30. kolo
09.03.2019 16:00 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

Huddersfield Town - AFC Bournemouth 0:2

Huddersfield už se pomalu loučí s nejvyšší soutěží, což jen podtrhla další domácí porážka, která tentokráte přišla z kopaček Bournemouthu. Svěřenci Eddieho Howea se naproti tomu vyšvihli už na dvanáctou příčku a záchranu mají víceméně v kapse, nyní se mohou pokusit proklouznout do první desítky, však na devátý West Ham ztrácí jen dva body.

Hosté byli od úvodního hvizdu fotbalovějším týmem a jako první se také začali dostávat do brankových příležitostí. Nejprve pálil po vybídnutí Frasera po zemi na bližší tyč Wilson, jeho prudkou ránu ovšem Lössl zlikvidoval. Po devatenácti minutách hry však poprvé kapituloval, když se za záda obrany dostal Fraser, ten nezištně našel před odkrytou svatyní úplně volného Wilsona, který míč sklepl do sítě. Zbytek prvního poločasu byl jednoznačně v režii hostí, ti se sice již do žádné vážnější příležitosti nedostali, nicméně Huddersfield se s míčem pořádně prakticky nedostal za půlicí čáru.

V druhé části domácí přece jenom vystupňovali svou snahu a utkání zdramatizovali. Na Loweův centr jen těsně nedosáhl na malé vápno nabíhající Mounie, o chvíli později byl zase na velkém vápně faulován Pritchard, píšťalka sudího Masona však zůstala z nějakého důvodu němá. Huddersfield v těchto minutách dominoval a Bournemouth zatlačil do defenzivního postavení, vyrovnat se mu však nepodařilo. Naopak do rychlého brejku pláchl King, parádní kolmicí oslovil Wilsona, který míč pod sebe naservíroval Fraserovi, který měl již skutečně lehkou pozici a upravil na konečných 2:0. Bournemouth tak venku vyhrál poprvé od konce října, domácí celek zůstává beznadějně poslední.

Autor: Víťa Srp

Komentáře (4)

Přidat komentář
MCFC_8

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jste to věděli kluci?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele