21. kolo
02.01.2019 20:45 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Chelsea nenašla recept na Saints a doma jen remizovala 0:0

Chelsea se na Stamford Bridge v poslední době nedaří. Po porážce od Leicesteru zaznamenali Sarriho hoši další ztrátu, když tentokráte nedokázali vstřelit gól Southamptonu a po remíze 0:0 tak odchází pouze s bodem, což je pro Blues samozřejmě nepříjemná ztráta. Naopak hosté mohou být nadšení - od začátku bylo patrné, že si přijeli pro bod, který si nakonec také odvážejí.

V Londýně se nehrál příliš atraktivní zápas, Southampton se po většinu času bránil na vlastním vápně, zatímco domácí tento obranný val velmi stereotypně a pomalu obehrávali. Do první příležitosti se po čtvrthodině hry dostal Morata, který si naběhl na pas Azpilicuety, neškodnou hlavičkou však hostujícího brankáře nevyplašil. Toho protáhl až po půlhodině hry Eden Hazard, když si ideálně zpracoval oblouk Rüdigera a z druhého doteku levačkou prudce vypálil, brankář Gunn však tuto ránu vyrazil. Do poločasu ještě zahrozil Barkley a Jorginho dalekonosnými střelami, ty však byly velmi nepřesné.

Druhá půle probíhala vesměs v totožném duchu - k vidění tedy byla optická převaha Chelsea, která však k šancím až na výjimky nevedla. Z letargie mohl domácí celek vytrhnout Hazard, který se z levé strany probil do pokutového území, jeho střelu na bližší tyč ovšem Gunn vytěsnil na roh. Po hodině hry se Maurizio Sarri rozhodl oživit ofenzivní snažení svého týmu a na hřiště vyslal Cesca Fabregase, který přinesl tolik kýženou kreativitu. Už po pěti minutách na hřišti naservíroval senzační míč k nohám Alvara Moraty, který sám před brankářem nezaváhal a míč dopravil do sítě - branka však nebyla uznána kvůli velmi těsnému ofsajdu.

Tentýž hráč se po přihrávce Loftus-Cheeka dostal deset minut před koncem do další šance, tentokráte však hostujícího brankáře překonat nedokázal. V nastaveném čase v pokutovém území Southamptonu ještě upadl Alonso, píšťalka hlavního rozhodčího však zůstala správně němá, a tak Chelsea jen remizovala se Southamptonem 0:0.

Autor: Víťa Srp

Komentáře (8)

Přidat komentář
John Obi Mikel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0 (Hazard, Willian)

Reagovat
smazaný uživatel

je to sice moc golu ale mám to tentorkát tak vsazený 3:1 proste handicap Chelsea

Reagovat
waynemarkrooney

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Nějaké zákulisní info jak moc se hráči Chelsea na Silvestra namrdali?

Reagovat
klvana

Moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže X.

Reagovat
klvana

Přesně tak. Neschopní čuráci se kvůli kocovině nezmohli ani na jeden posranej gól...

https://www.ifortuna.cz/cz/sazeni/tiket/index.html?ticket_id=MTM2MDQ5NDAyNjk0NTcwMDoh38UrxeT6Y3Emwn4%3D&kind=MAIN

Ne že by to jindy bylo o moc lepší...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele