3. kolo
25.08.2019 17:30 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Šok pro Kohouty. Doma nestačili na Newcastle

Po cenném bodu ze hřiště Manchesteru City potkala hráče Tottenhamu hodně nečekaná ztráta. Na vlastním stadionu totiž proti Newcastlu United neskórovali a podlehli mu 0:1. Jedinou branku utkání vstřelil v první půli Joelinton.

Spurs dostali první varování už ve čtyřiadvacáté minutě. Po dlouhém míči dostal přihrávku Longstaff a jeho dělovka z hranice velkého vápna nadělala Llorisovi veliké starosti. Nedůslednost v obraně ale potrestal až Joelinton. Ten dostal přihrávku od Atsua, kterou si zpracoval a podél Llorise zakončil.

Velmi brzy mohl srovnat Son. Ten si naběhl na přetažený centr z pravé strany a z voleje zakončil. Dúbravka měl se zneškodněním střely plné rukavice práce. Slovenský gólman však v prvním poločase předvedl i zaváhání, když podběhl centr, který poté propadl k Mourovi. Ten ale trestuhodně minul.

Ve druhé půli se na pořádnou akci čekalo až do posledních dvaceti minut. To totiž Harry Kane upadl ve vápně, načež se Spurs dožadovali penalty. Sudí jejich volání nevyslyšel, názor nezměnil ani po konzultaci s videorozhodčím.

Vzápětí Lucas Moura potvrdil, že střeleckou slinu v zápase opravdu nemá. Z pravé strany poslal vápnem fantastický přízemní centr Sissoko, brazilský útočník byl ale zaskočen odskokem a nečekaně přestřelil.

Magpies se tak prvním body v sezóně odlepili ode dna tabulky a ačkoliv jsou předposlední, ztrácí pouhý bod na svého dnešního soupeře, Tottenham, který okupuje sedmé místo.

Autor: Martin Vejdělek / o2tv.cz, onlajny.com

Komentáře (16)

Přidat komentář
NuFc23

5:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

4:1

Reagovat
Infernoqt

3:0

Reagovat
MCFC_8

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
John Obi Mikel

2:3

Reagovat
smazaný uživatel

1:2, překvapení kola.

Reagovat
vanGomm

a také Manch.U.-Crystal-Palace 1:2

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Lloris - KWP, Sanchez, Vertoghen, Rose - Winks, Sissoko - Lucas, Lo Celso (Eriksen), Son - Kane

Reagovat
smazaný uživatel

Lo Celso nebude v základe, poďla Pochettina nie je pripravený ani zďaleka.A Lamela podľa mňa bude hrať.

Reagovat
smazaný uživatel

Lloris - KWP, Sanchéz, Toby, Rose - Winks, Sissoko - Lamela, Eriksen, Son - Kane

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pharrell

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

To sa vám zdá objektívne písať o "jatkach"? A o "bide a otrpeni"?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele