Premier League - souhrn 21. kola

01.01.2019, 15:25, aktualizováno 03.01.2019, 22:56
Komentáře a souhrny
Man City přehrál Liverpool a svému konkurentovi na čele pelotonu se přiblížil na rozdíl čtyř bodů. Novému manažerovi Man United Solskjaerovi vychází, na co sáhne. V Newcastlu poslal na hřiště Lukakua a ten za minutu zápas rozhodl. Chelsea doma nedokázala překonat obranu Southamptonu a pouze s ním remizovala 0:0. West Ham díky slepeným brankám Marka Arnautoviče dotáhl dvougólové manko na Brighton a vydřel bod...

Manchester City - Liverpool FC 2:1

03.01.2019 21:00

Góly: 40. Sergio Agüero, 72. Leroy Sané - 64. Roberto Firmino

Manchester City zvládl dohrávku 21. kola a proti hlavnímu konkurentovi v boji o titul, Liverpoolu, zvítězil 2:1. Skóre otevřel Agüero, za hosty srovnával Firmino a vítěznou trefu vstřelil Leroy Sané.

Úvodní branka mohla padnout po necelých dvaceti minutách, a to vlastní. Po úchvatné kombinaci Reds ve středu hřiště se k míči dostal Salah, který vyslal Maného. Senegalský křídelník zkusil překonat Edersona po zemi, což se mu také povedlo, jenže gólu zabránila branková konstrukce. K následnému odrazu se dostal jako první Stones, ovšem jeho odkop trefil pouze vlastního gólmana Edersona. Stones musel situaci zachraňovat až z brankové čáry, od pohromy dělily Citizens milimetry.

Domácí mohli udeřit o deset minut později. Sterling z pravé strany na centroval na Davida Silvu, ten si ale místo střely z první míč zpracovával. Liverpoolská defenziva mu mezitím zmenšila úhel a španělský záložník tak dokázal trefit jen Van Dijka. Nadšením Etihad vybouchl až chvíli před koncem poločasu. Bernardo Silva sebral odražený míč a z levého křídla jej poslal na Agüera, jenž si skvělým první dotykem balón sklepl a z úhlu dělovkou překonal Alissona. Pro argentinského kanonýra to byla jubilejní desátá branka v probíhajícím ročníku Premier League.

Na začátku druhé půle nějaký čas Citizens hru kontrolovali, Reds se však osmělili a v 64. minutě srovnali stav utkání. Velmi dobrý přetažený centr poslal Alexander-Arnolda na parťáka z druhé strany obrany, Robertsona, který vracel na malé vápno. Tam stál nehlídaný Firmino a hlavou uklidil míč do zcela prázdné brány. Pro liverpoolské to byla velmi důležitá trefa, jelikož remíza by znamenala udržení sedmibodového náskoku na čele.

Jenže Guardiolovi svěřenci byli proti. Ani desetiminutovka neuběhla od vyrovnávací branky a vedení se zase překlopilo na stranu bleděmodrých. Sterling si ze své pravé strany navedl míč do středu a nalevo nalezl v otevřeném prostoru Saného. Mladý Němec vypálil podobně jako v první půli Mané, tentokrát se ale štěstí přiklonilo na stranu útočícího a Saného pokus se od tyče odrazil do brány.

Posledních několik minut důležitého zápasu proběhlo v hodně rušném tempu. Nejprve Sterling milimetrovou přihrávkou našel Agüera, který se snažil obejít Alissona, jenže brazilský gólman se obelstít nenechal a šanci zlikvidoval. Po souboji ve středu hřiště, který hodně rozlítil Pepa Guardiolu, se do příležitosti dostal i Salah, konečky prstů ovšem vytáhl na roh Ederson. Na konci základní hrací doby nezpracoval Lovren přihrávku a do šance se dostal Bernardo Silva. Pozorný Alisson zabránil dalšímu gólu, načež Lovren opět nalil protihráči, tentokrát Sterlingovi. Ten se prosadit nedokázal, i tak ale Citizens vybojovali důležitou výhru, která znamená jejich návrat na druhé místo a snížení ztráty na hlavního konkurenta na čtyři body.

Více informací k zápasu

Newcastle United - Manchester United 0:2

02.01.2019 21:00

Góly: 64. Romelu Lukaku, 80. Marcus Rashford

I ve čtvrtém zápase pod vedením manažera Solskjaera Manchester United nezaváhal a opět si připsal do tabulky tři body. Na půdě Newcastlu se sice hosté dlouho trápili, ale v druhém poločase díky zásahům Lukakua a Rashforda přece jen zlomili odpor soupeře.

Domácí nastoupili s pětičlennou obrannou řadou, do které se dostal Schär a ze zálohy se zatáhl Ritchie. V sestavě Rudých ďáblů chyběli Young s distancovaným Baillym, které v defenzivě nahradili Valencia a Jones. Lingarda v záloze zase zastoupil Mata.

Poprvé se gólman Strak Dúbravka musel ukázat po devíti minutích hry, kdy vyškrábl prudkou ránu Rashforda z přímého kopu. Za další čtyři minuty se do slibné šance dostal Atsu, avšak brankář De Gea jeho střelu po zemi zpacifikoval. Stejný muž pálil i v devatenácté minutě, ovšem tentokrát nepřesně. O pět minut později se za obranou Newcastlu zjevil Rasford, ale zakončení ve skluzu se mu nepovedlo.

Po půlhodině hry se střeleckým pokusem prezentoval i Pogba, útočník Rudých ďáblů však nemířil mezi tři tyče. Za další čtyři minuty se po delší době ukázaly též Magpies, konkrétně Rondón, který po vyhraném souboji s Lindelöfem hlavičkoval nad břevno. V nepříliš zajímavém prvním poločase byli aktivnější hosté, ale ani jednou se jim Dúbravku nepovedlo překonat.

Po změně stran pokračoval ve střelecké aktivitě Rashford, ale v 51. minutě se pouze zastřeloval. Střílelo to též Atsuovi, žel nadále nepřesně. V 60. minutě se k ráně dostal též Shelvey, pálil však pouze doprostřed brány. O čtyři minuty později Dúbravka neudržel Rashfordovu ránu z přímého kopu, k dorážce se dostal střídající Lukaku a zblízka poslal Manchester do vedení.

Snahu Newcastlu vyrovnat táhli především Atsu se Shelveym. Druhý jmenovaný v 69. minutě jen o fous minul horní roh De Geovy svatyně. Red Devils definitivně rozhodli deset minut před koncem. Rychlý protiútok táhl Lukaku, po němž Sánchez prostrčil na volného Rashforda, který s ledovým klidem překonal Dúbravku a určil konečný výsledek. V nastavení se ještě mohl prosadil Pogba, ale po překonání Dúbravky minul odkrytou bránu.

Více informací k zápasu

AFC Bournemouth - Watford FC 3:3

02.01.2019 20:45

Góly: 34. Nathan Aké, 37. Callum Wilson, 40. Ryan Fraser - 14. Troy Deeney, 27. Troy Deeney, 38. Ken Sema

Bláznivou přestřelku fanouškům nabídly týmy Bournemouthu a Watfordu. Zatímco první půle přinesla nespočet šancí, šest branek a některé obzvlášť vypečené chyby v defenzivě, druhé dějství už bylo z obou stran daleko obezřetnější, kvůli čemu v něm další branka již nepadla. Bournemouth tak zastavil sérii porážek, Watford si připisuje druhou remízu v řadě.

V první příležitosti se objevil Brooks, který pěknou technickou střelou z hranice pokutového území jen těsně přestřelil hostující svatyni. Skóre se však poprvé měnilo na druhé straně, když se po parádní kombinaci mezi Doucourem a Semou k hlavičce dostal Deeney a trefil se přesně k bližší tyči. Po šestadvaceti minutách navíc v rozehrávce chyboval Brooks a smolně do rychlého brejku vyslal Deulofeua. Toho sice na hranici pokutového území dokázal zastavit vracející se Cook, k jeho smůle ovšem svým zákrokem jen připravil míč pro Deeneyho, který z hranice vápna rozvlnil síť podruhé.

Bournemouthu se však během tří minut podařilo srovnat krok. Nejprve přetažený centr Brookse před bránu vrátil Daniels, kde se k prudké hlavičce dostal Cook - jeho zakončení ještě brankář Foster senzačně vyrazil, balón však odpravil pouze k osamocenému Akému, který tak snížil na 1:2. A po další standardní situaci bylo srovnáno - Fraser našel volným přímým kopem hlavu Wilsona, jenž se trefil skutečně náramně.

Nerozhodný stav ale nevydržel dlouho - jen o minutku později se totiž ke střele na hranici vápna protlačil Sema a balón nasměroval přesně k tyči, Begovič neměl sebemenší šanci zasáhnout. Watford ale vedení neudržel ani do poločasu, ještě před poločasovým hvizdem přihrávku Stanislase pustil mezi nohama nejprve Wilson, následně i King, a tak se dostala až k osamocenému Fraserovi, který přízemní střelou srovnal na 3:3.

V druhé půli mohl obrat dokonat Cook, svou hlavičkou však mezi tři tyče nasměrovat nedokázal, po další hlavičce Wilsona se zase senzačním zákrokem vyznamenal Foster. A když v další šanci brankáře hostí neprostřelil pro změnu King, dospělo utkání k remíze 3:3.

Více informací k zápasu

Chelsea FC - Southampton FC 0:0

02.01.2019 20:45

Góly: -

Chelsea se na Stamford Bridge v poslední době nedaří. Po porážce od Leicesteru zaznamenali Sarriho hoši další ztrátu, když tentokráte nedokázali vstřelit gól Southamptonu a po remíze 0:0 tak odchází pouze s bodem, což je pro Blues samozřejmě nepříjemná ztráta. Naopak hosté mohou být nadšení - od začátku bylo patrné, že si přijeli pro bod, který si nakonec také odvážejí.

V Londýně se nehrál příliš atraktivní zápas, Southampton se po většinu času bránil na vlastním vápně, zatímco domácí tento obranný val velmi stereotypně a pomalu obehrávali. Do první příležitosti se po čtvrthodině hry dostal Morata, který si naběhl na pas Azpilicuety, neškodnou hlavičkou však hostujícího brankáře nevyplašil. Toho protáhl až po půlhodině hry Eden Hazard, když si ideálně zpracoval oblouk Rüdigera a z druhého doteku levačkou prudce vypálil, brankář Gunn však tuto ránu vyrazil. Do poločasu ještě zahrozil Barkley a Jorginho dalekonosnými střelami, ty však byly velmi nepřesné.

Druhá půle probíhala vesměs v totožném duchu - k vidění tedy byla optická převaha Chelsea, která však k šancím až na výjimky nevedla. Z letargie mohl domácí celek vytrhnout Hazard, který se z levé strany probil do pokutového území, jeho střelu na bližší tyč ovšem Gunn vytěsnil na roh. Po hodině hry se Maurizio Sarri rozhodl oživit ofenzivní snažení svého týmu a na hřiště vyslal Cesca Fabregase, který přinesl tolik kýženou kreativitu. Už po pěti minutách na hřišti naservíroval senzační míč k nohám Alvara Moraty, který sám před brankářem nezaváhal a míč dopravil do sítě - branka však nebyla uznána kvůli velmi těsnému ofsajdu.

Tentýž hráč se po přihrávce Loftus-Cheeka dostal deset minut před koncem do další šance, tentokráte však hostujícího brankáře překonat nedokázal. V nastaveném čase v pokutovém území Southamptonu ještě upadl Alonso, píšťalka hlavního rozhodčího však zůstala správně němá, a tak Chelsea jen remizovala se Southamptonem 0:0.

Více informací k zápasu

Huddersfield Town - Burnley FC 1:2

02.01.2019 20:45

Góly: 33. Steve Mounié - 40. Chris Wood, 74. Ashley Barnes

Fotbalisté Huddersfieldu nezvládli dobře rozehraný zápas s Burnley a porážka 1:2 pro ně byla osmá v řadě. Svěřencům Davida Wagner se tak vzdaluje záchrana v Premier League, která je už nyní vzdálena osm bodů.

Začátek utkání byl hodně pozvolný a na větší příležitosti jsme museli čekat přes půl hodiny. To když si Mee naskočil na solidní centr McNeila, připravený Lössl si ovšem poradil s jeho hlavičkou i Corkovou dorážkou. Radost tak přišla na straně Terriers. Na levé straně se k centru dostal Mbenza, poslal míč přesně na hlavu Steva Mouniého a ten neměl se vstřelením první branky v letošním ročníku Premier League žádný problém.

Chvíli před poločasem však přišla pro domácí dvouminutovka hrůzy. Nejprve si McNeil nalevo náramně poradil s Hadergjonajem, načež předložil balón Woodovi, který se z bezprostřední blízkosti nemýlil a vyrovnal stav utkání. Aby toho nebylo málo, prakticky z další akce se rodil nebezpečný protiútok Clarets. Schindler tak zatáhl za záchrannou brzdu a stáhnul Wooda, jenže žlutá karta, kterou za tento zákrok dostal, byla jeho druhou a musel předčasně do sprch.

Ve druhé půli měli hosté i díky početní převaze téměř neustálý tlak a vedení z něj vytěžili zhruba čtvrthodinu před koncem. Wood s Gudmundssonem odvedli dobrou práci na pravé straně, díky čemuž mohl Westwood najít zcela volného Ashleyho Barnese. Anglický útočník se nemýlil a střelou na zadní tyč překonal bezmocného Lössla.

Už to pro Burnley vypadalo na pohotový zbytek zápasu, když v devadesáté minutě Robbie Brady nepochopitelně zezadu sestřelil Mbenzu. Rozhodčí mu za to udělil červenou kartu a dal tak Huddersfieldu ještě šanci něco s výsledkem udělat. Terriers jí ale pohrdli a znovu potvrdili pověst nejhoršího domácího celku.

Pro celek ze severní Anglie je tato porážka další ranou, naopak Clarets díky tříbodovému zisku alespoň dočasně opustili sestupové pozice.

Více informací k zápasu

West Ham United - Brighton & Hove Albion 2:2

02.01.2019 20:45

Góly: 66. Marko Arnautović, 68. Marko Arnautović - 56. Dale Stephens, 58. Shane Duffy

Hráči Brightonu vedli v rámci 21. kola Premier League nad West Hamem už 2:0, během chvíle ale o tento náskok přišli. Zásluhu na tom měl zejména střelec dvou branek Marko Arnautović, na straně Seagulls se předtím prosadili Stephens a Duffy.

První poločas byl až na výjimky nudný. Na šanci se čekalo přes pětadvacet minut, kdy Montoya ve vlastním vápně příšerně odehrál míč a ten skočil na kopačkách Andersona, jenž ovšem svým pokusem trefil připraveného gólmana Buttona. Tentýž hráč se po individuální akci dostal i do úvodní šance v druhé půli, tentokráte bylo jeho zakončení vedle levé tyče nebezpečnější, radost Kladivářům však nepřineslo.

Udeřit tedy mohli hosté. Groß rozehrál rohový kop jenom na Fabianského, jenže polský brankář vyboxoval míč pouze na hranici velkého vápna k Dalemu Stephensovi. Tomu rána z první sedla a ukončil svůj sezonu a půl trvající gólový půst.

Hammers se nepoučili a ani ne dvě minuty nato darovali Brightonu další roh. Opět se jeho exekuce ujal Groß, narozdíl od předchozího pokusu našel na zadní tyči přesně Shanea Duffyho. Irský stoper si hrudí zpracoval míč a poslal ho pod břevno Fabianského brány. Domácí sice reklamovali hru rukou, ale marně.

Londýnské fotbalisty to zřejmě zdravě naštvalo a po zhruba osmi minutách vstřelili kontaktní gól. Noble poslal za obranu hostí vysoký a dlouhý míč, na nějž si naběhl Arnautović. Skvělým způsobem udržel na zádech Duffyho a střelou mezi Buttonovy nohy rozjásal London Stadium. Po čtyřzápasové pauze způsobené zraněním se tak prosadil hned ve svém druhém utkání.

A tentýž hráč dokázal asi devadesát vteřin poté skóre i srovnat. Antonio po pravé straně famózně pronikl do vápna a po zemi předložil míč právě Arnautovićovi. Rakouský kanonýr se nemýlil a o břevno si připsal sedmý gól v sezoně, díky čemuž mu už jen čtyři přesné zásahy chybí na vyrovnání své nejlepší sezóny v Premier League.

West Ham se díky tomuto bodu posunul před Everton do první desítky, Seagulls udrželi svoji třináctou příčku s komfortním náskokem deseti bodů na sestupové pozice.

Více informací k zápasu

Wolverhampton Wanderers - Crystal Palace 0:2

02.01.2019 20:45

Góly: 83. Jordan Ayew, 90+5. Luka Milivojević (pen.)

Wolverhampton po vyloupení Tottenhamu nečekaně ztratil doma s Crystal Palace, kteří bojují o záchranu. Na branky si diváci museli počkat až do poslední desetiminutovky, kdy hosté zasadili dvě smrtící rány.

Do základní jedenáctky Wolves se po jednozápasové pauze vrátili záložníci Saiss s Moutinhem. V útoku zase Jiméneze tentokrát doplnil Traoré. V sestavě Eagles chyběl Schlupp, kterého nahradil Ayew.

Opatrný začátek utkání narušil až ve dvanácté minutě domácí Jiménez, který vypálil vysoko nad břevno. Za dalších osm minut se do zajímavé šance tlačili též Orli. Po rychlém protiútoku zakončoval Milivojević a brankář Patrício musel ránu vytáhnout nad svou svatyni. Z následujícího rohového kopu zakončoval nepřesně Tomkins.

Aktivněji se v první půli prezentovali hráči Palace, nicméně v 37. minutě se po standardní situace od rohového praporku dostal k zakončení obránce Vlků Doherty, jenže v záklonu nenasměroval svůj pokus mezi tři tyče. Za hosty odpověděl o tři minuty později střelou mimo Van Aanholt.

I po změně stran obě mužstva pokračovala v opatrném kurzu. Až po hodině hry přivodil menší vzrušení záložník Wolverhamptonu Castro, jenž pálil vysoko nad bránu. Podobně neúspěšně si v 66. minutě počínal na druhé straně Ayew. V závěru opět přebrali iniciativu hráči Crystal Palace a sedm minut před koncem byli odměněni. Po několika odrazech se míč v pokutovém území dostal k zapomenutému Ayewovi, jenž zblízka prostřelil Patrícia - 0:1.

Domácí se v závěru nezmohli na větší odpor a naopak ještě jednou inkasovali. V nastaveném čase fauloval Bennett v pokutovém území pronikajícího Zahu a z nařízené penalty přidal pojistku na výhru Eagles Milivojević.

Více informací k zápasu

Cardiff City - Tottenham Hotspur 0:3

01.01.2019 18:30

Góly: 3. Harry Kane, 12. Christian Eriksen, 26. Heung-min Son

Fotbalisté Tottenhamu se vrátili na vítěznou a gólovou vlnu a z hlavního velšského města si odvezli hladkou výhru. Prosadili se v poslední době tradiční střelci - Kane, Eriksen a Son.

Spurs vlétli na soupeře jako uragán. Již po dvou minutách z pravé strany letěl do vápna Cardiffu zdánlivě neškodný centr, ten se ale odrazil k Harrymu Kanovi, který potvrdil svůj status zabijáka a čtrnáctým gólem v sezoně se dotáhl na nejlepšího kanonýra Premier League Aubameyanga.

Ani ne o deset minut později předvedli Pochettinovi svěřenci parádní kombinaci. Kane se stáhl až do středu pole, odkud parádním pasem našel Sissoka. Francouzský záložník sklepl na Sona, který poslal míč na vápno Eriksenovi. Ten si pohrál s obránci a přízemní ranou k tyči překonal stojícího Etheridge.

A pro Bluebirds bylo ještě hůř. Sissoko se u středové čáry vymotal ze sevření, jeho přihrávku Kane posunul na Sona. Korejský útočník si zpracoval balón patou, otočil se a po pohledné individuální akci a střele na vzdálenější tyč rozvlnil potřetí síť za Etheridgem. Potvrdil tak svoji úžasnou formu a prosadil se posedmé v posledních sedmi ligových utkáních.

Chvíli po poločase se mohli radovat i hráči Cardiffu. Dlouhý balón z pravé strany byl tečován defenzivou Kohoutů. K míči, který se odrazil od země, se dokázal dostat přes Trippiera dostat Hoilett, Lloris byl ovšem připraven.

Asi pětadvacet minut před koncem zápasu vyrazil Tottenham dopředu ve čtyřech proti jedinému obránci. Kane poslal přihrávku Sonovi, ten však chybně volil střelu namísto posunutí volnému Allimu. Netrvalo dlouho a po rohovém kopu se k hlavičce dostal domácí Gunnarsson, jenže stejně jako předchozí pokus jeho spoluhráč poslal míč jen do náručí gólmana Spurs.

Potěšen vítězným vstupem do roku 2019 byl i manažer Mauricio Pochettino. "Jsem velmi šťastný, že jsme v novém roce začali takovým výkonem, po porážce od Wolves bylo důležité začít další pozitivní šňůru," řekl lodivod hostujícího mužstva. Pro Spurs tento tříbodový zisk znamená dočasný posun na druhé místo tabulky a zároveň udržení náskoku před čtvrtou Chelsea, zato Bluebirds stále balancují jen těsně nad sestupovými vodami.

Více informací k zápasu

Arsenal FC - Fulham FC 4:1

01.01.2019 16:00

Góly: 25. Granit Xhaka, 55. Alexandre Lacazette, 79. Aaron Ramsey, 83. Pierre-Emerick Aubameyang - 69. Aboubakar Kamara

Na vkročení do nového roku ve snaze zvrátit špatné výsledky z posledních týdnů rozhodně neuškodí, když je vaším soupeřem vůbec nejhorší obrana Premier League. Arsenal sice do malého derby s Fulhamem nevstoupil správnou nohou a také v druhé půli si neodpustil výrazný výpadek v koncentraci, přesto však jeho ofenzivní síla bohatě stačila na vytvoření plejády šancí a také pohodlné vítězství 4:1.

Lepší vstup do utkání měli hosté, kteří si také připravili první velkou šanti odpoledne. Do samostatného úniku se dostal Ryan Sessegnon, jenže jeho snaha obstřelit vyběhnuvšího Lena na zadní tyč se nesetkala s úspěchem a míč neškodně proletěl mimo tři tyče. To Arsenal byl na úvod v zakončení efektivnější. Obrana Fulhamu zcela selhala při pokrývání náběhu Granita Xhaky a švýcarský reprezentant tak měl dostatek času, aby si v hloubi šestnáctky zpracoval Iwobiho pas a s přehledem jej umístil mimo dosah Sergia Rica.

S postupem času Kanonýři přece jen začali získávat očekávanou převahu a využívat četných okének v děravé defenzivě soupeře, jenže pojištění náskoku se do přestávky nedočkali. Aubameyangova hlavička po dalším kvalitním pasu Iwobiho skončila těsně vedle a Lacazettovu ránu zblízka výtečně zablokoval Rico.

Po změně stran domácí sáhli k čím dál více obvyklému poločasovému střídání a s tím spojené změně formace, když Mustafiho nahradil Torreira a Arsenal přešel do rozestavení se čtyřmi obránci. Možná i proto měli zprvu opět navrch fulhamští, jejichž velkou šanci po standardní situaci zastavil až zdvižený praporek čárového rozhodčího.

I tentokráte se ovšem záhy opakoval scénář z první půle, kdy Arsenal přečkal nervózní chvilky před Lenem a nedlouho nato nekompromisně udeřil na druhé straně. Kanonýři po levé straně projeli fulhamskou obranou jako nůž máslem a perfektní přímočará kombinace Iwobiho, Aubameyanga a Kolašinace dovolila Alexandru Lacazettovi uprostřed šestnáctky v poklidu zpracovat míč a napálit jej do sítě.

Druhý inkasovaný gól hosty viditelně otřásl, a nebýt výtečného Rica, připsal by si aktivní Lacazette i další gól po samostatném úniku. Francouzský útočník se pak marně dožadoval odpískání pokutového kopu po nešikovném zákroku Seriho, který po tomto kontroverzním momentu zazářil před brankou Arsenalu. Jeho parádní centr ještě Mitrović nasměroval jen do náruče Lena, ale sotva minutu nato Seri vybojoval míč na Torreirovi, posunul jej do strany Sessegnonovi a střídající Kamara jeho přízemní pas nasměroval z bezprostřední blízkosti do prázdné branky.

Zdánlivě rozhodnuté utkání tak najednou nabralo na obrátkách a hráči v červeném zoufale odvraceli jeden útok oživeného soupeře za druhým, aniž by sami byli schopni získat nad zápasem dřívější kontrolu. Rozladěnému publiku na Emirates Stadium se nelíbilo ani následné stažení aktivního Lacazetta za Aarona Ramseyho, ovšem byl to právě velšský záložník, jenž pouhých pár minut po nástupu na hřiště obnovil dvoubrankový náskok domácích. Ramsey v 79. minutě prokázal, že umí být ve správný čas na správném místě, když se k němu odrazil míč od tyče, již zblízka z Kolašinacova přízemního centru nastřelil Aubameyang, a osmadvacetiletý záložník chladnokrevně zamířil do horního růžku branky.

Ramseyho trefa definitivně zlomila poslední zbytky fulhamského odporu a domácí si tak v závěru utkání ještě mohli vylepšit skóre. Piérre-Emerick Aubameyang sice v úniku tváří v tvář Ricovi neuspěl, ale z následného rohového kopu, který hostující defenziva trestuhodně nezvládla odvrátit, se již gabonský forvard dočkal, byť s pomocí Tima Reama, jenž jeho ránu tečoval mimo Ricův dosah. Arsenal tak potvrdil roli favorita a připsal si vysokou výhru 4:1, ale do dalších kol po týdenní přestávce má Unai Emery stále hodně co zlepšovat.

Více informací k zápasu

Everton FC - Leicester City 0:1

01.01.2019 13:30

Góly: 58. Jamie Vardy

Everton podruhé v řadě vyšel bodově naprázdno, tentokrát nestačil na Leicesteru, který se svým fanouškům revanšoval po domácí ztrátě v minulém kole. Jedinou branku utkání vstřelil ve druhém poločase Vardy.

Do sestavy Toffees se po jednozápasové pauze dostali Sigurdsson s Calvert-Lewinem, šanci dostal též mladý obránce Kenny. Základní jedenáctku Foxes po prohře s Cardiffem posílili Simpson, Evans, Chodhury a Ghezzal.

Zezačátku převzaly roli aktivnějšího celku Karamelky. Do první velké šance se ale dostali až ve 21. minutě, kdy Digneho pobídka proputovala napříč pokutovým územím ke Kennymu, jenž napálil spojnici břevna a tyče. Po půlhodině hry se do dvou zakončení dostal obránce domácích Zouma, ale ani jednou vážněji neohrozil brankáře Lišek Schmeichela.

Po změně stran se dopředu osmělil též Leicester a v 58. minutě se hosté dočkali jediné trefy v zápase. Chybu obránce Toffees Keana při zpracování využil Pereira okamžitou přihrávkou na rozběhnutého Vardyho, který samostatný únik na gólmana Pickforda zakončil přesnou střelou po zemi ke vzdálenější tyči.

Za Everton se jako první pokusil vyrovnat Sigurdsson, jenž však pět minut po Vardyho zásahu pálil vysoko nad břevno. Islandskému záložníkovy se Schmeichela povedlo prověřit v 77. minutě, jenže strážce svatyně Foxes neměl se střelou doprostřed svatyně větší starosti. Ojedinělou akci Leicesteru táhl devět minut před koncem Chilwell, ale ani Pickford se příliš nezapotil.

Lišky v závěru po jedné ze standardních situací v závěru reklamovaly soupeřovu hru rukou v pokutovém území, jenže píšťalka sudího Atkinsona zůstala němá. V 85. minutě mohl o výhře hostů definitivně rozhodnout Maguire, avšak zblízka trestuhodně přestřelil. V nastaveném čase vychytal Schmeichel Richarlisona, a tak si Foxes přece jen připsaly na své konto tři body.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Liverpool FC21173149:1054
2.Manchester City21162356:1750
3.Tottenham Hotspur21160546:2148
4.Chelsea FC21135338:1644
5.Arsenal FC21125446:3141
6.Manchester United21115543:3238
7.Leicester City2194825:2331
8.Watford FC2185830:3129
9.Wolverhampton Wanderers2185823:2529
10.West Ham United2184929:3228
11.Everton FC2176831:3127
12.AFC Bournemouth21831031:4027
13.Brighton & Hove Albion2175924:2926
14.Crystal Palace21641119:2622
15.Newcastle United21461115:2918
16.Burnley FC21531321:4218
17.Cardiff City21531319:4118
18.Southampton FC21371121:3816
19.Fulham FC21351319:4714
20.Huddersfield Town21241513:3710

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1567)

Přidat komentář
SpecialOne

Co si o tom Silvovi myslet... dva za tří zápasů bída. Měl jsem o něm vyšší mínění.

Reagovat
Pride

Tak prohrál s lepším týmem. Mrzet by ho měl spíš zápas proti Brightonu.

Reagovat
Counter

Záleží, do jaké fáze se už Zasch dopracoval.

Reagovat
Zaschrona

Fáze nula. Není možný neustále vše řešit změnou trenéra. Jednoznačný závěr, který můžu klidně podpořit statistikami, je, že ten tým prostě není tak kvalitní, za který je vydáván. Na víc než střed tabulky to není. Silva si samozřejmě taky kritiku zaslouží, ale celý ten klub a kádr je v procesu přestavby, ve které se musí pokračovat. Už se to do toho narvala spousta peněz a po delší době nějaké pozitivní světlo přinesl Brands. Jiná cesta než důvěřovat jeho projektu a vydržet makat, není. Nejde čekat zázraky hned...

Reagovat
fenixLFC

ako nie je tak kvalitny za aky je vydavany? ste aspirant na 7.-9. miesto, co cca splnate. co vam chyba je hrotak inak je ten kader relativne v pohode

Reagovat
Zaschrona

No, četl jsem ambiciózní vyjádření, jak chceme letos proniknout do top 6, ale k tomu je fakt hodně daleko. Jestli uhrajeme sedmé místo, tak to bude úspěch. Na papíře ani na něj zatím nemáme.

Reagovat
nani92

Big Sam karma

Reagovat
Minister

Ako na nový rok, tak po celý rok.

Reagovat
smazaný uživatel

Je docela pravděpodobné, že budete po celý rok mimo LM

Reagovat
nani92

dúfam, že sa fanúšikovia Arsenalu nebudú z tejto výhry tešiť alebo si nebodaj myslieť, že môžu mať na Top 4, ved porazili len Fulham..

Reagovat
Counter

Reagovat
Azza

Reagovat
Nebelung

Reagovat
Seydou Doumbia

jedou na titul

Reagovat
wyqinac

no hlavne ze vy jste tady chteli davat Olemu dozivotni smlouvu za to ze jste porazili cardiff..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Arsenal fans chanting “sign him up” after Ramsey’s goal.

<3

Reagovat
Counter

Easy peasy lemon squeezy

Škoda, že proti takhle marné obraně nehrajeme každé kolo.

Reagovat
smazaný uživatel

Za to kazde kolo s marnou obranou hrajem..

Reagovat
Counter

No právě Je příjemné vidět, že existuje i nějaká horší, kterou jde přestřílet.

Reagovat
gunner123

Reagovat
Nikikrew

Easy win, Fulham je dost slaby a bude asi zazrak ked sa udrzia

Reagovat
smazaný uživatel

poslední šestka je letos neuvěřitelně slabá

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Swarley

ale ten propad Burnley je teda šílenej

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte nedávno boli na pohárovej pozícii, resp. hrali o ne.

Reagovat
Seydou Doumbia

dlouhodobě se s takovým ostrovním týmem nedalo hrát vysoko...pád musel příjít co nejdříve

Reagovat
Swarley

Souhlas, ale ze sedmého místa během roku na sestup...to by mě zajímalo, co byl takový největší sešup...

Reagovat
Seydou Doumbia

Burnley loni mělo jednu s nejlepších obran co se obdržených branek týče. Nepočítám týmy jako Live nebo City. Ale zase měli jednu s nejhorších ofenzív. Jím celý ten tým dá se říct zůstal. akorát Hart chytá místo zraněného Popa, který byl loni skvělý, ale myslím si že celá ta jejich defenzíva se spíš táhla na té eufórii, která probíhala od začátku sezony. Letos jde poznat že nejde o žádné kvalitní defenzivní hráče, ale jednosezonní hvězdy. Ono u Leicesteru taky obránci Fuchs, Huth, Simpson a Morgan zažili svou nejlepší sezonu jak vyhráli titul. Postupně poté šli dolů.

Reagovat
smazaný uživatel

Po postupu Tigers kdysi byli v půlce sezoně taky hodně vysoko ne? Už si teda nepamatuju sezonu a an jestli padli tak hluboko nakonec...

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

sedmička

Reagovat
TopinB

Reagovat
Counter

Pořád můžou, konkurence je otřesná.

Reagovat
Whitemedia

Zase takový zázrak to nebude, stačí se podívat, jaké týmy má kolem sebe.. Burnley, Huddersfield, Soton, Cardiff, Newcastle..

Reagovat
Nikikrew

Sotton pojde hore. Dufam, ze konecne spadne Burnley. Huddersfield je asi najvacsi konkurent. Slovo zazrak som asi prehnal ale kvalitou podla mna moc nemaju na PL, uvidime. Kazdopadne budem len rad ak sa udrzia

Reagovat
Whitemedia

to já taky

Huddersfield, Cardiff a Burnley ideální trojka na vypadnutí..

Reagovat
Counter

Reagovat
Pride

Cardiff ne. Srdnatě bojují o tu PL s tím materiálem co mají k dispozici.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Reagovat
13

Reagovat
Seydou Doumbia

tři jednozačně absolutně nezajímavé týmy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
fenixLFC

cardiff je jasny, k nim huddersfield a treti bude asi burnley. prave medzi burnley a fulhamom sa bude rozhodovat, mozno newcastle

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jasný nie je. Bojuje srdnato.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
fenixLFC

to je sice pekne ale aj tak je to najslabsi ucastnik

Reagovat
smazaný uživatel

To je možno pravda, ale tá bojovnosť je sympatická.

Reagovat
smazaný uživatel

Same old Warrnock's shit. Dinosauří fotbal. Se divím, že nehraje 442 s predstoperem.

Reagovat
smazaný uživatel

Harry Kane has now scored against all 28 of the opponents he's faced in the Premier League, with this his first goal against Cardiff in his fourth appearance against them.

Reagovat
blade115

Věčná škoda, že jeden z nejlepší útočníků historie PL hraje zrovna za Tottenham.

Reagovat
Counter

Ale statistici jsou příliš strozí, nebál bych se to poupravit na 29 a přičíst i Tottenham.

Reagovat
Mastný Chobot

Kolašinac has the highest xA per 90 of any PL player who has played more than 90 minutes this season.

sranda, keďže v podstate nikde hneď necentruje. Ale má úžasný ťah na bránu a dribling, momentálne jeden z najdôležitejších hráčov pre našu hru.

Reagovat
Mastný Chobot

*nikdy

Reagovat
smazaný uživatel

Dopředu je teď naprosto vynikající. Ale dozadu to furt vázne.

Reagovat
Sandstorm

Everton docela krize ne?

Reagovat
Mates_Matesović

Druhá půle nuda, ale 3 body jsou jako odpověď na tu hrůzu proti Wolves fajn. Teď o víkendu pošetřit a pak porazit Chelsea a United.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea môže byť, ale United hrajú ako vymenení, ako za starých čias.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím nikdo neotestoval hejich největší přednost - obranu. Na Fullham, Cardiff, Cherries a pod. si Ole vystačí na pohodu i s taktikou "hrejte prostě fotbal" protože ten kvalitativní rozdíl je prostě brutální. Neříkám že nas nemůžou porazit, ale az zápas s nama opravdu napoví jak na tom jsou.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale s Josém by to boli (možno) dve tesné výhry a jedna remíza.

Reagovat
smazaný uživatel

To se nevylučuje

Reagovat
smazaný uživatel

Ty křídla je prostě obri slabina Arsenalu, není možný když porovnám křídla City, Tottenhamu, United, Liverpoolu a v Arsenalu je první volbou Iwobi, na Fulham to stačí možná, ale nejde uhrát top 4, když vas křidelni hráč číslo jedna proti silným týmům neexistuje, nic proti Iwobimu, on prostě je fajn na oživení, ále není a nebudu top fotbalista.

Reagovat
Mastný Chobot

Iwobi ako jediný môže byť spokojný so svojím výkonom proti Liverpoolu. Ale skúsil si.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

Právě, i když ale odehraje maximum aby, tak v životě se na úroven Salaha, Maneho, Saneho, Martiala nedostane. Iwobi je fajn kluk, ale jestli vám stačí jako první volba na křídlo, tak nejste už amciozni klub

Reagovat
FUnk

utok je dobrý, tam je problem se stopery.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže bys šel do výměny Son nebo Moura za Iwobiho?? Blbost že jo, na střídačku proč ne, ale Iwobi ti v životě 20+20 v sezóně nedá.

Reagovat
FUnk

to ne, jako squad player dobry, ale problemy maji v obrane, takovy lichsteiner, mustafi a po zraneni i kos jsou spatni...

Reagovat
smazaný uživatel

Jako Mustafi je šílenec, to Ngadeu by byl level up, beze srandy, Valencia to s Gabrielem ještě vyhrála. Lichy mě zklamal, upřímně Emery je bůh, za to kolik získal zatím bodů.

Reagovat
smazaný uživatel

20+20 snad nedal nikdy nikdo a rozhodně to nikdy neda ani Sonny nebo Lucas. to by musel Arsenal koupit Messiho. 10+10 je sakra dobrý účet na křídlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Salah má 13+8 a 18 zápasů před Sebou.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale 20 acek stejně nedá.

Reagovat
Seydou Doumbia

Iwobi jako backup možná dobrý ale jinak tam musí příjít někdo jako Pepe, Bamba, Lozano, Plea, Depay nebo Ünder..v obraně dejme tomu nechat beky, ale všechny stopery v létě okamžitě povyházet...Mustafu, Sokratise i Koscielneho...no a Lichtsteiner taky okamžitě ven...ideální by bylo křídlo a stopera sehnat už v zimě, ale tomu absolutně nevěřím

Reagovat
efjay

Sokratis muze zustat..

Reagovat
wyqinac

me prijde obcas hrozne strasidelnej a hlavne mi prijde psychicky labilni

Reagovat
efjay

Na to ze je to jeho prvni pulrok v Anglii bych rekl ze dobry, podle me pujde nahoru.. Mustafi uz nikoho nepresvedci..

Reagovat
afc

Na to, ze nemame kridla, tak mame 3 naj ofenzivu ligy.... Iba tolko ku kridlam.

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt ma pravdu. Bez toho, kdyz hrajem na wingbacky, tak je ta kridelni hra otresna (nekdy i s nema.) Iwobi ma obcas dobry zapas, ale je strasne neproduktivni a chtelo by to jedno rozdilove kridlo. Mkhitaryan, Ozil nebo Welbeck jsou tam marni. Auba na kridle taky neni dobry

Reagovat
afc

Ja netvrdim, ze nema pravdu. Iba poukazujem na to, ze aj napriek tomu, ze nemame ziadne typicke kridlo, tak ofenziva aj tak slape a dava kopu golov. Tipujem, ze jedno kridlo pride v lete.

Reagovat
Muffi

Bodejť by ne, když 4 vaši nejdražší hráči Auba, Lacca, Ozil, Mchitarjan jsou útočníci nebo AM.

Na jednu stranu je to dobré proti slabým, které tím umlátíte a nechybí vám góĺy tak markantně jako CFC, na druhou stranu je tahle postová nevyváženost strašně špatná proti lepším týmům. Mít místo jednoho z nich křídlo a možná jednoho stopera, budete na tom lépe.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
aramaki

S tým Iwobim mas bohuzial pravdu. Ja tam nevidim takmer ziadny posun, vela kazi, goly nedava. Obcas mu vyjde asist, ale dokaze potom stratit kriticke lopty, z ktorych vznikaju priame casto golove ohrozenia. 1 na 1 si neveri a je rad, ked nejako vybojuje aspon ten roh. Chyba mi pri nom taka herna inteligencia. Stale na mna posobi hrozne splasene.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
aramaki

Ako mozno sa v nom mylim a este zahviezdi. Hlavne som zvedavy, ci sa dokaze presadit u nas po hostovacke v Hoffenheime Nelson.

Reagovat
Whitemedia
Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
BrainBlender

Reagovat
FUnk

divim ze jsme nestridali uz drive a vsechny tri hrace. Jinak vykon dobry, ale carddif nulovy. ta rotace hracu v utoku jim delala velke problemy. SPURS

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si pamätám, asi 3 dozadu to je, že anglická liga mala podpísať nejakú super výhodnú zmluvu na vysielacie práva, ktorá mala zabezpečiť, že aj priemerné a slabé mužstvá budú kupovať špičkových svetových hráčov a že to v podstate bude liga kde sa bude môcť kvalitou každý porovnávať s každým. Ale čo sledujem od tej doby tie priemerné mužstvá, ktoré mali kupovať tých špičkových hráčov sú ešte slabšie ako predtým a prvých 6 mužstiev vyhráva skoro každý zápas a to väčšinou rozdielom triedy. Rozdiel v kvalite je tam priepastný. Neviem prečo to tak je.

Reagovat
smazaný uživatel

Výsledky minulých dvoch kôl to nepotvrdzujú.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Výborná odpoveď na pokazený zápas proti Wolverhamptonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš splněná povinnost. Odčinit to můžeme proti rozjetým United, kde to bude mít díky kecum o Pochovi super náboj. Na titul by to nebylo tak ci tak, protože si neumím představit že bysme porazili Livec a ManC venku. Ale bylo by fajn, kdybysme byli ve hře i pár kol před koncem ať to není one Man show jak vloni.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda tej straty v minulom kole.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda jakékoliv ztráty, když chceš dotahovat 6b na tenhle Liverpool. Bohužel jsme Wolves nezlomili do poločasu, kdy jsme je měli na lopatě. Přestat proti takhle kvalitnímu soupeři hrát po 45 minutách a střežit jednogolove vedení je stejna píčovina která nám suprově vyšla i na San Siru, ve Watfordu nebo v Eindhovenu. Ti hráči toho ale měli v nohach od pulky listopadu nechutný kopec a bylo vidět, že půlka našich nehezky tahala nohy. Poch to teď ždímal na krev (co mu taky zbývá) tohle je holt daň. I tak jsme ale měli super období a kdo ví, třeba ManC Liverpool ve čtvrtek porazí a zase bude veseleji.

Reagovat
smazaný uživatel

Kto z top tímov PL nemal nabitý program v tomto období?

Tá minulá prehra bola z tých, čo sa v PL prihodila. Nemyslím si že ide o útlm, či krízu.

Pravdou je, že Spurs momentálne nemajú taký široký zadok, aby mohli sedieť na dvoch stoličkách.

Reagovat
smazaný uživatel

No ne každý hrál zápas o všechno na Camp Nou a QF league Cupu proti Arsenalu. Celkem signifikantní rozdíl.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale sú mi sympatický. Bez nákupov hrajú o titul. Na tú hru sa dá pozerať. Plus nový štadión, síce s problémami, ale bude. Idú si svojou cestou a verím, že majú na to, aby získali aj trofeje.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne náhodou je Tottenham nejnenáviděnější tým na PL sekci EF, když milionama napumpovanym velkoklubum zatápí pod kotlem "poranej Tottenham", ktery postavil kádr za jednoho Van Dijka a půl Alissona.

Reagovat
smazaný uživatel

Pche. My máme kádr za půl Van Dijka a nezatápíme nikomu

Reagovat
smazaný uživatel

No... právě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

Na druhou stranu ten kádr těží z toho že jsou spolu x let... Otázka je zda udržíte klíčový hráče když prostě nebudete ty trofeje získávat.. nebo co se stane když by Tottenham nepostoupil do LM zda by ti hráči zustali

Reagovat
fenixLFC

ale prdlajs, na EF ste neznasani kvoli niektorym fanusikom. a druha vec je, ze aj ked zvyknete hrat pekne, tak mate kopec nesympatickych hracov, ktori su navyse kvalitne labilni ked sa nedari

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Lamela a kdo? A prosím nerikej Dele, protože nevím co se s tím klukem stalo, ale nedivuje, neprovokuje, neprasí ještě Verts je vychcanec, to je fakt. Zbytek je zasraný spolek ministrantů

Reagovat
icemike

Dier a Dembele

Reagovat
Rybinho85

Tak to máme 4 hráče. To se najde ale skoro v každém mužstvu.

Reagovat
smazaný uživatel

Dier? WTF? Jako tak jděte fandit PSG, Barce nebo Realu, když se vám nelíbí hráč, který hraje tvrdě, ale férově. Dier je právě jeden z mojich nejoblíbenějších hráčů. Rozdává, ale umí i přijímat. Rovný hráč, takový věrný pes obranář. Žeru ho.

Moose udělal za 6 let u nás přesně 1, slovy jednu, prasárnu. Bodl do oka toho vymrdance Costu. Hrozná čuňačina, ale lepší cíl si prostě vybrat nemohl. A opět, nervově nejvyostřenější zápas za posledních 5 let.

Reagovat
smazaný uživatel

súhlas, no nemožeš to takto brať. Či je niekomu hrač sympatický je subjektívne. Mne je napríklad Hazard veľmi nesympatický, i keď hráč je to kvalitný.

Dier je super, s Allim skvelá dvojka.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, sympatie jsou něco co se nedá vemluvit nebo rozmluvit. Mě jenom přijde vtipné, že Spurs mají auru nějakého špinavého týmu, kvůli jednomu psychicky nezvládnutému zápasu. Přitom Spurs minimálně zdržují hru, divingu minimálně letos jako šafránu, nebyly od našich žádné kriminální zákroky... Občas bych byl radši, kdyby jsme právě hráli takový ten špinavější fotbal a trochu tím taky soupeře rozhodili.

Reagovat
Svatej

Dier je vsechno, jen ne ferovej. Do jisty miry na nem tu tvrdost clovek ma rad, ale on je vylozene svine, ktera chodi po nohach s umyslem zranit. A obhajovat Dembeleho jeho cilem nebo frekvenci svinaren je pekna traparna.

Reagovat
smazaný uživatel

Buthurt detected.

Reagovat
Svatej

Nejak jsem ani necekal, ze to dokážeš jakkoliv obhajit nebo vysvetlit a tak vytahnes spolehlivej osobni utok

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vy děláte z Dembeleho svini na základě jednoho zkratu v jednom sakra vyhecovaném zápasu, kde jemu a Dierovi prostě vyhodily pojistky. Nevím co na tom mám jakože obhajovat. Pro mě to sou body navíc...

Reagovat
Svatej

Sakra vyhecovanych zapasu je za sezonu i zivot plna prdel a presto drtiva vetsina hracu nema potrebu se chovat jako banda primitivnich opic. + Dier byl prase vic nez jen jednou.

A snad to s bodama navic spatne chapu.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak si pozri ako prasil v zápase s Chelsea (2:2) v majstrovskej sezóne Leicesteru. Dier je zákerná sviňa...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rybinho85

No tak Dembele udělal jednu prasárnu. Tak jaký máš tedy názor na Alonsa? Je to zmrd nebo ne? Jak prošlápl někoho ze Saints. Nebo David Luiz a jeho smích po divingu tuším s Rafaelem tenkrát.

Reagovat
Rybinho85

Ne divingu ale ne tak ostrém faulu.

Reagovat
Svatej

Zmrdstvi jinych hracu nejak ocistuje ty Tottenhamsky, nebo proc se ptas?

Toho Alonsa jsem do dneska jeste nevidel, ale pokud se choval jako prase, tak nemam problem s uznanim toho, ze je to parchant, Luiz taky casto hraje zakerne a nelibi se mi to. A i navzdory tomu, ze to vim, to na Dembeleho ubohosti prekvapive nic nezmenilo.

Reagovat
Rybinho85

Jen z důvodu, jestli stejně posuzuješ zmdrství i u členů tvého oblíbeného týmu. Nic víc. To nebylo nějak ofenzivně na tebe, jen mě to tak napadlo. Jinak video s Alonsem https://www.youtube.com/watch?v=EKDOfkcYDFk

Reagovat
Svatej

Okok, ja uz jsem tak nejak zvyklej na ty protiutoky, ze je vidim vsude ..

Jinak Alonso obecne je pro me vocas, nejvic me dopalil v tyhle sezone, kdy lezel ve vlastnim vapne pri gole United a snazil se si vymodlit preruseni hry misto toho, aby hral a zabranil golu ( a ze byl v dokonaly pozici ). To byla prasarna nejen vuci tymu, ale fotbalu obecne. Tohle vyuzivani pravidel a souperovy dobry vule bych trestal uplne stejne jako fauly.

A jinak teda cucim na ten faul a paradoxne se nemuzu zbavit dojmu, ze tohle byla z urcity casti blba nahoda. Alonso preskakoval Fabregase a v dobe, kdy ten skok delal, tam Long tu nohu nemel. Na cerveny to nejspis nic nemeni, jen to v mych ocich neni umyslna prasarna.

Kdyz uz, tak mam dojem proti Evertonu tam dost prasil, ale zrovna tohle se mi nezda jako zakeractvi, ale treba se na to divam blbe..

Reagovat
Rybinho85

Zčásti to je určitě i náhoda, jen si myslím že když viděl Longa, tak měl podle mě i čas tu nohu dát zpět. Ale třeba se na to dívám blbě i já

Ale spíš jsem to celé myslel tak, že ti zmrdi jsou opravdu v každém týmu. Jen mi přijde, že u Spurs se to hrozně zveličuje a u ostatních týmu to nějak vyšumí do ztracena. A navíc si ten názor zdejší většina udělala na tom šíleným zápase s vámi. Jak píše Kohout-NL

Reagovat
Svatej

Ono u Spurs to bude urcite.prave tim, ze ti hraci u vas maji sklon vybouchnout kolektivne a v jedinej zapas no.

Casto nejakej pitomec vyjede nebo udela prasarnu, ale casto to funguje tak, ze kazdej chvilku taha pilku. Mezitim co u vas to tim, ze to byla fakt uplna psycharna v dost sledovanym zapse bylo do oci bijici natolik, ze to evidentne nechalo ve fotbalovym svete slusnej krater v pameti.

Reagovat
Rybinho85

Chápu. Jen je to myslím škoda že převládá kvůli takovýmu zkratu takový názor. Jasně, jsem neobjektivní, protože Spurs fandím. Zase jsou to dva roky, myslím že by se to nemělo nějak víc hrotit.

A pak kvůli tomuhle zkratu a pár fandům tady Spurs nemá rád téměř nikdo

Reagovat
Whitemedia

Tak Alonso toho v palici moc nemá, jinak by za volant nesedl ožralý.. a i na hřišti umí být zmrd.. Luiz je šašek na hřišti i mimo něj..

Reagovat
Svatej

Ze to nedela pul sezony z nej neudela hodnyho kluka. Aurier, Demebele, Verts, Rose. Kane neni zakernej srac nebo pitomec jako oni, ale uz se z nej stala slusna padavka.

Reagovat
Svatej

a jeste Eric fckin Dier, zrovna jeho zapomenu

Reagovat
Muffi

Tak když tu třepete blbosti, tak se nemůžeš divit.

Za přestupy hráčů současného kádru jste dali 300 milionů eur, namátkou Sanchez, Son, Lamela za 100 mega a až vám skončí obrana a Lloris, budete platit zase.

Reagovat
smazaný uživatel

300 mega a koho v britanii serou eura. Vzdycky mluvime o librach. A hezky sis vybral 3 nejdražší hráče v týmu.

Ideální Základní 11ka: (ceny zpatra)

Hugo 16m

Tripps 3,4m

Toby 12m

Verts 10m

Rose nejake drobne

Sissoko 35m

Winksy 0

Eriksen 11m

Alli 5m

Son 25m

Kane 0

117,4m

Van dijk + 1/2 Alissona = 75+37,5= 112,5m

Reagovat
Busby babes

hehe, pocitat jen zakladni sestavu... Takze kdyz u nas chvili sedel Pogba a Lukaku, tak se jejich ceny nepocitaji?

Reagovat
smazaný uživatel

"Jen základní sestavu" Jen Pogba stál to co celá ta 11ka na kterou čumíte s 13.bodovým odstupem. Připočítej Lukaku a Freda a vleze se tam snad celý kádr.

Vorm 10m

Sanchéz 45m

Foyth 12m

Aurier 22m

Davies 7m?

Vanyama 14m

Moose 12m

Dier 4m

Lamela 27m

Lucas 22m

GKN 11m

Llorente 12m

198m + 117m = 315m Za tohle City koupili obranu

Reagovat
Busby babes

cely kadr? no ja nevim, kdyz si vyhodis hrace jako Lamela za 28, tak si taky muzu dovolit vynechat treba Freda... to cos tu predvedl s tim vyberem je dobra komedie. Hrajete celou sezonu na 11 hacu?

Reagovat
smazaný uživatel

No těch 11 hráčů teď hraje sakra pravidelně. Tady ty součty hodnoty základní jedenáctky se dělají co chvilka, tak nevím co se čertíš. Celý kádr (23 hráčů co jsem vyjmenoval-zbytek jsou buď odchovanci nebo mlaďasi co přišli za dvě šály a troje kopačky) je cca 315 mega. Schválně udělej to samé. Ty čísla asi nebudou úplně blízko.

Reagovat
Busby babes

kazdopadne vidis jak ses na tech 300 co psal Muffi dostal.

Reagovat
smazaný uživatel

Však je to za 23 hráčů ty demente, co je na tom vtipného? Za to vy máte 4, ty vemeno.

Reagovat
Busby babes

vtipne je na tom to, ze Muffi psal: Za přestupy hráčů současného kádru jste dali 300 milionů eur

A ty ses tomu vysmal abys o prispevek pozdeji dosel k tomu, ze jste za kadr dali 315 mega. Jo a btw s United nebo tim, kolik utracime, to nema nic spolecneho, vemeno.

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Fair enough, já myslel základní 11ku. Je fakt že kádr je celý kádr.

Reagovat
Nebelung

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Svatej

Takze Muffi trefil 300 mega a to jeste ubral.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, já bral základní 11ku, celý kádr za 300mega...to nás strčí do kapsy i WHU nebo Everton kurva.

Reagovat
Svatej

Hele srovnani s ostatnima je vec druha a tam s tebou klidne budu souhlasit, ale vysmat se nekomu za napsani faktu a potom to obhajovat zas protiofenzivou mi neprijde uplne ok.

Reagovat
smazaný uživatel

Meh, ok.

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

na ef mi až tak nevadíte, i když owny je někdy otravnej a sandro s Britem jsou zase trollové.. jde hlavně o ty vaše hnusný hráče

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečný hunt. Z jednoho nejvyhrocenejsiho zapasu za posledních 5let, před kterým se vaši hráči chovali jak uplne Pičky se tady tvoří úplný inkvizitorský proces.

Reagovat
Svatej

Koukam, ze jste vlastne obeti

Reagovat
icka

Co cekas od zidaku

Reagovat
vladis271

to je blbosť. Nebyť v hre my tak vám s radosťou ten titul doprajem a fandil by som vás, či už proti City, MU, CFC...v prípade Arsenalu by to bolo 50/50 ale aj tam by asi zvíťazila romantika a to, že na ten titul čakáte podstatne dlhšie.

Reagovat
smazaný uživatel

Částečně nadsázka. Holt goonerů a čukotkářů je tu jak nasráno, tak to zkresluje.

Reagovat
janinho

no som velmi zvedavy co sa udeje v lete, lebo pochybujem ze Pocche bude akceptovat dalsie leto bez nejakej kvalitnej posily a ten stadion sa udajne predrazil o vyse 200 mil. eur, takze Levymu teraz nezavidim.

tych 30 mil. ci kolko by za Pocchetina musel vyplatit ManU je skutocne smiesna prekazka.

bol by som zvedavy kedy mal naposledy Tham na prelome rokov tolko bodov ako teraz. bohuzial sutazit so sucasnym Lpoolom a City o titul sa bez vyraznych investicii proste neda. na to je ten kader prilis uzky aby dokazal hrat na urovni ligu aj LM a pritom hrat naplno aj v oboch poharoch, lebo asi uz je tlak na to ziskat akukolvek trofej.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemluvím o krizi. Prostě jsme polevili v nesprávný moment (jak typické). Spurs maji slušně široký zadek, ale od začátku ligy jsme neměli na marodce míň než 4-5 hráčů z tech cca 18 co tvoří ten širší základ. Kluci zaslouží uznání za to jak se drží.

Reagovat
smazaný uživatel

asi tak. Wanyama, Dembelé a Vertonghen sú permanentne mimo. Alli s Eriksenom tiež vynechali slušnú porciu zápasov na začiatku.

Lamela no comment.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako zaplať Levy za Sissoka. Vanyama a Dembele jsou v piči od začátku ligy a Dier je po MS jak přejetý bagrem a teď ještě slepák v nejhorší možnou dobu. Jan out 2x na 6 týdnů. To jsou 3 měsíce ze 4

Reagovat
matZz

jen prostě nechápu, proč Poche odmítá střídat. 10 zápasů za měsíc, stav rozhdnutej a on nevyužije ani třetí střídání, přitom Llorenteho tam pošle skoro až v devadesáté minutě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
hefy

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

toto robí niekedy aj Klopp.

Reagovat
BrainBlender

Šetří náklady za bonusy za start v zápase (nedej bože za gól)

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rob Roy

Huddersfield, Fulham, Burnley - 3 týmy na úplném dně PL. Huddersfield chtěl Hrošovskýho, Fulham Trávníka a v Burnley leští lavici Vydra. Náhoda?

Reagovat
smazaný uživatel

Moussa Sissoko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

gola asi nikdy neda, ale za tu předvedenou hru

Reagovat
smazaný uživatel

De Gea (Manchester United) - Arnold (Liverpool), Van Dijk (Liverpool), Laporte (Manchester City), Robertson (Liverpool) - De Bruyne (Manchester City), Kante (Chelsea), D. Silva (Manchester City), Hazard (Chelsea) - Salah (Liverpool), Kane (Tottenham)

Akú by ste dali vy? Ja by som tam nedal Arnolda (skôr Trippier) a možno De Geu...

Reagovat
fenixLFC

yup, s arnoldom suhlas, namiesto kanteho kludne fernandinho (kedze to ma byt za cely rok, nielen za polku) a jedneho z dvojky zaloznikov city by som nahradil Aubom

Reagovat
Whitemedia

Kanté hraje celý rok skvěle, ten si to zasloužil.. neměl tam být Kevin, protože toho spoustu letos promarodil..

Reagovat
Kixi Syhimour

Místo něj Eriksen

Reagovat
Whitemedia

a chtěl jsem tam ještě nějak procpat Azpiho, protože do defenzívy je prostě top, jenže ta jeho podpora ofenzívy se ani trochu nechytá na Arnolda..

Reagovat
smazaný uživatel

Robertson určitě ne.. je dobrej ale ne pro celej rok 2018

Reagovat
smazaný uživatel

Robertson je teda celej rok 2018 naprosto parádní.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
Kixi Syhimour

A jako kdo?

Reagovat
Sandstorm

A koho bys jako dal místo De Gey?

Reagovat
smazaný uživatel

Alisson?

Reagovat
smazaný uživatel

A jo, to je jakože celý rok 2018? Tak to De Gea bez debat.

Reagovat
fenixLFC

Akoze de geu za rok bt som tam dal tiez ale obaja maju uspesny iba polrok... takze bez debat tazko povedat

Reagovat
smazaný uživatel

Jn, ale i tak mi přijde, že tolik WTF zákroků jak DeGea fakt nedělá nikdo.

Reagovat
smazaný uživatel

Pretože nemusia, nehrá pred nimi deravá obrana

Reagovat
smazaný uživatel

Což ale DeGeu nijak neshazuje. Naopak. Třeba Čech, ač ho uznávám, tak v Arsenalu pod tlakem prostě chybuje, což v Chelsea vidět nebylo.

Reagovat
smazaný uživatel

Veď nie, len on má tých príležitostí na dokazovanie svojho výborného brankárskeho umenia zrejme viac než konkurencia.

Reagovat
smazaný uživatel

Ederson.

Reagovat
smazaný uživatel

No letos není tak oslnivý teda.

Reagovat
smazaný uživatel

Na rozdiel od Španiela získal titul.

Reagovat
fenixLFC

zas tato moda davat individualne ,,ocenenia" za trofeje...

Reagovat
smazaný uživatel

De Gea nebol ani taký skvelý, išiel mierne dole s výkonnosťou. Pre mňa +/- rovnako dobrí brankári, avšak Ederson získal titul.

Reagovat
smazaný uživatel

Ederson má před sebou funkční obranu a zálohu. A co že získal titul? Tak by to měla být celá 11ka City ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Dokážeš pochopiť písaný text?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo, trochu jsem si zademagogoval.

Reagovat
nani92

ale Ederson nemal takmer žiadne perfektné zákroky

Reagovat
smazaný uživatel

Ak bude Alisson pokračovať s výkonnosťou, kt. aktuálne má, tak nie je o čom. V Anglicku on a Rui Patrício najlepší brankári ...

Reagovat
Pasha

Keď si predstavím, že DDG by mal pred sebou také zoskupenie ako Ederson, tak dovidenia

Reagovat
smazaný uživatel

Jak teraz Alisson? :)

Reagovat
Pasha

No...s výnimkou world class najsamlepšieho Dejana L.

Reagovat
smazaný uživatel

Súvis.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže za mňa asi takto: Ederson - Trippier, Van Dijk, Laporte, Robertson - Fernandinho, Kanté, D.Silva - Salah-Kane-Hazard.

Reagovat
mikelinos

Laporte toho v první půlce roku moc neodehrál ne?

Reagovat
mistr129

Walker za Arnolda a pořádnej brankář, jinak

Reagovat
kiwwi

Souness called Pogba's celebrations provocative. While he was a player, he stuck a galatasaray flag in the middle of fenerbache's pitch after a cup final

https://youtu.be/arg6pkuLnVk

Souness vs Merson, súboj ťažkých váh

Reagovat
FUnk

takovi trolove, nechapu ze ještě nekoho zajima jejich názor....

Reagovat
Pipo123

fans LFC poznáte niekto vášho borca menom Bobby Adekanye? Všade píšu že ide do Lazia, čo je to zač?

Reagovat
JessePinkman

Křídlo který může hrát nalevo i vpravo. Přišel z Barcy. Co vím, tak byl taky docela dost zraněnej. Teď hraje za U23. Šanci by si ale možná v Laziu zasloužil.

Reagovat
vladis271

OT:

Najväčší Slovák, koho by ste dali?

Za mňa finálová trojka by bola Štefánik, Dubček a Štúr. Víťaz pre mňa asi určite Štefánik.

Inak k prvej desiatke. Výsmechom tam je Husák Jánošík (aj ked tuna sa to dá chápať trocha) a panebože čo tam robí Sagan

A perlička, fakt žijem v krajine kde sa do prvej 60tky dostal a teda zanho niekto musel hlasovať, Andrej Danko?

Reagovat
smazaný uživatel

Husák

Reagovat
EXoRcIsT

Za mňa Štúr

Reagovat
smazaný uživatel

Maďar Stur Lajos

Reagovat
Busby babes

zalezi dle ceho to chces brat... rekl bych, ze Meciar byl treba vyznamejsi nez Dubcek. Byl to zmrd (ale to Dubcek taky, jen jinak) a dovedl vas k samostatnosti.

K temhle anketam se celkem hodi argument Hitlerem. To je taky jedna z nejvyznamejsich osobnosti nemeckych dejin. Ano, velmi negativni, ale rozhodne jedna z nejvyznamejsich. To same treba Stalin v Rusku, Napoleon ve Francii...

Reagovat
smazaný uživatel

V čem byl Dubček zmrd?

No Hitler je právě ideální protiargument pro nominaci Mečiara, Husáka a podobných. Myslím že v takových anketách by měli být nominováni jen ti, u nichž minimálně pozitivní vliv převýší ten negativní.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Busby babes

myslis, ze nejvyssim komunistou se stanes pro dobre skutky? On sice chtel povolit srouby, o tom zadna, ale porad chtel drzet oprate v ruce. A i on pouzival StB k svinarnam. Taky to neni cernobila postava.

A k tomu zbytku... pise Nejvetsi slovak. Ne nejhodnejsi. Proto jsem psal, ze zalezi, jak k takove ankete chces pristupovat...

Reagovat
smazaný uživatel

No spíš jsem myslel, jestli na něj je něco konkrétního. Pro mě není každý komunista okamžitě kurva. Stejně jako každý kapitalista u mě není okamžitě světec.

Reagovat
Busby babes

to jiste ne, ale Dubcek proste nebyl radovy komunista. Ale prvni clovek ve strane. I on pouzival StB k tomu, jak potreboval. Treba k odposlechum politickych konkurentu a tak.

Reagovat
kiwwi

Neviem no, samotní historici a politológovia ho nazývajú komunistom s ľudskou tvárou a žiadne negatívne skutky ho nejako nezrazaju... Ci niečo bolo na pozadí, ťažko povedať, ale tiež je možné, že bol kvôli svojej politike odstránený

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

A není v dlouhodobém měřítku ten argument pro Mečiara právě spíš pozitivní? Však co je pro Slováky jako národ většího v jejich dějinách, než získání reálné samostatnosti? Mečiar je z mého českého pohledu symbolem, stejně jako na naší straně Klaus. A to symbolem pozitivním, což dokládá náš vývoj od roku 1989, přes rozdělení, až do těchto dní. Jiná věc pak je, co dělal Mečiar následně, nicméně pořád je to symbol zisku samostatnosti a nezávislosti Slovenska, což je jeho zásadní odkaz, což beru nejen pro Slováky, ale i pro Čechy, jako zásadně pozitivní věc.

Reagovat
kiwwi

Preboha... Však Mečiar je normálne vlastizradca a mafián, ktorý nás štát absolútne izoloval od vyspelej Európy... Nebyť Dzurindu, tak sme v totálne pici

To ze ten zmrd nehnije na doživotie je ešte pozostatok prehnileho súdnictva, tajných služieb a komunistických garnitur co po sebe zanechal

Reagovat
Zaschrona

To je dost směšné, když ten, který je vaším jednoznačným symbolem historického vzniku samostatného Slovenska, je označovaný za vlastizrádce. Já netvrdím, že je sám o sobě postava pozitivní, to vůbec, ale v případě vzniku vaší země tomu tak jistě je. A pak záleží co kdo staví jak na misky vah.

Reagovat
Lacko_Boh

veľmi veľa slovákov rozpad jágro-slovenska doteraz neapprovuje, mečiar je kokot a je pochopiteľné že je nenávidený

Reagovat
smazaný uživatel

Lol

Reagovat
Zaschrona

Tak jste tenkrát měli líp volit... Včera byl skvělý vzájemný rozhovor na ČT mezi Dukou a Kňažkem: máme nejlepší vztahy v historii, rozdělení těm vztahům paradoxně pomohlo. Skončila možnost se na někoho neustále vymlouvat - u nás na vás a naopak...

Reagovat
Lacko_Boh

Nepopieram, to som tým ani nechcel povedať :) Obhajoval som prečo je taká nenávisť voči V. M. A rozpad book kontroverzný, takto sa vecí neriešia.

Reagovat
Zaschrona

Za mě to teda bylo správné řešení a ukázka, že rozdělení někdy nejlepší možnost je. V jednom státě bych s vámi nechtěl žít a neustále se blbě hádat jak se hádají v Belgii nebo jak se stále vrací otázka Katalánska nebo Skotska na stůl... Ale jako největší kámoši, jak to máme teď, to je super. Vzájemně se při řízení států neotravujeme, nicméně stejně můžeme vzájemně fungovat pomalu jak kdyby jsme se nikdy nerozdělili, pokud chceme. Unie s Británií by se od nás mohli poučit, jak dobře se dá něco rozdělit...

A teda já nerozporuju, že Mečiara asi i většina Slováků nemá ráda. Já jen tvrdím, že objektivně si zaslouží hodnotit vysoko v podobné anketě, právě především za to rozdělení.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

až na ten koniec - máme významnejšie osobnosti.

Reagovat
Baronne

Mě jediný co mrzí jsou reprezentace, biatlon, fotbal, hokej.. Prostě kdybychom měli společný, tak by ty týmy byly super

Reagovat
Zaschrona

Jo, to absolutní souhlas. I ty ligové soutěže by vypadali o něco zajímavěji.

Reagovat
Baronne

Reagovat
smazaný uživatel

Mňa absolútne nie, aspoň dostane priestor viac športovcov a my proste nie sme jeden národ ani nikdy nebudeme.

Reagovat
Zaschrona

Tak Britové taky třeba mají společnou hokejovou repre, že jo...

Reagovat
smazaný uživatel

Vlastizradca určite nie, to je prestrelený termín, ale zmrd a mafián bol.

Reagovat
Zaschrona

Nemám moc rád tyhle silné výrazy. Ale u vás není brán dobře aspoň za to rozdělení zemí?

Reagovat
fenixLFC

to ostatne to zdaleka prekrylo

Reagovat
smazaný uživatel

Rozdelenie je v pohode, u nás je braný zle kvôli tomu, ako vládol (tak nemám rád toto slovo, potom si magori vo vláde myslia, akí sú veľkí vládcovia).

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
merlick

prerod v samostatnu republiku by sa stal aj bez Meciara. Aj keby vtedy v parlamente sedeli niektory tunajsi experti tak by sa to prehodilo na nezavislu republiku. Vsak podpisali jeden dokument.. ide o to co robis potom predsa

Reagovat
Zaschrona

Přece jde i o způsob toho rozdělení. Ten i přes počáteční proklamace byl nebývale přátelský a velkorysý z obou stran.

Reagovat
RadekVonCZE

Pil som

Reagovat
r.mrazik

Klaus a Meciar pozitivni? No ty kraso...

Reagovat
cink

Je to blázen. Hoďte na něj síť.

Reagovat
Zaschrona

Odvážná ekonomická i společenská transformace i především rozdělení Československa jsou jeho jasné pozitivní odkazy, které nám může závidět spousta států světa. A stejně tak to pak nebyl vůbec špatný prezident.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

to je kvák od PR oddeleni Institutu Vaclava Klause?

Reagovat
Busby babes

hele ale rozdeleni ceskoslovenska vlastne uplne v klidu, stejne tak treba zavedeni systemu standardnich politickych stran, ekonomicka transformace... to Klausovi tezko muzes sebrat. Ze se pak jako prezident nebo ex prezident choval jako kokot, nebo opozicni smlouva a podobny veci, to mu taky vzit nelze, ale udelal i dost toho pozitivniho.

Reagovat
r.mrazik

ekonomickou transformaci myslis to,jak si to cely rozkradli a k moci se dostali typci ala Babis a podobne?

sorry,ale kokot to byl celou dobu

Reagovat
Busby babes

tohle Zemanovske placani o spalene zemi... zajimavy, jak se to tu porad drzi. Cele rozkradli. Tak urcite no.

Reagovat
r.mrazik

to neni zemanovsky placani ty Matěji...

nebo myslis,ze se to jako povedlo a nedalo se to udelat lepe...a ze ti,kdo to meli na starosti a meli informace od zdroje se na tom silene nenapakovali?

placat Klause po ramenou za ekonomickou transformaci je prdel...

uzasna transformace dopadla tak,ze vetsinu velkych firem/bank a dalsich podniku vlastni zahranici a CR je takova montovna...a pulku zeme vlastni premier Babis...

nebo tohle do ty transformace nepocitas?

Reagovat
r.mrazik

*Klaus je stejnej zmrd jak Zeman...staci se podivat,jak k sobe maji ted blizko

Reagovat
Busby babes

ano, s tim se da souhlasit.

Reagovat
Busby babes

ano, ve vysledku se ta transformace povedla nejlepe s postkomunistickych zemi. Rychle se prevedl majetek ze statu do soukromych rukou. Chybou bylo, ze pravni ramec nebyl uplne doresenej a tak toho nekteri zneuzili. Treba v Madarsku meli opacnej pristup, nejdriv resili rpavni ramec a pak chteli prevest majetek ze statu. A kdyz doresili pravo tak... zjistili, ze neni co prevest, protoze si vsechno rozebrali komunisticti pohlavari.

A co je spatneho na zahranicnich vlastnicich? kdo mel v CR kapital na to aby treba koupil skodovku a provozoval ji? Btw pokud se bavime o Klausovi, tak jednou z velkych chyb, ktere udelal bylo, ze nezprivatizoval bankovni sektor... takze ano, dovolim si tvrdit, ze placas, protoze o tom, co se tu v 90. letech delo asi tolik nevis, kdyz mluvis o bankach v rukou zahranicnich vlastniky ve spojeni s Klausem. A znova, co je na tom spatneho?

A co ma CR a to, ze je montovnou spolecneho s Klausem mi taky asi unika. To, ze je tu hodne montoven nema nic spolecneho se zpusobem privatizace, ale s tim, jak se tu rozdavali investicni pobidky. A Babis se proste vypracoval tam kde je, vsadil na chemickej a agro prumysl a vyslo mu to. Souvislost s Klausem... nula.

Reagovat
r.mrazik

a tady si to ti komunisticti pohlavari nerozebrali?

spatne je to,ze veskere zisky ti nezustavaji doma...i diky tomu nejdou treba platy nahoru,ale dotuji se zahranicni materske firmy

90 byly slusne sileny psycho a mafiansky prostredi...takovy Rittig a dalsi by mohli vypravet

privatizace firem okolo Babise byl taky slusny ulet...

soukrome ruce byly tehdy ty,ktere meli dostatek informaci...

je jasne,ze za 30 let se to zmenilo a mame se ted relativne dobre...ale tehdy to bylo psycho

Reagovat
Detective

Tenkrát si rozdělovali prachy v rámci privatizace a vydělali ty nejbezohlednější a ty s informacema. Jako v každý době. Teď se rozdělujou prachy v rámci dotací a zase vydělaj ty s informacema a bezohledný. Psycho to je podobný, akorát v tý době to byla prudká změna a ted je to pozvolný.

Reagovat
r.mrazik

no,kazdopadne chvalit za tehdejsi rozkradani Klause je stejne jako za nynejsi Babise ne?

Reagovat
Zaschrona

Je fantastický, jak si protiřečíš. Tobě vadí, že se skoro vše rozprodalo do zahraničí. Jaká ale byla alternativa? Vždyť tady nikdo neměl peníze. Maximálně tak právě ti, kteří měli výhodu z minulého režimu. Klaus se rychle prováděnou kupónovou privatizací alespoň snažil o převod části z majetku do rukou českých vlastníků. Jenže to ti taky hrozně vadí, protože se pak k majetku často logicky dostali ti, kteří měli největší šanci přijít k penězům, protože měli kontakty, informace, vliv. Jak se to teda mělo udělat líp? Tehdy bylo na výběr jen ze špatných řešení, nebylo žádné ideální. Miluju tyhle kecy, jak se to dalo provést líp nebo ideálněji. Co Čech, to privatizační expert, 30 let poté.

Samozřejmě měl tehdy Klaus více poslouchat Tomáše Ježka, ale pořád si zaslouží spíše chválu než hanění za tu odvahu a míru privatizace, která se tehdy prováděla.

A teda je úžasný, že do toho motáš ČR jako montovnu. Na tom má totiž největší zásluhu náš současný prezident... A i tak je realita taková, že jsme od pádu socialismu v podstatě dohnali úrovní Itálii, která tehdy na tom byla číselně 2x líp než my...

Reagovat
r.mrazik

tak nejvetsi expert jsi tu ty,ze jo...hlavne na slovensko a evropskou unii

vsak to sam pises...mel poslouchat jezka a proste to udelat lepe...bylo to rychly,zmatecny

ted se na to prave muzes kouknout jak general po bitve a rict,ze to k dokonalosti melo hodne daleko

nemusis byt expert (ani ja samozrejme rozhodne nejsem) abys videl,ze se to zpetne moc nepovedlo

na chvalu ma Klaus svuj institut a svyho debilniho syna...to mu za tu drinu urcite staci

Reagovat
Zaschrona

Tak se podívej na to, kam se od pádu socialismu posunuli ostatní státy východního bloku. Jsme na tom sakra dobře a na naší transformaci můžeme být i docela hrdí. Vždycky jde všechno udělat nějak líp, to prostě není zrovna argument...

Ono prostě o tvém názoru vypovídá nejlíp, že máš tu potřebu používat v diskuzi na Klause a jeho syna nadávky. Očividně tě žene spíš nenávist než racionální argumentace.

Reagovat
r.mrazik

jako ze se mame o tak moc lepe nez treba polsko a slovensko?

jediny madarsko je takovy...podivny...pokud beres tyhle 4 staty jako ukazatel...

dokonce i samotna politicka nekultura v danych zemich je ale dost podobna...hah

proboha...placat klause po ramenou za zrychlenou a nepripravenou privatizaci muze leda blazen...aneb z "majetku vsech" se udelal majetek lidi,co meli pristup k moci a k informacim...

znas nekoho,kdo mel z privatizace profit a nebyl to typek,co dostal provizi za prodani statniho majetku cizincum a nebo byvaly STBak,pripadne mafian typu Rittig?? ja teda ne...

starej a mladej Klaus jsou oba kreteni...kdo tvrdi neco jinyho,ma pero klausu ve svy prdeli

Reagovat
Busby babes

ano, takove priklady byly ale neda se rict, ze by takove byly vsechny, jak delas ty. Sorry, ale to je totalni picovina. Stejne tak to, s tema platama.

Je tady spousty podniku, kteri prosli privatizaci a kteri prosperuji doted.

Btw. nereagoval jsi prakticky na nic z toho, co jsem psal, jen si proste jel dal v tom svem duchu. A ne, u nas si komunisticti pohlavari nenahrabali. Kteri prosim te? Babis nebyl komunistickej pohlavar ale nula v rozvedce.

Rict, ze diky zahranicnim vlastnikum nerostou platy je hodne odvazny. Skodovka dlouhodobe plati nadstandardne na cesky pomery. A to je jen jeden priklad. Velky firmy plati treba v Praze velmi dobre, z velke vetsiny. Proto tam taky lidi chodi a nemaj moc problemy s naborem. Predstava, ze by cesky vlastnik platil vic je hodne naivni, protoze proste neplatil.

Ano, devadesatky byly divoky, ale pokud za jejich symbol povazujes Rittiga, tak to lol, to fakt o te dobe moc nevis.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Busby babes

takze ano, ted je to prokremelskej sebestrednej kreten, ale tim nebyl vzdycky.

Reagovat
Zaschrona

Jak se to pozná, že je někdo prokremelskej?

Reagovat
Busby babes

treba tim jak zpochybnuje sankce vuci rusku a podobne.

Reagovat
Zaschrona

To jsem nevěděl, že se sankce nesmí ani zpochybňovat...

Reagovat
Busby babes

jo no, protoze je super jako chodi a vsude vypravi jak Rusko pro nas neni zadna hrozba a tak... ptal ses proc prokremelskej. tak treba proto.

Btw nikde jsem nepsal, ze je nesmi zpochybnovat, jen pak na zaklade toho, ze to dela, ja rikam, ze to je prokremelskej idiot.

Reagovat
Zaschrona

Pokud si někdo myslí, že pro nás Rusko není žádná zásadní hrozba, tak je prokremelskej? Zajímavá logika.

Reagovat
Busby babes

obcas se chovas opravdu jak idiot. Za a jsem nic takoveho nenapsal. a za b, ano, pokud to dava najevo zpusobem jakym to dava najevo VK, tak ano, pak je prokremelskej idiot. Je pro to dokonce zazitej termin: uzitecnej idiot.

Reagovat
Zaschrona

Já jsem idiot, Klaus je idiot... a ty nejsi idiot?

Reagovat
r.mrazik

Idioti jste oba dva

Reagovat
Zaschrona

Však neboj, taky tě vítám do party místních idiotů.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
mistr129

Reagovat
Kapřík

Dubček byl hlavně naivní a na funkci neměl. Lidé jsou nadseni z toho, že se choval mile, ale už nevidí, že mu Brežněv každou chvíli volal, aby něco s pražským jarem udělal, jinak to udělá on sám. A Dubček furt sliboval, nic nedělal, stačilo Breznevovi přehodit aspoň něco, blufovat - Maďaři měli taky volnější šrouby. Až sem Brežněv vlitnul ke všeobecnému překvapení... Přitom se stačilo podívat na mapu, jak by vypadala hranice východního bloku bez CSR. Jo a Dubček nakonec schválil okupaci a pendrekovy zákony. Já nevím jak vy, ale já mám na velikost osobnosti vyšší nároky.

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Bol donútený ju schváliť, nie?

Reagovat
vladis271

preto nesúhlasím s vyradením Tisa. Aspon by sme videli ako vysoko by sa dostal. Mečiar by dosť možno spravil pri ľudovom sms hlasovaní prvú 5tku, dosť možno aj Tiso. Ale ja chcem veriť, že zmienenú prvú trojku by ani jeden z nich nedal.

A hej Dubček bol tiež zmrd (ktorý komunista nie je, že? ) obuškový zákon

Reagovat
kiwwi

Ak už nejaký politik, tak Dzurinda...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Celá anketa je taká...no o ničom.

V prvej desiatke bicyklista, komunista, reformný komunista, bandita, dvaja Byzantínci (!!! )

Nie je tam zakladateľ prvej SR, nie je tam zakladateľ súčasnej SR...a to sme ten štát (vraj) tak veľmi chceli.

No nie sme na srandu?

Reagovat
Kapřík

Ber to tak, že podnítí debatu o národní historií a osvětu. To není málo .

Reagovat
smazaný uživatel

Hlasovalo 1 % populácie na Slovensku, takže kľud. Ľudia to berú skôr ako zábavu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono sa to ani inak brať nedá, keď organizátori selektujú, lebo sa boja, že prostí ľud zahlasuje inak, ako si to predstavujú oni.

Reagovat
fenixLFC

prosty lud je sprosty lud, byt tam Tiso tak na kotlebovskych strankach budu vsade s tym spamovat

Reagovat
smazaný uživatel

OK, ak to berieš tak, že ľud je sprostý a podceňuješ jeho úsudok, potom by bolo načase prestať predstierať demokraciu, prestať sa hrať na demokratov a nech to vyberie kaviareň.

Hypotetické spamovanie kotlebovcov je v opačnom garde to isté ako selektovanie organizátorov.

Reagovat
fenixLFC

kaviaren.... dobre

Reagovat
patas92

Andy Warhol 14., Marie Terezie 22., nějaký americký astronaut 37.

Reagovat
vladis271

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
jacobT

v top 10 su este aj Cyril a Metod.

Reagovat
smazaný uživatel

No a? Veď tí sú neodmysliteľnou súčasťou našej histórie.

Reagovat
jacobT

Ale nie su to Slovaci.

Reagovat
smazaný uživatel

Nie je to síce ten istý príklad, lebo Karol IV sa narodil na českom území, ale tiež nebol Čech. A to u vás vyhral.

Každopádne celá táto anketa sa mi nepozdáva, je veľa skvelých osobností, ktoré si zaslúžia uznanie a rozdeľovať ich do umiestnení nie je šťastné riešienie, keďže žili v iných dobách a mali iné životné úlohy, žili v iných podmienkach, ktoré ich význmane ovplyvňovali.

Reagovat
jacobT

Teda neviem preco spajas Karla IV. a obdobnu cesku anketu so mnou, ale neviem ci sa to da porovnavat. Ako vravis, Karol IV. sa narodil v Prahe, takze to je jednoducho uplne iny pripad ako Cyril a Metod.

Ale inac suhlas, tiez sa mi ta anketa nepozdava. Akurat to vypada dost bizarne, ked su Babis, Danko, Fico a dalsi v poradi pred skutocnymi osobnostami nasej historie.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel som si, že si Čech reagujúci na mňa slovenskou vetou .

Reagovat
smazaný uživatel

Jeho matkou byla Eliška Přemyslovna. Nejenže to byl Čech ale měl v sobě Přemyslovskou krev. Radši se starej o tu ostudu s Cyrilem a Metodějem.

Reagovat
smazaný uživatel

A otca mal akého? Hovoril česky?

Reagovat
smazaný uživatel

Jeho otec byl Jan Lucemburský - český král. Ano, uměl Česky.

Reagovat
smazaný uživatel

Český král mohol byť, ale to z neho Čecha nerobí. Vedel česky? Dobre :).

Reagovat
smazaný uživatel

Bavit se o hledně středověku, že byl někdo nějaké národnosti je trošku mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

To áno, avšak robiť z Luxemburgovcov Čechov mi príde vtipné.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem z něho Čecha nedělal. Nevím jak znáš Českou historii, tak to byla jen taková poznámka. Jinak Karel IV. prostě Čech jednoznačně byl.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebol.

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě, že byl. Měl českou krev, uměl česky, jako Čech se cítil. Nevím co bys víc chtěl.

Reagovat
smazaný uživatel

Určite sa dá za Čecha pokladať viac ako C a M za Slovákov (to je úplný úlet), ale Čech podľa nebol, Luxemburgovci neboli český rod. Karol ovládal viacero jazykov (4-5?), česky vedel (po dlhšom pobyte v zazhraničí sa ju musel doučiť), ale česky aktívne nehovoril (či sa mýlim?).

Reagovat
smazaný uživatel

I kdyby česky mluvil nic to nemení na tom, že se nedá označit za příslušníka žádného národa.

Reagovat
smazaný uživatel

môže byť

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě, že Česky aktivně hovořil. Ve svém životopise sám o sobě napsal, že je Čech. Manifestačně se hlásil ke svým Přemyslovským předkům. Dokonce ve své Zlaté buli pro říši povýšil češtinu na diplomatický jazyk - požadoval aby se děti kurfiřtů učili česky. V každé důležité listině vyzdvihoval svou příslušnost k Přemyslovcům. Prostě nemáš pravdu Olo.

Reagovat
smazaný uživatel

tvl češtinu na diplomatický jazyk, ty jsi se zbláznil tehdy se používala výhradně latina, ježiš ty jsi jelito.

Reagovat
smazaný uživatel

No. Řekl jsem to asi trochu neobratně. Chytl ses asi jediného možného. Možná lépe řečeno - zrovnoprávnil v říši češtinu s němčinou. Ale to, že se bezvýhradně používala latina není pravda. A to, že požadoval aby se děti kurfiřtů učili česky bylo samozřejmě z důvodu domluvy s Čechy.

Reagovat
smazaný uživatel

S jakými čechy? Mohl se domlouvat jedině se šlechtici a ti mluvily zpravidla několika jazyky. Žádní češi tehdy nebyli. Existovala čeština, ale češi neexistovali.

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě, že Češi existovali. Kdo ti proboha tohle vtloukl do hlavy?

Reagovat
smazaný uživatel

UPOL katedra historie.

Reagovat
smazaný uživatel

No, jestli jste se tam učili tohle, tak to je hodně smutné. Ale ne že bych se divil. Neomarxisti jsou všude. Předpokládám, že jste se tam taky učili, že národy v Evropě jsou umělý konstrukt z 19. st. že? Hrůza

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Přijde mi docela jako zajímavá myšlenka, že člověk, který se narodil i zemřel v Praze, měl českou matku, česky se naučil a dlouhá léta v Čechách vládl, vlastně nebyl Čech. Mi teda přijde jako "větší porcí" Čech, než náš současný premiér. Což taky Čech prostě je...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, takto to myslíš.

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Lacko_Boh

Warholovci sa k SVK a najma k Modre hrdo hlásia :) Jeho brov sa dokonca presťahoval na staré kolená naspak. Marie Terezie je k smiechu, či už kvôli tomu ako sa obliekala alebe.. ale máme ju v srdiečku. 37. to je nič, astronauti sú kktovia.

Reagovat
smazaný uživatel

K Modre? Veď jeho rodičia boli Rusíni z východodného Slovenska, nie?

Reagovat
Lacko_Boh

hm, tak asi vieš o tom viac ako Warhol Hej neviem odkiaľ je, len v Modre ho spomínali :) a MOTHER spomínala že ho videla v tv rozprávať o svk a modre celkom pekne, nie len tak aby neurazil ..:)

Reagovat
vladis271

Reagovat
Lacko_Boh

hm tak nie.

Reagovat
Mastný Chobot

Co ty mas s Modrou kktko?

Reagovat
smazaný uživatel

Kde je Korec, Tomko, Hviezdoslav, Rúfus?

Kde je ten kardinál, čo prehlásil, že Slovák je a Slovák bude, keby aj na Petrovom stolci sedel?

Reagovat
Mastný Chobot

ten Husák, to je v piči. Tisa zakážu a Husák im nie že nevadí, ešte je aj v top 10.

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Husák wtf

Reagovat
alcantara

Kuzmina.

Reagovat
smazaný uživatel

Orban

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
nani92

najvačší Slovák by mal byť ten, kto reprezentuje väčšinu Slovákov, ktorí sa v nom budú vidieť cez jeho radosti, ale aj problémy..a pri týchto požiadavkách mi na um nepríde nikto okrem jedneho mena, Braňo Mojsjej

Reagovat
fenixLFC

melisko

Reagovat
FUnk

na to sa napijem

Reagovat
smazaný uživatel

Tiso mal byť v top 3 zachránil neskutočný počet Slovákov a kvôli nemu vznikol prvý slovenský štát.

Reagovat
nani92

veľa zachránil, ale aj ich veľa poslal pod zem, čiže jeho Net Save je dosť nízky

Reagovat
Kixi Syhimour

"Net Save"

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Nerozumiem celkom tomu, že zachránil neskutočný počet Slovákov. Pred kým, pred čím?

Mal by tam byť, veď bol vrcholný predstaviteľ prvého slovenského štátu, ale neidealizoval by som to, to zas nie.

Reagovat
vladis271

Dával výnimky židom, ktorých odsun do koncentrákov predtým sám schválil. To je ako keby si odsúdil na smrť x bezúhonných ľudí a tvoji obhajcovia ťa potom hájili tým, že ale ved si potom pár tísicom vybavil výnimky.

Reagovat
smazaný uživatel

Veď píšem, že tomu nerozumiem.

Reagovat
smazaný uživatel

Všetko nasvedčuje tomu, že vedenie štátu nevedelo, že išli na smrť, keď sa to dozvedeli od podľa nich spoľahlivého zdroja (Vatikán), transporty stopli.

Reagovat
jacobT

Reagovat
smazaný uživatel

Transporty boli zastavené ešte pred nemeckou okupáciou, zisti si fakty. Prečo boli zastavané, keď Tiso bol taký veľký vrah?

Možno vyzniem cynicky a nerád, no ak by vedenie štátu chcelo a boli by takí démoni a vrahovia, ako z nich niektoré skupiny obyvateľstva a niektoré médiá robia - bolo by vyvezených viac židov a tým pádom by ich viac zahynulo. Tiso bol antisemita, ale nie natoľko, aby ich posielal vyložene na smrť.

Reagovat
jacobT

Ja netvrdim, ze zastavene neboli, ale co to je za obhajobu? Keby masovy vrah prestal zabojat, uz by vrahom nebol?

A tvoj prispevok som vysmial, pretoze je smiesne, aky si naivny, ked mienis sam seba aj inych presviedcat o tom, ze Tiso a zvysok vladnej garnitury nevedeli o tom, aky osud postihol deportovanych v koncentracnych taboroch. Obycajni ludia na Slovensku, ktori nevystrcili paty zo svojej obce, vedeli, ze Zidia su odvazani na smrt. Vo Vatikane to vedeli a Tisa a spol. niekolkokrat varovali, no on ich varovania dlho ignoroval. Tolko teda aj k tvojej dalsej zufalej obhajobe vojnoveho zlocinca, ze ked sa to dozvedeli od Vatikanu, transporty ihned stopli. A ak mi ides tvrdit, ze si Tiso myslel, ze Zidia su odvazani za pracou, tak si to mozes rovno odpustit, pretoze tomu hadam ani sam nemozes verit, ked medzi deportovanymi boli aj zeny, stari ludia, dlhodobo chori (a teda prace neschopni), mentalne i telesne postihnuti ludia...

Reagovat
smazaný uživatel

Osobne si myslím, že to nevedeli, čo samozrejme neospravedlňuje odsuny a arizáciu.

Ak by z tých odsunutých umrelo iba pár na zápal pľúc a ostatní by prežili vojnu, aj tak by bol ten odsun neakceptovateľný.

Myslím si, že pravda o tom,ako to v Auschwitzi chodí, vyšla najavo až po úteku Vrbu s Wetzlerom.

Reagovat
smazaný uživatel

Obyčajní ľudia nič nevedeli, dokonca ani v Nemecku, ba ani veľa nacistov nevedelo, čo sa s nimi deje. Ako dlho ignoroval? Napísal som, že keď sa spoľahlivo dozvedel od spoľahlivého zdroja, čo sa s nimi deje, transporty boli stopnuté. Pýtam sa, prečo boli stopnuté?

Reagovat
jacobT

V prvom rade transporty neboli nikdy oficialne stopnute, ale prerusene. A preco? Pretoze uz bol problem naplnit potrebnu kapacitu transportu a na Slovensku uz zostavali hlavne Zidia, na ktorych sa vztahovali vynimky. Uz pred prerusenim transportov sa z tohto dovodu znizovala ich frekvencia.

Neviem ako dlho, ale predstavitelia Vatikanu upozornovali Tisa a spol. niekolkokrat, tak ako to, ze ich najprv ignoroval? Hovoris, ze hned ako sa to dozvedeli od spolahliveho zdroja (sam si zan oznacil Vatikan), transporty stopli.

"...bývalý šéf Úradu propagandy Tido J. Gašpar po vojne priznal, že informácie o tom, čo sa deje v „pracovných táboroch“ na území Poľska, dostávali v priebehu celého roku 1942, ale nechceli či nemohli tomu uveriť."

Priame svedectva z Osviencimu mozno chybali do roku 1944, ale v roku 1942 vysli najavo informacie o diani v polskom tabore Majdanek, odkial usiel slovensky vazen. Ani to ti nestaci?

A aj ked odhliadnem od vyssie uvedeneho a pristupim na tvoje tvrdenie, ze Tiso nevedel o tom, co sa naozaj deje s deportovanymi ludmi, musel vediet v akych podmienkach su deportovani. To mi chces povedat, ze to v nom nevyvolalo ani najmensie podozrenie?

A mozes mi odpovedat, co si teda ako mohol Tiso mysliet, ze sa s deportovanymi Zidmi deje? Isli za pracou? Na dovolenku?

Reagovat
smazaný uživatel

Zavádzaš, neviem, či je to neznalosťou alebo zámerne.

V roku 1944 žilo na Slovensku približne 20 000 židov, z ktorých väčšina bola “chránená” rôznymi druhmi výnimiek (isteže okrem tých, ktorí boli skrytí, prípadne boli v pracovných táboroch v Novákoch, Seredi a Vyhniach). Po zastavení deportácii v roku 1942, nedošlo v nasledujúcom roku k ich obnoveniu, napriek známym vyhláseniam A.Macha. Slovenská vláda pravdepodobne aj v dôsledku vývoja na fronte pristupovala k riešeniu židovskej otázky už opatrnejšie.

Situácia sa zmenila na jeseň 1944, keď na územie Slovenska prišli nemecké nacistické vojská a policajné oddiely, ktoré mali za úlohu nielen potlačiť Slovenské národné povstanie, ale následne i doriešiť židovskú otázku. Tiso bol vtedy už zbavený politickej a výkonnej moci a reálnu moc v rukách mali hlavne Nemci a z menšej časti slovenskí radikáli.

Čo sa týka mňa, ja som sa tejto tematike venoval ako laik a študent práva, prečítal som o nej niekoľko kníh rôznych autorov (z ktorých len veľmi málo autorov sa snažilo udalosti hodnotiť nezaujato a čo najviac racionálne - veľa historikov vnáša do danej témy emócie a vlastný názor a pozerá sa na predmetne udalosti očami človeka 21. storočia, veľa historikov je taktiež názorovo oportunistických).

Prečítal som o danej téme pravnohistoricku literatúru písanu právnymi historikmi, klasickými historikmi a bol som aj v Historickom ústave Slovenskej akadémie vied.

Na čo som prišiel? Že všetko nasvedčuje podľa môjho názoru tomu, že napriek silnej protižidovskej politike režimu a antisemitizmu niektorých jeho predstaviteľov, vládna garnitura neposielala zamerne židov na smrť. Čo si myslí aj môj učiteľ z práva - Dr. h. c. prof. JUDr.

Peter Mosný CSc., jeden z najlepších, ak nie najlepší právny historik zaoberajúci sa dejinami Slovenska 20. storočia, vedúci mojej záverečnej práce a človek s obrovským prehľadom.

Odporúčame knihu od právnych historikov - https://www.library.sk/arl-umb/sk/detail-umb_un_cat-0212608-MOSNy-P-a-kol-Pravnohistoricka-realita-socialnej-doktriny-20-storocia/.

Tam je to vyjadrené.

Reagovat
jacobT

Nezavadzal som, len si domyslas a reagujes na nieco co som nikde nespomenul. Ja nikde nepisem, ze Tiso deportacie obnovil. Chcel som len zdoraznit, ze v case, kedy deportacie prestali v roku 1942, to bolo avizovane ako ich prerusenie a nie ukoncenie.

Tak jasne, ze aj v tejto tematike zalezi, po akych knihach ci inych zdrojoch clovek siahne. Ty tu subjektivne vybranych autorov oznacis za zaujatych len preto, ze ich nazory nekoresponduju s tvojimi nacionalistickymi myslienkami. To sa potom tazko s tebou bavit na tuto temu.

Navyse nikde netvrdim, ze Tiso a jeho vladni kumpani Zidov od zaciatku vedome posielali na smrt. Len spochybnujem to, ze o tom nemali ponatia este pred prerusenim deportacii.

A stale si mi neodpovedal na otazku, co si vtedajsia vladna garnitura na cele s Tisom asi tak myslela, ze sa s deportovanymi Zidmi deje? Kam podla nich isli? Ale ani ma neprekvapuje, ze sa k tejto casti nevyjadrujes.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty mi neodpovedáš na otázku, prečo teda deportácie stopli, čo je alfou a omegou našej aktuálnej debaty.

Neviem úprimne, či ich stopnutie bolo vymedzené (nazvané) ako prerušenie alebo ukončenie (nemám teraz čas to dohľadať, to si môžeš aj sám), každopádne nevyjadrili presvedčenie, že s nimi budú pokračovať po prerušení. Pokračovali v nich až nacisti v 44.

Zaujatí autori sú, čo sa týka démonizacie na jednej strane a na druhej strane glorifikovania týchto udalostí alebo obdobia. Nie som totiž hlupák a viem čítať a pochopiť, kedy historik zavádza a dáva do textu zbytočne veľa emócií, alebo sa snaží o nezaujatú vecnú argumentáciu. Tých nezaujatých je velmi málo. Siahni po knihe, kt. som ti odporučil od odborníka, kt. dané obdobie neglorifikuje a ani zbytočne nedemonizuje, nemá žiadne osobné záujmy na predaji svojich publikácií či na presadenie sa v médiách a masírovanie mozgov agresívnym spravodajstvom a ideologizaciou spoločnosti.

Ja netvrdím, že z oboch spomenutých zaujatých frakcií sa nedá veľa zistiť, ale dá sa ľahko zistiť, kedy jeden či druhý závadza a agresívnym zaujatym spôsobom presadzuje svoje videnie udalostí. Žijeme ešte v dobe, kedy je dané obdobie vykladané hrubo propagandisticky a výskum nie je ani zďaleka ukončený. Je to pochopiteľné, pretože sú to de facto čerstvé dejiny a ľudia na nich nazerajú laicky a emocionálne. Ide aj o dobu, v ktorej žijeme, kt. súvisí s danými udalosťami.

"

A stale si mi neodpovedal na otazku, co si vtedajsia vladna garnitura na cele s Tisom asi tak myslela, ze sa s deportovanymi Zidmi deje? Kam podla nich isli? Ale ani ma neprekvapuje, ze sa k tejto casti nevyjadrujes." Neodpovedám, lebo neviem, čo si mysleli.

Reagovat
jacobT

Ved som ti odpovedal:

"Pretoze uz bol problem naplnit potrebnu kapacitu transportu a na Slovensku uz zostavali hlavne Zidia, na ktorych sa vztahovali vynimky. Uz pred prerusenim transportov sa z tohto dovodu znizovala ich frekvencia."

Reagovat
smazaný uživatel

A to, keď sa o nich dozvedeli, že tam umierajú nehrá rolu? Zas si neklamme, sú na to viaceré dôkazy a vyhlásenia, zajtra odpíšem.

Reagovat
smazaný uživatel

No, ok, našiel odpoveď na tvoju otázku, zajtra odpíšem.

Reagovat
smazaný uživatel

Našiel som*

Reagovat
smazaný uživatel

""...bývalý šéf Úradu propagandy Tido J. Gašpar po vojne priznal, že informácie o tom, čo sa deje v „pracovných táboroch“ na území Poľska, dostávali v priebehu celého roku 1942, ale nechceli či nemohli tomu uveriť."

"

A zavazdal si týmto tvrdením, kt. nič nedokazuje a neprináša nič nové. Ok, dostávali informácie, neverili im, až keď si boli 100 % istí, že židia tam umierajú, ešte v tom istom roku 42 boli deportácie stopnuté.

Reagovat
jacobT

Jaj, takze oni si neboli 100% isti. To je argument? Vsak ked pruchadzali take informacie, tak ich mali hadam preverit, nie? To, ze tomu nechceli verit ich vobec neospravedlnuje.

V kazdom pripade Tiso a spol. odobrali tymto ludom zakladne obcianske, ludske i majetkove prava, nechali ich deportovat ako odpad v dobytcakoch (uz tam mnohi z nich umierali)... uz len toto ich robi priamo zodpovednych za ich smrt.

Reagovat
smazaný uživatel

"Jaj, takze oni si neboli 100% isti. To je argument?" To nie je môj argument, to je realita.

Ináč súhlas. Takže zhodneme sa na tom, že ich neposielali zámerne na smrť?

Reagovat
jacobT

Na tom, ze to nebolo ich zamerom, ano. Ale jednoznacne su za ich smrt priamo zodpovedni.

Reagovat
Grahf

tieto ankety su uplne o kokote. Vlastne všetky, kde nechajú hlasovať obyčajných ľudí. Dobre to bolo vidieť trebars v česku, kde si z toho spravili prdel a skoro vyhral cimrman. Normálne by to mal vyhrať asi nejaký štátnik, (tak ako nakoniec všade na svete), ale tých, ktorí by si to zaslúžili, vela nemáme. Však tí, ktorí rozhodovali o velkých veciach sú všetko do jedného gauneri (Tiso, Mečiar...) Proste taká pičná krajina by nemala podobné ankety radšej ani robiť :)

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Zaschrona

Tohle je těžký. Z určitého úhlu pohledu se klidně dají zmínit jména jako Mečiar, Dubček, Husák, Hlinka, Tiso. Na všech se dá něco obhájit a jejich historický význam je velký, jakkoliv jsou u všech větší či ještě větší ale. Ono je těžký tyhle jména nezmínit, když jsou všichni ohromně spojení s vaším národním sebevědomím jako lídři ve svých dobách. Politicky je ale podle mě nejvýznamnější personou, hlavně i jednoznačně kladnou, určitě Štefánik, bez kterého by dost možná samostatné Slovensko nikdy nemělo možnost vzniknout. Klidně bych se pak nebál zmínit jméno Milan Hodža, Štefan Osuský nebo nakonec i Marián Čalfa.

Jména jako Štúr, Hviezdoslav, Jánošík, Jesenský, Kollár, Bernolák a další jsou hlavně důležité symboly, kde podle mě jasně vede ten první.

Pak jsou tady podle mě jména vašich obrovských hrdinů v těch nejtěžších chvílích vašeho národa, obrovsky odvážných lidí jako Gabčík, Viest nebo Golian a mnoha dalších.

A další věc pak jsou hvězdy dnešní doby, kteří vás mezinárodně proslavují v dnešní globalizované době. Osobně bych se za ty jména jako Sagan, bratři Šťastní nebo Hamšík vůbec nestyděl. Lepší reklamu vám nikdo v dnešní době nedělá. Stejně jako nám naši sportovci.

Za mě asi Štefánik, Štúr, Gabčík. Ale je to ohromně těžký to takhle porovnávat. Ale jako přínos pro začátek diskuze, kterou tahle anketa vyvolává, tak je dobře, že se koná. Výsledky vlastně nejsou úplně tak podstatné.

Reagovat
smazaný uživatel

Dať Hlinku do jednej kategórie s oportunistami ako Mečiar alebo Husák a s Tisom ,na rozdiel od Tisu mal dobré vzťahy so židmi a nebol antisemita.

A ešte dať velikána Štúra do jednej kategórie s mýtickým zbojníkom Jánošíkom? Lol. Jaro, prosím.

Reagovat
Lacko_Boh

ale no, tento hate na Jánošíka. Posoľstvo jeho postavy je jasné. Priznaj sa že ti vadí že nosil copíky..mr. steal your girl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A v slove posolstvo nie je mäkčeň .

Reagovat
Lacko_Boh

A v slove Oliver nie je výkričník.

Reagovat
smazaný uživatel

Mám to tak v občianke, niee, klameem.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Ondiis

Reagovat
smazaný uživatel

Preboha, aké posolstvo?

Nerob z neho guerrillera ako Paľo Bielik v tom dvojdielnom filme z roku 1962.

Dobrovoľne bojoval za slobodné Uhorsko pod práporom Fraňa Rákoczoho. Potom (možno z donútenia) prešiel na druhú stranu. Aké signifikantné pre nás Slovákov. Keď nastal konečne mier a takých ako on demobilizovali. Nechcelo sa mu robotovať na pánskom, ani pásť ovce po grúňoch, tak s partiou podobne zmýšľajúcich chodili s búchačkami po horách a majetných spoluobčanov odbremeňovali od toho, čo si mysleli, že je prebytočné.

To imponovalo poddaným, ktorých priazeň a mlčanlivosť si kupovali súknom meraným od buka do buka, bižutériou a možno nejakým dukátom.

Lenže pri Domaniži jeho ostrejší chlapci zastrelili plebána, vrchnosti došla trpezlivosť a milých hôrnych chlapcov polapali a potrestali v duchu vtedajšieho práva.

Reagovat
Zaschrona

Nerozporuju, že je Hlinka rozhodně méně kontroverzní postava než ty ostatní, snad mimo Dubčeka, ale pořád bych ho zařadil do kategorie kontroverzních.

A Jánošík je v kategorii národních obrozenců, kam si určitě zaslouží zařadit asi jako u nás Žižka, jakkoliv sám o sobě zrovna moc pozitivní historická postava není, nicméně především v minulosti byl důležitou postavou pro formování českého národa.

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo by si Hlinku zaradil do kontroverzných?

Jánošík a Žižka? Wau, ty riadne táraš.

Reagovat
Zaschrona

Neváhal se spojit s Henleinem ve snaze dosáhnout vlastních politických cílů.

Reagovat
smazaný uživatel

Nedodržiavali ste (vy Česi) ustanovenia Pittsburghskej dohody, od Slovákov bolo absolútne legitímne požadovať väčšiu správu svojho územia, rozumej autonómiu, tak ako to bolo zakotvené v Pittsburghskej dohode.

Reagovat
smazaný uživatel

Buď v klidu o Pittsburgské dohodě se v ČR neučí většina vůbec neví co to je, natož co je tam napsáno.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja viem, že v ČR sa dejiny vykladajú selektívne a Česi nás potom neprávom kritizujú a označujú nás za zradcov, pritom prvotne zaradení boli Slováci (a mimochodom, vytvorenie 1. SR bolo nevyhnutné).

Reagovat
smazaný uživatel

I na Slovensku se dějiny vykládají selektivně to, už tak prostě je. Lež je milosrdná.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi áno, len neviem konkrétne, akej udalosti sa týka ten výklad .

Reagovat
smazaný uživatel

To až tak není o konkrétní věci. Spíš o manipulaci s masami. Myslím, že klasika je otázka maďarů na Slovensku, dokud slováci nepřijmou, že je to nedílná součást jejich historie, bude je to vždy oslabovat. V době národních států bez jednoznačné historie a s nejasnou suverénní současností se národu velmi špatně žije.

Reagovat
Zaschrona

To ale nijak neospravedlňuje spolupráci s Henleinovci...

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo?

Reagovat
Zaschrona

Protože Henlein už tehdy zcela otevřeně usiloval o rozbití Československa... A Hlinka s ním koordinoval postup...

Reagovat
smazaný uživatel

Nie som si istý, či bolo Hlinkovým zámerom rozbitie československa, ale zámerom Slovenskej ľudovej strany to určite nebolo (čo aj viackrát deklarovali), ale nečuduj sa, česká vládna garnitúra sa správala k ostatným národom ako čuráci a tobôž voči Slovákom, kt. boli štátotvorným národom.

Reagovat
smazaný uživatel

nečuduj sa spolupráci*

Reagovat
smazaný uživatel

To se čechům špatně poslouchá, že Československo chtěli jenom oni. Potom byli hrozně dotčení, že nikdo neměl zájem v ČS pokračovat. Najít nebyli ochotní ho ani bránit proto po zásluze dopadli jak dopadli.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je to komplikovanejšie, ako si napísal.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani nee pokud se ve státě kde nemáš většinu chováš necitlivě, tak to ani jinak dopadnout nemůže. Češi podcenili rozvoj slováků jako samostatného národa a ti se při nejbližší příležitosti osamostatnili. O němcích, maďarech a polácích ani nemluvím ti byli proti ČS od roku 1918. Navíc si Praha od roku 1928 znepřátelila i Moravu a Slezsko.

Reagovat
smazaný uživatel

Ako si znepriatelila Moravu s Sliezsko?

Reagovat
smazaný uživatel

V roce 1928 zrušily samostatné země Moravu a Slezsko a spojily je do moravskoslezské země. Což vyvolalo logicky silnou vlnu odporu, obzvláště ve Slezsku.

Reagovat
Lacko_Boh

prehľad jak vínko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Stefánik byl Francouz

Reagovat
fenixLFC

jj narodil sa v znamom francuzskom meste La brezova sous bradlom

Reagovat
smazaný uživatel

Narodit se mohl kde chtěl. Typická slovanská sračka jak, když poslouchám poláky. Kdyby Štefánik zůstal na slovensku, tak je z něho akorát bača, aby z něho něco bylo musel odtáhnout někam na západ.

Reagovat
fenixLFC

takze dalsi zbytocny troll

Reagovat
smazaný uživatel

Neznám žádného slováka, který by nečeho významného dosáhl na Slovensku. Nějakého nadhoď?

Reagovat
Lacko_Boh

Gogo

Reagovat
smazaný uživatel

Takže nikdo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jo a narodil se v Berezó v Uhrách.

Reagovat
TopinB

Reagovat
merlick

prave preto kopu svojej energie venoval zrodeniu slovenskeho statu. Asi nemal co robit kedze pomahal statu kde sa este k tomu nenarodil.

Reagovat
KnoxXx

Stur, Bel, Stefanik top3 (a z tej "akoze vybranej" top10 sa da suhlasit max. s trojicou Stur, Stefanik, Sagan, ostatnych 7 je cista komedia)

Reagovat
Lacko_Boh

Z tých čo tu nezazneli tak asi Janko Kráľ., prototyp slováka aj v dobrom, aj v zlom, jeden z mála ktoréh prekladali a vydávali aj v zahraničí, žiadne orezávatko. Bavil ma čítať aj ako pubertáka, čo sa vtedy darilo len Kingovi, Streets a Bbaráku. Myslím že sa niekoľko krát reinkarnoval do iných veľkých slovákov a vždy skončil rovnako..

Vyhrá to Štefánik. Ďalej ma napadá Rytmus, nikdy nebral drogy a vyšlapal cestu Spiritovi. Má brutálne retiazky a nikdy nepil alkohol, v 45rokoch dokonca prežil 6 kôl proti Marpovi, známemu ako Otakar z Chinaski. Má flow. Hlinka by to mohol vyhrať. Z Dubčeka mám dobré vibes. Ale vyhrá to Štefánik.

Ak nejaká žena v top 10 tak Sklenarikova (:P hit me with SZ), ak nejaká speváčka tak Darinka Laščiaková alebo Misha, Marika je overated AF. Hegerová tiež fajn voľba. Katarzia snád za pár rokov :) Brunovský , Bazovský asi pi*u

Za mňa Majster Pavol z Levoče.

Reagovat
smazaný uživatel

Za Janka Kráľa. A vtipný komentár, cením ty kokotko!

Reagovat
Lacko_Boh

ale ten MPzL ma sere že tam nie je. Sú tam exoti a on, jeden prekrásny umelec tam nie je? Zahalený rúškom (nečítaj Ruskom, Oliver!) tajomstva, dokonalý víťaz.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Majster Pavol tam mohol byť, aj keď jeho pôvod nie je známy, to nehrá rolu, keď tam mohli byť Američania či Byzantínci .

Reagovat
Lacko_Boh

mám z dobre overeného zdroja že sa narodil tam kde mravce chodia tadeto hore, choď im povedať, lebo ich zabijem, chod im povedať, pozri jak mravce lezú po byte, jebem ju kurvu vyjebnú

Reagovat
smazaný uživatel

vsak ta katarzia, ja furt nevim nevim, co si o ni myslet..btw jeste me napadl samo chalupka?

Reagovat
Lacko_Boh

jak píšem, Katarzia za pár rokov. Ale po pravde, po dvoch rozhovoroch mi jej nehudobného prejavu stačilo, mám rád jej hudbu ale v interview alebo na koncertoch medzi pesničkami nepôsobí..tak ako by som chcel. Inak cením, odkiaľ vieš o Chalupkovi? :)

Reagovat
smazaný uživatel

jo hudba kvalitni, ale z lyrics nemam takovy pocit jako treba u https://youtu.be/J1x48-8wAZ4

chalupku z nam z tadyma https://youtu.be/vq-ElO6oaYg?t=70

Reagovat
vladis271

Reagovat
Lacko_Boh

nepáči sa mi že zakázali Tisa. Očividne sme stále malinký národ. EKG nás reprezentuje dobre.

Reagovat
smazaný uživatel

Co to tu dáváte za nevyhovující jména? bez debat Zdeňa Chára, nikoho většího ze Slovenska neznám. Kdo nesouhlasí, nechť ho potká v podchodu!

Reagovat
Lacko_Boh

vidíš to :)

Reagovat
Zaschrona

Fusek? Bojanovský?

Reagovat
Liquid

finálová pětka by bez debat měla být Husák, Hlinka, Tiso, Štefánik a Štúr

Reagovat
Mimalu

https://www.omediach.com/tv/14669-prinasame-kompletny-zoznam-zverejnenych-osobnosti-v-ankete-najvaecsi-slovak

toto by mělo být ono, ne? Některá jména jsou trochu úlet, ale u nás tomu nebylo jinak...

Reagovat
fenixLFC

Babis vyznamnejsi ako sladkovic

Reagovat
smazaný uživatel

Andy jako Andy.

Reagovat
Bakary3

Arsenal docela dobrý...

Chtěl jsem, abych se na ty zápasy mohl konečně těšit a tak to je, ikdyž je to zatím všelijaký, dá se na to koukat.

Je skvělý mít dva takhle kvalitní útočníky, umí s míčem, jsou do kombinace, golový, vyhrávají souboje, radost na ně koukat.

Niles se mi líbil, až získá víc herního sebevědomí, věřím, že bude výbornej, trošku škoda, že na jeho straně je Bellerín, ale třeba by jim to i spolu mohlo vyhovovat.

Dozadu to bylo špatný, včera jsem měl poprvé pocit, že uprostřed Lucas - Xhaka, Guendouzi jednou bude fungovat, protože Xhaka a Guendouzi to prostě neubrání, vždyť i tomu Fulhamu stačily 2 nahrávky na přečíslení a už se to na stopery valilo. Ono se jim pak nadává, ale nemají to díky špatný práci zálohy směrem dozadu jednoduchý.

Kola super, prostě tank..., Iwobi hodně zajebe, ty řešení musí zlepšit, ale zase přináší do hry nealibistický a překvapivý věci a vždycky se do něčeho dostane. Schytává hodně kritiky, ale já mu fandím, ikdyž je to plašák.

A Emeryho práce se mi prostě líbí, ikdyž taky dělá někdy divný věci.., ale když se podívám, jak se pod ním vyšvihl Holding. Kola, teď hrál skvěle Niles, pomalu dostávají šanci Nketiah, Saka, Rowe.. Tak jsem za něj rád, tohle jsem si u Arsenalu zase přál a hrozně mi to poslední dobou chybělo.

Reagovat
Mastný Chobot

Ja dúfam, že Ainsley si nájde miesto v zostave, aj keď sa vráti Bellerín (aj keď v to moc neverím). Zbožňujem inteligentných hráčov a Ainsley je presne taký. Rád by som ho niekedy videl namiesto Guendouziho a vedel by som si ho v určitých typoch zápasov predstaviť aj na pravom krídle.

Reagovat
smazaný uživatel

V čom je inteligentný? ( Pýtam sa bez srandy)

Reagovat
Mastný Chobot

Si pozri jeho hajlajty Nikdy nerobí nič zbrklo alebo poplašene, má výborné rozhodovanie, je strašne vyspelý na svoj vek. Má 21 a hrá inteligentnejšie než Mustafi so Sokratisom dokopy. Ak by sa mu dala poriadna šanca a dostal by sa pravidelne do základu, tak si myslím, že by repre mala nového hráča.

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
jacobT

Inteligentnejsie nez Mustafi by hral aj kdejaky stoper po lobotomii.

Reagovat
Euphael

asi tak...ale jinak ma jung pravdu.

Reagovat
Ondiis

AMN > Iwobi, Nelson, Eddie, ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kukol som tak na dve minútky a dobre vie podržať a vyviesť loptu, v tomto mi pipomenul Wijnalduma (ten bol AM, keď bol mladší, dnes je CM alebo niekedy DM).

Reagovat
Bakary3

To co píšeš o jeho inteligenci, v kombinaci s jeho fyzickýma dispozicema mi to přijde, že on by snad odehrál dobrej zápas všude. Dokonce mě napadlo, že při hře na 3 stopery by zvládl i toho stopera, ikdyž tam by mi ho bylo líto, protože umí být hodně platnej dopředu, ale třeba by to byl právě velkej přínos a zvládl by to i zezadu.

Reagovat
Nikikrew

stred namiesto Guendouziho jedine

Reagovat
jacobT

Nechapem pripisovanie zasluh Emerymu za nejake vysvihnutie Kolasinaca. Uz to vidim niekolkykrat a absolutne sa s tym nestotoznujem. Podobne dobre hral Kolasinac aj hned po prichode k nam az dokym sa zranil. Predtym k nam prichadzal ako clen najlepsej jedenastky v BL. Po zraneni bol sice mimo, ale k tomu, aby sa do toho znovu dostal myslim viac prispela letna priprava ako samotny Emery.

Reagovat
Bakary3

Jo, asi máš pravdu.

Reagovat
Golasso

Naprosto souhlasím s komentem

AMN je skvělej, jak říkáš. Klidně může zahrát křídlo nebo CM i po uzdravení Belleho. A big like za Iwobiho. Já věřím, že na to ten kluk má. Je to risk taker jak sviň a po těch letech alibistických přihrávek kolem vápna je to fakt super změna. Jen fakt nechápu, jak on dokáže v jednu chvíli vyhrát souboj proti dvoum hráčům, obejít třetího, poslat do vápna gólovou přihrávku a o minutu později zajebat přihrávku na metr . Musí se uklidnit a ono to půjde.

Reagovat
Bakary3

Iwobi je proste blazen, ale mam ho rad

Aspon porad maka, ikdyz se nedari, to se o vsech rict neda.

Reagovat
vladis271

Chelsea získala Pulišiča. Dokonca sezóny ostáva v Borussii.

Reagovat
Svatej

?!?!? kde to mas?

Reagovat
Whitemedia

@NizaarKinsella

Dortmund just announced Pulisic to join Chelsea. €64m. Dortmund are keeping him on loan until the end of the season. #BVB #CFC

Reagovat
Whitemedia

ta cena je na palici...

Reagovat
Rybinho85

Cena Ale závidím vám ho. Můj FM oblíbenec

Reagovat
Svatej

Totalne nemam paru co je to zac tenhle zdroj

Kazdopadne pokud je to pravda, tak tezkej orgasmus. Pulise jsem si pral uz dobry dva roky a podle chovani klubu to spis vypadalo, ze driv skocime po tom trenerovi nez hracovi. Jeste jedno kridlo misto Pedra a Williana a pristi sezonu bych klidne sel do souteze se ctverici Hazard, Pulisic, posila, Odoi.

Reagovat
Whitemedia

Dortmund to potvrdil.

Reagovat
Svatej

Extaze

Reagovat
Svatej

Uaaaa!!!

Reagovat
Mimalu

64 je fakt hodně, zvlášť když jim ho necháme ještě do konce sezóny. Trochu jsem doufal že ho zkusíme už teď v zimě, Pedro nevypadá že by byl schopná odehrát komplet zbytek sezóny a na Williana nemám náladu

Reagovat
Miguel19

Takže jim ještě platíme, že si hu můžou do konce sezony nechat? To je super.

My toho hráče potřebujeme jako sůl, v BVB bude jenom sedět...

Reagovat
Kixi Syhimour

Třeba chce titul z Bundesligy

Reagovat
smazaný uživatel

Tento obchod sa teda veľmi nevydaril. Snáď to bude v USA marketingový trhák.

Reagovat
Zaschrona

https://pbs.twimg.com/media/Dv1g12QXQAA9FpX.jpg

Pro mě je tohle nepochopitelný. V takhle nahuštěném programu je neuvěřitelný, že nefunguje něco, jako stejný mezery v programu pro všechny kluby. Úsek 10 a 14 dnů pro 4 zápasy musí být pro hráče velký rozdíl. Možná i to je rozdíl v tom, proč Liverpool tak výsledkově letí a my jsme v krizi. Jakkoliv to jistě není důvod jediný...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já ten graf nechápu, to je suma hodin odpočinku mezi jednotlivými zápasy v sezoně?

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

ne zcela vazne ale

Reagovat
kiwwi

Očividne sa rieši tento nahusteny vianočný program kde niektoré tímy majú 4 zápasy v rozmedzí 200 čosi hodín a trebárs Liverpool 300 čosi hodín... Je to dosť veľký rozdiel no

Reagovat
Zaschrona

Doba odpočinku mezi kolem těsně před Vánoci a teď tím kolem, které končí zítra. Mluvil o tom i Pochettino, když přímo vedle Spurs zmiňoval nás, takže očividně to problém pro kluby reálný je... a pro Liverpool naprosto jasná výhoda.

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak to je ale každou sezónu, ne? Každej tým tu výhodu někdy má

Reagovat
Zaschrona

Je, ale je to nesmysl. Bylo by férové stanovit pravidla, aby každý tým měl stejné mezery mezi zápasy.

Reagovat
Kixi Syhimour

Souhlasim

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea

A Sarri by už mohol začať baliť kufre, na tú sračku sa nedá pozerať

Reagovat
vilp

Cesc. Inteligencí, kreativitou a sehraností s Hazardem pořád jinde než zbytek zálohy dohromady, takže (pokud nepřestoupí) čekám dalších deset zápasů v řadě na lávce.

Reagovat
Mates_Matesović

Saints

Reagovat
Svatej

Kdyz se uz nevyhrava, tak alespon hrajem ten peknej fotbal.

Reagovat
mimi_united

My tú top 4 ešte dáme Plus ak prídu aspoň nejaké dve dobré posily tak nie je o čom

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Dáte

Reagovat
Liquid

kdy už toho kreténa Sarriho vyhodí, gól Moraty byl sice regulérní, ale hrát na 1:0 doma proti týmu co je na sestup není hodno Chelsea, Sarri VEN, Morata VEN !

Reagovat
smazaný uživatel

Rafa VEN!

Reagovat
Liquid

Rafa do Liverpoolu až Klopp letos posere titul

Reagovat
Mastný Chobot

čo ti ja viem, bro... s tým materiálnom, čo má k dispozícii, sviečkovú nespravíš. Dnes si napríklad ja myslím, že ten tím pripravil vcelku dobre proti MU v takej forme, v akej bol. Však ste mali kopu pološancí, ktoré, keby ste mali niečo lepšie než Atsua, môžu kľudne skončiť 1-2 gólmi a brali by ste body. IMHO opninion

Reagovat
salami

takovej typickej zápas, hodinu usraný bránění a když se začali dostávat k slibnejm náznakům a měli tam dobrý momenty, tak je srazí takovej hloupej gol

Reagovat
smazaný uživatel

po sezóne asi áno

Reagovat
niflheim

Tolik bodů ve vánočním období? wow

Reagovat
Busby babes

Ole umi nacvicit los.

Reagovat
Mastný Chobot

Fraser na lavičke vo fante

Reagovat
iamek

Easy win . Ty dva brejky v závěru špatný. Plus Tonda a Mata

Reagovat
smazaný uživatel

Oleeeeeeeee Čistý konto

Reagovat
madlucas

zajtra city povinna vyhra a pool sa moze lucit s titulom .. a ne ze ne.

Reagovat
madlucas

zajtra city povinna vyhra a pool sa moze lucit s titulom .. a ne ze ne.

Reagovat
RadekVonCZE

Sni dál

Reagovat
Kixi Syhimour

Proč?

Reagovat
nani92

4 výhry, 3 minuty pre Fellainiho

Reagovat
smazaný uživatel

Huddersfield Takto pokaiť doležitý zápas. Schindler na pokutu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

4 - Ole Gunnar Solskjaer is only the second manager in Manchester United history to win his first four league games in charge of the club, after Matt Busby in 1946.

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

hmmmm, Ole zachvilu rekordman

Reagovat
supporter

Busby mel 5 vyher v rade.

Reagovat
smazaný uživatel

přijde

Reagovat
kiwwi

Ak by sa mu podarilo zvládnuť Spurs tak ma potom zase super los, to by už neprekonal nikto nikdy

Reagovat
fenixLFC

aby si mohol mat 5 vyhier, musis mat aj 4...

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
fenixLFC

trochu nadhlad

Reagovat
r.mrazik

Kdyz tomu tak rikate...

Reagovat
fenixLFC

nechcelo sa mi hladat gifko toho cernocha co si ,,inteligentne'' klepe na celo alebo spanok alebo ako to nazvat

Reagovat
r.mrazik

Neres a neprepinej

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
stiflerovamama

Dobre, 4 najtragickejší súperi v lige sú za Olem. O tom najjednoduchšom programe United počas Vianoc sa hovorilo už pred sezónou. 3 zápasy hrali s entuziazmom, dnes už vyprchal a podobalo sa to najlepšie Mourinhove časy. Pogba s Martialom ukázali opäť konzistentnosť (nakoniec sa ukáže, že José mal pravdu), takže sa nebojím, že by im Spurs neukázali kde patria.

PS: Vtipnejšieho hráča ako Alexis som po prestupe asi nevidel, ten vyzerá ako keby sa odznova učil hrať futbal.

Reagovat
iamek

Jak neunasi zase

Reagovat
Tolstobik

to jenom nani zapomnel prelogovat

Reagovat
iamek

Reagovat
bbbauch

placko

Reagovat
nani92

vrat sa k FA

Reagovat
stiflerovamama

* inak na Martiala stačí ked proti nemu hrá rovnako rýchli hráč a už je v prdeli

Reagovat
Busby babes

to je jak se Salahem, na toho taky staci Young...

Reagovat
Sm0ker

Na tu One Season Star?

Reagovat
smazaný uživatel

jeho tým první, ale stejně nás bude řešit... za priority

Reagovat
iamek

Reagovat
iamek

*

Reagovat
stiflerovamama

Snažím sa k objektívne vyjadrovať ku každému tímu PL bez rozdielov, na to predsa diskusia slúži nie ?

Reagovat
kiwwi

A namiesto toho sa vyjadrujes len k United a ešte aj neobjektívne

Reagovat
stiflerovamama

Hrali proti jedným z najslabších tímov v lige ? (aj keď Bournemouth radím vyššie ale momentálne s tou obranou sú hrozný.) Hrali. Utrápená výhra ? Utrápená. Pogba s Martialom dnes biedni? Biedni. Sanchez okrem tej prihrávky Rashfordovi opäť vtipný? Áno.

Neviem co tam je neobjektívne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Objektivně sis odpověděl i sám na své otázky. Velmi objektivní.

Reagovat
blade115

neobjektívne = inak ako kiwwi ?

Reagovat
kiwwi

Tak dlho si na mňa nereagoval az si to nevydržal a došiel si s týmto?

Reagovat
blade115

To tys sliboval mně, že na mě nebudeš reagovat, to si pleteš.

Reagovat
Swarley

Ten už je rozebranej na šroubky

Reagovat
icka

Reagovat
blade115

Hahaha, nandávají ti to kousky kovu.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

s tou objektivitou bych raději brzdil...

Reagovat
smazaný uživatel

Resp trepes picoviny

Reagovat
r.mrazik

V takovym zapase to je o tom prvnim golu...my ho dali pozdeji a se stestim,ale i tak jsme si pro nej sli...sance jsme meli

Newcastle betonoval kvalitne

Reagovat
Grahf

Valencia is like a wall, you pass to it and you'll get it back

Reagovat
fenixLFC

foster totalny MOTM napriek trom golom a dvom golom deeneyho. skoda ze vo fante sa to tak neberie

Reagovat
kiwwi

Akoze trochu utrapena vyhra kvôli hre Newcastlu (to je niečo strašné), ale vďaka bohu za body a konečne čisté konto je pekný bonus... Lindelöf je parádny

Ale to co dnes predviedol Valencia, to aj Gary vo svojom poslednom zápase mal väčší prínos dopredu... Normálne odpisany hráč, zabil kompletne celú stranu a Newcastle sa ani nemusel unuvat tam brániť, stačilo zdvojovat Martiala na ľavej... Toto strašne zráža našu hru

Reagovat
ManUnited

Valencia hrál hrozně, ale to že ta strana byla zabitá je i vina Maty, kterej byl furt veprostřed

Reagovat
smazaný uživatel

Ba naopak tim Mata vytvářel prostor, do kterýho měl právě Valencia nabíhat, což se bohužel dělo velice sporadicky

Reagovat
Swarley

V létě to bude chtít trochu koncepce do obrany a možná na pravé křídlo

Reagovat
Pasha

Pravé krídlo nemáme niekoľko rokov, to je des. To malo prísť dávno.

Reagovat
smazaný uživatel

Koncepce do obrany

Reagovat
iamek

Mata byl taky mimo. Pořad se stahoval na stred.

Reagovat
stiflerovamama

Toto hypovanie Lindelofa, veď ten stopér nemá nič čo by stopér mal mať, oproti nemu je aj Lovren ako Maldini.

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

A co by mal mat povedz nam

Reagovat
stiflerovamama

Fyzicky silný v osobných súbojoch- Keď proti nemu hrá silovejší útočník lieta ako handra.

Rozohrávka- Stačí keď sa dostane trochu pod tlak a kazí.

A aspoň trochu by mala z neho vyžarovať sebaistota a rešpekt, ale keď sa na neho človek pozrie tak ako by povedal Stifler keď učil Jimma tancovať, stojí tam ako zvednutý čurák.

Reagovat
pingla

Hlavne ze na neho dneska hral jeden z nejsoubojovejsich utocniku v PL a smazal ho ze hriste a dneska rozehravka od nej byla dost dobra

Reagovat
stiflerovamama

Ano hral ale dostal asi 2 dve prihrávky za zápas. A ak sa nemýlim tak práve po súboji s Rondonom keď od neho odletel ako handra musel zahrať rukou a dostal žltú.

A nevšimol som si, že by dnes naňho hráči Newcastlu pri rozohrávke vyvíjali nejaký tlak.

Reagovat
pingla

Tak Newcastle hral dost zle, stopery + Matic i Herrera meli dost casu na rozehravku. Dneska nezahral nijak spatne

Reagovat
r.mrazik

dneska prskat na lindelofa je blbost...zahral dost slusne

To Jones byl naopak prvni polocas nejak mimo

Reagovat
smazaný uživatel

Coze to pises za bludy?

Reagovat
stiflerovamama

No, asi si treba počkať na nejaký zápas po ktorom ho zase budú vyhadzovať sami fanúšikovia United, nie na zápasy kde sa súper dostal na útočnú polovicu dva krát za zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

keď bol vyholený išiel z neho rešpekt viac.

Plešatá sila .

Reagovat
Sandstorm

Jsi ho viděl naposledy hrát v zari 2017?

Reagovat
kiwwi

Lindelof vs Newcastle - 100% tackles won, 90% pass accuracy, Most clearances (9), Most aerial duels won (7) ,2 chances created ,0 goals conceded

https://twitter.com/ManUtdsUpdate/status/1080586856792756224

Reagovat
Sm0ker

Jak si tu zvedaj seběvědomí proti druhýmu nehoršímu útoku v lize

Reagovat
Busby babes

prave k tomu takove tymy slouzi...

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

zvládaj.

Reagovat
smazaný uživatel

Děláš Stiflerově mámě ostudu

Reagovat
r.mrazik

Vakencia byl marny,to ano....ale na druhou stranu se vsichni cpali nalevo...jak ander tak mata,takze to nemohl otevrit uplne

Tam byla chyba s tim matou...

Nastesti to pak vyvazil Rashem a presunem Pogby

Reagovat
Swarley

6 bodů na TOP 4, to je po té hrůze ještě úplně v klidu hratelný

Reagovat
kiwwi

Forma Chelsea a Arsenalu dávajú slušnú nádej

Reagovat
Swarley

Právě, zase tak velký rozdíl tam není...po té beznaději konečně trochu lepšího vzduchu...další kolo napoví víc...

Reagovat
nani92

nemusí, Tottenham je momentálne inde ako my, ak by sa aj prehralo,tak treba isť dalej, my sme body stratili s týmito slabými, takže ak si udržime tuto vykonnosť, tak minimalne Chelsea dáme, tam ako fakt nevidím, čo by im malo pomôcť, ak nejdu investovať už v zime a Arsenal môže na obranu doplatiť

Reagovat
kiwwi

Ani by som nepovedal... Skôr tie ďalšie štyri s ľahším tieto zápasy musíme zvládať tak teraz a bude dobre... Spurs sú predsa len o niečo lepší a prípadná prehra alebo remíza sa dá pochopiť

Reagovat
Swarley

Pro oba, jako nemyslel jsem to tak, že musí Ole tenhle zápas bezpodmínečně vyhrat, aby zůstala naděj na TOP 4...spíš jakým stylem ten zápas odehrajeme a jak budeme schopni se měřit s pořádnou kvalitou...pár těžkých zápasu během sezony ještě bude a i tam musíme něco posbírat...Spurs ve formě budou dobrá zkouška...

Reagovat
blade115

"konečně trochu lepšího vzduchu" - bodejť, když už nemusíš lozit kanálama.

Reagovat
Swarley

A proto jsi celou dobu tady brečel, že jsem na tebe zlej? Ty už v tom máš fakt zmatek...já nehazu svůj klub přes palubu, jak to aktuálně umíš ty...

Reagovat
blade115

Můj klub se tam hodil sám.

Reagovat
Swarley

Tak to asi každý klub a nema to žádnou souvislost s chováním fanoušků...MU fandím v dobrém i zlém, absolutně nic mi nedluží, právě naopak...

A ze ty na Chelsea seres je taky v pořádku, to si zaslouží

Reagovat
blade115

Dojemný.

Reagovat
Swarley

Asi jako to tvoje neskutečný pokrytectví

Reagovat
iamek

Ty vole kdy budete mít vy dva svatbu ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Reagovat
Counter

Člověk aby skoro příští kolo fandil Tottenhamu, ať se zas vrátíte na zem.

Reagovat
Swarley

vám to stejně prd pomůže

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě je chyba v hráčích, prostě chybí goloví hráči a hroti mají mizernou formu. Není to způsobeno taktikou, protože když se podívám na statistiky z minulých sezon, willian, kovačič, barkley, RLC nikdy nebyli schopni dělat ani průměrná čísla na jejich pozicích a tak se stává Pedro nezbytným hráčem pro tento systém, protože jako jediný dokáže dát gol, problém je že pokud nedá gol je nepoužitelný.

Nad Barkleym už lámu hůl, ten za CFC odehrál 3 dobré zápasy, jinak je to sotva posouvač balonu, který má ok střelu z dálky, Fabregas by měl hrát, ať už místo Barkleyho nebo Jorginha, protože ten po slibném začátku směruje přihrávky z 90% jen zpět nebo do stran, což prostě není dost dobré pokud tým nedává goly

Reagovat
fenixLFC

nemal by teda manazer s tym neico robit? ked ste hrali hovno pod contem, tak sa prisposobil, upravil to aby to sedelo jeho hracom a vyhral s tym titul. sarri si naproti tomu pojde stale to iste a furt ho budu hajit ze svoje moze hrat az ked bude mat svojich hracov. nemal by ybt schopny sa aspon trochu prisposobit moznostiam kadra?

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou trenéři, kteří se přizpůsobí a naopak to kteří jedou to svoje, třeba Guardiola je jasný případ druhého typu a je uznáván jako nejlepší trenér na světě.

Vedení ho najalo proto, že chtěli aby hrál tento styl fotbalu a od začátku se mluvilo že bude implementovat svůj systém.

Proto si myslím, že chyba je spíše v hráčích než trenérovi a jelikož se o přestupy a výběr trenéra stará vedení, chyba padá i na ně, ale je jen otázka jak moc počítali s tím že bude cfc dobrá už od začátku, třeba se počítá s výhrou v EL+zatím je CFC stále na pozicích pro LM, vedení by se dalo vinit až pokud se ani jedna z těch met nesplnila a zároveň se utratí prachy za posily a Sarrimu by se nedala šance další sezonu pokud by nedal LM.

TLDR. Sarri se nemůže vinit, protože se vědělo do čeho se půjde když se najímal, raději bych vinil vedení než jeho pokud se neudělá LM a on dostane padáka.

Reagovat
blade115

Nemůžeš to přece stavět do situace, kdy trenér má nulovou odpovědnost... Vedení mu trochu vstříc vyšlo, rozhodně víc jak předtím Contemu, má Jorginha, má Kovacice, v létě bude posila na křídlo a nejspíš se něco děje i ohledně hrotu, když pořád chodí spekulace o nějakým Higuainovi nebo Piatekovi. Pokud tohle dopadne, tak se to prostě nedá všechno svalit na kvalitu hráčů nebo přístup vedení...

Reagovat
smazaný uživatel

Taky říkám, že ho budu soudit další sezonu, pokud mu dojdou nějaké posily. Pokud ho vedení vyhodí dříve, je to chyba vedení a hráčů.

Conte měl dobrý kádr po minulým trenéru rozhodně lepší než je ted protože Sarri převzal to co měl Conte ovšem všichni ti hráči byli za Conteho na vrcholu, zatímco ted už jdou jasně výkonnostně dolů. Conte měl dobré druhé křídlo, dobrého útočníka, solidní zálohu. Jediné za co jde dát Contemu kredit je, že dostal z Mosese životní sezonu, ovšem už další sezonu byl Moses na stejné pozici poloviční, takže je otázka jestli to bylo Contem nebo štestím.

Reagovat
blade115

Boha, jsou to ti samí hráči, jen o dva roky starší... A to není taková tragédie, když výkonnostního vrcholu u nás z nějakého věkového hlediska dosáhli možná tak Pedro s Fabregasem... Rozdíl je v Costovi, to je ten problém.

Reagovat
Hokaido

Měl. Ale Conte byl o parnik lepší trenér, takže mě to vůbec nepřekvapuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Prijde mi, ze fans Chelsea vyznavaj dva extremy. Jeden je, ze Sarri je buh a akorat ma k dispozici nekopy, proto to stoji za hovno. Druhej je, ze Sarri je debil a hraje hroznej fotbal a celkove. Podle me je pravda alibisticky uprostred. Sarri v Neapoli ukazal, ze umi hrat peknej fotbal, takze jasne, privedl si Jorginha, ma nakou dobu hajeni, Guardiola taky nevyhral v prvni sezone PL (na druhou stranu Conte nebo Žuzé jo).

Odmitam ale zcela pristoupit na argument 'On nema hrace, tak co ma delat'. Conte s jeste horsim kadrem (nebo stejnym, jak kdo chce) vyhral na pohodu titul. Problem Sarriho podle me je, ze proste nema plan b. Proste to hrne tim svym stylem a dyz to nahodou nefunguje, tak proste nema pripravenou alternativu, A je to podle me chyba. Pak se totiz stane, ze neni k dispozici Kovacic, Jorginho zrovna nema den a nebo si to Hazard nema s kym tuknout (coz je vlastne pripad uplne kazdyho utkani) a v tu chvili jde celej Sarriball do prdele. Takze jo, ten tym posileni potrebuje, ale to tu nekoukatelnou mrdku, co Chelsea posledni dobou hraje, podle me neomlouva. Jo a Fabregase bych nepoustel.

Reagovat
blade115

"Problem Sarriho podle me je, ze proste nema plan b. Proste to hrne tim svym stylem a dyz to nahodou nefunguje, tak proste nema pripravenou alternativu, A je to podle me chyba."

Je to jeho chyba, ale zároveň největší přednost. Guardiola to má stejně...

Reagovat
smazaný uživatel

Je blbost ho za to vinit, když vedení jasně vědělo jak to pod ním bude vypadat a nákup hráčů taky spadá pod vedení

Reagovat
vitasrp

Jasně, Conte vyhrál titul, ale taky to byl fenomenální úspěch, kdy tomu týmu spoustu bodů vyhrál ten jeho systém, který byl něčím novým a týmům dlouho trvalo, než se na to naučili hrát. A horší tým rozhodně neměl, měl v luxusní formě hrajícího Pedra, který dával góly i z pološancí (to tomuhle týmu teď hrozně chybí), Costa, který byl skvělej útočník, a pak ještě Matiče. Současnej kádr už je poskládanej trochu jinak, ale má tu zásadní mezeru, že v něm prostě krom Edena není hráč, který by měl nějak pravidelně dávat branky.

Ona taky není náhoda, že pod Contem loni ta ofenziva po novém roce vychcípala úplně stejně. Ten tým nebyl špatně koučovanej, v mnoha zápasech hrál relativně dobře, taktika kouče ho pravidelně dostávala do finální třetiny hřiště, jenže tam to kvůli individuální kvalitě prostě a jednoduše končilo. Horší je, že nějakou jednoduchou cestu, jak z toho problému ven, nevidím.

Reagovat
El-Pistolero-68

Citelně chybí kanonýr, pokud Sarrimu přivedou world class hrot, půjde CFC nahoru. On ani Hazard až do letošní sezony určitě nebyl nějaký spolehlivý zakončovatel, jeho největší přednosti jsou jinde.

Reagovat
Busby babes

naprosto jednoduche. za 200 mega koncepcne obmenite utok.

Reagovat
off-olda

Pro koho přesně je Sarri bůh?? S takovým názorem jsem se tu snad nesetkal.

Reagovat
smazaný uživatel

na twitteru je dost takovejch.

Reagovat
pepinho2

Blade

Reagovat
smazaný uživatel

Conte nevyhrál se stejným kádrem titul, měl Matiče, Costu tedy 2 klíčové hráče v titulové sezoně. Pedro, fabregas, willian byli mladší v nejlepších rocích, ted už jsou za jejich vrcholem.

Řekněme že dostal Jorginha, který nahradil Matiče, 100x větší problém je chybějící Costa, který zajistil ne-úplnou závislost na Hazardovi v ofenzivě

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
blade115

Pls, Matic žádný klíčový hráč nebyl ... Jeho výkony v Chelsea byly až na pár půlsezón průměrné. Dá se říct, že bez Costy, Hazarda nebo Kanteho by titul nebyl a nikdo to asi ani rozporovat nebude. To o Maticovi neplatí zdaleka. A i loni bez Costy dál Conte FA Cup mimochodem. S posilami do zálohy Drinkwaterem a Bakayokem. Jaký to rozdíl oproti letošním Jorginhovi s Kovacicem.

Reagovat
smazaný uživatel

Proto Conte na několika tiskovkách brečel, že Matiče prodávat nechtěl? Asi pro něj vůbec důležitý nebyl. Třeba nebyl tak důležitý jako ti 3, ovšem dodával té záloze stabilitu, kterou nikdo po něm nedokázal a ti 2 ve středu v 3-4-3 jsou super důležití a z týmu musí pokrýt zdaleka největší prostor.

Pokud vím, Sarri je ještě ve všech pohárech, takže nevytahuj FA cup, navíc když za celý FA cup Conte porazil jen MU kvůli penaltě a betonu 5-3-2 a po cestě musel porazit Norwich po penaltách a Leicester v prodloužení.

Reagovat
blade115

Tak kdyby mu za něj přivedli nějakou náhradu a ne Bakayoka, tak by třeba tolik nebrečel. Jenže on chtěl pořád posily a ono se mu spíš sypalo i to, co už měl.

FA Cup jsem vytáhl jako motivaci. Jak se vyhrálo, to je fuk. Conte zas uměl ty hráče vybičovat, že něco vyhráli i mentální silou a charakterem. To tady čekat nelze.

Reagovat
smazaný uživatel

Sypalo se mu i to co měl a ted má Sarri to co se Contemu rozsypalo ještě o rok starší a k tomu 1 hráče, který má být záchrana pro celý tým+ Kovačiče, který má mimochodem 1 asistenci což není nijak lepší než co měli Bakayoko a Drinkwater.

Conte ty hráče bičoval tak, že za něho další sezonu nikdo nechtěl hrát a chtěli odejít skoro všechny hlavní hvězdy týmu, nemohl být FA cup spíše znouzecnost jako LM? Protože namotivovat se na 1 zápas umí i hráči, namotivovat na celou sezonu ligy umí jen trenéři kteří umí správně bičovat

Reagovat
icka

Matic průměrný Kam az tou svoji averzi vuci Sarrimu klesnes

Reagovat
blade115

To nemá co dělat se Sarrim, ty paciente... Měl u nás povedený ten půlrok hned po příchodu a pak vždycky období v titulové sezóně, jinak prostě nic extra nebyl. Špatný ne, ale prostě by to šlo i bez něj. Beztak nevím, proč se tady zmiňuje jako nějaká extra výhoda, o kterou Sarri přišel, když ten stejně pro tenhle typ záložníka nemá v systému místo...

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
PhilipS

Podle expected points je Chelsea třetí. Jenom tři body za vedoucím City. Hrajete líp než si myslíte. Sarri je vynikající trenér. Příští sezónu budete hrát o titul (pokud neodejde Hazard)

Reagovat
mesyas

Ale jen Sarriho vinou hraje Alonso a Jorginho bídně, vždyť ti dva už tahají nohy a vůbec na nic se nezmůžou. Jorginho byl na začátku sezony skvělej, ale teď se z něj stal jen posouvač míčů do stran a přitom rozhazuje rukama. Emerson a Fabregas by se v klidu zastoupili. Hraje pořád to samé, i když to není účinné. Ohledně rotace základní sestavy by se dalo polemizovat, protože nevěří mladíkům, ale Willian hraje PŘÍŠERNĚ, TO BY V KLIDU ZAHRÁL I TEN BLBEJ MLADÍK ODOI. Proč nehraje Loftus Cheek je záhadou, je to náš druhej nejlepší záložník, směrem do ofenzívy dá víc než Kovačič.

Reagovat
Sandstorm

Olééé Alexis hned asistence, Lukaku další gól. Je hezky sledovat, jak se ti hráči zvedají. A taky je vidět, že někteří hráči prostě na víc nemají - Valencia, Young, Fellaini...

Reagovat
r.mrazik

Tak zrovna Alexis mel v tom zapase jenom tu asistenci,jinak se kopal za krk...ale budiz

Reagovat
smazaný uživatel

Olee je tak dál postupně sbírat výhry.. 10 bodů na druhé je hratelny.. teď v Londýně pro výhru a pak v poklidu se připravovat na Loserpool ještě jsme neřekli poslední slovo mužem mít stále 89 bodů na konci GGMU

Reagovat
RadekVonCZE

S váma minimálně remízu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jméno mluví za vše

Reagovat
LokoLFC

Reagovat
kiwwi

Ešte k tomu Tonymu

Antonio Valencia: Received + Made Passes Despite having 70+% possession for the majority of the game, Valencia was so deep when he collected it. Then, look at what he did with it. He just gave it back – square. There was no drive or width with him when United were on the ball.

https://twitter.com/amkfootball/status/1080584432225042433?s=21

Reagovat
pingla

to je neco hroznyho tvl, proti Spurs musi jit doprava nekdo jiny... jinak Herrera se mi zacina vazne libit, dneska byl snad vsude v defenzive, hodne toho nabehal, celkem dobry v rozehravce

Reagovat
El-Pistolero-68

Dalot je celkem ok na ten jeho vek, ne?

Reagovat
pingla

Ja si myslim, ze urcite ano. Posledni zapasy dostal sanci a podle me nehral nijak spatne, ale ted uz podruhe nebyl ani lavce... nevim.... jestli je zraneny nebo ho proste OGS neda ani na lavicku z jinsiho duvodu...

Reagovat
r.mrazik

neni spatny...ale musi toho jeste hodne odehrat...zatim to na zaklad neni a treba jeden zapas pod Olem proti tem slabsim souperum byl podprumerny a musel byt vystridany

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zase zrovna proti Spurs můžem očekávat, že budem spíš bránit, takže je furt Vale podle mě lepší varianta než Dalot. Nicméně bych tam každopádně dal Younga

Reagovat
pingla

Reagovat
bbbauch

diky a sbohem

Reagovat
mithro

tak sancu dostal, snad si zase sadne, ta prava strana vcera neexistovala ani dopredu ani dozadu.

Reagovat
kiwwi

Inac ten tretí gól Bournemouthu chutovecka... 3x prenechana prihrávka

R. Fraser goal (Bournemouth [3]-3 Watford) 39'

https://streamja.com/dowA

Reagovat
kiwwi

A Wilsonova hlava neskutočná

C. Wilson goal (Bournemouth [2]-2 Watford) 37'

https://streamja.com/E175

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sice takhle na EL těžko dosáhnou a občas jsou frustrující, ale momentálně nejzábavnější tým PL.

Reagovat
smazaný uživatel

* spolu s Wolves

Reagovat
FUnk

*wolves s horni polovinou tabulky

Reagovat
smazaný uživatel

Může být. Viděl jsem je asi jen proti Top6.

Reagovat
smazaný uživatel

yes, Wolves hrajou taky skvěle

Reagovat
k0udy

Reagovat
Azazelo RD

Já bych toho prvního nepočítal jako přenechání, ale pěkný.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak Barca ve Wembley

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
fenixLFC

este foster tam mal famozny zakrok po standartke

Reagovat
Mastný Chobot

Komu sa to ráta ako assist?

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

OT:

Má někdo odkaz na téma s diskuzi o U20?

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Busby babes

btw Lindelof byl skvelej.

Reagovat
Swarley

Reagovat
kardous

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

btw znovu

Reagovat
JIMMY-PO

som vravel ze Burnley zacne vyhravat hned jak opat bude chytat Heaton

Reagovat
smazaný uživatel

Koukal jsem dneska s tátou na Chelsea, ten už moc fotbal nesleduje, takže hráče nezná, ale fotbalu rozumí. A nemohl se přestat smát z toho, co za drevaka je to vysoký poleno v dresu Chelsea - RLC. Absolutně nechápu, proč ho fans cukotiy tak hypujou, když je naprosto tragickej.

Reagovat
ttopi

Myslíš toho 22letýho záložníka, co má letos ze 16 zápasů už 6 gólů?

Reagovat
anonym

Mourinho, wenger, Klopp a Guardiola

https://www.youtube.com/watch?v=jIaauQMpne0

Reagovat
smazaný uživatel

Staré jak Swarleyho vtípky, ale furt super.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Klopp

Reagovat
valek9610

Vzpomeňte si jake výsledky měl Klopp, když došel do Liverpoolu a pak suďte Sarriho.

Reagovat
Malresi

Finále Carabao + Finále EL

Reagovat
fenixLFC

+to zvladol bez toho ze by si musel dotiahnut posily a uz od prveho zapasu sme hrali to co chcel, jedine co sme museli zlepsit bola fyzicka

Reagovat
Malresi

To som tam už nechcel písať, aby som z Kloppa nerobil akúsi mýtickú bájnu postavu Ale je to fakt no. V zime si priniesol asi len Caulkera, či ?

Reagovat
vladis271

také idylické to zdaleka nebolo.

Reagovat
fenixLFC

ja netvrdim ze to bolo idylicke. ale bol u nas dva dni ci kolko a hned proti tottenhamu sme hrali ten ejho vysoky pressing. problem nastla okolo 60. minuty ked sme proste odpadli, co sa ale dalo cakat. samozrejme, boli tam nejake vybuchy so slabsimi, ale uz od zaciatku sme hrali to co chcel, nemusel si na to privadzat miliardu hracov. ved preboha uhral dve finale s morenom a lovrenom v zaklade

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

No a obě prohrál

Reagovat
Malresi

Dostal sa do 2 finále, ktoré prehral. Ak sa Sarri nedostane ani do jedného, tak je na tom horšie. NEhovoriac o posilách, ktoré Sarri dostal a Klopp nie.

Reagovat
smazaný uživatel

Klopp je v tomhle buh..Special losefinalist

Reagovat
fenixLFC

lepsie dostat sa do finale a prehrat ako tam nikdy nebyt

Reagovat
smazaný uživatel

To my je raději vyhráváme v United

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
gocii

Tak to furt muze sarri dosahnout ze, plus v lize na tom bude lip

Reagovat
Malresi

Lepšie na tom bude, ale je pri tíme od prvého zápasu. Klopp prišiel v polke októbra roku 2015. Tie finále kľudne môže dať. Mne Sarri nevadí, naopak, konečne je na lavičke Chelsea niekto sympatický od čias Rafy.

Reagovat
blade115

Reagovat
Malresi

A čuduješ sa mi? Konečne z Chelsea po dlhšej dobe nejde žiadny rešpekt a strach.

Reagovat
blade115

Hned mi to bylo jasný, v čem ty sympatie vězí...

Reagovat
smazaný uživatel

Rafa sympatický? Brr

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Za čo by mi mal byť sympatický? Väčší egoista LFC netrénoval.

Reagovat
Counter
Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
vladis271

Reagovat
tnt03

Za včerejšek jsem rád, protože mi připadalo že to není náš zápas a z některých protiútoků Newcastelu jsem měl strach. Skvěle do toho Ole sáhl a jak se to vyplatilo. O to víc si cením těch 3 bodů. Jsem zvědav jak budeme hrát s týmy ze špičky. Ta Mourinhova deka tam prostě byla. Teď je vidět jak se opět fotbalem ti hráči baví.

Reagovat
kissak

To je tak když má trenér kam sáhnout

Reagovat
tnt03

Jono Ale musím uznat že to byl těžkej zápas a hráli jste dobře. Atsu byl hodně vidět. Martin jak skvěle proti nám zachytal ten první match tak teď teda nepohlídal

Reagovat
kissak

škoda, že alespoň takovýto výkon nejsou schopni zopakovat proti papírově slabším soupeřům.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Ole, rozprávkový štart.

Mnohokrát sa to tu spomínalo, že ten káder nie je zlý, len pod Josém na to kašľali.

Reagovat
smazaný uživatel

Když dokázali titul urvat i Foxes... žádný kádr není špatný

Reagovat
smazaný uživatel

Sice 4 výhry v řadě, ale proti Spurs to bude o něčem jiném.. Každopádně jedině dobře pro ligu, že se ďáblové zvedají..

Reagovat
Miguel19

Ať už si Conte najde práci a odvede si toho tragéda Moratu.

Reagovat
Busby babes
Reagovat
Busby babes

Sarriho se ptali na Pulisice a on: ja se to dozvedel taky dneska, ze prichazi. Samozrejme teda, ze se ho driv ptali, jestli by ho chtel nebo ne, ale stejne. Opravdu model trener a GM, ktery mu sestavuje kadr.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono by to malo fungovať presne opačne. Tréner by si mal vyberať a vedenie by to malo odobriť, resp. zamietnuť, ak sa im zdá cena premrštená a pod.

Reagovat
Mimalu

ne v situaci kdy klub trenéry mění jak ponožky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mesyas

tahle (ne)komunikace mezi trenérem a GM funguje od doby, kdy to převzala Granovska. S ní to jde celé do hajzlu.

Reagovat
Mimalu

to nefungovalo už před ní, minimálně od příchodu Mourinha

Reagovat
Mimalu

a nemyslím si že za vytipováváním posil stojí zrovna ona

Reagovat
smazaný uživatel

wow

Podle mě je Pulisic super marketingovej tah spíše než kvalitní posílení kádru a tomu asi i odpovídá to, jak byl tenhle deal vyjednán.

Reagovat
blade115

Může být, ale takhle to v Chelsea funguje téměř u každého přestupu, ti trenéři fakt nejsou prakticky vůbec zapojováni.

Reagovat
smazaný uživatel

To si dělají v Chelsea prdel.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Zrovna toto mi přijde že vyzní daleko hůř, než by mělo. Konzultovali to s ním podle všeho už před sezónou, konzultovali to s ním před hektickým vánočním obdobím. Sarri to schválil a Chelsea ho přivedla, vzhledem k tomu že asi věděli že to bude až v létě, tak to nijak nemělo smysl s ním řešit v průběhu a jestli se to dozvěděl včera a nebo by se to dozvěděl předevčírem by situaci nijak nezměnilo.

Reagovat
Busby babes

vsak pisu: Opravdu model trener a GM, ktery mu sestavuje kadr.

Reagovat
Mimalu

tak je to i reakce tady na ostatní, u kterých mi přišlo že z toho dělají až moc velkou kovbojku. Neřeknu kdyby se mu včera objevil na tréninku a Sarri se to dozvěděl až tam, ale trenér věděl že klub chce toho hráče přivést a vzhledem k tomu, že se nejedná o okamžitý příchod, tak necítím nějaký problém v tom, že Sarri nebyl informován o průběhu jednání

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Busby babes

btw muze to prase shelvey dostat trest nebo tim, ze rozhodci pisknul primak je to vyreseny?

Reagovat
smazaný uživatel

podlě me tu platí to dementní pravidlo - rozhodčí viděl, takže se tím FA nezabývá

Reagovat
Busby babes

to jsem si myslel. Fakt nemam moc fotbalistu, kteri jsou mi vic nesympaticti nez Shelvey.

Reagovat
smazaný uživatel

Nedivím se, ale kdyby hrál za vás, tak ho rád máš. Je to ten typ.

Reagovat
Malresi

Ani sa ti nečudujem. Nikdy nezabudnem na krivdu z 2013 alebo 2012, kedy na Anfielde dostal redku, pričom išiel do súboja rovnako ako Evans. Narozdiel od toho plačka sa ale okamžite postavil ako chlap a nebyť na lavičke Red Nose, tak dá sudí obom žltú ako sa to robí štandartne.

Reagovat
fenixLFC

kazdopadne aspon FASa vyfuckoval

Reagovat
smazaný uživatel

časy respektování

Reagovat
Malresi

FASovi hlavne karma dopriala najmä potom, čo skončil. United v sračkách a my ideme hore. Chýba tomu už len titul

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt silna karma za ten cas co skoncil ste dosiahli presne nič

Reagovat
Malresi

Pokiaľ rátame iba trofeje, tak súhlasím. Ku futbalu ale patrí aj X,Y iných vecí. Ale ak už sa budeme baviť len o trofejach, tak stačí počkať do mája a budeme mať o 1 titul viac, ako Vy po odchode FASa

Reagovat
Malresi

Nie nadarmo dostal porážku

Reagovat
bbbauch

prej karma. On vam 27 let dava pres picu a vas jeden usmudlanej nabeh na titul ma bejt karma

Reagovat
Malresi

A i za tých 27 rokov nás dokázal predbehnúť len v počte domácich trofejí

Reagovat
bbbauch

deluded jak brenton

Reagovat
Busby babes

jen...

Reagovat
Malresi

Tak akože, je to obrovský úspech. Ale len na porovnanie, Mourek vyhral LM s Portom a Interom v priebehu 6 rokov. To SAF vyhral LM 2x s United v priebehu tých 27 rokov. Pepek vyhral 2x LM za 3 roky dokonca.

Reagovat
bbbauch

A liverpool jednou. SAF >>>>> Liverpool

Reagovat
bbbauch

Myslim samozrejme v prubehu texh 27 let. Zaslapal vas do zeme ve vsech ohledech, behem jeho pusobeni

Reagovat
Malresi

No to sa nedá spochybniť. Mňa skôr teší, že ako skončil ste všetkým viac na smiech ako my. A pár kormanovych pohárov na tom nič nezmení.

Reagovat
Mimalu

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

I po odchodu SF United vyhráli 5x více trofejí než Live...ono to půjde takhle...Live dneska dostane klepec od City a titul půjde do píčí i s Jurgenem...

Reagovat
Malresi

Čo vyhrali? 5x viac secondary trophies.

Reagovat
Busby babes

vy jste nevyhrali ani ty secondary trophies...

Reagovat
Malresi

To je pod našu úroveň, ako tomu bolo u vás za SAFA

Reagovat
smazaný uživatel

Já se musím smát...vždyt jste utratili i více peněz než United a stejně nic nevyhráli...opravdu loserpool....

Reagovat
Malresi

Čo sme? Čo sme? Akože za aké obdobie?

Reagovat
Erdovec

lol

Reagovat
smazaný uživatel

Lool

Reagovat
smazaný uživatel

Od založení Pl to jest za 25 let jste utratili více než Manchester United...

Reagovat
smazaný uživatel

Klopp neutraca, to si este nepocul? Keby musel utracat vela, radsej by vo futbale ani nebol

Reagovat
Kixi Syhimour

Vždyť, to co napsal je hovadina

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
r.mrazik

proboha co to porad placas?

Reagovat
Malresi

Neboli to najmä fans United, ktorí sa najmä v rokoch 2007 - 2013 smiali fandom LFC a iných tímov za to, že vyhrávali iba secondary trophies? Zrazu sa karta obrátila. Nekonkretizujem, nemyslím busbyho ani teba, ale našli sa takí a bolo ich dosť.

Reagovat
Busby babes

jako ze jsme se vam v letech 2007 -2013 smali jednou? Protoze vic jste toho v tech letech nevyhrali...

Reagovat
Malresi

"a iných tímov"

Reagovat
Busby babes

ok.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

no zrovna SAF moc dobre chapal, jak je dulezite vyhrat i treba blbej Ligovej pohar...

Reagovat
Malresi

Viď koment vyššie. Nenarážal som na SAFa, ale na fandov United za SAFa.

Reagovat
BrainBlender

to byla hodne do cervene zbarvena karta v jinym zapase.

Reagovat
Ondiis

Co udělal? Je video zákroku?

Reagovat
Busby babes
Reagovat
MCFC_8

Huddersfield sa sam zakopal...od 15.12. hrali doma s Newcastlom, Southamptonom, Burnley a von s Fulhamom...vsetky prehrali, jasny zostupujuci...inak dufam ze aj Cardiff sa prepadne a 3.si netrufnem tipovat

Reagovat
smazaný uživatel

Snáď Burnley.

Reagovat
smazaný uživatel

OT:

Skôr pre mojich slovenských bratov... existuje nejaký web/fan page na sociálnych sieťach, kde by som sa mohol inšpirovať ohľadom "výletov"? Myslím miesta kam by som mohol ísť s mojimi blízkymi vo voľnom čase, príroda, nejaké zábavne parky, možno pamiatky atď. Ideálne na Slovensku a v blízkom okolí. Alebo mi môžte dať nejakú inšpiráciu vy sami. Ďakujem.

Reagovat
Mastný Chobot

Tour de svet - lacne cestovanie braw

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

hahhaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Skupina na FB - Turistika na Slovensku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

cierne diery

Reagovat
nani92

Zomri

Reagovat
Bayern +

Vsetky tatranske vrcholy, paradicka.

Reagovat
TerriersSKCZ
Reagovat
fenixLFC

inak este ku vcerajsku. ten zaas ukazal preco Howe nemoze trenovat velkoklub. on proste absolutne odmieta branit. ano, je to sranda na pozeranie, ale nic co by chcel majitel klubu s ambiciami na trofeje. proti united tam nadrbe 20 kridel, vcera postavil na beka stanislasa. pritom kvalitu tam relativne ma, minimalne na klub urovne bournemouthu. ked ale odmieta branit tvrdohlavejsie ako zeman, tak mu pomoci asi moc nie je

Reagovat
Svatej

Tak sarrimu trvalo asi ctyri nebo pet mesicu, nez mu dosla s hrotakama trpelivost. Na tiskovce v podstate sdelil, ze typologicky nema utocnika, kteryho potrebuje.

No, cekal jsem ze po tech uvodnich rozhovorech, kde zminoval, ze hraje s tim, co dostane, si ten postoj udrzi alespon do leta, ale aspon tady prekonava moje ocekavani

Jinak Morata je naprosto jednoznacne nejhorsi nakup, kterej jsme kdy udelali. Realne bych radsi hral s Shevou i Torresem vepredu nez s Moratou a Willianem. Je pro me fakt zahadou, ze se Morata dokazal prosadit v italii a castecne i v tom spanelsku, on opravdu nema krom lehce nadprůměrný rychlosti a slusny hlavicce totalne nic, co muze nabidnout.

Hazarda mi je lito. Nemuzeme cekat, ze nam vyhraje uplne sam 30 zapasu v lize, to sotva dokazalo ti dva mimozemstani s nesrovnatelne lepsim kadrem okolo sebe.

Je vylozene ostuda, ze mame doopravdy jen jednoho nebezpecnyho hrace dopredu. Jednoho z jedenacti lidi, ktery posilame na hriste. To neexistuje ani v Champu.

Ani nevim, kdo by se za sebe mel stydet vic, jestli nase vedeni, ze to sem nechalo dojit, Willian, Giroud, Barkley nebo Morata. Nejlepsi by pro klub bylo, kdyby vsichni vypadli a sli ke konkurenci.

Reagovat
smazaný uživatel

nakupy typu drinkvoda,giroud,morata i barkley jsou uplne mimo, nechapu proc chelsea skupuje takovy lamy..i dkyz predtim to byl pedro, cesc, filipe luis..ale wiilian je podle me skvely hrac, ale ma problem v hlave(neco jako coutinho)

Reagovat
Sandstorm

Tak u Moraty se čekalo, že to bude dobrý přestup. To u těch dalších se dalo předpokládat, že to nebude nic moc.

Spíš tam jsou ještě takový perly z minula, jako Baba. A nevím na co kupovali za větší peníze Batse, když chodí po hostovani a zrovna letos by měl šanci se v Chelsea prosadit přes ty dva.

Reagovat
Svatej

Willian je ciste fotbalove naprosty delo. Jeste dva roky zpatky se o nem dalo rict, ze je uplne neoddelitelnej od míče. Kopaci techniku ma porad spickovou, odpich z mista naprosto paradni, ale jeho hlava mu to proste nedokaze nabidnout jako moznost k vyuziti. On to vsechno ma, ale nikdy nebyl a ani uz nebude schopnej to prodat. Takovej hrac tymu uzitecnej nikdy nebude, protoze teoreticka schopnost ti gol neda a hrace neudela. Snad vypadne, spilecne se zbytkem, kterej na to sice ma hlavu, ale zas ne schopnosti.

Reagovat
mesyas

Willian jako střídající hráč je v pohodě, ale jako hráč do základu je absolutně na nic. Nechápu co tí mSarri sleduje, když ho pořád staví. Mohl by zkusit toho Odoie, fakt by se nic nestalo, protože Willian té hře nedává nic. S těma útočníkama je to těžké, vedení se nebude hrnout do koupě nového, když na hostování mají Abrahama a Batse, určitě je budou chtít nejdřív prodat. To už na ten půlrok můžeme zkusit Michyho nebo Tammyho, zase by se nic nestalo, protože jak víme, Morata je tragickej a Giroud to samé.

Reagovat
Svatej

Ja ho tam uz nechci Hrac, kterej nedokaze tymu poskytnout novou herni variantu je hrac k nicemu. On neni dobrej do brejku, protoze potrebuje pro svou hru odpich z mista a ne konstantní pohyb, ale neni dobrej ani do plnych, protoze neni kreativni a do souboju nachodi. Nejhorsi je, ze uz neni dobrej ani jako hrac na udrzeni mice a klidu, protože vsechno ztraci. Legracni na tom je, ze se neustale jenom vzteka a svadi vinu na spoluhrace.

Radsi tam uvidim mlady delo, co toho dost pokazi, ale aspon vzdalene bude pripominat fotbalistu s koulema.

A Batse bych prodal. Je to megasympatak a fakt ho mam hrozne rad, ale je na uplne stejny urovni jako ti dva tragedi, ktery mame. Ze da semtam nejakej gol je pekny, ale to fakt zdaleka nestaci, je to jako hrat o hrace min..

Reagovat
Svatej

A tammymu bych sanci dal ja. Jedinej z nich tu svoji sanci ve velkym tymu jeste neprosral, tak by si aspon zkousku zaslouzil. Horsi nez tihle byt proste nemuze, to neni fyzicky možný.

Reagovat
mesyas

On Morata s Giroudem nastavili to dno tak hluboko, že nevěřím, že by Tammy nebo i ten BAts byli horší, to snad ani nejde. Sarri ale bude chtít třeba Higuaína, další takový menší nesmysl.

Reagovat
Talker

Willian jako střídající hráč do zápasu, kde je rozhodnuto super. Ale zase je ti k hovnu na lavičce, když prohráváš a potřebuješ dát gol. V tu chvíli prostě nemá žádnou přidanou hodnotu.

Podle mého by seděl do klubu, kde je několik špičkových ofenzivních hráčů, kteří si dělají co chtějí a on to za ně odbrání.

Reagovat
mesyas

Já bych si ho na 2roky jako střídající hráč nechal(pokud by to akceptoval samozřejmě), někdy tu ofenzívu dokáže pěkně rozhýbat. Marně doufám, že letos chytí tu svoji klasickou jednoměsíční fazónu, kdy hraje fakt jako světový hráč. I letos měl snad 2-3 takové zápasy, bohužel dost málo.

Problém možná bude i to, že my se ho asi jen tak nezbavíme, do základu nepatří a na lavičku je příliš drahej a možná i rizikový hráč, který by po čase dělal dusno.

Reagovat
janinho

pre mna ten Morata ziadna zahada nie je. hovoril som odkedy prestupil, ze to bude lutovat a ze s medzipristatim v Milane skonci niekde v Cine.

on ani v Reale nehraval nejak carovne. v Juve tiez nedaval kvanta golov, ale dal par dolezitych, co mu nafuklo meno (aj ego). v Reale ale kryl chrbat Karimovi a v zaklade hraval skoro vzdy proti timom z dna tabulky a v la lige su tie najslabsie timy v defenzive na smiech. to Bcko Realu kde hraval s Iscom a Asensiom si na takych superoch zvyklo zgustnut ale aj tam vtedy niekedy zahadzoval absolutne neskutocne veci. on mal byt rad za tu poziciu v Reale a minuty by mu kazdy rok pribudali, ale vytvoril si o sebe predstavu ze moze tahat velkoklub a toto je vysledok.

samozrejme tomu napomohli aj nejake zranenia, ale uz roky tvrdim, ze z Moratu nikdy hrac ako Cavani, Drogba, Lukaku a pod. nebude. On dokaze urobit vpredu vela roboty, ale v zivote nebude mat 30+ golov za sezonu a cim skor to pochopi, tym lepsie pre neho. Jeho hlavny problem je totiz v hlave.

Reagovat
Svatej

On by prave naopak takovyho hrace potreboval vedle sebe, aby vedle nej mohl hratm Jako samostatnej hrot je absolutne k nicemu. Fyzicky silnejsi a schopnejsi se rvat se stoperem je i Mata, brejkovej bejt neumi, kombinacne je na tom zhruba stejne jako drevak Barkley, kdy oba nejsou schopni nahrat na dva metry z první ( vymeny mezi temhale dvema jsou skoro az k popukani ) a tak jedinou jeho nadeji je byt pod nekym, kdo to vsechno udela za nej a on vyuzije svuj relativne slusnej vyber mista.

On mel nejlepsi sezonu s top tymem okolo sebe okolo 20 golu a znova se k takovy kvalite nedostane, takze ani s plnym vytizenim mu na 20 golu v sezone uz neverim. Vsechna cest jeho agentovi, ze ho drzi tak dlouho na vrcholu.

Reagovat
janinho

https://www.eurofotbal.cz/kluby/spanelsko/real-madrid/statistiky/tabulka-strelcu/?seasonID=292

ako hovorim, v tej sezone co som opisoval dal sice viac golov nez karim, ale je sakramentsky rozdiel hrat proti Barce, Atletom, Seville, atd. a proti Leganes, Granada atd.

v lige sice dal 15 golov, ale najvyssie postaveny tim ktoremu dal gol bol 5.San Sebastian.

https://www.transfermarkt.com/alvaro-morata/leistungsdaten/spieler/128223/plus/0?saison=2016

Keby ostal v Reale tak hned dalsiu sezonu tusim Karim zacal zranenim na nejakych 6 tyzdnov, mohol dostat sancu ukazat sa. ale v jeho hlave sa citil ako kanonier a chcel byt jasna 1tka vpredu. preratal sa on aj chelsea. asi mu v tej dobe nenapadlo ze bude hrat tak zle, ze dokonca vypadne z kadra pre MS. jeho chyba.

Reagovat
Svatej

Souhlasim se vsim. Odsral to uplne kazde, snad krom vas. Sice je Benzema tragickej, ale Moratou by jste si nepomohli. My mame misto zabijaka Costy trageda a Morata si zrusil reputaci, kterou se mu zazrakem podarilo ziskat...

Reagovat
janinho

suhlasim. sice je costa zmrd 1.triedy a je posledny koho by som sa chcel zastavat, ale na travniku si to odmakal na 101% a porovnavat jeho efektivitu s moratom je asi uplna strata casu.

som len ozaj zvedavy za kolko sa ho chelsea podari predat.

Reagovat
Mateo16

Chudacik Eden. Vcera prehral kazdy suboj 1vs1 , druhy polcas 1 strela + 1 Keypass na Kanteho v case ked mal rozhodnut zapas. Inak 5 metrove prihravky spoluhracom koho mi to pripomina

Vysledok ? Fanusikovia Chelsea nadavaju na Moratu.

Reagovat
janinho

nehnevaj sa na mna, sice som vcerajsi zapas nevidel, ale snad necakas ze budu fanusikovia chelsea nadavat na hraca, ktory ich drzi posledne roky nad vodou ked morata je pre nich snad este vacsi pruser nez bol Shevchenko s Torresom... nepochybujem, ze aj Hazard moze mat zly den, ale nad Moratom uz snad zlomil v PL palicu kazdy kto tu ligu trochu sleduje.

Reagovat
Svatej

Pusobivy na tom je to, ze i pres svuj horsi zapas byl nas nejnebezpecnejsi hrac... od ofenzivnich zalozniku az po utok by se mu vsichni meli skládat na výplatu

Reagovat
Miguel19

Nechápu, proč ho všichni fans Realu chtějí. Asensio je lepší.

Reagovat
Svatej

Stalo se ti uz na tomhle foru nekdy, ze neco, co jsi napsal, nebyla donebevolajici reklama na tvou tupost?

Na tu mensi cast, ktera se v tvym prispevku tykala fotbalu misto provokaci reagovat dal nebudu uz z principu. S tebou diskutovat o fotbale nejde, kdyz ho sledujes okem 11letyho kluka.

Reagovat
Mateo16

Ja len reagujem na tu uzasnu logiku. Prehra ide sa hejt na Moratu, Wiliana atd.

Ale to ze Azpili hori a smerom hore neda poriadny center, Kante je v tom Sarriho systeme k nicomu ci Eden nemal den ani pol slova. Moc vela vasich problemov hadzete prave na Moratu

Reagovat
Talker

Tak nebudeme kritizovat naše nejlepší hráče, ne? Zvlášť když jsou tam jiní pánové na holení, kteří jsou k hovnu v každém zápase.

Azpi je defenzivně laděný obránce, hraje (při držení míče) třetího stopera, který pomáhá s cirkulací míče. - nemá (na rozdíl od Moraty, Williana, Barkleyho a Kovačiče) tolik ofenzivních úkolů.

Kante k ničemu není, vždyť si Sarri před pár týdny stěžoval, že nemá náhradu za Kanteho na defenzivně laděného záložníka. On vybojuje hromadu míčů. Minulý zápas dal gol a k chances created má podobné jako ostatní záložníci.

Eden neměl den, ale kritizovat hráče, který jako jediný je schopný rozhodovat zápasy z ofenzivních hráčů je prostě mimo. Když bude k hovnu v několika zápasech po sobě, tak kritika bude. A i byla.

Neháže se to jen na Moratu. Háže se to na hromadu hráčů - kritizuje se tu Alonso, který nemá formu, jakou měl dříve. Dostává namazáno poslední dobou i Jorginho, který přestal přinášet něco navíc. Kritizují se ofenzivní hráči (Barkley, Kovačič, Morata, Willian a Pedro), kteří prostě přínos do ofenzivy mají mít a nemají.

Kdo to neschytává, tak je Kepa, stopeři, Hazard, Kante a Azpi. Tj defenzivní hráči a jediný náš ofenzivní hráč.

Reagovat
Svatej

Říkám, prostě tomu hovno rozumíš

Reagovat
icka

Jo ty jsi ten trapak co uz 2 roky rika, ze jde do Realu a ted tu pises tyhle bludy

Reagovat
vilp

Včera bych to na něj taky klidně hodil, nedal šanci, dvakrát tam v dobré pozici nezvládl první dotek, přihrávku tam měl teda ještě jednu dobrou na Cesca (nezpracoval) a všechny akce, kdy si to z levé strany naváděl na střed do zakončení mu i díky provedení zblokovali, jenže i tak byl mnohem lepší a platnější než ostatní, to jsi snad viděl, ne? Do příchodu Cesca jediný modrák, co se snažil hru neustále zrychlovat a hrát na riziko, jinak katastrofa, Morata, Willian a Barkley neudělali dobře vůbec nic, nejlepší finální přihrávky včera od stoperů. Hrůza.

Reagovat
vilp

Jinak já jsem na Moratu taky alergický, a to jsem ho měl u nás rád.

Reagovat
Talker

Eden nic moc včera neudělal, ale jemu se to odpustí z jednoduchého důvodu - letos nám udělal více bodů, než Morata, Willian, Pedro, Kovacic, Barkley a Giroud dohromady. Občas musíme akceptovat, že nám prostě ty 3 body neudělá a že nám tu hru nevyhraje – tam by měli nastoupit ti ostatní a ten zápas nám vyhrát.

Upřímně – takový Torres vypadal vždycky na tom hřišti 3x líp, než takový Morata. Sice sral všechny svojí neproduktivitou, ale minimálně nic nevypustil, ustál souboje, podržel míče, rozdal je... Morata ze soubojů odlítává jako hadrová panenka, míče nerozdává, pohyb taky nic moc, prostě přidaná hodnota je fakt nulová - pokud nedá gol, tak je to jako hrát v deseti.

Reagovat
vilp

Pohyb je Moratova nejlepší vlastnost.

Reagovat
Talker

No nevím, mě přijde, že často jen stojí ve vápně a čumí, co se stane. Takový Torres mi v tomhle přišel mnohem inteligentnější - dokázal odtáhnout obránce z pozice a vytvořit ji pro někoho jiného, když bylo ve vápně 6 obránců, tak si seběhl do křídla a pokusil se tam zakombinovat atd.

Morata mi přijde, že tohle vůbec nedělá. Náběhů má za zápas pár a když už je udělá, tak nepřijde míč.

Reagovat
vilp

Já nechci nějak slovíčkařit, ale to už pleteš dohromady právě s inteligencí a mezihrou, ne? Morata pohybem neumí hrát pro ostatní, jen na sebe. A je v tom hodně dobrý, pro mě v kombinaci s rychlostí určitě špička. Proto se dostane do tolika šancí, každý zápas si něco najde, jen z toho strašně málo těží.

Reagovat
Talker

To se strašně blbě definuje. On i kdyby měl geniální pohyb na sebe, tak to nádherně dosere díky omezením, která má - ať už tím, že okamžitě spadne, nezpracuje nebo netrefí branku. Já to možná pletu dohromady, ale prostě když není produktivní, tak ať alespon vytrvoří prostor...

Reagovat
Svatej

Problém je, že on tím pohybem svým legračním způsobem uplně rozesírá. On je pokaždý ve správných prostorech pro přihrávku a narážečku, jenže jeho kombinační a silový schopnosti jsou tak katastrofální, že pokaždý při pokusu spoluhráče mu nahrát ten míč ztratí.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro všechny, kdo kdy kritizovali Wengera nebo se smál Arsenalu. Wenger je absolutní miracle worker, 10 let byt v top4 za absolutně nejhorších finančních podmínek, po splacení stadionu a odchodu hráčů. Málokdo dneska pochopí. Arsenal je finančně ABSOLUTNĚ nezávislý. Bohužel uefa na to kašle a stále nechává penezmi koupit uspech

https://mobile.twitter.com/afcstuff/status/1080801860603310080

Reagovat
ManUnited

Když Shelvey nedostal ani kartu, tak ho FA může za ten zákrok na Pogbu dodatečně potrestat?

Reagovat
Busby babes

The FA will not take any action against Jonjo Shelvey for his foul on Pogba last night because the referee saw the incident and awarded the free-kick

bohuzel to videl no.

Reagovat
ManUnited

to je tragédie tohle..

Reagovat
ManUnited

přemejšlel jsem nad posilama na to pravý křídlo a nikdo mě moc nenapadá co si myslíš o Thauvinovi? V Marseille hrál loni výborně, letos mu to tolik nejde (ostatně jako celýmu týmu), šíkovnej rychlej levák...mylíš že by na to měl?

Reagovat
Busby babes

vubec francouzskou nesleduju, tak netusim.

Reagovat
smazaný uživatel

To je sračka pravidlo tohle do jaký míry to platí jako? Rozhodčí přece nemůže pokaždý vidět všechno

Reagovat
Busby babes

do te miry, jestli to potrestal nebo ne. tady bohuzel piskl faul, ale rekl si, ze to za kartu nestoji.

Reagovat
Swarley

tohle je fakt úžasná kktina

Reagovat
janinho

teraz som to videl... ten shelvey je vymeteny kokot, za taky zakrok by mal dostat min. 5 zapasov STOP. ked si spomeniem za co dostal na zaciatku sezony CK a 2 zapasy ban Richarlison...

Reagovat
mimi_united

Ten Walker prečo nehrá? Mohli by sme ho skúsiť keby nebol drahý

Reagovat
MCFC_8

Posledne zapasy bol dost vystaveny a bolo to vidiet...Danilo 3 zapasy skvele zastupil

Reagovat
mimi_united

A so City si to pekne podelíme, oni domácu ligu a my ligu majstrov

Reagovat
Kangaroo17

City mozna, vy urcite ne..

Reagovat
smazaný uživatel

kedy preboha sa stal z najlahsieho supera z druheho kosa favorit na vyhru?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Áno! Super City.

Reagovat
iamek

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
smazaný uživatel

Tak čo čuráci, ja som alibista a ManCity nie sú favorit? 7 bodov v polovici súťaže proste nie je veľa, aby bol LFC favoritom. Škoda.

Reagovat
Busby babes

jo, ses. mate 4 body naskok.

Reagovat
smazaný uživatel

Veľký náskok jak kokooot.

Reagovat
Zaschrona

Dneska byl nejhorší hráč zápasu...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
R22

Nevadí, my jsme mohli, oni museli...nesere mi prohra, spíš, že musím v týmu furt trpět Lovrena, to je prostě otřesnej hráč..

Furt máme náskok, venku už hrajem jen na MU ze silnejch, titul dám

Reagovat
smazaný uživatel

Snáď hneď v ďalšom zápase v Brightone rupnete.

Reagovat
Bandita_Harry

skor rupnete zase vy a dosmejes sa

Reagovat
smazaný uživatel

Ja sa ale nesmejem.

Reagovat
Greny

MOTM : Lovren.. na něm bylo vidět že je úplně jinde než ostatni

Reagovat
Ondiis

Reagovat
Busby babes

Ted bude zajimavy videt, jak se s tim Pool popere.

Reagovat
niflheim

Pokud se jim vyhnou zranění...

Reagovat
avicii

teraz som fakt zvedavy ako sa stym vysporiadame ...zreb mame celkom fajn

Reagovat
Infernoqt

Paráda City. Nepamatuju si, kdy jsem naposledy fandil soupeři, ale dnes jsem měl z těch gólů fakt radost.

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoduché hodnocení zápasu: vyrovnaný zápas, který rozhodl svým výkonem Lovren.

Reagovat
Malresi

Konečne sa nám šťastie obrátilo. City ani nevedia ako. Jediné pozitívne na tejto prehre je to, že prišla s druhým najlepším tímom v lige v čase, kedy sa o titule nerozhoduje (i keď je pravda, že neprehra by nás posunula mílovými krokmi). Ďalšie pozitívum a možno ešte väčšie vidím v tom, že sme psychicky silný tím, ktorému ak sa vyhnú zranenia stratí max 1-2 bodíky. Naopak City ešte stratí a stratí ešte raz 3 body. Ďakujem za fantastický zápas obom mužstvám, obom brankárom za kopec nervov a sudímu za viacmenej dobre odpískaný match. TOTO BOLA REKLAMA NA PL !

Reagovat
smazaný uživatel

Radšej nikto nič nech negarantuje

Reagovat
Malresi

Negarantujem. Len píšem svoj názor - ak sa nám vyhnú zranenia, menovite VVD, Alisson, Salah, tak City je odpísané už teraz. Veď mali viac šťastia ako rozumu dnes.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Malresi

Tak sorry, stratíme ešte viac krát ako City a prídeme o titul. Spokojný ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ani jeden extrém, prosím .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Vsadim gule

Právě tady se možná rozhodovalo o titulů ..

Reagovat
smazaný uživatel

Viete ktora sezona v historii Liverpoolu je najuspesnejsia?

Ta buduca.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Swarley

ty jsi zase ve formě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
Counter

Konečně statečný boj o nominaci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pride

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tuard.MUTD

Reagovat
Messiáš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
niflheim

Hned se bude dneska lépe spát

Reagovat
smazaný uživatel

až tak ťa futbal ovplyvňuje, Vencko?

Reagovat
niflheim

Si piš, třeba po odchodu Mourinha vidím všude motýly i když je venku kosa jak na Sibiři

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Pěknej šlágr, pěknej fotbal. Fandil sem Livecu, ale City odehrálo pěknej zápas. Alespoň mi udělalo radost vidět, že se taky jednou klepali o výhru zdržovali jak pičky a střídali 2 obránce ... Pepkofilové mají alespoň důkaz, že když je zápas vyrovnaný nebo ne úplně jistý že ten betonek a taháničko hraje každý.

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem co ten Aguero? Lítá tam jak fretka, napadá sprintuje, ten zraje taky jako víno a to by jeden řekl, že už začne ztrácet na rychlosti...

Reagovat
Greny

Zní to šíleně, když už hraje na top úrovni tak dlouho, ale mu je teprve 30

Reagovat
smazaný uživatel

Právě se všeobecně tvrdí, že ti hráči kolem 30 začnou jít pomaličku dolů, ale on jde ještě nahoru. Neskutečný. Před nějakou dobou jsem viděl změnu jeho hry pod Pepkem a kolik toho naběhá, v kolika je kombinacích proti rokům předchozím... neskutečný

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co vy piče Liverpůlské, už vám snad konečně aspon trochu přestane to přehnané sebevědomí zastiňovat mozek. Mimochodem, snad jste si nemysleli, že tento Váš tým ( byť je velmi dobrý) by mohl napodobit legendární Invincibles

Reagovat
fff

Reagovat
smazaný uživatel

Většina fanoušků Liverpoolu celou dobu tvrdí že vymění neporazitelnost za Ligovej primát, takže pláčeš na špatným hrobě

Reagovat
smazaný uživatel

ejej, nezvládajkovia začínajú vyliezať....

Reagovat
smazaný uživatel

Naopak, já jsem jako fanda Arsenalu a Chelsea nohama na zemi, jinak bych asi zešílel

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

primitiv

Reagovat
fenixLFC

legendarni invincibles alebo ako as preremizovat k titulu vlanajsie vitazstvo city je velkolepejsie nez invincibles

Reagovat
Nikikrew

A ty si zažil ten rok ked to hodnotis?

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt je fakt a tak to bylo, je a bude VŽDYCKY. Bez porážky? bez porážky.

Reagovat
fenixLFC

viac bodov je vzdy vacsi uspech

Reagovat
xjert02

Reagovat
Mastný Chobot

Lol

Reagovat
Counter

Klidně to tak můžeš brát, uhráli o deset bodů víc. Ale stejně jako nikdo kromě ManCity nedokázal dosáhnout na stovku bodů, tak nikdo kromě Arsenalu nedokázal udržet celou sezonu neporazitelnost. Jinak proremizování k titulu bych si představoval jinak než ziskem 90 bodů.

Reagovat
Malresi

Are you triggered?

Heh... Figures

Reagovat
smazaný uživatel

skvelý zápas. Bernardo a Ferna u mňa hráči zápasu. Malo to všetko, kontroverzie, šance, góly, tlak, emócie, chvíľu dominoval jeden tím, chvíľu druhý. Myslím, že zápas si užili všetci.

Reagovat
smazaný uživatel

Zasloužená prohra Nastoupit do takhle důležitého zápasu s Lovrenem je jedna věc, ale nechat ho tam 90 minut už je prostě šílenství... Už s Neapolí nás jeho nasazení málem stálo LM, nevzali jsme si z toho poučení a tentokrát už nám štěstí zápas nezachránilo. Jestli se neuzdraví a nezůstanou zdraví celé Jaro Van Dijk s Gomezem nebo se nepřivede jinej pořádnej stoper, tak budeme na konci sezóny zase bez titulu...

Reagovat
smazaný uživatel

A koho, že by si tam teď postavil?

Reagovat
Luc-Luc

Fabinha

Reagovat
smazaný uživatel

Je možný že při standartní formě Lovrena by to snad i líp zahrál...

Reagovat
smazaný uživatel

Už 3 dny je přestupák. Pokud mám jediného zdravého stopera a čeká mě zápas sezóny, tak bych asi alespoň toho druhého pořídil.

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
smazaný uživatel

I kdybys to udělal, tak dát po třech dnech v týmu novou posilu na stopera v takovýmhle zápase je něco, co by žádný trenér neudělal.

Reagovat
smazaný uživatel

On se ptal, co bych udělal já, tak jsem to napsal. Já bych to udělal. Lovren hrál asi 3 minuty v LM a stálo nás to skoro postup. Teď hrál 90 minut v zápase sezóny a vytvořil 4 gólovky pro soupeře... Sorry, ale to by byl lepší snad skoro jakýkoliv jiný stoper na úrovni PL. Dělá to skoro furt. Loni to samé v LM. Matip a Gomez jsou mimo už měsíc. Takže tým má momentálně 2 zdravé stopery a z toho je 1 Lovren... Už 1. ledna tu měl být hráč minimálně na lavičku

Reagovat
smazaný uživatel

Shodneme se, že Lovren u nás nemá co dělat, ale tohle by byl podle mě ještě větší risk, než nasadit jeho. Ale to se nikdy nedozvíme

Reagovat
smazaný uživatel

Radši bych tam viděl Fabinha nebo klidně i Hendersona. Každopádně doufám, že tímhle zápasem skončil

Reagovat
smazaný uživatel

Bodejď, jen pojď bejku. Kup nám hráče kvůli zápasu sezóny za 45 mega a nasaď ho 24 hodin po zdravotní prohlídce bez jedinýho pořádnýho tréningu s týmem.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem si říkal, jestli ten hlavolam rozluštíš a fakt jsi tam těch 45 mega našel. Byla to docela složitá šifra, nevěřil jsem, že tu budou takový znalci

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem rád, že se shodneme na tom, že to co si psal byla jen šifra a nemyslel si to vážně

Reagovat
Spalovač šancí

Shakiriho

Reagovat
smazaný uživatel

Ten by uletěl na orlici

Reagovat
fff

Chce to Gomeza naspat .

Reagovat
JessePinkman

Jednoznačně. Vyhodit Lovrena a přivést místo něj někoho rozumnýho. Zadarmo ho poslad někam do Záhřebu.

Reagovat
Coutinho10

tak dnes to hodne mrzi , protoze toto byl remizovy zapas a City ted budou nahore hodne povzbuzeny a vsechno je bohuzel otevreny, takze je potreba zvladat svoje zapasy a cekat na nejaky jejich zavahani, aby to nebyly nervy az do posledniho zapasu

Reagovat
smazaný uživatel

City <3

Reagovat
Greny

No ale nechybělo moc a Lovrena zastínil Ederson... Ten byl dnes taky slušně v pasti

Reagovat
Swarley

vybíhal tam minimálně dvakrát úplně nesmyslně...

Reagovat
Ondiis

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší brankář v PL!!

Reagovat
Benzema

Nie som sklamaný z prehry ,ale z toho čo tam niektorý predviedli. Lovren to je hrôza ,ale radšej nič nepíšem ,lebo by som tu musel nadávať . Trent ,Henderson ,Gini další čo podali katastrofálny výkon . Jediný top dnes Virgil a Robertson . Len dnes nevyhralo lepšie mužstvo ,ale šťastnejšie. Nevadí ,poďme ďalej ,stále to mame vo svojich rukách

Reagovat
smazaný uživatel

Brzo mit nebudete pamatujem na Gerrarda

Reagovat
hrundy

Trent mi nepřišel špatnej a dneska ani Hendo... Lovren je samozřejmě kapitola sama pro sebe.

Reagovat
fenixLFC

trent bol uplne k nicomu, si tam s nim sane robil co chcel. on je fajn ked nemusi branit inak je strateny. a najma ked ma pred sebou salaha

Reagovat
ADM

Futbal nič moc, hlavne tá nakopávaná posledné minúty, ale kolotoč emócií ako človek zažije len v PL

Reagovat
mul

Reagovat
nani92

Diky Šampióni

Reagovat
Luc-Luc

Ropaci se stestim, par centimetru chybelo mohlo to byt jinak...a famozni Alisson a Virgil, to je parada tihle dva...mame porad 4b naskok, do by to byl po uvodu podzimu cekal...a Guardiola je pica

Reagovat
smazaný uživatel

fernandinho > kante

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

momentalne je jasne dulezitejsi a platnejsi pro svuj tym nez kante..

Reagovat
Svatej

To zas taky neni uplne pravda, Kante je po Hazardovi v ttuh akychvili nejlepsi hrac..

Reagovat
Hokaido

Ferda je skvělej a pro City momentálně klíčovej, ale Kanté je pořád lepší.

Reagovat
Nikikrew

The invincibles nato mi nesahajte vy smejdi

Dik City, každopádne teraz sa opäť môžete strčiť

Reagovat
havrys99

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle nahloda psychiku Liverpoolu čím více se bude blížit konec sezony tím více pod tlakem budou ( skoro 30 let čekani na titul)

4 body to jsou dva nepovedený zapasy - totálně hratelny pro cityzens

Reagovat
Seydou Doumbia

Za tu dobu co sleduji City jsem nikdy neviděl větší bojovnost a ochotu hrát jeden za druhého jako dnes. Skvělé působili jako tým.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem je zase nikdy neviděl klepat se tak o výsledek a to myslím jen v dobrým

Reagovat
Seydou Doumbia

Tak jelikož to byl nejdůležitější zápas sezony tak se to přímo nabízelo. Ale u City je to fakt divný no.

Reagovat
David4

Gratulace City , aspon bude liga zajímavější , věřím že Reds to dotáhnou ! porážka někdy přijít musela

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
Luc-Luc

tady tu vyhru Shitu slavi nejvic mufani, nechapu, ale asi jim vyhovuje byt porad druzi ve meste

Reagovat
smazaný uživatel

Nejen my ale snad kazdy tym pral dnes City v lize neni vic nesympaticky tym nez Loserpool

Reagovat
Luc-Luc

je pravda, ze nadvlada City je porad snesitelnejsi nez rudi debilove

Reagovat
avicii

to ste samozrejme vy

Reagovat
Liquid

s Arsenal nastejno

Reagovat
Seydou Doumbia

Arsenal může být trapný, tragický, směšný, ale s té top 6 jsou nejsympatičtější si myslím

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co to kecáš? Většina lidí (krom mufanů) to Liverpoolu přeje? Uklidni se kámo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pingla

Reagovat
iamek

Jak nečekané

Reagovat
Minister

Remízový zápas. LFC celkom smola.

Reagovat
smazaný uživatel

Kompany pořád nejlepší stoper City, Stones za ním

Reagovat
monty25

Celou dobu Leroy tak nějak mlčel a pak dá takovej gól. Je to zvláštní pocit, když váš oblíbenec rozhodne o prohře vašeho oblíbeného týmu...

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska MOTM jednoznačne Lovren

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zaujímavé ale je, že sa Liverpoolu až doposiaľ vyhýbali zranenia kľúčových hráčov. Van Dijk, Salah, Mané, Firmino hrajú takmer všetky minúty v PL.

Reagovat
aramaki

Stacil by Van Dijk a cely sen o titule je v haji

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda že nedostali v LM Real. Ramos by je srovnal do latě!

Reagovat
Golasso

Invicibles můžou být jen jedni Díky City

A Kompany má stejně lepší čelo než Mané!

Reagovat
JessePinkman

Tak teď jen doufat, že to Liverpool nepoloží. Los je dobrej, body by se měly sbírat. Porážka po osmi zápasech. Nejsou přece stroj. YNWA a jede se dál.

Reagovat
David4

Reagovat
smazaný uživatel

Podľa mňa nepoloží. MCI musel podať najlepší výkon sezóny a raz mali k. revské šťastie, keď ku gólu chýbal centimeter(!!!).

LFC má na ten titul. Ten vyrovnávajúci gól paráda.

Reagovat
fff

Som strasne zvedavy na dalsi zapas. Dnes prehra nieje nejake velke prekvapko, MC doma je predsalen jeden z najtazsich zapasov na svete.

Ak ten titul fakt chceme, tak musime pokracovat ako doteraz. Do konca sezony uz iba MU vonku, Spurs aj Chelsea doma. 4 body k dobru. Uvidime.

Reagovat
pytlerLFC

1. poločas lepší City, 2. my, slušela by tomu remíza.. nevadí, 4 body náskok, konfrontace se City za sebou, jedeme dál.

Reagovat
Malresi

Prvý krát v sezóne sa môžu všetci kokotkovia vysmiať Liverpoolu. Užite si to, ja sa vysmievam od začiatku do konca.

Reagovat
avicii

City favorit na titul teraz

Reagovat
C-M@ster

Ani ne.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
fenixLFC

chcem sa tvarit optimisticky ze nic sa nedeje stale mame 4 body naskok (co je pravda)

ale dopice vyje*anej, ako som lovrena furt hajil, tak dneska byt na stadione tak tam vbehnem a vykrutim mu krk. ten chuj vytvoril dne viac sanci ako zalohy oboch timov dokopy. neskutocne, proste neskutocne. uz nech je gomez spat pretoze na tuto chorvatsku casovanu bombu sa pozerat neda

a ked sme pri gomezovi tak prosim nech sa naklonuje, pretoze hrat velke zapasy s trentom sa proste neda, mat proti sanemu beka ktory nevie branit je uplne k hovnu. a aby ma nevytacal dostatocne, tak v 80. minute prehravame a miesto toho aby to rychlo rozohral tak tam s tym saskuje minutu, pri kazdom aute.

a treti do partie je milner. nie, proste nie, on uz na to fakt neda, nedal tomu nic ani dopredu ani dozadu. snad ho fabinho definitivne vytlaci.

VVD klasicky skvely vykon, on je nenormalny. rovnako aj robertson, hendo s wijnaldumom (aj ked v druhom polcase klasicky dlho drzal loptu a dostaval sa pod tlak). od city skvely sterling, sane a najma fernandinho. vidno ze to je ten hrac co im chybal.

ufff...o nieco lepsie. fakt ale uz prosim lovrena nikdy, to je tak strasny traged ze skoda hovorit

Reagovat
fff

Tak Sane tam v minulosti tocil aj Gomeza, to chce kupit RB, aby si aj Tretn oddychol a napr., zapasy ako dnes sedel.

Reagovat
smazaný uživatel

Clyne je pořád na dobré úrovni

prostě pech jak svině, v LFC jsou tři top stopeři, jedno poleno a dva z těch top se zraněj

Reagovat
smazaný uživatel

Matip nie je top stopér ani z ďaleka, Goméz tiež nie, aj keď našliapnuté má(l).

Reagovat
smazaný uživatel

v tom se neshodneme, možná bych posunul VVD ještě do nějaké vyšší kategorie pro opravdu mimořádné hráče, ale o těch dvou nemám vůbec pochyby

Reagovat
fenixLFC

clyne na to nema a mam jedneho top stopera, jednu nadej a dvoch priemerakov

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zas urobil náš gól, on proste nie je dobrý obranca, má "len" skvelú kopaciu techniku...

Reagovat
smazaný uživatel

Je dobrý obránce. Sané dokáže točit kohokoliv. Snad neočekáváme, že ve 20 letech bude nejlepším pravým obráncem historie.

Reagovat
smazaný uživatel

Čas na zlepšenie má, to hej, je mladý.

Reagovat
fenixLFC

nie je. on je skvely dopredu ale branit nevie. ved aj v juniorke hral v zalohe. a aj preto lebo nie je dobry obranca tak vo velkych zapasoch tam hra gomez ktory vie aspon branit

Reagovat
smazaný uživatel

V juniorke hrál v záloze úplně kvůli něčemu jinému než kvůli tomu, že neumí bránit. Jak říkám.. jestli očekáváš, že ve 20 letech bude hrát jako Lahm do obrany a Dani Alves do útoku, tak ok.

Reagovat
smazaný uživatel

To je síce pekné, avšak ja osobne nebudem výkon hráča hodnotiť na základe veku alebo platu. Je síce veľký talent, veľká nádej, ale v bránení nie je dobrý a už veľakrát bol slabinou a aj môže byť slabinou. Toto je rozdiel medzi nami a City, oni majú kvalitne zdvojené posty (až na DM), my máme slabiny v zostave a je ich viac.

Na druhú stranu, dnes by som ho nekritizoval, ten Saného gól bol sled viacerých menších chýb viacerých hráčov. Píšem o Trentovi všeobecne.

Reagovat
tomasinho

Takový Danilo je dozadu horší bek jak Trent třeba ty zdvojený poste. Saného gól byl hlavně Lovrena.

Reagovat
smazaný uživatel

A to ani nemluvíme o Mendymu, kterýho kritizuje tolik fanoušků, že neumí bránit.

Reagovat
tomasinho

Já bych dneska ani Trenta nehanil, však vyloženě nic neposral, nevšiml jsem si, že by Sané přes něj chodil. A pdo tlakem ve většině případů vybral dobré řešení s míčem. Tam byla dost chyba, že když dobře vystoupil, tak se za něj v 1. půli nezasunul Milner nebo Lovren, který stál a čuměl, jak kolem něj Sané frčí.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak já taky vidím daleko větší problém v naší záloze. Tady se hlavně hodnotí hráči vždy hrozně impulzivně. Sterlinga v jednu dobu všichni posílali na hostování a on byl druhou půlku sezony jeden z našich nejlepších hráčů. Loni když se střídal Gomez s TAA na beku, tak chvíli byl lepší Gomez a chvíli zase TAA a furt se to měnilo po každým zápase, kdy jeden z nich něco posral.

Reagovat
tomasinho

Jojo, ta záloha nás stála 1. poločas prostě.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako kdyby byl k mání takovej Wan-Bissaka, tak bych ho teda bral všema deseti. To zase jo.

Reagovat
tomasinho

No jako krajní beky budeme muset v létě koupit dva. Proč ne, ale stál by moc nejspíš, domácí vyhajpovaný hráč

Reagovat
smazaný uživatel

On za to podle mě stojí. Narozdíl od TAA má jednu hlavní výhodu a to tu, že je fakt rychlej, to Trentovi chybí.

Reagovat
tomasinho

Zas Trent má lepší kopací techniku no Ale podle mě docela unreal, beztak koupíme nějakého staršího univerzála, co pokryje obě strany a nazdar. Plus na rok prodloužíme Milnera.

Reagovat
smazaný uživatel

už by Klopp s nasadzovaním tej zálohy mohol skončiť, lebo ma neserie.

Reagovat
smazaný uživatel

Danilo? No neviem a hlavne je dvojka a nie jednotka ako náš TAA.

Reagovat
vladis271

Reagovat
fenixLFC

keby sa nam nejakym zazrakom podari najst niekoho ako je robertson, co je ale nerealne

Reagovat
cubazi

Lovren je naša večná otázka.... pamätám sa ako ešte hral so Skrtelom a robil presne toto isté, všetci sme ho posielali do piče a to bolo pred 3-4 rokmi. A dnes sme tu zas a robime toto isté. DEJAVY

Reagovat
smazaný uživatel

on bol vždy zlý stopér, vždy.

Reagovat
smazaný uživatel

No mě jen děsí to, že si toho nevšimne nikdo v klubu. To je naprostá tragédie co on předvádí a předvádí to celou jeho karieru u nás.

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
redyyz

Lovren ma u nas za ten gol proti BVB dozivotne clenstvo

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
tomasinho

Ty vole, ty seš vážně mimo. Však Sané tam přes něj skoro vůbec nechodil. Naopak stejěn jako v LM si s ním poradil víc než dobře. A polovinu útoků zakládal on. A ty auty. Co má dělat, když mu všichni stojí?

Reagovat
cubazi

Dokial budeme mať v mužstve futbalových kríplov a mrzákov ako Lovren, Henderson tak o titule budeme snivať ešte nejaky to desatročie... Nebudem písať o zlých výkonov , iba o tých katastrofálnych. Lovren ty vypadni do Dunajskej Stredy a Henderson by mal hrať škotsku ligu v Heartsu. Futbalový bohovia zmylujte sa nad týmito futbalovými retardmi a dajte im šancu zahviezdiť ešte v týchto klubov.

Reagovat
fenixLFC

hendo hral dnes v pohode, milner bol zo zalohy tragicky

Reagovat
cubazi

hral jedine dozadu, dopredu dal nula lôpt. Si stýmto spokojný, ked sme chceli lepšieho posunovača mohli sme si nechať Lucasa.

Reagovat
Liquid

Yesssss !!! Dobro zvítězilo nad zlem !!! A že se o to klíčovou nahrávku postaral zrovna Sterling je o to zajímavější. Stejně jako Counter tvrdím, že tímto City získalo titul.

Reagovat
Minister

City že je dobro?

Reagovat
xjert02

Dovedu si predstavit, ze kdo ma rad technicky fotbal (o cemz by to melo byt predevsim), tak bude radeji, kdyz vyhraje fotbalovejsi tym.

Reagovat
eder

On myslel "ropné dobro", chudák...

Reagovat
smazaný uživatel

Dejane, Dejane... proč mi tohle prosimtě děláš? :(

Reagovat
smazaný uživatel

Fernandinho MOTM, Sterling mal ist dole tak v 70 min... ajtak sa nevracal a iba zahadzoval tutovky

Reagovat
Mirek na tenisu

Sterling je ještě horší palič než byl kdysi Kuka. A to už je co říct.

Reagovat
smazaný uživatel

to je plaču a nariekania, ako je všetko zrazu zlé

Reagovat
Busby babes
Reagovat
Minister

Reagovat
JessePinkman

Jasnej gól

Reagovat
Counter

Na tohle jde reagovat jen jedním způsobem (i Swarley ocení):

https://www.youtube.com/watch?v=2v3OPgsoa54

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Busby babes

Reagovat
TopinB

Reagovat
r.mrazik

Boží je koment....na stíny vyhrál Liverpool 1:0

Reagovat
Tommy the Gunner

OT: Santi druhej gol proti Realu

Reagovat
Taiger

Tak schválně, tohle mě zajímá

https://www.strawpoll.me/17162817

Reagovat
Counter

Dávat tam Tottenham...

Reagovat
Taiger

Just for the sake of it

Reagovat
EXoRcIsT

To je ako keby som si mal vybrat ci chcem ist do koncentraku alebo gulagu

Reagovat
eden_h

beztak by si nepresel vstupnymi testami

Reagovat
hona.kub

nelze tipovat...

Reagovat
tomasinho

Tak to je solidní průser, 4 body už nejsou tak pozitivní, těch 7 by bylo fajn. Jenže to bychom nesměli mít v týmu toho vyjebance chorvatského. Já už mu ani na jméno nemůžu přijít, to je neskutečné, že ten člověk furt je v týmu. Jakkoliv teď jsou zranění stopeři, já bych byl jistější s kýmkoliv jiným vzadu. Idiot nám prohrál takto klíčový zápas 2 chybami. U první gólu hned 2x, když nejprve celá ta sekca vznikla jeho neskutečně hloupým bráněním Saného + pak samozřejmě Aguero. Druhý gól bomba, celý tým vystoupí, Lovren stojí jak piča a místo ofsajdu Sterlinga z toho je druhý gól. Já nevím, do kdy máme mít s tím člověkem nervy. I taková maličkost, jako jeden trojský kůň může rozhodnout o titulu.

První půle od nás byla hrozná ale, sice jedna velká šance a City do gólu vlastně žádná, ale nepodrželi jsme absolutně míč, ta záloha přesně podle očekávaní naprosto nefungovala, ztrácela míče a City to mělo v pohodě pod kontrolou a hrálo se podle jejich not. Největší chyba byla ta, že my hrajeme x týdnů nějaký systém a Klopp už poněkolikáté změní před klíčovým zápasem ten systém. Před PSG venku, před Neapolí (tam to díky bohu vyšlo), ale i tak. Hrát 4-2-3-1 od začátku, tak Fernandinho nemá tolik času a nemůže dominovat tak, jak dominoval.

Od změny systému to bylo lepší hnedka, začalo se víc hrát, byli jsme najednou v zápase. Druhý poločas se mi líbil, tam to 2x zase skákalo na malém vápně, chyběla i troška štěstí. V závěru City výborně bránilo, celkově během zápasu působilo klidněji, kompaktněji a podle mě asi i zaslouženě vyhrálo. I když to mohla v pohodě být remíza. Rozdíl mít na ně 4 body nebo 7 bodů, to je fakt propast. Dvě remízy a mají nás. Ale my prostě asi neumíme věci jednoduše.

Pochválit bych chtěl TAA, asi o 11454472543684 parníků náš nejlepší hráč dneska, Sané tam šel přes něj jenpři zdvojení, když chrápali Milner/Lovren. S klidem rozehrával, přenášel hru, pak ten skoro gólový centr. Škoda, že se k němu moc nepřipojila záloha, Wijnaldum tahal nohy dlouho a měl žlutou. Místo zbytečného Sturridge měl jít na to falešné levé křídlo Keita, Wijnaldum to hrál špatně. Nemá na to dynamiku vůbec.

Reagovat
eder

Klíd. Žádnej průser, aspoň se uvolní trochu toho tlaku...

Reagovat
tomasinho

Ne, ten se teď zvýší.

Reagovat
smazaný uživatel

Uvolní trochu toho tlaku?

Reagovat
Kixi Syhimour

No, možné to je, přeci jen se najdou na té porážce pozitiva. Jednak fakt, že máme za sebou nejtěžší zápas sezóny, jednak taky to, že už přišla ta porážka, další invincibles bychom nebyli, takže aspoň ten proces zotavování se po prohře provedem teďka. Tlak se zvýší, ale jen ať, pokud chceme být mistři, tak to musím zvládnout

Reagovat
smazaný uživatel

Sturridge bychom se už taky měli zbavit. To je už k ničemu hráč. Jakmile nastoupí, tak už rovnou počítám s tím, že hrajeme v 10, bohužel. Lovren to samé.

Reagovat
tomasinho

Tak Sturridgovi končí smlouva už. Jak vypadal v úvodu sezoně živě, tak je zas úplně mrtvej. Kdy má bejt Brewster? Stál by za zkoušku. Jinak v létě musí přijít hrot no.

Reagovat
smazaný uživatel

Ajo, vidíš to. Tak doufám, že jí neprodloužíme.. maximálně může být nějaký třetí útočník, ale jinak naprosto zbytečnej. No Brewster ještě nějakou chvíli hrát nebude pokud vím a stejně na něj asi bude moc brzo aby byl druhý útočník.

Reagovat
tomasinho

To asi bude no. Origi je tak k hovnu. Oba se Sturridgem pryč v létě, vlastně i Solanke klidně. + Moreno, Lovren, Clyne, Lallana.

Reagovat
smazaný uživatel

Lovren zůstane. Nevěřím tomu, že se ho zbavíme.

Reagovat
tomasinho

Leda by ho zabásli

Reagovat
cristiano.K.

to je blbost

Reagovat
JessePinkman

Ten tlak na hráče byl enormní. Čtyři body je stále dobrej základ. Menší kluby jsme byli schopni v letošní sezóně porážet, tak snad to bude pokračovat. Dvojzápas se City za námi, Tottenham i Chelsea doma. I ManC ukázali, že můžou ztratit. Neviděl bych to tak zle. Hodně teď napoví další zápasy s těmi "slabšími". Snad tahle porážka ten tým nenahlodá.

Jinak ve všem souhlas. Nechápu tu změnu formace od Kloppa a Lovren je prostě chorvatskej píčus, kterej nemá v klubu jako je Liverpool, co dělat.

Reagovat
Counter

C A Z O R L A

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
havrys99

milujuuuuuu

Reagovat
Golasso

Love of my life

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Reagovat
jacobT

Reagovat
Messiáš

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
icka

Reagovat
stiflerovamama

Z tohto zápasu sa body určite vydolovať dali. Zápas vyrovnaný, kvalitný, potvrdilo sa,že proti sebe hrajú dva najlepšie tými Anglicka. Raz tvrdil muziku city raz my, s loptou bolo častejsie City čo sa dá pochopiť. Šancí sme mali dosť, bohužiaľ využili sme iba jednu. Bolo jasné, že rozhodovať budú chyby čo sa nakoniec potvrdilo keď sa bohužial splnilo to čoho sme sa báli po zranení Gomeza, a to že Lovren sa v takomto zápase rozpadne ako domček z kariet. City využili našu slabšiu právu stranu keď Lovren a Arnoldom boli často pozične mimo. Na obranu Arnolda pri tom druhom góle mal pri sebe Aguera a so Saném sa nevratil Mané+ teda má pri sebe ako poistku Lovrena. Tá pravá strana obrany je oproti Virgilovi s Robbom nebe a dudy, na tom musíme v lete zapracovať, možno by nezaškodilo aj v zime. My sme bohužiaľ až tak nedokázali využit to, že hral na kraji Laporte čo je škoda.

Najslabší od nás Lovren, Arnold, Mané, ani Momo sa toľko nedostával do hry. Lovren to je proste kôpka nervov, čo ten tam dnes predvádzal to bolo komické, pri tých šanciach Bernarda a Sterlinga to bola z jeho strany groteska. A keď som videl, že práve on to ide na konci centrovať do 16 stky a ešte tomu ľavou nohou nevedel som či sa mám smiať či plakať.

Škoda, že tam Daniel alebo Naby nešli za Giniho skorej, tam tam už ťahal nohy.

Prehra mrzí, minimálne bod bol hrateľný a zaslúžený. Nevádi stále to máme vo svojich rukách so 4 bodovým náskokom, treba sa koncentrovať na ďalšie zápasy.

Reagovat
smazaný uživatel

To ani nikdo nečte, je to moc dlouhé sorry spisovateli

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cubazi

No podľa mna tam urobil Klopp obrovsku chybu že postavil Milnera a Hendersona. Prvý polčas sme totalne prešustrovali lebo sme si nevedeli prihrať dopredu. Salah podal zlý výkon a mal isť dole v 70 minute. To že tam je jediný schopný utočnik Sturidge to problem Kloppa. Ja viem že je ťažké povedať hračovi sorry nemaš nato, ale ked mohol isť preč Martin Skrtel tak niektorý futbalový kríply musia tak isto.

Reagovat
Kixi Syhimour

Jak ubohé, ale co čekat, když se vaši dva nejnenáviděnější celky perou o titul.

Reagovat
Taiger

Reagovat
nani92

Sorry bráško, som len človek, nalad sa aj ty https://www.youtube.com/watch?v=rHcKv9fuVRw

Reagovat
Swarley

Tak to nasere

Reagovat
Lacko_Boh

ani nie, stastie je velmi zlozity koncept..a najma kontinualny napriec celou sezonou. Santi dal dnes dva goly realu

Reagovat
Swarley

Santi i ty centimetry jsou všechno karma, osud...Santiho centimetry možná taky...

Reagovat
Swarley

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Hm, to je dosť slabé ale

Reagovat
smazaný uživatel

suchare

Reagovat
PP

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
TopinB

Reagovat
Busby babes
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mirek na tenisu

City jsem dlouho neviděl. Byli dost špatní. Liverpool fotbalovější. Ale rozhodují góly. Výsledek beru. Vždy fandím proti týmům v nichž hrají Lovren nebo Šakiri.

Reagovat
pantondavo

Tos viděl asi jinej zápas

Reagovat
eder

Ne ne, viděl dobře.

Reagovat
pantondavo

Uznavam, ze situace pred tyckou maneho a pred golem Firmina byly super, ale jinak byl Liverpool polovicni, po 2. gole uz to bylo jen nakopavani na DVD na hrotu, napsat, ze byl fotbalovejsi je proste nesmysl, ve stredu hriste vubec neexistovali, byl tam jen utok a pulka obrany.

Reagovat
eder

Je to asi věc názoru, který bude vždy subjektivní. Ale stačí se podívat na statistiky, které hrají spíše pro hostující tým (střely na branku, zásahy brankářů, přihrávky, vyhrané souboje, dokonce i držení míče(!). Citizens hráli doma, byli pod větším tlakem a potřebovali vyhrát, tudíž logické by bylo, kdyby měli herní převahu a soupeře výrazně přehrávali, ale nic takového se nedělo. Naopak s přibývajícím časem se stupňovala nervozita domácích a dokonce se báli o výsledek, což krásně ilustroval ten bezdůvodný Pepův duševní potrat krátce před koncem a mohl být rád, že nebyl vykázán na tribunu... Podle mne by tomu zápasu více slušela remíza, vyhrál šťastnější, nikoliv lepší ze dvou týmů.

Reagovat
eder

Ještě doplním, že domácí toho dopředu moc kreativního nepředvedli, v podstatě jen geniální trefu Aguera do snad jediného možného místa v bráně, a pak pokusy Sterlinga a Saného, které byly více o rychlosti a o síle, než o fotbalovosti...

Reagovat
smazaný uživatel

INVINCIBLES JSOU JENOM JEDNI

Reagovat
pytlerLFC

5:1

Reagovat
smazaný uživatel

No jo tak ted jsme zase my na začátku cesty, mám Ti snad připomenout Vás? :) tak toho nech, debile

Reagovat
pytlerLFC

5:1

Reagovat
Rohlíček

Dostal si přes píču.

Reagovat
Luc-Luc

5:1 vy nuly

Reagovat
smazaný uživatel

Pokora pokora, i to je znak šampionu :)

Reagovat
pytlerLFC

Ty tady nadáváš do piček a debilů jen tak a budeš mluvit o pokoře. Ty seš fakt primitiv..

Reagovat
fenixLFC

yup preto ju nepotrebujes

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
tunkic

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
Golasso
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nebelung

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda. Ne že bych si myslel, že se do toho boje nějak vážněji zapojíme, ale fakt jsem se bal, že bude po dnešku vymalováno, což by byla pro ligu hrozná škoda. Na nás teď není žádný tlak a přitom ta pozice není až tak nehratelná. Snad se ten gap největší do zápasů na Anfieldu a Etihadu, ať to má ještě grady.

Reagovat
redyyz

vy ste sa do toho boja zapojili?

Reagovat
smazaný uživatel

myslím, že pro Spurs je úspěch být jen 6 bodů za prvním místem vzhledem, k tomu že nehrají na vlasntím stadióně a neutratili ani libru za přestupy... Místo obdivu však schytávají posměch, protože neutrácí miliardy za hráče? Dnešní fotbal je z 80 procent o penězích... Cityzens jsou toho jasným důkazem - pár let zpátky tým ze středu tabulky při nejlepším... Dneska skoro velkoklub na úrovni Realu Madrid...

Reagovat
redyyz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co z toho plyne? 90 procent umístění po konci sezóny je přesná kopie toho kolik který tým utratí... Více než sport to připomíná poměřování piňdourů mezi majiteli jednotlivých týmů... Podle toho kolik jseš ochoten utratit podle toho má tvůj tým výsledky...

Reagovat
t0mmy33MCFC

hmmmm a proc teda United jsou tolik roku v pasti kdyz tak silene utraci?

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

to jo, ale oni a titul nejde dohromady

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak jednou se stane

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
Counter

Na jedno kolo. Pak prohráli s Wolverhamptonem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Před zápasem s Wolves jsme na čelo ztráceli 6bodu a teď ztrácíme 6 bodů. To mi teda vysvětli v cem je ten zásadní rozdíl, velký fotbalový analytiku?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Ze jste mohli ztrácet tri?

Reagovat
Counter

A byli v tu chvíli druzí v tabulce.

Reagovat
smazaný uživatel

Tos tam vyčetl kde, ty chytroline?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mates_Matesović

City a Live máme až v dubnu, teď by to chtělo udělat nějakou pěknou sérii výher

Reagovat
smazaný uživatel

šance na titul po tomto kole:

Looserpool FC 60 procent

Šejk Mansour FC AKA "Cityzens" 35 procent

Tottenham FC 5 procent

Reagovat
Malresi

Reagovat
smazaný uživatel

Nechcel si napísať Loserpool?

Reagovat
smazaný uživatel

jinak mě celý zápas vytáčel (krom Lovrena) hlavně Mané, připadá mi, že je mu to kolikrát úplně u prdele, vůbec si neuvědomuje tíhu okamžiku (což je samozřejmě fajn u hráčů jako byl třeba Ronaldinho), ostatní si máknou, on to klidně zadrbe

Reagovat
avicii

inak si pamatam jak som si zelal na zaciatku decembra aby sme sa do tohoto zapasu drzali co najblizsie pri City a nakoniec sme isli do neho zo 7 bodovim naskokom..zatial by som nerobil unahlene zavery..problem moze byt trosku ak by sme vypadli z FA cupu proti Wolves, kde cakam ze pretocime zostavu a zacne sa pisat o krize..zreb je celkom fajn na tento mesiac tak podme znova vyhravat

Reagovat
smazaný uživatel

Snáď to hráčom nezlomí, nemyslím si, musel by prísť ďalší smolný zápas.

Reagovat
Kixi Syhimour

Teď by nám mohli pomoci zkušenosti z LM, jak z téhle sezóny, tak z loňska. Letos jsme zachraňovali LM v posledním zápase a loni jsme byli ve finále, takže zkušenosti by snad byli, Frantíci taky vyhráli finále MS, po té co prohráli ve finále ME

Reagovat
Kixi Syhimour

Výkon ani nebyl, tak špatnej. Jakoże nebyl to ideál, ale šance byly. Chrovata bych zastřelil, radši jednonohýho Gómeze. Remízovej zápas.

City si dneska vybrali to štěstí, které jsem my měli (Everton 2x, penalty....), takže je to asi s čistým štítem. Náskok 4 bodů není velkej, obzvláště pro City, ale na začátku sezóny bych si i myslil, že na tom teďka budeme hůře.

Jinak los . Máme za sebou 2 zápasy s top 5. Jedeme už jenom na Old Trafford, což ale City taky. Teďka se nepodělat proti Brightonu, nasadit, co nejsilnější sestavu, až na Robertsona a uvidíme, zda jsem hodni titulu, jestli ne a neuhraje ho, tak si zasloužíme výsměch, ale teďka k tomu ani nevidím důvod smát se nám, to mířím k fandům ostatních klubů.

Reagovat
Taiger

Reagovat
Malresi

Reagovat
MCFC_8

To neznamena ze nemozete stratit doma so Spurs alebo Chelsea, navyse kazdy s kazdym moze stratit, duplom v Anglicku, takze to plati o vas, aj o nas...

Reagovat
avicii

sezona bude este dlha, ste favorit

Reagovat
Kixi Syhimour

Samozřejmě souhlasím

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim, co si udělal se starým Kixim, ale pokračuj.

Reagovat
Golasso

Je to malý krůček pro City, ale obrovský skok pro lidstvo

Reagovat
smazaný uživatel

O niečo lepš domáci, ale viac-menej remízový zápas. Ale panebože, nech sa už vráti Joe, lebo toto viac nevydržím.

Stále 4 body k dobru, tak to treba udržať, nechcem rozprávať deťom, že sme kedysi mohli vyhrať titul, ale Gerrard sa pošmykol alebo, že lopta mala byť o 11 mm menšia.

Viac, ako prehra mrzí to, že s Lovrenom to proste nikdy lepšie nebude.

Ynwa

Reagovat
avicii

snad najneskor v lete novy stoper pride

Reagovat
eder

To právě bude vůbec ta největší frajeřina - vyhrát titul i s Lovrenem! Kam se hrabou nějací "Invincibles"...

Reagovat
Counter

My uhráli Invincibles s Pascalem Cyganem, co tam máš dál?

Reagovat
eder

Rasisto...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

V případě, že se zraní jeden z trojice Salah, Firmino, Mané, tak to bude pro Liverpool těžké.. V tom má City výhodu, že mají více ofenzivních variant a celkově širší kádr.. Taky zamíchá s kartami vzájemné prezentování se v Lize mistrů, kde můžou v těžších zápasech přijít práve zmiňované zranění.. Liverpool bude možná už v březnu venku s Bayernem a bude se moci soustředit výhradně na ligu.. Uvidíme, ale tahle výhra prospěla jednoznačně atraktivitě ligy. Bude zajimavé sledovat oba týmy do posledního kola.

Reagovat
fenixLFC

nie, osudove bude zranenie virgila, bez neho sme nahrani

Reagovat
JessePinkman

To ani nepiš....

Reagovat
cokoliv

Virgila tam klidně posadit na trávník a nechat ho tam sedět než hrát s lovrenem

Reagovat
smazaný uživatel

pokud Liverpool ani letos nevyhraje titul tak nejjednodušší cesta k jeho získání vede přes přijetí do Skotské/Welšské ligy v následující sezóně

Reagovat
smazaný uživatel

Ci pána, ta som še zašmial.

Reagovat
smazaný uživatel

Hahahahahahaah

Reagovat
MCFC_8

Ja len tolko...MOTM Fernandinho

Reagovat
smazaný uživatel

Pri situácii Stones-Ederson to vyzeralo akoby každý očakával Stonesov odkop, okrem Edersona. Zrejme chyba v komunikácií.

Sterling slušný výkon, na to že proti Liverpoolu sa zvykol trápiť (najmä minulú sezónu). Vytvoril 2 veľmi dobré šance (Aguero, D.Silva) a prihral na gól Sanému.

Reagovat
BílíAndelDrcKo

to bolo natrénované

Reagovat
Ondiis

To co dělal u té situace Ederson jsem naprosto nepobral. Mu jako správný brankář chtěl zmenšit úhel pro odkop nebo nevím

Reagovat
herold

Tolik faktorů pro liverpool před dnešním zápasem.Nemohl se hrát ve vhodnější dobu, pool nezastavitelný, shity v krizi. Stačil jim bod, voda na jejich brejky. Šejci s danilem a hlavně pomalým laportem na kraji. Hra city stojí na de bruynem a d.silvovi, první vůbec nanastoupil, druhej po zranění, nebyl to jeho zápas,odešel brzo fyzicky, byl střídán. No a všechno víc než vyvážil lovren. Klopp a quardiola? Tak nějak si vyměnili role z minulosti.

Reagovat
eder

Zbytečně se ten dnešní zápas i výsledek přeceňuje. O titulu se bude rozhodovat jinde...

Reagovat
herold

mohlo být skoro hotovo

Reagovat
eder

Pro Liverpool je asi vcelku lepší, že prohrál teď a ztratil neporazitelnost. Nebude teď pod takovým tlakem.

Reagovat
herold

Pro mě jako nestranného to lepší je určitě,ale neznám dopodrobna cíle a strategii liverpoolu, myslel jsem si, že je pro ně lepší výhra, ale hrál jsem jen okres, takže zas tak moc nerozumím tomu, kdy je lepší vyhrát a kdy prohrát,aby se tým nedostal pod tlak.

Reagovat
eder

Tak jistě, že se hraje o co největší počet bodů za cedlou sezonu. Ale je tu i určitý psychologický efekt. V momentě kdy tým od začátku sezóny ještě neprohrál se na něho každý soupeř o to více hecne, aby jej o tu neporazitelnost připravil právě on. Tím způsobem je vlastně pod větším tlakem než poté co se něco takového už povede někomu jinému.

Reagovat
herold

Matematice rozumím,to je jiná.Kdybyste dnes vyhráli a příště prohráli, je to o 7. Dnešní prohra a příští výhra (i city) je o 4.Vybrali jste si na to ten nejhorší možný okamžik,ale pořád se nic moc neděje.Mnohem důležitější bude zdraví/zranění vašich klíčových hráčů, zní to blbě,ale vypadnutí z LM nebo poháru vám může dost pomoci.

Reagovat
norton

Reagovat
Kixi Syhimour

Ta možnost tu je

Reagovat
Kixi Syhimour

*stačil jeden

Reagovat
Greny

Otázka: Cazorla dál dva góly Reálu.. jeden hlavou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
eden_h

otázka?

Reagovat
Taiger

Co na to Iwobi?

Reagovat
fenixLFC

a kde je ta otazka?

Reagovat
eder

Logická hádanka

Reagovat
Azazelo RD

Tzv. kozohorská otázka.

Reagovat
mistr129

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
ZB 07

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Masi

Reagovat
Infi

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Euphael

Reagovat
cubazi

A ten druhý dal stojatým kokotom ale pšst - Raperonaldo style

Reagovat
Liquid

hlavou jesle

Reagovat
smazaný uživatel

druhy nohou

Reagovat
smazaný uživatel

vitaz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
M0rb1D4S

Courtois opět roztáhl nohy a dostal housle hlavou

Reagovat
PP

Wow.. Super zápas pro nestranného diváka. Co větší šance, pokaždé to smrdělo golem. Sané, který zkurvil ve 2. poločase úplně všechno, dá takovou parádu. Van Dijk něco neskutečného, za City Fernandinho, který kraloval středu.

Reagovat
eder

Ale jo, bylo na co koukat. I když asi víc bylo dramatu než fotbalovosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

I’ve just asked Dejan Lovren when we’re going to see the evidence that he’s one of the best defenders in the world. He said NOT NOW JAMES.

Boring Milner.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
havrys99

Reagovat
pytlerLFC

Reagovat
Swarley

Reagovat
cubazi

Ono kebyže bol ten Lovren aspon trochu sebakritický, pokorný a nerobil so seba pána boha, tak mu to odpustim. Mávnem rukov a poviem "Its just Dejan". V tejto realite a uprimnej snahe celeho vedenia ziskať vysnený titul vravým Zhor ty píča!

Reagovat
smazaný uživatel

trochu té pokory by slušelo zejména všem fandům lfc ;) ale nic proti

Reagovat
redyyz

u nas je pokora 28 rokov

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

misto abyste byli radi, ze mate hrace se sebevedomim, ktery se neposere (coz v teto situaci je skoro nejdulezitejsi) tak takoveto trapne kecy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
ADM

Reagovat
mithro

Reagovat
patas92

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Infi

Reagovat
TopinB

Reagovat
Teoretik

Mrzí mě, že si tu téměř nikdo nevšiml výkonu Bernarda Silvy. To co tam oběhal bylo nadpozemský. Konečně po Iniestovi další fotbalista, který u mě začíná nad ostatními vyčnívat

Jinak skvělá sezóna a souboj o titul je opět otevřený

Reagovat
Luc-Luc

komentatori prenosu, co jsem sledoval, z neho dost ustrikavali...rkali neco o trech plicich, neskutecnej vykon...i Fernandinho, ve stredu nas slusne prehravali diky temto dvema

Reagovat
Teoretik
Reagovat
smazaný uživatel

Bernardo Silva covered 13.7 kilometres (8.5 miles) against Liverpool, the most by any player in a Premier League game this season.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Ondiis

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěl jsem ho ocenit, ale 2x se tam válel jak při kastraci a kdyz rozhodčí nereagoval, tak za 3 sekundy už opět běhal jako kamzík.

Reagovat
herold

portugalci to mají v krvi

Reagovat
Whitemedia

Když si vzpomenu, jak býval v Monacu pravidelně vyflustlý už po 50 minutách..

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
stiflerovamama

A ešte čo sa týka tej zálohy. Áno táto trojka nám vyhrala veľa ťažkých zápasov. Ale vyhrali to tým, že sú proste buldogy, ktorý to tam odmakajú, napádajú, vyhrávajú súboje. Myslím si však, že aby sme sa opäť posunuli o niečo ďalej, potrebujeme tam mať aj hráčov, ktorý to dokážu vyhrať aj svojou futbalovosťou. Na to zrejme prišli aj Keita s Fabinhom a chce to tak aj Klopp. Ale vidno, že im proste ešte dostatočne neverí čo sa dúfam v budúcnosti zmení. ( trebárs aj príchodom nových posíl).

Stačí sa pozrieť na City, okolo jedného klasického streďáka buldoga Fernandina, sú hračičky Silvovia a City aj napriek tomu dokážu hru kontrolovať a nie sú ani nejako výrazne prehrávaný smerom dozadu, protože to kompenzujú väčšou futbalovosťou. Dnes nám tam chýbal hráč ako Keita, ktorý dokážu tú loptu aj pri pressingu súpera podržať, jedným dotykom sa zbaviť protihráca, má ťah na bránku.

Takže pre mňa ten ďalší krok smerom k vyššej úrovni tímu, nebáť sa ísť aj proti takýmto tímom do boja s väčšou futbalovosťou. Jurgena som mal už v Dortmunde rád, protože nejako výrazne nemenil štýl hry proti akémukoľvek súperovi a vnútil im svoj štýl.

Reagovat
smazaný uživatel

No problém je, že oni těch moc těžkých zápasů nevyhráli. Spíš jich víc prohráli.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladino10

Reagovat
tomasinho

Reagovat
cubazi

To čo vravíš ohladne dnešnej zálohy platí len pri jednej jedinej premennej. A to pri top forme naších troch najlepších utočnikov bez zdravotných komplikacií. Dnes ten luxus nebol na mieste.

Reagovat
Luc-Luc

kdyby Fabinho nehorel proti Arsenalu, tak zacina misto Milnera on dneska, bohuzel...

Reagovat
stiflerovamama

O Fabinha by dnes ani tak nešlo, ani mňa ešte úplne nepresvedčil, najmä v takých zápasoch vo vyššom tempe ešte proste nestíha. Takže s jeho vynechaním a s nasadením Henda s Ginim by som problém nemal. Problém bol ten tretí hráč.

Reagovat
tomasinho

Ne, problém byl ten, že Klopp se vrátil ke 4-3-3, chtěl to prostě víc zavřít. A Fabinho ve 4-3-3 prakticky nehraje, neumí to vůbec hrát toho posledního. I díky němu a Shaqirimu jsme začali hrát na dvojčlenný střed. Proto hrál Hendo dneska. Po té změně to už šlo. Jen se nesmí bát Klopp dávat Keitu na CM.

Reagovat
stiflerovamama

No veď o tom hovorím, nebáť sa to postaviť futbalovejšie. Ale vidno, že na tej pozícii nižšie Keitovi ešte neverí. Aj keď mi nepríde, že by bol Keita na tom defenzívne horšie ako trebárs spomínaní Silvovci. Aj keď zase treba povedať, že nemáme hráča ako Fernandino, ktorý tam aj sám dokáže odviesť neskutočnú robotu, a preto to Klopp zatiaľ stavia s dvoma defenzívnejšími záložníkmi. Moc však neverím, že by to trebárs Fabinho a Keita v tej dvojke spolu už zvládli. Najviac by som asi veril ak by tam bol s Keitom Gini.

Reagovat
smazaný uživatel

https://twitter.com/HonzaRihaftbl/status/1080907347982254082

Tohle je velká pravda no. A ono City může hrát se Silvama v záloze díky tomu, že daleko víc drží míč a už jsou na to zvyklý. My tak sehraní v tomhle ještě nejsme. A jak píšeš, tak nemáme ani Fernandinha.

Reagovat
stiflerovamama

Ano ano, ale ak chceme urobiť ten ďalší krok a vyrovnať sa aj v tomto ohľade ostatným špičkovým mužstvám , musíme to proste postupne začať skúšať. A ak na to nie sú hráči, možno by to chcelo v tomto ohľade ďalšiu posilu. Príde mi, že Klopp dúfal, že tú úlohu akú ma Fernandinho dokáže zastať Fabinho a že k nemu nižšie by nasadzoval Keitu. Fabinho to tam však zatiaľ nedáva a preto má pri sebe ešte vždy buď Henda, Giniho alebo Millieho. A Keita je zatiaľ posúvaný na kraj alebo na AM. Ale Keita je tak posúvaný vyššie.

Reagovat
stiflerovamama

´Tá posledná veta preč

Reagovat
tomasinho

Třeba to postupně zkoušet. Keita hrál často v 4-4-2 v Lipsku, měl by to dávat.

Reagovat
stiflerovamama

Súhlasím, Keitu by som postupne dával nižšie. Škoda zranenia Oxa. Pre mňa ideál asi Gini-Keita.Ox keby boli všetci zdraví. Ox by to svojím štýlom skvele dopĺňal dopredu ale dokázal by pomôcť aj dozadu.

Reagovat
smazaný uživatel

Hodil by sa LoCelso...

Reagovat
Kixi Syhimour

Jakože nekritizoval bych Kloppa za to, že to chtěl zavřít, ukázalo se to jako špatné, ale i tak jsme hráli dobře, chtěl hrát na jistotu a nevyšlo to, tohle neudělal třeba Rodgers proti Chelsea a taky je za to někdy kritizován.

Reagovat
SCELO

ty sa divas na zapasy, ale NIE LFC

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

A nenasazuje Klopp tuhle zálohu do zápasů kdy jde neprohrát (Neapol venku, PSG venku, City venku). Proto jsem včera začal v průběhu 2. Půle přát City vítězství, po vyrovnání jste zase stratili chuť hrát, Alisson nechtěl rozehrávat a balon vzal do ruky až když ho dostoupil hráč City.

Reagovat
FUnk

nerikal Lovren neco o tom, ze muzou zustat unbeaten? jinak paradni zapas

Reagovat
stiflerovamama

Ano, a tým sa predurčil na to, že to práve on dojebe.

Reagovat
FUnk

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Busby babes

Lovren toho napovida...

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace

Reagovat
Bandita_Harry

celu sezonu tu nebolo tolko potkanov ako dnes vecer

Reagovat
vladis271

Tento zápas samozrejme o ničom nerozhodol. Rozhodne naša reakcia v daľších zápasoch.

Reagovat
Vsadim gule

Nerozhodl ale rozhodnout mohl

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je pravda. Škoda, že Mané neskóroval a že tam následne chýbal cm, slovom centimeter (!!!).

Reagovat
FUnk

Kompany called Salah a pu*sy after tackling him....

Reagovat
Counter

Miloš approves.

Reagovat
FUnk

make berechovka great again

Reagovat
stiflerovamama

Do kedy je inak mimo ten Gomez ?

Reagovat
redyyz

pisu,ze v januari, ale nevie sa ci cely...mohol by si maknut

Reagovat
stiflerovamama

No som zvedavý kto nastúpi proti Wolwes v nedelu. Vidím to na Lovrena s Fabinhom. Virgila by som nechal určite odpočívať.

Reagovat
redyyz

to tam nikdo neni ani z academie? Fabinho na stopera? no neviem...

Reagovat
Coutinho10

az v pondeli nastesti

Reagovat
redyyz

Ederson a jeho rozohravka

Reagovat
smazaný uživatel

Happy Arsene Wenger day!

Reagovat
stiflerovamama

Ale pre Kompanyho to mala byt redka nie ? Ak už nie za ten samotný zákrok, tak bol posledný obranca city a Mo by šiel sám.

Reagovat
bbbauch

Zalezi jaka byla minuta a skore

Reagovat
ttopi

To by mělo být právě úplně jedno. To je takový nešvar dnešního fotbalu...

Reagovat
smazaný uživatel

Presne

Reagovat
bbbauch

Vsak prave, to jen stiflerovamama mi tady nedavno argumentoval ve prospech lfc ze “za toho stavu a v takovy minute se druha zluta nedava”

Reagovat
smazaný uživatel

Prvá minúta ako 70, alebo 90+3!

Reagovat
stiflerovamama

Ano pretože od Robertsona to nebol nijak hrozný zákrok a ta karta sa odpustiť dala. Keby urobil zákrok ako Kompany nepoviem ani slovo aj keby to bola 90 min a stav 6:0

Reagovat
bbbauch

pokrytec

Reagovat
C-M@ster

Hral balon

Reagovat
fenixLFC

Ani nahodou

Reagovat
smazaný uživatel

Za ten zákrok ne, protože ač tam šel děsivě, tak v poslední chvíli dal nohu dolů a rekl bych, ze Salaha tou levačkou ani netrefil, ale vzal ho sulinem pres balon. Za zmaření golovky asi taky ne, to bylo nekde na půlce a ještě o metr hlouběji byl Stones. Za me teda sporná a Taylor včera skvěle zvladal tyhle momenty, kdy mohl výrazně ovlivnit zápas a pomoct jednomu týmu nějakým echt přísným rozhodnutím (redka Kompas, penalta za prostření aguera, penalta za drzeni Sterlinga), tim ze je prostě všechny pustil.

Reagovat
smazaný uživatel

Postrceni aguera

Reagovat
FUnk

podle me to zvladl dobře a ten zapas ustal dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Nevybavím si teda to přistrčení Agüera z hlavy, ale Sterling v podstatě Robertsona stáhl, tam o faulu nemůže být ani řeč. Jinak za mě žlutá pro Kompanyho asi ok.

Reagovat
Kixi Syhimour

Sterlinga penalta je diskutabilní, ale však o Aguerovi nemůže být ani řeč, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Za mě to je podobné jak na Salaha v minulém kole. Směšný kontakt na penaltu, ale přitom tak některé skončí.

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak to snad nemyslíš Salaha minulé kolo. To buď Lovrena, nebo Salaha v předminulém kole (Newcastle). Směšný kontakt, podle mě bez kontaktu, nehledě na to, že některé tak skončí

Reagovat
R22

je to tak na hraně, ale já bych mu redku nedával za to

Reagovat
MCFC_8

To je tak...diverovi Salahovi uz na to len tak rozhodcovia neskocia

Reagovat
t0mmy33MCFC

Reagovat
Kixi Syhimour

Diver Salah , viděl si třeba Sterlinga?

Reagovat
Busby babes

samozrejme, ze mela. obe nohy ve vzduchu, kolikama napred. uplne fuk jestli trefil balon nebo ne. uplne stejnej zakrok co predvedl Bailly.

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.youtube.com/watch?v=S62pGguQt6w

Hm, tenhle záběr jsem včera neviěl. To je redka no. Kdyby nenadskočil, tak mu zlámal kotník. Včera mi přišlo, že šel tou levačkou spíš před Salahovu nohu a udělal mu takovou hráz, ale tady je vidět, že mu šel proti noze. Hroznej tackle.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale hezky se to (některým) scouserům vrátilo, za tu Neapol, kde oslavovali rozhodčího za "cit pro hru", že VVD nevyhodil po té hrůze na Mertense.

Reagovat
t0mmy33MCFC

takovych zakroku proti hracum City letos i loni bylo .... na koleno kolikama a kolikrat i bez karty... a zrovna Kompany kterej neni zakernej a jen si sel pro mic kterej taky ziskal, kazdopadne za tenhle skluz uz minimalne 2x dostal cervenou drive, takze se divim ze to jeste zkousi ale to je proste "desire to win the ball"

Reagovat
r.mrazik

"desire to win the ball"

Reagovat
t0mmy33MCFC

co se ti na tom nelibi? chces snad rict ze to byla touha zranit Salaha?

Reagovat
r.mrazik

takhle se da omluvit kazda prasarna

Reagovat
t0mmy33MCFC

urcite pamatujes za co meli letet Kane a Alli proti City a taky nic

Reagovat
smazaný uživatel

A o tom tu je někde řeč? Já včera fandil vám, snažím se být jenom objektivní.

Reagovat
t0mmy33MCFC

j v pohode... jen mi to neprislo tak "hrozne", mohlo to byt asi posouzeno vselijak...

Reagovat
fenixLFC

Lenze van dijk rovnako ako verts hrali prvu loptu, kvoli tomu by som ich nevyhadzovsl ten super tam bol neskoro. Kompany mal letiet uz len za to ze ako posledny nehral ani loptu

Reagovat
smazaný uživatel

Píčovina. Jak píše busby, u těchhle zákroků je úplně jedno jestli trefis prvně balon. Je to nebezpečná hra, kde hrozí vážné zlomeniny. To pravidlo má zamezit tomu, aby ty hráče vubec napadlo tam takhle jít. Precedenc, ze jsi vzal balon (a pak nohu) tak je to v pohodě, je úplně na píču.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Mohlo to byt tak i tak. Nedavno mohl mit podobnou redku Van Dijk.

Reagovat
Kixi Syhimour

Stejná situace jako VvD proti Neapoli, takže buď 2x červená, nebo žlutá, ať je to fér

Reagovat
fenixLFC

vobec nebola rovnaka, kompany loptu ani nahodou netrafil, van dijk hral loptu a az potom dohral mertensa ci insigneho ci kto to bol kto tam bol neskoro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsme prodali N'Kodoua, Janssena a Llorenteho? Jestli tihle půjdou, tak snad aspoň dotáhnem toho Grealishe, když teda potřebujem angličany. Plus jestli nepůjdeme po nikom velkém na CM, tak je prostě šílenost mít Onomaha na hostování. Minimálně na FA Cup a do rotace na závěr rozhodlých záúpasů by se šiknul.

Reagovat
hefy

Poche stejně nerotuje. Nestrida ani když může.

Reagovat
smazaný uživatel

Otázka je, koho tam má za Winksyho/Sissoka poslat?

Reagovat
FUnk

idealne najake silove CM a back up za harryho

Reagovat
smazaný uživatel

Janssen ani nie je na súpiske, ale ak predáme N´Koudoua a Llorenteho, tak sa nám uvoľní miesto na súpiske pre zahraničného hráča. Na CM sa priznám neviem ani koho, Ndombele, no ten je asi nereálny. Možno Doucoure, ten tiež nebude lacný. Do útoku asi Neal Maupay z Brentfordu.

Reagovat
smazaný uživatel

A v Champu neběhá nějaké použitelné anglické CM, které yby nestálo 50+ mega?

Reagovat
smazaný uživatel

Zbežne sledujem Championship a priznám sa, neviem o takom CM, ktorý by mohol okamžite ísť do základu.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem asi ani nemyslel. Pro mě Winks+Sissoko je ok. Stačil by někdo na zalepení te díry po Dierovi, Vanyamovi a Dembelém. Ale Dier by měl asi být co chvilku ready a Moose už se taky musí blížit k tréninku, ne? Nahovno je, že Levy vůbec nezkouší hostovačky. Jestli nemáme prachy na CM/DM do základu, tak ok, ale proč nezkusíme něco podobného jak Chelsea s Kovaćičem?

Reagovat
Mates_Matesović

Levymu se imo nechce dávat plat hráčovi, ze kterýho by potom nemohl finančně profitovat.

Reagovat
smazaný uživatel

A napadá ťa niekto taký na hosťovaie? Mňa nie.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď asi ne, ale toho Kovaćiče jsme nezkusili proč? Respektive, šly informace, že jakmile Real nechtěl prodat ale jenom půjčit, tak jsme couvli.

Reagovat
tuny

Oba už jsou podle fotek v tréninku, ne? Dneska doufám od začátku Skipp a na MU už aspoň jeden z nich na lavce.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja by som predal i Wanyamu a Lamelu. Samozrejme nie všetkých naraz, ale ak by prišli ponuky, tak pokojne. Na čo sú nám hráči, ktorí sú pernamentne zranení a zaberajú miesto na súpiske.

Reagovat
smazaný uživatel

Lamela toho letos tolik nepromarodil. Plus teda v tom začátku sezóny hrál suprově. Poslední měsíce bohužel veliký špatný, Otázka je co je správná ponuka. Pochybuju, že by za něj někdo nabídl i 30mega a to je prostě lepší si ho nechat, protože za to nekoupíš ani Townsenda, který částečně odešel na jeho úkor. Navíc na to, že ho používáme jenom v nejvyšší nouzi, tak nikdy ohledně svojí situace nebrblal. Za mě jako squad player ok.

Reagovat
smazaný uživatel

pamatam si nedavno na článok tu, kde Lovren hovoril o tom, že verí že vyhrajú titul a skončia neporazení. Včera to teda zabil riadne tým svojim výkonom

Reagovat
cristiano.K.

prohra mě samozřejmě mrzí,nebyli jsme horší, o to bude zajímavější boj o titul.

Celou sezonu máme štěstí dnes jsme ho bohužel neměli, v jedné akci nám ke golu chybělo nejdřív 20 cm a pak asi pět. Mané je z formy a samozřejmě má i smůlu k tomu.

Lovrena pustit zdarma kamkoliv.

Náš gol byl úžasný, neskutečné jak si dokážou vytrvale naši beci vyměňovat míče mezi sebou a přitom posouvat celou naši hru blíž k soupeřovi brance.

Druný gol padl po naší špatné finálce, jinými slovy nedáš,dostaneš. Z naší strany šíleně odbráněné.

Bylo úchvatné sledovat ty útočné trojice na obou stranách. Neskutečná rychlost,dravost od Saného.

Reagovat
cristiano.K.

a zklamání za mě Klopp. Shaq měl přijít hned po golu i se Sturridgem. Dávat tam Dana na pět minut nemá fakt smysl.

Reagovat
SCELO

nebyli sme horsi, zase sa niekto dival na iny zapas....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Nesouhlasím, City byli asi lepší v první půli, hlavně optick, leč jsme měli největší šanci. V druhém to bylo spíš lepší pro nás, k šancím se ani tolik nedostávali do té doby než jsme to museli otevřít, naopak u nás šance byli, a!e chybělo štěstí

Reagovat
Counter

Reagovat
Dawon

Chybelo 1,2 cm nebo tak nejak, komentator to pak rikal

Reagovat
smazaný uživatel

Niel Warnock after get hammered on his own turf by Spurs 0:3 within opening 30mins of the game:

"Spurs shouldn't be allowed to play any home game at their new WHL stadium this season, because it would be an advantage to Cardiff's relegation rivals."

To je tak neskutečná piča ubrečená, že by z něho člověk blil.

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

predovšetkým kde je ta pointa? Akože relegation rivals budú mať proti nám vačšiu šancu vyhrať na novom WHL ako na Wembley?

Reagovat
smazaný uživatel

To ví asi jenom on v té svojí choré lebce. Fucking deluded, moany, old prick.

Reagovat
smazaný uživatel

“He is happy here, he is showing his commitment. Then what is going to happen in between him and the club is not only in our hands.

”I’m not a person that suffers too much in this type of situation because football is dynamic. Football is about interests that as managers we sometimes cannot manage. It depends on many things in this business – different parties that have interests.

“Of course Christian Eriksen is such an important player for Tottenham and of course as a person or as a professional coach or manager, you would like to have this type of player with you. But in the end it’s a negotiation and there’s different parties that have different interests.

”It will be fantastic if Christian Eriksen is going to be committed with the club long-term. And if not it’s his right to do what he wants to do.”

Hlavně ten konec. Poch už si otvírá vrátka do United...

Reagovat
Cobra

Vidíš v tom něco, co tam není.

Jestli Chris odejde, tak jsme nahraní. Na trhu neexistuje náhrada za tak geniálního hráče. Navíc sympaťák každým coulem.

Jeho musíme udržet za každou cenu. Ať to stojí co to stojí.

Reagovat
smazaný uživatel

Však proto " ", je mi jasné, že už vidím čerty všude okolo. Ale nevím, čekal bych, že ho trochu víc popostrčí k podpisu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ak Eriksen odide, tak to prezijeme. Nahradime ho. Kazdy je nahraditelny.

Reagovat
smazaný uživatel

Přežijeme, ale rozhodně nebudeme ani ten rádoby kandidát na titul. Spíš by nás to přiblížilo 5.-6. místu.

Reagovat
PP

ideální..

Reagovat
Mates_Matesović

Tak zase, uvolnili by se prachy na jiný pozice, který zoufale potřebujeme posílit. Kdyby za Eriksena přišel třeba Ziyech, Ndombele a Wan Bissaka, tak bychom pořád v klidu hráli o LM.

Reagovat
Cobra

A hru by tvořil kdo? Vždyť tam nikdo kromě něj není. Pro mě má na naši hru daleko větší vliv, než Kane.

Reagovat
smazaný uživatel

Uh, no tak s tím bych byl teda opatrnej. Nemáš strikera, tak jsi v hajzlu. Stačí se podívat na Chelsea. Navíc Kane rozhodně není jenom neohrabané kladivo do vápna, ale sám vytváří hromadu akcí, přenáší hru, chodí si pro míče kdekoliv po hřišti. Tímhle mi trochu připomíná Rooneyho v nejlepších letech + dává víc branek. Pro mě jsou oni dva oba stejně důležití a bez nich by jsme byli v hajzlu.

Reagovat
Cobra

Kanea by z části mohl Son, zatímco Eriksena u nás fakt nemá kdo nahradit. V minulém ročníku při zranění Kanea ho Son zastoupil adekvátně.

Tento rok bez Eriksena jsme sice vyhrávali, ale nikdo pořádně ani neví jak.

Reagovat
smazaný uživatel

Sonny ho zastoupil na kolik, 4 zápasy? Na celou sezónu ho nenahradí ani náhodou. Nehledě na to, že nejlepší je Sonny vedle Kanea.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tuny

Co třeba Madisson z Leicesteru?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

toho prej chce koupit Poche do MU az tam v lete pujde

Reagovat
tuny

OK, hold na nás teda zbyde Eriksen

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrej, ale nowhere near.

Reagovat
Malresi

S odstupom emócií chcem hlavne zagratulovat City. Skvelo sa na nás pripravili a tak, ako sme ich vyškolili vlani my, tak nás vyškolili oni včera. Nutno podotknúť, že nás takticky ale ani raz neprevyšovali tak jednoznačne ako napr. my ich v LM. Šťastie hralo v prospech nich, ale som rád. Šťastie nam doprialo minimálne iné 4 body.

Som nahnevany na Kloppa. Milner, kt. absolvoval pred zapasom jediny kompletny trening nemal co hrat. Absolutne nestihal. Akonahle prisiel Fabinho sme sa stali lepsim timom. Mal prist miesto Sturra Keita a ovela ovela skor.

Lovren traged. Nech uz sa vrati Gomez. Az do zapasu s United von mame same must winy. Verim, ze nestratime. Program uz husty nebude, vrati sa Gomez a Matip a budeme vklude.

Reagovat
smazaný uživatel

moc bych se neradoval, dle některých zdejších kritiků se jedná o průměráky, ti to nevytrhnou, dokud nebude na druhém stoperovi minimálně Varane, nebudou spokojeni

( )

Reagovat
smazaný uživatel

on nekdo tvrdi, ze Gomez je prumerak?

Reagovat
cokoliv

No pár dobrých výkonu měl, ale hodnekrat taky ukázal svoji drevenost. Podle mě prumerak zatím je, potenciál má, ale top stoper to fakt není. Ale proti lovrenovi je upgrade i dřevěná židle.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jj, včera v debatě k zápasu, to se člověk dozvěděl věci

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak průměrák ne, ale zatím měl na stoperovi dobrej půlrok (on je primárně RB), takže by se nějakej kvalitní stoper hodil, nehledě na to, že Lovren by měl jít pryč z očí

Reagovat
smazaný uživatel

Gomez je a vždy byl primárně stoper

Reagovat
Kixi Syhimour
Reagovat
smazaný uživatel

Kraje hrál vždy pouze jako z nouze ctnost. Kupoval se jako CB, po příchodu k nám hrál jako LB, pak se zranil na dlouho... následně hrál jako záskok RB, ale ani jedno neni jeho primární pozice. Jako backup na RB je ok, ale rozhodně je to stoper.

https://www.thisisanfield.com/2018/07/joe-gomez-on-why-hes-confident-he-can-be-a-top-centre-back-for-liverpool/

Podobně to je s TAA, ten se na pravyho beka dostal v podstatě omylem, v mládežnických kategoriích hrál CM.

Reagovat
PP

Milner byl v prvním poločase od vás s Dijkem nejlepší hráč. Krásně a hlavně čistě odebíral v tom středu balony. Mě spíš přišlo, že až po jeho odchodu tam začal dominovat Fabinho úplně tomu středu..

Reagovat
PP

Fernandinho dominoval středu samozřejmě..

Reagovat
smazaný uživatel

taky moc nechápu tu kritiku Milnera, samozřejmě to tolik netáhl dopředu jako většinu sezóny (to mi přišlo právě úplně zásadní, že tam chyběla taková spojka mezi krajními beky a útokem), ale jinak nic nepokazil

ale zároveň uznávám, že po té absenci neměl hrát od začátku, měl tam vlétnout někdy kolem šedesáté minuty

spíš mi tam začíná vadit Hendo, ten svůj standard poslední dobou dost snížil a není schopný se přes něj dostat

Reagovat
fenixLFC

on tam milner nicim nepomahal, nema pohyblivost na takyto zapas takze tam vacsinou len vyklusaval, dopredu nic nevymyslel a dozadu mal nulovy prinos. plus tie jeho standartky

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jako mit vedle sebe na stoperu van Dijka a Lovrena je unikatni.

Reagovat
Big Virgil

Ten kontrast ve vykonosti je az neuveritelny. Lovren vypada jak kdyby mel šátek pres oci.beha tam jak splasena mula.. sestrih videa tehle dvou by se mel ukazovat mladezi s vykladem ,, deti vydete toho pana se 4 na zadech? Takhle nejak by to melo vypadat. A ten pan vedle neho s 6 na zadech by se mel nejradeji pohybovat v 40 rade na tribune, protoze tam je uplne k nicemu

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/SwissRamble/status/1080749389885394944

Skvely vlakno. Btw na tomhle konkretnim grafu se da videt, co muzeme tomu Pochettinovi pripadne nabidnout. Financne mame dvakrat takovou silu nez Spurs. Tim nechci rict, ze nas nemuze odmitnout, jen je to spis reakce na ty reci: co by u vas mel, co ve spurs nema...

Reagovat
Busby babes

#MCFC have spent by far the most (net) on players with £906m, followed by #MUFC £528m, #CFC £393m, #LFC £351m and #AFC £236m. #THFC have only spent £98m on their squad, while Stoke will be disappointed with the return on their £190m investment (6th highest).

hehe, hehehe. jj, City neutracelo vic jak my... jen skoro dvakrat vic.

Reagovat
Sandstorm

Stoke docela síla s takovými investicemi být ve středu tabulky druhé ligy. prý by je mohl převzít Moyes. S ním by ještě mohli zabojovat o play off.

Reagovat
Counter

Záleží, za jaké období.

A pak je tady samozřejmě úchvatné porovnání vás s takovým Tottenhamem. Nebo Liverpoolem. Nebo Chelsea. Nebo Arsenalem. Všichni před vámi s podstatně nižšími útratami, v případě Spurs je to až k smíchu.

Reagovat
Busby babes

a presto titul dala jedina Chelsea. jinak jsme uspesnejsi my. Ted ho mozna da Pool.

Reagovat
Busby babes

to obdobi je tam jasne napsane, poslednich 10 let. a u nas je to taky dane tim, ze neumime prodavat. A o tom, ze mame spatnou strategii nakupu jsme tu mluvili vickrat. Spurs to delaji dobre, ale stejne nic nevyhrali. my to delame blbe, ale porad aspon neco obcas vyhrajeme.

Reagovat
Counter

A jsme zpátky u toho, že neumíte prodávat a neumíte nakupovat, takže se to vlastně nepočítá

Reagovat
Busby babes

ale samozrejme, ze pocita.

Reagovat
smazaný uživatel

jsme 3. nejlépe vydělávající klub v PL?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Busby babes

mame skvele majitele no.

Reagovat
smazaný uživatel

no a když porovnáš player purchases + capex, tak je to podobná částka, neznamená to, že až Spurs nebudou potřebovat investovat do infrastruktury, tak budou moct na hráče vynakládat podobnou částku jako Man Utd?

k čemu je, že Man Utd mají dvakrát větší income z operations, když většina těch peněz je utracena za nefotbalové věci?

Reagovat
Busby babes

ano, tohle je nase velka nevyhoda, ze nasi majitele nas ani nenechaji utracet nase penize ale tahaji je z klubu ven. Ted to trochu vypada, ze se z chyb poucili, tak uvidime...

posledni leta je u nas problem hlavne v tom, ze utracime za spatny hrace/managery. Pokud bychom tohle zvladli lepe, tak jsme pri tech utracenych prostredcich uplne jinde nez vy. Bohuzel jsme tohle nezvladli.

Reagovat
smazaný uživatel

My prohrajeme da se rict remizovy zapas a tady se od nasich fandu pisou katastrofalni scenare.

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool sa teda pekne zosral z tej pozície, v ktorej bol pred zápasom. Nasadenie City v zápase bolo tak o triedu vyššie. Snáď ich to nepoloží a pre ten titul si dôjdu taj či tak.

Reagovat
Busby babes

nevim, hrali na City, ne na Fulhamu. Ze byli City lepsi neni nejak moc prekvapive... rikat tomu, ze se zesrali...

Reagovat
r.mrazik

zapas venku,proti takovemu tymu...hrali dost v pohode

Reagovat
smazaný uživatel

hráli HODNĚ v pohodě, City působili silněji, ale zápas byl otevřený do poslední minuty

Reagovat
Busby babes

https://pbs.twimg.com/media/DwBLdzWWwAIAmKJ.jpg

tak zesrani, az si vypracovali vic sanci.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty xGčko gólů City...Kun i Sané na pány

Reagovat
Busby babes

oba to trefili paradne. Kun to mel tezky, hodne fotbalistu by to trefila blbe a skoncilo by to vysoko nad nebo vedle. A u Saneho rozhodovaly milimetry.

Reagovat
Kixi Syhimour

Jak jsem psal výše, byl to smolný zápas, City měli víc štěstí (jak ty píšeš u zákončení), přijde mi to trochu vyústění našeho štěstí proti Evertonu, ty penalty, Wolves se City....

Reagovat
r.mrazik

presne tak...sice City silnejsi na balonu,ale sanci moc nemeli...naopak liver mel dost smulu

takovy remizovy zapas

Reagovat
Malresi

Za objektivitu

Reagovat
avicii

Reagovat
Kixi Syhimour

štěstí jsme měli na začátku sezóny

Reagovat
PP

proto jsou tyto dva týmy tam, kde jsou.. Po poločase 1:1 na střely na bránu, z toho jedna byla tyčka a o pár centimetrů negol a na druhé straně gol.. O tom se může nám, vám či Spurs jen zdát.

Reagovat
smazaný uživatel

já ti nevim, nám se podle mě o tom ani zdát nemůže

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PP

já že reaguju na mrazika.. No, se vší úctou, vám ne..

Reagovat
Malresi

možno keby sa vrátil Shearer s formou spred 20 rokov, tak aj vám hej

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
oddy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
vladis271

inak gunneri? Ktorí scouseri tú písali niečo o invicibles? To ste si zas skade vytiahli?

Reagovat
Counter

Nejde o to, že by to sem někdo psal, jen prostě každoročně oslavujeme, když možnost něčího unbeatenu definitivně padne.

Reagovat
Busby babes

Solskjær: “This transfer window has probably been planned since the summer or the year before. I’m sure they’ve got their targets. Obviously I’m here to voice my opinion on that and I'm sure we'll sit down if they've got anything in the pipeline."

yeah, sure...

Reagovat
mithro

edo to ma pod palcom.

Reagovat
Busby babes

“The player shall be permitted to leave the Club during the transfer window immediately following the exercising of the option, provided that his transfer is completed at least 14 days prior to the close of the summer transfer window, for a fee of £25m.”

Btw, pokud by tohle byla pravda, tak by byl Toby k mani okamzite. Uz jsme tam poslali prachy?

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Nihilister

Reagovat
ttopi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
pantondavo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
TopinB

Reagovat
Bayern +

Čisté redky Kompany, Doucouré aj Shelvey a ani jeden ju nedostal.

Reagovat
r.mrazik

Ramsey do Juve...plat 6,5 mega euro rocne...tzn 125 tacu euro tydne...to je asi v cistym co? na anglii by to vychazelo 250 tacu tydne v hrubym?

Reagovat
Mastný Chobot

hej, je to v čistom vraj

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
BrainBlender

Kolik má teď?

Reagovat
smazaný uživatel

The Club can confirm that we have activated the option to extend Toby Alderweireld’s contract until 2020.

The Belgium international defender has made 135 appearances for us to date since signing from Atletico Madrid in 2015.

Capped 88 times by his country, Toby began his professional career with Eredivisie side Ajax before moving to Madrid in 2013. His first introduction to the Premier League came during a season-long loan at Southampton in 2014/15 prior to joining us.

Žádná zmínka o té opci. Fakt by mě zajímalo z jakého zdroje to je, že jsou si tím všichni tak naprosto jistí? Je to někde oficiálně dohledatelné?

Reagovat
Busby babes

ja to jen zahledl u Terreura. nevim odkud to ma. ale o belgicanech miva dobre info, ne?

Reagovat
Counter

Na Belgičany snad ani neexistuje spolehlivější zdroj.

Reagovat
Whitemedia

https://twitter.com/HLNinEngeland

nejlepší zdroj o Belgičanech

Reagovat
smazaný uživatel

Co si mám představit pod "shall be permitted"? To teda nezní úplně rozhodně.

Reagovat
Whitemedia

Nevím, se ho zeptej, on odpovídá.. ale jako netvrdím, že je stoprocentě spolehlivý, jen u Belgičanů v Chelsea se teda trefuje vždy

Reagovat
smazaný uživatel

Snažím se najít nějaké stéblo naděje, kterého bych se chytil. Nechci aby odešel, ani za 50 mega, natož za 25, to je prostě joke

Reagovat
Busby babes

shall be permitted znamena, ze mu musi byt umozneno odejit za tech podminek co nasleduji.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt? Ok, myslel jsem že je to "mělo by být umožněno"

Reagovat
Busby babes

no v zasade to tak je. proste pokud splni podminky, ktery jsou vyjmenovany dal, tak ho Tottenham musi pustit. Kdyby to bylo jen: mohl by pustit, tak moc nedava smysl takovou podminku do smlouvy davat. Kazdopadne je otazka, jestli tohle je fakt pravda. vypada to duveryhodne ale nikdy nevis...

Reagovat
smazaný uživatel

to by pravděpodobně bylo se "should"

shall je běžné vyjádření v legal english, znamenající nějaký příkaz, zákaz, stanovení povinnosti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Jsem si uplne predstavil, jak Gandalf vykrikuje " Neměl bys projít!!!!"

Reagovat
tuny

Reagovat
smazaný uživatel

Nezní?

Reagovat
smazaný uživatel

Moje angličtina má stále docela dost děr.

Reagovat
Busby babes

jinak i kdyby to byla pravda je pak otazka, zda by Toby chtel nekam jinam uz v lednu, kdyz vi, ze muze stejne tak jit i v cervnu.

vezmu to z naseho uhlu pohledu, i kdyz za tyhle prachy tech nabidek bude mit vic, to je jasne. V lize uz hrajem jen o top 4, vy o titul porad muzete zabojovat. V LM mame PSG, vy BVB... asi podobni souperi z pohledu sanci na postup, vam bych veril mirne vic. Tady na ten pulrok nemame asi zas tolik co nabidnout. Takze si moc nemyslim, ze by k nam dorazil uz v lednu. kdyz by to bylo fajn.

Reagovat
r.mrazik

jestli dostane Toby u nas o kilo tydne vice,tak tipuju,ze mame co nabidnout...(2mega liber navic je dobra suma)

navic si i vic zahraje

Reagovat
Busby babes

to samozrejme, ale to nebude hrat roli v tom, jit v lete nebo ted. aspon dle meho. Tech 100 navic dostane i v lete.

Reagovat
r.mrazik

to jo...ale za tech pulroku u nas si vydela o 2 mega liber vic

navic...kdo vi,co se stane do leta...krmelec by mohl vypravet

takze jestli chce odejit,tak je nejlepsi co nejdrive

Reagovat
Busby babes

proto jsem vypsal veci, ktere s penezma zas tolik nesouvisi. Tohle, jak si tu spousta lidi mysli, ze ti fotbaliste se ridi jen tim, kde dostanou nejvic zaplaceno a ze je to uplne na vrcholu jako nejdulezitejsi kriterium mi prijde divny. Ano, je to samozrejme dulezite. Ale je vrcholovej fotbalista pres deset let, ma uz slusne vydelano. A nedivil bych se, kdyby si rekl: vymenim mozny titul za 2 mega? stoji mi to za to? a dosel k nazoru, ze nestoji... kdyz vi, ze ty penize dostane o pul roku pozdeji tak jako tak. A i kdybychom treba my pak ztratili zajem a privedli nekoho jineho, tak o nej bude zajem a velkej. Za tyhle prachy... treba Barca by mohla hledat stopera, co jsem tak tuhle videt... Bayern mozna taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

osobne si myslim,ze to tak kopacky maji a je to logicky

maji jen urcitou dobu na vydelek a neco vyhrat

slepice titul nedaji

navic je to nejspis posledni velky kontrakt Tobyho,takze cim drive ho podepise,tim lepe pro nej a tim vice penez vydela

a jestli chce v lete odejit,tak i pro nej cim drive tim lepe...

ale samozrejme...v lete podepise nekde urcite...

jen je otazka,zda byt pul rok v tymu,kdyz vis,ze odejdes a kdyz si jinde vydelas za ten cas dvakrat tolik

ja bych tedy odesel hned

Reagovat
Busby babes

kdyby to tak meli, hrajou v Cine, Emiratech a tak. Protoze tam dostanou dvakrat tolik co tady. a presto, jedini hraci, co tam odesli v dobrem veku jsou Oscar a ten typek z Atletika.

Reagovat
r.mrazik

pravda...ale preci cina je neco jineho nez velke kluby v evrope...

je to ta kombinace velkeho fotbalu a velkych penez

je mozne ze zustane...nedivil bych se

ale i tak bych se nedivil,kdyby odesel...ty duvody jsou tu taky

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ty bereš, že bude mít u vás o 100 oproti tomu co bere teď, ale ještě bych nevylučoval šanci, že prostě nakonec raději vezme 130k u Spurs a s Janem, než aby musel dělat chůvu Jonesovi a Smallingovi za 170k u vás.

Reagovat
r.mrazik

tak u nas muze dostat pres 200...

ale jo,klidne muze podepsat u slepic,mozne je vse

Reagovat
smazaný uživatel

Tolik? Však to u vás nemají ani Martial, Rashford atp. ne? Jak tomuhle máme konkurovat?

Reagovat
r.mrazik

kdyz si vezmu kolik dostal alexis a kolik ma pogba,tak za jednicku do obrany v nejlepsich letech dame klidne 200...

de gea ma 200 mesicne uz ted

martial ma tusim 75

rash ma malo...hodne malo...ten ma tusim kolem 50

zalezi na zdroji,ty prachy se lisi...

tobymu muzeme dat klido 200+

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to by asi musel být hodně velký srdcař.

Reagovat
r.mrazik

prave...tezko rict,jestli je ve stejne kategorii jak Kane...

no..uvidi se

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě ten hroťák ze Sunderlandu, Paulinho a Witsel mě napadnou.

Reagovat
Bayern +

Ighalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

jinak tim nechci rict, ze neodejde uz v zime, jen ze by me to neprekvapilo. smysl podle meho davaji obe varianty.

A taky myslim, ze ten titul nedaji. Ale to neda ani s nama v tehle sezone a oni tu sanci porad maji.

Reagovat
Busby babes

Krmencik neni dobrej priklad. Pro nej by ten skok byl nekam uplne jinam, at uz sportovne nebo financne. Pro Tobyho uz ne takovej. dle meho teda.

Reagovat
smazaný uživatel

Viac zahraje? U nás hrá každý jeden zápas. A to ešte hráme semfinále proti Chelsea hrané na 2 zápasy v ligovom pohári.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

tohle byla ode me blbost...hraje dost

Reagovat
smazaný uživatel

Tak i pokud je to pravda, tak má ta klauzule platit jen na poslední dva týdny letního přestupáku, ne? Takže abyste ho vy v lednu vykoupili, tak se musíte domluvit s Levym... (mám to vůbec dokončovat? )

Reagovat
Busby babes

ne, naopak. dva tydny pred koncem prestupaku prestane platit. Proste se ten pripadny prestup musi za tyhle penize vyresit tak, aby jste meli cas sehnat nahradu, proto asi ty dva tydny pred koncem letniho prestupaku ma ta klauzule prestat platit.

Reagovat
smazaný uživatel

říkal jsem si co je to za kokotinu, ale až teď jsem si ten tweet, co dával nahoře Rasista, přečetl pořádně.

Reagovat
tuny

* Má platit na letní přestupák, kromě posledních dvou týdnu (aby se dala sehnat náhrada), předpokládám.

Reagovat
smazaný uživatel

snad to City nakonec zvladnou ten skakajici hypster s nastrelenejma vlasama je kazdej zapas na pest

Reagovat
Malresi

Keď nie, tak pôjdeš do kanála aspoň na rok ?

Reagovat
smazaný uživatel

coze? proc?

Reagovat
Malresi

Sorry, myslel som, že fandíš niekomu z tejto sekcie.

Reagovat
janinho

tak mne vcera prisiel na past skor Pep nez Klopp.

Reagovat
smazaný uživatel

no tak na Pepa budem mit nazory asi podobny, kdyz se kouknu na oblibeny kluby..

Reagovat
janinho

vobec nie. ja davam velky klobuk dole pred tym co dokazal s niektorymi hracmi v City... ale vcera tam na konci vyskakoval na 4teho rozhodcu jak zmyslov zbaveny po suboji Fernandinho/Firmino, pricom vobec netusim co akoze tam chcel akoze odpiskat.

https://www.youtube.com/watch?v=-O6UXFiiw_o

neviem ci chcel akoze zdrziavat a rozkuskovat hru, ale hlavny ho upokojil (mal ho skor poslat na tribunu) a hned jak sa otocil tak zacal do 4teho skakat znova.

klopp mal takychto blikancov tiez v kariere uz zopar. najpamatanejsi je ten zo zapasu Neapol-Dortmund

Reagovat
Ondiis

Neskákal tak po souboji VVD vs B.Silva, jak VVD Silvu odstrčil evidentně? Ten souboj Fernandinha a Firmina byl až pak myslím vyústěním toho prvního souboje

Reagovat
janinho

nezdalo sa mi, ale keby aj tak ta jeho reakcia bola pekne za ciaru.

Reagovat
Ondiis

byl jak Ballack pomalu

Reagovat
Kixi Syhimour

Však se jen tehdá usmíval na rozhodčího

Reagovat
janinho
Reagovat
Pasha

MUFC fans, fakt prajete City iba preto, aby Liverpool nezískal titul? Wow, kam sme došli.

Reagovat
Busby babes

samozrejme, ze City je ta lepsi varianta... ale jinak je to jak vybirat si mezi dymejovym morem a uplavici...

Reagovat
iamek

Už vidím jak fans poolu přeji titul radši United, než Evertonu.

Reagovat
r.mrazik

mne je to u prdele...dela se mi spatne z obou tymu

Reagovat
kvasha16

Reagovat
avicii

Na tom je usmevne ako Swarley si robi srandu ze sme fanusikovia city ale co tu robia jeho sukmenovci ignoreje a tvari sa ze nic ale je to pochopitelne ze nam neprajete.. Funguje to aj obratene

Reagovat
Busby babes

jenze my jsme posledni leta o titul nehrali.

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

neni nahodou historicky hlavni nepritel Liverpool? moc se v anglickym fotbale neorientuju, takze se klidne necham poucit

Reagovat
Malresi

je to tak

Reagovat
Luc-Luc

historicky jo, ale je to spis ze setrvacnosti...pokud se nahodou nekdy United vyhrabou ze sracek a City zustanou top a LFC nebude uplne top, tak se to postupem casu zmeni...

Reagovat
fenixLFC

leeds

Reagovat
smazaný uživatel

je to vtipný fandit "proti" někomu, smysl by to dávalo jen pokud by ten někdo byl Sunderland, takhle to fakt nechápu

Reagovat
smazaný uživatel

vtipny je, ze se cesi a slovaci hadaj na internetu kvuli nakymu deni v anglii to vazne k smichu je

Reagovat
Luc-Luc

prece se nebudem hadat kvuli prkotinam jako 39 nebo 92...

Reagovat
Busby babes

a ot jako nemuzeme fandit zahranicnim klubum?

Reagovat
smazaný uživatel

na to je velice jednoducha odpoved: ne, nemuzete

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pasha

Vychovával ťa socializmus?

Reagovat
smazaný uživatel

ano

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
vladis271

Reagovat
Busby babes

proc u Sunderlandu ti to smysl dava a u Liverpoolu ne?

Reagovat
smazaný uživatel

(vtip Busby, vtip )

Reagovat
Busby babes

jo, on uz zas presel k Newcastlu... ono Sunderland je u nas taky dost nepopularni.

Reagovat
Kixi Syhimour

Mně obecně nepřijdou jako populární klub

Reagovat
vladis271

úplne neodôvodnene pritom. Ste ako malé urazené decká.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Reagovat
mithro

tak im tie tituly potom aj tak zoberu

Reagovat
smazaný uživatel

:)

Reagovat
redyyz

bola, je aj bude najvetsia rivalita medzi Manchester united a Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

Achjo, skoda te prvni prohry. City vlitlo do zapasu jako drak, to se musi nechat. Po nejakou dobu se ale zapas vyvijel tak nejak "sachove" - prvni zluta pro live, prvni zluta pro city, prvni gol pro city, prvni gol pro live. Chvili meli dobrou chvilku city, pak sezas live trochu nadechli. Co se tyce hracu, jakmile sel Sterling do sprintu s Robertsonem, tak jsem vedel, ze je zle... Van Dijk famozni, vzdy na spravnem miste a s chladnou hlavou. Robertson s Arnoldem ikdyz dozadu porad nejsou tak zkuseni, tak dopredu odvadeji skvelou praci, zejmena oba pri tom golu live. Nemuzu si pomoct, ale Lovren se mi proste nelibi... Stredni rada jsem cekal ze od zacatku nastoupi Fabinho, ktery teda sice stridal, ale stejne odvedl taky skvelou praci, dokaze pravackou rychle prenest hru. Wijnaldum taktez famozni - ackoliv se obcas zdalo ze se zamotal s micem, tak je skvely na praci v malem prostoru a vyborne podrzi balon. Milner zas obstaraval takovou tu "cernou praci". Komu ale stale nemuzu prijit na chut je Henderson. Mne se proste nelibi... Jinak kdyz Salah dostane mic a zezadu se k nemu pririti Fernandinho nebo Kompany, tak to je holt tezky a nikdo ho nemuze vinit... City maji tu vyhodu, ze vetsina hracu je vetsiho vzrustu. Vcetne utoku - napr Sane, coz je nesmirna vyhoda. Skoro vsechny vysoky mice v soubojich sbirali City, pokud neslo o souboj s Van Dijkem. Na zacatku zapasu chybela takova spojka mezi ve stredu. Nejaky sikovny "modric" ktery by dokazal mic elegantne procpat k utocnemu triu. Firmino, ac v tomhle skvely holt nemuze byt na 2 mistech zaroven. Skoda ze tam nepadla ta tycka no. Remiza myslim byla v nasich silach. Nechci mudrovat, ale cekal jsem, ze shaqiri prijde o krapet driv. Tak v 60.minute treba.

Reagovat
nani92

MUFC fans, fakt prajete Liverpoolu iba preto, aby Citynezískalo titul? Wow, kam sme došli.

Reagovat
EXoRcIsT

prajeme City

Reagovat
culé

Aby titul nezískal Liverpool.

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
Pasha

Lol

Reagovat
krisa

No já teda fandím Arsenalu ale pokud bych měl volit mezi titulem pro City nebo Liverpool, je to jasně Liverpool. Akorát jsem teda nechtěl, aby měli sezónu bez prohry, takže mohli raději vyhrát, navýšit náskok a pak rupnout s nějakým Cardiffem

Jinak, můj syn od mala fandí Tottenhamu, takže kdyby to těm dvěma nakonec vyfouknul, vůbec by mě to nesralo, ba naopak

Reagovat
pepinho2

Jak jsi to mohl dopustit, aby tvůj syn fandil Spurs?

Reagovat
r.mrazik

je to krysa

Reagovat
pepinho2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Azazelo RD

Reagovat
janinho

ziak prerastol ucitela

ale tak, predpokladam ze ty si Arsenalu zacal fandit v ere Bergkampa, Henryho, Vieiru a nie Xhaku, Sokratisa a Wellbecka

Reagovat
Ondiis

Třeba jeho syn od mala fandí Spurs, ale je mu 40 ¯\_(ツ)_/¯

Reagovat
janinho

komu fandi vnuk?

Reagovat
Counter

Proč sis vybral zrovna tyhle hráče?

Reagovat
janinho

aby to bolo vtipnejsie asi bolo jednoduchšie fandiť Arsenalu v dobe invincibles nez dnes. takisto ako fandiť Thamu dnes je ľahšie nez to bolo v r.2005 keď som začal

Reagovat
krisa

no už to bude nějakých skoro 25 let, tehdy hráli Seaman, Dixon, Adams, Bould, Merson, Hartson, Wright, Parlour,

Reagovat
Ondiis

narvat do babyboxu ať mu je kolik je

Reagovat
pantondavo

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Manik...

Reagovat
Counter

Reagovat
krisa

Reagovat
smazaný uživatel

A jsi si jisty, ze je tvuj?

Reagovat
Lacko_Boh

to by fandil Chelsea alebo Aston Ville..ehm.

Reagovat
Counter

Reagovat
Coutinho10

OT: dnes začínají 2 halové turnaje...první teď od 16:30 v Německu, kde hrajou i legendy Sparty včetně Nedvěda nebo Kollera a Rosickýho

https://twitter.com/spartaforever/status/1081094189520207872

a od 19:00 pak 2. ročník Star Sixes, kde hrajou světové legendy (mezinárodně)

https://twitter.com/StarSixes/status/1080856255974002688 (program)

https://twitter.com/StarSixes/status/1081117567337578497 (soupisky)

bude někdo sledovat ?

Reagovat
pepinho2

Rosa ani Nedvěd tam nejsou...

Reagovat
Coutinho10

ne ? tak to je velka skoda...jinak dava to nemecky Sport 1

Reagovat
Coutinho10

stara garda Tottenhamu slusne dostava uz 0:4 po polocase (10 minut) s BVB

Reagovat
Coutinho10

my jsme prodali Solankeho ..a pree par dny to jeste vypadalo na hostovani

https://twitter.com/afcbournemouth/status/1081219230484320259?s=19

Reagovat
redyyz

nedavno som cital, ze ma ist na hostovnie do Rangers...

Reagovat
Coutinho10

j to ani nevim, ja cetl ohledne Crystal Palace

Reagovat
Kixi Syhimour

Diskuse pod Alderweirldem

Reagovat
Coutinho10

jojo, uz jsem si vsimnul..dik

Reagovat
PP

A ještě jsem se chtěl zeptat našich bratov.. To na Digi Sport bývají často tito dva tragédi?Vrcholem bylo přirovnání Lovrena ke Kompanymu..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele