Premier League - souhrn 3. kola

23.08.2019, 22:55, aktualizováno 25.08.2019, 19:29
Komentáře a souhrny
Liverpool ve šlágru kola přehrál Arsenal a zůstává stoprocentní. Dva body na Reds ztrácí Manchester City, který vyhrál na hřišti Bournemouthu. Zaváhal naopak městský rival Man Utd, který na Old Trafford podlehl Crystal Palace. Chelsea veze tři body z Norwiche, zatímco Tottenham nečekaně podlehl Newcastlu...

Tottenham Hotspur - Newcastle United 0:1

25.08.2019 17:30

Góly: 27. Joelinton

Po cenném bodu ze hřiště Manchesteru City potkala hráče Tottenhamu hodně nečekaná ztráta. Na vlastním stadionu totiž proti Newcastlu United neskórovali a podlehli mu 0:1. Jedinou branku utkání vstřelil v první půli Joelinton.

Spurs dostali první varování už ve čtyřiadvacáté minutě. Po dlouhém míči dostal přihrávku Longstaff a jeho dělovka z hranice velkého vápna nadělala Llorisovi veliké starosti. Nedůslednost v obraně ale potrestal až Joelinton. Ten dostal přihrávku od Atsua, kterou si zpracoval a podél Llorise zakončil.

Velmi brzy mohl srovnat Son. Ten si naběhl na přetažený centr z pravé strany a z voleje zakončil. Dúbravka měl se zneškodněním střely plné rukavice práce. Slovenský gólman však v prvním poločase předvedl i zaváhání, když podběhl centr, který poté propadl k Mourovi. Ten ale trestuhodně minul.

Ve druhé půli se na pořádnou akci čekalo až do posledních dvaceti minut. To totiž Harry Kane upadl ve vápně, načež se Spurs dožadovali penalty. Sudí jejich volání nevyslyšel, názor nezměnil ani po konzultaci s videorozhodčím.

Vzápětí Lucas Moura potvrdil, že střeleckou slinu v zápase opravdu nemá. Z pravé strany poslal vápnem fantastický přízemní centr Sissoko, brazilský útočník byl ale zaskočen odskokem a nečekaně přestřelil.

Magpies se tak prvním body v sezóně odlepili ode dna tabulky a ačkoliv jsou předposlední, ztrácí pouhý bod na svého dnešního soupeře, Tottenham, který okupuje sedmé místo.

Více informací k zápasu

Wolverhampton Wanderers - Burnley FC 1:1

25.08.2019 17:30

Góly: 90+5. Raúl Jiménez (pen.) - 13. Ashley Barnes

Od brzkých minut vedli hráči Burnley na hřišti Wolverhamptonu, nakonec ale odjíždí pouze s jedním bodem. V úvodní čtvrthodině totiž sice dokázal svůj tým do vedení poslat Barnes, v nastaveném čase ale z penalty srovnal Jiménez.

První nebezpečnou akci předvedli Vlci, ve čtvrté minutě napřáhl z pětadvaceti metrů Neves a jeho střela skončila jen těsně nad břevnem. Zpoza vápna zahrozili i hosté, Barnesův přízemní pokus levačkou skončil zase vedle tyče.

Napodruhé už byl Ashley Barnes úspěšný. Dlouhý nakopávaný míč sklepla obrana jen k McNeilovi, jenž hlavou prodloužil na Barnese. Ten si zpracoval míč na prsa a utaženou ranou na zadní tyč otevřel skóre utkání.

I v dalším průběhu první půle měli ze hry více Clarets. Po dvaceti minutách hlavičkoval z malého vápna do břevna Mee, Woodovu přihrávku Gudmundssonovi zase zneškodnila obrana.

Ve značně poklidnějším duchu se nesla druhá půle, tedy aspoň její základní hrací doba. Ve třetí minutě nastavení si Jiménez zpracoval ve vápně balón, otočil se s ním a pohotovou skákavou ranou jej poslal do tyče.

O pár okamžiků později na něj opět směřoval míč, tentokrát však byl obráncem faulován a sudí ukázal na značku pokutového kopu. Sám faulovaný se ujal jeho exekuce, počkal si na pohyb brankáře a s přehledem stanovil konečný výsledek 1:1.

Více informací k zápasu

AFC Bournemouth - Manchester City 1:3

25.08.2019 15:00

Góly: 45+3. Harry Wilson - 15. Sergio Agüero, 43. Raheem Sterling, 64. Sergio Agüero

Hráči Bournemouthu sice v domácím utkání proti Manchesteru City nepředvedli vůbec špatný výkon, na body ale nestačil. Jediná branka Harryho Wilsona se totiž ukázala býti málo oproti dvěma té Sterlingově a dvěma Agüerovým.

První větší šance utkání přišla v sedmé minutě, kdy na konci kombinace Citizens střílel Bernardo Silva. Jeho střelu však obrana zblokovala na roh. Gólová radost tak přišla až po čtvrthodině. Zinčenkův centr z levé strany našel přesně De Bruyneho, jemuž sice střela nesedla, míč však dolétl k Sergiu Agüerovi, který s přehledem rozvlnil síť.

S Cherries to mohlo brzy vypadat ještě hůře. Volej slabší nohou z otočky v podání Davida Silvy byl proveden dobře, pozorný ovšem byl brankář Ramsdale. Ukázali se i domácí, po nedohodě Otamediho s Edersonem zakončoval v tutové šanci Smith, jenže nastřelil pouze přesouvajícího se gólmana.

Krátce před uplynutím základní hrací doby se Manchesterští dostali do dvougólového trháku. Bernardo z pravé strany posunul míč na střed Davidu Silvovi, jehož krásnou průnikovou přihrávku za obranu využil Raheem Sterling a svou pátou trefou v sezóně se zařadil po bok Pukkiho jako nejlepší kanonýr.

Poslední slovo v první půli ale měli hráči Třešní. Odehrála se zhruba polovina z šestiminutového nastavení, když dostali po Laporteho faulu příležitost k rozehrávce přímého kopu. K tomu se postavil Harry Wilson, jehož famózní střela skončila na vzdálenější šibenici.

Po návratu ze šaten mohl vyrovnat jeho jmenovec Callum Wilson, avšak tváří v tvář Edersonovi selhal a jen napálil připraveného brazilského brankáře. Na opačném konci hřiště z první pálil De Bruyne, jeho ráně chyběly centimetry.

Větší klid dodal Guardiolově družině druhým zásahem v utkání Sergio Agüero. Velkou šanci už měl David Silva, jenž se ale do svých kliček zamotal. Naštěstí se balón odrazil právě k argentinskému snajprovi, pro nějž bylo zakončení jen rutinní prací.

Bournemouth už zareagovat nestihl a ze souboje dvou čtyřbodových celků odešel poražený, čímž se propadl do středu tabulky. Zato jejich soupeři vítězství pomohlo až na druhou příčku.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Arsenal FC 3:1

24.08.2019 18:30

Góly: 41. Joël Matip, 49. Mohamed Salah (pen.), 58. Mohamed Salah - 85. Lucas Torreira

Utkání Liverpoolu s Arsenalem dostálo pověsti vůbec nejgólovějšího vzájemného duelu Premier League a diváci na Anfield Road mohli zhlédnout hned čtyři zásahy. K radosti domácích příznivců padly hned tři z nich do branky Bernda Lena, a tak Liverpool po výhře 3:1 především díky dvěma gólům Mohameda Salaha zůstává s devíti body v čele tabulky.

Unai Emery se rozhodl poprvé postavit do základní sestavy Nicolase Pépého a reprezentant Pobřeží Slonoviny na sebe rozhodně pořádně upozornil, kdykoli se dostal k míči. Ke smůle Arsenalu však tyto okamžiky byly spíše raritní a drtivé převaze se těšil Liverpool. Zatažený obranný blok hostí na hranici vlastní šestnáctky vytrvale odolával a dařilo se mu negovat ofenzivní kousky proslulého tria Salah-Firmino-Mané, ovšem zároveň uvolňoval spoustu prostoru pro útočně laděné liverpoolské beky a jen stěží se vypořádával s neustálým napadáním vlastní rozehrávky.

Přesto mohli Kanonýři jít snadno do vedení, neboť obrana Liverpoolu v letošní sezoně bez zraněného brankáře Alissona nepůsobí ani zdaleka tak jistě jako v loňské sezoně. První velkou možnost neproměnil Piérre-Emerick Aubameyang, jenž mohl potrestat nepovedený odkop vyběhnuvšího Adriána, ale lobovanou střelou zdálky těsně minul. Kousek vedle horního růžku poté skončila i kroucená rána aktivního Pépého a rekordní posila z Lille posléze po brilantním samostatném úniku pro změnu ztroskotala s nedůrazným zakončením na Adriánovi.

Emeryho plán bleskových protiútoků s dvěma rychlými útočníky se tak minul účinkem a aby toho pro hosty nebylo málo, v závěru poločasu z konstantního tlaku soupeře přece jen inkasovali. Z rohového kopu se totiž nekompromisní hlavičkou pod břevno prosadil Joel Matip a do kabin se tak odcházelo za těsného vedení Reds.

Jednobrankové manko bylo oproti předešlým výpraskům na Anfield Road pro Kanonýry ještě přijatelné, ovšem vstup do druhé půle se hostům hrubě nepovedl. V čele jejich defenzivního zmaru byl David Luiz, který nejprve zatáhl za dres unikajícího Salaha ve vlastní šestnáctce a umožnil tak egyptskému ostrostřelci nařízenou penaltu suverénně proměnit, a deset minut nato již se žlutou kartou na kontě musel téhož nechat prchnout bez taktického faulu, čehož Salah beze zbytku využil a přesnou ranou k tyči nedal Lenovi šanci zasáhnout ani podruhé.

Po hodině hry tak najednou platil jednoznačný stav 3:0, ovšem ani v tu chvíli domácí neubírali na aktivitě, nadále se hnali za dalšími zásahy a ze strany bránících hráčů Arsenalu bylo zapotřebí opakovaných zákroků na poslední chvíli a pádů do nebezpečných střel, aby se průběžné skóre neproměnilo v naprostý debakl.

Až v závěrečné dvacetiminutovce tempo hry i koncentrace domácího týmu opadly a Arsenal ještě nastalé situace využil k pozdnímu zkorigování výsledku. Po dobré práci Guendouziho s Aubameyangem se v hloubi šestnáctky dostal k zakončení střídající Lucas Torreira a Adrián na jeho přízemní střelu k tyči neměl sebemenší nárok. Víc už toho ale hosté předvést nestihli, a tak se z Anfield Road poroučí s porážkou 1:3 a jediným stoprocentním týmem Premier League zůstává po třech kolech Liverpool.

Více informací k zápasu

Brighton & Hove Albion - Southampton FC 0:2

24.08.2019 16:00

Góly: 55. Moussa Djenepo, 90+1. Nathan Redmond

Skvělý vstup Brightonu do nové sezony nečekaně tvrdě narazil v domácím zápase proti Southamptonu. Seagulls se kvůli brzkému vyloučení Florina Andoneho museli vypořádat s více než hodinovou hrou v početní nevýhodě a navzdory příkladné snaze a několika příležitostem ke skórování se musí před soupeřem sklonit s porážkou 0:2. Hosté za svůj triumf vděčí šťastné ruce kouče Hasenhüttla, neboť o vítězný gól se postaral střídající Moussa Djenepo a druhou trefu Redmonda připravil Sofiane Boufal, jenž rovněž naskočil do hry až z lavičky.

Hosté se museli vyrovnat s absencí kapitána Ryana Bertranda, jehož na postu levého beka nahradila letní posila Kevin Danso. Brighton rovněž nastoupil v pozměněné sestavě, když v útoku dostali přednost Andone s Maupayem. První půle příliš fotbalové krásy nenabídla, ovšem o kontroverzní momenty rozhodně nebyla nouze.

Nejprve se na přelomu půlhodiny hry Andone manažeru Potterovi za projevenou důvěru odměnil tím nejhorším možným způsobem v podobě vyloučení za bezohledný zákrok na Yana Valeryho na polovině hřiště a proti rozhodnutí sudího Frienda nic nenamítal ani videorozhodčí. Brighton se však ani v oslabení nenechal zatlačit, a ještě do přestávky se zdánlivě dostal do vedení. Po rohovém kopu se totiž prosadil Lewis Dunk, jenže jeho radost vzápětí zhatilo překontrolování gólové situace u videa, které odhalilo neoprávněné počínání Dana Burna, jenž zabránil brankáři Gunnovi v zákroku. Do kabin se tak odcházelo za bezbrankového stavu.

Manažer hostí Ralph Hasenhüttl po změně stran na nic nečekal a již v 52. minutě nasadil do hry Moussu Djenepa. Letní příchozí z belgické ligy měl na hru svého týmu takřka okamžitý vliv, neboť pouhé dvě minuty po nástupu na hřiště převzal míč od Ingse a kroucenou ranou z hranice pokutového území otevřel svůj střelecký účet v novém klubu.

Před Brightonem tak ležel nelehký úděl vrhnout v oslabení všechny síly kupředu, ovšem nechybělo mnoho a bylo skutečně vyrovnáno. Marchovu ránu však zastavil Gunn a hlavička střídajícího Locadii skončila jen na levé tyči. Hasenhüttl odvážně zareagoval útočným nasazením Sofiana Boufala a i napodruhé měl šťastnou ruku. Čím dál otevřenější obranu domácích totiž vytrestal právě marocký reprezentant, jenž přízemním centrem našel na zadní tyči nehlídaného Nathana Redmonda, jenž snadno zblízka dopravil míč do sítě a stanovil konečné skóre 2:0.

Více informací k zápasu

Manchester United - Crystal Palace 1:2

24.08.2019 16:00

Góly: 89. Daniel James - 32. Jordan Ayew, 90+3. Patrick van Aanholt

Crystal Palace přijíždělo k utkání třetího kola Premier League do Manchesteru v roli týmu, který spolu s Watfordem doposud ani jednou neskóroval a slavný stadion Old Trafford naposledy dobyl na sklonku předešlého tisíciletí. Nic z toho už ale po dramatickém duelu neplatí, neboť Eagles slaví šokující výhru 2:1, zatímco United musí po slibném vstupu do sezony znovu řešit tytéž potíže z minulých sezon.

Domácí měli podle očekávání výraznou územní převahu, ovšem vyvolená sestava Oleho Gunnara Solskjaera je stavěná na taktiku rychlého přechodu do útoku, která slavila úspěch v prvním kole proti Chelsea, ovšem v případě Crystal Palace čekala hráče v červeném hluboko zatažená defenzivní zeď, přes kterou se jen těžko probíjelo k zakončení. A aby toho k rozladěnosti domácích příznivců nebylo málo, po půlhodině hry se dokonce hosté zničehonic ujali vedení.

Zdánlivě obyčejný nákop brankáře Guaity podpořil vyhraným hlavičkovým soubojem Jeffrey Schlupp a Jordan Ayew se náhle během pár vteřin zjevil v samostatném úniku, který na rozdíl od minulého kola s Evertonem zdárně zakončil obstřelením vyběhnuvšího Davida de Gey a poslal svůj tým do vedení. Průlom skóre přidal hostům na sebevědomí a první půle již žádné další ohrožení Guaitovy branky nepřinesla, byť Gary Cahill si mohl oddechnout, že za svůj zákrok na unikajícího Martiala uviděl jen žlutou kartu.

Po změně stran zprvu pokračovalo marné trápení United, které však mohl dvacet minut před koncem utnout Marcus Rashford. Anglický forvard dostal po zákroku Milivojeviće na Scotta McTominaye možnost zahrávat pokutový kop, jenž stejně jako Paul Pogba v minulém týdnu proti Wolverhamptonu nabídnutou příležitost nevyužil, jelikož jeho tvrdá rána skončila pouze na tyči.

Když už se zdálo, že obrana hostí skutečně udrží čisté konto, minutu před koncem základní hrací doby bylo vyrovnáno. Pohledná kombinace Pogby s Martialem skončila u Daniela Jamese, jenž nic neuspěchal a utěšenou ranou do horního růžku branky nedal Guaitovi šanci zasáhnout. Natěšené tribuny Old Trafford v tu chvíli hnaly své miláčky za obratem, jenže místo toho přišlo v nastavení kruté vystřízlivění. Pogbova ztráta míče na polovině hřiště vyšla domácí hodně draho, neboť po úniku Wilfrieda Zahy se do zakončení z hloubi šestnáctky dostal Patrick van Aanholt, jenž ranou na přední tyč propálil De Geu a stanovil nečekaný konečný výsledek 2:1.

Více informací k zápasu

Sheffield United - Leicester City 1:2

24.08.2019 16:00

Góly: 62. Oliver McBurnie - 38. Jamie Vardy, 70. Harvey Barnes

Až na třetí pokus se Leicesteru povedlo zvítězit. Foxes po dvou remízách uspěli na hřišti Sheffieldu United, který tak poprvé v nováčkovské sezóně nebodoval. Na první trefu Vardyho ještě Blades našli odpověď, na parádní zásah Barnese již nikoliv.

Domácím chyběl záložník Fleck, jehož nahradil Freeman. Také lišky musely učinit jednu vynucenou změnu ve středu pole. Absentujícího Ndidiho zastoupil Praet.

Jako první se ke střele odhodlal v sedmé minutě hostující Tielemans, jeho pokus ale moc slavně nedopadl. Tielemansův spoluhráč Fuchs pak o tři minuty netrefil bránu z přímého kopu jen o kousek. Leicester se dále snažil. V sedmnácté minutě nacentroval Tielemans na Vardyho, který hlavičkoval nepřesně. V úvodu to byly především Foxes, kdo usiloval o první branku.

Ve 28. minutě ale zahrozil záložník Sheffieldu, jehož nepříjemný pokus pohlídal brankář Schmeichel. Za šest minut už padla první branka. Obránce Blades Basham ztratil míč ve středu, Maddison následně vyslal dopředu Vardyho, který střelou na bližší tyč překonal gólmana Hendersona a zajistil liškám poločasové vedení.

Náskok vydržel hostům do 62. minuty. Baldockův las usměrnil do sítě střídající McBurnie a bylo vyrovnáno. Za dalších osm minut si ale Leicester vzal vedení zpět. Po centru Fuchse se balón odrazil na hranici šestnáctky, kde jej Barnes parádně napálil z voleje k tyči. Domácí mohli znovu srovnat v 75. minutě. Po sklepnutí od spoluhráče měl obrovskou šanci Lundstram, jenže že zhruba deseti metrů trefil jen dobře postaveného Schmeichela. Další příležitosti na srovnání skóre si již Sheffield nevypracoval.

Více informací k zápasu

Watford FC - West Ham United 1:3

24.08.2019 16:00

Góly: 17. Andre Gray - 3. Mark Noble, 64. Sébastien Haller, 73. Sébastien Haller

Watford se sice konečně radoval z branky, i tak ale potřetí prohrál. Na domácím hřišti tentokrát nestačil na West Ham. Domácí přitom mohli jít za stavu 1:1 do vedení, ovšem své šance nevyužili a dovolili hostům radost z první výhry v sezóně.

Manažer Hornets Gracia postrádal dva klíčové hráče, záložníka Pereyru a útočníka Deeneyho. Prvně jmenovaného nahradil Cleverley, místo kapitána Deeneyho pak nastoupil Gray. Lodivod Hammers Pellegrini taktéž udělal změny v záložní řadě, kde se vrátili kapitán Noble, Anderson a Jarmolenko. V útoku pak dostal přednost uzdravený Haller místo Hernándeze.

Plán na první výhru v sezóně se domácím začal hroutit již ve druhé minutě, kdy Doucouré fauloval ve vlastním pokutovém území Lanziniho. Záložník West Hamu sice pádu dost přidal, i tak jeho mužstvo kopalo penaltu. Tu proměnil Noble a hosté se dostali do vedení. Sršni mohli odpovědět o čtyři minuty později. Deulofeu dostal přesný pas za obranu, avšak že solidní pozice přestřelil bránu. Watford začínal přitápět pod kotel.

V sedmnácté minutě se už Hornets dočkali. Hughes poslal kolmici za obrannou řadu soupeře, kam si naběhl Gray, jenž prostřelil Schmeichela a vyrovnal stav utkání. Kladiváři ale také nespali. Šest minut po přesném zásahu Graye se na druhé straně dostal do akrobatického zakončení Haller a brankář domácích Foster musel zasahovat. Chvíli poté si opět vzal slovo Gray, tentokrát však se svým pokusem neuspěl a pálil vedle tyče. Přehled zajímavých příležitostí prvního poločasu uzavřel ve 43. minutě Anderson, který po rohovém kopu hlavičkoval do brankové konstrukce.

Tři minuty po změně stran byl Foster opět v pozoru, tentokrát se vytáhl proti nadějné ráně Jarmolenka. V 55. minutě se za obranu Hammers dostal Gray, jenž obehrál gólmana Fabiańského a poslal míč před bránu, kde jej do sítě trestuhodně nedopravil Hughes. Watford že svého tlaku vytěžil ještě stélu Deulofeua, kterou pohlídal Fabiański, ale v 64. minutě nečekaně kapituloval. Anderson zatáhl míč po levé straně do pokutového území a přihrál před prázdnou bránu Hallerovi. Letní posila West Hamu již neměla problém skórovat.

Sršni dopláceli na chyby ve vlastní obraně. Jednu z nich mohl v 73. minutě potrestat střídající Antonio, ve vyložené šanci ale neuspěl proti výbornému Fosterovi. Za minutu se souboj stejných mužů opakoval po rohovém kopu. Opět je úspěšnější Foster, který hlavičku Antonia vytáhl nad břevno, jenže dorážející Haller byl opět neomylný, když se parádně trefil nůžkami - 1:3. Domácí se trápili v koncovce, v 81. minutě si na Fabiańského nepřišel Cleverley a polský gólman uspěl i o dvě minuty později, kdy zneškodnil velkou příležitost Doucourému. Úspěšní nebyli ani Capoué s Welbeckem a Hornets tak opět zůstaly oči pro pláč.

Více informací k zápasu

Norwich City - Chelsea FC 2:3

24.08.2019 13:30

Góly: 6. Todd Cantwell, 30. Teemu Pukki - 3. Tammy Abraham, 17. Mason Mount, 68. Tammy Abraham

Byly to pořádné nervy, ale Frank Lampard a jeho fanoušci v Chelsea se konečně dočkali. Až čtvrtý soutěžní zápas znamenal pro "nové" Blues vítězství, obětí se stal Norwich. Nováček soutěže dlouho vzdoroval, a to i díky kometě nové sezóny Teemu Pukkimu. Nakonec ale Londýňané především zásluhou dvougólového Tammyho Abrahama vyloupili Carrow Road 3:2.

Raketový začátek zápasu odstartovala Chelsea, konkrétně Tammy Abraham, který už po třech minutách otevřel skóre i svůj střelecký účet u Blues. Pulisic využil overlapu Cesara Azpilicuety, jehož centr do šestnáctky trefil Abraham znamenitě. Jenže právě mladičký útočník jen za pár minut na hranici pravidel přišel o míč, Guendía uvolnil ve vápně Pukkiho a pohlednou akci zakončil gólem Todd Cantwell.

1:1 a v sedmé minutě se jelo od začátku. Po vyrovnávací brance byli na koni Kanárci, držení míče se přesunulo na jejich stranu, jenže pak stačila jedna chybka a další mladá puška z Chelsea opět trestala. Jorginho věnoval míč Pulisicovi, ten jej hbitě předal Masonu Mountovi a ten si tváří v tvář gólmanovi domácích poradil.

Hosté mohli Christensenem jít dokonce do dvougólového vedení, ale Krul proti jeho hlavičce vytáhl exkluzivní reflexivní zákrok. Naopak Kepa zrovna exkluzivně vážně nechytal. Když totiž Buendíha vyhnal Pukkiho do ostrého úhlu, na dvakrát stoprocentní šanci to nevypadalo - finský ostrostřelec však míč dokázal procedit i zásluhou gólmanovy teče až do sítě.

Po pauze se tempo hry výrazně snížilo - především proto, že Norwich ztratil vítr z plachet a dlouhé minuty útočila a držela míč jenom Chelsea. Velkou šanci měl Emerson, který ale napálil balón jen do Krula. Domácím se dařilo držet ofenzivní snahy Blues na uzdě i díky obětavým blokům v šestnáctce. Jeden takový obranný zákrok však skončil faulem Stiepermanna na Azpilicuetu - avšak jak Atkinson u píšťalky, tak Marriner u videa situaci ignorovali.

Než se Chelsea podařilo zápas rozhodnout, vypravili z kopaček sporadické rány na jedné straně Barkley a na druhé Pukki. V 68. minutě pak Tammy Abraham převzal přihrávku Kovačiće, poradil si se dvěma obránci a mezi nohama jednoho z nich rozhodl o vítězství Chelsea 3:2. A to i proto, že vzápětí hlavičkoval Godfrey jenom do břevna.

Více informací k zápasu

Aston Villa - Everton FC 2:0

23.08.2019 21:00

Góly: 21. Wesley Moraes, 90+5. Anwar El Ghazi

Už i poslední nováček letošní sezóny má na kontě vítězství. Dosud dvakrát poražená Aston Villa se chytila v domácím zápase proti Evertonu, který ovládla 2:0. Na úspěchu se brankami podíleli Wesley a El-Ghazi.

Úvodní větší vzrušení přišlo po pěti minutách. Richarlison si to s balónem namířil směrem do pokutového území, kde upadl, avšak píšťalka sudího zůstala němá. Jako první tak udeřili Villans. Jota si potáhl míč po pravé straně a famózně načasovanou přihrávkou na Wesleyho jej vybídl ke skórování. Ten nepohrdl a po zemi na zadní tyč překonal brankáře.

Wesley mohl přidat i druhou trefu a opět tomu tak mohlo být po skvělém náběhu. Tentokráte mu však radost zkazil Mina, jenž jeho pokus zblokoval. Vyrovnat mohl po půlhodině Calvert-Lewin, jeho zakončení ale také nenašlo cestu přes obránce. Jinak by se gólman zřejmě natahoval marně.

Ve druhé půli se na šance čekalo hodně dlouho, pasáž od osmdesáté minuty se ale ukázala býti velmi atraktivní. Vysoký míč do vápna zklepnul jeden z hráčů Toffees k Iwobimu. Ten si jej posunul ještě napřed a z druhého dotyku levačkou vypálil. Tentokráte domácí zachránila štěstěna, střela totiž rozezvučela tyč.

Velkou tutovku měl na konci základní hrací doby Walcott. Střídající Kean se ve vápně šikovně otočil s balónem a nacentroval na anglického křídelníka, jenž však z pár metrů zcela nehlídán branku překopl. Poslední slovo tak měli hráči domácího celku. Anwar El-Ghazi se zleva přiřítil do pokutového území a z levé strany překonal Pickforda.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Liverpool FC33009:39
2.Manchester City321010:37
3.Arsenal FC32014:46
4.Leicester City31203:25
5.Manchester United31116:34
6.Burnley FC31115:34
7.Tottenham Hotspur31115:44
8.Brighton & Hove Albion31114:34
9.Sheffield United31113:34
10.Crystal Palace31112:24
11.AFC Bournemouth31114:54
12.Everton FC31111:24
13.West Ham United31114:74
 Chelsea FC31114:74
15.Wolverhampton Wanderers30302:23
16.Aston Villa31024:53
17.Norwich City31026:83
18.Southampton FC31023:53
19.Newcastle United31022:43
20.Watford FC30031:70

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (903)

Přidat komentář
fantomas

GREALISH VYHRÁL

Reagovat
Smreky

Reagovat
Counter

The narrative is dead, long live the narrative!

Reagovat
fantomas

Reagovat
Mastný Chobot

Jack Grealish has the second longest winning streak in the Premier League this season - 1 game. Levels.

Reagovat
Ed_Hazard

To je ten čo tam behal ako jediný v ponožkách namiesto štucien?

Reagovat
fantomas

Je to starej klasik, jeho trademark od vstupu do PL.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Villa bola super, sebavedomý a pekný futbal, určite ich po dnešku zapnem častejšie

Reagovat
nani92

Everton je fakt jeden z najkomickejších mužstiev v lige

Reagovat
fenixLFC

To su strasni tragedi v tom evertone. Gomes lewin walcott...jak toto moze hrat za tim co chce hrat o europu nechapem

Reagovat
Orlandiiik

Everton 3 zápasy 1 gol

Reagovat
smazaný uživatel

a to ma za sebou CP, Watford a Villu

Reagovat
VasAFC

A utracenych 100+ mega

Reagovat
DieFohlenBMG

Zaplatpanbuh za něj

Reagovat
Godwinson

Wesley Já mu vždycky věřil

Reagovat
Seydou Doumbia

V Bruggách můj oblíbený hráč. I když odešel spolu s Denswilem, Nakambou nebo Groeneveldem tak jsou první v lize.

Reagovat
Zark

tak tam je Okereke, ten pujde pak za palku

Reagovat
Seydou Doumbia

Koukal jsem že ho přivedli z druhé italské ligy. Oni to tam doplnují hodně dobře. Skauting.

Reagovat
Zark

tak zajimali se o nej prvoitalske tymy, ale holt nakonec skoncil jinde. ma takovy libivy styl fotbalu hlavne

Reagovat
Seydou Doumbia

Ty si o něm postřehl něco už při působení v Itálii? Já ho než oblékl dres Brugg neznal.

Reagovat
Whitemedia

špičkový herecký výkon

Reagovat
JackDaniels.

Neviete ci dostal nieco z prestupu AS? Inak suhlasim, neskutocne sa vypracoval a ktovie kde az skonci :))

Reagovat
Zaschrona

No, snad tohle je konec tomu pitomému 4-2-3-1, proti slabším týmům to prostě nefunguje. A o přihrávkách na pět metrů do strany od Gomese a Schneiderlina se mi bude dneska zdát... Iwobi a Kean příště musí do základu.

Alespoň je teda skvělý, že snad se povedlo zachránit Bury a snad se teda našel v naprosto poslední chvíli před koncem kupec.

Reagovat
smazaný uživatel

Slabším týmům

Reagovat
Zaschrona

Tak proti těm, které nás nechají většinu času tvořit, touhle hrou otvíráme obrany jen těžko. Proti týmům z top 6 je toho prostoru dopředu o dost víc, tak pak i to 4-2-3-1 lépe funguje.

Reagovat
smazaný uživatel

Na tohle jsem nenarážel.

Reagovat
Zaschrona

Tak pak nevím, co se ti nezdá.

Reagovat
smazaný uživatel

Že z pozice Evertonu ty týmy vnímáš jako výrazně slabší.

Reagovat
Zaschrona

Tak pod pojmem slabší myslím v podstatě všechny týmy mimo top 6, s většinou z nich hrozí, když zrovna nemáme zápas blbec, což někdy v našem případě je až moc často, že budeme víc času na míči a budeme muset otvírat obranu soupeře do plných, což nám zrovna nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

jo to je pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Videl som cca 30 min ale Everton slušná bieda, Iwobi celkom fajn, mal smolu pri tej strele. Ta jeho prvá šanca to bolo klasicky po Arsenalsku musí ale hrať základ.

Theo je uz len Theo. Nech si ide radšej zarobiť na dôchodok niekde do ISA

Reagovat
avicii

Islamský Štát?

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Zaschrona

Raději dát šanci Gordonovi než tam neustále cpát Walcotta, který spálí snad úplně všechno. Gordon dneska s vámi za rezervu 2 góly...

Reagovat
Pride

Já jen doufám, že nováčci budou pokračovat ve stejných výkonech jako doposud a všichni se udrží. Baví mě zatím daleko víc než žebrácký Newcastle a Soton.

Reagovat
Mates_Matesović

Zrovna Soton je v pohodě.

Reagovat
smazaný uživatel

Everton ti budou nekde

Reagovat
Zaschrona

That was dreadful from Everton, completely lamentable. You look at some players and wonder do they really understand what it means to represent the club and the absolute requirement to work hard. How many will be hurt by that? Only 2/3 went to away section at the end.

Ach jo, to zas vypadá jak v sezónách, kdy pak letěl trenér. Jestli po tomhle jdou za fanoušky zas jen Pickford, Coleman a Keane, tak je tady zas něco hodně špatně.

Reagovat
Zaschrona

Sky Sports News: Bury FC owner Steve Dale has accepted a takeover offer from a London-based consortium but the deal still requires approval from the English Football League.

Reagovat
SunFells
Reagovat
smazaný uživatel

vela>zlatan

Reagovat
Golasso

Reagovat
patas92

Letos MLS docela ničí. 26+15 ve 25 zápasech.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
Azza

Reagovat
icka

Reagovat
Fairplay

Reagovat
DieFohlenBMG

Baví se

Reagovat
smazaný uživatel

Komentator otravny jak hovado

Reagovat
Spalovač šancí

Ovšem to libero úplně mimo

Reagovat
Counter

MLS je pod jeho úroveň a je to znát no. Ale je tam za monstrhvězdu, nemusí nic hrotit, pro něj splněný sen.

Reagovat
tunkic

Toho Arsenovi nikdy nezapomenu

Reagovat
Counter

Vela na to neměl povahově. Úžasný hráč, mohl to dotáhnout daleko, ale neměl v sobě takový drajv, jaký táhne třeba Ronalda.

Reagovat
smazaný uživatel

Což nijak neodporuje názoru, že Arséne zase promarnil obrovský talent, který mohl být pro Arsenal zajímavý.

Reagovat
Counter

Tohle bych Wengerovi nevyčítal, Vela prostě celou kariéru bere fotbal jako zaměstnání od devíti do pěti a pak jde pařit.

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Mastný Chobot

<3

Reagovat
Nebelung

Reagovat
smazaný uživatel

nadhera

Reagovat
Zark

pekne mu to prihral pred prazdnou kasu

Reagovat
smazaný uživatel

Pekne, Villa

Reagovat
Svatej

Mount je geniální. Na mici, bez míče, ma skvělou techniku a výbornej přehled. Pořád mě to hrozně baví, snad se Lampard Mourinhovsky neposere po nějaký prohře a bude takhle hrát pořád. Tammy mi poctivě zavřel hubu a nemám co dodat, výbornej gól z hovna.

Abraham > Kane, change my mind.

Reagovat
smazaný uživatel

nebudu reagovat

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nereaguj

Reagovat
mesyas

už jsi reagoval

Reagovat
smazaný uživatel

Od Norwiche jsem čekal rozhodně víc dneska

Reagovat
nani92

Chelsea ďakujem za mrte bodov do fanty

Reagovat
Whitemedia

Tammy Abraham has now scored 57 league goals in English football.

That was his first from outside of the box.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

celkom skoro

Reagovat
spider_8

Docela pěkný výkon, první relativně kontrolovaný západ z naší strany. Pravda, Norwich nás moc neproveril a celkove byl tak o level níž než Leicester minulý týden. A stejně jsme dostali 2 goly Ale na to si holt letos musím zvyknout.

Tammy paráda ten druhy gol, přesně ten typ golu, který by Giroud nedal. Po dlouhý době si zase bas útočník dokáže z ni jeho sam vytvořit gol.

Reagovat
Snatus

Letos mě to konečně přestalo nudit. Jen tak dál

Reagovat
mesyas

Ta obrana je celkově bídná, navíc bez pomoci od zálohy ti protihráči procházejí do obranného pásma jak nůž máslem. Zouma není špatný hráč, v soubojích je silný, ale jakmile má zasprintit nebo rychle reagovat na vývoj tak je ztracený, nakonec to možná opravdu nebude stoper pro Chelsea. Rudiger-Christensen je jasná volba, nebál bych zkusit i toho Tomoriho.

Reagovat
Pinturicchio

Chelsea

Btw, proč tady někteří dělají z Evertonu pomalu kandidáta na TOP4, když letos zatím znovu potvrzují to, že je to jen lehce nadprůměrný PL tým?

Reagovat
Zaschrona

Ten tým máme na papíře asi nejlepší za top 6, takže určitá logika v tom, že bychom měli být nejblíž prohánění těch týmů před námi, tam je. Jakkoliv si tedy nemyslím, že ten tým na to nahánění letos má. Dělat ale po jedné prohře zas takovýhle závěr, to je přehánění do druhé strany.

Reagovat
Pinturicchio

Letošní sezonu nesoudím, na to je času dost, ale když kouknu na dřívější sezony, tak mi přijde, že se ten potenciál, o kterém tady čítávám, nedaří naplňovat dlouhodbě.

Reagovat
Zaschrona

To je docela pravda, no, vzhledem k tomu, že máme podobné celkové výdaje na platy jako Spurs, tak ten rozdíl je obrovský. Jakkoliv je zas trochu nefér porovnávat takhle jasně nejefektivnější a jeden z těch méně efektivních týmů. Zas ale teď je ten tým aspoň mladý s nějakou vizí, to je podstatně jiné než tým, který vedl třeba Koeman a koupil jedno léto čtyři drahé ofenzivní záložníky na jednu pozici...

Reagovat
Zaschrona

Iwobi completed as many passes to Kean/Calvert-Lewin in 29 mins as Sigurdsson has in 3 games.

Reagovat
Nebelung

Reagovat
Hokaido

Pěkně tady teda Gylfiho hejtuješ. Je pravda, že okolo něj prostě musíš postavit tým, jinak platný nebude.

Reagovat
Zaschrona

Tak to není o hejtování, spíš prostě o nespokojenosti s tím, že nedokážeme naší nejdražší posilu historie pořádně využít a najít pro něj systém, v kterém bude hrát hlavní roli...

Reagovat
smazaný uživatel

Pukki

Reagovat
Hyrax

Hodgson

Reagovat
iamek

Na celém zápase bylo nejlepší vip a to množství lidi tam. Pogba dneska ukázal svoji prumernost. Dneska kromě Harryho tragedie. Ole skončí dřív, než Frank. Tutovka.

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Kixi Syhimour

No, Harry tam nevystavil Ayewa do offsidu, to se docela nabízelo

Reagovat
smazaný uživatel

Ole mi bude v konečným součtu i tak chybět

Reagovat
spider_8

Je to možný. My máme oproti vám výhodu, že ten mindset je obecně nastavený tak, že nikdo od téhle sezony nic nečeká, což Lamps ještě takticky podpořil tou vysokou prohrou v prvním zápase Ale u vás se alespoň boj o LM čeká a tak to nejspíš Ole odnese.

Reagovat
r.mrazik

Harry nezajistil u prvního gólu...

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
blade115

Eagles

Reagovat
nani92

Ako by povedal jeden obľúbený redaktor..Musíme si promluvit Ole, na tvári fanúšikov United je niečo znepokojuceho..

Reagovat
oddy

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Mastný Chobot

Ole record breaker Prehrať s CP v PL sa nepodarilo ani Moyesovi, ani žiadnemu inému manažérovi MU ešte

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zas na druhú stranu, žiadny z nichh nemal na lavičke, taký biedny tím

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas, ta kvalita kádru United za ty roky strašně klesla. Momentálně tam má papírovou hodnotu jenom Pogba, kterej je výkonnostně na odpis

Reagovat
Infernoqt

Tak příště ještě prohra se Saints a Olé to může zabalit. Příští léto konečně pořádně posílit, pak se sezonu sehrávat a pak můžeme něco vymyslet. Tahle sezona bude tutově stát za hovno.

Reagovat
Tuard.MUTD

Reagovat
Svatej

To je tak zvláštní příspěvek. Na jednu stranu zní tak ironicky a na druhou jako ta klasika, která se na fórech používá už celý desetiletí

Reagovat
Infernoqt

Mrdám je, totální neschopnost jak od hráčů, tak od manažera. Úplně jsem to před sezonou věděl. Nemá cenu letos něco očekávat, už vůbec ne boj o top čtyřku.

Reagovat
diastan

Reagovat
avicii

Každý rok to tu čítame od vás

Reagovat
smazaný uživatel

A co jiného očekáváš ???

Reagovat
Infernoqt

A každý rok je to pravda

Reagovat
avicii

A kto vám to príde trénovať lebo ak to bude ako vravíš tak Ole poletí?

Reagovat
smazaný uživatel

Dokud se nezmění vedení, tak bude stát každý trenér "na hovno" Což lidi nechtějí pochopit že ?

Reagovat
avicii

Takže keď nezmenite majiteľa? A to asi tak skoro nebude ak to ma ta podarená familia.. To sa bude dediť

Reagovat
smazaný uživatel

Budeme nadále pro smích celé Anglii Ne nadarmo se mluvilo i za SAFa o brzkém konci úspěchů, což jsem bral za fantasmagorii...

Reagovat
Infernoqt

No hele. Já nevím, jestli jsi to viděl a jak moc znáš ten tým, ale prostě ten výsledek je manažerská chyba. Dejme tomu, že nemáme nejlepší tým v PL, ale měl by být natolik dobrý, aby udělal body s Crystalem. A prostě manažer pevně neurčí hráče na pokutové kopy, špatně zvolí sestavu, navolí špatnou taktiku a navíc se nedokáže za 90 minut přizpůsobit vývoji. To se pak těžko něco hraje.

Reagovat
spider_8

Za tohle nemůže Ole, ale vedení. Takhle v tom nechat vymáchat manažera, to už jsem hezky dlouho neviděl.

Reagovat
Infernoqt

Já souhlasím s tím názorem vedení, ale k té druhé části viz můj příspěvek výše. Olé, ač je to skvělá osobnost, není manažer.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Kixi Syhimour

Hodgson si jezdí pro body do Manchesteru

Reagovat
Matić

Van Aanholta bych k nám po sezóně bral za Alonsa. Je to koneckonců i nás odchovanec myslím. Navíc na obránce dost produktivní hráč.

Reagovat
blade115

Radši Chilwella.

Reagovat
Kixi Syhimour

Ok, tak ten by byl značně drahý

Reagovat
blade115

A PvA ne? Oba tak za 60 mega.

Reagovat
fajdax

Lol, Anholt má příští rok 30

Reagovat
blade115

Lol, o 22 víc jak ty, a co jako? Klíčový hráč CP, kteří one season star poslali za 50 mega do MU. Zadarmo fakt nebude. Tohle není FM, kdy je 29 letý hráč už hovno, protože "mu za rok bude 30 ty vole"...

Reagovat
Raylan

Van Aanholt určitě nebude stát 60 mega, 30 možná 40 a sel by.

Reagovat
spider_8

Já bych bral Akého. Varianta jak na stopera, tak na levého obránce.

Reagovat
Kixi Syhimour

Ten by byl značně drahý

Reagovat
spider_8

Myslím, že máme výkupku na 40 mega, což by se celkem dalo.

Reagovat
Whitemedia

pro nás ne

Reagovat
Godwinson

Aké by byl senzační, tím spíš s tou sníženou cenou

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych hlavně posiloval na druhé straně, pokud se nevytáhne James.

Reagovat
smazaný uživatel

Strašná blamáž... k tomuto není co dodat, změnit není co, bo na co se u nás sáhne to se posledních 6 let totálně dojebe... asi nezbývá než vyčkat na konec sezóny, pak můžeme zhodnotit všechny ztráty - jak výsledkové, tak i finanční...

Reagovat
smazaný uživatel

de Gea chyta jak po prestupu do PL..

Reagovat
Tuard.MUTD

Ole a de Gea si muzou jít podat ruce.

Prohrát s CP, wow.

Reagovat
afc

United Oni su fakt prekliati.

Reagovat
diastan

zasluzene preklati

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ole neni trenek, United maj max na 7 misto, Pogba zase zaridil prohru, United fans navrat na zem

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak Pogba dost pomohl tomu vyrovnání

Reagovat
iamek

Po Jessem nejvíc hejtovany hráč na tribunách. Jeho stará neunasela.

Reagovat
smazaný uživatel

Však jsem to minule říkal, že ho lidi už nemůžou ani cítit... jenže jsem radši dostával hate od nejmenovaných lidí

Reagovat
diastan

Reagovat
TheTopFootbaler

Že ty vylézáš zrovna po prohře s Newcastlem...

Reagovat
EXoRcIsT

Kurva do pice druha zbytocna strata bodov . Ole zase katastrofalne striedania . Lingard moze si kto chce co chce hovorit je to uplne zbytocny hrac na jeho mieste mal hrat proti superovi co takto betonuje Gomes alebo Mata . Rashford obycajny solista nic ine uz ma zacina jebat ked 3/4 akcii zabije kkckimy zasekavackami . A mam uz mam fakt dost tejto napodobeniny MU

Reagovat
Swarley

Jak složitý je kopnout penaltu, to je prostě od takových hráčů absolutně směšný

Reagovat
smazaný uživatel

Mám obavu, že ti mladí se nám ještě do konce sezóny totálně sesypou, takže 1-2 posily jak jsme se bavili minule asi stačit nebudou

Reagovat
Busby babes

pockej, volali jste at to kope Rash...

Reagovat
Counter

A kopl to blbě asi o jeden centimetr, hajzl jeden neschopná.

Reagovat
Busby babes

jen stavim do konrastu nektere reakce.

Reagovat
Swarley

Jj, vsak už nadávám na všechny

Reagovat
spider_8

United jsou na tom ještě hůř než my. My aspoň v tom útoku máme spoustu variant, ale oni prostě nemají z čeho brát. S takovýhlema sestavama prostě nemůžou pomýšlet na nic lepšího, tam chybí dva top hráči do ofenzivy a jeden do zálohy. Brzy všichni pochopí, že proti nim stačí betonovat a je velká šance na body. Jestli Lamps má nejtěžší pozici ze všech manažerů Chelsea za posledních 10-15 let, tak Ole je na tom snad ještě hůř. S tímhle se nedá bojovat o nic smysluplného, takže to akorát schytá namísto vedení.

Do Ligy mistrů se sice asi nedostane ani jeden tým, ale my tu sezonu aspoň nějak smysluplně využijeme.

Reagovat
smazaný uživatel

Však o to jde už od začátku, za případné neúspèchy bude zodpovědný Ole a vedení se bude dál usmívat ze svých teplých místeček...

Reagovat
Infernoqt

Souhlasím

Reagovat
Swarley

Tvořivé CM a pravé křídlo, jinak právě je z čeho brát...obrana vyřešena a vepředu kupa mladých, je tam na čem stavět, jen to musíš doplnit kvalitou...proč se z tech dvou hráčů už něco neporesilo v létě, to už je otázka na vedeni a možná i Oleho, který říkal, ze si nevybral...

A brzy všichni pochopí...to už bylo jasné po prestupaku, psal jsem to stokrát a musí to vidět všichni...o to víc zarážející, proč to naše vedeni s Olem nevyřešilo...

Reagovat
spider_8

Nevím no, pokud mluvíš o tom 17-letém útočníkovi, to pro mě není plnohodnotná varianta, ten by měl být v klubu jako jsou United přinejlepším 3. volba na hrot. Ti vaši mladíci jsou strašně neozkoušení, my tam třeba posíláme hráče, kteří už mají odkopán aspoň rok v Champu a v klíčové roli.

Reagovat
Swarley

Tak on je v podstatě az 4. varianta na ten hrot, jen mu Ole chce dat šanci....mas tam Martiala, Rashforda a zatím ještě Alexise...

Jako přišlo mi to jen celkově tvrdé hodnoceni, ten tým ma rozhodne kvalitu na boj o TOP 4...ale jako jinak souhlas, rozhodne v te ofenzive hráči chybí...já včera zápas neviděl, ale ty problémy proti slabým se dají očekávat...a pak nechapu, ze když si Ole prodloužil takového Matu, proč ho na tento zápas nepostaví...já bych se ho zbavil a přivedl někoho lepšího, ale typem je to hráč, který se na takový zápas prostě hodí...místo Lingarda nebo Jamese bych ho tam postavil...nebo si prostě i na takové zápasy na hrot mel přivést někoho vysokého...

Tohle je prostě nedoreseny a budeme se trápit...

Reagovat
Busby babes

delas jak kdyby o tom Ole rozhodoval.

Reagovat
Swarley

Něco takového na tiskovce jednou říkal, ze si prostě nevybrali...tak to může brát na sebe, ale o to horší to bude...

Reagovat
Busby babes

tak on nepujde verejne nejak kritizovat vedeni. Co by tim ziskal?

Reagovat
Swarley

Nic, ale nemusí to brát na sebe...nemusí hned říct, ze vedeni stoji za hovno, ale něco mezi...

Reagovat
spider_8

No není 4. volba, je 2. volba. Pokud máš jak Martiala, tak Rashforda v základní sestavě, tak je to první hráč na lavičce, který může přijít do hry. Navíc za Martiala na křídle taky nemáš pořádnou náhradu, takže ho sice můžeš poslat na hrot, ale pak ti bude chybět hráč na křídle. Prostě win-win z vaší strany

Reagovat
Counter

Reagovat
Swarley

Tak si ty hráče vyhazuj, jak chceš, ale je to prostě blbost

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu, že nekoupili útočníka. Tam musí mít neschopné lidi v tom vedení.

Reagovat
Busby babes

lol

Reagovat
Counter

On to bere z toho pohledu, že vaše dnešní sestava byla v podstatě to nejsilnější co máte, zatímco Chelsea pořád chybí Loftus, Hudson, Rüdiger (a Kanté).

Reagovat
Busby babes

fajn. ja nam taky nejak extra neverim. mame problemy, stejne jako chelsea. chelsea zas dostala dva goly a smerem dozadu to byl pruchodak. naivni hura fotbal. dneska to vyslo, priste?

my se trapili proti tym co zalezl. to je problem, nepopiram. ale tak jednohnacne bych to nevidel. Kante a trchu Rudiger jsou hraci co chybi. zbytek jsj mozne nadeje. Mount bude mit vic zapasu nez Hudson nez se ten druhy vrati...

Reagovat
Counter

Já prostě spiderovi rozumím v tom, že Chelsea má těch možností směrem dopředu skutečně více. Vy jestli prodáte i Alexise, tak vyloženě spoléháte na Lingarda, který má v PL od Nového roku 0+0, to je strašná bída. Pořádný záložník a útočník budou chybět.

Reagovat
Busby babes

souhlasim a nesouhlasim., Lingard by mel ted sedet. meli bychom prejit na triclenou zalohu a pak zas tech moznosti mame vic..

neni to imho tak jednoznacny.

Reagovat
TheTopFootbaler

Lingard by měl sedět v Champu hlavně.

Reagovat
Rybinho85

Nikdy bych nevěřil, že to kdy napíšu: Ale Chelsea fakt baví. A Mount je fakt super

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zatim tohle kolo vsechno vyhry hostu, doufam ze trend vydrzi

Reagovat
Grahf

Už je to tu

Rashford suffers racist abuse on Twitter after penalty miss against Crystal Palace.

Reagovat
smazaný uživatel

jestli se zase bude řešit jenom tohle...

Reagovat
EXoRcIsT

A co teraz je to dospely chlap nech si to proste nevsima

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spalovač šancí

No však jsem mu dal co proto hned, co neproměnil. Ale jen tady na EF

Reagovat
smazaný uživatel

United

Reagovat
smazaný uživatel

To fňukání nechápu. Už před sezonou bylo jasný, že United nedají top čtyřku, tak proč si ted stěžujou? Ole dostal důvěru vedení, aby vybudoval kádr s mladistvou vizí a to může dva tři roky trvat. Jediný klub, ve kterém jde vše hned je Manchester City. Všechny ostatní týmy v Anglii si ten úspěch prostě musí zasloužit a United jakbysmet. I v Liverpoolu to trvalo 3 sezony, než Klopp našel optimální složení týmu.

Reagovat
montaigne33

Norwich vs. CFC= PARÁDNÍ ZÁPAS Chelsea sice zahazuje spoustu šancí- ale jejich hra mě hodně baví! Jinak VAR v Anglii ( např. L. Mádl přehnaně chválí) občas nevidí jasné přečiny/ penalty/ podobně jako v CZ... Selhává člověk VAR NE-VAR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale VAR je zkratka pro člověka u videa, takže selhává VAR.

Reagovat
montaigne33

Možná VAR řídí BIG BROTHER V CZ BIG BERBR...

Reagovat
Hokaido

https://streamja.com/PE7l

To je prostě nádhernej gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Vardy tohle umí, tyhle střely z 1.

Reagovat
Godwinson

Van Dijk má 125k týdně? Docela zajímavý vzhledem k některých hráčům United nebo třeba tomu, kolik chce Odoi

Reagovat
masly008

tak podepsal tam první smlouvu,šel ze skotska, ta druhá už bude řacha.

Reagovat
alcantara

Skotska? Urcite?

Reagovat
masly008

šel ze celtiku ne?

Reagovat
Counter

Ze Southamptonu.

Reagovat
masly008

aha,já měl za to že šl přímo ze celtiku.moje chyba,ale prostě 1 smlouva v poolu,ta další bude přes 200

Reagovat
Vopi11

Reagovat
spider_8

Tak stopeři obvykle neberou takový pálky a navíc se nečekalo, že bude až takové dělo.

Reagovat
SunFells

Já to čekal.. Dobře já.

Reagovat
r.mrazik

Letošní sezóna bude slušný psycho...

Greenwood může být talent jak kráva,ale aby měl klub typu MU na lavici tohodle kluka a pak Matu a Perreiru? No tyvoe!!!

Harry ukázal, že to ve stoperu opravdu nebylo...

Reagovat
smazaný uživatel

Kokoti ten liverpool. Zase ciste konto v poslednich minutach v hajzlu. Kdo mi v te fante ma nabrat body do riti?

Reagovat
Kixi Syhimour

Pořád to ještě hapruje, no

Reagovat
Counter

Oproti loňsku zlepšení o dva góly

Reagovat
Golasso

Reagovat
Taiger

Já nevím, tebe to už nesere? Mě přejde, že všechny prohry přijímáš úplně, jakoby se nechumelilo, já chápu, že prostě ty roky už nás celkem vycvičily, ale prostě, enough is enough, chápeš

Reagovat
Taiger

Mně přijde*

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš nechápu, jak může někoho srát prohra na Anfieldu. Vždyť ten tým je úplně někde jinde.

Reagovat
Counter

Reagovat
Golasso

Jako mě sere každá prohra, ale že zrovna po takovém zápase se tu někteří mají potřebu projevovat jako úplní frustráti, to fakt nepochopím.

Reagovat
aramaki

Reagovat
smazaný uživatel

Me sere kazda prohra. Nemam rad tuhle porazeneckou mentalitu, ve ktere jsme jako narod mistri

Reagovat
smazaný uživatel

To není o žádné mentalitě, je to jednoduše o tom, že v takovém zápase jsme mohli maximálně překvapit. Kdo čekal něco jiného, tak je naivní. Objektivní kvalita obou týmů není věc mentality.

Reagovat
Counter

Když dopředu vím, že prohrajeme 3:1, tak potom nebudu třískat pěstmi do stolu, že jsme prohráli 3:1.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Že jsme prohráli 3:1 na Liverpoolu mě fakt nesere no. A když jsme třeba prohráli naposledy - tzn. s Chelsea v EL, tak jsem takhle nereagoval.

Jsem rád, že to nebylo víc, to by nás akorát po dvou výhrách srazilo dolů. A nebýt zakončení Pepeho s Aubou, tak to dokonce mohlo být i lepší.

Reagovat
Golasso

Asi tak

Reagovat
Taiger

No a víš co, mě to sere. Zase nás srazily individuální chyby, mě vůbec nezajímá, že jsme první dva zápasy vyhrály, to vůbec nemění roli, navíc ani ta předvedená hra není nic extra, nemá to prostě žádnou kostru, Burnley a Newcastle jsme dali se štěstím a díky individuálním kvalitám, který jsme i dneska postrádali.

Suchý triko tam, suchý triko sem, se nedivím, že jsme všem pro smích, když prohry bereš takhle, i když je to s Liverpoolem. "Mohlo, mohlo", všechno to je mohlo kdyby bla bla bla, kdyby nastoupil Chambers, třeba bychom remizovali? Emery má poslední rok, ten tým nemá absolutní kostru, styl, prostě to hrajeme přes individuality a jestli tě tyhle věci neserou, měl by ses dát na jinej sport, třeba si jít honit nad Jenkinsonem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Hele Liverpool na Anfieldu aktuálně vyhrál 11x v řadě za sebou, je to vítěz LM, loni v PL uhrál 96 bodů. Jestli jsi čekal, že tam s nima sehrajeme vyrovnanou partii, tak jsi naivka.

Jestli Emery letos nedá postup do LM, tak půjde. Jestli to dá, budu spokojený. Ten tým kostru

i styl má, nemůžu za to, že to odmítáš vidět a chybí ti trpělivost, aby sis frustrovaně vylíval srdíčko po první prohře sezony na fucking Anfieldu.

Reagovat
Taiger

Ty si děláš prdel ne? Si neviděl, jak s nima hrál Norwich? Dostal sice větší nálož, ale předvedl mnohem lepší týmovej výkon.

To si teda rád poslechnu, jakej je to styl? Nákop na Aubu s Lacou, ty už mají chemii, něco vymyslí?

Reagovat
Counter

Norwich dostal 4:0 za 30 minut. Pak Liverpool logicky povolil (jako s námi v posledních 15 minutách) a nechal je si hrát.

Kde vidíš nákopy na Aubu s Lacou, když z celé PL máme u výkopů od brány suverénně nejvíc rozehrávek po zemi? Emery chce hrát 4-2-3-1, kde dva středoví záložníci vykrývají prostory za beky, kteří sviští po lajnách dopředu, zatímco inverted wingers se zatahují do středu pole. Jestli to bude fungovat, nebo ne, se teprve uvidí, obzvláště po návratu Bellerína s Tierneym, ale je prostě hovadina tvrdit, že nemáme kostru.

Reagovat
Taiger

No tak, i ten Southamption s nima odehrál mnohem lepší partii, dokonce málem urval i plichtu.

Kde o tom mluvil, že tohle je ten styl? Protože tam není ani náznak toho, co si teď zmínil. Naše křídla se pohybují všude možně a že by naši střeďáci něco vykrávali? Meh

Reagovat
Counter

Southampton s nima hrál po Superpoháru a doma. Loni jsme s Liverpoolem doma předvedli jeden z nejlepších výkonů sezony.

Já ti jen říkám, že takhle chce Emery hrát. Dneska to bylo něco jiného, byli jsme daleko zataženější a hráli čistě na brejky s Pepem a Aubou, ale proti Newcastlu a Burnley to tak vypadalo a v dalších zápasech to očekávám jakbysmet.

Reagovat
smazaný uživatel

Pockat tak zrovna dneska neprislo po zemi skoro nic kloudneho a vse bylo ve stylu mrdni to dopredu, Pepe je rychlej a Auba taky...ten kombinacni fotbal je fakt zalozeny na individualitach, tym postrada kvalitni zalohu, a proto to vypada, jak to vypada. Jediny Ceballos snese meritko

Reagovat
Kixi Syhimour

97

Reagovat
Counter

dokonce

Reagovat
Hachim Mastour

Ja si myslím, že Emery odíde až na konci zmluvy ak nedáme tento ani budúci rok LM.

Reagovat
Counter

https://www.thetimes.co.uk/article/arsenal-have-break-clause-in-unai-emery-contract-b7dw7hwjh

Jestli Emery nedá LM, tak půjde už letos a ani nebude třeba ho vyplácet.

Reagovat
Hachim Mastour

Aha Ak nemusíme nič platiť tak potom asi pôjde už tento rok ak sa to poserie. Ale ajtak si myslím, že vedenie ho proste podrží a prípadne odíde až tretí rok.

Reagovat
Counter

Podle mě ne, tohle už není jak za Gazidise/Wengera ve stylu "ještě rok počkáme, ono se to nějak vyvrbí". Přešli jsme na nový model vedení klubu, za skladbu týmu je zodpovědný Edu a trenér je jen od toho, aby koučoval a v dalších záležitostech byl akorát poradní hlas.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
spider_8

A taky teď máte výrazně lepší kádr než United s Chelsea, takže nepostup do LM by bylo vyloženě nenaplnění jeho potenciálu.

Reagovat
Counter

Výrazně ne, ale rozhodně ho nemáme horší, abychom kvůli tomu skončili za nimi.

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
masly008

tak to jsem v kosočtverci.chci ať emery odejde,ale chci i ať jsme v LM.

Reagovat
Hachim Mastour

Ak budeme stagnovať na 3.-4. miestach tak Emery pôjde.

Reagovat
Counter

Jestli dá LM, tak podle mě ten třetí rok dostane, ale očekávání pak zase budou o kousek výš, a když jim nedostojí, prodloužení smlouvy se dočkat nemusí.

Reagovat
Golasso

Reagovat
aramaki

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

S týmto kádrom by ma to celkom sralo.

Leno

AMN, Sokratis, Luiz, Monreal

Torreira, Willock, Ceballos

Pepe,Lacazette,Auba

Alebo kľudne Pepe ako žolík a do stredu Xhaka / Guendo, ale tak, Emery to posral, ja som rád.

Reagovat
Taiger

Reagovat
Counter

Nemyslím si, že by tahle sestava uhrála lepší výsledek.

Reagovat
Taiger

No víš, Torreira nám ten lepší výsledek i vystřílel za pár minut, jak by to asi vypadalo, kdyby hrál ten zápas celej.

Reagovat
LGT

Torreira pobyl na hřišti cca 30 minut a za tu dobu bylo skóre 1:0 pro Arsenal. Kdyby tedy hrál od začátku, tak jste vyhráli 3:0, to je snad jasný, ne? Zavolej to Emerymu, ať pro příště ví.

Reagovat
Taiger

To jsem přesně řekl.

Reagovat
smazaný uživatel

ale torreira fakt musí hrávat v základu, ne kvůli gólu

Reagovat
adoxx

Reagovat
Golasso

Reagovat
Taiger

kuř víc cunterovi

Reagovat
Golasso

Jen obdivuji jeho zápal, že vydrží diskutovat s takovým frustrátem, jako jsi ty. Jo, a má pravdu

Reagovat
aramaki

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Le Gunner

Hlavně konstruktivně a vždy má logickou odpověď.

Reagovat
Counter

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
aramaki

Reagovat
Counter

A víš o tom, že Torreira nastoupil v základní sestavě na Anfieldu loni a Firmino si tam s ním totálně vytřel zadek? Já ho mám rád, čekal jsem ho dneska v základu a slibuju si od něj u nás úspěšnou kariéru, ale není to sakra žádný superman, který na svých bedrech udrží celý útok LFC.

Reagovat
adoxx

Což ale nic nemění na tom, že prostě měl být v základu místo Guendouziho, kterej toho dneska moc dobrýho fakt neukázal

Reagovat
Taiger

Reagovat
masly008

* Xhaky

Reagovat
Counter

Nechápu, co máte všichni proti Guendouzimu, vždyť hrál solidně.

Reagovat
merlick

**ktory toho nikdy moc neukazal

Reagovat
Taiger

Takže to znamená, že by takhle hrál i dnes? Proč experimentoval s Willockem a Guendouzim, když ti dva na to kvalitu nemají (Willock možná jo časem). Torreira je bojovník a je to náš nejlepší def mid, je demence, že nehrál.

Reagovat
masly008

Willock je zatím náš nejlepší střeďák a ty napíšeš že na to nemá?vždť je už teď lepší než všichni ostatní krom Torreiry.

Reagovat
Nikikrew

V pocte golov ano, vo vykone ani nie. Opat dalsia sracka bohuzial, prvy polcas nas bili ako zito

Reagovat
oddy

Reagovat
Counter

Já s tím prvním poločasem neměl větší problém, pohlíželi bychom na něj úplně jinak, kdyby Auba nebo Pepe proměnili svoje šance. Daleko horší byl nástup do druhého poločasu, kde si nás Salah povodil jak malé děti a bylo hotovo.

Reagovat
Nikikrew

Povedzme si uprimne, ze sancu Auby nam Liverpool daroval a Pepeho beriem, ale to bola skor individualna zalezitost.

Ale ano, bol to urcite lepsi polcas ako predosle zapasy ale ten tlak bol enormny a my sme sa z toho nevedeli vobec dostat. Bola to len otazka casu, kedy padne gol a budem radi iba za ten jeden

Reagovat
masly008

a co ta druhá tutule Auby?

Reagovat
Nikikrew

V prvom polcase? Neviem ktoru teda mas na mysli

Reagovat
avicii

Paráda začiatok druhého polčasu bol super tam sme Arsenal zmietli.. Potom tempo ustálo, škoda toho golu, pre Arsenal dobre ze zase nedostali klepec....

Reagovat
smazaný uživatel

posledne dve striedania boli super a po nich to uz slo. skoda ze neprisli o dost skor alebo sme tak nehrali od zaciatku. len netreba byt posraty. svet patri tim, co sa neposeru. unaiovi svet patrit nikdy nebude

a dalsi zapas dufam chambers miesto luiza.

Reagovat
Counter

Ty bys chtěl hrát na Anfeldu plnohodnotně otevřenou partii? A čekal bys lepší výsledek než tenhle?

Reagovat
smazaný uživatel

stacili by mi tie striedania o 20 minut skor. prehravame 3-0 a urobime defenzivne striedanie? emery je nudny pragmatik, ktoremu to nevychadza

Reagovat
Counter

V tu chvíli to asi chtěl stabilizovat, protože jsme se rozpadli jak domeček z karet a Liverpool byl při chuti. Taky by se mi líbilo, kdyby Lacazetta poslal na hřiště dřív, ale nemíním ho kvůli tomu hejtit do morku kostí.

Reagovat
smazaný uživatel

lenze nejde len o dnes

btw ked moze super fungovat mane-firmino-salah na emirates preco by nemohlo laca-auba-pepe na enfielde? ten utok ma (takmer) podobnu kvalitu

Reagovat
smazaný uživatel

* anfielde

Reagovat
Taiger

Reagovat
Counter

Zaprvé, vážně jim to super fungovalo na Emirates, když jsme tam hráli 1:1? Zadruhé, nemáme Van Dijka. Zatřetí, ta jejich trojka pracuje parádním způsobem i dozadu, mají výborné napadání, spoustu toho oddřou. Tohle u nás splňuje max. Laca. Uvidíme, jestli něčeho bude schopný i Pepe, zatím na to nevypadá. Začtvrté, jsou sehraní, ví o sobě poslepu, protože už spolu hrají několik let. Auba, Laca a Pepe spolu ještě neodehráli ani jeden celý zápas.

Reagovat
aramaki

tiež som sklamaný, čakal / dúfal som v iný výsledok a pri troške šťastia to mohlo dopadnúť inak. Ale Reds v podstate zaslúžene. Čudujem sa len, že tu musíš dokola vysvetľovať tieto podľa mňa jasné veci, ako že Laca-Pepe-Auba nemôžu byť zohratí rovnako ako Salah-Firmino-Mane, keďže spolu neodohrali zatiaľ ani jeden komplet zápas.

Reagovat
Counter

Reagovat
Svatej

Da se to

Reagovat
masly008

já bych chtěl někdy vidět 4-2-3-1 s mesutem a rychlýma křídlama

Reagovat
Counter

Věřím, že se toho dočkáme.

Reagovat
masly008

snad né jenom v EL

Reagovat
Counter

Všechno nasvědčuje tomu, že Emery chce letos hrát ofenzivněji než loni, jen se toho teda nedočkáme na Anfieldu.

Reagovat
merlick

emery da pod nich ale 4x Guendouziho

Reagovat
Luc-Luc

Nakonec v klidu odehrany zapas a zaslouzena vyhra, od Arsenalu jsem cekal o dost vic...skoda toho inkasovaneho golu, s nulou pro Adriana by to bylo lepsi, i kdyz s tou strelou nic delat nemohl, slabsi mi prisel Mane dnes, naopak Salah vynikajici...nechapu stridani Lallany, ten by mel byt uz na odchodu a mel by hravat spis Shaq, aby se do toho dostal

Reagovat
avicii

Shaq už asi odpísaný ..predat keď budeme môcť kúpiť náhradu - ostré krídlo

Reagovat
Luc-Luc

jj, vypada to tak, je to skoda, dobrej hrac to je

Reagovat
Kixi Syhimour

, snad to má nějaká logický důvod

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
LGT

Perfektní výkon. Škoda, že nešel v létě Pepe k nám, u nás by dost kraloval, super hráč. A mohl se pustit Shaq, kterého Klopp asi fakt totálně odepsal.

Reagovat
avicii

Takto to nejak budeme musieť poriešiť

Reagovat
smazaný uživatel

prijde mi to jako uplne stejne jako minuly rok. akorat ten prubeh je opacny, tam jsme ten naraz na realitu meli hned na zacatku (city) a haluzacke vyhry prisly az pote...

po roce bych cekal, ze uz se bude hra nejak profilovat, ale spis mi to prijde, ze slabe prehravame ojedinelymi akcemi, kdy se projevi vyssi kvalita a proti silnym jedem vylozene, jak se postesti. pripravujem se na soupere (i kdyz ne moc uspesne) nez, ze bychom tam prijeli hrat nas fotbal..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kincl

Prostě už nejste ten TOP tým který by měl týmům jako Liverpool nebo City stát v cestě za titulem nebo který by jim to měl komplikovat tak co jsi čekal :)

Reagovat
smazaný uživatel

Ten system u Liverpoolu jde paradne videt, kdezto my to vetsinou urvem individualni kvalitou. Klopp je pan no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Vždyť ten tým je úplně nový, dneska v základní sestavě nastoupily tři letní posily + Willock. Je jasné, že to nebude z fleku fungovat jako dobře namazaný stroj.

Pod Wengerem jsme přijížděli hrát náš fotbal a výsledky to přinášelo ještě horší.

Reagovat
Taiger

Emery měl celou minulou sezónu, aby ten tým nějak zformuloval a dal mu nějakou tvář, ale ne. Tuhle sezónu na to má jak dlouho? Však 80% týmu je zachován, vše jde na jeho triko.

Reagovat
smazaný uživatel

A Kloppovi, nad kterým všichni masturbují, to trvalo jak dlouho, než ze svého týmu udělal tento stroj? Rok? Nemyslím si

Reagovat
Bandita_Harry

no nie, ale tahal Liverpool z vacsich sraciek a zmenu a progress bolo vidiet okamzite a kontinualne

Reagovat
Counter

Myslím, že to je docela srovnatelné. Ale Klopp je samozřejmě kvalitnější manažer a Liverpool za jeho éry výborně nakoupil, Arsenalu bude trvat delší dobu, než se takhle vyšvihne - jestli vůbec.

Reagovat
Bandita_Harry

Tak ako som písal nižšie anglické tímy na tom neboli moc dobre v tej dobe vďaka čomu vyhral aj Leicester titul tak kvalitné tímy ako sú teraz LFC a City v tej dobe v lige neboli aj spurs sú silnejší...

Reagovat
Counter

Reagovat
Muffi

Jeden přestupák.

Když máš v týmu jedno křídlo, kterým je Ibe a nejdražší nákup je Benteke, stěží s tím něco svede i Klopp.

Reagovat
Counter

Emery měl celou minulou sezonu, aby s kádrem ne úplně dle svých představ uhrál LM. Lepil to, jak se dalo, nakonec mu to těsně nevyšlo. Letos už má kádr dle svých představ a čekám, že předváděná hry i výsledky budou lepší. Když ne, po sezoně končí.

Reagovat
aramaki

Reagovat
smazaný uživatel

Argumenty Wengerom

Reagovat
Taiger

Dělá, jakoby Emery u nás trénoval měsíc. "Tým je úplně nový"

Reagovat
Counter

Luiz, Ceballos a Pepe jsou úplně noví, Willock pravidelně nastupuje až od letošní sezony. To máš čtyři hráče z jedenácti, docela dost, ne?

Reagovat
Taiger

Ale tým hraje stále stejně, nevidím v tom progress. 7/11 je stále většina, skoro 2/3, navíc Luiz už by měl bejt zkušenej na to, aby po tom, co hraje nějakej ten den v PL a né, že nám zkurví zápas, či? Nebo budeme čekat, až si hezky sedne s týmem?

Reagovat
Counter

Čtyři noví hráči základní sestavy je velký zásah, nechápu, jak o tom můžeme vůbec diskutovat. Pokud se žádný progres nedostaví ani v příštích měsících, tak budu k Emerymu taky kritický, ale abych začínal už v srpnu po prohře na Anfieldu, to po mně fakt nechtějte.

Reagovat
PP

Reagovat
aramaki

Reagovat
Golasso

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
J0EL

Reagovat
Hyrax

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
adoxx

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

takze ten minuly rok byl vlastne k nicemu, kdyz se dovedly 4 novy hraci? ja jen pisu, ze mi to pripada strasne podobne jako minuly rok, pokrok nic moc

a wengera nikde neobhajuju, ten jeho nesystem byl duvod, proc jsem chtel aby odesel, aby prisel trener, co da tymu tvar.

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak hrály se 3 zápasy

Reagovat
smazaný uživatel

nj, ale drzel jsem se, chtel jsem neco podobneho psat, uz obe predchozi kola

Reagovat
Kixi Syhimour

Ok, jako chápu, že to může být podobné, ale když ty posily začnou fakt pravidelně hrát, třeba se obraz změní

Reagovat
Counter

Jde mi jen o to, že ti čtyři noví hráči se taky musí zapracovat. Zatím tam ten pokrok taky moc nevidím, ale přijde mi to na konečné soudy pořád předčasné.

Reagovat
smazaný uživatel

akorat by me zajimalo, do ceho se to maji zapracovat

ale tak je jasne, ze to neni jednoduche, vsak se s timto potyka prakticky kazdy tym az na vyjimky, ktere zrovna vladnou, nebo uplne vyjimky (nagelsmannuv hoffenheim treba, uvidime, jedtli to byla nahoda, nebo navaze v lipsku)

spis si rikam, jestli to doufani v lepsi zitrky ma realny zaklad, nemam pocit, ze v seville by mel nejaky stabilni styl, kterym se vyznacoval, ale nesledoval jsem je v lize, takze nevim..

Reagovat
Counter

Sevilla svůj styl měla, jinak by nevyhrála EL třikrát po sobě.

Reagovat
masly008

ano měla tak jako Emery,vždy se přizpůsobit soupeři.

Reagovat
smazaný uživatel

tak Zidane vyhral 3x dokonce LM a presto, no nevim

Reagovat
Counter

Zidane se svůj trenérský styl naučil od Ancelottiho.

Reagovat
Le Gunner

Tvl tak manažeři se zapíšou do historie týmů a soutěží opakovanými výhrami a tady někdo bude diskutovat nad tím, jestli mají styl nebo ne... I kdyby ten tým neměl styl a byl postavený "na individualitách a přizpůsobení se soupeři", přičemž měl na kontě tři trofeje že tří sezón... Jsem spokojen.

Reagovat
smazaný uživatel

ok, ale me tak nejak vubec nezajima s cim jsi spokojen...

Reagovat
Le Gunner

Aspoň to víš a můžeš se inspirovat.

Reagovat
masly008

ale právě že AW tomu týmu dal jasnou tvář.Sice z toho nebyly výsledky ale věděl jsi že se budeme snažit hrát technický fotbal.Teď víš že vlastně nic nevíš a vypadá to že ani Emery neví.

Reagovat
Heisenberg

Rozhodně ne poslední sezonu, tam jsme tvář žádnou neměli. Venku jsme dostali od kohokoliv a doma to uhrávali na individuální kvalitu, něco podobnýho jako pod Emerym loni na jaře.

Reagovat
masly008

ano budeme celých 20 let AW hodnotit dle poslední sezony

Reagovat
Heisenberg

Takže mám Emeryho porovnávat s Wengerem z unbeaten sezony? Jasně že se porovnává poslední trenér s předchozím trenérem v posledních letech. A za AW by to loni ani letos lepší nebylo, protože jsme tvář a techniku v posledních letech pod ním ztratili.

Úspěchy a zásluhy pro klub mu nikdo nebere, jen se srovnává jeho styl v posledních letech a styl Emeryho.

Reagovat
smazaný uživatel

vedeli jsme tak max, ze se to "nejak" budem snazit dostat na utocnou polovinu, predame to kreativnim hracum a budem cekat, ze si nejak narazime super kombinaci prehustenym stredem, obcas to vyjde, obcas ne

Reagovat
masly008

ne,věděli jsme že hrajeme technický fotbal se spoustou přihrávek a krásných kombinačních golů.tak lehce se zapomíná a každy si vzpomene jen na poslední cca 2 roky co?

Reagovat
aramaki

Reagovat
smazaný uživatel

jasne. ono to totiz neni nikdy, tak ze se naopak vzpomina hlavne na to dobre ze..

Reagovat
Acquanni

Ale nemůžeš brát, jak se hrálo 5-10 nebo víc let zpátky. Tohle není na kritiku AW, ale spíše obhajobu Emeryho a samozřejmě musíš porovnávat podobné, blízké období obou dvou. Faktem je, že Arsene poslední dvě sezony taky nevěděl co vůbec chce hrát, ten tým tvář neměl. To, že tvář takových unbeaten si budeme pamatovat všichni s tímhle srovnáním s Emerym nemá co dělat.

Reagovat
masly008

Tak fajn.A jakou jako má tvář teďka?Ještě horší než poslední 2 sezony pod AW a ro má dle mě lepší tým.

Reagovat
Acquanni

Ale já reaguji na ten guláš, co tady mícháš, řeší se Emery, logicky se srovnává se svým předchůdcem a ty se nasíráš jako by tu všichni plivali na Wengera. Ale tak to není, řeší se hlavně to, že Emery Tu tvar týmu nevzal, ta prostě zmizela ještě před ním.

Reagovat
masly008

řeší se to že Emery žádnou tvář týmu nedal.

Reagovat
Acquanni

Ano, ale ty se tu osočuješ když někdo připomene, že ten tým naprosto ztratil tvář už pod Arsenem, což je prostě fakt. To říkám jako člověk, který má Arsena rád, ten člověk byl revolucionář a dokázal neskutečné věci.

Reagovat
Kincl

To je taková krása sledovat výsledky Arsenalu a United :D

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
smazaný uživatel

Jak byl Liverpool jeden cas nas oblibeny souper, tak ted se to obratilo

Takto zneuctit ty krasne dresy... Snad v nich budem hrat co nejcasteji, bo jsou krasne!

Dneska celkem prokauc Emeryho. Strasne naivni predstava, ze nam tam neco nespadne

a Liverpool nam cely cas bude zrat to prekopavani stredu. Prvni polocas to jeste jakz takz vychazelo, ale jen diky invividualni kvalite Pepeho. Bylo jasne, ze cely zapas to zrat nebudou a zacnou si to vic hlidat. Willock s Guendouzim fajn, ale dneska mel byt v zakladu urcite Torreira.

Sice zahral jen nejakych 30 minut, ale predvedl se super, tak snad zase zacne hravat zaklad.

Pro Ceballosa s Pepem dobra skola PL dneska. Kopaci z Burnley nejsou moc meritko, sorry.

Vicemene je to povinna prohra, tam body neposbira moc tymu. Kdyz se vyhraje NLD, tak se dnesni prohra rychle zapomene

Reagovat
mr.Silver

Dneska zase chyby Emeryho, za stavu 2:0 tam mel hned pustit Lacu a Torreiru, po jejich prichodu to vypadalo lepe, Lucas to uklidnil, no ale uz se taky Liverpool nikam nehnal. Sere me ta rozehravka od brany, ale asi si na to budu muset zvyknout.

V rijnu to zase vsechno bude vypadat jinak, az se vrati Bellerin a Tierney, nasi beci byli dnes podle me uplne mimo.

Nebyl to trapas, ale ani to nebyla zadna slava. Snad zahrajem pristi tyden lepe.

Reagovat
13

až se Arsenal zbaví těch dvou vlasáčů, možná to bude k něčemu vypadat.

Reagovat
Taiger

Aspoň že někdo vidí, že Guendo je naprosto k ničemu

Reagovat
smazaný uživatel

ja si myslim, ze je a bude nadpriemerny hrac, ale nikdy nebude top

Reagovat
masly008

a kolik myslíš že po světě běhá top hráčů co stáli 8 mega v dneění době?

Reagovat
pobody's nerfect

Robertson

Reagovat
smazaný uživatel

Dele Alli, Eric Dier

Reagovat
masly008

Dier

Reagovat
Hokaido

Ať ho máš rád nebo ne, tak je to slušnej bargain.

Reagovat
masly008

Tak ale on nahoře píše o top hráči a to fakt Dier není ani omylem.Už to že jsem přešel Aliho je dost.

Reagovat
Pato44

Dier mi teda prijde jako absolutne votresnej hrac. Sice na Totac nekoukam tak casto, ale kdyz se divam a on nastoupi, tak to fakt stoji za to. Nechapu, co tam dela nebo nechapu, jaky mam stesti na ty jeho shit vykony.

Reagovat
icemike

Na sedláka mi přijde celkem předražený

Reagovat
Svatej

vždyt je to totální poleno..

Reagovat
adoxx

Reagovat
smazaný uživatel

A až Emery nájde stratené gule...

No, ešte by som ho neodpisoval, ten tím si musí sadnúť, ale aj tak si kritiku za dnešné posratie už pred zápasom, zaslúži.

Reagovat
Counter

Guendouzi je dobrý.

Reagovat
Taiger

Asi jako Iwobi s Jenkem?

Reagovat
masly008

však nepíše top.A Iwobi je dobrý.

Reagovat
Counter

Jenkinson na to nikdy neměl, oblíbený je z jiného důvodu. Iwobiho a Guendouziho si klidně tupě hejtuj dál, když mermomocí tolik nějakého fackovacího panáka potřebuješ.

Reagovat
masly008

taky to nechápu a přitom se sám nabízí Xhaka že?

Reagovat
Counter

Zrovna Xhaku má Taiger rád. Buď u něj udělá u-turn, nebo si holt musí najít jinou oběť.

Reagovat
Mastný Chobot

Lol

Reagovat
adoxx

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

Mně se nelíbí jeho styl, neni ani poradne do utoku ani do obrany

Reagovat
Counter

https://twitter.com/Stillberto/status/1163809199173840901

https://twitter.com/CrabStats/status/1136001593239789568

https://twitter.com/StatmanDave/status/1133368302590410752

https://twitter.com/jamesbenge/status/1125334721238634497

A styl vašich záložníků se ti líbí? Nevidím třeba velký rozdíl mezi Guendouzim a Hendersonem, akorát že Guendouzi má 20 roků a nevím o nikom v jeho věku, kdo na jeho postu předvádí lepší výkony.

Reagovat
13

Fajn, že se ptáš - nelíbí. Konkrétně Henderson mi pije krev neustále, ale holt asi u něj hraje roli i pozice mimo hřiště. Doufám, že do budoucna Keita/Ox Hendersona ze základu vyšoupnou.

Statistiky nejsou všechno bohužel, ty měl dobré sem tam i Leiva.

Reagovat
Counter

Tobě Hendo neustále pije krev a Klopp ho přesto neustále nasazuje. Divné, ne?

Reagovat
13

Je tu určitá šance, že tomu Klopp líp rozumí, to je fakt.

Mně stejně ale nikdo nevymluví, že Hendo pořád hraje aby neztratil respekt v kabině, nehrající kapitán by nefungoval.

Reagovat
Counter

U nás je to dlouholetá tradice

Reagovat
fenixLFC

Pri vsetkej ucte a hejtu na henda moze guendouzi lestit hendovi jopacky

Reagovat
masly008

zase na druhou stranu hrál hendo ve 20 v sunderlandu a leštil kopačky celé PL že? Tak uvidíme kde to Guendo dotáhne,ale už teď není o moc horší než on a to je hendo na vrcholu své kariéry.

Reagovat
Counter

Jde o to, že má 20 roků.

Reagovat
13

Tak při vší úctě ke Guendouzimu, nějakej Wilshere u vás kdysi dávno hrával podobný post a v ještě mladším věku si to dával víc. Já v Guendouzim potenciál nevidím, další roky ukážou kdo má pravdu.

Reagovat
fenixLFC

To je ale uplne jedno. Jeho najcastehsia obhajoba je to ze je mlady. A? Proste obhajovat jeho zaklad tym ze je mlady je nonsens

Reagovat
Counter

Tak já jsem spokojený s tím jak hraje a do základní sestavy bych ho momentálně sám stavěl. To, že má 20 roků, je akorát přidaná hodnota, která svědčí o tom, jak velký je to talent.

Reagovat
fenixLFC

Kopacky

Reagovat
masly008

emry zase takové vlasy nemá

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba zase úžasné výkon, co?

Reagovat
smazaný uživatel

Zdravim. Nevite nekdo, zda je nekde v TV tydenni review vsech zapasu kola PL? Minulou sezonu to davali mam dojem na CT4 v utery, ted to nejak nevidim. Tak zda to jeste vysilaji? Diky moc

Reagovat
PP

Bohužel nebo snad bohudík jsem zápas neviděl. Jako jeden z mála jsem nebyl nadšený z příchodu Luize, vzal jsem ho na milost jen kvůli oslabení letošní Chelsea a slušné ceny. Ale jak vidím, tak k loňské Mustafince se přidala Luizovina hned na začátku..

Reagovat
hitZor

Oslabení Chelsea?

Reagovat
Nikikrew

Povinna prehra na Anfielde - checked

Velka bieda, ti ktori sa utesuju ze bol rozdiel iba 2 golovy by sa mali akosi spamatat komu vlastne fandia.

Nejde ani o ten vysledok ale opat o tu hru. Ano viem, je to maxi tazke hrat na Anfielde ale co sme stvarali prvy polcas po tych krajoch, nechapem. Chcel by som naozaj vidiet statistiku centier od Robertsona a TAA, ich bolo neurekom a aj stastim sme ich odkopavali/hlavickovali ako sa len dalo. Tuto nemozem nic vycitat AMN alebo Monrealovi, sam hravam na kraji a bez podpory zalohy / kridla sa to naozaj neda.

Hype okolo Ceballosa som uz dnes spominal. Som z jeho hostovania nadseny ale dnes bol nulovy. Hned v prvej minute ho doslapol Henderson a na svoje bycikle mohol rychlo zabudnut. Slabota. Moze mi niekto vysvetlit co dnes Guendo dal dnes nasej hre? Ja od zaloznika vyzadujem niekedy aj loptu za obranu, prekonanie stredovej linie a nie len stale hrat dozadu pretoze je pod tlakom. Tej hre naozaj nic nedal, pruser to ale nebol. Willock dnes solidny ale poriadne som ho ani neviel, az na jednu peknu akciu.

Hra mohla byt uplne ina, kebyze Pepe premeni svoj najazd, skoda ale on dnes moze byt spokojny s vykonom, rovnako ako Sokratis. Luiz dnes docela dement, ako moze hento spravit tak skuseny stoper, omg.

Emery sa fakt asi posral pred zapasom, rozostavenie podla mna nie najlepsie riesenie, absencia Torreiry a Lacca docela nerozumiem, resp. hned po 2 goly mal reagovat.

Nic ine sa nedalo ani cakat, hrame o top4 a s tymto som ratal. Ak vyhrame nad Spuds, zabudnem na tento vysledok polahky

Reagovat
Taiger

Tak tak, první věta tuplem

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Side

Reagovat
kuRRri

pred dovolenou jsem todle nemusel videt :D ... davam si otazku jestli Luiz vubec chce za nas hrat nebo ne, protoze mi prijde mrtvej bez energie a jeste udela klukovsky chyby. Krajni obranci no :D Nacho je dric , ale proti lepsim uz to neni ono. Maitland Niles tomu obcas prekazi i balon . Guendouzi co na nem vischni vidi? Stale tomu klukovi neumim prijit na chut. Jak si jde ke stoperum pro balon , tak cekam kdy z toho bude gol. Nastesti je zapasu stale dost a byly tam i plusy, tak hlavy hore a jede se dal .

Reagovat
Hachim Mastour

Luiz sa nezabudol usmiať pri penalte.

Reagovat
masly008

Guendo si tam prostě má chodit tak jako Xhaka, na tom je založena Emeryho rozehrávka, s tím nic neuděláš.Co na něm kdo vidí? že ve 20 v PL je schopen vyvést míč středem hřiště a pak ho dát kreativnějším hráčům,že se nesnaží za každou cenu něco vymyslet on.Má tam svou roli a tu plní na svůj věk dobře.

Za mě je Willock ještě lepší už teď třeba ale je jiný.

Spíš třeba já nechápu kdo co vidí na Xhakovi.

Reagovat
kuRRri

Rozehravka OK , ale i tech ztrat okolo pulky je strasne moc . No nebudu ho hejtit uz :D pac ho fakt nemusim. Xhaka ma excelentni dlouhy pasy to jo , ale celkove taky nic moc hlavne proti lepsim souperum i rychlostne moc nedava , Jsem zvedavy na celou sezonu .. nejak to prezit a posilit zadni rady.

Reagovat
Euphael

Snad spadne ten overhype okolo Ceballose

Reagovat
Hachim Mastour

wtf veď sme hrali úplný betón, čo si od neho čakal tento zápas..

Reagovat
Euphael

neverim mu, ze z neho nebude druhy ezil

Reagovat
Hachim Mastour

druhý santi

Reagovat
Trand

To snad nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

až na to, že Ceballos po sezoně odejde, tak to ani nestihne

Reagovat
mimi_united

Celý čas sme ich drvili a oni vyťažili z minima maximum

Prístup je ale pozitívny. Hráči sa snažia, hra má hlavu a pätu, stačí prelomiť tú smolu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

Reagovat
Infernoqt

Na šance to skončilo 3:3, když počítám i tu naši penaltu. Remíza by byla zasloužená. To ale je v tomhle typu utkání jedno. Víme, kde budeme mít potíže, a také víme, že pokud se nestane zázrak, tak se z nich nedostaneme. Prostě další tragická sezona s válkou kriplů a doufáním, že urveme 4. místo, aby konečně příští léto přišly pořádné posily.

Reagovat
iamek

Po tomhle si nedovedu představit čtvrtý flek. A to chování Pogby po zápase u saten, taky nic moc.

Reagovat
Infernoqt

On zase ten Arsenal nehraje bůhvíjaký fotbal. Když opomenu tu první trojku (City, Live, Spurs), tak prostě o ten čtvrtý flek se musíme porvat zuby nehty. Nepočítám, že vyhrajeme EL, ale hádám, že Chelsea a Arsenal taky srazí nějaká marodka a špatné výsledky. Mě spíš sere, že Olé vyhrál nějak 3 z posledních 18 soutěžních zápasů a nedokáže se přizpůsobit průběhu ani stylu utkání. A Pogbův problém vidím nejvíc v tom, že si to nemá s kým sklepnout (s nějakým kvalitním AM). Není to čistě DM, ale hlavní důvod, proč se furt rozhlíží, je ten, že to nemá komu dát, než je na hřišti najde. Víc než jeho chyba mi vadí to Lindelofovo podbíhání.

Reagovat
Busby babes

o co slo? me zklamalo ze po zapase zustal jen James, Maguire a AWB...

Reagovat
iamek

Hraci vycházeli z kabin. Někdo se fotil, podepisoval nebo aspoň mavnul a poděkoval. Pogba šel s pritelkyni a asi čtyřma cernochama, nechal si přistavit, co nejblíže auto a odjel. Bez nějakého zájmu a vysmaty. James chudák se tam pak omlouval a rikal, ze budou tvrdé makat.

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
oli9

ale jo já doufám, že ve vedení i trenérském štábu mají stejný názor jako ty a žádná změna nepřijde ještě pár let

Reagovat
Trand

Vypadalo to asi tak, jak se dalo čekat. Ačkoliv jsem byl před zápasem nespokojený s Willockem, myslel jsem si, že budeme hořet víc, prohráli jsme kvůli úplně blbejm chybám, tohle na něj vůbec nejde. Nečekal jsem, že vyhrajem, ale nedalo se na to moc dívat, začali jsme hrát až po tom, co Liverpool přestal. Naše jediný šance byly po chybě Adriana a pak hezkým protiútoku Pepeho, jinak tragédie.

Každopádně doufám, že Emery bude stavět to nejsilnější co bude mít k dispozici a ne nějaký podivný sestavy, Auba byl v tomhle rozestavení úplně zbytečnej a celkově mi to přišlo jako dost podivná sestava, záloha nám dopředu vůbec nefungovala jako celek.

Reagovat
Busby babes

za me trochu obrazek toho, co od sezony ocekavam. proti zalezlemu souperi to budeme mit tezky. bylo to videt proti Wolves i dneska. jak si pohlidaji Pogbu... zklamani z te utocne trojky. nezkouseli 1:1

skoro cely zapas, vsechno na jistotu.

CP chytre, navic promenili vsechno. to pak je tezky. chybi nam kreativita od vic hracu. a kdyz pak navic zahazujem penalty... skoda, ze Cahill nedostal cervenou. ta byla imho jasna.

btw. Mason, na kteryhk tady spousta lidi desne sazi, dnedka uplne mimo. coz pro me ok, jen fakt nema v tuhle chvili na to yby se od nej cekalo, ze bude plnohodnotnym clenem kadru... potrebuje cas

Reagovat
Busby babes

jka zklamani, iamek radsi sedel ve vipce nez aby sel na pivo mezi fans.

Reagovat
Counter

iamek buržoust

Reagovat
iamek

Přiznám se, ze jsem se docela opil . Ale nepiju už skoro, tak stačilo par vodek a bylo to. Naštěstí zápas jsem vnímal. Jinak raut a show před zápasem slušná no.

Reagovat
Busby babes

stejne si me nasral.

Reagovat
iamek

Mě děsí, ze Lingard v prvním poločase nezpracoval 3 lehké nahrávky. Tohle je šílené. Fans myslím už ho mají taky plné zuby. Jinak jsem přišel do vipka a borec, ze nemuzu mít kratasy. Tak mě poslal do megastore pro tepláky

Reagovat
Hokaido

Tvl iamek ve vipce United v teplákách.

Reagovat
iamek

Nejsou to klasické tepláky jak je známe u nás .

Reagovat
iamek

Od Pogby ve Skyboxu měl tepláky snad každý jeho kamos

Reagovat
Hokaido

No je, je pravda, že je to teď v modě. Na to si asi nikdy nezvyknu.

Reagovat
iamek

A hlavně 27 stupňů a slunko pralo solidně. Nic příjemného. Místo hezkých kratasu tam lidi nosí tepláky. Zajímal by mě ten důvod.

Reagovat
RadekVonCZE

Nová doba

Reagovat
C-M@ster

Tys byl ve VIPku na Old Trafford?

Reagovat
Busby babes

burzoust

Reagovat
wenca01

Ja chapu rozhorceni nekterejch nad predvedenou hrou na Alfieldu. Na druhou stranu nechapu, co jako cekate? Proti jednomu z nejlepsich tymu soucasnosti na jejich hristi? My proste nejsme na levelu Poolu ani City a jeste dlouho nebudeme. Verim ale, ze pod Emerym se tam muzeme dostat. Kdyz bysme to otevreli, dostaneme buro. Kdyz k tomu konecne pristoupime pragmaticky a zkusime hrat vic odzadu na ukor predvedeny hry, tak se vyhazuje Emery. Fakt tomu nerozumim, co vlastne chcete.

Ja nerikam, ze to dneska Emery takticky vymyslel uplne nejlip, absence Torreiry byla fakt divna. Ale porad si myslim, ze je pro nas zdaleka ta nejlepsi volba. Klopp to v Liverpoolu taky nevalcoval od prvni sezony.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Counter

Reagovat
Bandita_Harry

tazko to porovnavat v tej dobe fakt nebol v PL tim na urovni na akej je Liverpool a City teraz o com svedci aj titul Leicestru, a dalsie faktory, pre Arsenal by mala byt tato prehra prijatelna, dolezite body su niekde inde a treba ich zbierat

Reagovat
wenca01

Jen jeste maly statisticky okynko. V prvni sezone, kdy nastoupil Klopp (a odkoucoval v ni jen 29 zapasu), ziskal 49b se skore 55:40. Ziskal 11b se skore 12:7 proti tymum z prvni ctyrky. Prumerne ziskal 1,689b na zapas, vstrelil 1,895g na zapas, obdrzel 1,379.

Ve svy prvni cely sezone to bylo 76b se skore 78:42. Proti BF ziskal zase 11b ae skore 8:4. 2 body na zapas, 2,052 vstreleny goly a 1,105 obdrzenych.

Emery ziskal 73b se skore 73:51. Proti BF 8b se skore 12:16. 1,921 b na zapas i vstrelenych golu, 1,342 obdrzenych.

Vim, ze to nektery z vas vyhejtite, ale Emery si vede dost podobne jako Klopp a taky si pamatuju, ze po druhy sezone se objevovaly nazory, ze Klopp ma skoncit. Jestli letos Emery neudela LM, tal by mel asi jit. Ale rozhodne to neni zadnej nymand.

Reagovat
fenixLFC

Az na to ze klopp zhruba od 1/4 finale sa sustredil na EL a tak tie xostavy vyzerali. Emeey hral naplno aj o top4

Reagovat
wenca01

A co to na veci meni? Bavim se o vysledcich v PL, to jestli se Klopp rozhodl soustredit se na EL a vypustit PL je jenom jeho problem, jak tu strategii nastavil. Omlouvat to tim, ze mohl bejt v lize lepsi, ale soustredil se na jinou soutez, je fail. Sorryjako.

Reagovat
fenixLFC

Ked chces porovnavat, musis brat do uvahy aj kontext, nie ze si vypichnes par cisel a podla tych ides. Klopp prisiel pocas rozbehnutej sezony dva dni pred zapasom a bez posil. Uhral dve finale kde cestou vyradil united dortmund a villarral. Emery dorazil pred sezonou, dostal posily, letnu pripravu a uhral jedno finale. Takze nie emery nie je vobec podobny ako klopp a cim dlhsie je u vas, tym viac je ten rozdiel medzi nimi vidiet. Takze by ste sa mohli prestat pokusat o jeho obhajobu nejakou imaginarnou neuspesnou prvou sesonou kloppa

Reagovat
masly008

Nechápu jak je může někdo porovnávat.Emery je normální průměrák.

Reagovat
wenca01

Tak urcite

Reagovat
masly008

Tak já ti nevím.V LL nebyl ani jednou do 4 místa a to tam nemají žádnou top 6 ani top 4.

EL vyhrával v době kdy na ni každý větší tým sral.

V PSG udělal tituly,ale kdo je neudělal že?A to ještě dokázal i jednou nevyhrát což se za dobu šejků povedlo jen jemu a Carlovi.

V rusku úplně vyhořel.

Mi z toho fakt nevychází že by se mohl nebo vůbec měl porovnávat s Kloppem.

To fakt ne.

Reagovat
wenca01

V LL byl třikrat treti s Valencii.

V EL byly v semifinale v roce 2014 Sevilla, Valencia, Juventus a Benfica. V roce 2015 Sevilla, Dnepr, Fiorentina a Neapol. V roce 2016 Villareal, Liverpool, Sevilla a Sachtar. Jako neni uplnej top v Evrope, zas to nejsou uplny nymandi.

Ve Francii vyhral pet trofeji ze sesti moznejch, ano, jednou na ukor fantastickyho Monaka titul neobhajil. Kdyby nezkolabovali ve druhym zapase, mohli vyradit Barcu v LM.

Rusko mas pravdu, tam mu to nevyslo.

Mne z toho vychazi, ze to v klidu porovnat jde.

Reagovat
wenca01

O obhajobu imaginárni neuspesny sezony Kloppa se tu nikdo nesnazi. Ja pro nej mam velkej respekt. Trosku nechapu, jak se hned stavis do pozice ublizenyho a hrozne ho branis. Nikdo na nej neutoci. Ja jenom pro zajimavost vypichl par statistik. A rad bych vedel, v cem jsou podle tebe tak rozdilni. Diky. Ma tuhle sezonu, pokud neudela LM, mel by jit.

Reagovat
fenixLFC

Pretozd uz je to otravne ako cela obhajoba emeryho je kloppova prva sezona. Ten pritom v nej dopadol este lepsie nez emery a to benal letnu pripravu a posily. V com su odlisni? Klopp ma jednak za sebou jasne uspechy a ukazal ze je schopny viest velkoklub. Emery ked dosiel do psg tak dokazal nezvladnut asi najlahsiu vec v celom futbalovom svete. A najma pod kloppom po dvoch dnoch si videl co che hrat a tie vykony sa zlepsovali po kazdom zapase a kazdom obdobi. Co priniesol emery? Po celej sezone nevie co chce hrat, vonku hra hovno permanentne a spolieha na individjualny zablesk hviezdy. U emeryho sa vsetko obhajuje tym ze dosiel po dlhej vlade wengera. Ako dlho to budete obhajovat? Do tretieho trenera?

Reagovat
13

U Kloppa byla temer okamzite znat i zmenena atmosfera v klubu a herni projev byl za me tez lepsi nez pod BR, vyhazovalo ho mozna tak par dementu.

Reagovat
wenca01

Jo to urcite. Tohle mozna u Emeryho neni tak markantni, ale rekl bych, ze atmosfera v kabine je o neco lepsi. Ale tezko soudit. Kazdopadne tohle Klopp zvladl lip.

Reagovat
Muffi

Statistika z první sezony je fakt relevantní vzhledem k tomu, co měl k dispozici za kádr.

Vy jste neskuteční jantaři.

Reagovat
wenca01

Jasny, za to Emery mel vysperkovanej kadr bez jedinyho slabyho mista, ty jantare. Ja prece Kloppa nijak nekritizuju. Ten slabsi start je uplne jasnej. Musel poznat ligu, ten kadr, vstipit mu nejakej system a "vycistit" ho. To samy ceka Emeryho. Casu mel dost, privedl si svy hrace a ty problemy se sestavou relativne vyresil.

Reagovat
Cobra

"Klopp to v Liverpoolu taky nevalcoval od prvni sezony." Však Emery u vás taky není prvním rokem.

Reagovat
wenca01

Zacina druhou sezonu no.

Reagovat
tunkic

Reagovat
Fenri

Reagovat
merlick

cakame ze bude hrat nas najlepsi hrac, potom torreira, a chlapec co sa otaca vo vlastnej sestnastke 5x v zapase by nemusel hra, jeho lopty na 5 metrov moze rozdavat kludne aj arteta 40 rocny este. Too easy..

Reagovat
smazaný uživatel

Last win at Anfield: September 2012

Last away win vs a Big Six side: January 2015

Last win vs Liverpool: April 2015

Three long winless streaks continue for Arsenal. https://t.co/6vYRst0AS2

Reagovat
Trand

Tak tohle jde hlavně za Wengerem no, vždyť jsme dostali tolik debaklů od top týmů, že si je všechny ani už nepamatuju.

Reagovat
Counter

Tak ty si nepamatuješ skoro nic

Mě těch 8:2 na OT a 6:0 s Chelsea na Wengerův jubilejní 1000. zápas straší dodnes, to byly ty pravé trapasy, ne dnešních debilních 3:1 od Liverpoolu, který je o třídu lepší než ty tehdejší týmy, které nám pravidelně nakládaly.

Reagovat
Golasso

A mně se to už skoro povedlo vytěsnit... tak díky

Reagovat
Counter

Vůbec nejhorší je pro mě ale vzpomínka na finále ligového poháru s Birminghamem. Konečně po letech půstu trofej na dosah, proti nám otřesný soupeř, který tu sezonu sestoupil, v lize jsme mu měsíc předtím dali venku náklep 3:0, a my to takovým groteskním způsobem prosereme.

Reagovat
Golasso

Jo, to bylo něco. Vzpomínky fandy Arsenalu fakt někdy připomínají "flashbacky" z války ve Vietnamu.

Reagovat
Godwinson

To bylo, jak to Koscielny posral a ještě mu u toho gólu ten tuším střelec dal pohlavek při oslavě?

Reagovat
Counter

jj

Reagovat
Svatej

https://www.youtube.com/watch?v=T_L4WN0PzeY jsem si to normálně musel najít

Reagovat
Counter

Dneska neusnu.

Reagovat
smazaný uživatel

Já, když hrajem s Liverpoolem, tak si vzpomenu hlavně 4:4, a pamatny sprint Walcotta, po kterém daval Adebayor gol. A nejhorší, když jsem byl dva roky zpět v Mallorce a byl se dívat na vzájemný zápas v irskem pubu, kde bylo plno fandů Live. Tehdy jsme dostali strašnou latu a já musel po každém gólu zkousnout narážky na Arsenal. Tehdy jsem to nevydržel a po posledním golu odešel. Tehdy jsem tu ostudu nesl dost blbě a nikdy na to nezapomenu

Reagovat
smazaný uživatel

Mel jsem triko Arsenalu a byl sam, takže jsem byl snadný terč

Reagovat
Golasso

Tyjo, to musel být děs . Bych se zbláznil.

Reagovat
smazaný uživatel

Byl to zrovna taky zacatek nove sezony, ja cely nateseny, ze pres leto se neco pod Wengerem zmeni a hned takova facka Uz to byla pod Wengerem posledni kapka a ztratil jsem uplne chut, tak jsem uz na dalsi vyjezd pod nim nejel a zacal misto sledovani zapasu travit cas

i jinak, coz bylo do te doby skoro nemozne

Reagovat
Trand

Tyhle dva mě zrovna napadly. Ale nic víc. Zato domácí zápasy s Barcelonou 2:2 a 2:1 si pamatuju, jako by to bylo včera.

Reagovat
Counter

to já taky no, asi nejvýraznější dosavadní zápasy na ES. Obzvláště těch 2:1 proti Guardiolově Barceloně bylo něco extra - celé to pak vyhráli bez jediné další prohry s jedinou remízou.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechcem pridávať soľ do rany, ale toto je určite jeden z najlepších zápasov pre mňa : https://youtu.be/CrfQtnTuF1I hlavne Suarezov volej do tyčky a Koleckova dorážka a polovica videa je prvých 20 minút zápasu

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak tahle sezona mi přijde asi nejjasnější za poslední roky. Titul City/Live, sekundovat jim bude Tottenham a čtvrté místo asi Chelsea (?). Arsenal má příslib do budoucna, ale letos to bude zase tak top šest, Mufani tam je to jasné, ti možná nedají ani Evropu, ale kdo by tak mohl překvapit ještě? Wolves? Už mi moc ta PL připomíná španělskou ligu (z předminulých sezon). Dokud budou u moci Guardiola a Klopp, tak očekávám, že se o titul budou prát výhradně tihle dva. A zase sebe musím vyzdvihnout Chelsea, protože neposilovala a hraje nejkoukatelnější fotbal. Ten Lapmard s posilami může mít velký vliv.

Reagovat
smazaný uživatel

Top 3 by mala byt jasna, ale o to stvrte miesto bude bojovat mozno aj 5 timov takze tam tazko povedat. Najvacsie sance tam davam Arsenalu.

Reagovat
Pharrell

Reagovat
smazaný uživatel

Možná jo. A Leicester hraje dobrý fotbal ještě, ten má na to se do té top šestky prorvat. Jsem zvědavý na Wolves, vedení minulou sezonu říkalo, že do čtyř let chtějí útočit na titul.

Reagovat
Pospovič

Wolves na titul?

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, přečti si o tom něco. Ten tým neskládají jen tak z prdele.

Reagovat
Vopi11

Vlci mají parádní kádr, vůbec bych se tomu nedivil

Reagovat
Hachim Mastour

chelsea

Reagovat
RadekVonCZE

Chukotka Nightmare pro fanoušky Arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

Zas tak drasticky bych to s porovnáním s LaLigou neviděl. Ano City aj Live jsou na vrcholu. Ale zbytek top anglických týmů, má finance i kádr na to aby se těm 2 přiblížili. Samozřejmě ten cyklus chvíli potrvá, ale Chelsea, United , Arsenal se k tomu pomyslnému vrcholu jednou dostanou. Tottenham je podle mě už na vrcholu a jejich loňské finále LM a letos jakožto 3. nejlepší anglický tým je bohužel( bohudík) to nejlepší co z nich kdo dostane. Tohle ve Spanelsku neni. Barca Real a castacne Atleti a pak dlouho nic. A nejen akualne, ale i do budoucna. Pokud by se nejaky tym objevil, bude okamzite rozkoupen. Tak jako tehda Leicester, ktery ty penize nepromrhal a kvalitně posílil.

Reagovat
smazaný uživatel

Hej já tu mluvím o Live a City v porovnání s Realem a Barcou. Zbytek v Anglii je za nimi, i Tottenham, kterej je jednoznačně třetí nejlepší tým z PL. Osobně bych nechtěl fandit jenom United, protože za ty vynaložené prachy je to největší bída a hádám, že titul následujících deset let určitě nevyhrajou.

Reagovat
TheTopFootbaler

Live a City jsou Barca a Real, Tottenham je Atlético. Sevilla a Valencia jsou dvě, zatímco Chelsea, Arsenal a my jsou tři, tam je jediný rozdíl.

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, Arsenal snad este trapnejsi vykon ako my na City minuly tyzden

Preco vlastne nehrava Torreira? Pride mi ako ich najlepsi zaloznik...

Reagovat
smazaný uživatel

Protoze naskočil později do přípravy. Emery ma v oblibě hlavně Xhaku a Guendouziho, které upřednostňuje...

Reagovat
Counter

Přijde mi to tak srovnatelné, jen jste měli víc štěstí. Torreira kvůli Copě přišel o přípravu, tak se do toho dostává postupně. Hrát by měl dost.

Reagovat
merlick

jj treba ho zapracovavat velmi pomalicky, mozno tak v 15 zapase sezony od zakladu (fact: bol najlepsim hracom zapasu aj za tych 20 min iba)

Reagovat
Counter

Last team to win a Premier League game away at...

Man Utd: Palace

Arsenal: Palace

Man City: Palace

Liverpool: Palace

Dobrá šílenost, Roy FTW

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Busby babes

presne, zadna tragedie prohrat s tak silnym tymem.

Reagovat
Counter

Ale je na tom krásně vidět, že beton a hru na brejky oni prostě umí a není radno je v těchhle zápasech podceňovat.

Reagovat
Busby babes

vcera meli kliku. Meli hrat v deseti vetsinu zapasu a meli jsme kopat minimalne jednu pentli navic. zapas blbec no. Aspon pro nas.

Reagovat
Hyrax

Reagovat
SunFells

Stream na MOTD, má někdo?

Reagovat
SunFells

Emery se vymlouval, že zákrok na penaltu byl "very soft" Byla to strašná kokotina od Luize, uplně amatérské ve vápně.

Reagovat
SunFells

A za tím stojí i druhý gol ...nechápu, proč do toho šel tak hloupě a nenechal si odstup, ale nakonec ho pustil kvůli tomu, že žlutou už měl z toho potahání trika na penaltě.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Takže Luiz uz začíná čarovat, jo?

Reagovat
Mastný Chobot

vždy to bol mamlas a vždy bude

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Golasso

Tyhle trapný vítěze Ligy mistrů venku prostě musíme porážet minimálně rozdílem třídy, to jinak nejde . Snad v příštím zápase Emery konečně ukáže koule, jak tu lidi psali. Dost pravděpodobně z toho bude minimálně žaloba a asi už ho nikdy nepustí na stadion, ale to nevadí, páč je to stejně trenér k hounu. #EmeryOut

Reagovat
Pharrell

Reagovat
smazaný uživatel

Emery naznacil, ze odchod Monreala tento prestupak je realny. Celkem risk, kdyz je Tierney porad out

Reagovat
SunFells

https://youtu.be/Spz09vqS30o?t=104

Jak si sudí zahrál na čáva, že ještě dokáže něco udělit bez VAR a naletěl kokotovi na nejtrapnější dive v historii ligy, která simulování vymyslela

Reagovat
SunFells

To jsem přehnal skoro jako Mertens ...ale pointa je, že někteří rozhodčí se teď cítí asi trochu méněcenní, protože se v podstatě prosazuje systém jako reakce na jejich časté chyby ...a že Mertens je stoka.

Reagovat
smazaný uživatel

Luiz pri tom góle na 3:0

Reagovat
masly008

jako že ho jeden z 5 nejlepších hráčů PL obehrál když měl žlutou a nemohl faulovat?Hm takhle si salah motá kdekoho.Zase to není žádný čučkař že.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Taiger solídna drama queen

Reagovat
Counter

A viděls ho pod preview? To byly ještě větší bomby.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Taiger

Sorry, že mi na tom klubu záleží, my bad

Jejda, tak jen 1:3, snad příští sezónu to bude 1:2 aspoň!

Reagovat
smazaný uživatel

btw ti co pisu, ako to bude lepsie s tiernym a bellerinom, neviem ci to zlepsenie bude az take vyrazne. tierney si bude zvykat na ligu a je IP, bellerin je po jednom z najhorsich zraneni, takmer urcite strati rychlost a bude trochu horsi hrac, pritom monreal s amn nie su ziadni nahradnicki nimandi. a vzdy bude niekto zraneny

Reagovat
SunFells

Né, to liga si bude zvykat na Tierneyho

Reagovat
jacobT

Reagovat
Counter

Jasné no, máme samé marné a zraněné hráče a může za to Emery. Kdybychom si nechali Amaechiho s Gilmourem a Thompsonem, tak se to nestane.

Především se čeká, že si ten tým sedne a ustálí se sestava. Bude to nejspíš ještě trvat pár měsíců, ale pak už by měl mít Emery skutečně kvalitní tým takřka na všech postech a tomu by měla odpovídat i hra a výsledky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Ty mít stejnej přístup i k MU, tak tu nebudeš mít co psát

Reagovat
smazaný uživatel

to bola reakcia na tych co pisete ako sa to zmeni ked sa vratia tito beci. podla mna sa az tak nezmeni. hracov nemame podla mna ani nahodou marnych. kder je skvely. mladych hajpujem len tych co ukazli talent. z gilmoura a thompsona nikdy nic nebude

Reagovat
Counter

Já si myslím, že se to může zlepšit, ale bude to trvat - jestli se má Bellerín i Tierney vrátit do hry až v říjnu, tak můžou být v ideální formě až tak v listopadu a na vánoční program. Do té doby to chce pořádně sehrát zbytek týmu a urvat co nejvíc bodů. Trochu se zapomíná, že Héctor byl před zraněním loni jeden z našich nejlepších hráčů, stihl za půl sezony nasbírat pět asistencí...

A Holding tehdy vypadal jako náš nejlepší stoper, na toho jsem taky hodně zvědavý, jestli dokáže na loňskou formu navázat. Jsou to všechno otazníky, ale nevidím důvod, proč nedoufat, že s jejich návratem přijde zlepšení.

Reagovat
Fenri

Protoze je od odchodu Wengera vsechno spatne, samozrejme...

Reagovat
Counter

Reagovat
masly008

Ustálí se sestava? Vždyť on nenechá hrát stejnou sestavu nikdy.Uhrajeme 0 na zámcích a pak sundá Caluma protože Luiz.Tak co si chceš myslet.

Reagovat
masly008

IP?

Reagovat
Le Gunner

Zápas jsem bohužel neviděl, ale tady to vypadá, jako by každý letos čekal útok na titul? Třetina základu je nová (a to ještě nehraje Tierney), přestupák vypadal hodně dlouho tragicky a vyklouzli jsme z něho nakonec brilantně (ještě utržit něco na Mustafim a Elnenym)... Po prvních dvou zápasech upachtěné výhry, ale výhry (co by za to dali United) a prohra se v současnosti jedním z maximálně tří nejlepších týmů planety? Očekávám podobný průběh sezóny jako loni s tím, že upgrade !JE NUTNÝ! buď výhrou EL nebo přímou kvalifikací do LM z ligy.

Kdokoliv chce něco víc, je naivní a nedočkavý. Taktéž bych chtěl úspěchy hned, ale stojím nohama pevně na zemi a věřím.

Reagovat
aramaki

Reagovat
Golasso

Reagovat
Counter

Reagovat
BaggioRoberto

Viděl jsem jak United, tak Chelsea a nevěřim, že by jeden z nich dal top 4. Arsenal letos to 4. místo udělá, prohra na Anfieldu neni žádná tragédie.

Reagovat
smazaný uživatel

u Chelsea bude dolezite ako bude hrat obrana po navrate Rudigera.

Reagovat
oli9

tak kdyby si viděl Arsenal tak možná nevěříš už 3 týmům a budeš favorizovat Lestr

Reagovat
VasAFC

no nevim jestli jsem se díval na jinej zápase, ale klidně to mohlo být první poločas 0:2

Reagovat
oli9

jo po chybě Andriana a Henda 0:2 stejně jako poločas 2:0 naopak..podle toho z jakého vesmíru se na to díváš...ale vždyt arsenal byl totálně marný žádná kombinace nic, přihráli jsi vůbec 4x po sobě ? ne

Reagovat
BaggioRoberto

Arsenal jsem viděl s Newcastlem. Nic moc, ale vepředu má takovou kvalitu, že o ten gól vyhrajou. To Chelsea přišla o Hazarda, což hodně oslabilo její útok a navíc už nefunguje ani vzadu. ManU je zase souborem nadějných mladíků, který ale ničím nepřevyšuje většinu konkurence.

Reagovat
oli9

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea hraje dobře tu bych neodepisoval. Jsem si jistý, že to s nimi Lamps zvládne, má dost vysoké ambice a chce hrát ofenzivní fotbal. A paradoxně mají lepší tým než United, kteří v létě mohli posilovat. Dal bych Lampsovi čas ukázat, co dokáže na přestupovém trhu. Kdyby se mu podařilo urvat top 4 určitě by to měl lehčí.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jeste jednu prohru MU a dalsi krok blize k odchodu "Pogemona" do RM. On proste nema DNA na pozici CM v MU. Radsi at nataci video v Madridu spolecne s Zidanem

Kdyz kouknu na hraci v minulosti co hrali v zaloze MU a pak kouknu na toho saska, tak je to fakt smutny. Tak jeste jednu prohru...

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si ho uzijte a oslavte 6.misto v lize

Reagovat
smazaný uživatel

6. miesto? neviem, neviem...

Reagovat
Tuard.MUTD

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si ho uzijte a olsavte 6.misto v lize

To bude nazacetek sezonu i konecne misto v lize. S Pogbou nebo bez.

Aspon kacenky za "pokemona" by zahrali u kapsy na dalsi nakupy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si ho uzijte a oslavte 6.misto v lize

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Prodejem Pogby by United ztratili poslední velké jméno v týmu a stal by se z nich průměrný tým už i na papíře. To si z toho marketingového hlediska nemůžou dovolit, pokud teda ten klub nechtěj nechat uvadnout.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten klub je uplne v hajzlu bez nebo s Pogbou. A mit v tymu hrace, ktery je srdcem uz v Madridu, to je fakt vyhra. Za me MU bylo vzdy hraci z akademie, predevsim kostru tymu. Je treba proste vyckat na lepsi generace. Takhle se trapit kvuli francouzskyho klauna ? To je zoufalstvi ....

Reagovat
oli9

V suchém triku to napadání je neuvěřitlené, ten presing hráči arsenalu byli vlastně nuceni to jen odkopnout ne tak v zadu rozehrát....Salah skvělý výkon , vlastně celý tým...

Reagovat
tomasinho

První půle tak dobrá ale nebyla. Sice převaha, ale Arsenal dobře zahustil střed a nám nezbývalo nic jiného, než skrze Robba a TAA posílat centry do přeplněného vápna. Bylo to hodně o prvním góle, pak už to bylo easy a Luiz hodně pomohl. Mohlo to být v druhé půli i více klidně. Inkasovaný gol zamrzí, ale co už, důležitá je pohodlná výhra. Každopádně druhá půle lepší, křídla si chodila víc pro míče ke krajním bekům. Samozřejmě ale pomohlo i to, že Arsenal už to musel víc otevřít.

Z jednotlivců bych pochválil Fabinha, hrozně dominantní výkon. A pak taky Firmina, gól sice nedal, ale byl zas a znovu fantastický.

Reagovat
oli9

ono ten tým fakt funguje a zapadá do sebe. Pořád všichni nadávají na zálohu ale Klopp asi přesně tu zálohu chce a funguje mu to

Reagovat
Remt

pořád mi tam chybí nějakej malej šikovnej prcek, kterej bude rozdávat překvapivý přihrávky za obranu v případě, že hrajem do plnejch. Když soupeř hraje čistej beton, často nevíme co s tím krom nějaký zbloudilý střely z dálky a ani tu u nás nikdo moc neumí. Čekal jsem něco takového od Keity, ale ten zatím.. no je to málo co zatím předvedl

Reagovat
oli9

no já bych tam rád taky viděl nějakého technického hráče..ono tam máme fakt stroje které makají nahoru dolů a spíš boří ale i tak to funguje...j

Reagovat
smazaný uživatel

Jak sem řekl - dokud bude Klopp trenérem Liverpoolu, tak budete pravidelně bojovat o titul. Máte jen tu smůlu, že si City s Guardiolou vybrali tu pro vás nejhorší chvilku, protože Guardiola je bezpochyby nejlepší kouč světa.

Reagovat
oli9

no pepek umí , navíc city má širší kádr.... u nás máme kvalitu na lavce ve 2,3 hráčích city v dalších 10... minulou sezonu nemůžu Liverpoolu nic vytknout prostě ten titul se nevyhrál kvuli jendomu zápasu s city

Reagovat
Hokaido
Reagovat
topinho
Reagovat
protiproudu

Reagovat
fff

Luiz aj Emery sa tvaria, ze to vlastne ani nebola penalta .

https://t.co/kCqbyHkOBt

A toto co urobil Firmino, zboznujem ho

Zabavny zapas.

Reagovat
fff

Arsenal were dispossessed in their own defensive third eight times in the first half. That’s the most by any team this season and the most by Arsenal this decade.

Reagovat
Remt

hodně lidí vidí Salaha a Maneho a na Bobbyho zapomínají, ale pokud nastoupí oni dva bez něj, je ten útok znatelně bezzubej a bez šťávy, nápadu

Reagovat
smazaný uživatel

svata pravda. videli sme aj v super cupe ked prisiel do druheho polcasu

Reagovat
oli9

Boby je skvělý největší oblíbenec.... ale Mané je zvíře které má formu

Reagovat
masly008

kdyby takhle proběhl mesut tak ho zdejší ukamenují,ale byl to ceballos který zahrál celý 1 dobrý zapas že.

Reagovat
smazaný uživatel

Bobby je kráľ.

Reagovat
nani92

Reagovat
oli9

Reagovat
smazaný uživatel

mozno trochu OT, toto je moj oblubeny skill od neho

https://www.youtube.com/watch?v=AmacwEUJjg0

Reagovat
Remt

Ale ze se ten branici hrac takto zastaví a kouká na něj

Reagovat
Remt

správnej obránce by máknul aby ho stihnul zkosit zezadu ještě před vápnem, sakra!

Reagovat
cristiano.K.

láska

Reagovat
nani92

Ole's last 16 games as Utd manager

P16 W3 D4 L9

Reagovat
masly008

Drž se Ole od mourka tam pro zbytek ligy nebyl nikdo lepší.

Reagovat
Busby babes

vubec nema smysl brat statistiky z lonska...

Reagovat
nani92

Reagovat
Busby babes

no hele nema. Prisel k tymu v pulce sezony bez moznosti si to nejak poradne upravit. vsadil na fotbal, na kterej ten tym nemel fyzicku a ke konci normalne odpadl.

Vcera jsme meli smulu, ten zapas bychom vyhrali 8x z 10 pripadu. Mladej tym selhal v koncovce, what a surprise. Dela se z toho vetsi tragedie nez to je.

Reagovat
smazaný uživatel

Hochu schválně se k tomu tvému komentáři vrátíme za pár zápasů. Nejsem sice žádnej fotbalovej expert, ale Oleho do jara odvolají. Viděl jsem to už několikrát předtím a tohle bude ten stejnej scénář.

Reagovat
Busby babes

ja myslim, zes mel jen napsat, ze nejsi zadny fotbalovy expert.

Reagovat
smazaný uživatel

To není nikdo z nás

Reagovat
smazaný uživatel

Odvolajú ho ešte do konca roka

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěl jsem to napsat původně, ale dal jsem si nakonec rezervu

Reagovat
bbbauch

No my v ty koncovce letos selzeme urcite vickrat.. ten tym porad nevi, jak ma hrat do utoku, jsme prakticky uplne zavisly na pogbovi, kterej tam je schopnej jako jedinej pravidelne neco vymyslet. Uz od Mourinha se spolehame akorat na individuality. Plus teda vcera to bylo kolikrat uplne staticky, pogba mic na pulce a skoro vsichni stoji.. nejdyl po sezone podle me ole pujde

Reagovat
Busby babes

uvidime. Neprijde mi, ze se vylozene spolehame na individuality. Ale u zalezleho soupere to tak casto byva, ze tam musi hraci neco vymyslet sami.

I Guardiola casto rikal, ze system te privede do finalni treriny hriste. Dal uz je to na hracich.

Reagovat
bbbauch

Prave podle me u zatazenejsiho soupere musis mit plan, jak je rozpohybovat a udelat v tom bloku zmatek, rozhodit ho..

Reagovat
bbbauch

A doufam, ze uz se kurva vyserem na nejaky “united dna” A nebudem cpat do vedeni/trenerskejch postu bejvaly hrace jenom pro to, protoze kdysi umeli kopnout do meruny

Reagovat
Busby babes

co mu treba dat sanci? Misto toho uz po trech zapasech vime, ze na to nema? Nebo jsi cekal, ze mavnutim kouzelneho proutku se sest let bordelu najednou zmeni a zacnem hrat jak City?

Jo a btw. Ole je prvni, kdo je takhle jmenovanej, jinej ex hrac United netrenoval, takze vlastne nevim, o cem to mluvis?

Reagovat
bbbauch

Ja jsem vuci Olemu skeptickej od zacatku ale sanci si zaslouzi bezpochyby. Jen rikam svuj odhad, ze nakonci roku na tom ta hra nebude o moc lip, jednak se pres leto nase problemy nevyresily (naopak se krome obrany jeste vic prohloubily), druhak proste Olemu neverim, ze na to ma takticky. Nehraju si na experta pres taktiku a system hry, ale u nas za celou dobu od oleho vidim jen to, ze chce hrat rychle dopredu, ale to je tak vsechno. Coz muze vyladit a pak se mu moc rad omluvim. To s united dna bylo mysleny spis tak, ze se trapeni nebude v pripade, kterej popisuju vejs, prodluzovat kvuli nejakymu sentimentu a nebo by se to potom zkouselo lepit bejvalejma hracema, a to mluvim i o DoF, kde bylo asi nejvic spekulaci predevsim kolem byvalych hracu.

Reagovat
smazaný uživatel

Když to víte a věděl to i manažer, proč nepřivedl posily do útoku? Sami si za to můžete, tohle vás ale bude stát flek o Evropu

Reagovat
bbbauch

Wtf? Ja takovej nazor mam, jak to vidi Ole doopravdy fakt netusim. Vedeni je banda diletantu a evropu nas to stat muze, ale zas to podle me bude akorat rvacka neschopnejch 3 tymu o 4. flek

Reagovat
smazaný uživatel

Řeknu to takhle: Kdyby vaše vedení s tou situací něco dělat chtělo, tak už to dávno udělá. Není možný že jste vyšli s tímhle týmem do sezony. A pokud za to může Solskjaer, tak je to hloupý manažer, co vám zkazil dopředu sezonu.

Reagovat
bbbauch

Ja vim, proto je nazyvam bandou diletantu ktery radej sportovni uspech az pod ten komercni.. A Ole je pod tim tohle leto z casti podepsanej taky

Reagovat
smazaný uživatel

Hele upřímně trofeje ti zase takovej finanční rozdíl nezajistěj, pokud nejde o trofej z LM. Ten finanční rozdíl mezi první a desátou příčkou je zanedbatelnej, proto to chce ambiciozní vedení. Podle mě ale i ten zájem o United opadne, protože mi přijde, že už ten kádr ztrácí na jménech, co by budily zájem.

Reagovat
bbbauch

My uz financni rozdil mame, nepotrebujem ho. Potrebujem ho akorat spravne vyuzivat. A ten financni rozdil mezi prvnim a desatym je porad velkej az az.

Reagovat
smazaný uživatel

Nezávidím vám to, podle mě jste nejslabší z té velké šestky. Absolutně nevidím cestu, jak byste se z toho mohli vzchopit.

Reagovat
Busby babes

protoze takhle aspon ti hraci dostanou sanci a uvidi se. A neodejdou nam jako Sancho vam.

Reagovat
mikelinos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Reagovat
Busby babes

koukl jsem na MOTD a tech chyb co tam rozhodci nasekal. Vic uz jich udelala snad jen nase obrana.

jako k cemu tam teda to video maji je mi zahadou... Navic jeste s Jamese udelaj behem tri zapasu skokana, pricemz v obou pripadech, kdy dostal zlutou byl trefenej protihracem.

Reagovat
smazaný uživatel

A to už akože filmovanie nie je, keď pád prifilmuje?

Reagovat
Busby babes

neprislo mi, ze by ani jeden z tech padu prifilmoval. v prvnim pripade mu v plnem sprintu obrance skrtl o nohu, to proste staci na to aby sebou mazl o zem. Vcera ho zas kopl do holene.

Mohl bych to teda i otocit: to kdyz prihraje pad, teda znamena, ze se faul nestal?

Reagovat
smazaný uživatel

Najlepšie, ako úplne ignoruješ jeho filmovanie, za ktoré kartu paradoxne nevidel. Tuším v zápase s Wolverhamptonom ešte predtým, než dostal kartu za iné filmovanie. Ale nevadí, ty si príkladom objektivity... A za ten minikontakt s Moutinhom si kartu za filmovanie plne zaslúžil. Za včerajší zápas som to nevidel.

Reagovat
Busby babes

neignoruju protoze z opakovanych zaberu bylo videt, ze tam kontakt byl.

Reagovat
smazaný uživatel

To si videl asi iba ty

Reagovat
Busby babes

jim hodne mrkve.

Reagovat
fenixLFC

Gratulujeme

Reagovat
Busby babes

ale ok, pojdme uznat, ze teda v te situaci, ktera potrestana nebyla, skocil. Znamena to, ze pak v jinych situacich, kdy ho protihrac trefil a fauloval, ale on dostal zlutou, ze to tak bylo dobre? Ja bych nerekl. Naopak bych rekl, ze to je dost velka chyba rozhodciho.

Reagovat
smazaný uživatel

Moutinho ho ale nefauloval. James do neho pri jeho lete kopol a pád nafilmoval. Žltá úplne zaslúžene za filmovanie. Ale to sa už opakujem.

Reagovat
Busby babes

tvoje odpoved vubec nedava smysl jako reakce na to, co pisu...

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápem, načo sa ma pýtaš úplne od veci, úplne mimo tému, preto na teba reagujem ako na Swarleyho.

Reagovat
Busby babes

pises: "Najlepšie, ako úplne ignoruješ jeho filmovanie, za ktoré kartu paradoxne nevidel. "

ja reknu, ze ok, pojdme teda uznat, ze tam jednou skocil a kartu nedostal. Ale to preci neznamena, ze za ty dva dalsi zakroky, kde kontakt byl, mel dostat kartu...

btw hral si nekdy fotbal nebo nejakej jinej sport, kde se beha? i ten milikontakt bohate staci na to aby te ve sprintu poslal k zemi.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja už neviem ako mám napísať, že keď aj napriek jemnemu kontaktu, ktorý sa nepovažuje za faul a ktorý ťažko spôsobí pád, ten pád nafilmuje, tak si tú kartu zaslúži a dá sa z neho kľudne robiť simulantska piča.

Hral som veľa športov, kde sa behá...

Reagovat
Busby babes

zajimavy, tak bys mohl vedet, ze kdyz ti nekdo jen tak srktne o nohu v behu, tak to staci na to, abys spadl.

no nic, James dostal dve zluty za simulovani a v obou pripadech byl faulovany.

Reagovat
smazaný uživatel

V jednom prípade faulovany nebol, druhý som nevidel

Reagovat
r.mrazik

sice tam byl kontakt,ale az po tom,kdy James leti vzduchem mi prijde...

snad tohle delat prestane

Reagovat
protiproudu

Reagovat
avicii

Ale vždy padal dopredu.. A za jednu jasnú nič nedostal ak si pamätám

Reagovat
Busby babes

a kam ma padat? dozadu?

Reagovat
avicii

Dúfam že len sranda.. Lebo vieš ako to myslím .. Padal pred kontaktom

Reagovat
Busby babes

hele, ne fakt jsem nechapal, jak to myslis.

Kazdopadne neprislo mi, ze by padal driv. Padl po kontaktu.

Reagovat
avicii

Ok ved sa uvidí, či si neskončí trebárs aj najbližšie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Akurat, nasa obrana urobila konkretne dva chyby a z oboch bol gol rozhodca mal katastrofalny zapas, tolko chyb si uz dlho nepamätam, navyse s videom, jasny faul na Martiala sa ani nevola, ale zakrok na Rashforda ktory po prvom zabere bolo jasne, ze nie je penalta, sa skumal asi 2 minuty, toto ked mi niekto vysvetli ako to vlastne funguje..

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Kixi Syhimour

Jako VAR teda dost k smíchu, jasná penalta pro City a tuším, že i United tam mohli mít ještě jednu před tou vůbec odpískanou

Reagovat
celeb

ako vobec chcu argumentovat, ze neodpiskali tu pre City? Vsak tam Silvovi skocil obranca na nohu a bolo to jasne vidiet?

Ako naco je potom v EPL VAR, ked neopravia zle rozhodnutia ohladom penalt???

Reagovat
Kixi Syhimour

To by mě taky zajímalo, v televizi ukazovali perfektní záběr, takže očekávám, že VAR ho měl taky, ale absolutně nechápu jak tohle chtějí zdůvodnit, jedna z nejjasnějších penalt, co jsem kdy viděl a dalo se to také skvěle prokázat.

Zatím to funguje u offsideů, to je dobře, ale tohle je otřesné

Reagovat
DrQQ

Navyše na Sterlinga mala byť tiež.

Reagovat
Busby babes

to rikam porad, zrusit tu saskarnu.

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak já jsem rád, že to alespoň řeší ta postavení mimo hru (tady se naše názory rozcházejí, ale třeba souhlasím s tím, že fakt nevíš, co se počítá už jako přihrávka), to je podle mě dobré. Ale tohle co se stalo v Bournemouthu bylo absolutně směšné a dokonce i u vás jsem si říkal, že by to VAR mohl písknout, leč tam by někdo určitě našel nějakou výmluvu, třeba problém se záběrem ale na tu penaltu City, no to je naprosto katastrofální

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
The Krupy

Chelsea je najsympatickejší tím v Anglicku, tie ich mladé pušky a Lampard na lavičke, to je proste paráda.

Reagovat
celeb

Luis, Willlian + Kepa, ktory to riadi od branky...

Reagovat
Whitemedia

tvůj přehled je neuvěřitelný

Reagovat
celeb

asi ako tvoj zmysel pre humor.

BTW Mount je bozi a vy ste snad najsympatickejsi za dlhe roky. Akurat este trochu ubrat na pocitoch ukrivdenosti niektorym fans

Reagovat
Whitemedia

No jo, na Luise je můj smysl pro humor krátký

Reagovat
SpecialOne

Z nouze ctnost.

Reagovat
blade115

Ale prd...

Reagovat
smazaný uživatel

Jim to prostě nelze nepřát. Já strašně tomu Lapmardovi věřím, že až bude moc posilovat, tak ten tým vydupe na konkurenceschopný Live a City. A tím pádem bude ta nejlepší čtyřka v Anglii uzavřena.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

ropaci musi drzet pri sobe!!

Reagovat
smazaný uživatel

No aspoň žijeme v přítomnosti, to vy už úspěch musíte hledat v historii

Reagovat
mesyas

Reagovat
icka

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Nepřímo se nám plní sen, kdy hrajeme útočný fotbal a zároveň dáváme šanci snad všem našim talentům, a ještě k tomu máme na lavičce snad nejsympatičtějšího možného trenéra. Ale stejně je spousta fanoušků nespokojena, protože to okamžité tituly asi nepřinese

Reagovat
Bandita_Harry

snad spravite nejake dobre umistnenie v LM a vlete to nerozpredate

Reagovat
EXoRcIsT

neviem ci najsympatickejsi ale Lampardovi to fakt prajem nech tam ostane vela rokov a je uspeny

Reagovat
Bandita_Harry

ha takze najsympatickejsia ? veď tie mlade pusky, su tam len vdaka tomu banu by som sa na ten tim pozrel KEBY ho nemali...mlade pusky by lietali niekde po hostovaniach inak suhlasim ze su sympatickejsi ako obvykle, aj ta ich hra sa mi v supercupe pacila spravili ozaj dojem

Reagovat
Whitemedia

Mladí kluci jsou tu díky Lampardovi a jeho trenérskému týmu a věřím, že by tu u něj byli i kdyby přestupový ban nebyl.. u jiných trenérů bys ale pravděpodobně měl pravdu..

Reagovat
Kovi81

Reagovat
r.mrazik

jasne,protoze lamps by si radeji nechal mladika,nez koupil nejakou svetovou hvezdu

Reagovat
smazaný uživatel

To uvidíme budúce leto, ak bude stále trénovať

Reagovat
Whitemedia

Mounta stoprocentně, Tammy by taky zůstal a šel by Michy a nebo Giroud a posila na pravý kraj obrany by taky nepřišla, takže Reece to samé..

Reagovat
r.mrazik

tyhle soudy jsou sranda,protoze ani jeden nevime,jaky by to bylo

ale vzhledem k tomu,jak se k odchovancum staveli modraci drive,bych si timhle tedy vubec nebyl jisty

Reagovat
Whitemedia

Mountem, Tammym jako dvojkou do útoku a Reecem jako náhradníkem za Azpiho si prostě jistý jsem.. nepíšu nic o Tomorim, Odoiovi a dalších, ale u těchto tří si prostě jsem jistý

Reagovat
r.mrazik

jj,tak jo

Reagovat
Busby babes

tak ze by si 200K Odoi pak nezahral?

Reagovat
Whitemedia

mít možnost posilovat, tak vůbec netuším, jak by se to vyvíjelo s Odoiem a jeho novou smlouvou, proto o něm nic nepíšu a zůstal jsem jen u té trojice..

Reagovat
Whitemedia

a navíc teda ještě nic nepodepsal a s 200 tácy přišel daily fail.. to je jak kdybych já tvrdil, že u vás Rashford podepsal a teď bere 350 táců, o kterých psaly podobné odpady

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Busby babes

ja myslim, ze by minimalne prisel hotovej utocnik. A Tammy by byl dvojkou a pak je otazka, jak moc by se prosadil.

Reagovat
Whitemedia

však tak jsem to myslel i já a dokonce jsem to i mrazikovi napsal, ale stále mu to přijde směšné..

Reagovat
Talker

Což by byl posun proti minulosti. Prostě oproti minulosti by ti mladíci dostávali výrazně více šancí tak jako tak.

Takhle je to extrém a je dost možné, že až se vrátí Reece, CHO a RLC, tak budeme mít v některém zápase 6 odchovanců v základu, kteří jsou pod 23 let (ti 3 + Tammy, Mount a Christensen). Už teď o víkendu to byl nejnižší věk základní sestavy za dekády zpátky a pokud se to podaří dát dokupy s těmi všemi, tak to bude ještě brutálnější.

Reagovat
M0rb1D4S

Jako teoreticky potom můžeme poskládat sestavu, která půjde v průměru pod 23 let Kepa (24) - Reece (19), Rudiger (26), Christensen (23), Emerson (25) - Kante (28), Kovacic (25), Mount (20) - Pulisic (20), Abraham (21), CHO (18)

Reagovat
Kovi81

muzeme mit i 7, kdyz vemes jeste Tomoriho treba na pohar

Reagovat
smazaný uživatel

Niekto link na stream Tottenhamu??

Reagovat
BaggioRoberto

Ten Kaneův pád bych taky nepískal, ale ta penalta pro City byla jasná.

Reagovat
smazaný uživatel

pokuty za tohle

Reagovat
Golasso

Ach ta naše uhaluzená výhra po nepřesvědčivém výkonu proti Newcastlu

Reagovat
smazaný uživatel

Ta válka kriplů začala teda hodně brzo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
sunakashi

Reagovat
nani92

Jeblinton

Reagovat
SCELO

krasne si sa podpisal....

Reagovat
mickey mouse

Straky hezky pěkně

Reagovat
Cobra

Gratulace Newcastlu. Super výkon.

Reagovat
Kixi Syhimour

Jako viděl jsem jen posledních asi 50 minut, ale to byl otřesný výkon od Spurs, 3 triliony přihrávek před vápnem a neschopnost to nějak zužitkovat, Eriksen moc nepomohl, lo Celso byl vcelku neviditelný. Newcastle bránil dost živelně.

Lexessova zakřiknutí evidentně pomohla

Reagovat
Kixi Syhimour

* 25 minut

Reagovat
kissak

Děkujeme, zápas z naší strany skvěle zvládnutej. Však na další 3 bodíky se zase dlouho načekáme.

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle zaslúžene. Boli pod tlakom zahrali solídny zápas, premenili šancu a vyhrali.

A teraz k Tottenhamu Hanba, smiech. Prehra ide za Pochettinom. Tím bol nepripravený, hra letargická a zápas odchodený. Takticky zle pripravené mužstvo.Prehru doma proti kandidátovi na zostup nie je možné ničím ospravedlniť. Je to fakt na tie pokuty.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem zvedavy, jestli si dovoli na NLD nechat sedet Eriksena s Vertoghenem

Reagovat
smazaný uživatel

Snáď sa dá Alli a Tanguy dokopy. Inak neviem. A Winksa s Davinsonom nechcem vidieť.

Reagovat
Cobra

S tím Winksem jste už otravní. Ani v jednom zápase nebyl nejhorší na hřišti a i tak si ho furt budete brát do huby.

Reagovat
smazaný uživatel

on je najhorsi na place uz pri vystupe na ihrisko. Nudny, priemerny posuvac lopt. Hrac, ktory si kludne moze hravat v Burnley, ale na Spurs nema ani na lavicku. To uz fakt radsej Diera ktory aspon lepsie brani a prihravat moze uplne rovnako alibisticky.

Ak sa nezbavime Winksa a Lamelu v zaklade, budeme mat velky problem vyhravat zapasy.

Reagovat
Cobra

Reagovat
jk

ty máš ty řešení taky jednoduchý jak Okamura. Že budou fungovat bych se u tebe ale taky nevsadil

Reagovat
smazaný uživatel

pisanemu textu rozumiem, ale myslienke vobec. co tym chcel basnik povedat? ked mas nejake protiargumenty tak kludne sem s nimi rad sa necham poucit.

a ak nie tak teda mozme zostat pri a

Reagovat
jk

Jeslti si myslím, že chyba dneska byla v tom, že hrál Winks a Lamela, tak začni fandit, třeba City, budem to mít všichni jednodušší. Jeslti si myslím, že nám jejich odchod zajistí body v budoucích zápasech, udělej to stejný.

Reagovat
jk

*myslíš

Reagovat
smazaný uživatel

Aj to nejako rozvedies, alebo si proste len budes mliet svoje a kazdy kto nesuhlasi s tvojim pohladom na vec ma ist fandit city?

Lamela a Winks nemaju na zaklad v time ktory chce hrat o titul. V ziadnom klube z top 7 by nehrali nie ze zaklad, ale mali by sa problem dostat na lavicku. Lamelova jedina "prednost" je ze sa snazi. A casto je z tej jeho snahy akurat tak zlta karta. Winks je alibisticky posuvac lopt.

Proti zalezenemu superovi potrebujes hracov ktori nieco vymyslia, nejako to rozhybu, prekvapia supera. Je mi divne ze tento zakladny futbalovy fakt niekomu este stale nie je jasny... Pocuj nie si ty Poch?

Reagovat
jk

My to hrajem furt stejně už tři roky, to se někdo překvapuje dost těžko i když bys měl v týmu Davida Hasselhoffa skříženého s chobotnicí...

Winks i Lamela mají v tom týmu jasné úkoly, které plní docela obstojně. Winks je pro tebe pouhý posouvač lopt, ale on tam je od toho aby ty tvoje lopty jen někam posouval a nemá tam proběhnout půl hřiště a poslat pass na Harryho.

K tomu aby si porazil Newcastle nepotřebuješ zrovna hvězdný tým, ale když si sami pod sebou ti hráči, řežou větev tím, že chtějí kombinovat mezi jedenácti hráčema tak ta odpovědnost jde bohužel za někým jiným než dvěmi hráči jejichž úlohu v týmu nedokážeš pochopit. Nehledě na to, že na lavičce nebyl (krom Eriksena a u něj je ta situace prostě taková jaká je, navzdory tomu co říká MP) nikdo kdo by nahradil ty tvoje dva neoblíbence.

Reagovat
smazaný uživatel

No ved ok, vsak sa v podstate zhodneme. Je mi jasne ze najvacsiu zodpovednost za to ako momentalne hrame nesie Poch, ved ho za to aj celkom otvorene kritizujem.

Ale s tymi hracmi proste nesuhlasim prepac. Posuvat lopty tam mozem aj ja. Ano, vydrzal by som sice 10 minut a potom by som umrel alebo by ma museli odniest na nositkach lebo by som vyplul pluca, ale point is, ak ma byt toto rola hraca v modernom futbale, este k tomu v time co chce hrat o trofeje, tak sa asi niekde stala chyba.

Preco hrame taktiku ktorej sucastou je nejaky zbytocny posuvac lopt? Este k tomu proti betonujucemu superovi? Nech sa teda Poch inspiruje Guardiolom alebo Kloppom a zadefinuje tomu holding midfielderovi inu rolu, ktora bude mat pre tym nejaky osoh. Pozri sa na Rodriho alebo Gundogana, Fabinha alebo aj takeho Wijnalduma. To su vsetko hraci, na ktorych stoji zaloha. Prepajaju obranu s utokom, su dobri na lopte, vedia preniest hru, su silni v osobnych subojoch, vedia podporit utok, ale zaroven vypomahaju obrane. Co z toho ma alebo robi Winks? Mozno to teda nie je v nom, mozno mu Poch hovori aby nahraval 9 z 10 lopt na stopera a tu 10 posuval vedla Sissokovi. Tak nech mu teda da lepsie pokyny, lebo takto sa moderny futbal hrat neda

K Lamelovi len tolko, ze je to totalne drevo ktore uz 4 roky nevie poriadne spracovat loptu. Ano, niektori fans si ho oblubili lebo ma srdce bojovnika, ale ja mu proste neviem prijst na chut a do betonu mi pride uplne zbytocny...

Reagovat
jk

Ale my prostě hrajem jiný fotbal. Srovnáváš třeba Winkse s Fabinhem. Prvně jmenovaný má za zápas zhruba dvojnásobný počet přihrávek. Má za úkol vyvážet balón z obrany a přejít s ním do středu kde jej následně pošle na Sissoko nebo dnes staženého Lamelu případně do křídla. (k těm tvým počtům, dneska měl Winks 136 přihrávek z nichž 99 šlo směrem dopředu, takže ta bajka o 9 z 10 na stopery je dalších z tvých bludů). Na rozdíl od Fabinha nemá kolem sebe Hendersona s Wijnaldumem, s kterými kombinuje, častěji se k němu vrací ten míč opět od stoperů, protože pokud z křídla neproniknem do to poslední čtvrtiny hřiště tak většinou následuje přihrávka dozadu a opět se tohle Winksovo kolečko rozjíždí. A taky je často připraven pro ofenzivnějšího hráče v aby mohl převzít prihrávku zpět do bezpečí. On opravdu nemá ambici být nějakým myslitelem ale musí ten balón převzít a dopravit z bodu A do bodu B v relativním bezpečí kdy obranu soupeře před sebou tlačit ta ofenzivnější část zálohy a měla by mu vytvářet prostor k tomu ať to neposere. Jenže to byl jeden z těch kámenů úrazu dnešního zápasu. Winksy mohl převzít balón a projít s ním přes půlku hřiště, dnes ještě snadněji, protože soupeř vyklidil pozice, takže by se dalo říct, že je to vlastně úplně zbytečný hráč. Ale ta taktika je takhle prostě nastavená na všechny zápasy a ten kdo nereagoval tak byl prostě Pochettino.

Pokud by se nějaký zápas jemu měl vyčítat tak by to měl být ten se City, kde byl opravdu špatný a vzhledem ke své pozici a roli bych mu dal více obraných úkolů. V tomhle je Winks opravdu špatný, kdyby měl za zápas 5 interceptions tak držím hubu ale on je většinou pozičně v nějaký prdeli kde vykrývá prostor pro zpětnou přihrávku pokud by nastaly potíže. Za což zase on ale nemůže, protože od toho tam je, ale do obrany je opravdu tragický, to nepopírám. Ale to ani nebyl problém dnešního zápasu za který si ho chtěl jebat.

Reagovat
smazaný uživatel

Potom si ma asi iba zle pochopil, lebo ja Winksa nejebem iba za tento zapas. Kritizujem ho stale v kontexte toho ze je to pre nas zbytocny hrac. A v podstate to co pises to iba potvrdzuje. Ano je to vyborny posuvac, ale kolko zapasov do roka hrame takych kde nam treba tento typ hraca? Proti zalezenemu superovi zbytocny, proti top tymom nepouzitelny pretoze je maly, slaby a nevie branit. Tak naco nam je? Mozno do sirsieho kadra na konkretny typ zapasu, ale inak nema v zaklade co hladat, teda ak chceme naozaj hrat o trofeje

Reagovat
jk

Proti týmům s aktivním pressingem je vždy výhodnější mít o možnost navíc kam přihrát a to je přesně jeho úkol. Je důležitý i proti slabším týmům kdy držíme míč a jeho funkce nám uvolňuje ofenzivní hráče k větší volnosti pohybu. Dokáže podržet míč a zkombinovat tak aby ostatní hráči dostali čas k přesunu do útoku. On fakt není nějaká žába na kameni a svoji roli plní celkem obstojně. Pokud ale tým bude hrát jako NUFC tak si do něj může kopnout po neúspěchu každý.. Ty jsi totiž stále nepochopil, že i ta podle tebe zbytečná funkce má v tom fotbalu podle Pochettina své místo a bez něj to nebude fungovat.

Reagovat
jk

Ok tak dneska to vlastně bez Winkse mohlo fungovat. On tam vlastně nemusel být ani Sissoko. Ale to rozebíráme po zápase a to je i vůči MP nefér. Reagovat reagoval a hráče vyměnil. Jenže ten herní styl se změnil pramálo. Eriksen měl opravdu více průnikových přihrávek ale tak s tím tam šel. A bylo to stejně prd platný...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
jk

A tu pokutu dá Poche sobě, Levy Pochemu nebo ji dostane jen Winksy s Lamelou a od koho?

Reagovat
smazaný uživatel

Hráči, ktorí nastúpili. Nerob zo seba blbá.

Reagovat
jk

Jen se ptám. Já bych ji dneska dal s klidem pouze trenérskému ansáblu.

Reagovat
Cobra

a Kaneovi.

Reagovat
kissak

Děkujeme, zápas z naší strany skvěle zvládnutej. Však na další 3 bodíky se zase dlouho načekáme.

Reagovat
Zdechlina

Reagovat
smazaný uživatel

To ten šunka si ani neškrtol. Grt Newcastle!

Reagovat
aramaki

Nádhera a to som si už myslel, že víkend nič moc

Reagovat
smazaný uživatel

No, škoda, no....

Reagovat
Mastný Chobot

Hneď je ten deň krajší o trochu

7/9 zápasov vyhrali hosťujúce tímy toto kolo, zaujímavé. A to Wolves vyrovnali až v 95', mohol v tom byť Arsenal sám

Reagovat
smazaný uživatel

Hned ta prohra na Anfieldu boli min, kdyz MU se Spurs rupnou s timhle, kor doma

Reagovat
off-olda

Kurníkov

Reagovat
Kixi Syhimour

Vcelku povedené kolo , škoda těch City

Reagovat
avicii

Reagovat
oli9

Reagovat
Miguel19

Nebo Liverpoolu.

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Chelsea nemusí zajímat.

Reagovat
Miguel19

Vás City taky ne.

Reagovat
pantondavo

Reagovat
fenixLFC

Medzi prvym a druhym je mensi rozdiel nez medzi deviatym a druhym

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

No rozhodně to je menší scifi než že Chelsea bude prohánět Liverpool že ano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
aep_Ceallach

Zápas jsem sice neviděl, ale Spurs by se letos měli papírově přiblížit tě dvojici z loňska. Ale očividně tam letos budou řešit jiné problémy... Což mi vůbec nevadí

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na kvalitu City a Live se momentálně v Anglii nikdo nedotahuje Tohle opět budou závod dvou koní

Reagovat
aep_Ceallach

Zatím to tak vypadá

Reagovat
Counter

Rafa effect

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Ahoj, BRIT94, ty debile

Reagovat
hona.kub

tomu se to slušně vrátilo

Reagovat
smazaný uživatel

Příště si nechme od City naložit, co zasloužíme, a poražme rači zasranej Castle... 6 bodů lepší než 4. Prozatim to vypadá to vapadá na velkou dvojku a čtyřku velkejch tragédů.

Reagovat
Counter

Jakmile si pořešíte Eriksena s Vertonghenem, do formy se dostane Lo Celso a uzdraví se Alli s Ndombélém, budete rázem hrát úplně jinak. Pro mě jste pořád favorit na třetí místo.

Reagovat
smazaný uživatel

To je sice pekne ale co z toho ked hrat budu aj tak Lamela a Winks

Reagovat
smazaný uživatel

Nejspíš jo, ale vždycky je frustrující to vystřízlivění na začátku sezony, když člověk v koutku doufal, že bysme se aspoň ze začátku nějak seriózně drželi tý první dvojky

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle Vybojovali si to. Ano Lucas a Kane spalili jasne goly, a penalta na Harryho podla mna uplne jasna, ale to je uplne jedno. Tim ako Newcastle by sme mali rozobrat a vyhrat o 3 a viac golov, hlavne teda doma. Slabe tempo, nulove nasadenie, nudna hadzana, bolo mi zle z toho futbalu a som rad ze sme prehrali. Navyse aj trochu karma za tu minulotyzdnovu haluz...

Bude tam vela prace, a Poche by mal zacat predovsetkym od seba. Na vsetky 3 zapasy sme boli katastrofalne pripraveny. Vyber zostavy nespravny, taktika nedavala zmysel, pretlacanie Winksa a Lamelu do zakladu nas tiez iba brzdi. A Verts by mal byt prve meno na supiske z obrany, nas dlhodobo najspolahlivejsi hrac. Nechapem co sa tam stalo a preco nehrava.

A buduci tyzden Arsenal. To bude sranda, vyzera to na riadny suboj shitov

Reagovat
jk

tu tvoji taktiku na mancity bych si někdy rád prostudoval...

Reagovat
kissak

Děkujeme, zápas z naší strany skvěle zvládnutej. Však na další 3 bodíky se zase dlouho načekáme.

Reagovat
Busby babes

To jsem myslel, ze souboj kryplu bude mit tri ucastniky a hraje se o 4. misto a ono to bude mit o jednoho vic a hraje se o 3. misto...

Reagovat
Euphael

Aké je skvely. Toho bych koupil hned. Otazka casu, kdy prestoupi do lepsiho.

Reagovat
SunFells

Reagovat
SunFells

Nizozemci si můžou jen pískat.

Reagovat
Miguel19

Takže koupit za těch 40 a prodat za 80

Reagovat
Counter

Každopádně po dnešku ty výhry nad Newcastlem a Burnley vypadají hned o něco líp... #EmeryOut

Reagovat
SunFells

#AndMertensToQuit

Reagovat
Counter

Já mám Mertense rád

Reagovat
SunFells

Já vím

Reagovat
SunFells

Taky jsem míval btw ...ale je to kkt.

Reagovat
Counter

Ta simulace je fakt děsná no.

Reagovat
RKBoy

tento víkend ste králmi mentálneho ústavu vy, gratulujem.

Reagovat
masly008

Reagovat
Golasso

stejně málo, neporazili jsme Liverpool! #EmeryOut

Reagovat
smazaný uživatel

nejde o to ze sme ho neporazili, ale ze sme proti nim hrali ako tim prinajlepsom zo stredu tabulky

Reagovat
Golasso

Když proti sobě půjdou přimo dvě síly a jedna bude podstatně větší, tak ta větší vyhraje a to úměrně tomu jejich rozdílu. O tom jsme se pod AW už přesvědčili hodněkrát. Teď se na to snažíme jít "oklikou", což sice není tak atraktivní, ale je v tom aspoň myšlenka... samozřejmě provedení tentokrát nebylo ideální (od hráčů i Emeryho), ale radši budu koukat na tohle, než na naivní hurá fotbal

Reagovat
Nikikrew

v tom mas pravdu ale treba uznat, ze tie vykony a vysledky proti top6 pod Emerym nie su o nic lepsie. Je tam mierne zlepsenia ale je to stale zatial bieda. Ako niektori chvalili Emeryho za taktiku, ja som zatial osobne sklamany pretoze som cakal cosi viac.

Kazdopadne ma novy lepsi kader a ak neda TOP4 tuto sezonu, dovidenia

Reagovat
Golasso

Mně právě přijde, že výkony proti silným týmům se zlepšily asi nejvíc. Vezmi si, že kádr minulou sezonu víceméně převzal (takže tam byla spousta hráčů zvyklých dostávat výprasky), ale ono to najednou šlo vyhrávat i v těžkých zápasech. Takže Emery s tou samou sebrankou (resp. s tím, co zbylo po všech těch zraněních) dokázal, že:

- měli jsme v lize dvě super NLD z naší strany, po fotbalové i taktické stránce. Kdyby Auba dal penaltu nebo Mustafi nebyl ... well... Mustafi, brali jsme v obou případech 3 body.

- proti Liverpoolu jsme dostali bídu venku, ale doma jsme jim dali zabrat a uhráli remízu s tím, že jsme byli velkou část zápasu lepším týmem. Na Anfield navíc nastoupila loni velice improvizovaná sestava.

- proti Chelsea jsme prohráli zápas v úvodu sezony, ale druhý zápas v lize jsme naprosto dominovali. Akorát to finále EL nám nevyšlo.

- MU jsme v lize měli myslím jednu remízu a jednu výhru.

- Proti City jsme teda dvakrát prohráli, ale to je všechno.

To podle mě není vůbec špatné.

Reagovat
Counter

Výsledky pod Emerym proti top6 lepší rozhodně jsou. V obou dvou NLD jsme byli lepší, byla z toho výhra a remíza, doma jsme porazili i Chelsea a remizovali s LFC, což byl jeden z našich nejlepších výkonů sezony.

Reagovat
Nikikrew

Tak ja som mal primárne na mysli zápasy vonku. Liverpool hanba, Chelsea zlý začiatok a City ani netreba riešiť.

Na United síce remiza ale 2 zlepené góly no a proti Spurs to bol dobrý výkon.

Doma je to rozhodne lepšie ale treba uznať ze ak Wenger mal doma dobre zápasy

Reagovat
Counter

Neměl je tak dobré jako Emery - každý rok jsme vyhráli tak max. jeden zápas, možná dva. Pod Emerym jsme vyhráli nad Spurs, Chelsea i MU + remíza se silným Liverpoolem.

ManCity a Chelsea byly tuším první dvě kola, takže se to ani Emerymu nedá tolik vyčítat.

Reagovat
Nikikrew

No ja si teda pamätám parádne zápasy doma pod AW. United sme už dávali, City raz pod Guardiolou, remiza 3:3 Liverpool, 2:0 doma so Spurs a remiza s Chelsea.

Ako je to pod Emerym lepšie ale zasa nie o veľa

Reagovat
Counter

A ještě vlastně i MU venku remíza a doma výhra.

Reagovat
smazaný uživatel

lol

Reagovat
Taiger

Mě tenhle přístup sere, co třeba, kdybychom se nesoustředili na to, jak zahráli ostatní, ale na náš vlastní výkon. To jako, když City projebou s Brightonem a my se Sheffieldem, hned je ta naše prohra ok? Asi to vypadá, že si furt stěžuju, ale ta tvoje mentalita mi připadá jak mentalita našich hráčů ve finále EL. Žádná vášeň, hlavně banter a mizivá motivace.

Reagovat
C-M@ster

Máš tam zprávu.

Reagovat
Taiger

Zodpovězeno

Reagovat
Counter

Je tady ta souvislost, že Newcastle vyhrál na Tottenhamu, zatímco my vyhráli na Newcastlu v hodně poslepované sestavě a řada lidí na EF stejně nadávala jako špačci. A Burnley v prvním kole výhra 3:0 se Southamptonem a teď málem výhra na Wolverhamptonu, taky jsou očividně ve formě a bylo fajn, že jsme je udolali.

Reagovat
masly008

Pískej konec

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Pinturicchio

COYS, bicis!

Reagovat
jk

OK, ač to říkám nerad tak tohle je další z Pocheho failů. Je fajn, že si vymyslel svou verzi fotbalu, ale už by mohl konečně poznat, že tohle na slabší týmy, které to před námi zavřou nefunguje. Pokud nám tam NÁHODOU něco nespadne a protivník hru trošku neotevře tak ty body prostě budeme ztrácet a nikam výš se nemůžeme posunout.

Máme kvalitní hráče ale dnes se přesně ukázalo, že jejich potenciálu nedokážeme využít. Lucase i Sona, kteří by nám mohli zařídit vítězství jsme naprosto utopili degradovali na dokola nesmyslně centrující křídlo a druhého na hlavičkáře, uprostřed vysokých stoperů s pramalou šancí na úspěch. Kombinace před pokutovým územím naprosto neefektivní s minimální šancí se prosadit, o centrovaných míčích či těch dokola se opakujících pokusech o prolomení obrany některým z těch géniů kreativní přihrávky. Kane je výraznou obětí tohohle prapodivného herního stylu, stahuje se pro balóny na křídla, a až ho tam získá (protože na křídle je aspoň trochu prostoru) tak s ním stejně nemůže nic dělat tak jej prostě odevzdá na beka a jde si za ostatními stoupnout do řady ke svému obránci. Geniální... na tuhle taktiku by se dokázal přichystat snad i Bob Páník s Ostravou dopč.

Nesouhlasím s tím, jak se zde kritizuje výběr hráčů, protože hrajou ti co mají výkonnost ale bohužel dostávají špatné instrukce. Ať tak či tak, je to chyba trenéra.

btw. okolo Vertonghena jsou prý nějaké nabídky, které se velmi vážně zvažují a dokud se to nevyřeší tak si asi nekopne.

Reagovat
Mastný Chobot

do NLD pôjdete so Sissokom na RB?

Reagovat
jk

Pochybuju. Očekávám střed Sissoko, Winks, Ndombelé.

Reagovat
Euphael

neni Ndombele zraneny?

Reagovat
smazaný uživatel

do NLD by mal byt v pohode

Reagovat
jk

Nic vážného.

Reagovat
Gareth Bale 11

Strasidelny vykon a jde to za Pochem. Od zacatku tam ma byt Eriksen i Celso. Proti tymum, ktery jen betonuji je zbytecne tam mit Winkse i Sissoka.

KWP zatim hodne prekvapuje a i dnes odehral dobry zapas, kdezto Kane byl nejhorsi na hristi, linej udelat krok, vubec ho ten zapas nezajimal..

Reagovat
smazaný uživatel

Fun fact. Spurs have won only 7 from their last 21 competitive matches. 3 from 12. - Champions league finalists

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenhamu už potom Audi Cupu chybí motivace

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

Reagovat
Counter

Reagovat
C-M@ster

Napsal jsem ti zprávu

Reagovat
C-M@ster

Napsal jsem ti další zprávu

Jako jak chceš... kdybys chtěl, dojdi... bude sranda... snad

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
avicii

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
spider_8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Reagovat
pantondavo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jacobT

Reagovat
Hyrax

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
havrys99

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
VasAFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
Nebelung

Reagovat
FUnk

Reagovat
diastan

Reagovat
Pato44

Reagovat
krisa

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Lacko_Boh

Tento vikend za mna paradicka, ak si miesto Arsenalu clovek pozrel Once upon..lubilo sa vam?

Reagovat
SunFells

Mně hodně, ale byl jsem asi jediný z osmi Jako je to čudný film a mnohým určitě přijde i dost nenápaditý, ale Tarantulino se s tím fakt vypiplal a ta jeho osobní láska k filmu je tam hodně znát, pokud člověk ví aspoň něco o tom prostředí a charakterech. Někteří třeba ani nepoznali, že se jedná o Bruce Leeho a když se hovořilo o Charliem, tak to už byli všichni v lese

Reagovat
Lacko_Boh

hej v tomto filme je velmi vela symboliky, neviem ci ju pojmem. Citas, "Ještě větší kritik"? Mozno nam to tam vysvetlil.

Kazdpadne krasny film.

Reagovat
Kapřík

Mě hrozně, ale nějakou dobu jsem se musel přizpůsobit Quentinovu nedějovýmu způsobu vyprávění. Pak jsem se začal kochat prostředím a charaktery stejně jako on. A scéna s Brucem Lee...

Reagovat
Lacko_Boh

taky mi to moc nejelo...a koniec som vazne necakal ze skonci hentak. Ale potom som si sadol a rozmyslal nad tym filmom ako Aristoteles, a bolo to super tak ake to bolo. Tj Fridays burger a Margarita.

Reagovat
Mates_Matesović

Castle výbornej (hlavně dozadu), od nás za něco stál jenom KWP.

Jinak Poch nebude Guardiolovi a Kloppovi konkurovat už jenom proto, že příprava na konkrétní soupeře je naprosto jalová.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jk

Hlavně tou svojí paličatostí nám ztrácí body. A musím teda říct, že takový vždy nebýval a nebo měl prostě dřív víc štěstí.

Reagovat
Mates_Matesović

Narostlo mu viditelně ego no. Přijde mi, že je to úplně jinej Poch, než ten, kterej z nás udělal pravidelnýho účastníka LM a vytáhl nás z tý Boasovsko-Sherwoodovský letargie. Hodně mi začal připomínat Mourinha. Bohužel.

Reagovat
jk

Právě

Reagovat
jk

Tyve s tím Mourinhem si mě ale dostal. Teď nad tím furt přemýšlím a tam je těch společných znaků fakt několik

Reagovat
smazaný uživatel

smiech cez slzy

Reagovat
Mates_Matesović

Mně to poprvý naskočilo potom, co si začal stěžovat, že nemá kontrolu nad přestupama. A od tý doby si je takhle propojuju neustále.

Reagovat
jk

Hmm tak dík no

Reagovat
Mates_Matesović

Taky bych na to nejradši zapomněl no, promiň.

Reagovat
Kixi Syhimour

Jaké například?

Reagovat
smazaný uživatel

Za mě třeba začal hrát se silnejma soupeřema moc připosraně, defenzivně, svojí hru začnem hrát, až když prohráváme. Loni se to projevilo s tragickou bilancí v zápasech s první šestkou.

Reagovat
smazaný uživatel

Toto a este mi pride ze aj povahovo pocas zapasov, na tlacovkach, vo vyjadreniach, vo vztahoch s niektorymi hracmi. Proste mu narastlo ego a ak to bude takto pokracovat moze to dopadnut dost zle

Reagovat
smazaný uživatel

No, nepredbihal bych, je na nej velkej tlak a obcas mu taky neco ujede, jako kazdymu.

Reagovat
smazaný uživatel

No ještě si na takový hodnocení počkám, ale je pravda, že mu poslední dobou taky moc nerozumim.

Reagovat
Hokaido

Myslím si, že zrovna Pep taky neumí připravit soupeře na konkrétní soupeře, ale jede si pořád to svoje. I proto válcuje ligu, ale dostává pravidelně na frak.

Poche taky dřív nebyl takový, pamatuju si třeba váš zápas zrovna proti City na starým WHL, kde jste je právě díky němu herně nádherně přejeli a vyhráli myslím 2:0. Jak dole píšeš o Mourinhovi, tak na to možná fakt něco bude, i když mě to až doteď nenapadlo.

Reagovat
Mates_Matesović

S tím Pepkem je to pravda no, tam jsem přestřelil. U něj je to ale teda až na LM jedno, ligu bude válcovat nehledě na nějaký jeho přehmaty se sestavou.

Reagovat
kissak

Děkujeme, zápas z naší strany skvěle zvládnutej. Však na další 3 bodíky se zase dlouho načekáme.

Reagovat
Nikikrew

Spursy

Reagovat
pantondavo

Poche na hrad

Reagovat
jk

Reagovat
Mates_Matesović

Už byl, ale Zeman ho nechtěl jmenovat.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
pantondavo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Euphael

Reagovat
elChe

Reagovat
krisa

Reagovat
John Obi Mikel

Menší zajímavost: Všechny 3 týmy, odsouzené ve druhém glosáři na sestup, tohle kolo zvítězily.

Reagovat
C-M@ster

Newcastle, Southampton a Chelsea?

Reagovat
John Obi Mikel

Newcastle, Crystal Palace a Aston Villa

Reagovat
salami

Navic vsichni proti dost jasnejm favoritum.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Zaschrona

Everton have suffered a major injury setback as Jean-Philippe Gbamin could face three months on the sidelines with a thigh injury.

Reagovat
Busby babes

https://www.football.london/tottenham-hotspur-fc/fixtures-results/pochettino-press-conference-every-word-16815846

Uz se perou... Stejne bude vtipny, pokud se misto utoku na ty dva kluby pred sebou rozhadaj, po sezone odejde Toby, v prubehu sezony naserou Vertongena tak, ze bude taky chtit pryc a cely se jim to sesype...

Reagovat
r.mrazik

Pocheho bereme

Reagovat
Busby babes

tak vitez Audi Cupu nas jeste netrenoval, to je fakt...

Reagovat
r.mrazik

vsechno je jednou poprve

Reagovat
Busby babes

Pochettino hasn't won an away game in the league since January by the way. He's also just won 4 matches in his last 15.

prast jak uhod...

Reagovat
Kixi Syhimour

tak to je zajímavé, to bych nečekal. Nicméně prašť jako uhoď ani ne, Pochettino by vás podle mě docela značně zvedl.

Reagovat
Busby babes

zvedne nas i Ole.

Reagovat
Kixi Syhimour

Třeba i jo, ale u Pochettina je ta práce už i vidět, uvidíme jestli bude i u Solskjaera.

Reagovat
Busby babes

taky ma Pochettino par let naskok.

Reagovat
Kixi Syhimour

Však ano, to nezpochybňuji, proto říkám, že se uvidí

Reagovat
Kixi Syhimour

Každopádně Pochettino nenasadil laťku nízko.

Reagovat
r.mrazik

tak ja to teda vezmu

Reagovat
Busby babes

do tydne by sis rozhadal kabinu.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tam neni nic novýho, končej jim smlouvy a Poche čeká, až skončí přestupák, aby byl klid kolem spekulací. Pochybuju, že se teď najednou rozhádali.

Reagovat
Busby babes

ten Vertongen tam mel nejakej problem, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Těžko říct, asi se licituje o smlouvě a o možnosti, že by odešel; pak se mluvilo o tom, že se vrátil po prázdninách ve špatný kondici; pak, že se pohádali, protože chce mít Verts jistej základ (asi jak Luiz)... Verts prej častějš mluví do věcí kolem trénování a občas se u toho "pohádaj". Myslim si, že až skončí přestupák, vrátí se Verts a Eriksen do základu, jako v minulosti Toby.

Reagovat
Ondiis

"The players who are out are always good when you don't win." velká pravda. Jde to vidět hlavně tady na EF jak by každý dokázal poskládat lepší/jinou sestavu a hrál by s ní jeho tým lépe

Připomenulo mi to Joshe Kroenkeho jak řekl "You're only as good as your last game". Větší pravda ve fotbale snad není .. po Csaplárově pasti teda.

Reagovat
Busby babes

K VAR, zajimavy poznatek od toho Johnsona, co daval Counter vedle.

Priklad Cahilluv zakrok z vikendu na Martiala, kterej imho mel dostat cervenou ne zlutou. Ale tohle VAR vubec nezkouma, protoze rozhodci dal zlutou. Coz se neprezkoumava. Kdyby dostal cervenou, tak teprve v takovej moment nastane prezkum.

Zajimavy. Takze Rojo je relativne safe, kdyz za ty svoje twoo foot dostava stejne jenom zluty, tak s tim ani VAR nic neudela.

Reagovat
r.mrazik

a proc neposuzovali to stazeni Martiala?

Reagovat
Busby babes

to nevim, tady se jen vyjadroval k situaci, kdy hrac dostane za cerveny zakrok zlutou kartu. takovy zakrok se pak VAR neprezkoumava.

Reagovat
r.mrazik

ok...ja myslel,ze tam psali i o tomhle

je to pitomost

Reagovat
Mimalu

řekl bych že posuzovali, ale protože to stažení začalo už před vápnem a tedy se o penaltu nejednalo, tak VAR zasáhnout nemohl, aspoň tak si to vykládám já

Reagovat
r.mrazik

zvlastni,kdyz ho stahl naplno az ve vapne...

Reagovat
Mimalu

tak důležitý je počátek, to by se to každý snažil ustát a hodil sebou až ve vápně

Reagovat
r.mrazik

ja vim,ale prijde mi to kravina...u skluzu to beru, ale ze ho drzi do vapna je blbost obrance

vytahnout to pred vapno by byla slusna picovina

Reagovat
Tywin Lannister

takhle by se mi ta tabulka libila i po 38 kole

Live bych ten titul pral, my na tretim fleku s jistotou LM, sympatickej Lestr 4, slípky, účka a chelski mimo top 4

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

Reagovat
janinho

pritom pred 1.kolom ste boli na 1.mieste (tak ako kazdy rok)... za tie 3 tyzdne ste klesli.

Reagovat
Vincent Vegan

jen bych prohodil Hornets za Villu nebo Wolves

Reagovat
nani92

na LM zatial strata iba bod, to je v pohode

Reagovat
andkoo

bod od zostupu

Reagovat
vladis271

ved sa do LM snažíte prekúsať, my ju medzitým vyhrávame.

Reagovat
smazaný uživatel

Live je poslední roky úplně jinde

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť teprve začala liga

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
avicii

Reagovat
SCELO

super clanok, pekne vystihnute

Reagovat
technecium

Liga dvou týmů

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele