3. kolo
23.08.2019 21:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Aston Villa zaskočila Everton a získala první tři body

Už i poslední nováček letošní sezóny má na kontě vítězství. Dosud dvakrát poražená Aston Villa se chytila v domácím zápase proti Evertonu, který ovládla 2:0. Na úspěchu se brankami podíleli Wesley a El-Ghazi.

Úvodní větší vzrušení přišlo po pěti minutách. Richarlison si to s balónem namířil směrem do pokutového území, kde upadl, avšak píšťalka sudího zůstala němá. Jako první tak udeřili Villans. Jota si potáhl míč po pravé straně a famózně načasovanou přihrávkou na Wesleyho jej vybídl ke skórování. Ten nepohrdl a po zemi na zadní tyč překonal brankáře.

Wesley mohl přidat i druhou trefu a opět tomu tak mohlo být po skvělém náběhu. Tentokráte mu však radost zkazil Mina, jenž jeho pokus zblokoval. Vyrovnat mohl po půlhodině Calvert-Lewin, jeho zakončení ale také nenašlo cestu přes obránce. Jinak by se gólman zřejmě natahoval marně.

Ve druhé půli se na šance čekalo hodně dlouho, pasáž od osmdesáté minuty se ale ukázala býti velmi atraktivní. Vysoký míč do vápna zklepnul jeden z hráčů Toffees k Iwobimu. Ten si jej posunul ještě napřed a z druhého dotyku levačkou vypálil. Tentokráte domácí zachránila štěstěna, střela totiž rozezvučela tyč.

Velkou tutovku měl na konci základní hrací doby Walcott. Střídající Kean se ve vápně šikovně otočil s balónem a nacentroval na anglického křídelníka, jenž však z pár metrů zcela nehlídán branku překopl. Poslední slovo tak měli hráči domácího celku. Anwar El-Ghazi se zleva přiřítil do pokutového území a z levé strany překonal Pickforda.

Autor: Martin Vejdělek / o2tv.cz, onlajny.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
MCFC_8

0:2

Reagovat
John Obi Mikel

0:0

Reagovat
jn38

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele