21. kolo
02.01.2019 20:45 CET
0 : 2
(0:0)

Reportáž

Wolves překvapivě zaváhali, doma nestačili na Crystal Palace

Wolverhampton po vyloupení Tottenhamu nečekaně ztratil doma s Crystal Palace, kteří bojují o záchranu. Na branky si diváci museli počkat až do poslední desetiminutovky, kdy hosté zasadili dvě smrtící rány.

Do základní jedenáctky Wolves se po jednozápasové pauze vrátili záložníci Saiss s Moutinhem. V útoku zase Jiméneze tentokrát doplnil Traoré. V sestavě Eagles chyběl Schlupp, kterého nahradil Ayew.

Opatrný začátek utkání narušil až ve dvanácté minutě domácí Jiménez, který vypálil vysoko nad břevno. Za dalších osm minut se do zajímavé šance tlačili též Orli. Po rychlém protiútoku zakončoval Milivojević a brankář Patrício musel ránu vytáhnout nad svou svatyni. Z následujícího rohového kopu zakončoval nepřesně Tomkins.

Aktivněji se v první půli prezentovali hráči Palace, nicméně v 37. minutě se po standardní situace od rohového praporku dostal k zakončení obránce Vlků Doherty, jenže v záklonu nenasměroval svůj pokus mezi tři tyče. Za hosty odpověděl o tři minuty později střelou mimo Van Aanholt.

I po změně stran obě mužstva pokračovala v opatrném kurzu. Až po hodině hry přivodil menší vzrušení záložník Wolverhamptonu Castro, jenž pálil vysoko nad bránu. Podobně neúspěšně si v 66. minutě počínal na druhé straně Ayew. V závěru opět přebrali iniciativu hráči Crystal Palace a sedm minut před koncem byli odměněni. Po několika odrazech se míč v pokutovém území dostal k zapomenutému Ayewovi, jenž zblízka prostřelil Patrícia - 0:1.

Domácí se v závěru nezmohli na větší odpor a naopak ještě jednou inkasovali. V nastaveném čase fauloval Bennett v pokutovém území pronikajícího Zahu a z nařízené penalty přidal pojistku na výhru Eagles Milivojević.

Autor: Ondřej Vaculík / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
waynemarkrooney

3:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele