21. kolo
02.01.2019 20:45 CET
3 : 3
(3:3)

Reportáž

Bournemouth po divokém prvním poločase remizoval s Watfordem 3:3

Bláznivou přestřelku fanouškům nabídly týmy Bournemouthu a Watfordu. Zatímco první půle přinesla nespočet šancí, šest branek a některé obzvlášť vypečené chyby v defenzivě, druhé dějství už bylo z obou stran daleko obezřetnější, kvůli čemu v něm další branka již nepadla. Bournemouth tak zastavil sérii porážek, Watford si připisuje druhou remízu v řadě.

V první příležitosti se objevil Brooks, který pěknou technickou střelou z hranice pokutového území jen těsně přestřelil hostující svatyni. Skóre se však poprvé měnilo na druhé straně, když se po parádní kombinaci mezi Doucourem a Semou k hlavičce dostal Deeney a trefil se přesně k bližší tyči. Po šestadvaceti minutách navíc v rozehrávce chyboval Brooks a smolně do rychlého brejku vyslal Deulofeua. Toho sice na hranici pokutového území dokázal zastavit vracející se Cook, k jeho smůle ovšem svým zákrokem jen připravil míč pro Deeneyho, který z hranice vápna rozvlnil síť podruhé.

Bournemouthu se však během tří minut podařilo srovnat krok. Nejprve přetažený centr Brookse před bránu vrátil Daniels, kde se k prudké hlavičce dostal Cook - jeho zakončení ještě brankář Foster senzačně vyrazil, balón však odpravil pouze k osamocenému Akému, který tak snížil na 1:2. A po další standardní situaci bylo srovnáno - Fraser našel volným přímým kopem hlavu Wilsona, jenž se trefil skutečně náramně.

Nerozhodný stav ale nevydržel dlouho - jen o minutku později se totiž ke střele na hranici vápna protlačil Sema a balón nasměroval přesně k tyči, Begovič neměl sebemenší šanci zasáhnout. Watford ale vedení neudržel ani do poločasu, ještě před poločasovým hvizdem přihrávku Stanislase pustil mezi nohama nejprve Wilson, následně i King, a tak se dostala až k osamocenému Fraserovi, který přízemní střelou srovnal na 3:3.

V druhé půli mohl obrat dokonat Cook, svou hlavičkou však mezi tři tyče nasměrovat nedokázal, po další hlavičce Wilsona se zase senzačním zákrokem vyznamenal Foster. A když v další šanci brankáře hostí neprostřelil pro změnu King, dospělo utkání k remíze 3:3.

Autor: Víťa Srp

Komentáře (2)

Přidat komentář
vanGomm

X.

Reagovat
waynemarkrooney

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele