30. kolo
09.03.2019 18:30 CET
3 : 1
(0:0)

Reportáž

Sterling hattrickem během čtvrthodiny vystřílel Citizens vítězství

V poločase bezbrankový stav, po hodině hry již vedení Guardiolovy družiny 3:0. O všechny branky se postaral hattrickem Raheem Sterling. Za Watford korigoval prakticky hned po nástupu na hřiště Deulofeu, na víc už se však hosté nezmohli.

V první šanci byl Manchester City již v osmé minutě. Gündogan skvělým centrem našel na zadní tyči Davida Silvu, jehož hlavička skončila jen těsně vedle pravé tyče Fosterovy brány. A hodně podobný scénář měla i druhá gólovka po půlhodině. To odcentroval Bernardo Silva a do totožného místa hlavičkoval Agüero. Citizens byli po celý zbytek první půle lepším celkem, branky ale nedocílili a do kabin se odcházelo za vyrovnaného stavu.

Ihned po návratu z kabin však začala smršť. Raheem Sterling překonal hned v úvodní minutě gólmana Fostera, načež zdvihl praporek pomezní sudí. Hlavní rozhodčí s ním ovšem celou situaci probral a usoudil, že míč ke Sterlingovi nepřihrál Agüero, nýbrž bránící hráč a branku uznal. Defenzivě Watfordu se tento verdikt nelíbil a brzy se to na ní zřejmě projevilo. Pouhou chvíli po prvním gólu se Mahrez dostal na pravé straně k míči, podél brankové čáry poslal míč na zcela osamoceného Sterlinga a ten do odkryté klece s poklidem uklidil míč.

Po další desetiminutovce zatloukl Sterling hřebíček do rakve Hornets potřetí. Nalevo si naběhl na Silvův pas, navedl si míč do středu a nechytatelně zakončil. Pro anglického křídelníka se jednalo již o patnáctou trefu v probíhající sezóně Premier League, díky čemuž doplnil Agüera v nejlepší pětici tabulky střelců.

V šestašedesáté minutě vběhl na hřiště Gerard Deulofeu a uvedl se parádně. Fosterův dlouhý výkop sklepl Deeney právě na Deulofeua, který si tváří v tvář Edersonovi poradil a vstřelil alespoň čestný gól svého týmu. Citizens tak i po tomto kole zůstanou v čele ligové tabulky, Watford drží nadále osmé místo.

Autor: Martin Vejdělek / onlajny.com, highlightsfootball.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
MCFC_8

4:0

Reagovat
t0mmy33MCFC

chtelo by to, at zas trochu pojistime skore

Reagovat
MCFC_8

Presne tak, ale hlavne vyhrat a najma po zavahani Liverpoolu

Reagovat
smazaný uživatel

5:2

Trochu ten zapas smrdi..

Snad je to jen pocit

Reagovat
diastan

Příští týden lehárkový soupeř, tak snad nebude tady nějaký fail

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
MCFC_8

Raheeem ale ten 1.gol pruser

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele