3. kolo
25.08.2019 17:30 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Wolverhampton proti Burnley vyrovnal v posledních vteřinách

Od brzkých minut vedli hráči Burnley na hřišti Wolverhamptonu, nakonec ale odjíždí pouze s jedním bodem. V úvodní čtvrthodině totiž sice dokázal svůj tým do vedení poslat Barnes, v nastaveném čase ale z penalty srovnal Jiménez.

První nebezpečnou akci předvedli Vlci, ve čtvrté minutě napřáhl z pětadvaceti metrů Neves a jeho střela skončila jen těsně nad břevnem. Zpoza vápna zahrozili i hosté, Barnesův přízemní pokus levačkou skončil zase vedle tyče.

Napodruhé už byl Ashley Barnes úspěšný. Dlouhý nakopávaný míč sklepla obrana jen k McNeilovi, jenž hlavou prodloužil na Barnese. Ten si zpracoval míč na prsa a utaženou ranou na zadní tyč otevřel skóre utkání.

I v dalším průběhu první půle měli ze hry více Clarets. Po dvaceti minutách hlavičkoval z malého vápna do břevna Mee, Woodovu přihrávku Gudmundssonovi zase zneškodnila obrana.

Ve značně poklidnějším duchu se nesla druhá půle, tedy aspoň její základní hrací doba. Ve třetí minutě nastavení si Jiménez zpracoval ve vápně balón, otočil se s ním a pohotovou skákavou ranou jej poslal do tyče.

O pár okamžiků později na něj opět směřoval míč, tentokrát však byl obráncem faulován a sudí ukázal na značku pokutového kopu. Sám faulovaný se ujal jeho exekuce, počkal si na pohyb brankáře a s přehledem stanovil konečný výsledek 1:1.

Autor: Martin Vejdělek / o2tv.cz, onlajny.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
waynemarkrooney

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
MCFC_8

3:1

Reagovat
John Obi Mikel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele