na arsenal to stale stačí

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

eriksen se už vidí v realu,ten od prosince nezahral dobrej zápas, jinak ta naše obrana je katastrofa, po odchodu dembeleho a neforme diera a wanyamy + jejich sklenenost mame obrovskej problem,sissoko je ok ale při našim stylu hry musi nekdo branit, krajni obranci taky letos katastrofa až na daviesa ten si drzi standart, sanchez co zapas to obrovska chyba, s tímto materiálem na top4 muzem zapomenout

Reagovat
Svatej

Jak se všechno zas krásně otáčí během dvou tydnu Najednou ta naše krize vypadá celku prijatelne

Reagovat
Svatej

Wat, my v případě výher mužem na třetí misto

Reagovat
Counter

#SarriOut

Reagovat
Liquid

přesto se Sarri Out souhlasí většina fanoušků Chelsea, opravdu Chelsea tento manažer neposune dopředu

Reagovat
Counter

Zatímco taktika výměny manažerů rok co rok vás posune mílovými kroky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

to neříkám, ale musíš mít výsledky, Conte to zbabral s Costou a doplatil na to, Sarri se do Chelsea nehodí a podle mě ani do celé PL, opravdu neumí reagovat na průběh zápasu, dát tomu směr na otáčení zápasů a jde za ním několik ostudných výsledků a počítaj se trofeje a umístění v TOP4, pokud nedá ani jedno tak musí skončit

Reagovat
smazaný uživatel

Veď Sarri výsledky má. Ak sa do konca sezóna udrží na takejto výsledkovej úrovni, tak bude Chelsea tretia, minimálne v TOP 4. V ligovom pohári takmer uspel, chýbalo naozaj máličko a na tom sa dá stavať. V FA Cupe vypadnúť s vo forme hrajucim United vôbec netreba zhadzovať. Európsku ligu je povinnosť vyhrať, tam iná možnosť nie je. Akože na prvú sezónu v novej lige s konkurenciou TOP 6 v boji o titul/LM si počína podľa mňa výborne. Niektoré výsledky (City, Bournemouth...) neospravedlňujem, ale poučil sa z nich. Vyhodiť ho v čase, keď Chelsea bude mať BAN na prestupy je neprijateľné.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
spider_8

Výborně si určitě nepočíná, však ztrácíme strašně moc bodů a i naše výhry jsou zpravidla nepřesvědčivý, vůbec nemíváme ty zápasy pod kontrolou, viz Fulham. Souhlasím, že pokud dáme top 4, tak to bude úspěch a určitě by se neměl zahazovat rok práce se Sarrim, zvlášť když teď hrozí ten přestupový ban, ale jinak z jeho počínaní nejsem vůbec nadšený.

Reagovat
smazaný uživatel

Výborne si určite počína. Je nováčik v lige a v konkurencii s Guardiolom, Kloppom a Pochem, ktorý majú pred ním roky náskok budovaním mužstva a skúseností v lige... Navyše ten úvod sezóny mala Chelsea výborný, tie prvé tri mesiace ukázali, že ten level výkonov dokáže Sarri ešte vytlačiť vyššie.

Reagovat
smazaný uživatel

*ktorí

Reagovat
spider_8

Však taky za Guardiolou a Kloppem výrazně zaostává a je na stejné úrovni jako Arsenal, který má podle mě jasně horší kádr i United, kteří zase ztratili půl sezony s Mourinhem. To je jediný, co nás letos zachraňuje, jinak by byli daleko před námi. Jako já věřím, že pokud Sarri dostane ještě jednu letní přípravu, tak nás dokáže výrazně posunout, ale takhle sezona rozhodně není dobrá. Conte třeba v první sezoně udělal s podobným kádrem 92 bodů a titul.

Reagovat
Busby babes

no hele par titulu jim to prineslo...

Reagovat
spider_8

Reagovat
smazaný uživatel

a takovej Arsenal hovno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

hloupá logika i na Tvoje poměry

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, něco mi říká, že už bychom měli dát šanco trenérovi alespoň 3 sezóny, ale zase v Sarrim naději nevidím, i když zase nepindá na vedení

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Snad to nezeserem

Reagovat
Whitemedia

ty ostudné výprasky nikdy přijatelné nebudou

Reagovat
Busby babes

jste desny drama queen.

Reagovat
Svatej

Jsme nakažení vysokýma narokama velkoklubu

Reagovat
Whitemedia

ale hovno

Reagovat
Whitemedia

Tottenham have dropped eleven points in the last four league games. (1D, 3L)

Spursy

Reagovat
Fenri

Spis ztratili 9, ale urvali 1 navic...

Reagovat
hona.kub

Reagovat
Kixi Syhimour

Tottenham?

Reagovat
Whitemedia

Friend

Tottenham

owny

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
nani92

ak použili jednorázove telefony, tak to je nedokázateľné

Reagovat
Counter
Reagovat
Kixi Syhimour

Hmm, tak kdyby šel do LM Arsenal a Chelsea tak bych se nezlobil, nicméně MUN se tam dostane. Každopádně jestli tam budou tak ať si klidně v lize vyhrajou všechny zápasy

Reagovat
Miguel19

Další hráč Židů pokus o hlavičku..

Reagovat
smazaný uživatel

Video?

Reagovat
Liquid

Tottenham ještě nakonec bude rád za 4.místo....

Reagovat
icemike

Reagovat
Counter

Přesun na nový stadion jim pomůže. Ale bylo by supr, kdyby se rozsypali.

Reagovat
Liquid

jistou nevraživost na severu Londýna chápu, ale z té TOP6 jsou po Chelsea a City 3.nejsympatičtějíšm celkem, staví sestavu na Angličanech, Pochettino systematická práce, Kane sympatický striker bez skandálů, simulací, zabiják do vápna, rozhodně lepší cesta ze středu tabulky než u Liverpoolu, kde ten posun postavili i na simulantech (Suarez, Salah) a neuvěřitelných výmluvách Kloppa, byť rovněž uznávám, že posun kupředu

Reagovat
Counter

To už je o sympatiích, které jsou subjektivní, každý to máme jinak. U Spurs je potenciál, že v případě letošního neúspěchu a vypadnutí z top4 některá z hvězd odejde pryč. A třeba i ten Poche.

Reagovat
Kixi Syhimour

V Totáči jsou taky simulanti a prásaci, to má de-facto každý tým

Reagovat
Pilsnersfaust

Reagovat
Busby babes

jj, a pak tam mas Alliho a cely sympatie muzou jit do hajzlu.

Ale tak ty povazujes za sympaticke i Chelsea a City, to je pak tezky no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

sympatie nedělá jeden simulant, že jo Pro mě jako člověka, co v Londýně víc přeje WHU. jsou Spurs spíš takovým pozitivním zpestřením v TOP4, nic víc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Nikikrew

neklamal si

Reagovat
Taiger

Hroznej hlupák

Reagovat
SunFells

Reagovat
icemike

Kane je skokan

Reagovat
13

Reagovat
smazaný uživatel

K tým vyhovarkam, ono, ked Klopp hovorí o počasí, myslí podmienky pre oba tímy, ale ok, no .

Reagovat
merlick

.. ktore spomenie iba ked prehra..

Reagovat
Svatej

Kane je diver jak vysitej.

Reagovat
Counter

Kane není diver, spíš vychcaný hajzl, který si cíleně jde pro kontakt

Reagovat
icemike

.. se zemí

Reagovat
Counter

Ne, on je na to hledání kontaktu fakt expert - https://twitter.com/dorf_gunner/status/1102292791701446656

Reagovat
Svatej

Boha, to je fakt vychcanej parchant

Reagovat
Svatej

Já v tom sice dokážu rozeznat rozdíl, ale v mých očích je obojí stejně nedůstojny a špatný.. Diver

Reagovat
Counter

Však v pohodě, to bylo jen takové puntičkářské okénko

Reagovat
Busby babes

ja bych jim to nepovolil, tohle narusuje regulernost souteze.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No ty vole. V poločase si říkám, že po nějaký době to vypadá na super výkon, jen přidat gól, dva. Vrátím se a samozřejmě to Soton otočil

Reagovat
Nikikrew

co pri tom 2hom goly robil Rose?

Reagovat
DeformFCB

nic

Reagovat
vanGomm

Na zápas Southampton-Tottenham jsem tipnul remízu.Nakonec domácí ještě Tottenham porazili.Někdy ,jako v tomto případě platí,že se o záchranu bojuje víc.

Reagovat
Cobra

Co se tam stalo v tom druhém poločase?

Reagovat
Mastný Chobot

Poch on whether Spurs are now in a battle for the top four: "Maybe it's good, people will realise our real level."

Reagovat
smazaný uživatel

Však má pravdu.

Reagovat
Busby babes

ma a nema... Prohrali s marnym Burnley, prejela je trapici se Chelsea a ted prohrali se Sotonem, co hraje o zachranu. Tyhle zapasy by meli vyhrat (az na Chelsea) i kdyby hrali treba o 5. misto.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Golasso

Poche ty tiskovky nějak nezvládá... To je něco, co chceš slyšet jako motivaci, no... Každopádně já mu v tomhle přístupu fandím

Reagovat
I am Mancunian

našťastie ho už nechceme

Reagovat
r.mrazik

Týpek asi koukal na tiskovky Mourka

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Busby babes

Vito, oprav ten bold.

Reagovat
M0rb1D4S

My se ještě nakonec můžeme dostat před Tottenham

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Inak som zvedavý ktk sa pripojí k Huddersfieldu a Fulhamu. Cardiff ma naozaj ťažký los ale všetkými 10 to prajem Burnley

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

sterling by si klidne zaslouzil POTY (ale dostane ji dijk jako cenu utechy za ligu..)

Reagovat
Kixi Syhimour

Nicméně není pro City tak klíčovej jako VvD

Reagovat
smazaný uživatel

ale hraje lip nez on

Reagovat
Kixi Syhimour

Dle mého ne, ale chápu, oba jsme zaujatí a těžko se to porovnává

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

a podle me zas tak klicovy neni. je to takoveto precenovani jako se precenovaly vykony modrcie minuly rok atd..

Reagovat
Kixi Syhimour

Tohle prostě není pravda, je mi líto, se podívej na obranu před a potom, to je jasný důkaz. Navíc ofenzíva MCFC bude dávat góly vždy.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Hai

Tvl to ne

Reagovat
PP

V devět být ožralý a vypisovat tady hlouposti není zrovna dobrý nápad..

Reagovat
smazaný uživatel

presne to, tadyta davova lavina, ze je to pomalu nejlepsi stoper od maldiniho..

Reagovat
fenixLFC

a ty najvacsi dement od Masopusta...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

ved Sterling odohraje 5 zapasov bidu a potm da 3 goly to je teda hodne POTY

Reagovat
smazaný uživatel

kdy zahral bidne?

Reagovat
Counter

Má zatím v PL 15+9 a tohle je jeho první hattrick.

Reagovat
smazaný uživatel

Ved hej, ale skor mam z neho pocit, ze si tie statistiky nazbiera vzdy v nejakom zapase kde ManCity nalozi 6ku. Nevravim, ze by nemal byt jeden z favoritov, ale podla mna ak to vyhra Van Dijk tak urcite nie len ako nejaku cenu utechy.

Reagovat
Busby babes

to neni pravda, bodoval v 17 zapasech. Prave i casto v tech, ktere skoncili tesne.

Reagovat
Counter

Jak píše Busby, tohle zrovna na něj moc neplatí. Van Dijk je samozřejmě legitimní kandidát.

Reagovat
blade115

Anebo ji dostane proto, že si ji prostě zaslouží víc.

Reagovat
El Cid z City

Za mě Virgil suveréně.

Reagovat
Counter

Reagovat
Gazdo

Je skvely ja som z neho este viac odvaleny ako zo saneho

Reagovat
SunFells

Super tento železný zvyk, že jak dáš tři goly, tak tě vystřídaj

Reagovat
Coutinho10

Nechápu, že ten 1. gól byl Sterlingovi uznanej https://dataonair.com/s/nDNFJeNDrsHkamX ....jestli se jako ruší ofsajd z toho důvodu, že to při tý střele opřel o obránce nebo jak to mám chápat, když asistent prostě odmává ofsajd, takže ho správně vidí a pak ho jen tak zruší

Reagovat
stiflerovamama

Ide tam o to, že prvý sa dotkol lopty obranca a ta išla od Sterlinga do brány. Ale v takomto tesnom súboji sa to jednoducho musí brať ako ofsajd.

Reagovat
Coutinho10

j aha, ale právě no...to by se mělo prostě brát jako ofsajd a celkem to ovlivnilo zápas a Sterlinga nakoplo k dalším gólům

Reagovat
stiflerovamama

No jo, ako píše aj kolega nižšie posúdené dosť divne, a podľa mňa teda úplne nesprávne. A zápas to určite ovplyvnilo, čo sa bohužial vďaka rozhodcom stáva dosť často v mnohých zápasoch PL.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Busby babes

tam jde o to, ze to posoudili jako aktivni hru obrance, tedy jako kdyby mu ten obrance umyslne nahral, coz by pak nebyl offside. Ale posouzeny hodne podivne.

Reagovat
Coutinho10

j je to divný no, ale jak píšeš, tak si to teda asi obhájej no...

Reagovat
Busby babes

nesnasim tohle spojeni k rozhodcim: asi si to obhaji....

Reagovat
Coutinho10

taky ne no

Reagovat
Svatej

Reagovat
vitasrp

Podle mě to špatně vyhodnotili, tohle pravidlo by vešlo v účinnost (vědomé zahrání), kdyby tam Sterling jen stál, nic nedělal a obránce ho prostě nastřelil.

Tady bych to ale bral spíš jako obranný zákrok, protože se Sterling zapojil do hry, vyvíjel tlak na obránce a snažil se dostat do šance, čili to měl být ofsajd. Ale těším se, co na to řeknou rozhodčí.

Reagovat
Coutinho10

j přesně, taky mi to tak přijde, že kdyby se do toho Sterling nezapojil, tak bych neměl problém, kdyby hra nebyla přerušená, ale jelikož do toho šel, tak využil svého ofsajdového postavení a tím pádem by ta akce měla být zastavená

Reagovat
smazaný uživatel

Podle toho co řešil komentator posuzujete jinou situaci..... Rozhodčí to posoudil jako obraný zákrok hlavou tím pádem nastření Aguera, který neúmyslně přihrál na Sterlinga. Je to hodně sporný a já tam ten kontakt obrance hlavou nevidím..... Nicméně nevím jak je toto v pravidlech... Každopádně bych to posoudil jako offside... Od Aguera to nebyla neúmyslná hra...

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Busby babes

lol, tak to je jeste krkolomejsi.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
r.mrazik

e? vsak normalni jasny offside

Reagovat
smazaný uživatel

Za mňa ofsajd. Obranca reagoval na smer lopty a postavenie Sterlinga, nemohol predsa v tej chvíli rozmýšľať nad tým a rozoznávať, že je Sterling v ofsajde. Navyše Sterling išiel proti lopte, čiže sa aktívne zapojil do hry.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
havrys99

Konečně tu situaci vidím, jasný ofsajd.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
niflheim

Zítra to chce naplno bodovat, dohnat bodově Spurs by bylo fakt k nezaplacení po tom podzimu

Reagovat
I am Mancunian

zajtra dostaneme na prdel bohuzial

Reagovat
smazaný uživatel

No chance. Laca vas sežere

Reagovat
PP

Spurs.. Prakticky, co se vrátil Kane po zranění, tak vyhráli z 5 zápasů jeden jediný a to ten nejtěžší v Dortmundu..

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Counter

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
nani92

prečo čierny môže letieť do vešmíru bez špeciálneho vybavenia (Fury) a biely (Spiderman) potrebuje špeciálny oblek?

Reagovat
Taiger

legrační

Reagovat
nani92

čo tak my to vedecky vysvetliť? na súkromnej sa do rasových detailov nezachádza

Reagovat
Taiger

Rasový detaily jsou ok, ty se ještě dají dohnat, ale když neumíš použít správný y/i ve slově mi, tak ti asi neni pomoci.

Reagovat
nani92

kurva fix, máš pravdu, aspoň vidíš ako veľmi som z toho znepokojený

Reagovat
smazaný uživatel

#PocheOut

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

Nasere, co?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Real bere

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

#ownyOut

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
FUnk

Reagovat
Mates_Matesović

Ách, jsem lěkně nasranej, takže si po delší době dovolím trošku delší analýzu.

Rose a KWP, podobně jako Trippier, jsou příšerní. Rose za to puštění před 1. gólem zbičovat, KWP zase totálně hloupý faul, jestli ho chtěl sundat, tak to měl udělat o 20 metrů dřív. Rose v létě pryč, KWP hostovačka někde v Champu, tam ho třeba naučí, jak se má chovat obránce. K stoperům snad jenom Foyth>Sánchez, pokud Toby fakt musel být doma, tak měl nastoupit Foyth.

Záloha je osekaná na 2 použitelný hráče a jedno pěkně zbroušené anglické dřevo (Dier), což je zoufalost. Dneska, když jsme začali ztrácet balony a dostávat na prdel, chtělo to někoho, kdo to podrží a uklidní. Bohužel.

Alli byl vidět v 1. půli, Kane toho mohl proměnit víc, Moura je turbomyš a občas tou obranou i proběhne. Za dnešek je jebat nebudu.

Koho ale zjebu je Chris. V létě podle jeho projevu vypadne, ale to, že na to už nějakej týdn sere mě vytáčí. Posadit, ať se trochu probere.

Jinak Top 4 je teď momentálně v největším ohrožení za poslední roky. Na Anfieldu a Etihadu dostaneme klepec, takže asi 18 bodů ze zbylejch zápasů, jinak si vzdušnej bar a dvojí trávník můžeme užívat v EL.

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba vyhrajete LM... oh wait

Reagovat
Mates_Matesović

Třeba jo.

Reagovat
smazaný uživatel

tak tohle oh wait docela nechapu

Reagovat
spider_8

Já docela jo

Reagovat
smazaný uživatel

akurát Davinson je lepší jak Foyth, no musí sa ešte zlepšiť.

Reagovat
pantondavo

Slepice

Reagovat
fff

de Lig Uz nikdy nedostaneme gol, ked k nam pojde, nikdy, garantujem

Reagovat
fenixLFC

aj ked nedojde (co nedojde) tak je na tom vidiet ako moc sme sa pod kloppom posunuli. este pred par rokmi by bolo nepredstavitelne, ze by hrac, o ktoreho ma mat realny zaujem barca, rozmyslal aj nad nami

Reagovat
smazaný uživatel

Ak naozaj povedal, že by nedbal, tak je LFC v hre.

Reagovat
avicii

Rychlo jednat

Reagovat
vodka

no jo, komplet se vakaslat na fantu a nechat sterlinga jako tretiho na lavicce je super

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
eder

Celé je to jedna velká špína...

Reagovat
smazaný uživatel

Komu niet rady, tomu niet pomoci.

Reagovat
Busby babes

https://pbs.twimg.com/media/D1PRTnfWkAA3f1L?format=jpg&name=medium

konecne poradna statistika... jak se slavi goly v PL.

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
icemike

Reagovat
off-olda

A pak je tu Kanté..

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Grahf

cmúlanie palca a to srdce sú strašná kokotina

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
supporter

Kde je Lingard?

Reagovat
kilobyte

Statistika o oslavě gólů a stejně je tam, že Tottenham prohrává.

Reagovat
Zaschrona

Pickford now with more errors leading to shots and goals that any other PL player this season.

Reagovat
smazaný uživatel

dobře mu tak, kokotkovi

Reagovat
Counter

Kamikaze Pickford.

Reagovat
Counter

Kruci, chtěl jsem napsat Calamity Pickford

Reagovat
Mastný Chobot

v poho

Reagovat
Counter

❤️

Reagovat
Benzema

Salah bude mat 3 asistencie ?

Reagovat
Taiger

1

Reagovat
smazaný uživatel

Henderson niekoľko posledných zápasov výborné výkony. Je na neho spoľahnutie vždy.

Reagovat
fff

Dobry vykon, 1. gol vysmech, nas posledny gol mozno hranicny offsajd. Dobry zapas, dokonca aj Lallana slusne.

Reagovat
fff

A Mane 16 golov bez jedinej penalty

Reagovat
Kixi Syhimour

Se rozjel, každopádně na Bayern nesmíme s tou dinosauří zálohou jak psal Thomasinho

Reagovat
stiflerovamama

Tak nepríjemný zápas ako sa dalo čakať ale naštastie sme to zvládli. Salah nebezpečný ale stále je to také kŕčovité v tej finálnej fáze, potrebovali by sme aj jeho góly. Lallana hral dobre, získaval lopty v nebezpečných priestoroch, vytváral tlak na hráčov súpera v správny moment, niečo čo nám v minulých zápasoch chýbalo. A sorry ako keď tu ide niekto tvrdiť, že je to drevák a neschopný hráč tak nemá pravdu. Jeho jediným problémom sú zranenia. Inak výborný kádrový hráč, ktorý si určite nezaslúži také urážky.

Škoda ešte toho festivalu zahodených šancí na konci, keď sme si mohli vylepšiť skóre, ktoré môže na konci seźony kľudne rozhodovať.

Reagovat
fff

Mna napr. Salah nastval pri tom 3. gole. Tam sa to stastne odrazilo k Firminovi, ale podla mna mu mal uz predtym nahrat a nie ist sam do zakoncenia.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on je sobec a dlouho gol nedal.. bylo jasné, že půjde sám do zakončení.

Reagovat
smazaný uživatel

Strasne mu to tam nechce padnut tak sa vac snazi dat ak namiesto asisenc spal alebo proste stra loptu...

Reagovat
Mastný Chobot

Grealish je hrozny frajer

Reagovat
Counter

Reagovat
C-M@ster

Vysvětlí mi někdo toho Grealishe?

Všude jen čtu nadávky na útočníka: čurák, hajzl, at mu zakazou vstup na stadion

...ok, to beru, ale proč si ho vybral? To prostě random šel po někom, nebo je Grealish nějakej provokatér a sígr? Nebo fakt jen random útok?

Reagovat
diastan

Ten gol a zlutá hned po nem byla až po utoku ?

Reagovat
diastan

Čímž neospravedlnuji toho idiota, snad uz ho nepusti nikdy na stadec, ale nejaka oslava ho mohla vyprovokovat

Reagovat
C-M@ster

Jo

Reagovat
Taiger

Snad vezmou Birminghamu za to body

Reagovat
Counter

Grealish je kapitán a největší hvězda. Co se týče nějaké špatné reputace, tak vůbec netuším.

Reagovat
C-M@ster

Tak jestli to třeba není jak když DiMaria přišel na Old Trafford a byl hejtovanej.

Mně z těch záběrů příjde, že borec šel cíleně po něm.

Reagovat
fenixLFC

v minulosti mal spatnu reputaciu pretoze to bol celkom zmrd a simulant

Reagovat
smazaný uživatel

No myslím že reputaci moc dobrou nemá. Nebo minimálně neměl. Byli tam podle mě nějaký party, cigára a podobně. Ale tady to asi souvisí s tím, že je to kapitál největšího rivala.

Reagovat
fenixLFC

co som cital tak fans birminghamu su kokoti ktori pravidelne napadaju superovych fanusikov

Reagovat
Lacko_Boh

OT: Sleduje tu niekto Real Bros of Simi Valley? jako druha seria je low key top shit dude!

Reagovat
smazaný uživatel

super Wolves.

Reagovat
Mates_Matesović

Teď ještě aby obrali Arsenal a MU a postavil bych Nunovi před novym stadionem sochu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

dneska ta ztráta jde zase za Sarrim, hrát na 3 DMF proti Wolves a samozřejmě ofenzivní mladíky tam pošle hned jak se prohrává.....opět se nepodařilo otočit zápas, kdy se prohrává, ale Wolves největším pozivitním překvapením ročníku, to bezdebat

Reagovat
spider_8

Jako pozitivní je, že jsme se tentokrát po gólu nesesypali, jak máme v těchto zápasech v oblibě, ale přišla docela slušná reakce a ještě jsme to dokázali zremizovat. Jinak ale absolutně žádný posun oproti zimním zápasům, pořád vůbec nedokážeme hrát proti kvalitně zatažené obraně. Dneska se Wolves ani nemuseli moc snažit, v pohodě ten zápas kontrolovali až do doby, než nás napadlo taky vystřelit z dálky. Tohle jde jednoznačně na Sarriho triko.

Reagovat
Liquid

přesně, nepamatuju, že bychom dřív si to šolíchali kolem vápna tak jak pod Sarrim

Reagovat
Svatej

Se proti nám snažili.....

Wolves hráli dozadu fakt úžasně. Agresivně, tahali za dresy, kopali, prudili k posrani, všechno tak, aby to nebyl faul nebo akce v nebezpecny zóně. Dopředu byli ale vyloženě trapní, já fakt nevím o alespoň částečným zavaru před naší branou, tohle se mi zas nelíbí.

Emerson ještě horší než Alonso, oba dva jsou v současný době při nejlepším lavickari. Kolik možnosti na centr bez otravovani tam měl, to nespočítám. Pokazdy to šlo úplně do hajzlu. Na druhý straně Azpi má fakt příšernej první dotyk, pokud míč není na zemi.

Trochu mě zklamal Kdoi, kterej hrozně ztracel, do soubojů nešel a jediný, v čem ukázal kvalitu, byly krásný centry. Hanit ho ale nebudu, dneska tam vypadal jako traged i top hráč Hazard. Higuain sice dost nevýraznej, ale i tak z něj mám Xkrat lepší pocit než z čehokoliv, co jsme u nás krom Drogby a Costy měli v posledních letech.

Reagovat
Cobra

Máme jediný štěstí, že Chelsea je tento rok tragičtější než my, Emery neposílá do zápasů nejsilnější sestavu a United půlku sezóny trénoval Mourinho.

Reagovat
spider_8

Asi tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Snad vám to nebude stačit ani tak

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Talker

Tak my jsme si snad tu krizi už prošli a teď to snad bude lepší, kdežto vy se v tom dost koupete.

Z dnešního zápasu se nedá moc vyvozovat - Wolves letos obrali o body oba kluby z Manchesteru, vás, Arsenal, nás 2x, Jediný Liverpool z TOP6 vzdoruje a ti to mají jako bonus na závěr sezony.

Každopádně co koukám na rozpis zápasů, tak Arsenal má asi nejlepší výchozí pozici - nemají jediný tým ze špičky tabulky proti sobě, kdežto my potkáme Liverpool a MU, vy potkáte Liverpool a Citizens. A MU čekají Citizens a my.

Bude to zajímavej závěr sezony. Snad to doserete nejvíce z té šestky.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
nani92

Mane > Salah?

Reagovat
smazaný uživatel

Túto sezónu asi aj...

Reagovat
Bandita_Harry

o co sa snazis ? ma lepsiu formu to je snad ocividne

Reagovat
blade115

Tottenham má hrozný štěstí, že má Chelsea Sarriho.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Sarri dnes poprel sám seba a kvôli výsledku zmenil rozostavenie na 4-2-4. Bolo to síce neskoro, lebo kým si hráči vôbec našli svoje priestory na ihrisku, tak to chvíľu trvalo a ten tlak vyústil v gól príliš neskoro. Škoda. Sarri urobil, čo mohol. V základe hrala takmer ideálna zostava, ale tá ofenzíva neustále narážala na vynikajúcu obranu Wolves. Presadiť sa dnes cez ňu by mal problém hocijaké muzstvo z PL. Nakoniec môže byť Chelsea rada za bod, čo je vzhľadom na priebeh zápasu obrovský paradox.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Čím déle hráli chlapci fotbal, tím horší známky vykazovali v morálních hodnotách, poctivosti a odpovědnosti (Miller & Murk, 1999)

https://www.facebook.com/637965853333732/photos/a.640314899765494/646562922474025/?type=3&theater

Reagovat
I am Mancunian

xG karma nás dobehla

Reagovat
smazaný uživatel

Bojuješ tu dnes dosť.

Reagovat
wild

Mali by sme vypustit FA cup. V momentalnej situacii je to pre nas uplne nepodstatna sutaz a nemame az tak siroky kader..

Nema zmysel bojovat na 3 frontoch a nakoniec nemat nic..Priorita musi byt TOP4 v lige a uvidime, koho nam do cesty postavi zreb v LM..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EXoRcIsT

klub ako United ma hrat o vsetky trofeje

Reagovat
smazaný uživatel

nesouhlas tohle dělá nás velkoklub, že za jakývkoliv podmínek hrajeme. a Ole si určitě i tým zaslouží nějakou tu trofej za to jaká sezona pro nás byla. Bohužel situace mohla bejt jiná kdyby se Mourek vyřešil dříve, ale možná je to tak dobře takhle jsme našli nového oblíbence a sympaťáka Oleho.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas blbec, ale prohráli jsme si ho sami. Obrana dobrá, prakticky k ničemu Arsenal nepustili. DDG předchozí dva zápasy nic moc, no teď tomu nasadil korunu. Matič nic moc, Fred dobrý, podle mě nejlepší ze zálohy. Pogba jako vždy ve velkých zápasech, kde se nedaří od začátku tragédie. Rashford měl střídat v poločase, nicméně v tom druhém se docela zvedl, Lukaku tohle musí dávat, ale prominu mu to po těch minulých zápasech. Dalot nic moc, Martial nic moc, Greenwood fajn.

Moss je tlustej zmrd, co by už nikdy neměl vzít píšťalku do ruky.

Reagovat
EXoRcIsT

Prehrali sme si no sami mali sme sance na 5 golov ale neboli sme schopny ich premenit . Nevadi aj tak tu top4 dame

Reagovat
Counter

Ole luck vyprchal

Reagovat
Swarley

dneska to byl se vším všudy Arsenal luck...

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

i takové zápasy jsou

Reagovat
Minister

kde je suché triko?

Reagovat
Minister

aha v preview

Reagovat
nani92

Vietor aj dážd hrali prot nám, ale verím, že v slnečnom počasí sa vrátime silnejší

Reagovat
Nebelung

Reagovat
Swarley

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Cobra

Reagovat
pingla

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
Rarášek

Reagovat
TheAdy

Reagovat
kilobyte

Reagovat
Mates_Matesović

O Top4 bude letos super souboj, hádám, že rozhodne až poslední kolo.

Reagovat
Kixi Syhimour

Leno MOTM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Golasso

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Nebelung

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Ondiis

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Golasso

Ufff, dneska jsme rozhodně nebyli lepším týmem, ale jen ať se MU nažere vlastní medicínky To máme důležitou výhru a do konce sezony už nikoho z TOP 6. Snad tu TOP 4 ukopeme a jako bonus skončíme před slepicema COYG!

Reagovat
Kixi Syhimour

Vás v LM rád uvidím

Reagovat
Golasso

Děkujem

Reagovat
Gazdo

Aj bayern

Reagovat
Bandita_Harry

ano kvalifikuju sa tam z druheho miesta v lige

Reagovat
Gazdo

tomu ver

Reagovat
Pigeon

Třeba zlepšit koncovku. Arsenal měl na své straně kopu štěstí a rozhodčího. My měli smůlu, nicméně vzhledem ke středečnímu zápasu se nelze divit. "Mountains are there to be climbed, aren´t They..."

OGS is the new SAF

Reagovat
smazaný uživatel

takové zápasy jsou je to otevřené. Bohužel nás trénoval půl roku mourek tam mohlo bejt bodů , že je zbytečné se dohadovat kde by jsme byli stalo se našli jsme Oleho neskutečného sympaťáka.

Reagovat
afc

Karma za minulu sezonu. Uzite si to.

Reagovat
ACSMan

Byl to vesměs podobný zápas v opačném gardu

Reagovat
smazaný uživatel

co jsem videl druhy polocas, tak nic moc vykon, zejmena stred zalohy (xhaka je pomaly v dynamice, ramsey nehral na sve pozici) do obrany horel. protiutok nic moc. laca klasicky udrezel kvantum micum a vracel se i do obrany. penaltu bych nepiskal, zakrok jak od mustafiho pruti spurs.

takovy prumer, ale na united to zda se k klidu staci. mohli jsme si dovolit posetrit i nejlepsiho hrace na evropu, takze spokojenost

Reagovat
smazaný uživatel

leno top*

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, minule nas obrali peckou o body, ted se to zas otocilo

Reagovat
Swarley

no tohle fakt nejde brát jinak než odvetu osudu za Paříž a ok, to je fér...stupidní gól na začátku, pak hodně slušný výkon, strašná škoda, že jsme tam něco nedali, Arsenal by se položil...jak jsem psal, nechybělo tomu ani tak štěstí, ale chyběl tomu větší důraz, jistota nebo jak to nazvat...pak ta vymyšlená penalta a od té doby už jsme se moc nechytali...

TOP 4 pořád na dostřel

Reagovat
stiflerovamama

Tak osud hej

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

já si myslím , že tomu chybělo to štěstí a potom ten důraz v první půli to bylo štěstí v druhé ten důraz. Tam rpsotě když Lukinhovi to sjede přes nohu Dalot mohl za mě v klidu srovnat, ale dával to pod sebe to právě kdyby Lukaku udělal tak by bylo srovnáno. Ale všechno je to jenom kdyby. Takovýhle je fotbal. My naštěstí pod Olem neklopýtáme proti týmům mimo TOP 6 jako spurs nebo chelsea i arsenal. Ale ten to má i teďkom dosti jednoduchý los do konce sezony .

Reagovat
Svatej

Hmm, takže zatím to vypadá tak, že ideální scénář bude následující:

Arsenal skončí třetí

Spurs čtvrtí

Chelsea pátá s výhrou EL

United šestí s výhrou LM

Sledovat Tottenham, jak znova ostrouhá ze čtvrtýho místa i s novým pravidlem by bylo boží

Reagovat
tunkic

To beru

Reagovat
Fenri

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Counter

Reagovat
aep_Ceallach

Reagovat
smazaný uživatel

Ty asi mas rad KFC

Reagovat
havrys99

Reagovat
Euphael

nerealne, aby utd vyhrali lm

Reagovat
smazaný uživatel

United 3.

Chelsea 4.

Spurs 5. s výhrou LM

Arsenal 6. s výhrou EL

a karma bude v rovnováze

Reagovat
Greny

máš tam jednu docela velkou chybu .. Tottenham a vyhra trofeje nejde moc dohromady

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

Dobry zapas, super vykon, bohuzel nebylo stesti. Rashford na facku, Fred uplne vyborny

Reagovat
Swarley

Fred dozadu super, až na tu penaltu...jako faul to nebyl, ale taky do toho úplně takhle chodit nemusel...

směrem dopřed dost nejistý, těch nepřesností bylo pořád dost...ale jako rozhodně mnohem slibnější výkon...

Reagovat
Svatej

vůbec bych mu tu penaltu nevyčítal i navzdory tomu, že ji pískli. To je jako zlobit se na hráče, kterej dá regulérní gól, i když ho neuznaj kvůli offsidu.. Udělal to dobře

Reagovat
Counter

Dobře to teda neudělal.

Reagovat
Swarley

nebylo úplně nutné mu tam takhle chodit do těla, bylo to z úhlu, nás tam bylo pět a na zadní z Arsenalu jen Auba...jako souboj čistý, ok, ale prostě může se přesně tohle stát, že to nějaký vemeno pískne...není to úplně vyčítání, ale tak mohlo to být opatrnější...

Reagovat
Busby babes

ve chvili, kdy napises, ze to je cisty souboj, tak uz jen ten zbytek zbytecnej. Proste do toho sel dobre, ale Moss udelal chybu. To neni vina Freda. pises, ze tam nikdo nebyl, ale treba by to napalil pak krizem pres vapno a srazili bychom si to tam nebo tak neco. nikdy nevis a nemuzes jako branici hrac vypustit souboj ve vapne.

Reagovat
Busby babes

tu penaltu bych mu vubec nevycital. neni to bezkontaktni sport, nemuze ho jen tak nechat. Ze je Auba skokan, za to nemuze.

Reagovat
Fenri

Laca

Reagovat
Busby babes

sorry.

Reagovat
Fenri

Auba si zase skocil proti Kohoutum, takze se vlastne nic nedeje

Reagovat
r.mrazik

jak nemuze chodit? vsak tam nesel nijak blbe...ze Laca skocil,za to prece nemuze...

Reagovat
smazaný uživatel

Fred parádní jak dnes tak i proti PSG o to víc mě mrzí, že to zrovna na něj pískli tu rádoby penaltu snad si to udrží a klidně bych i dával už útočnejší sestavu bez matice kterej byl dneska tragickej herrera fred pogba

Reagovat
Counter

Vždyť byl Rashford dobrý, pořád se snažil, i když mu leccos nevycházelo, snažil se s tím neustále něco udělat. Tu parádní kolmici na Lukakua v 50. minutě vymyslel taky on.

Reagovat
Tomanatura

Az an tu akci na lukaka u nej defacto furt koncil balon, strasne toho zadrbal. Podal spatny vykon, ale co uz.

Reagovat
Counter

Jasně, spousta věcí mu nevyšla, ale facku bych mu za to nedával, odmakal si to příkladně.

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
smazaný uživatel

Z takové výhry ani nemám moc radost. Nejde ani tak o penaltu, protože Lacovi už tuto sezónu nepiskli víc penalt, jen protože nespadl. Jde o tu obranu, to je fakt neštěstí. Všichni stoperi úplně v lese. Překvapil akorát AMN, kolasinac a hlavně Leno. Takto se štěstím se dlouhodobě hrát nedá, kdyby nebyli Lukaku s rashfordem polena, neměli bychom šanci...

Reagovat
Luc-Luc

Arsenal takto United bude muset hrat naplno se City

Reagovat
diastan

Jinak by to vypustili

Reagovat
Luc-Luc

nedivil bych se

Reagovat
ADM
Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
protiproudu

Reagovat
C-M@ster

Nevadí, jedem dál.

Arsenalu gratulace.

Reagovat
smazaný uživatel

Po vyrazeni PSG, tohle prijit muselo.

Reagovat
smazaný uživatel

to jde těžko tu půl sezony nám nikdo nevrátí pod mourkem tam bylo tolik bodu ztracených a taky se bojím, že to bude osudné. Ale stále věříme

Reagovat
smazaný uživatel

Tech ztrat tam jeste i tak bude. Proste tam porad vidim problem v obrane. Coz se treba ukazalo proti PSG v prvni zapas i v odvete. Meli tam tuny sance, ktere nedokazali promenit. Tohle se musi spravit Ole v lete. Jinak to bude zase stezi TOP5...

Reagovat
r.mrazik

David a Lukaku...jeden dostane debilní gól a druhej ani jeden debilní nedá

Výkon prima...škoda, chtělo to aspoň plichtu

Penalta směšná..ale dneska bychom gól stejně nedali

Reagovat
smazaný uživatel

LUKINHO dneska měl kopec smůly při tom prvním mu to sjelo bohužel potom to nedával pod sebe na dalota nebo freda tam by to dávali do prázdné škoda

Reagovat
r.mrazik

tři golovky a nedá ani jednu...hrůza...od toho tam je,aby něco dal

Reagovat
smazaný uživatel

zrovna LUKINHO kterej nás naprosto drží je to jeho styl hry bohužel on je takovej, ale pod Olem se zvedl dneska s Fredem a viktorem patřily k tomu nejlepšímu. Bohužel takovej DDG to dneska podtrhl, že to je pro něj dosti špatná sezona. ale jo škoda toho, že to lukaku nedal pod sebe, ale to je fakt něco jiného v takovém tempu tak rychle přemýšlet

Reagovat
r.mrazik

Tak já to píšu k dnešnímu zápasu...je jedno jak hráli jindy

Dneska to ti dva bohužel nevychytali

Reagovat
smazaný uživatel

tak LUKINHO ale dneska by ldobrej stále několik šanci svojí bojovností vybojoval. Tam dneska jsme celkově jako mančaft měli smůlu. Stává se pevně věřím, že proti Wolves se opět oklepeme z toho

Reagovat
Busby babes

ve chvili, kdy hrotovej utocnik neda tri golovky, tak dobrej neni. To je jak kdyby stoper trikrat namazal souperi, tak taky nereknes, ze hral dobre, jen proto, ze souper ty tutovky zahodil.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
aep_Ceallach

Přál bych vám znovu Josého. Jste namlsaní až to pěkné není...

Reagovat
r.mrazik

Ale o tom to přeci neni

Výkon byl dneska prima....jen...David je tam od chytání a Lukaku od střílení...ani jeden dneska nebyl dobrý

Jeden to musí chytat a druhý aspoň něco musí dát

Reagovat
smazaný uživatel

tak bohužel LUKINHO teďkom dal tři zápasy po sobě dva goly v každém z nich to ho neomlouvá, ale je to fotbal. Měl smůlu jako celý tým dneska

Reagovat
Busby babes

btw to tvoje Lukinho, navic caps lockem, je strasny.

Reagovat
smazaný uživatel

tvoje mamka včera taky byla nic moc busby

Reagovat
Busby babes

tz vole, kolik ti je, 13?

Reagovat
smazaný uživatel

když jsem viděl tebe busby včera tak bych pomlčel zrovna ty tvoje názory to jenom potvrzují

Reagovat
Busby babes

ty ses fakt strasnej zoufalec.

Reagovat
smazaný uživatel

zbytečné se s tebou hadat gaysby. Stejnak se nepotkáme. Zoufalec pro tebe můžu být, ale lepší být zoufalec kterej zvedne váhy o kterých se ti jenom zdá

Reagovat
Busby babes

Reagovat
bbbauch

Reagovat
TopinB

Ne, to je jeho IQ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
aep_Ceallach

To máš pravdu. Pokud by Lukaku proměnil aspoň jednu šanci vypadalo by to úplně jinak. Ale Davida bych nevinil. Ten balón neskutečně zaplaval.

Reagovat
r.mrazik

No...mně tedy nepřišlo,že by to plavalo tak hodně...spíš jeho obrovská chyba

Reagovat
Swarley

a krásně na to viděl, nikde nikdo...původně jsem si myslel, že to šlo přes hráče...

Reagovat
aep_Ceallach

Tak víš jak to je. Oči vidí ale tělo reaguje později. Jako jo, asi to trochu podcenil, ale zase to nebylo úplně o tom jednom gólu.

Reagovat
r.mrazik

Tak...docela bylo...

Tohle byla hrubka ala Buffon proti nám

Reagovat
Busby babes

no z tech opakovacek bylo videt jak ten balon jde doleva a ve chvili, kdy udela ten malej ukrok na tu stranu, tak se zacne tocit na druhou stranu. Smula no. Ale tezky pro golmana.

Reagovat
r.mrazik

tak s timhle proste nesouhlasim...zadny tezky...jednoduse totalni zkrat...

takovy goly dostaval kdyz k nam prisel...pamatujes? asi se vratil do mladi

Reagovat
Busby babes

nesouhlasim. ten mic fakt hrozne zaplaval.

Reagovat
r.mrazik

hrozne? ani nahodou...

https://www.youtube.com/watch?v=h5YBlIxX41w

tohle neni hrozne zaplavani,tohle je proste jen davidovo velka chyba

Reagovat
smazaný uživatel

tohle byla jasná chyba, šel na tu stranu hodně brzy

Reagovat
Busby babes

je to chyba, ale mel smulu. Ten mic se proste po deseti metrech letu stocil na druhou stranu.

Reagovat
smazaný uživatel

Minule s nama vydrbali, kdyz jsme je herne prejeli, tak dneska s nema vydrbal Moss

3 body super, ale s takovym fotbalem ty 3 body stejne zas nekde proserem...

Jinak strasny pruchodak dneska. Bez Torreiry a s dnesnim Ozilem na stredu uz prosim ne.

AMN prvni polocas nic moc, druhy super, az teda na tu 90, minutu, kdy se vysral na Rashforda pri te hlavicce.. Skoda zraneni Holdinga, protoze Mustafi i Monreal vs. Sokratis/Koscielny je jako nebe a dudy

Reagovat
smazaný uživatel

Já nechápu ten Sokratis hype, však on je hrozně často pozičně úplně mimo. Má jediné štěstí, že občas předvede hodně efektní tackle nebo tak. Koscielny dneska taky slabota. Ale oproti Mustafimu jsou oba zlatí, to ano

Reagovat
smazaný uživatel

Srovnavam ciste mezi nasima stoperama

Reagovat
masly008

a i přes to s utd nula.neber to.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, že to beru, ale byla to prostě shoda patnácti náhod.

Reagovat
smazaný uživatel

treba pri tom vybehu lena.. plus sokratis je pomaly. mustafi je pro me herne lepsi

Reagovat
masly008

sokratis pomalý?

Reagovat
smazaný uživatel

uz kdyz byl v BL tak byl jednu dobu snad nejrychlejsi hrac do defenzivy, nevim co tady ten odbornik na vsechno splita

Reagovat
J0EL

Mustafi lepsi?

Reagovat
smazaný uživatel

odbornik, prej Sokratis pomalej

Reagovat
Ondiis

Rozhodně není bezchybný, ale je důrazný, rychlý a neskutečný bojovník. Je pro nás fakt výhrou, že jsme ho přivedli. jediné, co mě u něj sere je jak pořád rozhazuje rukama

Reagovat
miezto

pro nás jsou všechny away těžký

Reagovat
Counter

Reagovat
miezto

reakce mr.Silver níž

Reagovat
mr.Silver

Paradni vykon, diky hosi! A ze tu pry neni zadny progress oproti Wengerovi - letos mame proti TOP 6 bilanci: 3W 3D 4L, to jsme nemeli za Arsena ani nepamatuji. A hlavne, do konce sezony uz hrajem pouze jeden tezky zapas - away proti Wolves, zbytek musime vyhrat a mame TOP 4 vicemene ve svych rukou. Spurs maji jeste pred sebou zapas s City a Liverpoolem, Manchester ma City a Chelsea.

Toto projet by bylo vazne trestuhodne, klidne bych se vysral na EL a hlavne dotahl do konce ligu.

COYG!

Reagovat
Nikikrew

Ja by som sa teda na EL este nevysral. Ziskat pohar by bola lahodka a kader nato mame

Reagovat
smazaný uživatel

Naopak :

Trofej v EL by bylo balzam na dusi pro fanousky.

Navic SuperCUP predsezonu a zarucene misto v LM.

A o co vic, uz nebudou tezke zapasy v PL.

Realita: Arsenal nema na to vyhrat EL a boji se o TOP4 v PL ?

Reagovat
Counter

Víc bodů proti Big6 jsme měli naposledy před sedmi lety, kdy měli Liverpool s Chelsea obzvláště chabé sezony (Newcastle tehdy skončil pátý).

Reagovat
mr.Silver

7 let sila fakt...

Reagovat
havrys99

Ben Arfa, Demba Ba, Papiss Cissé - to byla krása

Reagovat
smazaný uživatel

Hatem by se ani ted u nas neztratil

Reagovat
havrys99

Pro něj budu mít vždycky slabost. Ale ve čtvrtek by nemusel mít svůj den

Reagovat
Mastný Chobot

Pardieux a jeho kohúti, to som žral

Reagovat
smazaný uživatel

+ Cabaye a beast Tioté

Reagovat
smazaný uživatel

Krul, Coloccini To byl zabavny Newcastle jeste

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas. Pro nezaujatého fandu musíme být poslední dva roky v PL šíleně nezábavní. Teď s Almirónem v základu konečně hrajeme víc dopředu, ale pod Rafou to asi nikdy nebude taková jízda jako tenkrát. Popravdě nečekám, že zažiju lepší sezonu než tu výše zmíněnou, což je fanouškovsky docela smutný

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste me bavil Marveaux, kdyz byl zdravy, ale to bylo poskromnu Jak potom prisel Cabella a Thauvin, to se hrube nepovedlo a sli jste bohuzel dolu

Reagovat
Mastný Chobot

Co je s Tiotem vlastne?

Reagovat
Mastný Chobot

Aha vlastne

Reagovat
smazaný uživatel

měl v Číně srdeční záchvat na tréniku a zemřel

Reagovat
smazaný uživatel

kkt

Reagovat
Svatej

tyvole

Reagovat
Hokaido

Hatem ♥

Reagovat
masly008

tak pokud fandíš cca 3-4 roky tak chápu že to nepamatuješ.já si pamatuji sezonu bez prohry.to bylo teprv něco.

Reagovat
mr.Silver

Fandim cca 11 roku, ale s Big 6 si hlavne vybavuji vyprasky 6:0

Reagovat
masly008

jak píše countewr výše.je to 7 let.jak člověk rád zapomíná co?

Reagovat
fenixLFC

preco by si sa preboha vysral na EL ked z nej mas rovnaku moznost postupit do LM ako v lige?

Reagovat
elChe

To hovado gabonsky tu penaltu koplo stejne nahovno jak proti spurs proc na to lozi, kdyz to neumi kopat?

Reagovat
Nikikrew

Videl som iba druhy polcas. Celkovo moc pretaktizovane, futbal to nebol moc pekny ale zase bojovnost a nasadenie nechybalo . United azda jedna velka sanca pre Lukaku, zvysok nas moc nepreverili. U nas len asi strela xhaku ktora mala ist rozhodne do brany.

Penalta vobec, bol tam minikontaky ale toto na 11tku urcite nebolo. Tesim sa na VAR, nemam rad tieto kontroverzie.

TOP4 po zapase velmi realna. V podstate mame vsetky top6 zapasy za sebou, cakaju nas este tazke duely na Evertone a hlavne na Wolves, ale snad to neposerem.

MOTM asi Leno, AMN a Xhaka vyborne vykony, to iste stoperi.

Reagovat
smazaný uživatel

to by to arsenal spolu s liverpoolem a chelsea museli chtít v lize ten VAR

Reagovat
Nebelung

Reagovat
Euphael

mame nejlepsi los ze vsech 4 tymu hrajici o posledni 2 mista v top4...musime dat...a v EL by to chtela jeste maknout a nakonec by to mohla byt po dlouhe dobe uspesna sezona

Reagovat
smazaný uživatel

ja mam takovy dojem, ze by to piskli i s varem

Reagovat
merlick

kontakt bol, zalezi uz iba na rozhodcovi

Reagovat
aep_Ceallach

Říkejte si co chcete, ale dneska klobouk dolů za to jak to odmakali. Další klobouk dolů Aubameyangovi za to že na tu penaltu po předchozím kole šel. A Leno dneska neskutečně podržel. Přesně takto si představuji vykon gólmana. Nebyli jsme lepší, ale takhle bojovat Arsenal se jen tak nevidí. Navíc s vítězným koncem. Dneska paráda.

Jen výkony rozhodčích jsou kolo od kola horší a horší. A to objektivně na obě strany - bída.

Reagovat
masly008

ti rozhodčí to tempo prostě už nestíhají.V serii A nebo la lize kde se dost času přihrává ze strany na stranu to jde,ale tady je to často nahoru dolů.tím neříkám fotbalovější.kař´ždému se líbí něco jiného.

Reagovat
aep_Ceallach

Já neříkám že je to úplně jejich chyba. Jen prostě ten VAR by pro PL měl být nutnost. I když záleží jak se jeho využití pojme. Nesmí to narušovat plynulou hru.

Jak si vzpomenu že se nadávalo na Webba a spol. Celkem bych to vrátil. Ale co už. Vše jde dopředu a já doufám že VAR rozhodčím opravdu pomůže.

Reagovat
smazaný uživatel

v la lize vubec neni vysoke tempo no a var tam maji, takze ten argument nedava smysl

Reagovat
masly008

a proto písknou simulace jako realu co?a ne tak vysoké tempo tam prostě většinou není.

Reagovat
smazaný uživatel

nejak nechapu co s tim ma nejaka simulace spolecneho. u varu mi prave prijde nejhorsi, jak si to pousti zpomalene, kdyz najdou kontakt, tak piskaji a rozhodci si to ani casto nepusti v realne rychlosti, takze to rozhodnuti nemusi pasovat na metr nastaveny po cely zapas..

ale to je uplne jina diskuze nez tempo hry v lalize. ja bych naopak rekl, ze je tam mnohem vetsi koncentrace a vraci se lepe cely celek a stejne tak, kdyz je prilezitost, ve vetsim poctu jsou schopni okamzite prejit do utoku, maji to zautomativanejsi nez v pl.

takze tam mozna tolik nedochazi ke hre nahoru dolu, ale to neznamena, ze je tam nizsi tempo, naopak intenzitu vidim vyssi tam. zas to tam ale kazi uzkoprsi rozhodci (a hraci, kteri si na to zvyklil), kteri pisknou jakykoli kontakt, takze plynulost hry mi vic sedi u pl.

Reagovat
masly008

já jsem zase tolik zápasů LL neviděl.spíš jenom real,barcu a atlety.a tam to prostě hodně často je zpomalováno zálohou (krom asi atletů),hlavně barca v tom vyniká.oni dojdou před 16 a dají to messimu ať něco udělá.takový je můj dojem,ale zase neviděl jsem zápasy středu tabulky a níž.

Reagovat
afc

Takto sa bojovalo proti LFC ci sliepkam aj s Chelseou. Tieto domace zapasy s Top 6 sa idu vzdy na plno.

Reagovat
Mastný Chobot

Nepríde vám inak, že v tejto sezóne dávame strašne veľa takých piča gólov ako dnes ten Xhakov? akože dali sme aj pár fakt pekných, ale príde mi, že každý druhý gól je nejaká haluz po odraze alebo dorážka na trikrát

Reagovat
Counter

Každý druhý ne, ale všemožné šmudly už tam letos byly opakovaně, to se musí nechat. Na druhou stranu, letos těch gólů dáváme vážně dost, nejvíc za poslední roky.

Reagovat
Mastný Chobot

nj, jeden by povedal, že je to lepšie ako s Wengerom

Reagovat
Counter

Do loňské sezony nám zbývají už jen tři body.

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
smazaný uživatel

tak lonska sezona bola suverenne wengerova najhorsia

Reagovat
Counter

jojo, momentálně ji překonáváme o dvanáct bodů.

Reagovat
smazaný uživatel

vsak dobre, wenger tu bol 22 rokov a vzdy emeryho porovnavas len s jeho poslednou sezonou, ktora bola suverenne najhorsia

teraz mame (o dost) lepsi kader a nebuci sa na trenera kazdy zapas

s takymi podmienkami by mal omnoho viac bodov aj wenger

ale to je jedno

nebavi ma s tebou diskutovat v poslednej dobe fakt a verim ze je to vzajomne, mali by sme si dat pauzu counter

Reagovat
Counter

Se se mnou rozcházíš

S ničím jiným to porovnávat nejde, je to nejvíce aktuální a těžko budu letošní sezonu poměřovat s patnáct let starým Unbeatenem. Nemyslím si, že by letošní kádr byl papírově o dost lepší - o něco jo, ale ne výrazně. A Samozřejmě že Emery má jednodušší pozici tím, že se na něj nebučí, ale to je jen o důvod víc, proč bylo správné, že Wenger skončil a máme tady Emeryho.

Reagovat
smazaný uživatel

jasne ze nie s unbeatnom, ide o to ze ta sezona bola anomalia...a to bucanie bolo podla mna skor sposobene stavom spolocnosti a vplyvom internetu a socialnych medii...

Reagovat
Counter

Nemyslím si, že to byla anomálie, spíš vyústění dlouhodobého trendu. Už ta předešlá sezona byla zklamání a zachránil to akorát FA Cup.

Reagovat
Golasso

Reagovat
smazaný uživatel

no a predtym sme boli druhi. az taky trend to nebol. a vyhravali sa pohare

Reagovat
Counter

Tu leicesterskou sezonu považuju za největší fail Wengerovy poslední dekády

Reagovat
Golasso

Reagovat
Golasso

Tak my vždycky těžili v posledních letech spíš z výpadků ostatních - dokud to byla stabilní TOP4, tak jsme většinou byli třetí nebo čtvrtí. Jakmile se ustálila TOP6, tak jsme skončili pátí nebo šestí. Dobrých sezon jsme v novodobé éře měli jak šafránu - jasně, byly tam, ale z dlouhodobého pohledu je to prostě málo. Vyhrávaly se FA cupy, to je jediné pozitivum.

Byly to krásné roky pod Wengerem, ale že to směřovalo k tomu finálnímu vyústění z pohledu nějakého trendu, to snad nejde přehlížet. Zastaralý model vedení, špatná platová politika (přeplácení průměráků), špatná řešení smluv opor, přestupová politika ve stylu "too little, too late", taktická nevyspělost, nulová motivace některých hráčů, ... to bylo celkem jasné, že se to jednou zvrhne. Neříkám, že úplně všechno jde za AW, ale vzhledem k modelu vedení, kdy měl snad ve všem prsty, ho prostě nejde úplně zbavit odpovědnosti.

Dlouho se to všechno svádělo na finance, ale jak nás teda mohly předběhnout slepice a proč máme problémy s platovým stropem?

Reagovat
Counter

Reagovat
Golasso

Prý anomálie... vždyť k tomu všechno směřovalo už několik let předtím ...

Reagovat
Nikikrew

Sezony porovavat mozes ale na Wengera mi nesahaj to bolo to najlepsie co mohol Arsenal podpisat a ja budem zato klubu navzdy vdacny

Reagovat
Counter

Samozřejmě že je to legenda a fantastický člověk, ale to nic nemění na tom, že byl nejvyšší čas, aby v klubu skončil.

Reagovat
Nikikrew

To samozrejme suhlasim, ja som s nim zlomil palicu ked sme dostali 5tku v Mnichove. Sice pod Emerym sme bodovo lepsi, tieto top6 zapasy zvladame na nase pomery nadocakavania, stale ma to za Wengera viac bavilo ( iba na ES)

Reagovat
Counter

Hráli jsme naivnější fotbal no

Reagovat
Nikikrew

Hrali no

Ale aby nebol Emery uplny ideal, to ze nedaval hravat skoro vez 1/3 sezony Ozila, bola jeho blbost a verim, ze s nim by sme este nejake tie body navyse pozbierali.

Reagovat
Golasso

Pravděpodobně měl relevantní důvod, proč ho nestavět. Přijde mi, že skoro každý při posuzování téhle situace vychází z nějaké myšlenky, že ho Emery nestavěl z nějaké osobní averze nebo podobné blbosti. Navíc proč by si Emery na sebe vyvíjel takový tlak, kdyby k tomu neměl dobrý důvod?

Na Ozila šlo už v minulých sezonách hodně kritiky a paradoxně se mi zdálo, že největší oblíbenosti se těšil, když nehrál

Reagovat
Nikikrew

Tak ten dovod by som chcel teda poznat. Pretoze ak to bolo z tactical reason, preco vtedy na lavicke sedel Elneny, Willock alebo Nketiah.

Reagovat
Golasso

Tak tactical reason je beztak jen krycí termín, co měl jiného říct.. I když teda ti hráči nejsou dobrý příklad, protože Elneny je DM a Nketiah je útok. Jedině ten Willock by možná odpovídal nahrazení Ozila na lávce.

Ornstein mluvil o laxnosti a špatném přístupu Ozila na trénincích a naznačoval i nějaké minulé rozepře s hráči. Emery mluvil o tom, že Ozil musí být k dispozici na tréninku, aby mohl hrát. Z toho se dá určit jen to, že Ozil z nějakého důvodu Emeryho naštval v souvislosti s přípravou na zápasy (na trénincích) a proto nehrál. Určitě tam hraje roli i ten plat - přece jen čekáš za 350k adekvátní přístup a výkony. Ale těžko říct no...

Já prostě jen odmítám věřit, že Emery Ozila dusil proto, že "blbě čuměl" nebo kvůli podobné kravině. Což je bohužel to, co si z nějakého důvodu myslí polovina fans...

Reagovat
masly008

a nebo si prostě emery řekl že v PSG z něho neymar uděl blbce, tak po příchodu do arsenalu podusil největší hvězdu aby se mu to samé nestalo i u nás.

Prostě výstražný příklad ,, já jsem tady šéf a posadím kohokoliv budu chtít ,,

I taková je možnost, ale to se zase nehodí druhé polovině fans.

Reagovat
Golasso

No to je zrovna z kategorie těch sci-fi myšlenek . To jako, že by Emery chodil kvůli Neymarovi do dalších klubů jako do vězení? Základní pravidlo, jak si sjednat respekt - sejmout největšího mukla . Tohle není okresní přebor proboha, ti trenéři jsou profíci. A taky proč by ho posadil až po několika zápasech a ještě na čtvrt roku? To ho mohl uzemnit ve 2-3 zápasech a efekt by byl stejnej...

Taky jsem slyšel (neověřoval jsem - možná je to kec), že Emery podobný přístup zvolil už u Banegy, což ani nezapadá do té tvojí teorie s Neymarem z hlediska časové posloupnosti a Banega ani není extra hvězdný hráč...

Reagovat
Golasso

A taky je otázka, kdo z koho udělal v PSG blbce... řekl bych, že spíš Neymar udělal blbce sám ze sebe a následně vedení raději udělalo blbce z Emeryho, protože je Neymar stál těžký prachy a tak to pro ně byla schůdnější varianta... Jsem rád, že se jim to rozhodnutí vyplatilo a že se jim pod Tuchelem letos v LM tak daří

Reagovat
masly008

Ale zase s přehledem vyhrají ligu, což emery moc nedal.Oni emeryho najímali kvůli LM a tam bohužel i díky rozhodčím shořel tak šel.Tuchela asi brali na delší dobu a asi nepočítali že LM vyhraje hned první sezonu.

A jak jsi psal někde jsi slyšel o banegovi, já někde slyšel o neymarovi.Ani jeden to nevíme určo a spekulujeme.

Oba jsme si vybrali variantu co se nám víc líbí a hodí.

Dokud jeden z nich neřekne něco veřejně tak jsou to furt jen spekulace.

Reagovat
Golasso

Tak Monaco tehdy tu ligu ovládlo, všechna čest, to se prostě děje jednou za čas. Když Emery končil v PSG, tak měl ligu i oba domácí poháry a svět byl ve Francii zase v pořádku. A stejně PSG pokukuje hlavně po LM, domácí soutěže jsou pro ně "podřadné". Zkusili to s Emerym, nevyšlo to a hodilo se mu to na hlavu. Zkusili to s Tuchelem a zjistili, že to asi nebylo Emerym . Uvidíme, jak se Tuchelovi povede dál, ale podle mě má prostě PSG kádr plný labilních hvězdiček, které to evidentně psychicky neunáší a vždycky i přes úvodní dobré výkony blbě vypadnou. Nevidím v tom hlavní vinu Tuchela ani Emeryho...

Toho Banegu jsem dodal jen tak na okraj, neber to jako můj hlavní argument (sám jsem napsal, že jsem neověřoval pravdivost). Souhlasím s tím, že oba spekulujeme, ale za mě je lepší, když i při těch spekulacích používám trochu základní logiky a hned bez důkazů nepředpokládám, že svět funguje jako špatná telenovela. Občas mi přijde, že pro tebe je Emery něco jako příchod antikrista a v jakékoliv situaci automaticky předpokládáš, že je ten špatný on.

Taky není pravda, že by se nic neřešilo veřejně... mluvil o tom Ornstein a naznačoval Emery. To jako podle tebe oba prostě otevřeně lhali a překroutili schválně situaci naopak?

Reagovat
masly008

ornstein už toho namlel dost,toho moc neberu.Emery mesuta posadil po profláknutí té pařby z přípravy,to je celkem zajímavé ne?

A já tady prostě emeryho nechtěl a nevěřím že bude nějak zvlášť lepší než Arsen krom poslední sezony.

Prostě on neumí vyhrávat pravidelně v lize když nemá nejlepší tým a ani to samozřejmě nečekám že vyhrajeme v dohledné době titul,páč ten se dnes už kupuje a né vyhrává.

Ale chtěl bych se u toho fotbalu aspoň bavit a to emery neuměl ani v předešlých destinacích.

On hraje jen na výsledky a z toho už jsem asi vyrostl.

Reagovat
Golasso

Tak Ornstein už toho sice dost namlel, ale furt nevím, proč by tu situaci totálně překrucoval. Tam prostě není motiv. Jestli v tom měla vinu ta pařba, to netuším, ale moc to nesouvisí s tvou původní teorií o Neymarovi a Emeryho údajných "komplexech". Ta pařba by byl celkem solidní důvod někoho posadit, i u AW kvůli životosprávě nebo výstřelkům pár hráčů upadlo v nemilost. Furt to ale nevysvětluje, proč by to schytal jen Ozil.

Tak máme nejvíc bodů od sezony 2013/14, takže to není jen o té omílané poslední sezoně. On už dokonce Emery v některých aspektech hry lepší je, hlavně v taktice a střídání. Jestli umí nebo neumí vyhrávat ligu moc posoudit nemůžeme, protože hrál buď v menších klubech, kde to reálně nebylo pravděpodobné nebo naopak v přesíleném PSG.

Mě třeba ten Emeryho styl baví a hraní na výsledky neberu jako vadu, protože jednou třeba díky tomu budeme mít kádr, který dokáže dělat výsledky v jakémkoliv zápase i s pěknou hrou a pak budeme spokojení oba. Jen si nejsem jistý, jestli případně překousneš, že jsme toho dosáhli pod Emerym, protože ta averze je u tebe až neuvěřitelná.

Reagovat
masly008

Tak víš jak. Někdo ti sedí někdo ne. Mi emery prostě v Arsenalu nesedí. Když by se stalo že by vyhraval a dalo se na to dívat tak bych to prekousnul . Stejně si myslím že tady dýl jak 3-4 sezóny nebude.

Reagovat
Golasso

Tak uvidíme . Hlavně ať letos ukopem LM, posílí se kádr a příští sezonu budeme moudřejší

Reagovat
Ondiis

Třeba bychom s ním zase nějaké body ztratili .. kdo ví

Reagovat
Nikikrew

kto vie

Reagovat
Lacko_Boh

Vôbec, kámo úplne super práve.

Reagovat
smazaný uživatel

v minulych sezonach to dorovnaval welbz, takze je to imo nastejno

Reagovat
Counter

Něco pro Emery hejtry - další domácí vítězství (už devět v řadě), další tři body z velkého zápasu.

Reagovat
aep_Ceallach

Reagovat
mr.Silver

ale Aaronka neodpustim, dneska mel nebehano snad 20 km

Reagovat
Mastný Chobot

Aaron Ramsey won eight tackles against Man Utd; more than any other player on the pitch and at least twice as many as any other Arsenal player.

<3

my sme proste taki kokootiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
smazaný uživatel

s poslední větou souhlas

Reagovat
aep_Ceallach

Slepice mimo Top4

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň keby šiel do Bayernu, tam by som ho mal stále na očiach. V Turíne ho uvidím maximálne raz, dvakrát do roka v LM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Golasso

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

Reagovat
EXoRcIsT

Ako nehrali ste zle ale zase ste nepodali nejaky extra vykon ved okrem Xhakovej strely ste nemali nejaku velku sancu a mohli ste dostat za 5 golov . Ale bojovat ste bojovali

Reagovat
Counter

Jasně, dneska to bylo slabé a výhra jen se štěstím, ale obecně je zlepšení oproti loňsku patrné.

Reagovat
EXoRcIsT

To hej ale furt vam treba tak 5 poriadnych hracov a hlavne novych doktorov

Reagovat
Counter

Doktoři jsou dobří.

Reagovat
masly008

a máš tam něco pro emeryho hejtry co ho peskujou za předvedenou hru,dojebávání některých hráčů a né za body a umístění? Jako jsem já? Díky suché triko

Reagovat
Counter

Chceš toho moc. A výsledky > předváděná hra.

Reagovat
masly008

jak pro koho.

Reagovat
merlick

obcas sa na ten hnus ale neda pozerat..

Reagovat
Counter

Souhlas, ale hnus s výhrou > hezký výkon s prohrou, minimálně v této sezoně.

Reagovat
Golasso

Na předvedenou hru snad může nadávat jen blázen. Když to jde, hrajeme krásně. Když to nejde, hrajeme účelně. Výsledky jsou pro nás klíčové - nejde jen o to, abychom se posouvali tabulkou v rámci téhle sezony, ale letošní případná (ne)kvalifikace do LM může mít obrovský dopad na dlouhodobou perspektivu klubu.

Reagovat
masly008

jako že na zápasy proti cardifu a sotonu může nadávat jen blázen? Tak si nejsem jist jestli tím bláznem nejsi ty?

Reagovat
Golasso

Vytáhneš nepovedený zápasy (i když až na jeden Soton vyhrané) a bereš to jako nějaký obecný argument pro to, že nějak celkově hrajeme hnusně. Primárně jde o to, že už zbytečně "neumíráme na krásu", což nás dřív stálo hodně bodů. I když ona to už za Wengera postupem času ani ta krása nebyla... teda pokud nejsi fanda házené.

Reagovat
aep_Ceallach

Reagovat
masly008

ty jsi napsal že na předvedenou hru může nadávat jen bláze.já ti napsal 2 zápasy co se mi hned vybavily co byly o ničem.O AW jsem nenapsal ani slovo, to je zase argument obhájců emeryho kdy vytáhnou jenom poslední 2 sezony jako by ty před tím nebyly.

Těch nekoukatelných zápasů bylo samozřejmě více i v té sérii vítězství.

Někomu jde jen o body a umístění, já sleduji fotbal pro radost z toho fotbalu.Už dávno nejsem hard core fan který by arsenal žral jako středobot žití (a Ano skoro to tak pár let bylo )

Reagovat
Golasso

To nebyly jen poslední dvě sezony, ale ok no... dejme tomu, že se ti z nějakého relevantního důvodu nelíbí, jak hrajeme. Pokud teda sleduješ fotbal pro radost, tak asi chceš, aby se klubu dlouhodobě dařilo a mohl jsi se radovat "častěji než občas". Tzn., že potřebujeme výsledky, protože výsledky znamenají prestiž/peníze a prestiž/peníze znamenají kvalitu dostupných hráčů. Kvalita dostupných hráčů zase má vliv na kvalitu hry.

Emery výsledky má, takže jen shazuješ člověka, který nás táhne nahoru kvůli tomu, že hraje to, na co má momentálně kádr... Je potřeba trochu uvažovat z dlouhodobějšího hlediska, i když tě teda zajímá jen fotbal "pro radost"

Reagovat
masly008

A myslíš ze tady bude dlouhodobě ? V Seville udělal 3x EL a pak ho zlákaly psg. Čekám ze když se u nás chytí tak prostě zase odejde. On nebude nějaký věrnostní typ

Reagovat
Golasso

To uvidíme , ale zase odejít ze Sevilly za lepším, to tě automaticky nediskvalifikuje z pohledu věrnosti. Takové kluby jsou přestupní stanice zcela normálně. Já jsem rád, že si vyzkoušel angažmá v týmu jako PSG ještě před Arsenalem... nemyslím si, že by si tu zkušenost chtěl zopakovat a podle mě je celkem šance, že by se mu nějaká ta koncepční práce u nás mohla zamlouvat

Reagovat
Hyrax

<3

Reagovat
kiwwi

xG Arsenal 1.53 - Manchester United 2.37

http://imgur.com/gallery/xuqvxQX

Chyba Davida, smiešna penalta,nepremenene šance, ale nesťažujem sa, toto sme im robili my roky

Reagovat
Fenri

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Minister

Reagovat
bbbauch

Reagovat
pa3ce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PP

Reagovat
Arsenalfan

přesně na to jsem myslel, většinou jste upletli z hovna bič a Arsenal hloupě prohrával, teď se to prohodilo

Reagovat
mithro

xG vyhra sa ceni viac predsa

Reagovat
tunkic

Reagovat
Hyrax

Reagovat
vodka

Reagovat
Mastný Chobot

tak snáď najbližšie roky my teraz

Reagovat
Amos

Reagovat
smazaný uživatel

Super zapas, bavilo me to. Konecne trochu stesti. Penalta smesna, Moss taky.

Skoda ze nehrajem vsechny zapasy doma..

Reagovat
mr.Silver

Do konce sezony hrajem 5 zapasu venku a pouze 3 doma, z toho me celkem mrazi

Reagovat
Counter

Reagovat
afc

Doma 9 bodov, vonku 8-10 bodov. Toto by snad malo stacit na 4 flek.

Reagovat
smazaný uživatel

no prave..clovek by uz i veril v TOP4, ale radsi nic nerikam..

Reagovat
Counter

Záleží, jak moc to zazdí ti ostatní.

Reagovat
smazaný uživatel

Tahle remíza nás bude mrzet.

Reagovat
niflheim

Celkem smolný zápas dneska.

Reagovat
smazaný uživatel

Nech si tu Emeryho hejteri hovoria čo chcú, ale faktom je, že ten chlap odvádza skvelú prácu. Kedy naposledy Arsenal v jednej sezóne porazil Chelsea, Tottenham aj United? Nebyť Aubovho zlyhania na penalte pred pár dňami, Arsenal by bol teraz tretí pred sliepkami. S tým kádrom je to proste skvelé. Ak by vyšla tá top4, tak to je sezóna na jednotku od Emeryho.

A Leno bol skvelý nákup za tie peniaze. Tiež som mal pochybnosti, ako to zvládne, ale zatiaľ chytá výrazne spoľahlivejšie, ako v Leverkusene a drží latku vysoko.

Reagovat
J0EL

Tu je len par jedincov, ktory Emeryho hejtuju. Ostatni to maju nastastie v hlave v poriadku.

Reagovat
J0EL

*ktori

Reagovat
smazaný uživatel

kteří

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Golasso

Naprosto souhlasím. Škoda, že je naše fansite plná zastydlých Wengerofilů, kteří prostě Emeryho nesnáší jen proto, že ho nahradil ... snad se jim taky brzo rozsvítí.

Reagovat
Golasso

fanbase*, ale fansites jsou jich taky plný

Reagovat
Counter

Reagovat
afc

Reagovat
Arsenalfan

Jen mám strach, co příští sezonu, kádr bude potřebovat posílit, zvlášť po nesmysleném puštění Ramba. Bez LM by nebyl cash ani potencial někoho nalákat...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tá LM môže urobiť obrovský rozdiel a Emery to vie. Myslím, že šance tam sú pomerne dobré, snáď sa tí hráči hecnú a uhrajú to.

Nahradiť Aarona bude nemožné, Arsenal musí dúfať, že sa tam niekto za pár rokov vyhraje na jeho úroveň, kúpiť hotového hráča jeho kvalít je momentálne pre Arsenal úplne nereálne...

Reagovat
Counter

Reagovat
Arsenalfan

bohuzel

Reagovat
Kuchta

Reagovat
smazaný uživatel

Konecne splasla bublina Ole a Mufani uz tak nebudu vyskakovat. Pekne nam ich Arsenal prichystal na dalsi tyzden

Reagovat
Kixi Syhimour

Hrajete s nimi na konci dubna, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Prehliadol som pohar, jasne.. takze sa to posuva

Reagovat
smazaný uživatel

Nevadi, o tyzden vypadnu z Wolves

Reagovat
Mato178178

s

Reagovat
mithro

Reagovat
Neutron

trapko

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

on a Wilshere k vám prostě patřili jak prdel na hrnec, škoda jak to dopadlo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
j_mrazik

Tohle mě hrozně moc sere.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ondiis

Kéž by měl jeho náturu Mesut

Reagovat
Trand

Já seděl za bránou na druhé straně stadionu a přišlo mi teda, že penalta vůbec. Aaron bude strašně chybět, co ten tam dnes naběhal a vybojoval, to jsem u jinýho hráče neviděl, možná tak Laca. Auba prohrál snad každý souboj, to bylo hrozný. Ale gól se samozřejmě počítá. Eddie byl skvelej, naopak Pogboom o ničem.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
mr.Silver

super zapas sis vybral!

skoda toho lijaku na konec, to vypadalo jako nekde na lodi uprostred oceanu

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Auba mi cim viac pripada, ze celkovo do tej hry, pokial neda gol, neprinasa absolutne nic

Reagovat
Mastný Chobot

Kým bude davat 20+ golov za sezonu tak nech

Reagovat
J0EL

to robil aj Robin ale on tam je proste od strielania golov a ze mu to ide, o tom snad nikto nepochybuje.

Reagovat
Counter

RvP byl fotbalovější, měl daleko víc asistencí, v poslední sezoně u nás měl v PL monstrózních 30+10.

Reagovat
smazaný uživatel

Robin? To nemyslíš vazne Robin goly taktiez v podobnej miere aj pripravoval spoluhracom, navyse dokazal rozhodnut zapasy aj z mizernej polosance, taktiez mal vynikajúce priamaky a rohy a celkovo sa zapajal do hry aj do kombinacii, ovela viac ma teda podla mna spolocne s Lacou.

Reagovat
j_mrazik

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Auba je proti RvP kopáč

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

jn, ale dává góly. Hned ve své první plnohodnotné sezoně v PL (po úchvatném desetigólovém půlroce) dal víc branek, než bylo Giroudovo maximum u nás. A to má ještě osm kol k dobru.

Podívej se na Real, co ti by za takového Aubu dali

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, na druhu stranu Giroud bol uzasny do kombinacnej hry. Co je asi moja hlavna vyhrada proti Aubovi, jednoducho som zvyknuty v Arsenale na útočníka ktory sa velkou mierou zapaja do kombinacii, po poslednych rokoch s Giroudom, pred nim RvP, pred nim Adebayor atď...

Reagovat
Counter

Jasně no, to chápu. Ale Auba je prostě výborný útočník i tak, od kreativity tam mají být jiní.

Reagovat
smazaný uživatel

proto ma byt jednicka laca

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To ste nikto netušili, čo za hráča to vlastne ten Auba je?

V Dortmunde sa vyprofiloval ako čistokrvný strelec, on je brejkový hráč a zakončovateľ, veď bolo úplne jasné, že to nie je útočník do medzihry a postupného útoku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
salami

Tak na druhou stranu na tyhle urovni cekas aspon nejakej herni prinos, nikdo nerika, ze ma vytvaret sance jak na bezicim pase, ale ze je na hristi neviditelnej nebo ztraci furu balonu je celkem problem.

Reagovat
Mastný Chobot

Club officials say Koscielny played with a three-inch gash in his leg for the final part of the game, which got clamped together on the pitch when he was down for treatment.

Ten chlap je dojebany jak berlin po vojne a stale je o desat parnikov nas najlepsi stoper a top 10 v lige

Reagovat
Nikikrew

Chytil sa a hra teraz opravdu skvele. Ked si zoberemere jeho vek, kazdy zapas hra na injekciach, Laurent je pravom bosscielny

Reagovat
masly008

Reagovat
Golasso

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
pa3ce

<3

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hyrax

on je uplne bozi

Reagovat
Ondiis

Boss

Reagovat
aramaki

Uplne zasluzena vyhra. Pred rokom sme ich bili neskutocne, to bola sanca za sancou a nakoniec to skoncilo 1:3. Dnes to nebolo opacne, oni nas nebili aj ked mali viac vylozenych, ktore ale nepremenili vdaka vybornemu Lenovi. Na druhej strane aj my sme mohli dat kludne o 2 goly viac. Mustafi vyzeral spokojne na lavicke a ja dufam, ze tato spokojnost mu vydrzi co najdlhsie. Este vo stvrtok sa pokusit o maly zazrak a zaver sezony by mohol vyzerat velmi pekne

Reagovat
Tommy the Gunner

S tim Mustafim

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes to nebyl náš den, hateři můžou vylézt z kanálů

Jedeme dál, jedná prohra nás nezastaví!

Reagovat
smazaný uživatel

Pro hatera každý hater.

Reagovat
stiflerovamama
Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
TopinB

Reagovat
cink

Doufám ze se Cardiff zachrání na to jaký mají tým tak hrajOÚ dost dobre

Reagovat
PP

Emeryluck vs Oleluck 1:1.. Nezasloužené, ale hrozně důležité vítězství. MU si vybrali zápas blbec a naštěstí s náma, kde zvlášť při formě Lukakua, který je momentálně skvělý, je paráda

Za nás katastrofální Ozil a Auba jako posledních pár týdnů. Nejlepší Leno s Kosem, pak Laca, Kola taky fajn a mile překvapil Xhaka. Ramsey první poločas taky dobrý..

Reagovat
tunkic

Vyhravat tyhle zapasy jsme nikdy neumeli, takze to je velkej posun!! Ale Ozil je kapitola samo pro sebe ..clovek by cekal, ze se bude chtit ukazat, kdyz na nej emery celkem kasle a on to zas odchodi Klidne bych ho poslal o dum dal a sehnal nekoho snazivejsiho...

Reagovat
masly008

snaživějšího jsme pustili zadara do juve

Reagovat
tunkic

To je od nás hrozná p*čovina no....tuplem, když jde zadara

Reagovat
Nikikrew

no praveze dnes Ozil pracoval ovela viac ako ho pozname takze tomuto docela nerozumiem. Ci ako ocakavas, ze tam bude slidovat a makat ako Ramsey?

Reagovat
PP

co to? Ty zpackané přihrávky, ztráty míčů jsou co? První poločas byl na střídání.. s Aubou.

Reagovat
Nikikrew

Nevidel som prvý polcas ale co som videl tak dobre bránil (na jeho pomery) a určite teda nebol katastrofálny (co som videl ja)

Reagovat
tunkic

Sorry, ale to si měl asi hodně růžový brýle, protože mě to jeho nechození do soubojů už strašně leze na nervy...do toho včera ani nic nevymyslel dopředu, takže mě prostě přišel na ručník.. Ještě navíc, když má jezdit po prdeli, aby vůbec hrál a o tom nesmyslným platu ani nemluvě

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry, ale zrovna vcera som sam cumel na Ozila, ako este tesne pred vystriedanim lietal po ihrisku sposobom, za aky by sa ani Flamini za mlada nehanbil

Reagovat
tunkic

Ok, v tom se asi neshodneme...já od něj prostě čekám o parník víc!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak aspoň, že Chelsea stále nepřestává bavit

Reagovat
fenixLFC

ja nechcem aby to znelo ako vysmech alebo hejt, ale mam pocit ze tu sa po vyhre nad united, respektive po par vitazstvach zas zacali velebit hraci arsenalu od ich fans. Leno super kupa, koscielny vyborne vykony a tak podobne. pritom obrana arsenalu- a aj dnes- je labilna az beda. Lenovi vychadza posledny mesiac inak nechytil skoro nic navyse a uz to ma byt super kupa? z branakrov top 6 je jednoznacne najhorsi a ani v lige celkovo nepatri medzi najlepsich...

jedine co chcem povedat, nech sa s tymto ans arsenalu neuspokoja pretoze ked ten tim chce hrat o trofeje tak by mal fakt kupit skoro komplet novu obranu

Reagovat
masly008

co předvádí letos loris je určo horší než leno.a ano je super koupě, ale holt nestal 80 mega tak se z něho dělá průměrák.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
masly008

už vám lepí co?

Reagovat
Counter

Leno chytá dobře celou sezonu, udělal minimum chyb a v posledních kolech to korunoval monstrzákrokem v NLD a teď proti MU byl vážný adept na muže zápasu. Obrana je šílená, ale jemu to na vrub nejde, naopak nás drží nad vodou. A není ani pravda, že by nechytl nic navíc už předtím - třeba proti Wolves jsme uhráli bod jen díky němu. Rozhodně si pochvalu zaslouží, prožívá povedenou první sezonu.

Od Koscielného jsem po jeho dlouhodobém zranění už vůbec nic nečekal, a o to větší překvapení je, že pořád hraje dobře. Navíc je to pomalu klubová legenda, jeho nejde nemít rád.

Nikdo si nedělá iluze, že obrana hoří a je třeba ji zlepšit, akorát je třeba vzít v potaz i to, že se na celou sezonu zrakvili Bellerín s Holdingem.

Reagovat
SpecialOne

Nechytá dobře celou sezónu, začátek měl slabý, postupně se zvedá a teď už se zdá, že je v top formě. Když si vzpomenu na začátek angažmá DDG, tak pořád nadstandardní první sezóna.

Reagovat
Counter

De Gea byl mladší, Leno už má za sebou stovky zápasů. Nepamatuju si, že by měl slabý začátek, akorát proti Liverpoolu nezvládl pár výběhů a nepředváděl žádné superzákroky.

Reagovat
PhilipS

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

s tim lenem je to treba u me jen o tom, ze petr na zacatku chytal opravdu vyborne a neudelal snad chybu vedouci ke golu, takze me zklamalo, ze se fakt jen cekalo az se zrani/neco pokazi a nebylo to u emeryho mezi nima 50/50, jak to na zacatku sezony vypadalo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Petr ma strasnou nevýhodu v té hře nohama. Uz nemame Girouda, takže většina jeho odkopu je do autu, nebo easy balon pro soupeře

Reagovat
smazaný uživatel

Cože??! Leno je Teda mnohem lepší než Kepa?? Co prosim tě předvedl Kepa??? Za tu cenu bych ho ani v poslední den přestupů nekoupil. Ve druhé lize byl například Butland za polovinu toho co stal Kepa.

Reagovat
smazaný uživatel

Ukáž mi, akého lepšieho brankára by si v lete kúpil za tých cca 20 mega. Veľa šťastia.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal hraje hovno, jejich fandové to nechtějí slyšet ani vidět. Navíc oproti United, LFC, City a Spurs hrajou jen EL, tak mají mnohem méně těžkých zápasů.

Reagovat
masly008

Pro Arsenal je i bate těžký zápas takže to moc nesedí

Reagovat
afc

Hráme krásne, len ty máš komplex z Arsenalu a nechceš to slyšet ani vidět.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

De Gea jen potvrdil, že nepatří ani mezi nejlepší 3 golmany světa, natož aby byl nejlepší. Vlastně nepatří ani do top5.

Reagovat
ManUnited

Reagovat
kris_kros

Good troll

Reagovat
Spalovač šancí

Vlastně ani nepatří mezi golmany ...

Reagovat
smazaný uživatel

Nakonec se shodném, ze ani do top20

Reagovat
PP

Tak Kepa je jasný, že jo.. Oblak, Stegen.. kdo dál?

Reagovat
raduinho

Neuer, Navas, Llorism, Allison, Ederson, Areola.

Reagovat
technecium

Neuer už dlouho ne

Reagovat
fenixLFC

neuer uz nie, navas ani nechyta, lloris tuto sezonu vobec, areola nikdy...

Reagovat
Neutron

Lloris haha, Areola Navas ty sa daj vysetrit

Reagovat
raduinho

De Gea je hype.

Reagovat
Neutron

a stale lepsi brankar ako vacsina tych co si vymenoval. Ako fakt minimalne Llorisa, Areolu a Navasa si nemohol mysliet vazne.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
blade115

Reagovat
LFC & STEVEN 8

Oblak, Ter Stegen, Allison, De Gea a Ederson

Reagovat
raduinho

Neuer je lepší než nějaký De Gea, který dělá jednu hrubku za druhou.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Kepa tak teď hořim ty jsi dal Kepu mezi 3 nejlepší golmany světa, Ty ho radíš na stejnou úroveň jako Matse s Oblakem???! Ani fandové Chelsea nemůžou být tak bláznivý, aby si mysleli, že Kepa je top 3, teď jsi odpálil fakt hlášku

Reagovat
Svatej

Malo ses vyspal, že jsi něco tak zrejmyho nepochytil?

Reagovat
Whitemedia

Neuvěřitelné, že i něco tak očividného se dá nepochopit..

Reagovat
PP

viz komentáře výše.. Ale řekni mi, který brankář je více než trenér he?

Reagovat
iamek

Kepa

Reagovat
smazaný uživatel

Co na to říká tvůj doktor?

Reagovat
raduinho

Že De Gea je hype.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Counter

OT: Ronnie uzavřel rovný 1000 stovkových breaků -

https://twitter.com/WorldSnooker/status/1104850588762759168

Ohromný borec

Reagovat
smazaný uživatel

ten neil za nim, jak si prechytl na levacku

Reagovat
Counter

jj

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

ale teda takova atmosfera by mohla byt na snookeru klidne casteji

Reagovat
smazaný uživatel

ted jsem dokoukal Honnoldův výkon - https://www.csfd.cz/film/650707-free-solo/prehled/

a nevim, chlapík ťukající dřevěnym klackem do koulí na stole mi nepřijde nějak obdivuhodnej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
j_mrazik

Reagovat
Mihi

Kde sa to dá stiahnuť?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Counter

Nevím no, kdybych měl na výběr pustit si v televizi horolezectví nebo snooker, vždycky si vyberu snooker.

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme jakou bude mít horolezectví sledovanost na olympiádě, sám jsem hodně zvědavý.

Reagovat
smazaný uživatel

Horolezectví bude na olympiádě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Cobra

Reagovat
Mada

Reagovat
fenixLFC

pls nejaky odkaz na dnesny MOTD?

Reagovat
Busby babes

smolnej zapas, Arsenal lepsi v prvni puli, presto jsme si i tam vypracovali dost sanci a meli aspon jeden gol dat. v druhym jsme hrali lip a byli lepsi, ale blba penalta. Moss je traged, nejen kvuli tomu, ale obecne a nemel by piskat nikde, natoz v PL.

No nic, porad ztracime jen tri body na tretiho, to dame.

Reagovat
r.mrazik

snad jo...ale mame tezky zapasy...venku wolves a everton...city a chelsea...bude to boj

Reagovat
Busby babes

Everton je marnej ale na nas se hecne, to je jasny. Wolves aspon hrajou otevrenej fotbal, to by nam mohlo spis sedet. Uvidime. Arsenal ma to same, plus venku Watford, Leicester a Burnley. To jsou taky zapasy, kde mivaj vypadky. A Tottac ted vypada taky vselijak.

Reagovat
r.mrazik

bude to aspon sranda kazde kolo

Reagovat
Nikikrew

konecne nejaka poriadna zapletka

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
cokoliv

Všichni se hecujou jen proti Manu kampaň

Reagovat
Busby babes

vz si hlavne pohlidejte predpoved pocasi.

Reagovat
cokoliv

V létě přivedeme tým meteorologů

Reagovat
mul

Wolves proti favoritom otvoreny futbal nehraju...ved aj teraz proti Chelsea perfektne branili, 8 ludi pred 16 kou a cakali na brejky

Reagovat
Busby babes

hrali venku.

Reagovat
Whitemedia

Wolves otevřený fotbal

Reagovat
Svatej

No, úplně nehrajou

Reagovat
Busby babes

venku vs doma...

Reagovat
Svatej

Ok

Reagovat
Busby babes

tim samozrejme nerikam, ze tam neprijedem a oni nebudou hrat zandoura. Ale hrajou doma, trochu se budou muset snazit.

Reagovat
Svatej

No já budu doufat v podobnej výkon jako proti nám, jinak jim ten včerejšek odpouštět nebudu

Reagovat
Counter

U nás hráli ofenzivně, s Tottenhamem ve Wembley vyhráli 3:1, obecně to na ně platí.

Reagovat
Svatej

Rozumím, strcil jsem nos do nory, o který vím evidentně malo

Reagovat
smazaný uživatel

Doma s Liverpoolom, Chelsea a City hrali defenzíve. Jedine z Tottanhamom doma hrali otvorenejší futbal. Takže ťažko povedať, či to na nich obecne platí.

Reagovat
Euphael

Nas uz letos nepreskocite

Reagovat
Busby babes

mozna ne. Ale jste schopny ztratit ve spouste tech zapasu. Uvidime. stahli jsme na vas 11 bodu za mesic a pul.

Reagovat
Counter

A za další měsíc a půl těch jedenáct bodů můžeme nahnat zpátky

Reagovat
Busby babes

muzete no. ale nesmite branit jak vcera. Rondon by dal tri goly, Lukaku bohuzel no.

Reagovat
Counter

Pf, Leno už teď všechno vychytá

Reagovat
Euphael

Ja vidim nas los jako mnohe jednodussi, i kdyz samozrejme nemame ani my los, takovy, ze bychom meli byt stoprocentni...dalsi faktor je i LM, ktera je narocnejsi nez EL a taky vam verim v FA proti Wolves, takze dalsi zapasy navic...fakt neverim vubec, ze byste nas jeste preskocili

Reagovat
Counter

EL se nás možná už ani nebude týkat

Reagovat
Busby babes

Unai takticky.

Reagovat
Busby babes

uvidime. my taky nekde ztratime. ale bude to aspon zajimavy. pisu to niz, Spurs podle me nejhorsi los, pak my nebo Chelsea a vy mate papirove nejlehci.

Reagovat
smazaný uživatel

Optimisticky nazor

Reagovat
tunkic

ty vole, nech toho!!

Reagovat
pingla

hnedka v dalším kole můžeme být zpátky čtvrtí

Reagovat
Lacko_Boh

hej jak to checkujem, Arsenal by bol strasny Arsenal ak by nedal top4..

Reagovat
r.mrazik

hm,tem ten zapas proti nam neskutecne pomohl

Reagovat
smazaný uživatel

V klidu, Wolves, Everton, Leicester venku, urcite vse nevyhrajem

Reagovat
r.mrazik

to my taky ne

Reagovat
smazaný uživatel

To je taky pravda Vidím to na souboj mrzaku

Tottenham ma celkem hard los, ale ten nový stadion je nakopne

Reagovat
r.mrazik

myslis,ze tam neco odehrajou? zas...nove prostredi,budou vice zvazany...

vetsinou je ten novy stadion spise minus ne?

Reagovat
Lacko_Boh

Arsenal ten prechod zvladol fantasticky.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Nikikrew

dufam, ze teraz len trolujes

Reagovat
Lacko_Boh

no sak hned pod komentarom som vaznost vyroku potrhol;) a ja netrolujem, ked tak si robim srandu

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Lacko_Boh

Do desiatich rokov by mali byt ako tak v pohode.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak už teď někdy by tam meli hrát ne? Nemam úplně přehled, jak se to teď vyvrbilo... Každopádně, jestli byli v něčem silní, tak doma. Ve Wembley na ne teď pry začlo chodit min lidi, než na začátku a atmosfeta taky trochu upadla.. Maji sice venku City a Live, ale jinak lehky los. Nejhůř 4 skončí

Reagovat
r.mrazik

uvidi se...ono se muze stat vlastne uplne cokoli..bude prdel

Reagovat
Counter

Nový stadion bývá plus.

Reagovat
afc

To môže byť pre nich mínus. Stačí si spomenúť na naše prvé zápasy na ES.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže je docela rozdil v tom, ze my jsme přecházeli z domaciho Highbury, kde jsme byli zvyklí a sekali jednoho soupeře za druhym, kdežto oni z celkem neoblibeneho stadiónu na svůj, na který jsou za tu dobu všichni nateseni..

Reagovat
afc

To je tiež pravda.

Reagovat
Svatej

Celkově je ta situace celkem legrační, všichni jsou tak blízko a tak daleko zároveň. Každej už si prošel jednou i více krizemi, vzestupama, mají relativne srovnatelný los a v diskuzi je to jak zatracená studená válka, snad jen Spurs se chovaj jak velkohubi Korejci, ktery i přes jejich pozici nikdo nebere vazne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

rekl bych, ze Spurs maji ten los nejtezsi. Hrajou na Liverpoolu a City. Pak asi vy, protoze hrajete jeste u nas a pak my, protoze mame vas, ale aspon doma a pak City ale taky aspon doma.

Reagovat
smazaný uživatel

Podľa mňa máme práve papierovo najľahší los, samozrejme dokážeme prehrať i tak všetko.

Okrem Liverpoolu a City máme vonku už len Bournemouth v predposlednom kole. A potom 5 zápasov doma na novom štadióne proti obľubeným súperom, navyše jeden z nich je Huddersfield. Každopádne ako som už napísal, prehrať dokážeme všetko.

Reagovat
Lacko_Boh

Arsenal nema ani Liverpool a ani City, resp. nikoho z top6 ak ma oci neklamu. Popravde, este ma aj dvoch superov zo stredu tabulky ktorym o nic nejde. Fakt by to Arsenal mohol zvladnut.

Reagovat
Lacko_Boh

"Liverpoolu a City máme vonku už len Bournemouth", wtf, koho by si tam este chcel??

Reagovat
smazaný uživatel

Píšem že okrem Liverpoolu a City, to sú len 3 zápasy vonku. Z Anfieldu a Etihadu nečakám tri body, ale nejakú tú remízu by sme mohli zahrať. Teoreticky. Arsenal má vonku Wolves, Leicester, Everton, Watford, čo nie sú vobec jednoznačné zápasy. + v poslednom kole Burnley, nevyspytateľné, ktoré pravdepodobne ešte možu hrať o záchranu. Každopádne necháme sa prekvapiť.

Reagovat
smazaný uživatel

Staci si vzpomenout na venkovni zapas s Rennes a hned ten optimismus klesa

Reagovat
Lacko_Boh

tak CK moc nemavame, ten zapas nas moc nedefinuje

Reagovat
Lacko_Boh

"nečakám", "nejakú", "teoreticky", "nie su vobec jednoznacne", "nevyspytatelne", "pravdepodobne", "nechame sa prekvapit". Mozno asi jeden podla mna najalibistickejsi, mozno prispevok, si myslim, co som asi kedy mozno cital. Ale sak ano, len sme sa bavili o lose a ja som teda radsej za Everton a Watford ako City a LFC, to je cele..nepride mi ze mate lahsi los ako my + Spurs ma o zapas viac v europe (zatial)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

vlastne jo, mate najlahsi los

Reagovat
smazaný uživatel

Reagoval som na prvú časť tvojho príspevku. Nemusíš sa furt snažiť byť zaujímavý, nejde ti to.

Reagovat
Lacko_Boh

nestracaj so mnou cas

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
Mastný Chobot

tak snáď

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
aramaki

Reagovat
havrys99

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Busby babes
Reagovat
Busby babes

kazdopadne, pokud by se tam nejak rozhadal, hned bych ho bral k nam.

Reagovat
mithro

to by nas vegan nemusel prezit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Juve/PSG

Reagovat
smazaný uživatel

Vymenime za Mustafiho

Reagovat
Svatej

Buďte trochu hrdí kruci

Reagovat
smazaný uživatel

Hrdost jsme evidentne ztratili uz davno, kdyz jsme se ho jeste nezbavili

Reagovat
Euphael

Ty vole snad v lete pujde...to ze je horsi nez Holding i Mavropanos je jasne, ale kurva ja uz bych radsi hral i Chamberse nez toho kokota Ten musi jit

Reagovat
smazaný uživatel

Nez Mavropanos ne, ale nez Holding v tehle sezone jo. Blbe je, ze je jeste relativne mlady a Sokratis s Koscielnym naopak stari

Reagovat
Golasso

Však tím líp, ještě ho snad někam střelíme

Reagovat
Greny

hodně štěstí .. takovyho dementa chtit

Reagovat
Godwinson

Reagovat
pingla

srdcař

Reagovat
Busby babes

Ten typek, co vcera vbehl na hriste dal pesti Graelishovi uz je u soudu, zatim dostal dozivotni zakaz vstupu na stadion a behem odpoledne dostane i trest za to napadeni. To je slusna rychlost.

Reagovat
Busby babes

btw byl tam z tatou, nebyl ozralej. Proste kokot. Nezamestnanej, doma tehotna pritelkyne/manzelka.

Reagovat
r.mrazik

ten byl urcite pro Brexit

Reagovat
mul

Reagovat
Swarley

vypadalo to, že tvrdý brexit

Reagovat
Lacko_Boh

that's what she said

Reagovat
Ondiis

Reagovat
Swarley

Reagovat
masina_LFC

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Nebelung

Reagovat
diastan

Reagovat
fenixLFC

tak snad birminghamu oditaju body a zavru stadion....toto bolo moc

Reagovat
smazaný uživatel

Odčítájú body za jedného magora? Trošku tvrdé.

Reagovat
fenixLFC

vobec, adekvatny trest. niekolkokrat sa fanusik dostane na ihrisko ale ani jeden si doteraz nedovolil zautocit na hraca, pretoze to to bolo. keby nie je lempl a trafi ho poriadne tak to mohlo dopadnut dost zle. a zvysok stadiona tomu este fandi, pre vsetkych je to hrdina a ked grealish oslavuje gol tak stewardovi tiez ujdu nervy. suhlasim so shearerom za toto musi byt proste exemplarny trest

Reagovat
Nikikrew

Arsenal's record when Aubameyang, Lacazette and Özil all start together

P11

W7

D4

L0

Kvalita sa pozna

Reagovat
Nikikrew

Lacazette, Aubameyang, Ozil and Ramsey have only started all together 5 times this season.

Arsenal won all 5 of those games.

Reagovat
smazaný uživatel

Toto je to smutne a tiez je to jeden z dovodov preco ma tolko ludi pochybnosti o Emerym aj napriek vysledkom

Reagovat
Counter

Ani ne, prostě záleží, jací to jsou soupeři. Logicky takovou sestavu nenasadí na Etihadu.

Reagovat
Golasso

Reagovat
Golasso

Díky za tvoje komenty, jinak bych se už zbláznil tyhle věci furt psát dokola

Reagovat
Counter

Co ty jsi vlastně za diskutéra, všímám si tě až poslední dobou

Reagovat
Golasso

To sedí, nejsem tu zase tak dlouho

Reagovat
smazaný uživatel

Takze na vsetkych superov okrem 5tich by to bola az prilis odvazna zostava? :) To sme mali potom logicky vcera prehrat.

Reagovat
Counter

Kdyby se ten včerejší zápas nasimuloval desetkrát, odhaduju, že tak v šesti případech skutečně prohrajeme.

Reagovat
Nikikrew

Záleží ako súperi ale v Pl je viac súperov pod nami ako nad nami

Reagovat
Counter

Jenže i ti soupeři pod námi by takové sestavě pořádně naložili, obzvláště na domácí půdě.

Reagovat
Golasso

Soupeři se nedělí jen na silné a slabé. Po těch letech s AW mi připadá, že takové banality jako rotace sestavy nebo silná lavička jsou u spousty fandů takovým nezvykem, že je to považováno pomalu za kacířství.

Takový Ozil je ti třeba ve třetině zápasů k ničemu, tak proč by měl hrát pořád?

Laca a Auba nenastoupí vždycky spolu, protože se někdy nehodí hrát na 2 útočníky a navíc na ten hrot máme více méně jenom je a kdyby se jeden z nich zranil, tak ...

Rambo je ok, ale taky se do všech zápasů nehodí. Navíc si bohužel musíme zvyknout na hru bez něj. Nedivím se, že Emery zkouší sestavy bez Ramba. Štve mě to, ale je to tak...

Reagovat
Nikikrew

Pockaj ty si ako myslis a ides mi vysvetlovat, ze treba rotovat a menit zostavy podla vykonnosti a supera? Ja som samozrejme nemyslel, ze treba hrat s tou zostavou stale ale iba tym som chcel povedat, v akej kombinacii sme mozno najsilnejsi. Napr taky Auba podla mna moc do zakladu nie je ( ak este pride kridlo), Ozil top6 away zapasy max z lavicky, Lacca asi stale a Ramsey podla supera.

Reagovat
smazaný uživatel

No zrovna vcera tam byl Ozil jen do poctu

Reagovat
masly008

A i přes to se vyhrálo

Reagovat
smazaný uživatel

Je to takovy nas stistko Smicer

Reagovat
r.mrazik

filmove OT:

https://www.youtube.com/watch?v=RrE_ujzCm-E

"navrat" mladsich Superbad?

Reagovat
Lacko_Boh

vyzera to super

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Jedna z největších záhad fotbalu, dokáže někdo vysvětlit???

https://twitter.com/SoccerAM/status/1105129891610198016

Reagovat
pepinho2

Však jde jenom o to, aby se dostal na internet. Podobné fotky už několikrát kolovaly.

Reagovat
LAĎA_Z_MADRIDU

mind games

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele