3. kolo
24.08.2019 16:00 CET
1 : 3
(1:1)

Reportáž

Watford stále bez bodu, West Ham naopak poprvé zvítězil

Watford se sice konečně radoval z branky, i tak ale potřetí prohrál. Na domácím hřišti tentokrát nestačil na West Ham. Domácí přitom mohli jít za stavu 1:1 do vedení, ovšem své šance nevyužili a dovolili hostům radost z první výhry v sezóně.

Manažer Hornets Gracia postrádal dva klíčové hráče, záložníka Pereyru a útočníka Deeneyho. Prvně jmenovaného nahradil Cleverley, místo kapitána Deeneyho pak nastoupil Gray. Lodivod Hammers Pellegrini taktéž udělal změny v záložní řadě, kde se vrátili kapitán Noble, Anderson a Jarmolenko. V útoku pak dostal přednost uzdravený Haller místo Hernándeze.

Plán na první výhru v sezóně se domácím začal hroutit již ve druhé minutě, kdy Doucouré fauloval ve vlastním pokutovém území Lanziniho. Záložník West Hamu sice pádu dost přidal, i tak jeho mužstvo kopalo penaltu. Tu proměnil Noble a hosté se dostali do vedení. Sršni mohli odpovědět o čtyři minuty později. Deulofeu dostal přesný pas za obranu, avšak že solidní pozice přestřelil bránu. Watford začínal přitápět pod kotel.

V sedmnácté minutě se už Hornets dočkali. Hughes poslal kolmici za obrannou řadu soupeře, kam si naběhl Gray, jenž prostřelil Schmeichela a vyrovnal stav utkání. Kladiváři ale také nespali. Šest minut po přesném zásahu Graye se na druhé straně dostal do akrobatického zakončení Haller a brankář domácích Foster musel zasahovat. Chvíli poté si opět vzal slovo Gray, tentokrát však se svým pokusem neuspěl a pálil vedle tyče. Přehled zajímavých příležitostí prvního poločasu uzavřel ve 43. minutě Anderson, který po rohovém kopu hlavičkoval do brankové konstrukce.

Tři minuty po změně stran byl Foster opět v pozoru, tentokrát se vytáhl proti nadějné ráně Jarmolenka. V 55. minutě se za obranu Hammers dostal Gray, jenž obehrál gólmana Fabiańského a poslal míč před bránu, kde jej do sítě trestuhodně nedopravil Hughes. Watford že svého tlaku vytěžil ještě stélu Deulofeua, kterou pohlídal Fabiański, ale v 64. minutě nečekaně kapituloval. Anderson zatáhl míč po levé straně do pokutového území a přihrál před prázdnou bránu Hallerovi. Letní posila West Hamu již neměla problém skórovat.

Sršni dopláceli na chyby ve vlastní obraně. Jednu z nich mohl v 73. minutě potrestat střídající Antonio, ve vyložené šanci ale neuspěl proti výbornému Fosterovi. Za minutu se souboj stejných mužů opakoval po rohovém kopu. Opět je úspěšnější Foster, který hlavičku Antonia vytáhl nad břevno, jenže dorážející Haller byl opět neomylný, když se parádně trefil nůžkami - 1:3. Domácí se trápili v koncovce, v 81. minutě si na Fabiańského nepřišel Cleverley a polský gólman uspěl i o dvě minuty později, kdy zneškodnil velkou příležitost Doucourému. Úspěšní nebyli ani Capoué s Welbeckem a Hornets tak opět zůstaly oči pro pláč.

Autor: Ondřej Vaculík / onlajny.com

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:3

Reagovat
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
OnlyWHU

1:2 COYI!!!!

Reagovat
MCFC_8

1:1

Reagovat
duloig

0:2 COYI !!

Reagovat
John Obi Mikel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska sršně utluceme kladivama!!! 1:3 COYI

Reagovat
OnlyWHU

Reagovat
smazaný uživatel

Mark v sestavě, mám z toho dobrý pocit. Taky natesenost konečně na Yarmolenka. 1:3

Reagovat
OnlyWHU

Reagovat
OnlyWHU

Skvělý body po dobrým výkonu. Fotbalově jsme byli jinde a domácí dohrávali v křeči. Hallerova paráda nadchla i fajnšmekry. Jen se nezranit. Máme už skvělou základní jedenáctku i s náhradníky. Jen tak dál! COYI!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
duloig

No myslím že až za Antonia to začalo klapať. Od Hallera to kce gól každý mač. Len tak ďalej COYI!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele