3. kolo
24.08.2019 16:00 CET
1 : 2
(0:1)

Reportáž

Sheffield poprvé bez bodu, doma nestačil na Leicester

Až na třetí pokus se Leicesteru povedlo zvítězit. Foxes po dvou remízách uspěli na hřišti Sheffieldu United, který tak poprvé v nováčkovské sezóně nebodoval. Na první trefu Vardyho ještě Blades našli odpověď, na parádní zásah Barnese již nikoliv.

Domácím chyběl záložník Fleck, jehož nahradil Freeman. Také lišky musely učinit jednu vynucenou změnu ve středu pole. Absentujícího Ndidiho zastoupil Praet.

Jako první se ke střele odhodlal v sedmé minutě hostující Tielemans, jeho pokus ale moc slavně nedopadl. Tielemansův spoluhráč Fuchs pak o tři minuty netrefil bránu z přímého kopu jen o kousek. Leicester se dále snažil. V sedmnácté minutě nacentroval Tielemans na Vardyho, který hlavičkoval nepřesně. V úvodu to byly především Foxes, kdo usiloval o první branku.

Ve 28. minutě ale zahrozil záložník Sheffieldu, jehož nepříjemný pokus pohlídal brankář Schmeichel. Za šest minut už padla první branka. Obránce Blades Basham ztratil míč ve středu, Maddison následně vyslal dopředu Vardyho, který střelou na bližší tyč překonal gólmana Hendersona a zajistil liškám poločasové vedení.

Náskok vydržel hostům do 62. minuty. Baldockův las usměrnil do sítě střídající McBurnie a bylo vyrovnáno. Za dalších osm minut si ale Leicester vzal vedení zpět. Po centru Fuchse se balón odrazil na hranici šestnáctky, kde jej Barnes parádně napálil z voleje k tyči. Domácí mohli znovu srovnat v 75. minutě. Po sklepnutí od spoluhráče měl obrovskou šanci Lundstram, jenže že zhruba deseti metrů trefil jen dobře postaveného Schmeichela. Další příležitosti na srovnání skóre si již Sheffield nevypracoval.

Autor: Ondřej Vaculík / onlajny.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
MCFC_8

0:2

Reagovat
John Obi Mikel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli bude sheffield takhle hrat dal tak nemam obavy o sestup, dnes to byla proste smula a ta prohra jednou musela proste prijit.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele