Premier League - souhrn 18. kola

21.12.2018, 22:54, aktualizováno 23.12.2018, 18:55
Komentáře a souhrny
Liverpool proplouvá ligovou částí sezony bez porážky a platí to i po osmnáctém kole. Reds tentokráte vyhráli ve Wolverhamptonu a pojistili si vedení, jelikož Manchester City senzačně prohrál s Crystal Palace. Další překvapení se zrodilo v Londýně, kde Chelsea podlehla Leicesteru, což hraje do karet v tomto kole tříbodovému Tottenhamu. Arsenal přehrál Burnley, uvolněný Man Utd rozstřílel Cardiff...

Everton FC - Tottenham Hotspur 2:6

23.12.2018 17:00

Góly: 21. Theo Walcott, 51. Gylfi Sigurdsson - 27. Heung-min Son, 35. Dele Alli, 42. Harry Kane, 48. Christian Eriksen, 61. Heung-min Son, 74. Harry Kane

Gólové hody viděli fanoušci na Goodison Parku. Everton nejprve otevřel brankový účet zápasu, poté ovšem Spurs čtyřmi trefami otočili. Sigurdsson ještě vykřesal jiskřičku naděje, na více už se domácí nezmohli a Kohouti je dalšími dvěma góly dorazili.

První obrovskou šanci měl Tottenham zhruba po deseti minutách. Harry Kane si naběhl za obranu na Trippierův nákop a pokoušel se Pickforda přehodit, jenže jeho lob trefil síť pouze zvenčí. Další pěknou akci musel zneškodňovat anglický reprezentační brankář, to když Son našel na vápně Trippiera, jenž vyslal hodně nebezpečnou ránu. A tak přišel čas pro Toffees. Sigurdsson skvělou přihrávkou po křídle vyslal Calvert-Lewina, mladý útočník nacentroval na malé vápno, odkud Theo Walcott přízemní střelou překonal Llorise.

Netrvalo dlouho a na tabuli opět svítil vyrovnaný stav. Hodně blízko tomu byl nejprve Harry Kane, jehož technická střela těsně přeletěla břevno. Povedlo se to však až Sonovi poté, co neuvěřitelnou hrubku předvedla domácí defenziva. Po dlouhém balónu za obranu se Pickford srazil se Zoumou a korejský útočník už si s odkrytou klecí poradil.

O pět minut později znovu zkoušel Kane překonat gólmana obstřelem, výška byla tentokráte dobrá, jenže míč zamířil mimo prostor mezi třemi tyčemi. Pár okamžiků na to se už Spurs dostali do vedení. Sonovu ránu z křídla ještě Pickford vyrazil, nicméně na Alliho dorážku byl krátký.

Už se pomalu blížil poločasový hvizd, když šťastný odraz opět pomohl Tottenhamu k brance. Přecházel tomu parádní Trippierův přímý kop do tyče, před zcela prázdnou bránou Evertonu se pak s míčem ocitl Kane, který se při svých kvalitách nemohl mýlit a vstřelil jubilejní desátou branku v tomto ročníku Premier League.

Po přestávce se v rychlém sledu prosadily oba celky. Kaneův centr obrana domácích ještě odvrátila, k voleji se ovšem tentokrát dostal pro změnu Christian Eriksen, který fantastickou ránou k tyči navýšil vedení Kohoutů.

Z tříbrankového náskoku se však hráči hostí netěšili dlouho. Sigurdsson se zdravě naštval, za hranicí pokutového území ho marně naháněli postupně čtyři obránci. Islandský záložník si navedl míč a přízemní střelou na zadní tyč překonal Llorise, který si sice na balón sáhl, zastavit ho v cestě za čáru ale nedokázal.

Celku ze severního Londýna se zřejmě zdálo vedení o dva góly malé, tudíž se rozhodl ho ještě navýšit. Lamela za děravou obranou Toffees nalezl Sona, který střelou mezi Pickfordovy nohy potvrdil svou střeleckou formu a prosadil se počtvrté za poslední čtyři zápasy.

Korejec asistencí pomohl i svému spoluhráči Kanovi k druhé trefě v tomto utkání. Davies po křídle poslal právě Sonovi, který předal míč do vápna na zcela nehlídaného anglického kanonýra, který potvrdil svou pověst a zpečetil výsledek tohoto atraktivního zápasu.

Zatímco Londýňané se nadále přibližují samotnému čelu tabulky a na druhé Citizens ztrácejí už jen dva body, Everton nedokázal zvítězit v pátém utkání v řadě a propadl se už mimo první desítku.

Více informací k zápasu

Cardiff City - Manchester United 1:5

22.12.2018 18:30

Góly: 38. Víctor Camarasa (pen.) - 3. Marcus Rashford, 29. Ander Herrera, 41. Anthony Martial, 57. Jesse Lingard (pen.), 90. Jesse Lingard

Tak tomu se říká premiéra! Ole Gunnar Solskjaer si takový začátek nepředstavoval zřejmě ani v těch nejrůžovějších snech. Pod jeho vedením Rudí ďáblové ožili a domácí Cardiff vyprovodili hned pěti brankami. Mimochodem tolikrát se v utkání Premier League hráči Manchesteru United naposledy prosadili v květnu roku 2013.

Utkání odstartovalo pěkně zhurta a hned ve třetí minutě se zrodila první branka - Marcus Rashford napřáhl z dobrých pětadvaceti metrů a prudkou ranou k tyči notně zaskočil brankáře Etheridge. O pětadvacet minut později zase ze střední vzdálenosti napřáhl Herrera a jeho tečovaný pokus zapadl přesně k tyči - 2:0. Cardiff se poté se štěstím dostal zpět do hry - Rashford ve vápně zahrál rukou a nařízenou penaltu chladnokrevně proměnil Camarasa. Ještě do poločasu však dvoubrankové vedení Rudým ďáblům vrátil Martial, který stál na konci překrásné kombinace mezi ním, Pogbou a Rashfordem.

Jakoukoliv šanci na případný zvrat uťal v druhé půli hostující Lingard, který vnikl do pokutového území a po faulu Bamby si vykoledoval pokutový kop, který posléze sám s přehledem proměnil. Tentýž hráč pak v nastaveném čase završil vítězství svého celku a upravil na konečných 5:1.

Více informací k zápasu

AFC Bournemouth - Brighton & Hove Albion 2:0

22.12.2018 16:00

Góly: 21. David Brooks, 77. David Brooks

Před blížícím se náročným vánočním harmonogramem si Bournemouth zvednul náladu i bodový zisk, když na domácí půdě porazil Brighton 2:0. O oba góly se postaral jediný hráč, a to David Brooks, který si připsal po jednom zásahu v každém poločase a výrazně tak přispěl k posunu Cherries zpět do horní poloviny tabulky. Brighton naopak třetí prohrou v řadě začíná za klidným středem pole zaostávat a blíží se mu na dostřel i poslední sedmička trápících se týmů, byť na sestup mají Seagulls stále komfortní náskok.

První půle byla vyrovnanou záležitostí a první šance odpoledne připadla hostům, když se v pokutovém území uvolnil Bissouma a nebezpečně vypálil. Asmir Begović však jeho přízemní ránu dokázal zneškodnit a do ofenzivy přešel Bournemouth. Wilsonova hlavička ještě postrádala potřebnou razanci, ale po jednadvaceti minutách hry nechala brightonská obrana Davida Brookse nerušeně vniknout do šestnáctky a ranou do levého dolního rohu branky otevřít skóre.

Brighton se pokoušel o brzké srovnání ještě do přestávky, což vyústilo v šance Bissoumy, Andoneho a také Lewise Dunka, jehož gólovou hlavičku na samém sklonku první půle brilantně lapil Begović. Po změně stran už ale na tento drtivý tlak Seagulls navázat nedokázali a hra se opět vyrovnala. Závěrečné minuty navíc hosté dohrávali bez vyloučeného Dunka, jenž v rychlém sledu uviděl dvě žluté karty za zákroky na Brookse se Stanislasem.

Nabyté početní převahy Cherries brzy využili a zbytek utkání tak měli bezpečně pod kontrolou. Střídající Ryan Fraser poslal do šestnáctky ideální vzdušný pas, který dosedl přesně na hlavu nabíhajícího Brookse a brankář Ryan musel vytahovat míč ze sítě podruhé. Pro tým Eddieho Howea jde teprve o druhou výhru z posledních osmi kol.

Oba týmy v příštím kole čekají nelehcí soupeři z popředí tabulky, navíc shodně ze severního Londýna. Zatímco Bournemouth na druhý svátek vánoční zamíří do Wembley k zápasu proti Tottenhamu, Brighton na domácí půdě přivítá Arsenal.

Více informací k zápasu

Chelsea FC - Leicester City 0:1

22.12.2018 16:00

Góly: 51. Jamie Vardy

Chelsea si na svém stadiónu připsala šokující porážku a díky brance Vardyho podlehla hostujícímu Leicesteru 1:0. Pro Maurizia Sarriho to je velká komplikace v honbě za čtvrtým místem, naopak Claude Puel si alespoň na chvíli může vychutnat chvíli klidu a bude doufat, že spekulace o jeho odvolání v nejbližších dnech utichnou.

Do první příležitosti se po dvou minutách dostal Willian, ten ale sám před brankářem nezpracoval těžký míč z kopačky Davida Luize. Leicester odpověděl průnikem Chilwella, toho ale na poslední chvíli zastavil David Luiz. Na druhé straně se po rohu Williana dostal do zakončení Pedro a jen těsně minul vzdálenější tyč. V polovině prvního poločasu zakončoval z výhodné pozice Azpilicueta, branku však přestřelil. Jednoznačně největší příležitost prvního dějství měl po půlhodině hry Hazard, který využil chyby stopera Maguira, ovšem tváří tvář Schmeichelovi míč poslal pouze do břevna. Poslední slovo měl ale Leicester - těsně před poločasovým hvizdem napřáhl ze střední vzdálenosti Ndidi a Kepu donutil ke skutečně brilantnímu zákroku.

Jestliže první poločas patřil Chelsea, ta druhá byla daleko spíše v režii hostů. Ti se po padesáti minutách hry také dostali překvapivě do vedení - kolmice Maddisona si našla cestu až ke kopačkám Vardyho, který nekompromisně propálil vše, co mu stálo v cestě. Odpovědět mohl po hodince hrací doby Hazard, kterého za obranu vyslal precizní kolmicí Kovačič, Belgičana však opět vychytal skvělý Schmeichel. A když vyrovnání nepřinesla ani hlavička Rüdigera, ani samostatný nájezd Alonsa, který svou střelu poslal pouze do tyče, mohl Leicester oslavovat senzační vítězství 1:0.

Více informací k zápasu

Huddersfield Town - Southampton FC 1:3

22.12.2018 16:00

Góly: 58. Philip Billing - 15. Nathan Redmond, 41. Danny Ings (pen.), 71. Michael Obafemi

Fotbalisté Southamptonu dokázali navázat na galapředstavení s Arsenalem a rovněž Huddersfieldu nasázeli tři branky, nutno podotknout, že krásné branky. Southampton vyhrál na John Smith's Stadium vůbec poprvé v historii a i díky tomu se prozatím vyhoupl mimo sestupové pozice.

Na John Smith's Stadium přišla první vážnější akce po čtvrthodině hry a ihned z toho byla vedoucí branka Southamptonu. Höjbjerg naservíroval dlouhou kolmici za obranu, která prošla se štěstím a Nathan Redmond si s povyběhnutým Lösslem nekompromisně poradil - 0:1. Hosté následně kontrolovali hru, ale k ničemu vážnějšímu, vyjma Redmondovy nepřesné střely, se nedostali.

Až pět minut před přestávkou došlo k dalšímu gólovému okamžiku. Southampton si vytvořil tlak a Jörgensen dost nešťastně podrazil Ingse, načež hlavní sudí zápasu odpískal pokutový kop. Sám postižený Danny Ings si s penaltou hravě poradil a zařídil hostům už dvoubrankové vedení. Ještě do šaten mohl snížit Mounié, ale z dobré pozice poslal balón těsně nad břevno.

Huddersfield poslal do druhého poločasu čerstvou sílu Erika Durma a v 56. minutě byl blízko kontaktní brance. Mathias Jörgensen se na malém vápně natlačil k hlavičce a McCarthy předvedl vynikající zákrok. Bohužel pro něho i Southampton si vybral slabší chvíli o tři minuty později, kdy z opravdu velké vzdálenosti napřáhl Philip Biling a McCarthy tento dalekonosný pokus za svá záda propustil.

Huddersfield měl ještě spoustu času na případné vyrovnání, ovšem do další příležitosti už se nedostal. Naopak čtvrthodinu před koncem chyboval Schindler, takže Redmond mohl přihrávat do tutové šance Michaelu Obafemimu, který zvýšil na konečných 3:1. Závěr zápasu ještě mohl přinést změnu skóre, protože Obafemi postupoval sám na Lössla, jenže domácí brankář dobře zasáhl.

Více informací k zápasu

Manchester City - Crystal Palace 2:3

22.12.2018 16:00

Góly: 27. Ilkay Gündogan, 85. Kevin De Bruyne - 33. Jeffrey Schlupp, 35. Andros Townsend, 51. Luka Milivojević (pen.)

Pořádné překvapení se v sobotu odpoledne událo na Etihadu, kde si Manchester City připsal první domácí porážku letošního ročníku, když nestačil na hostující Crystal Palace.

Zpočátku přitom nic nenasvědčovalo tomu, že by se mělo udát něco výjimečného. Po šestadvaceti minutách si na centr Delpha naběhl Gündogan a hlavičkou zblízka poslal domácí tým do vedení. O sedm minut později však bylo vyrovnáno, když z úhlu nečekaně napřáhl Schlupp a trefil se přesně ke vzdálenější tyči. A o další dvě minuty domácí fanoušci oněměli úžasem. Po standardní situaci totiž odražený míč napálil z dobrých třiceti metrů Townsend a trefil se přesně do šibenice, Ederson byl naprosto bez šance.

Citizens chtěli s výsledkem v druhé půli rychle něco udělat, k jejich smůle se však stal přesný opak. V 51. minutě totiž nejprve hlavou orazítkoval tyč Townsend, k odraženému míči se jako první dostal Schlupp, který byl podražen Walkerem, a tak hosté dostali výhodu pokutového kopu. K tomu se postavil Milivojevič a nezaváhal. V závěru ještě nevydařeným centrem překvapil všechny včetně hostujícího brankáře De Bruyne a snížil tak na 2:3, na vyrovnání však již domácímu celku nezbyl čas.

Více informací k zápasu

Newcastle United - Fulham FC 0:0

22.12.2018 16:00

Góly: -

Vychytaná nula exsparťanského brankáře Martina Dúbravku jistě těší, ovšem konečná dělba bodů za remízu 0:0 je pro Newcastle zklamáním. Straky chtěly v souboji s posledním Fulhamem víc, na druhou stranu londýnský celek mohl v závěru utkání urvat tři body, ale Dúbravka kritické momenty ustál.

A opravdu nechybělo moc, aby se skóre změnilo už v prvních minutách zápasu. Nejprve pálil do náruče připraveného Dúbravky Mitrović a po čtvrthodině měl Newcastle prostřednictvím Atsua obrovskou šanci, jeho přihrávku totiž mohl uklízet do branky Rondón, nebýt obranného zákroku Reama. Atsu se pak divákům v St. James Parku představil ještě jednou a tentokrát byla jeho střela zablokována. Při celé akci navíc došlo k nepříjemnému střetu Rica s Mawsonem, po kterém zůstal brankář Fulhamu na chvíli otřesený.

Poté, co se hra zase rozeběhla, pálil hodně nepřesně Ki a z volného přímého kopu mířil opět do náruče Dúbravky Seri. V nastavení prvního poločasu pak Straky svého soupeře přišpendlily k jeho vápnu, ale Rico nic za svá záda nepropustil.

Newcastle byl lepší i po změně stran a Fulham několikrát výrazně zmáčkl, ovšem bez efektivního zakončení. Na Kiho pas si naběhl Manquillo a Rico proti jeho nepřesné střele vůbec nemusel zasahovat. V 74. minutě hlavičkoval po rohovém kopu těsně nad Dummett, takže ani v tomto momentu se neměnilo skóre.

Největší šance zápasu však teprve přišly a to na straně Fulhamu. Dvě minuty před koncem Dúbravka hrozivě zahazardoval a proti dotírajícímu Mitrovićovi se pokusil o kličku, která málem nevyšla. Slovenský brankář měl velké štěstí a situaci nakonec zvládl. Vzápětí bylo ve vápně Newcastlu znovu velké horko a Mitrović tentokrát zakončoval ve vápně jen do bránícího hráče, přičemž marně reklamoval jeho ruku.

Více informací k zápasu

West Ham United - Watford FC 0:2

22.12.2018 16:00

Góly: 30. Troy Deeney (pen.), 87. Gerard Deulofeu

Výhru 2:0 zaznamenal na Olympijském stadionu v Londýně Watford. Kladivářům dal lekci z produktivity, protože celkově vzato rozhodně nebyl lepším týmem. West Ham měl více ze hry, ale skvělý Ben Foster popřípadě i štěstěna nedovolili domácím skórovat, zatímco na druhé straně přesně mířili Deeney a Deulofeu.

West Ham přitom nezačal utkání špatně, v úvodních minutách se snažil udávat tempo, ovšem do zakončení se nedostával. Výjimkou byl okamžik z dvaadvacáté minuty, kdy vypálil Michail Antonio a brankář Foster musel vyrážet. O chvíli později, přesně ve 28. minutě, přišel první gólový okamžik utkání. Watford dobře zakombinoval, načež Balbuena už ve vápně zatahal za záchranou brzdu a faulem povalil Pereyuru. Následoval pokutový kop, který Troy Deeney bez sebemenších problémů proměnil. Pro Balbuenu bylo utkání hodně nešťastné, protože jen o pár minut později musel opustit hrací plochu a na trávník vyběhl Angelo Ogbonna.

Kladiváři sahali po vyrovnání těsně před koncem poločasu. Antonio dobře sklepl balón pro Javiera Hernándeze a byl to znovu Ben Foster, který jeho volej dokázal zlikvidovat.

West Ham se snažil dohnat manko i ve druhém poločase a po hlavičce Michaila Antonia byl znovu velmi blízko. Watfordu tentokrát nepomohl Foster, nýbrž branková konstrukce. Domácí pak posílili ofenzívu příchodem Carrolla, ale zároveň si museli dávat pozor na zadní vrátka. Po Deulofeuově přihrávce zakončoval Doucouré a nebýt skvělého Fabianskiho zákroku, bylo by rozhodnuto. Takhle měl West Ham ještě naději. Tu ale zazdil v závěrečné pětiminutovce, nejprve Antonio selhal v další tutovce, když netrefil prázdnou branku a balón napálil jen do břevna a krátce na to Watford definitivně rozhodl. Další pěknou kombinaci předvedli Pereyra a Deulofeu, načež druhý jmenovaný ve vápně uklízel balón k tyči. Watford zvítězil na půdě Kladivářů 2:0 a v tabulce Premier League mu patří sedmé místo o dva body za Manchesterem United. West Ham je dvanáctý.

Více informací k zápasu

Arsenal FC - Burnley FC 3:1

22.12.2018 13:30

Góly: 14. Pierre-Emerick Aubameyang, 48. Pierre-Emerick Aubameyang, 90+1. Alex Iwobi - 63. Ashley Barnes

Porážky od Southamptonu s Tottenhamem si od Arsenalu žádaly patřičnou reakci, a ta se dostavila. Londýnský celek dokázal na domácí půdě přehrát Burnley, vůbec poprvé v sezoně dohrál první poločas s vedením na své straně a výhrou 3:1 se přiblížil konkurentům v boji o umístění v nejlepší čtyřce. Velkou zásluhu na sobotním triumfu má Piérre-Emerick Aubameyang, jenž se dvěma góly osamostatnil na čele tabulky střelců.

Oba týmy se v poslední době nenacházejí v ideálním rozpoložení, a tak jen málokdo čekal tak hektický a dramatický vstup do zápasu. Hned v druhé minutě měl průlom skóre na kopačce Ainsley Maitland-Niles, který se ocitl na konci bleskové týmové akce, ale Joe Hart jeho křižnou přízemní ránu stačil zastavit a před dorážejícím Aubameyangem stihla zasáhnout hostující defenziva. Burnley vzápětí podniklo rovněž rychlý protiútok, na jehož konci se ocitl Ashley Westwood v samostatném úniku. Tváří v tvář Berndu Lenovi ale neuspěl, neboť vyběhnuvší německý gólman dokázal špičkou kopačky tečovat míč mimo tři tyče.

Přesto se diváci na Emirates Stadium dlouho na gól nenačekali. Klíčovou roli zde zastal Mesut Özil, jehož po řadě absencí a spekulacích o možném odchodu nasadil Unai Emery do základní sestavy a k tomu mu nasadil i kapitánskou pásku. Německý záložník ukázal v plné kráse svou extratřídu, když lahůdkovou kolmicí na nabíhajícího Kolašinace šokoval všechny přihlížející v čele s obranou Burnley a Piérre-Emerick Aubameyang celou akci chladnokrevně zakončil.

Po brzkém zisku vedení ale Kanonýři ustrnuli a zbytek první půle se proměnil v nezáživný boj bez větších šancí. Arsenal navíc v 37. minutě zaznamenal další defenzivní ztrátu v podobě Nacha Monreala, jenž se tak přidává na početnou marodku ke svým defenzivním kolegům jako Mustafi, Holding či Bellerín.

Druhá půle nabídla podobný příběh jako ta první. Domácí na soupeře vlétli a hned tři minuty po změně stran své hubené vedení dokázali navýšit. Jako v mnoha dalších případech gólová akce vyšla z levé strany skrze aktivního Seada Kolašinace, míč se po Lacazettově přistrčení přesunul až na druhou stranu k volnému Aubameyangovi a gabonský forvard nekompromisní ranou zblízka pod břevno propálil vše, co mu stálo v cestě. Pak ale opět následoval herní útlum a Arsenal si ještě zdánlivě vyhraný zápas zkomplikoval.

V 63. minutě se totiž hráči v červeném nedokázali vypořádat s chaotickou skrumáží před vlastní brankou a po sérii nepřehledných odrazů míče se k zakončení z bezprostřední blízkosti dostal Ashley Barnes, který nedal Lenovi šanci zasáhnout. Víc toho už ale domácí defenziva nepovolila a čím dál otevřenější obrana Burnley navíc Arsenalu umožnila v samém závěru náskok opětovně navýšit. K míči po zablokované ráně Özila se totiž dostal střídající Alex Iwobi, pohotově přehodil padajícího Harta a stanovil konečné skóre 3:1.

Více informací k zápasu

Wolverhampton Wanderers - Liverpool FC 0:2

21.12.2018 21:00

Góly: 18. Mohamed Salah, 68. Virgil van Dijk

Hráči Liverpoolu v zajímavém utkání vyhráli na půdě Wolverhamptonu 2:0 zásluhou Salaha a van Dijka a udrželi si tak vedení v Premier League.

První velká šance se Wolves naskytla už ve čtvrté minutě. Neskutečnou minelu v rozehrávce předvedl Fabinho. Domácí vystihli jeho přihrávku a Traoré zamířil těsně vedle tyče. Tentýž hráč se dostal do zakončení i o pět minut později. Tentokráte bránu netrefil z druhé strany.

Vlci spálili i další příležitost, konkrétně Rúbena Nevese vychytal Alisson. A tak udeřili Reds. Mané po straně vysunul Fabinha, který odčinil svou hrubku a parádním přízemním centrem připravil gólovou pozici pro Salaha, který příležitostí nepohrdnul.

Ve čtvrtině utkání napřáhl levačkou zpoza vápna Milner, Patrício byl ovšem pozorný a jeho ránu pokryl. O chvíli později poslal Mané dobrým křižným balónem Salaha, tomu ale obránce Wolves na poslední chvíli vypíchl míč a zneškodnil velkou šanci.

Krátce před poločasem se málem povedlo srovnat Jonnymu, z nadějné pozice na hranici vápna ovšem trefil pouze připraveného Alissona. Po chvíli musel brazilský brankář opět zasahovat, a sice po další hrubce defenzivy Liverpoolu. Do kabin se i přes několik šancí Wolverhamptonu šlo za stavu 1:0.

Brzy po přestávce mohl egyptský střelec Salah přidat svou druhou trefu. Po signálu z rohového kopu se dostal ke střele na hranici velkého vápna, jenže bránu o kousek přestřelil. Po dalším centru na Salaha málem Wolves sami rozvlnili svou vlastní síť. Patrício vyboxoval jen do Bennetta, situaci se ale naštěstí pro Vlky podařilo zachránit.

Další pohledná kombinace, jejíž součástí byl opět Salah, se zrodila asi pětadvacet minut před koncem. Egypťan si narazil o Firmina, poté obešel dva obránce, posunul na Maného, ten na Lallanu, nicméně anglický záložník nedokázal tváří v tvář Patríciovi uspět. Ani ne o minutu později už však Reds udeřili. Salah jemným nákopem za obranu našel van Dijka, proti jehož střele byl domácí gólman bezmocný.

Dvě velké šance na korekci skóre měli ještě do konce utkání Wolves, jmenovitě Saiss. Nejprve k němu po skrumáži ve vápně propadl míč, jenže z úrovně penalty, stejně jako předtím několikrát jeho spoluhráči, trefil jen náruč Alissona. Trestuhodné bylo spálení šance v samém závěru. Robertson si nerozuměl s balónem, který se odrazil právě k Saissovi, jenže marocký záložník z malého vápna napálil jen boční síť.

Liverpool si tedy pod stromeček sedmou ligovou výhru v řadě a první místo, Wolves po třech vítězstvích prohráli a zcela jistě spadnou ze sedmé příčky.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Liverpool FC18153039:748
2.Manchester City18142250:1344
3.Tottenham Hotspur18140437:1842
4.Chelsea FC18114335:1537
5.Arsenal FC18114340:2437
6.Manchester United1885534:3029
7.Watford FC1883725:2527
8.AFC Bournemouth1882827:2826
9.Leicester City1874722:2125
10.Wolverhampton Wanderers1874719:2125
11.Everton FC1866626:2824
12.West Ham United1873825:2724
13.Brighton & Hove Albion1863920:2621
14.Crystal Palace18531017:2518
15.Newcastle United1845914:2217
16.Southampton FC1836919:3315
17.Cardiff City18421218:3814
18.Burnley FC18331216:3612
19.Huddersfield Town18241211:3110
20.Fulham FC18241216:4210

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1542)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Half season invincibles

Reagovat
Kixi Syhimour

Ještě Newcastle

Reagovat
smazaný uživatel

A jo

Reagovat
smazaný uživatel

EF polibek smrti, dobrý

Reagovat
TerriersSKCZ

Preview na dnešný zápas Huddersfield-Southampton: http://www.huddersfield.sk/club-news/huddersfield-southampton-preview/

Reagovat
Hai

Salah one season wonder

Reagovat
Ranoth

Reagovat
Coutinho10

dalsi 3 body ....Wolves ze zacatku byl neprijemny, ale po golu na 2:0 uz to bylo celkem vklidu a aspon ty Vanoce budou na 1. miste prijemnejsi

Reagovat
Kixi Syhimour

Slušně nervy, ale vítězství

Reagovat
Kixi Syhimour

*Slušné

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool paráda!! :-)

Reagovat
tomasinho

Top of the league na Vánoce, to je krása. Nepřestává m ten tým udivovat letos. Teď na Newcastle trošku zarotovat, klidně bych nechal na nějakých 55-60 minut odpočívat Salaha, dal tam Studge, Shaqiriho, ten zápas musíme dát i tak. A oddechnout si před Arsenalem a City.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
vladis271

Salah je hladný a vo forme, toho by som neriskoval. Firmino bude určite sedieť a možno aj Mané. Netreba to zas podceniť.

Reagovat
smazaný uživatel

Verím, že 50-60 min. Salahovi postačí.

Reagovat
smazaný uživatel

Veru, podcenie by sa mohlo vypomstiť.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Čo je, Duško?

Reagovat
ďuriLFC

Asi tak. Určite aj Robertson musí oddýchnuť, je toho naňho strašne veľa + ten jeho štýl ktorý je extrémne fyzicky náročný. Newcastke by mal zvládnuť aj Moreno.

Reagovat
redyyz

Reagovat
smazaný uživatel

Lenže toto je PL, nie Ligue1.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Plusy:

- Trpezlivý výkon, premenené šance a výhra. Takto hrajú veľké tímy, som zatiaľ veľmi rád za aktuálnu sezónu.

- Nula pre Alissona a pozornú obranu.

Mínusy:

- Žiadne veľké mínusy, maličkosti by sa našli, ale tie sú aktuálne zbytočné riešiť.

Reagovat
pobody's nerfect

zranění Keity je určitě minus

Reagovat
smazaný uživatel

Fu ha, to som prehliadol. Dpč, snáď nebude vážne.

Reagovat
smazaný uživatel

to si ako prehliadol?

Reagovat
smazaný uživatel

Niečo som robil.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Čo je, Ivan?

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Vánoční owník

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Rock

To jsou ty 3 minutky na freevideu

Reagovat
kvasha16

Reagovat
icemike

Reagovat
Bady86

Minus urcite minuty pro Lallanu. Ten nema co na travniku pohledavat. Jeho misto je v hale.

Reagovat
Kixi Syhimour

Z toho plyne +, že odpočíval Shaqiri

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhrali sme, Lallana nič významné nepokazil, nevadil mi... nebuďme takí zlí. Aj tak je xtý náhradník a pred ním je X lepších, kt. budú mať viac minút, ak budú zdraví.

Reagovat
smazaný uživatel

V hale Madrid?

Reagovat
smazaný uživatel

Plus ešte aj klika... v závere s Evertonom, napr.

Reagovat
David4

YNWA !!

Reagovat
stiflerovamama

Tak celkom pohodová výhra ale mohli sme dať viac gólov, znova sme tam zadrbali strašne finálnych prihŕavok, najmä Firmino s Maném. Virgil opat skvelý, dnes sa mi páčil aj Hendo. Z Lovrena strašne srší neistota. A s Keitom to snad nebude nic vazne

Reagovat
Smreky

Wou! čakal som dnes veľmi ťažký zápas a pred zápasom by som bol rad aj za bod, keďže Wolves hrajú veľmi dobre... Ale opäť chalani velmi potešili a zaslúžene sme vyhrali Radosť kukať na Andyho ako si tam každý jeden match lieta hore-dole po lajne, pokojný vzadu, nebezpečný dopredu... neskutočný obranca tak isto virgil a alisson (až na občasne fintičky nášho gólmana kedy sa mi zastavuje činnosť srdca )- istota, podržia Fabinho sa pekne rozohráva a vyzera to tak, že on je ta chýbajúca časť “skladačky”z minulých sezón, ktorá nám tak chýbala. Dnes sa mi páčil aj Hendo, odohral dobrý zápas. Mo ako vždy TOP! Mám pocit že Milner dokáže zaskočiť na akomkoľvek poste a nikdy nesklame. Pán hráčik! Už len verim že sa nám vyhnú zranenia a udržíme si v tomto náročnom období formu akú momentálne mame! YNWA!

Reagovat
Kixi Syhimour

Dneska mě potěšil hlavně Mané, Salah, ale i Henderson, Lovrena prodat

Reagovat
papanegra

Super výkon, tohodle zápasu jsem se bál.. Nakonec zvládnuto skoro na jedničku, až na ty zahozené šance...

Jen jsem nesvůj z Lovrena, jestli s ním půjdem proti Arsenalu a City, tak to dva dny předtím nebudu spát...

Reagovat
nani92

díky Liverpool

Reagovat
vladis271

VVd je najlepší stopér planéty a môžu sa španeláci aj posrať. Tá jeho nereálna prestupová čiastka nám teraz slúži k prospechu lebo je v podstate nepredajný. Na svete sú možno 3-4 kluby čo by si ho mohli teoreticky dovoliť. Z toho jeden je z PL, takže odpadáva. A pochybujem, že ktokoľvek zo zvyšných troch by mal guly dať zo svojho prestupového budgetu koľko? Aká je vlastne jeho cenovka? 120-130 mega?

Reagovat
Kopac

ked siel Coutinho za 140, VVD min 180...najlepsie je, ze sa o tom mozme bavit bez strachu ze by odisiel, lebo on LFC miluje

Reagovat
vladis271

na lásku to nehrám. Jeho cenovka ho robí nepredajným. Nikto nekúpi stopéra s cenovkou za ktorú by mohol mať špičkové útočné eso.

Reagovat
Swarley

Hlavně ukázal, že umí vyplakavat, když chce přestoupit...to se z těch neprodejných stávají velmi rychle prodejní...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten, kdo ma v týmu Pogbu, by měl mlčet a v koutě šoupat nohama. .

Reagovat
Swarley

To by nás vrátilo do dob prestupu Ria, kde se vedli poněkud jiné povídačky ze strany scouseru než to, že za takové prachy se stoper vyplatí...to by byly ty nožky už řádně osoupane...

Reagovat
smazaný uživatel

Tu dobu pamatuješ pouze ty, takže by to přišlo vniveč. Apropo by se mohlo jit do doby příchodu Torrese a mnoho mufanu by šoupalo velkou frekvencí.

Ono trucovat pro příchod do jiného týmu umí každý hráč, včetně těch vašich. Chybu hledej jinde.

Reagovat
Swarley

nepřišlo by to vniveč, zase to ukazuje jen to, jak nyní obhajujete to, co jste dřív tak kritizovali...což je od vás úplná klasika a Klopp k vám v tomhle naprosto sedí...

"Hlavně ukázal, že umí vyplakavat, když chce přestoupit...to se z těch neprodejných stávají velmi rychle prodejní" - tohle je fakt, ty hledáš chyby jinde u Pogby a podobně...já se bavil o VVD...

Reagovat
mikelinos

Tak obhajování něčeho co se dřív kritizovalo je tak nějak klasika u všech fanouškovských táborů, viz třeba Mourinho

Reagovat
Swarley

však jako arogantní mufan si to můžu dovolit oni měli být to světlo...

Reagovat
smazaný uživatel

Tvůj pseudonadhled snad nemůžeš brát vážně ani ty

Reagovat
Swarley

takových už jsem potkal...

Reagovat
Nihilister

Reagovat
smazaný uživatel

Naprosto sedí, ze jsi úplně mimo. Uzivej si Oleho a přestaň být tak žlučovitý.

Akorát k vám Ole teď moc nesedí, přece jen mate příliš mnoho hloupych a arogantnich hráčů, kteří to ani nemají podpořené výkony...nestydíš se někdy? Měl bys.

Reagovat
Swarley

to už má hodně daleko od VVD a jeho údajné neprodejnosti...to už si pořeš sám...

Reagovat
Tolstobik

Jo, to si pamatuju, nakup Ria tehdy zkurvil trh (bez ohledu na to, ze u nas pak stravil vic jak 10 let v zakladni sestave )....ale najednou je 70m za stopera v poradku, pokud to dela LFC.

Reagovat
Bandita_Harry

nezavid

Reagovat
smazaný uživatel

Torres taky miloval

Reagovat
Kopac

Torres usiel z potapajucej sa lode.

Reagovat
oli9

Ten jeho odchod jsem bral tezce, jak zdrhnul pred koncem prestupaku...a jeste tyden zpet tvrdil v rozhovorech jak miluje liverpool

Reagovat
oli9

Takovych co lfc milovalo tu uz bylo...

Reagovat
Sm0ker

třeba vrabejka

Reagovat
REPLIKATOR

Kde je mu konec?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
teenz

Reagovat
El-Pistolero-68

Pritlac, za 120-130 by ho neprodali.

Reagovat
vladis271

chcel som sa držať pri zemi.

Reagovat
Neutron

podla mna tak 495...

Reagovat
smazaný uživatel

Možná více, podle některých tady. Nejlepší stoper na světě, možná i v historii

Reagovat
Neutron

chcel som sa drzat pri zemi. Ja by som dokonca povedal, ze v nasej galaxii urcite...a to bez debaty!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PP

hmmm.. toto se Southamptonu tentokrát nepovedlo no. Je skvělý.

Reagovat
smazaný uživatel

čo sa im nepovedlo? predali za najvyššiu možnú cenu v daný moment

Reagovat
C-M@ster

Kdyby hrál dál jak teď, stejně by mu cena nenarostla.

Reagovat
PP

já měl na mysli, že pro nás fandy ostatních týmů to není dobrý. Southampton vám dal x-hráčů a většinou to dopadlo fiaskem, ale toto se jim prostě nepovedlo no..

Reagovat
nani92

nech si to momentálne užíva, Bailly bude pod Olem Beast

Reagovat
vladis271

Kym sa nezeani mozno

Reagovat
nani92

pod Olem sa hráči nezrania

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte pokračuj, chcem čítať väčšie sci-fi.

Reagovat
smazaný uživatel

Ole nebude střídat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92
Reagovat
smazaný uživatel

haha, to je magor ten kokot, zároveň ujebanec ako ty.

Reagovat
papanegra

Pořád si říkám, jak VvD a Alisson mohli takhle změnit LFC, že najednou maj nejlepší defenzivu na světě... Prostě oba TOP kvalita a náramně si sedli... prostě Jurgen ví koho chce a je ochoten na něj počkat.. Fabinho se rozehravá hodně dobře a Keita se snad také chytí, snad nebudde vážné jeho zranění.............

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl, to sou keci. Počkejte, jak se vám to vrátí, až v lize skoncite druzí a vypadnete z LM po chybách VVD a Alisona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hai

Je fakt skvelej

Reagovat
Hai

*

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SpecialOne

Jak jsem ty rekordy v počtu gólů a bodů neprecenoval, tak ten nejmenší počet inkasovanych(15 sezóna 0405) povazuju za nepřekonatelný. Liverpool ale má našlápnuto.

Reagovat
fenixLFC

yup a potom prideme na city, mane sa necha vylucit a dostaneme 5

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
smazaný uživatel

City jim doma dají čtyřku

Reagovat
pospec7

Reagovat
Ranoth

one season star uz je najlepsi strelec ligy

Reagovat
Gedofrey

Přesně to jsem chtěl teď napsat

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
smazaný uživatel

Klopp povedal, že LFC by mohol na titul potrebovať 105 bodov. Túto sezónu bude tím, kt. vyhrá ligu, asi najlepší ligový tím v histórii anglického futbalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Záloha je silná jako její největší slabina...Nicka Butt

Reagovat
smazaný uživatel

Mancs získali niekedy toľko bodov? V menej vyrovnanej PL .

Reagovat
Busby babes

v min vyrovnane PL?

Reagovat
smazaný uživatel

Áno, teraz je PL viac vyrovnaná ako minulé roky. Slabšie kluby sú bohaté a majú kvalitných hráčov.

Reagovat
smazaný uživatel

+ sa pridali ropáci City a Chelsea (tá už dávnejšie pochopiteľne).

Reagovat
Bandita_Harry

zbytocne stracanie casu s nimi,

Reagovat
Busby babes

jo no, a delaj cim dal tim min bodu. Tak je to vyrovnane.

Reagovat
masly008

ale ty nejlepší nejsou tak dobré jako kdysi.záloha keita,henderson,keita,wildajnum(nebo jak se píše) proti třeba viera,gilberto silva,petit? fakt ne.a to se nebavím o utd.

Reagovat
smazaný uživatel

vrať se do reality

Reagovat
Swarley

Ty piš někomu o sci-fi

Reagovat
eder

Vaše bída - naše radost! Vím, že to jednou skončit musí, ale tyhle vánoce si to fakt užíváme.

Reagovat
Swarley

No skončit to nemusí, záleží, jak teď budeme pokračovat...náhodou se zpátky na vrchol nedostaneš...ale Ole je alespoň pěkný vánoční dárek...

Reagovat
smazaný uživatel

To je teda darček

Reagovat
Swarley

v té letošní hrůze je to náhodou paráda

Reagovat
kiwwi

Only two teams in the last 10 years have been top of the Premier League at Christmas failed to win the title:

2008/09: Liverpool

2013/14: Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

Ja vidím ten istý tím.

Reagovat
Swarley

tobě se plete i Liverpool se City, to je pak těžký...

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Mimalu

já vidím dva týmy, jeden klub

Reagovat
smazaný uživatel

Ok

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Za celou historii pl se zatim stalo jenom 2x ze tym kterej byl na boxing day prvni nevyhral titul. A bohuzel asi vsichni vime kdo to byl...

Reagovat
eder

Každá série jednou skončí...

Reagovat
smazaný uživatel

Ak si odmyslíš svoje zranené ufňukané ego, skús porozmýšľať nad tým, koľko bodov ste najviac získali pri titule - 92. Minulý rok City 100. Ak City alebo LFC prekonajú 100, budú najlepší tím v histórii.

Aktuálne sú najlepší tím v histórii PL minulosezónne City.

Reagovat
nani92

najlepší tím v historii PL, ktoré nedokázalo v Europe nič, tak to je smutný obraz PL

Reagovat
smazaný uživatel

PL=LM?

Zpátky do školních lavic!!

Reagovat
nani92

najlepší tím HISTORIE PL musí aj niečo dokázať mimo PL, akože sorry

Reagovat
Kixi Syhimour

A to jakože proč? Bavíme se o PL, ne o LM

Reagovat
nani92

v poriadku, ale ziskať najviac bodov v PL neznamená automaticky najlepšie mužstvo historie PL

Reagovat
smazaný uživatel

a čo to znamená

Reagovat
nani92

že to je mužstvo, ktoré získalo historicky najviac bodov v jednej sezone PL

Reagovat
smazaný uživatel

= najlepšie ligové mužstvo v PL.

Reagovat
nani92

nie, taká rovnica neexistuje

Reagovat
SCELO

kamosko ty si inde....

Reagovat
nani92

ale ako bývalý Smerák a Kotlebovec mi je jasné, že svet vidíš len cez čísla, to na niektorých platí

Reagovat
smazaný uživatel

lool, čo to...

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Mastný Chobot

88/14 NS!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

A to jakože proč ne?

Reagovat
nani92

lebo nevedia prejsť ani cez Liverpool, tak ako možu byť historicky najlepšie muzstvo v lige? nikto nehovorí,že medzie tie naj naj musztva to City patrí, ale najlepšie urcite nie

Reagovat
Kixi Syhimour

Protože mají nejvíce bodů v historii té soutěže? Proč do toho tahat LM?

Reagovat
nani92

lebo body nie sú všetko, to je pointa celej dnešnej diskusie

Reagovat
Kixi Syhimour

A tak dle čeho to chceš určit?

Reagovat
nani92

na zákalde dominancie naprieč celým futbalovým spektrom v danom roku

Reagovat
Kixi Syhimour

Proč? Však mluvíme o PL, nevidím důvod do toho motat LM, EL, FA Cup, Carling Cup....

Reagovat
Swarley

...což jsou mimochodem trofeje, co se počítají...

Reagovat
Kixi Syhimour

A co já s tím, že to jsou trofeje, bavíme se o PL, netřeba do toho motat ostatní

Reagovat
Swarley

v pohodě

Reagovat
nani92

tak potom o čom sa tu cely čas bavíme? áno, Man City záskalo historicky najviac bodov v PL v jednom ročniku, to je nezpochybnitelny fakt a nikto im to neberie. Ale ak sa bavíme o najlepšom mužstve v PL, tak ano, treba do toho ťahať aj ine faktory, lebo najlepšie historicky najlepšie muzstvo v lige by malo vedeiť uspieť aj niekde inde ako len v lige, nemyslis?

Reagovat
Kixi Syhimour

Proč? Však chceme vědět nejlepší tým v PL, tak je úplně jedno, jak si vedli v Evropě, prostě v PL byli jinde, v Evropě se jim to nepodařilo. Byli lepší jak Chelsea 2004/2005, Arsenal 2003/2004, Manchester United 1998/1999, takže v Pl se na ně nikdo nehrabe, v Evropě byli naopak horší jak Chelsea 2004/2005, Arsenal 2003/2004, Manchester United 1998/1999. Ale bavíme se o Pl.

Reagovat
nani92

no nie, ked si položíš otazku..Aké najlepšie mužstvo hralo v PL? Prečo by to malo byť automaticky City? v LM vypadli s mužstvom z PL, v inom pohári tiež.a aj vdaka tomu mali čas a hlavne energiu na tie body. Najlepšie mužstvo by malo byť to, ktoré dokázalo v jeden rok dominovať v PL ale aj vo svete, to je pre mna znak historicky najlepšieho muzstva ktoré kedy hralo na anglickych travnikoch

Reagovat
Kixi Syhimour

Vidím, že tu se neshodneme, jde mi to, že to je jen v rámci PL, je jedno, že vypadli, ostatní někdy taky, ale stejnak nebyli tak dominantní, to je holt daň. Ale chápu tě, jen si neporozumíme.

Reagovat
Kixi Syhimour

To co ty popisuješ je nejlepší anglické mužstvo, to o City netvrdím.

Reagovat
nani92

tak potom už ide o slovičkarenie, lebo sa nebavíme o Swansea, ktoré hrá anglicku ligu, ale je to klub z Walesu

Reagovat
Kixi Syhimour

Právě, že není, oba to totiž považujeme za jiný termín

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Debata je o lige (anglickej).

Reagovat
nani92

nani9222.12.2018 15:35#

Reagovat
smazaný uživatel

protože pojem nejlepší mužstvo historie anglického fotbalu je rozhodně subjektivní ? Zvlášť když to vyhlásí fanoušek zainteresovaného mužstva... o co vám jde ?

Reagovat
fenixLFC

mozno preto nehovoria o najlepsom muzstvu historie anglicekho fubtalu ale o najlepsom ligovom muzstve

Reagovat
Swarley

zajímavý, že trofeje počítate jaksi pocitově...

Reagovat
Kixi Syhimour

Celou dobu mluvíme o PL, tak proč do toho hrnout LM, nejlepší tým historie PL, by měl asi být ten s nejvíce body, ne? Viz Felix nade mnou. Reakce na všechny 3

Reagovat
Swarley

však ok, tady jedeš tvrdě na body a pak je to nejlepší tým historie...

já jedu tvrdě na trofeje, vy jste vyhráli s Kloppem hovno, Mourinho vyhrál dvě...2:0, normální počty...

Reagovat
Kixi Syhimour

Odbočuješ od tématu. Tohle jsme už uzavřeli. Nejlepší tým PL by měl být ten, který získá nejvíce bodů, ne? To je snad logické.

Reagovat
Swarley

no právě neodbočuju, to spolu dost souvisí...proč tady ti to je jasné a u těch trofejí do toho motáš něco jiného?

Reagovat
Kixi Syhimour

Protože u trofejí jsme diskutovali práci manažera (resp. trenéra), kterou nelze porovnávat jen podle trofejí. Jsou 2 aspekty jak hodnotit nejlepší historické mužstvo PL, předvedená hra a počet bodů, přiznávám, že tam tu hru lze zařadit taky.

Reagovat
Swarley

jo taaaaaak

Reagovat
Kixi Syhimour

Dle mého to nelze srovnávat, ostatně podle čeho chceš určit historicky nejlepší tým PL? Těch askpektů je o mnoho méně, než na posouzení práce manažera

Reagovat
Swarley

však v pohodě, počítej, jak potřebuješ...

Reagovat
Kixi Syhimour

Já jsem chtěl jen slyšet tvůj názor, jak by se to mělo počítat?

Reagovat
Swarley

trofeje na prstech a zbytek už tu je napsanej, co se pořád ptáš...

Reagovat
Kixi Syhimour

Spíš podle čeho chceš porovnávat nejlepší tým historie PL , sorry, jestli si to už psal

Reagovat
vladis271

Reagovat
Bandita_Harry

tebe to asi moc nepali vsak ?

Reagovat
masly008

taková kravina,a ještě tomu i věříš jo?

Reagovat
Carrick

Za nejlepší týmy historie PL by logicky měly být považovány ty, které dokázaly v jednom ročníku vyhrát PL i LM. Bez ohledu na bodový zisk.

Reagovat
nani92

samozrejme že áno. Stačí sa pozrieť, že v tej LM vypadli s mužstvom z PL a ked vypadli už vo štvrtfinale a titul mali viacmenej vo vrecku, tak sa hnali za tými bodami, aj Pep to potvrdil v dokumente. Keby hrali tú LM až dokonca, tak by taký luxus hrať s plnou paľbou hráčov až do konca ligy nemali

Reagovat
masly008

nej tým PL j ten, počkej si, který celou sezonu neprohrál, což znamená že v té sezoně ani v jednom zápase nebyl nikdo lepší ne?

Reagovat
Vánoční owník

ne, hraje se na body a ne na to, kdo dokáže ušmudlat víc plichet

Reagovat
masly008

no,když tě někdo porazí a jednou remizuje tak je v přímém souboji prostě lepší ne?ale když neprohraješ celou sezonu, to znamená že jsi s někým max stejně.

Reagovat
fenixLFC

lenze furt mas lepsie prehrat a vyhrat nez dvakrat remizovat. inymi slovami, to ze celu sezonu neprehras je pekne, ale ked uhras viac bodov aj za cenu nejakej prehry tak je to este lepsie.

Reagovat
masly008

když tě někdo porazí tak je lepší,to že ty porazíš víc týmů na to nic nemění.ano jsi v kontextu nelepší tým,ale ve vzájemném zapase byl někdo lepší,ale když neprohraješ tak nebyl lepší vůbec nikdo.

Reagovat
fenixLFC

lenze ty mozes prehrat aj ked si lepsi, nemusis mat den stastie cokolvek. od toho je dlhodoba sutaz pretoze vsetci hraju so vsetkymi a kto ma najviac bodov tak vyhral.

zober si priklad- je lepsi tim ktory bude spokojny za remizu s tym ze predsa neprehral alebo ten ktory sa s remizou neuspokoji, bude riskovat aby vyhral a prehra? ako som spominal, jedna vyhra jedna prehra je lepsia ako dve remizy

Reagovat
masly008

ano,ale když neprohraješ nic,tak jsi stejně dobrý a nebo lepší než ostatní.když s někým lehneš tak se dá říct že je ,byl byť na jeden zápas lepší.ale věc názoru.tak nebo tak ani city ani pool není nejlepší tým historie PL.za mně.

Reagovat
fenixLFC

nehovoriac o tom, ze to je dlhodoba sutaz takze ked ziskas titul tak si proste furt lepsi ako ostatni. to ze ta niekto porazil neznamena ze je lepsi ale ze mu tvoj styl sedi a podobne. to je rovnake ako argumenty typu A porazil B ale B prehral s C takze C je lepsie ako A

Reagovat
smazaný uživatel

Čím skôr sa zmieria s realitou, tým skôr sa im zmenší frustrácia.

Reagovat
nani92

odkaz všetkým Liverpoolskym fanúšikom

Reagovat
Swarley

klasickej Liverpool, ještě jste ani tu PL skoro po třiceti letech nevyhráli a už tu budete lítat v oblacích jako nejlepší tým historie PL...pak vás ten osud vyliská a budete brečet, jak jsou všichni proti vám...fakt nepoučitelní...

Reagovat
smazaný uživatel

S chápaním textu a reality si mal vždy problém.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Swarley

tak možná to počítáš dohromady, Liverpool i City, nevím...ale je to sračka Olo, to jako sorry...

Reagovat
smazaný uživatel

A znovu ,

Reagovat
Swarley

hlavně pak zase nebrečte, až vám to někdo omlátí o hlavu

Reagovat
smazaný uživatel

Čo také?

Reagovat
Swarley

za poslední dny toho je tolik, to chce sepisovat...

Reagovat
smazaný uživatel

Popíš to.

Reagovat
Swarley

ach jo Olo, tak se na to podívej znova s chladnou hlavou...jako vážně...

Reagovat
smazaný uživatel

Hele dodělal si alespoň základku čobole?

Reagovat
smazaný uživatel

Kily / PJ, poprosím o zmazanie tohto národnostne orientovaného útoku.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty seš ale kus debila fakt

Reagovat
JohnKoul

Co s tim ma co delat vzdelani a misto narozeni? Jaky maji tyto veci vliv na fotbalovou diskuzi?

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Musím souhlasit

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi vážně už nemocný. Koukni na původní Oliveruv příspěvek a ted znova na to, co jsi napsal. Zatím oba týmy maji dohromady jednu prohru, spoustu bodu. Opravdu to zatím nevypadá, ze ten kdo.vyhraje může mit nejvíce bodů v historii?

Proč porad ohybas příspěvky, na které reagujes? Tohle dělají děti nebo lide, kteří jsou argumentacne v koncích. Co ma s tim společného klasický Liverpool? Kdo kromě Lovrena lítá v oblacích?

Nechápu, ze nedokážeš vest diskuzi...

Reagovat
Swarley

"Ak City alebo LFC prekonajú 100, budú najlepší tím v histórii."

stačí? nebuďte pořád ubrečení a netahejte do nějaké osobní roviny, to mi je fakt úplně jedno...

Reagovat
smazaný uživatel

Áno, najlepší ligový tím (vychádzal som POCHOPITEĽNE z pôvodného príspevku: Ol!ver22.12.2018 00:47#)...

Reagovat
Swarley

kurňa Olo, nejvíc bodů v historii a nejlepší ligový tým v historii, je k-rva rozdíl...o tom se tady bavím celou dobu...vy jste fakt oba úplně mimo...

Reagovat
smazaný uživatel

ty so Zajom ste podarená dvojka trotlov a trollov zároveň.

Reagovat
Swarley

paráda Olo

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

riadne pošahaný týpek, ten Tom .

Reagovat
Swarley

vy ani nevíte, co píšete...to je prostě síla..

Reagovat
blade115

Že si s ním ještě kazíš den...

Reagovat
Swarley

paráda, ještě že svou fantastickou sílu PL prezentuje i v LM

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
Sali5

No musím v nejbližší době projet diskuzi k přestupu VvD, šílené, co dokáže s obranou TOP týmu udělat jeden stoper

Reagovat
masly008

a jeden golman a jeden záložník?

Reagovat
eder

Včera mi bylo chvílema Traorého až líto... Ten Virgil je momentálně fakt neskutečnej.

Reagovat
TerriersSKCZ

Preview na dnešný zápas Huddersfield-Southampton: http://www.huddersfield.sk/club-news/huddersfield-southampton-preview/

Reagovat
Carrick

Nicméně Keita je srandovní, nevyniká vůbec v ničem.

Reagovat
R22

Reagovat
Swarley

takovej horší Fred

Reagovat
Carrick

To zas asi ne, ale jsou si v lecčems podobní, zatím kvalitu neukázali.

Reagovat
stiflerovamama

Reagovat
smazaný uživatel

Áno a Lukaku > Salah.

Reagovat
bbbauch

triggered scouser alert

Reagovat
Kixi Syhimour

nepochopil

Reagovat
Lacko_Boh

to čo je za reakcie Oliver? Prosím ťa...

Reagovat
smazaný uživatel

Ako, nehnevaj sa, ale porovnávať Keitu s Fredom, kt. nič neodohral?

Reagovat
Lacko_Boh

kde ho v tom komente porovnáva?

Reagovat
smazaný uživatel

vo vlákne, nebudem reagovať na každý komentár osobitne

Reagovat
Lacko_Boh

Carrick sa vo vlákne správa veľmi slušne a rozumne.."To zas asi ne, ale jsou si v lecčems podobní, zatím kvalitu neukázali."

Oliver, tvoje účinkovanie na ef ma pichá...

Reagovat
smazaný uživatel

Lenže kvalitu Keita ukázal, pichá? kua, no homo pls.

Reagovat
Lacko_Boh

no šak v nemecku hral super

Reagovat
Hokaido

Keita 885 minut

Fred 719 minut

Ach jo.

Reagovat
smazaný uživatel

pardon,

*Fred nič neukázal

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Keita je vybornej jeho pracovitost rychlost a tah na branku neboji se hrat tvrde ani zkusit projit pres dva tri hrace a to hraje v anglii pul roku je vybornej a bude jeste lepsi

Reagovat
kiwwi

A bude ešte lepší... No to by vyzeralo keby bol ešte horší

Reagovat
smazaný uživatel

Jako zatím zklamání (za ty peníze a reference), ale Klopp zatím většinou posily trefí (Kariuse vynech, předem říkám). Tak snad se rozjede, ma čas, když ted to zatím šlape i.bez něj

Reagovat
smazaný uživatel

Muzes se mu posmivat ale o kvalite zalozniku bych jako fanousek MU ted raci mlcel...u vas by hral zaklad s prstem v nose

Reagovat
Svatej

Ja jsem z nej hrozne zklamanej. Cekal jsem ze bude opravdovym delem, nebo aspon nevyrovnanym hracem, kterej v lepsich zapasech ovladne hriste. Zatim je děsivé průměrnej. Netahne tym dolu a ani to neni traged, ale ja cekal jinou palbu..

Reagovat
smazaný uživatel

Na začiatku sezóny bol kvalitný, potom prišiel útlm a zranenie. Po zranení mal jeden top zápas a jeden nadpriemerný, má zatiaľ nevyrovnané výkony, ale to je v pohode, je mladý a musí si zvyknúť. + často nehrá na svojom poste.

Reagovat
Svatej

Dost mu navic ublizujou i ty ocekavani, tam to sam vidim u sebe. Ja cekal, ze v nem dostanete vlastniho Dembeleho s Ramiresem v jednom, takze jsem se na nej tesil i navzdory tomu, ze ho mate vy, proto jsem tak nastvanej. Nic nenasvedcuje tomu, ze by to mel bejt flop, ale i tak je potreba, aby ty vykony uz podaval lepsi. Torreira i fabinho za min casu ukazali podle myho vic, i kdyz to nejsou uplne stejni hraci..

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda torreira s fabinhem sou jini a i dal ale vubec o neho nemam strach libi se me ze neni linej na krok a v situaci kdy by jini hrali pohodlne dozadu on veme balon a jde

Reagovat
smazaný uživatel

Súhlasím, okrem poslednej vety.

Na začiatku sezóny hral Keita výborne a Fabinho nehrával často. Treba pozerať na sezónu od začiatku. Napísať, že Fabinho ukázal viac, je v kontexte sezóny blbosť.

Reagovat
Svatej

Ok

Reagovat
Kixi Syhimour

Nesouhlasím, Keita je zatím horší jak Fabinho

Reagovat
Svatej

Yay ! ...

Reagovat
Kixi Syhimour

A taky si myslím, že ty očekávání byly přehnaný

Reagovat
Kixi Syhimour

Ostatně si měl asi i ty ta přehnaná očekávání

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad se rozjede, neni lehké nastoupit do rozjeteho vlaku a byt hned opora, kor když se zranis a nebo.hraješ mimo pozici. Talent ma, to už ukázal v BL i LM

Reagovat
Svatej

Rozhodne. Ty jeho vlastnosti, ktery ukazoval, v Liverpoolu najednou neprestanou existovat, spis je treba je proste vic nebo lip využívat. To my hodnoceni je fakt psany ciste na zaklade toho mala, co odehral ve srovnani s nejakym ocekavanim.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě teď si pamatuji, jak na jednom nejmenovaném webu fotbaloví odborníci z jednoho týmu PL říkali, jak je Virgil průměr a nechápou, proč Liverpool vyhodil takové peníze. Tenkrát jsem se jim smál, jelikož Virgil byl velice nadprůměrným hráčem a v Liverpoolu to jasně ukazuje. Jsem rád, že tomu tak je :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Stačí si přečíst komentáře tady když přicházel

Reagovat
Swarley

tolik najednou chápavých reakcí na náš nákup Ria jsem dlouho neviděl...

Reagovat
smazaný uživatel

Pletes si jména, to se věkem stává. Bavíme se o Virgilovi.

Reagovat
Swarley

no pořád na tom nejsem tak špatně jako ty s Olem, vy nějak rychle některé věci zapomínáte...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
Le Gunner

Ty liverpoolské pohádky jsou strašně roztomilé. Ale jo, proč ne, když jsou ty Vánoce.

Reagovat
Swarley

druhý nejlepší tým historie, ale vyhrál hovno...to se tak někdy stane...

Reagovat
LokoLFC

já ti zaplatím snad holku, evidentně jsi dost frustrovanej

Reagovat
Swarley

klidně můžeš, ale u toho se budu bavit čtením tady těch vašich úletů

Reagovat
Kixi Syhimour

Jakejch?

Reagovat
Svatej

Swarley je prokazatelne zenska, takze porid i kameru, ja se na to rad mrknu

Reagovat
Swarley

kanále, to bych byl stará bába

Reagovat
LokoLFC

to sedí

Reagovat
Swarley

jako víš co, tahle osobní rovina je už úplně to poslední, co by tady na EF mělo někoho přece urazit...to jsou už úplně zbytečné řádky...

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
oli9

Už se u vás dofetovalo ?

Reagovat
Malresi

No co chlapci. United? Stale radsej kokotka Moureka ako Kloppa? Ved jasne, naco pekny futbal. Keby ste hrali hokej, tak pod Mourkom zabudnu drzat hokejky.

Reagovat
Busby babes

jo. Mourinho vyhral dve trofeje. Klopp zatim nic.

https://www.youtube.com/watch?v=b5-iJUuPWis

Reagovat
Malresi

To smekam. V sutazi medzi klubami s rozpoctami v cirka desiatkach milionov vyhral Mourek s kadrom, resp. klubom ktoreho net spend bol vacsi ako rozpocty danych klubov. Je to frajer.

Reagovat
smazaný uživatel

A co teda vyhrál LFC? On i Klopp v počtu trofejí je oproti JM chudý příbuzný. Letos tipuji LFC také bez trofeje

Reagovat
Malresi

Tipuj co chces. Aj tak si v minuse

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem Ale tohle je tutovka

Reagovat
Malresi

Na tutovky neverim. Jedina tutovka bola, ze United bez SAFa pojde do sraciek. Tak aj je. Proste karma je zdarma.

Reagovat
Le Gunner

Argumenty si prostě vždycky najdete, jeden nebo druhý. Ale to, že Mourinho vyhrál dvě trofeje a Klopp zatím jen sympaticky pomrkává za brýlemi, neodpářeš.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Malresi

A kde to popieram? Ja popieram vahu tych trofeji, nie trofeje samotne. To je to, o com je rec. Mourek vyhral dve trofeje a dalej? Nic. Klub v pici a na smiech aj mufanom samotnym. To akoze je fakt lepsie ako Klopp ktory z priemeru spravil obavany klub v Europe, ktoreho nik nechce? Bte hadaj, kto je jediny trener kto ma s Guardiolom pozitivnu bilanciu. Starej zvejkacka ani Mourek to nie je.

Reagovat
Le Gunner

Jak říkám, argumenty si najdou obě strany.

Reagovat
Kixi Syhimour

Takže radši trofeje a sra*ky, než bez sra*ek a možnost zisku trofejí?

Reagovat
smazaný uživatel

subjektivní... každý si najde svoji pojebanou pravdu... ale musím uznat, že tady ty žabomyší války těch, kteří s těmito městy nemají žádnou spojitost je boží, zasměju se

Reagovat
Kixi Syhimour

Takže tobě EL a FA Cup stojí za tohle?

Reagovat
smazaný uživatel

mě už v klubu nestojí za nic už od odchodu SAFa a dřívějšímu nástupu židů, jsi na špatná adrese hombre

Reagovat
Kixi Syhimour

Sorry

Reagovat
Busby babes

ano, radsi trofeje nez bez trofeji.

Reagovat
pingla

Reagovat
Kixi Syhimour

Zoufalost ty vaše argumenty, fakt neuvěřitelný, jak psal ten Fanda Totáče, nic si nevyhrál, jsi špatnej. Najděte si něco jiného

Reagovat
Swarley

Reagovat
Kixi Syhimour

Argument?

Reagovat
Swarley

argument jako na co?

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak ses mi vysmál, tak mi napiš důvod, ne?

Reagovat
Swarley
Reagovat
Kixi Syhimour

Jestli vám ty 2 trofeje stojí za ty sra*ky ve kterých momentálně jste, tak prosím. Klopp nás z nich vytáhl, udělal z nás znovu Klub, stejně jako Poche z Totáče, ale to pro vás není věrná mince evidentně, jste fakt zaslepení

Reagovat
Swarley

však v tom je ta pointa, i ty naše sračky na vás pořád stačí...

Reagovat
Kixi Syhimour

To ale není odpověd na můj dotaz, takže? A ne nestačí.

Reagovat
Swarley

jo, stačí...bez trofeje není žádný úspěch...dobrej fotbálek si zahraju i za barákem, na to nemusím kupovat stopera za 60 mega...

Reagovat
13

Pro poměřování pindíků na EF jsou jistě lepší vaše dvě trofeje. To je tak vše.

Reagovat
Kixi Syhimour

není trofej, není úspěch to je absurdní. Sic žádná trofej není, ale ta možnost výhry nějaké tu je. Klopp s náma udělal obrovskej progress stejně jako Poche. Mourinho vám vyhrál 2 vcelku ne moc vážené trofeje a dostal vás do hajzlu, my jsme už skoro z toho hajzlu vyhrabali. Jestli vám to za to stojí, že jste se na ten fotbal ani nemohli dívat, jak vám Mourinho ničí kabinu, nebo jen fakt, že vás trénuje (zdravím mrazika), tak prosim, lae nám tenhle postoj nevnucujte.

Btw. I SAF musel koupit stopera za dardu aby se mu dařilo, jak tady pořád dokola zmiňuješ, takže i SAF to potřeboval

Reagovat
Swarley

však ale SAF s ním vyhrával, nekupoval ho na pěknej ťukes v zimě do haly...

Reagovat
Kixi Syhimour

Klopp ho má rok, vede s ním ligu a byl s ním ve finále LM, za ten čas je to rychlej upgrade, uvidíme v budoucnu. My jsme ho taky nekupovali na žádnej ťukes do haly

Reagovat
Swarley

a proto musíte něco vyhrát, pak to bude mít váhu...

Reagovat
Kixi Syhimour

A já trvdím opak?

Reagovat
Swarley

my něco vyhráli, vy nic...to je celý, ty chce pořád něco vysvětlovat...

Reagovat
Kixi Syhimour

Vy tvrdíte, že toho Mourinho udělal v MUN víc jak Klopp v LFC, což je hovadina

Reagovat
Swarley

já píšu, že to byla bída, ale na vás to stačilo...nic víc...

Reagovat
Kixi Syhimour

S čímž já nesouhlasím, protože to vypadá, že počítáš jenom trofeje, což je nesmysl

Reagovat
Swarley

jako počítejte si co chcete, to je mi fakt jedno...chtěl jsi odpověď, já ti ji dal...

Reagovat
Sm0ker

Tak to si nalhávej dál doma do polštáře

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ses borec donutils kixiho psat pozitivne o LFC

Reagovat
Kixi Syhimour

někdy tak píšu, už několikrát jsem to udělal

Reagovat
Svatej

Reagovat
Swarley

alespoň na konci sezóny nezůstane ani jediný scouser co by mohl říct "já to říkal"...

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak to pozor, to není pravda, od začátku tvrdím, že na titul nemáme a že nebude, pouze jsem napsal, že z nás udělal znovu Klub, což i já připouštím.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Bavíš

Reagovat
Busby babes

tak ja nevim, neni to krasobrusleni aby se hodnotil styl, tak hodnotim dle vysledku. Az to Klopp letos vyhraje, tak bude uspesnejsi.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak

Reagovat
Maresma

Tak to asi Pochettina nechcete, co? Stejnej loser jak Klopp

Reagovat
Svatej

Hmm me privadi k otazce, na kterou by me zajimala tboje odpoved. Bral by jsi radsi Kloppuv peknej fotbal, nebo ten vas "treble" s Mourinhem s tim fotbalem?

Reagovat
Malresi

Zbytocna otazka. Pre gloryhunterov nejde o futbal. Trofeje and nosink else matters

Reagovat
Swarley

to je asi jak pod SAFem a souboje s Arsenalem...ti pořád mluvili o tom, že hrají nejlepší fotbal v lize a ano, xkrát to taky byla pravda...ale rozhodují výhry a trofeje, ne nejhezčí fotbal v lize...

Reagovat
LokoLFC

ten okamžik, kdy jsou fanoušci United tam, kde byli ti liverpoolští před x lety, neustálé opakování minulých úspěchů... ale já tě chápu, fandit týmu, kterej je úplně v hajzlu, vidět Liverpool a Man City na špici tabulky, náběh na další rekordy PL... no a ty tvý United jsou středem posměchu... to jsou Vánoce na hovno co? snad dostaneš aspoň nějakej dárek pod stromeček

Reagovat
Swarley

ale my něco za tu tragickou dobu vyhráli, vy pořád nic...to není o historii, vy máte pořád stejný prd...

Reagovat
smazaný uživatel

a není nic lepšího, než psát o vánočních svátcích arogantní příspěvky o tom, jak je tvůj klub nejlepší, zatímco ostatní jsou v piči... a prý že scouseři jsou tady na EF jiní, další místní mýtus zbořen

Reagovat
Kixi Syhimour

Jen reakce na vaśe neustálé posměšky

Reagovat
Swarley

a už je to zase chyba ostatních...

Reagovat
Kixi Syhimour

Zrovna dneska to teda si začal Malresi, ale pořád dokola zmiňujete, že Mourinho něco vyhrál a Klopp ne, tak se nedivte, nebo že byste nechtěli Kloppa, k čemuž nevidím důvod

Reagovat
Swarley

on to Olo hlavně zaklincoval...

Reagovat
Kixi Syhimour

Ole a NWD to začalo

Reagovat
Swarley

tak jsem to začal já, já se přiznám a unesu to...

Reagovat
Kixi Syhimour

No, tak vidíš a jakou naší reakcí si čekal?

Reagovat
Swarley

žádnou a ani na tohle, chtěl jsem tím naznačit, že mi to je úplně jedno kde to začalo...

Reagovat
Kixi Syhimour

No, já jsem chtêl vést smysluplnou diskusi, což se vcelku povedlo a došel jsem k závěru, že mi přijdou tvé oodněty absurdní

Reagovat
Swarley

perfektní, tím bych to uzavřel...

Reagovat
Kixi Syhimour

Nikoliv. Uzavřeme to tím, že máme každý jiný názor, co ty na to?

Reagovat
Swarley

to zase ne, ukončil bych to tím, že tuhle sezonu ten titul poserete...na to máme stejný názor a vždy se má končit pozitivně, co ty na to?

Reagovat
Kixi Syhimour

jenom napíšu, že si myslím, že titul nezískáme, ale chtěl bych abychom ho vyhráli (narozdíl od tebe)

Reagovat
Kixi Syhimour

Resp. Váš důkaz pro vášeň tvrzení mi přijde absurdní, takže to chtělo lépe podložit

Reagovat
Swarley

tam právě absolutně není co řešit, počítají se trofeje...

Reagovat
Kixi Syhimour

S čímž já ale nesouhlasím , trofeje nejsou vše.

Reagovat
Swarley

a však já ti to neberu, klidně buďte nejlepší tým v historii bez trofejí....

Reagovat
Kixi Syhimour

Jakej nejlepší tým historie, to tvrdí jako kdo?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ano ano, přečti si něco o svém klubu a jeho kultuře tvl

Reagovat
Kixi Syhimour

nechápu

Reagovat
Neutron

ako sam musis uznat, ze fakt len zufalemu cloveku by dokazala taka blbost pokazit Vianoce, kde ide o nieco uplne ineho

Reagovat
Kixi Syhimour

A zrovna, že něco o aroganci píše něco fanda MUN.....

Reagovat
smazaný uživatel

to je super, že to zmiňuješ Já zase ničím mýtus o utlačovaných scouserech, i když je to na první pohled jasná lež Scouser je úplně stejný jako mufan, ať si ti to jako češkovy líbí nebo ne... pak se člověk nestačí divit, jakou pohádku tu rozjíždí místní komunita

Reagovat
Kixi Syhimour

Já jsem nikdy netvrdil, že jsou Scousers utlačování, čí něco takého, to pláčeš na špatném hrobě

Reagovat
LokoLFC

vždyť ten Swarley je úplně nemocnej...

Reagovat
blade115

Reagovat
Neutron

tych rokov zase nie je nejak x

Reagovat
Svatej

Tam to precejenom vidim trochu jiny ve vaze tech trofeji. Vyhrat Jose ligu nebo LM, tak se takhle hloupe neptam, ta se vylozene odporným způsobem da vyhrát fakt obtizne.

Tim, ze jedina tak nějak hodnotna trofej byla EL, to ale dava docela peknej podnet k diskuzi, kdo je na tom z ty triletky lip.

Reagovat
smazaný uživatel

raději Champ se srdcaři v kádru a britským vedením... ó počkat, to by většina gloryhunteru ze všech koutů republiky (LFC, CFC atd...) stejně nedali

Reagovat
Busby babes

premyslim, co jsem si uzil vic... finale ve Stockholmu nebo lonske finale LM... Takze odpoved je jasna, vybral bych si radsi to vyhrane finale nez to prohrane finale.

Reagovat
Grahf

každý normálny mufan by bral kloppa všetkými desiatimi, zbytok sú farizeji

Reagovat
Malresi

I know, but still... provokovat treba

Reagovat
smazaný uživatel

a dělat ze sebe kreténa, ideální Malresi

Reagovat
Malresi

Jasne. Ved vy ma aj tak mate radi. Ako Mourka. Presne ten meciarovsky typ zmyslania.

Reagovat
smazaný uživatel

já si volím nazi strany, ale byl si blízko Navíc Josému přeju smrt už od začátku, takže zase vedle

Reagovat
Malresi

Tak volis nazi strany, ale kretena zo seba robim ja. zasa odtial potial, nazi strany a celkovo nazi stuff su sracky a populizmus (v lepsom pripade len ten)

Reagovat
smazaný uživatel

záleží z jakého konce to bereš... celkově je to k zamyšlení, zvlášť když ti rodina trpí za komunistické tyranie, to se pak hnedka obrátíš k druhému extrému

Reagovat
smazaný uživatel

No to se mas cim chlubit teda... Fanousci Utd na eurofotbale maj snad patent na demenci.

Reagovat
smazaný uživatel

uvědomuješ si, že moje politická příslušnost vůbec nesouvisí s United a Anglii všeobecně, že jo ? Podívé se na moje české kluby, pak ti to dojde

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pingla

nikdy

Reagovat
Busby babes

proc jako? to jsou taky kecy...

Reagovat
Hokaido

Po 17 kolech jsou tady závěry o tom, jak letošní mistr bude nejlepší tým v historii PL. VVD měl být proti Neapoli vyloučený, proti City udělal debilní penaltu, ale je to to bezchybnej stroj s cenovkou 180 M. Ale on vlastně miluje Liverpool (asi stejně jako miloval Soton nebo jako Liverpool milovali Suaréz, Torres a Couts)

Fanoušci Liverpoolu jsou fakt strašně otravní na to, že ještě nic nevyhráli a s velkou pravděpodobností ani letos nevyhrají.

Reagovat
Kixi Syhimour

Wow, udělal 2 chyby, to zcela převažuje nad jeho zatím dominantními výkony .

Nevím co je na tvrzení, že letošní vítěz bude asi historický nejlepší nepravdivé , na titul bude asi potřeba přes sto bodů

Reagovat
masly008

pokud ten tým 1 prohraje tak nebude nejlepší,protože před ním byl tým co neprohrál.

Reagovat
Sm0ker

Cítím závist dej si cukroví

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
erwin

Reagovat
Maresma

Reagovat
Vánoční owník

Reagovat
smazaný uživatel

©

Reagovat
Hokaido

Oblíbený kluby jsou top.

Reagovat
Counter

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

takže to nevidí jenom "arogantní mufani"... čím to asi bude

Reagovat
Kixi Syhimour

Stejně jako druhou stranu nevidí jenom fanoušci LFC.....

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak, alibi jsou důležitý

Reagovat
Kixi Syhimour

Spíš je vidět, že si každej najde svou stranu

Reagovat
smazaný uživatel

bingo, takže všechna tahle konverzace je stejně k hovnu

Reagovat
Kixi Syhimour

Však je to jen výměna názorů

Reagovat
Spasitel

Reagovat
vladis271

a s velkou pravděpodobností ani letos nevyhrají.

Reagovat
technecium

Stejně si to zas na poslední chvíli poserete, jako vždycky. Už nemáte Šmicra, aby vás zachraňoval

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Kixi Syhimour

https://www.eurofotbal.cz/clanky/laliga-preview-17-kola-419179/?nocount=1#forum

Dokonce i Španělé tam mají VvD. Chyby dělá, bezchybnej není, ale zatím jsou ty výkonu fakt kvalitní

Reagovat
bbbauch

A pritom tady treba Olo pred spoustou zapasu dost alibisticky klickoval, jak by ztrata nebyla prekvapeni

Reagovat
cokoliv

A to je ten problém. Někdo řekne že LFC jde na titul - hlava v oblacích, namyslenost. Druhý řekne že nejdem na titul - alibista. Tak je to u všech klubů a tady tyhle války a ukazovani na druhé sou prostě mimo.

Reagovat
bbbauch

Ja ale mluvim o pripadu, kdy ten “nekdo” je jedna a ta sama osoba

Reagovat
smazaný uživatel

Pred zápas s WW som napísal: "remíza by nebola veľkým prekvapením. " Pretože Wolves majú silný tím.

Po zápase som reagoval na slová Kloppa, kt. hovoril o 105 bodoch v pozápasovom rozhovore na SKY, a že tím (nepísal som KONKRÉTNE o LFC), kt. získa titul, bude ASI (poznáš význam tohto slova?) najlepší LIGOVÝ tím v histórii.

Hlupáčikovia si to samozrejme otočia podľa svojho, neprekvapuje ma to.

Reagovat
oli9

já mít v klubech spartu tak radši držím hubu

Reagovat
vladis271

Ako vážne? Napísať v čase ked sme v troch súťažiach, jednu z nich priebežne vedieme (pričom víťaz pravdepodobne vzíde z jedného len z dvoch klubov) že s veľkou pravdepodobnosťou ten rok nič nevyhráme je nič iné len s veľkou pravdepodobnosťou veľká pičovina. O najlepšom alebo najsilnejšom tíme v ére PL sa hopvorilo v súvislosti so City aj minulý rok a nikomu až na pár ufňukaných a dotknutých mufanov to nevadilo, a samozrejme sa to spomína aj teraz kedže sa zdá, že majster bude potrebovať ešte viac bodov ako minulý rok, deal with that you bunch of pussies.

Yeah VVD urobil chyby, guess what, tie narobili v najlepších svojich sezónach aj Ferdinand, Terry, Pique a kopa iných. Žiadny CB neprejde sezóny bez chyby. Prekvapený? :( som ti asi zničil tvoj sen, že? btw... v anglických médiách sa začína hovoriť, že VVD by mohol byť prvý obranca od roku 1989, ktorý vyhrá POTYl.

Ja sám som hovoril o cenovke 120-130 mega, čo sa mi zdá celkom fér. Ked ste tu vy ušťávali z Costu a Cahilla, nikto vám to nebral, tak to skús preglgnúť.

Reagovat
Kixi Syhimour

Terry vyhrál v roce 2006 POTY

Reagovat
vladis271

hm, potom berem späť, ale pointa ostáva.

Reagovat
Malresi

Reagovat
bbbauch

Ty anglicky fraze

Reagovat
Pride

Reagovat
xjert02

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
ElectrickMann

Jak dvanáctiletý pičusek

Reagovat
netopier

Reagovat
adoxx

Reagovat
smazaný uživatel

Hrůza

Reagovat
oddy

Reagovat
Nihilister

Reagovat
blade115

Reagovat
king23

Je to hnup

Reagovat
masly008

až je mi za něj rapně na těhle stránkách

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
mistr129

Reagovat
kvasha16

Reagovat
TopinB

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Swarley

klasicky v klidu napsaný komentárik...

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Lacko_Boh

Salah>Lukaku

Reagovat
Infi

Reagovat
netopier

Reagovat
TopinB

Reagovat
Lacko_Boh

Yeah VVD urobil chyby, guess what r/copypasta

Reagovat
nani92

práve som sa vrátil zo spovede, tak ti na to napíšem len jednu vec..Stastné a Veselé Vianoce Vladko

Reagovat
smazaný uživatel

ty kokotko

Reagovat
Swarley

důfám, že poprosíš Kilyho o ban...

Reagovat
smazaný uživatel

Vymazať to kľudne môže. To by mal Ban každý druhý užívateľ potom.

Reagovat
Swarley

tak nejen rozdílné počítání, ale i přístupy...

Reagovat
nani92

Stastné a Veselé Vianoce aj Tebe Oliverko

Reagovat
smazaný uživatel

Aj Tebe, Martin. Ale nie Manchesteru United.

Reagovat
nani92

v pohode, nám stačí uspenu Velku Noc, vtedy sa dávaju tituly a trofeje

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
vladis271

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
xjert02

Reagovat
blade115

Reagovat
tomasinho

Masopust pls

Reagovat
king23

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
eder

Pro dnešní vítězství The Bluebirds!

Reagovat
smazaný uživatel

panebože to čo tu je :D

Reagovat
Kixi Syhimour

Jen jsem byl pro jednou trochu pozitivní.....

Reagovat
Vánoční owník

Reagovat
Hachim Mastour

Po prejdení na hru s troma obrancami to bol zrazu veľký boj o 3 body. Nech už to s Xhakom nikdy neskúša.

Reagovat
smazaný uživatel

No Chelsea must win zápas :-) Arsenal vyhrál, takže je pro nás důležité udržet 3 bodový odstup. A snad při Palace budou stát všichni svatí a uhrají alespoň remízku :-)

Reagovat
Le Gunner

Dnes to bolelo. Tým má potenciál, potřebuje však několik finálních úprav, aby se stal komplexním mužstvem, co dokáže (poklidně) urvat jakýkoliv typ utkání. Snad Emery vidí ten deficit ve středu pole a nutnost na stoperu.

Ne ale fakt, scouseři, uklidněte se... Po letech bídy hrajete opravdu super fotbal, ale chováte se jako absolutní svrchovanost. Pochvalte si výkon, těšte se z možností vyhrát trofej, oslavujte VvD, ale nekrmte nás těmi pohádkami, na které když někdo něco málo poví, tak jste podráždění.

Je to škoda, Liverpool je sympatický klub a přál bych mu úspěch, ale chování mnohých fanoušků mi to znechucuje. Jo a nezapomeňte říct, jak Arsenal přešlapuje několik let na místě, nedosáhne na trofej a ambiciózně prohlašuje cíle jako Liverpool a tak dáááál.

Reagovat
Malresi

Snad sa v blizkej buducnosti pripojite k nám a City. Ak by som si mal vybrat z tych lepsich timov jeden, pri ktorom by mi nevadilo(za istych okolnosti) ze ten titul ziska je prave Arsenal.

Reagovat
Le Gunner

Stejně tak to mám i s Liverpoolem, ale... Ale.

Reagovat
Malresi

Chapem.

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Je super mať v obľúbenom tíme top top hroťáka.

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
Vánoční owník

a to je?

Reagovat
Le Gunner

Kane

Reagovat
Golasso

Jeden z těch, kteří nepotřebují dát třetinu gólů z penalt

Reagovat
Golasso

Dokonce dva

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

a este po 5 rokoch s giroudom :))

Reagovat
Golasso

Teď jsme na tom určitě líp, ale Giroud je stejně frajer, furt ho mám rád a vždycky mít budu

Reagovat
TaylorAFC

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Counter

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
Trand

Reagovat
Vánoční owník

a kdyby vypadal jako Gabriel Paulista, tak to nenapíšeš, co?

Reagovat
Golasso

Gabriel měl krásnou duši

Reagovat
smazaný uživatel

wtf

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Čenda

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Crystaaaal

Reagovat
Hokaido
Reagovat
Busby babes

Co ten Pepek blbne? To fakt chce aby to vyhrali Scouseri?

Reagovat
diastan

Pokud vyhraje LM, je to odpustitelné

Reagovat
Tolstobik

Radeji LFC, nez pak nekoncici spanelska masturbace po Pepkove obhajobe...

Reagovat
Busby babes

a ze se Scouserama to bude lepsi, kdyz uz v pulce sezony vyhlasujou nejlepsi tym historie PL.

Reagovat
Tolstobik

Aspon to bude porad v rodine Premier League

Reagovat
diastan

Divné to choutky

Reagovat
Tolstobik

LFC jsou porad tradicni klub, nenadopovanej ropnyma prachama

Reagovat
diastan

narazel jsem ironicky na neco jineho ty tradico, ale klasicke Účko

Reagovat
Busby babes

vubec. Pr fanoska United je vyhra Liverpoolu to nejhorsi mozne.

Reagovat
Swarley

No nevím, Liverpoolu to nepřeju, ale City je úplně na blití

Reagovat
smazaný uživatel

Takže nám viac. ♥ Vitaj Tomi, vždy som ťa rešpektoval.

Reagovat
diastan

Reagovat
Swarley

Já to psal celou dobu Olino

Nepřeju vám to, ale City a Chelsea jsou tam uměle...

Reagovat
smazaný uživatel

No, niekto ten titul musí brať.

Reagovat
Swarley

A taky není důvod to někomu za každou cenu přát...spíš je to o tom, komu to nepřát víc

Reagovat
smazaný uživatel

...nepriať viac jednému=priať druhéme o trochu viac...

Reagovat
Swarley

No to právě ne

Reagovat
smazaný uživatel

Nemôžeš byť furt taký negativistický.

Reagovat
Swarley

Som zlatý

Reagovat
smazaný uživatel

Len niekedy.

Reagovat
Mastný Chobot

Anton Hrnko ty kkt

Reagovat
smazaný uživatel

??

Reagovat
Svatej

Reagovat
Busby babes

City je jen noisy neighbour.

Reagovat
Tolstobik

Me to asi neprijde tak hrozny...

Reagovat
Swarley

Zase u City sere pes, kolik mají titulu, jsou daleko...

Reagovat
smazaný uživatel

Nejak rýchlo meníš názory.

Reagovat
Swarley

Tak je to těžký rozhodování...zase u vás jeden titul za 30 let, to nestojí ani za ironický potlesk...

Reagovat
smazaný uživatel

Robíš pokroky, som na teba hrdý.

Reagovat
Swarley

To vy taky, konečně možná oslavy, které budou v televizi barevně

Reagovat
smazaný uživatel

Len sme prirodzene skeptickí, keďže LFC je špecialista na zlyhania v rozhodujúcich chvíľach ...

Reagovat
Tolstobik

Ja vim, ale ja proste nerad ropu v PL

Reagovat
Swarley

Však jo no, to mám stejné a asi to prostě převažuje...

Reagovat
Tolstobik

Navic, az (pokud) se jednou vzpamatujeme my, tak se radsi budu divat na nas souboj o titul s LFC.

Reagovat
Swarley

To rozhodně, to by mělo super náboj...ale tak hlavně se my musíme vyhrabat a pak už je celkem jedno, kdo to odsere...

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
Sm0ker

Dobře vytržený z kontextu

Reagovat
Maresma

někdo o LFC tady mluví jako o nejlepším týmu historie PL?

Reagovat
smazaný uživatel

Swarleyho skola v prekrucovani psaneho textu?

Reagovat
Eichel

Reagovat
smazaný uživatel

Dnešné prípadné zaváhanie City nič nemení na tom, že City sú stále favorit.

Reagovat
Malresi

Ano, ale len do zapasu s nami. Ak nas nahodou nevylupi Arsenal

Reagovat
vladis271

Reagovat
pantondavo

City neskutečně bezzubej výkon, když musí dohánět, obrana CP

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea naprostý otřes. Mentalita po obdrženém gólu je na přes držku. Ani se nedivím Edenovi, že chce odejít

Reagovat
Mönchengladbach

Liverpool jistým půlmistrem s jednokolovým náskokem.

Reagovat
EL Gringo

Chelsea a City

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

liverpooool

Reagovat
nani92

Gratulujem Liverpoolu k titulu

Reagovat
lajka30

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

Reagovat
REPLIKATOR

BAN

Reagovat
ďuriLFC

Po toľkých rokoch trápenia konečne poriadny trolling ty picka

Reagovat
nani92

Šťastné a Veselé Vianoce aj tebe Ďuri

Reagovat
ďuriLFC

Pokojne aj tebe Zajino

Reagovat
nani92

The last time Crystal Palace beat Man City away from home was in 1990... Liverpool won the league that year!

Reagovat
Swarley

To byl tehdy zápas, sněžilo a guláš stal pět korun

Reagovat
nani92

vtedy sa hralo ešte o trofeje, dnes to tých mladých vôbec nezaujíma

Reagovat
Swarley

Nikdo nechce převzít zodpovědnost, pořád jen cestování, zábava a pěkný futbal

Reagovat
Mastný Chobot

lolec, a tiež sa to hralo 22. decembra

Reagovat
Han střelil první

jako fakt? Nechce se mi to hledat, ale taková příjemná shoda okolností mi dělá dobře na čuráka.

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
I am Mancunian

zaslúžene, najlepšie mužstvo histórie PL

Reagovat
smazaný uživatel

ne asi devatenáctka je jistá... na dvacítku si pak počkají dalších třicet let, to už tady já a Swarlos nebudeme

Reagovat
smazaný uživatel

Ty ocas!

Reagovat
nani92

Reagovat
Busby babes

stejne bude sranda pokud nejlepsi tym v historii fotbalu nedokaze obhajit titul..

Reagovat
Swarley

A ten co je sesadí ani trofeje nepočítá, nedůležitá statistika...

Reagovat
Busby babes

a s tim co utratil... to se tady na nej mistni kritici sesypou.

Reagovat
Salfovic

A v LM zase nedojde ani do semifinále

Reagovat
Kixi Syhimour

V půlce sezony tato prohlášení

Reagovat
Busby babes

vidis tam ten podminovaci zpusob, ze jo? btw vase parta tu v pulce sezony mluvi o nejlepsim tymu v historii PL, takze...

Reagovat
Kixi Syhimour

Protože podmiňovací způsob se najednou bere jako hodnota

Reagovat
Busby babes

tak dost to urcuje vyznam te vety... nevim, co ti na to mam rict.

Reagovat
Kixi Syhimour

Chápu, ale ve většině případů se na to nebere ohled

Reagovat
Kixi Syhimour

Ak City alebo LFC prekonajú 100, budú najlepší tím v histórii.

"Ak" je taky podmiňovací způsob, ne?

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Salfovic

To mají hráči ManCity snad málo peněz, že si musí na Vánoce takhle přilepšovat

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo slabší

Reagovat
wild

Uff, po dnesku si prvykrat pripustam, ze by Liverpool skutocne mohol vyhrat titul.

Dokazu zvladnut aj zapasy v ktorych nedominuju a prave ktore tak casto v minulosti hlupo stracali.

Teraz maju aj stastie na svojej strane. Zahodena Mahrezova penalta a Pickfordova fatalna chyba prakticky spravili 5b na City k dobru.

Nuz, ale raz tu PL musia vyhrat, Ved uz ju vyhral aj Leicester

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

veselé Vianoce, Deno.

Reagovat
wild

Pekne sviatky, Olo.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky.

Reagovat
James1911

Hlavně to nezakřiknout

Reagovat
smazaný uživatel

Nevyhraje

Reagovat
Coutinho10

wow fantazie Palace Vanoce budou jeste lepsi

Reagovat
diastan

CP si nas dnes namazalo na chleba, jeste ze LM je nase

Reagovat
Big Virgil

Konstatovat toto zrovna po prohranym zapase s CP

Reagovat
diastan

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
CHONG

Stejně jako loni a předloni

Reagovat
diastan

si piš

Reagovat
CHONG

Takže přechod přes nejslabší tým osmifinále, pak ve čtvrtfinále dobrý soupeř a adios

Reagovat
diastan

si piš

Reagovat
CHONG

Tak to beru

Reagovat
diastan

moc to hrotíš, napsal jsem to více méně proc hec Klasicky to zas může vyhrat jen jeden a tech týmů se stejnými ambicemi je tam zas hafl...viz Liverpool, Barca, Juve, PSG, Real a další

Reagovat
eder

Reagovat
Azazelo RD

To je fakt hnus se takhle vyjadřovat před Vánocema.

Reagovat
eder

Pardon, ujelo mi to právě v důsledku vánočního úžasu.

Reagovat
Mastný Chobot

Neviem, či len ja to tak vnímam, lebo som neobjektívny, ale mám pocit, že tak polovica tímu z Leicestru by sa nestratila ani vo veľkoklube - Vardy, Chillwell, Pereira, Maguire, Ndidi, Maddison, Schmeichel.

Reagovat
smazaný uživatel

Perreira je nič moc hráčík, Dom.

Reagovat
Kixi Syhimour

Však dneska sám zničil Chelsea, vodil si je tam jako žáčky

Reagovat
Mastný Chobot

Dnes hral fantasmagoricky, Oľ

Reagovat
smazaný uživatel

Môže byť, uvidíme, či bude tak hrať častejšie.

Reagovat
smazaný uživatel

ináč súhlas až na Perreiru.

Reagovat
Hokaido

Z těhlech hráčů je nejhorší. Ani pořádný křídlo, ani pořádnej obránce... Ve 352/343 by ale mohl být boží.

Reagovat
smazaný uživatel

Súhlas.

Reagovat
Kixi Syhimour

hráli naprosto, ale naprosto fantasticky, až na Harryho, to byla dneska katastrofa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oli9

Jenže nemají stalou formu nebo spis svoje kvality nepotvrzuji

Reagovat
blade115

Jsi neobjektivní, ale zároveň máš pravdu.

Reagovat
spider_8

Reagovat
nani92

Vardy v Chelsea s Hazardom by mohla byť zaujímavá dvojka

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Keď je tu táto debata, dosť som čakal od Silvu, záložníka. Čakal som, že sa presadí s prstom v nose.

Reagovat
Han střelil první

To nejsi sám. Pro mě z té trojice Carvalho, Mario, Silva, byl ten nejlepší. Skvělý přehled, dobrá rozehrávka a hlavně neskutečně zodpovědný v defenzivní činnosti. Ale co už, ne každý přestup se povede, asi s vrátí k nám.

Reagovat
fenixLFC

ona celkovo ta trojica dopadla ako dobra bieda

Reagovat
Han střelil první

Carvalho je kopyto a vždycky byl. Mario se možná ještě vykope, ale nikdy to nebyla extratřída. Z nich byl opravdu nejlepší Silva.

Reagovat
Hokaido

O to víc mě štve styl, jakým Puel hraje.

Reagovat
Le Gunner

Šel bych po Maguireovi, teď mu možná padla cenovka, na stoperu nás velmi tlačí bota a nikdo lepší asi není dostupný za relativně výhodný poměr cena/výkon. Jen by to asi byl další do sbírky těch, kteří budou "ten druhý" - chce to jednu neotřesitelnou stálici. Mustafi, on i Sokratis zapadají do "té druhé" kategorie. Kosc je mimo Holding nestálý, Mavropanos na to nemá.

Reagovat
Mastný Chobot

Maguirea by som popravde moc nechcel, vyzerá a hýbe sa jak retard, to nechcem v Arsíku. Ja by som išiel all-in do Chilwella, LB budeme najneskôr v lete potrebovať, Angličana po brexite možno tiež, dobrý LB je asi najvzácnejší tovar na trhu a Chilwell zatiaľ nemá taký hype, aby už bol mimo náš dosah. Len netuším, koľko by si mohol Leicester za mladého Angličana vypýtať. Asi dosť.

Reagovat
smazaný uživatel

"vyzerá a hýbe sa jak retard"

ty len sexošov, že...

Reagovat
smazaný uživatel

nemas pravdu, ale jsi objektivni

Reagovat
havrys99

Reagovat
spider_8

Ty vole to byl hrozný výkon. Leicester nás vymazal jak kdyby to byla úplná samozřejmost, ani se moc nezapotili. Kromě Alonsa na konci jsme si sami nebyli schopní vůbec nic vytvořit. Už mě ten Sarriho fotbal fakt nebaví, hlavně když není schopnej absolutně nic změnit. Kovačič hraje furt, i když má úplně nulový impact, to samý Willian s Pedrem, který byl dneska fakt příšerný. Přitom Loftus proti Bournemouthu na křídle ukázal, že je tam teď schopný zahrát mnohem líp.

Už ani nemá cenu koukat na Tottenham, boj o top 4 bude o tom, kdo z dvojice Arsenal-Chelsea bude zoufalejší. Možná se do toho ještě dotáhnou i United.

Reagovat
blade115

Arsenal právě moc zoufalý není.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
spider_8

No, mají stejně bodů jako my. A my zoufalí jsme

Reagovat
blade115

Jo, ale oni se spíš oproti příšernému začátku zlepšují, zatímco u Chelsea je ten trend jednoznačně klesající. Alespoň teda podle vašich reakcí, já už to radši ani nezapínám.

Reagovat
spider_8

Je to tak.

Reagovat
PP

jako, teď se krapet zadrháváte, ale nazvat to zoufalostí? Zoufalost je to, co předvádí United - jak výsledkově, tak hlavně herně, ale vybouchli jste až dnes a se Spurs z 18ti zápasů? To je jakoby jsme po minulé prohře se Southamptonem odvolávali Emeryho, přitom je to nový trenér stejně jako Sarri u vás..

Reagovat
spider_8

Možná to není vyloženě zoufalost, ale celkově ta cesta, která se v létě nastavila je podle mě špatně. Problém není v Sarrim, ale v tom jak funguje tenhle klub. My nenecháme Sarriho přestavět kádr podle jeho přání jako City nechali Guardiolu, ani mu nedáme tolik času jako Liverpool Kloppovi. Proto je blbost vzít si trenéra, který má jediný herní styl, který nikdy nemění a není schopný žádné změny. Potřebujeme někoho, kdo upraví taktiku podle hráčů a klidně ji i v průběhu několikrát změní. Jako to dělal Conte.

Reagovat
blade115

No, to jsem rád, že se na tom tady postupně začneme shodovat všichni...

Reagovat
spider_8

Tak já jsem byl proti Sarriho příchodu od začátku, jen mi přišlo blbý ho kritizovat ještě předtím než vůbec začal. A i teď je ještě brzo, ale na druhou stranu, tohle už jsme v Chelsea párkrát zažili.

Reagovat
LokoLFC

Přesně, na jejich možnosti hrajou svůj strop.

Reagovat
PhilipS

je to malej zázrak, že máme tolik bodů. Pokud nepřijdou nějaký zásadní posily v lednu, lepší než pátí nebudem.

Reagovat
Counter

Páté místo je nejpravděpodobnější, ale top4 je reálná i bez posil. Záleží na Chelsea a Spurs.

Reagovat
smazaný uživatel

Loftus na krídle

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Takto asi Puela neodvolajú . Bola by sranda, keby áno po výhre na Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Pepek prehral . Ze by Hype liga nebolo az tak slaba ?

Reagovat
oli9

A to tu dnes nekdo psal, ze city muzou byt konecne v lize poprve pod tlakem..a vsichni s mu smali ze palace nemaji sanci

Reagovat
blade115

Live Jak z nich měl člověk pár let zpátky prdel, tak teď jim to prostě nemůže nepřát.

Reagovat
Sm0ker

Reagovat
Vsadim gule

Jj. Úplně v klidu to jde

Reagovat
supervizor

Dneska musí majitelé sazkovek v anglii bouchat šampanské, šílené výsledky.

Reagovat
diastan

ne jen tam

Reagovat
fenixLFC

co su toto preboha za kecy ze sa rozhodovat bude na etihade? ved mame este 20 moznosti kedy to posrat s tym, ze my sme na kolapsy v rozhodujucej chvili experti. chcelo by sa to trosku ukludnit. buduce kolo newcastle s benitezom a my v hlavach s arsenalom a city, to moze dopadnut hocijak.

Na druhus tranu niektori by sa mohli naucit citat a dalsi menej prehanat. ANo, mozno bude an titul potrebnych najviac bodov v historii ale robit z toho dalekosiahle zavery, ci uz o najlespm time v historii alebo hovorit o arogancii scouserov respketive plac mufanov...nechcete sa vsetci ukludnit?

inak dnes bozi vysledky, keby to chce prehrat este ole, tak by to bolo mega. Tak ci tak aj napriek prehre city maju spat kevina. aj napriek prehre a tomu ze striedal tam vytvaral sancu za sancou a on sam ich k tomu titulu je schopny doviest. Takze aj ked prehrali, idu z toho zapasu este silnejsi nez boli. Takze furt respekt, favoritom su oni a to o parnik

Reagovat
maraynwa

Přesně tak, měli by se někteří naší fanoušci vrátit nohama zpět na zem. Za mě je pořád velice brzo bavit se o nějakém titulu. Proboha přestaňte řešit kraviny a užívejte si našich zápasů, především naše obrana hraje tak, jak už léta ne . Jinak všem kteří milujou anglicky fotbal stejně jako já, tak šťastné a veselé lidi.

Reagovat
eder

Neboj, nepůjdeš sám... Šťastné a Veselé i Tobě.

Reagovat
smazaný uživatel

riadne prehanky, stacilo ze city prehravalo 1-2 v 40min a uz sa zapas s ManCity stalo takym malym finale

Reagovat
Miguel19

No jsem zvědavý na reakci Sarriho, potažmo vedení. Pokud teda nějaká vůbec přijde.

Nadáváme, jak ta hra bez hrota je na piču. Ale od střídání Girouda ta hra byla ještě horší.

Lester tragickej, stačil mu jeden útok a bere 3 body.

Reagovat
oli9

Ještě prohrají United a je to povedene kolo

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
smazaný uživatel

radsi slepice

Reagovat
Minister

Reagovat
vladis271

Reagovat
Counter

Why not both?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Neotravuj...

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Swarley, nauč tuto toto čítať a chápať písaný text.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Swarley

Chohot umí, ty nepřečteš obal slabikáře

Reagovat
smazaný uživatel

Ty sa nauč písať radšej...

Reagovat
blade115

Wau, "Chochot".

Reagovat
Swarley

Chohot, zase blbě

Reagovat
blade115

Blbě jsi to původně napsal no, já ale vím, co jsi chtěl napsat.

Reagovat
Swarley

Neumíš číst, není tam chochot...ty jsi fakt nepoučitelnej...

Reagovat
blade115

Je tam chohot, ale měl tam být chochot, jen prostě neumíš psát.

Reagovat
Swarley

S jamesonem do první lavice...

Reagovat
blade115

Pls, nauč se už trochu chápat humor.

Reagovat
Swarley

No s tebou je strašná hlína, to ti povím

Reagovat
blade115

Když zrovna nejseš Swarley, tak i jo.

Reagovat
Swarley

na tebe to bude stačit vždycky

Reagovat
blade115

Poslední dobou dostáváš od každýho brutálně na prdel, tentokrát tě asi nezničím úplně.

Reagovat
Swarley

ten tvůj svět musí být boží

Reagovat
blade115

Jo, ale to ty nikdy nezjistíš, nejsi vítán.

Reagovat
Swarley

jenom nakouknout

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Skrytou formou mu nadáva do kokotov . Tomi ví.

Reagovat
FCSL

Přes Chelski vede cesta do LM

Reagovat
13

Eagles jsou dlouhodobě můj druhý nejoblíbenější klub z PL. Mají super fanoušky, kéž by jim tohle pomohlo k udržení a LFC k titulu.

Reagovat
Mastný Chobot

https://twitter.com/BerbaSpin/status/1076502218331877377

The best Hair Transplant + Goal Combo since Rooney’s overhead-kick in the Manchester Derby.

Reagovat
blade115

Swarleyho přínos v diskuzi TOP

Reagovat
Swarley

se máš k tomu čtení ještě co učit

Reagovat
diastan

Bez Swarloša by EF rovnou mohli zrušit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Chelsea City

Reagovat
Liquid

Sarri out, je to kretén, a neumí zvládat velký zápasy krom vyjímky se City, Mourinho nástup

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Taiger

Mesut > Ramsey

Samozřejmě by bylo lepší, kdyby zůstali oba, ale tady snad není o čem, kdyby měl jen jeden. Guendo ať se vyhraje někde na hostování když už, v základu už mi pije krev víc jak Iwobi sem tam. Ale za gól

Reagovat
smazaný uživatel

pre Hodgsona, že dokázal poraziť Guardiolu.

https://giphy.com/gifs/control-roy-hodgson-BZoK0wdKuOGDm

Reagovat
Counter

Reagovat
eder

Jak by to asi vypadalo, kdyby měli oba srovnatelný rozpočet a zázemí...

Reagovat
Vánoční owník

Zítra by to chtělo výhru Spurs a být 2 body za City.

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
Lacko_Boh

Načo? Titul aj tak nedáte.

Reagovat
smazaný uživatel

"We put the pressure on!"

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
vladis271

Navyše City majú v GD na nás už len +4. Ešte keby chcel prehrať Ole a zajtra urobiť službičku Everton bolo by to dokonalé kolo.

Hlavne ostať nohami na Zemi Newcastle je teraz jediné na čo musia hráči myslieť, na nič iné.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak, znie to otrepane, ale fakt od zápasu k zápasu

Reagovat
netopier

reči ako z magazínu PL

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Kixi Syhimour

Spurs jsou v boji o titul

Reagovat
smazaný uživatel

Tím že neztrácíme 6 bodů, ale 9 bodů?

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem teďka pár měsíců ty diskuse tady docela flákal... ale nepamatuju, že by tady bejvalo tolik fanoušků Liverpoolu Podobnost se slávistama čistě náhodná...

Reagovat
Liquid

slavistu tady bylo vždycky hodně

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Fans Liverpoolu asi taky.. ale vidět jste nějak víc vždycky jednou za pár let... :-)))

Reagovat
fenixLFC

ona tu bola skupina niekolkych ktori prispievali stale, ale tiez mam pocit ze tu pribudlo kopec novych

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter
Reagovat
BaggioRoberto

A víte co, Liverpool už by si to po těch 30ti letech zasloužil. Maji teď i sympaticky tym, proc ne. Navic, kdyz City o to asi nestoji. Protoze dostat tri goly od tymu, kterej je neda za dva mesice, to je ostuda.

Reagovat
Liquid

je odehráno 18 kol z 38, na Liverpool přijdou ty podklouznutí a CPčka taky, akorád City na Liverpool neumí což budou muset nutně změnit a dát do toho všecko

Reagovat
BaggioRoberto

Na anfieldu uz se hralo, o tomhle to nebude, bude to o tech Wolwesech a CP.

Reagovat
smazaný uživatel

Spomínam si, ako sa čakalo na zakopnutie Leicestru... ale nič také neprišlo.

Reagovat
Nikikrew

Liverpool, hlavne to neposerte

Reagovat
Liquid

poserou, o to se neboj

Reagovat
smazaný uživatel

neporazíme trapnej Fulham, Rafa out

Reagovat
Busby babes

ale zas vedem na Cardiffu.

Reagovat
kiwwi

Však sme im dali 4:1

Reagovat
smazaný uživatel

Aký systém ste hrali? 4231?

Reagovat
chicuita

4-3-3

Reagovat
smazaný uživatel

NUFC myslím

Reagovat
smazaný uživatel

Já byl hrát, neviděl jsem to, ale dle sestavy klasický 4-4-1-1, co hrajeme pod Rafou téměř pořád.

Reagovat
vladis271

Dufam, ze nam to pustite :)

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslim, že s náma nebudete mít problém. Jdem s kámošem fandou LFC kouknout na plátno, tak čekám výprask

Reagovat
vladis271

Sunderland till i die si videl :D to musi byt pre teba pokoukanicko

Reagovat
smazaný uživatel

Neviděl, ale kouknu jestli je to na českym Netflixu. Teď tam na mě vyskočil Perfume, což je dost podivnej německej seriál, nedokážu se rozhodnout jestli mě baví nebo ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Dík.

Reagovat
tnt03

Pěkná akce na 3-1 to jsem dlouho od nás neviděl takovou ťukačku :)

Reagovat
smazaný uživatel

OLE SOLKSJAER prohra MC Titul pro Liverpoolu

Reagovat
leroy

Teraz ked si to borci začínajú konečne ťukať na malom priestore vidno este viac

Ako je Lingard mimo.

Konečne ale vypada ze sa hrou aj bavia a dovolia si.

Este sa zbaviť hráčov ako Lingard Herrera a bude to este lepsie.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
kiwwi

New manager, same old leroy

Reagovat
tnt03

tak ty seš hodně mimo

Reagovat
vladis271

INáč FA Cup by som s kľudným svedomím vypustil a poslal tam béčko a mladých.

Reagovat
LokoLFC

Reagovat
Vsadim gule

Jak tohle muže Fanda nějakýho týmu vůbec říct..

Reagovat
Malresi

S chladnou hlavou konečne. Neviem si predstaviť, že by sme ten titul dali.

Reagovat
smazaný uživatel

OT:

Link na diskusiu k hokejovemu ms do 20 rokov tu:

https://www.eurofotbal.cz/clanky/majitel-streleckeho-pasu-h-larsson-33306/

Reagovat
Svatej

Lol, ja ten zapas prospal, asi je moje podvedomi pred tim trapasem chranilo.

Zatim se vyhozeni Conteho projevuje jako genialni krok. Spis to vypada, ze kombinace jeho prvku s tim, co se snazi protlacit Sarri, bylo to nejlepsi, co jsme mohli mit. Cim vic prace do toho dava Sarri, tim vic to jde do prdele.

Reagovat
Vánoční owník
Reagovat
kiwwi

Len dva góly v druhom polčase... Ole out!

Reagovat
Tuard.MUTD

Paráda, radost se na to dívat.

Reagovat
stiflerovamama

Neskutočný príbeh poraziť tragický Cardif

Reagovat
Busby babes

nezvladas, nebo jak se to tu pise.

Reagovat
supporter

Reagovat
nani92

ktorému sme dali toľko golov ako Liverpool s Tottenhamom doma dohromady Oleeeee

Reagovat
EXoRcIsT

ale neber nam to nasa sezona je v prdeli tak nam nechaj aspon sa tesit z vitazstva

Reagovat
Devil

20

Reagovat
tnt03

Pochopim rejpnout si když rival prohraje, ale když vyhraje? Tak ty jsi měl poslední roky si hodně černé spaní když si to kompenzuješ takovýmhle výplodem

Reagovat
nani92

Ak by sme ligu brali od Oleho éry, tak sme suverénne prvý

Olééééééééééé

Reagovat
Busby babes

Takhle by to slo. Sice si myslim, ze Cardiff je nejslabsi tym v PL, ale i s temahle tymama jsme poslednich 5 let prohravali. Pokud budem takhle pokracovat, tak tam nejaka mala sance na tu top 4 mozna bude. Hlavne, ze se zlepsila ta hra dopredu. to byl Mourinhuv velky fail, ze z tech hracu, co tam mame nedokazal dostat vic.

Skoda te nesmyslne penalty, ale co uz.

Ole Ole Ole Ole Ole!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

a jsem dost zvedavej jak to bude, pokud se OIemu bude darit, jestli vedeni bude uvazovat o tom, ze ho nechaji na stalo. Zatim tomu porad neverim. Samozrejme by to byla hezka pohadka a navic i ten typ odvazneho rozhodnuti, po kterem volam...

Reagovat
vladis271

Musel by dat top 4 aby to vobec zvazovali. Alebo vyhrat lm.

Reagovat
Mönchengladbach

Dali vůbec United pod Žozém pět gólů v soutěžním zápase?

Reagovat
kiwwi

Od Fergusona prvý krát 5 gólov

Reagovat
Mönchengladbach

Reagovat
Kixi Syhimour

Ne, Bayer 0:5 Manchester United, 2013

Reagovat
Sandstorm

V Premier league.

Reagovat
bbbauch

V lize

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Busby babes

co jsem tak ryhle projel, tak ne. vzdycky jen 4.

Reagovat
Mönchengladbach

Reagovat
Devil

Oleeeee

Reagovat
supporter

No striker on the pitch and we can still score!

Reagovat
smazaný uživatel

OLE! OLE! OLE!

Reagovat
smazaný uživatel

Od letoška bych v PL zavedl takovou malou novinku- od 1.1. by začali všichni tymy s 0 body v tabulce!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Setwo

Aj tak by ste boli mimo TOP 4

Reagovat
chicuita

Fantazie

Reagovat
supporter

Ole hned s hracema k fanouskum To je proste nadhera sledovat

Reagovat
Counter

Taková náhoda, že MU nasází pět fíků zrovna po Josého vyhazovu.

Reagovat
J0EL

Jose za to nemohol, to vedenie mu nekupilo stopera.

Reagovat
cokoliv

kampaň

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Cobra

Reagovat
tnt03

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
Vsadim gule

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Oleeeeee Konečně ta uvolněnost sledovat sympaťáky a ne arogantní kokotka

Reagovat
smazaný uživatel

Lindelof je nejlepsi stoper na svete!

Reagovat
Heisenberg

Saints Hasenhüttl je o 3 parníky jinde než tragédi z Anglie/vyčpělí zahraniční trenéři týmů, které se motají kolem sestupu, takže se nebojím, že Saints sestoupí.

Cardiff, Burnley a Huddersfield/Fulham sestup, to by se mi líbilo.

Reagovat
Counter

A taky to tak s největší pravděpodobností dopadne.

Reagovat
Busby babes

tak porad jsou Saints o dost bohatsi nez tyhle jmenovane tymy, ne?

Reagovat
Pride

Zase bych chvíli počkal s tím hodnocením. Nové koště dobře mete, uvidíme časem, ale přeju jim záchranu. Jsou daleko zajímavější než Huddersfield, Burney a Cardiff.

Reagovat
fenixLFC

okej, tak hypovanie scouserov bolo hravo prekonane striekanim mufanov pri porazke cardiffu

Reagovat
nani92

Ole?

Reagovat
Busby babes

kde presne to vidis? ze mame radost z vyhry 5:1? Ale nikde z toho nedelame nic vic. Uvidime dal, jak to pujde.

Reagovat
Sandstorm

Uvidíme. Chelsea ztratila. Šance na TOP 4 tam stále je.

Reagovat
Vánoční owník

Kouzelné. Před pár dny byla tahle sezona ztracená a o nic se už nehrálo.

Reagovat
Tolstobik

Ztracena je, ale dnes se na to alespon dalo divat

Reagovat
Busby babes

tak ztracena... v lize jo, ale v LM? za dva mesice muzem nabrat nejake sebevedomi a pak muzem byt v uplne jine situaci a PSG potrapit. Jen teda blbe, ze asi i kdyby prisel ten poradnej stoper, tak LM stejne s velkou pravedpodobnosti nebude moct hrat.

Reagovat
Counter

Už se ohledně tohohle přece změnila pravidla, ne?

Reagovat
Busby babes

jo? a jak to je? ja tusil, ze mozna kdyz hral nekdo EL, tak muze do LM a naopak, ale ze pokud by hral uz LM tak ne. ale nevim... tim lip pro nas, teda pokud nekdo prijde.

Reagovat
tnt03

Taky by mě to zajímalo. Žiju ještě v tom, co tu píše Busby. Nevíte někdo jak to je teď teda? :-)

Reagovat
Tolstobik

No uvidime , moje jedine ocekavani na zbytek sezony je, aby se na ty zapasy dalo koukat a hraci tam nechali vsechno, jestli to prinese i nejake vysledky, budu jen rad

Reagovat
r.mrazik

když už tím člověk ztrácí čas

, tak ať je to fajn fotbal

Reagovat
Swarley

Psal jsem, že ve finále LM 2:1 v prodloužení porazíme Barcu...už je to tutovka...

Reagovat
drussbarb

Teď už může být ManU v top 5 před Chelsea

Reagovat
Busby babes

tak ztracime kolik, 9 bodu... to je hodne, ale porad je pulka sezony pred nama.

Reagovat
Tolstobik

Vyborne, komentar tohoto typu zde chybel - gratuluji a ted se muzes zase venovat LFC

Reagovat
smazaný uživatel

přesně, zasraní mufani přece nemůžou mít sebemenší radost

Reagovat
fenixLFC

povie ten ktory tu zdrbaval scouserov ze maju radost

Reagovat
smazaný uživatel

nezdrbával, radost mít můžete, proč bych zakazoval něco tak pěkného... ale ty léta letoucí, kdy si tu pár vašich borců hrálo na Mirky Dušíny mě docela trhalo kůži z těla, proto jim vždy rád připomenu že arogance obou táborů z průmyslového severu je naprosto stejná A o tom kdo má nejlepší tým v Anglii jsem napsal jednoznačnou odpověď - vždy se jedná o subjektivní pohled na věc, nikdo nikdy nepoměří jejich síly na place v jednom zápase, je to píčovina to porovnávat A dál ? Dál nic, akorát tu můžu všem popřát pěkné svátky a chození na statek v jakémkoliv městě, bo fotbal je život a náboženství v jednom

Reagovat
tnt03

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Ole Gunnar Solskjær:

“Football’s easy if you have good players. They’re such a great bunch. The quality is unbelievable. I arrived Wednesday night so I’ve had Thursday and Friday. All that texting advice from Wazza must have helped.”

Řekl bych to takto - Fotbal je jednoduchý když vás nevede Mourinho

Reagovat
Sandstorm

V útoku je velká kvalita a potenciál. Tam hrál Mourinho hodně pod možnosti. Ale v defenzivě byly vidět mezery i dneska a jsem na nás fakt zvědavý proti silnějšímu soupeři.

Reagovat
smazaný uživatel

já myslím že v lednu přijde stoper a hned to bude lepší a zapracoval bych Dalota napravo

Reagovat
Busby babes

ono si ted pres svatky zahrajou vsichni. Mame i dobrej los, jedinej tezkej je tam Tottenham, to by taky mohlo pomoct. Tak to hlavne nesmime nejak posrat jako uz tolikrat za poslednich 5 let.

Reagovat
Tolstobik

Fotbal je jednoduchy, kdyz se ho snazite hrat?

Reagovat
Busby babes

Solskjaer: 'A Manchester United team should never be outworked, you should run more than them.'

Reagovat
Busby babes

Paul Pogba on Jose Mourinho: "We won trophies with Jose and I want to thank him for that. We work even if not everything went well. But things went well and we won trophies. He makes me improve, as a person as well and that's it."

Tak doufam, ze u tohodle zustane a nebude se pak prat spinavy pradlo zas verejne.

Reagovat
R.Meireles

Reagovat
Hokaido
Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

zdá se mi to, nebo běží v plnym sprintu a stejně je nejpomalejší z těch hráčů?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pride

je to tak

Reagovat
Nihilister

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To ti jenom přijde, protože je malej. A ti ostatní tam fakt nevyklusávaj.

Reagovat
pepinho2

Reagovat
smazaný uživatel

má krátký nohy

Reagovat
PP

takže lže!

Reagovat
masly008

Reagovat
ADM

Ten stopér s 5 tam pred ním doslova vyklusáva a on ho nemôže dobehnúť

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Le Gunner

Vypadá jak Shaqiri.

Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney: “I still think City will win it (Premier League), over the last 10 years only two teams who've been top (at Christmas) have not won the league and both of them was Liverpool so.. hopefully that's the story again.”

WAZZA!!!!!

Reagovat
Busby babes

In response to who he thinks will win the league, Wazza simply said ‘to be fair I don’t like any of them’. Never a truer word said.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Wazzinek mi chybí...

Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
vladis271

A nemate to jedno? Raz tu ligu vyhrat musime. Liverpool je prilis velky klub nato aby to nevyhral picas vasich zivotov (ak nie ste dedko ako swarlis) a cim skor to b7dete mat za sebou tym lepsie pre vas.

Reagovat
kiwwi

Sam si picas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Swarley

Picas našich zivotov

Reagovat
niflheim

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Bayern +

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cr7sux

Reagovat
pingla

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Infi

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

nemusite.

Reagovat
vladis271

Spravite to ako ja. Vzdy ked ste mali dvihat titul som to vypol a ptm som ignoroval 2 mesiace anglicke futbalove media.

Reagovat
smazaný uživatel

hele věříš, že to je můj plán v případě nejhoršího, co jiného pak zbývá že ? Však je logický, že tak velký rival jednou za čas něco velkého vyhraje... horší by byl pro mě Leeds, ty ať hnijí v kobce druholigové

Reagovat
vladis271

Leedsu fandim na postup uz x rokova furt nic, rovnako aj forest.

Reagovat
Busby babes

Leeds a Liverpool... To je kombinace.

Reagovat
vladis271

Nie som fanusik Leedsu, ale chcem ich v lige.

Reagovat
smazaný uživatel

tak Forest si zas přeji v lize i já... bohužel / bohudík v Anglii je spousta tradičních klubů, které se musí zákonitě nějak prostřídat v nejvyšší lize

Reagovat
Swarley

Ale houby, bylo by právě super si s nima v PL zase zahrát

Reagovat
smazaný uživatel

to sice ano, ale přibudou mi pak další dva zápasy, kde budu při připadné prohře extrémně nasranej

Reagovat
Swarley

ale tak i o tom to je, ne? naopak když vyhraješ, tak ta výhra má o to větší cenu...

Reagovat
smazaný uživatel

jako mě už jde o infarkt v některých případech, stačí mi že chodím pravidelně na Zbrojovku

Reagovat
Swarley

v Olomouci na hokeji mi taky chybí Prostějov a Přerov, to mělo alespoň pořádnej náboj...

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím že ani prostějovský to už nemůže bavit... včera 11:1 proti Kadani Jako čím víc moravských klubů v lize tím víc, že jo... ale do budoucna se do ELH dostane max. Vsetín

Reagovat
Swarley

Kadaň to je legenda

Reagovat
smazaný uživatel

legendární mančaft, o to větší trapas pro Ústí že je Kadaň před něma

Reagovat
Swarley

ale je to úplná klasika téhle ligy...to si tuším dělal srandu někdo z Olomouckých trénérů, když hráli baráž s Kladnem...že atmosféra je na Kladně perfektní a snad budou lidi chodit i na Kadaň...

Reagovat
smazaný uživatel

však před sezónou málem bylo po Kadani, tuším že Hodonín byl nejblíž to odkoupit Njn, legenda žije dál

Reagovat
Swarley

v nejhorším by se snad udělala nějaká sbírka...

Reagovat
Swarley

Však se o trofeje nehraje, pak není ani co slavit ani proč být nasrany...zrušíme ligu, cutneme na placku u stadionu, přidáme třetí branku na hřiště, zrušíme ofsajd a krumpáči jako Henderson ať klidně hrají rukama, však je fotbal hra pro všechny a není důležité vyhrát...

Reagovat
Busby babes

presne. ty vole, to je jak kdyz se rozdavaj medaile vsem. Herma Edwardse na ne!!!

Reagovat
Swarley

Já se vždycky divil, kdo hlasuje pro ty kktiny za nekonečné rozšiřování MS a asi jsem je konečně našel...já chci vidět eskymáky na MS!

Reagovat
nani92

ked vznikne SuperLiga a vy ostanete v PL sami s Tottenhamom a Evertonom tak potom si PL kľudne vyhrajte, nemám s tým problém

Reagovat
Pride

Reagovat
Luc-Luc

superliga, to zni jako spolek buziku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

A dpadnete ako slovan v khl :)

Reagovat
nani92

Edo má sponzorov v maličku

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Kasli na ne, jsou to picasove

Reagovat
vladis271

Reagovat
Luc-Luc

ronei je obezni kreten, nevim, co trepe

Reagovat
smazaný uživatel

a kdo jinejj by to mohl posrat nez Liverpool? Ten je zakletý jeste nadlouho od Gerrarda a jeho skluzu takze ligu nevyhraje

Reagovat
Luc-Luc

no a ? tak to poserem, my nefandime kvuli titulum...

Reagovat
cokoliv

klidně dalších 20 let bez titulu než mourka na lavičce

Reagovat
smazaný uživatel

A proč vám to takhle nepřát, že jo...

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle snad ani nemůže dopadnout jinak než naším zítřejším výbuchem...

Reagovat
vladis271

Dufam

Reagovat
smazaný uživatel

To je mi jasné ty kundo!

Reagovat
vladis271

:D

Reagovat
smazaný uživatel

: - D

Reagovat
smazaný uživatel

snad ne...

Reagovat
Mastný Chobot

Chýba mi Mourinho

Reagovat
Counter

Tohle je taky sranda, aspoň je vidět, jaký je to tragéd.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Liquid

snad se vrátí tam kde je doma, na Chelsea

Reagovat
Baronne

Reagovat
vladis271

Reagovat
nani92
Reagovat
smazaný uživatel

Glum Glum

Reagovat
smazaný uživatel

Dominik by ho nechcel za trénera, zle vyzerá.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Nebelung

Reagovat
Swarley

Většího sympaťáka u nás ani nepamatuju, Ole je super...uvidíme, jak mu to půjde...

Reagovat
smazaný uživatel

* Olo je super

Reagovat
Taiger

Škoda, že si z něho nemůžeš vzít aspoň trochu příklad a furt ze sebe děláš dementa :(

Reagovat
C-M@ster

"Ani nepamatuju".

Kolik trenéru krom Mourinha, LVG, (Giggse), Moyese a SAF vlastně ve svým věku pamatuješ?

Reagovat
eder

Aby ses nedivil, ten pamatuje Sira Matta Busbyho ještě v dresu Liverpoolu!

Reagovat
Swarley

myslel jsem celkově i z hráčů, fakt mě větší sympaťák nenapadá

Reagovat
Busby babes

Mata?

Reagovat
Swarley

to je fakt a já měl hodně rát ještě Vidice, ten mi přišel jako takovej správnej dobrák...i když to na hřišti nevypadalo...

Reagovat
Swarley

*rád

Reagovat
C-M@ster

Ja mel z hracu nejvic rát solskjaera a chicharita.

Reagovat
Swarley

takže jsi na žolíky

Reagovat
C-M@ster

Jj... ale jsou to taky hrozní sympaťáci.

A srdcaři v United.

Reagovat
Neutron

Cantona a Keane, do pici!

Reagovat
Swarley

taky sympaťáci

Reagovat
papanegra

United zas jedou na titul ?

Reagovat
Swarley

Nikdy jsme nepřestali

Reagovat
nani92

jo, rozbehli sme kapaň pre United2020, United2022, United2024..

Reagovat
Busby babes

lichy roky vynechavas proc?

Reagovat
nani92

Pogba a Lingard nie sú také silné osobnosti, oni budu vzdy potrebovať rok na prebratie

Reagovat
Swarley

Liché roky získá titul každý, jen Arsenal odmítne, protože po dvaceti letech ještě potřebuje pár dalších prestupaku na doladění kádru...

Reagovat
Chazy

tvoje pokusy o vtipy jsou zoufalejší jak Mourinho tyvoe

Reagovat
Taiger

Chazy <3

Chazy zůstat, swarley ban

Reagovat
Chazy

To asi nehrozí já si jen zkracoval čekání na NFL a prostě hned první příspěvek toto...

Reagovat
smazaný uživatel

Ani když Wigan postoupí?

Reagovat
Chazy

Já bych si to asi neužil občas si pustím City nebo LFC, protože miluju fotbal Kloppa a Guardioly. Ale sledovat kopáčský souboje mezi Wiganem a Burnley o 15. místo a pak dostat 1-9 na WHL, asi by mi to nic nedalo.

Reagovat
Vánoční owník

za rok a něco tu už můžeš chodit jako chazychaz

Reagovat
Chazy

Nemůžu ten účet je dle EF smazanej a nejde ani znovu založit, protože už existuje, což je fakt mindfuck

K čemu pak ten desetiletej ban je, když tě po osmi letech smažou.

Reagovat
Busby babes

ja si rikal, kam si to zabloudil...

Reagovat
Carrick

Reagovat
blade115

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

teď je tu Ole, uvidíme

Reagovat
blade115

Hahhahahhahahahaha, Swarleyho sundala i mrtvola.

Reagovat
vladis271

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Veselé Vianoce, Jirino.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
pa3ce

Reagovat
Error

Ve stinu bliziciho se Stedreho dne bych rad poukazal na dalsi, nemene dulezitou udalost, a to sice desetilete vyroci me registrace na tento web. Jakozto pametnik (a presto v porovnani s nekterymi stale novacek) uz muzu hodnotit neustale klesajici uroven diskuzi, protoze vetsina z vas jsou proste blbci. Tedy krome kamaradu s Chelsea v oblibenych klubech, ale ani to neplati vzdy. Ale samozrejme to nehodlam vzdavat a tak kdo bude mit v prubehu dne neco dobreho po ruce, muze mi pripit na dalsich 10. Vivat EF!

Reagovat
eder

Připíjím při příležitosti tvého jubilea. Ale musím se ohradit - blbci s Chelsea v oblíbených nejsou jen ti registrovaní před rokem 2003...

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Busby babes

ale koukam, ze jsem pred dvema mesicema mel stejne vyroci.

Reagovat
13

Ty začátky s Olem si užijte, ale sáhněte si do svědomí jestli jste si tu z nás nedělali prdel, když jsme byli takhle vyndaní z Kloppa.

Reagovat
13

Mimalu14:24#

zatím horší jak za Rodgerse

[reagovat]

Swarley17.10.2015 14:25#

2-3 kola a fanoušci začnou chodit na Anfield převlečení za Beniteze

[reagovat]

vladis27117.10.2015 15:42#

Swarley má bobky, aké milé.

[reagovat]

Swarley17.10.2015 15:44#

jen jestli vy jste připravení na variantu, že Klopp neuspěje...pak už vás nezachrání fakt nikdo...

Beru zpět, že ses nějak změnil.

Reagovat
Swarley

respektovaný jako kdysi United...

však vás zachraňuje, ale chybí tomu ta trofej, ne?

Reagovat
Sm0ker

by mňa zajímalo co si najdete, až tu trofej s náma vyhraje

Reagovat
Swarley

vy jste taky vždy něco našli, to není složitý...

Reagovat
blade115

Mluvíš s hlavním hovnotepcem, tak ho radši moc nepokoušej, nebo to vezme jako výzvu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

ze jste to vyhrali nejakym nespravnym stylem. Aspon to jsem tu odpozoroval, ze je popularni argument...

Reagovat
Swarley

dlouhé roky byli právě liverpoolští perfektní inspirací, ono se něco lehce najde...

Reagovat
13

chybí, ale srovnáš li to s tím srabem ve kterém nás přebíral Klopp, tak musí být každý soudný scouser v sedmém nebi.

Reagovat
Swarley

tak to je jasné, to souhlasím...a pravda je i to, že pokud by neuspěl Klopp, tak už asi fakt nikdo...

Reagovat
r.mrazik

Z kloppa ne...spis bych to prirovnal ke Kennymu

Reagovat
13

Reagovat
13

Akorát Dalglish pro LFC znamená určitě víc než Ole pro MU..

Reagovat
r.mrazik

O tom bych se vubec nehadal...ale momentalni natesenost mi prijde dost podobna

Za chvili tu urcite budeme rozebirat,jak si bude Ole podavat ruku s Pogbou a podobny veci

Reagovat
13

Když mezi Nandem a Kennym ten moment fakt proběhl!

Reagovat
r.mrazik

Jj,mela to byt narazka prave na to...tehdy to byla fakt prdel jak se resila kazda kravina (stejne jako ted s Olem)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

,,Hlúpejšia prehra Chelsea doma snáď ani neexistuje." dalo by sa napísať. Opak je ale pravdou a ani netreba zájsť ďaleko do minulosti a stačí spomenúť si na minulú sezónu na zápasy s Burnley hneď v prvom kole a Bournemouthom 0:3 alebo sezónu predtým s Crystal Palace. V sezóne 15/16 prehru doma so Southamptonom 1:3 som mal možnosť vidieť aj naživo ( ). Mané si to tam vtedy dával s prstom v zadku...

Akože prehrať doma s niekým z TOP 6, fajn, beriem, stane sa. Ale strácať takto body s klubmi zo stredu, resp. dolnej polovice tabuľky je absolútne neprijateľné.

Reagovat
nani92

mal by si z toho vyvodiť nejaké dôsledky

Reagovat
Swarley

Abra by to měl prodat

Reagovat
Banger

Hlavně se hraje jen po vápno. Celý poločas si tam mezi sebou ťukaj, drží míč 75% času a vytěží z toho jednu střelu do břevna. Dokud v Chelsea nebude opravdu gólový hroťák (jo, jeden byl. Díky Tondo), tak se nikam neposuneme a o nějakých titulech si můžeme nechat jen zdát. Včera mě akorát nasrali.

Reagovat
blade115

Jo, jeden byl a brečel kvůli odchodu už dlouho před Contem. Tak si toho Tondu nech, trubko.

Reagovat
Banger

Protože o Hazardovi se nepíše každý měsíc kdy půjde do Realu nebo kdy podepíše smlouvu, viď? A že se k tomu moc nemá. Budeš tak kritický i k němu? Ať byl Costa jaký chtěl, tak splňoval přesně to co měl a bez něj by ten titul nebyl. Trubko.

Reagovat
blade115

Wtf, co s tím má jako co dělat Hazard?... Costa je idiot a kvůli přestupů brečel už dávno, Conte to nanejvýš urychlil. Takže mám problém souhlasit s těmihle ubohými výkřiky, které to podávají tak, jako by ho vyhnal ze šťastného domova tyran Conte. Jestli chceš ze současného stavu někoho vinit, je to vedení.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Tonda za nic nemohl, naprosto bezproblémový trenér, což dokazuje úplně všude...

Reagovat
blade115

Takhle zneužíváš mé dobroty tě tentokrát tolik nezničit...

Reagovat
Swarley

v tvojí hlavě možná...

ale spíš jsou Vánoce, tak jsem chtěl od tebe další pohádečku...

Reagovat
blade115

Byl jednou jeden Swarley a byl to jen napůl kokot.

A teď už honem spát.

Reagovat
Swarley

já chci o ničiteli bladeovi, to musí být tvůj masterpiece...

Reagovat
blade115

Ty ode mě dostaneš nanejvýš masterpiss.

Reagovat
Swarley

to už je jako ta pohádka?

Reagovat
Swarley

a ten jsi tak nějak reálně hodil akorát na Chelsea, když se přestalo dařit...

Reagovat
blade115

Vždyť jsem na to právě přestal koukat v době výkvětu Sarriballu, ty bambulo...

Reagovat
Swarley

uražen od Conteho a po titulu už jsi jen prskal...už těch pohádek máš moc, ztrácíš se v tom..

Reagovat
blade115

Too much Swarley

Reagovat
Swarley

ale já s tím problém nemám, jen na Chelsea hezky nachčij...dobrá práce...

Reagovat
blade115

Way too much Swarley

Reagovat
Swarley

konečně jsi mi ale dal za pravdu, že je Chelsea na blití...už ani ty to nevydržíš a to jsi ničitel...

Reagovat
blade115

Swarley nemá nikdy pravdu

Reagovat
Swarley

teď už jsi klasický blade ničitel v křeči

Reagovat
blade115

To chceš to svoje trápení protahovat až na Štěpána? Radši zas zalez, než tě někdo setře.

Reagovat
Swarley

a budeš to ty, ničiteli? se mi libí, jak ti to s tou Chelsea nechutná, ale vysral ses na ni pěkně...z toho se nevykecáš...

Reagovat
Swarley

ještě jak si do mufanů kecal, jak se radši nedívají, když se nedaří...ty jsi prostě fakt koumák, ale určitě za to zase nemůžeš a někdo tě k tomu donutil...

Reagovat
blade115

První výhra pod Olem, tak jsi vylezl z kanálu, co, gloryhuntere...

Reagovat
Swarley

já jsem tu celou dobu a není to tak dávno, co jsi právě i ostatní mufany tak suverénně hledal...teď se ještě chlubíš tím, jak jsi Chelsea hodil přes palubu...v tvém podání tradiční pokrytectví a ještě se tím prsíš...

Reagovat
blade115

Typický Swarley, pět gólů a už tu rozumuje. Při první prohře po něm ale nebude zase ani vidu, ani slechu.

Reagovat
Swarley

zkoušíš to dobře, ale nemůžeš mě v jedné diskuzi zároveň vyhazovat a zároveň hledat..to už ti fakt definitivně hráblo?

prostě na Chelsea hezky z vysoka sereš, takovej fakt typickej plastovej scumík...asi není náhoda, že jsi zdrhl i ze stránek Chelsea...

Reagovat
blade115

Pěknej plastovej scumík se z tebe vyklubal.

Reagovat
Swarley

od rádoby ničitele k tomuhle bladíkovi, to je alespoň vánoční příběh

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

My potrebujeme hlavne efektivneho zakoncovatela, nemusí to byť nutne hotový útočník.

Reagovat
fenixLFC

Niet nad to ked je suhrn bezgolovej nudy newcadlte fulham skoro dlhsi ako review city a united dokopy

Reagovat
bbbauch

Jak malo staci k radosti

Reagovat
fenixLFC

cez tu tvoju zatrpknutost uz nezvladas ani to ked si niekto stazuje na kratky suhrn?

Reagovat
bbbauch

Jo to je stiznost, ok

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt jděte někam, City ztratí a my to také poserem

Reagovat
smazaný uživatel

Schmeichel: “Im actually thinking about putting my name in there (DoF role). It’s a tough thing to find out about yourself, everyone looks at you; the scrutiny, and I'm not afraid of that. It's also a really big change in what I've done.” #mufc [BBC]

Schmeichel: “What's really important is to get the Manchester United culture back and the identity back. I would like to see someone who has played there, and can bring some of that Sir Alex mentality back in the whole of the football club.” #mufc [BBC]

Schmeichel: “I'm considering: 'Do I have the qualities?' (DoF role) And if I come up to an answer to that question, then I will put my name in the hat. I'll have a good think about this over Christmas and New Year and make a decision about it." #mufc [BBC]

Reagovat
r.mrazik

to teda nevim,jestli on ma byt zrovna ten,kdo to uridi...jake ma zkusenosti?

Reagovat
Swarley

neco takovýho dělal nebo možná dělá ještě v Brondby...ale jestli na to má, bůh ví...

Reagovat
Busby babes

nedelal. Dostal tu nabidku od potencialnich novych majitelu, ale ten obchod se pak nezdaril.

Reagovat
Swarley

tak pak to nemá cenu, to chce někoho zkušeného

Reagovat
smazaný uživatel

V Barce je na podobné pozici Abidal, zatím odvádí kvalitní práci. Zkušenosti nemusí být nevýhodou vždy...

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Doslova si vyzkoušel "Špinavé práce", takže někoho kvalifikovanějšího byste těžko hledali.

Reagovat
bbbauch

to snad ne. Kdyz uz se konecne rozhoupem pro DoF, tak to musi bejt nekdo proverenej.. v evrope je dost klubu, co pracuje s vybornym skautingem a sportovnim reditelem, tam musime nekoho vyplatit.. ne to nechat na ohranym “vratit safa mentalitu” a pustit tam nekoho, kdo v ty pozici nema poradny zkusenosti

Reagovat
vladis271

miešať emócie a nostalgiu na tak dôležitý post by bola od vás strašná kravina.

Reagovat
Busby babes

City hledaj DoF? protoze u nas by ho dost fans vypiskalo.

Reagovat
Swarley

si vždy vzpomenu na Garyho...

Reagovat
Busby babes

presne.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Busby babes

Reagovat
kiwwi

Nikto by ho samozrejme nevypiskal, nesnaž sa nasilu zo Schmeichela robiť zradcu co odišiel k rivalov lebo to tak nebolo

Reagovat
Busby babes

nesnazim. jen je to pravda. Se koukni na reakce, kde si spousta lidi dela srandu, ze by mel jit do City.

Reagovat
Swarley

to fakt? jako já nevím, mně vždycky přišla ta Garyho reakce spíš dost přehnaná...

jako teď by to bylo něco jiného, ale tehdy to nic neřešilo...

Reagovat
Busby babes

no ono to bude spojene s tim, ze na tu roli nema zadny zkusenosti. Ale ten rok v City mu hodne lidi nemuze zapomenout, tak je to obcas takove vtipne no. Ale tak kiwwi ti da statistiky z redditu, kde lidi z celeho sveta dali minusy.

Reagovat
Swarley

jako právě nevím, jak to kdo vnímá, ale nikdy mi ten rok v City nepřišel nijak zásadní...Gary to vzal prostě tradičně po svém...

to, že nemá zkušenost, to je samozřejě problém...

Reagovat
Busby babes

spis neopomenou prilezitost mu ten rok pripomenout.

Reagovat
Swarley

tak může být v tomhle případě i hůř, M. Owen by mohl vykládat...

Reagovat
kiwwi

Denis Law ma pred Old Trafford sochu po boku Besta a Charltona a tiež šiel na sklonku kariéry do City... Proste s týmto nemáš pravdu

Reagovat
kiwwi

Bullshit... Na reddite došiel s podobným komentárom jeden človek a bol vyminuskovany pod zem, zvyšok ľudí ho normálne berie ako našu legendu

Akurát teda málokto súhlasí s tým, že by mal byť DoF pretože nemá skúsenosti... Ked uz tak VdS

Reagovat
Busby babes

par reakci na tu ranni zpravu od fans z Manchesteru:

Thank you, next.

I would love to see Peter Schmeichel make a dream return to his old club. We can get Poch with a competent DoF & City can have him.

Are City looking for a director of football?

Reagovat
kiwwi

To snáď musíš kopírovať hlášky z facebooku kde komentujú ti najretardovanejsi ľudia

Reagovat
Busby babes

tak urcite. protoze to nebylo na reddite. jen pisu, ze Schmeichel mezi mistnima neni zas tak popularni.

Reagovat
kiwwi

Ale píšeš to na základe čoho prosím ťa? Schmeichel je legenda United, fans ho milujú a pracuje ako ambassador pre klub... Fakt netrapos

Reagovat
Busby babes

na zaklade toho, ze se z tema lidma bavim. a vidim jaky maj reakce na tu zpravu.

Nechapu, co ti prijde jako trapceni na tom, ze jen napisu, ze dost lidi by nebylo rado aby mel Schmeichel nejakou vyraznejsi roli v klubu...

Reagovat
kiwwi

Traposenie na tom je to, že si myslíš, že je to kvôli tomu ze na sklonku kariéry hral za City... Ak už ho ľudia nechcú za DoF tak preto lebo nemá skúsenosti

Príde mi to ako keď sa niekto začne certit, že ManU je urážka a pod... Toto riešia len deti

Reagovat
Busby babes

ManU ale je urazka. Vis vubec neco o klubu, kterymu fandis?

Reagovat
kiwwi

Poslednú dobu mi prídeš fakt jak dieťa

Reagovat
Busby babes

hele zajdi do Bishop Blaize a zacni tam poradne vyrvavat o ManU... a dej mi pak vedet kolik zubu ti zustalo. Uvidis jak to resi jen deti. ale to asi na redditu nepsali no.

Reagovat
kiwwi

Ach jo... Ja to pozadie samozrejme poznám, ale to práve riešia len takí ti "true fans" co si to práve načítali

A celkom nechápem prečo sa už v treťom komentári triafas do redditu, kde chodia aj Angličania a logicky aj local fans keďže je to s prehľadom najväčšia a najlepšia (a moderovana) komunita fans na svete

Reagovat
Busby babes

whatever. Mnichov je porad dost citlive tema. ale kdyz myslis, ze neni...

Reagovat
kiwwi

Samozrejme že je, ale ak priamo nereferujes na Mníchov tak ti za ManU nikto hubu nerozbije... Akurát tak budeš znieť smiešne, pretože to nie je skratka pre United

Reagovat
Busby babes

ktera ma nejake historicke konotace. ach jo.

Reagovat
Busby babes

ale vazne, o tom at klub ani neuvazuje. Schmeichel poslednich x let jen nekde obcas zajde do studia a jinak nic. My potrebujeme nejlepsi mozne dostupne jmeno, ne amatera, co hral za City...

Reagovat
smazaný uživatel

amatéra, co hrál za City

Reagovat
Busby babes

z pohledu toho postu to proste amater je? Jake jsou jeho zkusenosti s vyberem hracu, treneru, jednani s agentama etc... zadne.

Reagovat
r.mrazik

Rozhodne...nepotrebujeme dalsi jmeno z historie ale opravdovou kvalitu

Proste zadnou figurku

Reagovat
Swarley

hlavně mě sere všude ten odkaz na SAFa...super, jestli se od něho spoustu dobrého naučili, ale ať si to hlavně dělá každý po svém...nemusí být všechno hned podle SAFa, dost se toho změnilo...

Reagovat
Busby babes

zvlast v souvislosti s timhle postem je to vtipny, protoze prave diky te dlouhe vlade SAFa jsme na tenhle moderni model nepresli.

Reagovat
Swarley

právě, je spousta věcí, co se musí dělat jinak...

Reagovat
r.mrazik

tak on ten moderni model taky neni samospasny...sezenes nejaky DoF cloveka,ktery bude spatny vyber treba jako manazer Mourek a ani moderni model ti nepomuze

Reagovat
Busby babes

neni, ale to, jak od odchodu SAFa pusobime je desny. Naprosto nepripraveni na odchod managera, ktery si to ridil po svem 26 let.

No a prave proto je dobre, ze si s tim ted davame nacas. Zvysuje to sance, ze vybereme dobre.

Reagovat
r.mrazik

Tak ono to zacalo uz tehdy Gillem...samozrejme pak to dokoncil odchod Alexe

Ale proste odesli kvalitni lidi,ktere se nepodarilo nahradit...to nepisu sice nic noveho,ale mne neprijde stezejni model,ale hlavne ti kvalitni lidi,ktere se po safovi nedostavaji...bohuzel

A mozna je chyba hlane v tom,kdo je vybira...jenze to ti DoF nezachrani,pokud ten vybirajici bude nad nim...no tezky

Reagovat
Busby babes

zas koukni jak tu vymenu zvladl Arsenal. Ti se na to zacli pripravovat uz rok dopredu, ze Wenger skonci. U nas to vypadalo, ze v kvetnu koukli: ty vole, SAF a Gill nejsou, co budem delat?

Reagovat
r.mrazik

ono tezko rict....jsou pátí..

neudelali dobre najmutim Emeryho,tedy kvalitniho kouce a ze jim to relativne lepe sedlo?

gill odesel driv nez alex ne? na jeho misto prisel Ed...

a pak chteli nekoho,komu daji stejne pravomoce jako alexovi,bohuzel moyes na to totalne nemel...

zas tak amatersky bych to u nas nevidel...jak pisu,je to spise o kvalitnich lidech

byt kvalitnejsi Ed,tak vybere kvalitnejsiho nez je moyes...

Reagovat
Busby babes

Gill skoncil stejne se SAFem. Jsou pati, ale cely ten prubeh predani je u nich lepsi. Privedli si prave fotbalove lidi, kterym Wenger uz v prubehu predaval pravomoce a tak. Nekoupili zadneho Fellainiho na posledni chvili a tak. Privedli kouce, kterej vypada, ze na to opravdu ma a ne jak my, ze jsme nahaneli Mourinha, Guardiolu a nevim koho jeste v momente, kdy uz byli domluveni jinde.

A to je prave to: nekoho, komu daji pravomoce jako mel SAF. Jenze to uz dneska proste mozny neni. Zadnej velkoklub tak nefunguje, u nas to fungovalo prave jen diky tomu, ze tam SAF byl takovou dobu a vsechno bylo nastavene podle nej. Tohle jsme si meli uvedomit. A i SAFovi trvalo x sezon, nez si to sedlo. Takze predstava, ze by prisel nekdo jinej a utvoril si to k obrazu svemu behem pul roku nebo roku, byla asi naivni. Navic v kombinaci s tim, ze Moyes na to nemel. LVG to nezvladl za dva roky, Mou za 2 a pul...

V tomhle bych rekl ze se Arsenal z nasi situace poucil.

Reagovat
r.mrazik

ja mel nejak v hlave ze odesel driv do nejake struktury FA,UEFA nebo neco takoveho...no nic

ono to mozna bylo tim,ze vlastne navaznost byla tezka,kdyz moyes povyhazel vsechny alexovi lidi...

navic moyes nahanel toho cesca...nesmyslne

mozna kdyby to nebyl moyes,tak by ten kvalitnejsi manazer nahanel nekoho jineho a nekoupil pak kvetaka...

je to proste o lidech

ale mas pravdu,ze to vypada,ze arsenal ty lepsi lidi nasel a ten odchod zvladne nejspis lepe

Reagovat
Busby babes

nene, oznamili jsme to v unoru, ze odejde po sezone a nahradili Woodwardem.

ja se teda bavim spis o te strkuture nad Moyesem. To ze vyhodil nejaky asistenty byla chyba, ale ti by mu nepomohli s tim dotahnout hrace, ktere chtel. Proste moderni klub uz nefunguje jako one man show. Ty uspesne kluby uz takhle dneska nefunguji. A byla to jedna z veci, na ktere upozronovali vsichni tri manageri. Tak snad se nam ted povede vybrat spravne lidi a zmodernizovat ten sportovni usek.

Podle me to bylo daleko vic o tom, ze Woodward v tom neumel chodit. On ty prestupy domlouval, ne Moyes.

Reagovat
r.mrazik

posledni info bylo takove,ze mourek DoF prave nechtel...ze nikoho dalsiho nad sebou odmital

jj,je to i mozne,ze Ed byl zezacatku marny...ono to dost mozna bylo ale i tim moyesem a tedy odchodem alexe,ze ti hraci nevedeli co a jak bude...

Reagovat
Busby babes

tak ono to pak neni jen o tom DoF, ale jak funguji i dalsi veci. Jasne, Mou ho nechtel, ale tak prave proto ted prej chceme aby kazdej uz pocital s tim, ze tam takovej clovek bude. Jsem na to zvedavej, jak se nam to podari nebo jestli to zas nejak zjebem a dame to Schmeichelovi.

Reagovat
r.mrazik

to by byl neskutecny ulet...schmeichel to preci delat nemuze...to by byla jen figurka

Reagovat
Busby babes

to byl vtip. Aspon doufam.

Reagovat
r.mrazik

snad jo...ono se s Olem zacali objevovat zajimave veci

treba koupe Kinga z Bourne a podobne

Reagovat
Busby babes

jo, to jsem taky videl. nastesti to psal jen nejakej strasnej bulvar.

Reagovat
r.mrazik

A jeste...treba Liver je fajn priklad jak museli vybirat az konecne narazili na kvalitu...my tim ted prochazime taky

Reagovat
r.mrazik

tyjo a to zas bych na neco "moderniho" prejit ani nemusel,pokud by se objevil nekdo,kdo by byl tak na vysi jak Alex...

pokazde se stejne budes muset spolehat na nejakeho cloveka...pokud budeme chtit DoF,tak vlastne budes potrebovat kvalitni lidi dva,vcetne hlavniho trenera...

ale beru,ze treba Alex mel Gilla...takze si ted budu trochu odporovat...potrebujes mraky kvalitnich lidi

s odkazem SAFa jsem naprosto v klidu...beru to spis jako odkaz kvality a koukani se na fotbal

treba takovy moyes mel byt odkaz SAFa tak leda v tom,ze by si vse delal sam...ale kvalita a koukani na fotbal tam nebyla

samozrejme vse z meho laickeho pohledu...a z pohledu Spartana,kde jsme tech modelu vyzkouseli a vynalezli tolik,ze se to neda ani spocitat

Reagovat
Swarley

jako ten odkaz určitě není špatný, ale u nás tím každý hned začíná...já narážel na něco podobného, jak píšeš u Schmeichela, ten odkaz prostě nestačí...že pod ním hrál x let přece nezmanená, že všechno co viděl dokáže hned aplikovat a bude v tom úspěšný...

primární musí být kvalita těch samotných lidí, pak ať vykládají o tom, co mají od SAFa...ne opačně...a právě mi přijde, že pořád všichni začínají jen tím odkazem..

Reagovat
r.mrazik

Jj,uz chapu a mas recht...ohanet se jen tim je blbost

Ja to bral z jineho pohledu

Reagovat
Busby babes

Sparta je podle me stejnej problem. Nedrzi se modelu, ktery si zvoli. ale nefunguje to hned, tak sup a hned jdeme uplne jinou cestou.

Reagovat
r.mrazik

Spis tam jde videt prave to,kdyz si majitel vybere spatne lidi...nejde primarne o model,ale prave o kvalitni lidi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Detective

Vzestup anglickýho fotbalu se všim všudy, i diskuze MU/Live začínají hodně připomínat ty Barca/Real. Paráda.

Reagovat
Sm0ker

Jak se daří v Taliánsku?

Reagovat
Detective

Tak tam je zatim jasno, moc prostoru na dohady neni. I když oči občas trpí...

Reagovat
Lynx

Nevim, co to tu zas scousers rozjíždějí City měli loni po 22 kolech méně ztrát než má liverpool po 18 a bylo z toho 100 bodů. Těch 100 bodů podle mě nikdo dlouhou dobu nezopakuje. Přijdou další ztráty, City s tím už začli včera.

Reagovat
avicii

ja zas nechapem co tu dokazuju niektory fans ostatnych klubov...to uz sa nemoze diskutovat o nasich sanciach na titul preboha?

Reagovat
Sm0ker

Moc cukroví v krvi nedělá dobře

Reagovat
Carrick

Lindelöf je prostě skvělý.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Grahf

aj tebe chuju

Reagovat
Mates_Matesović

Leeds

Reagovat
smazaný uživatel

Kane fantazie, nejlepší anglický hráč současnosti Spurs

Reagovat
hefy

Hned po sezoně začít řešit náhradu za Llorise a střelit ho, ještě když má slušný jméno, by nebylo od věci.

Reagovat
smazaný uživatel

zase bych nebláznil

Reagovat
hefy

Sleduju to už delší dobu, minimálně rok podle mě neni tou jistotou, jakou býval a jakou by měl být.

Reagovat
jk

Však je to jen kapitán, ať se sbalí a jde do řiti, vždyť se doteď nenaučil kopat pravou nohou...

Reagovat
smazaný uživatel

když se dva perou, třetí se směje, na nový rok v čele ligy

Reagovat
LokoLFC

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
vladis271

really?

Reagovat
Kixi Syhimour

Já bych je nepodceňoval

Reagovat
vladis271

Nikto ich nepodcenuje, sú v hre. Ale pochybujem, že budú na nový rok v čele.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnešný zápas O.K.

Pokojné prežitie sviatkov prajem.

Reagovat
Zaschrona

Výkon Spurs hodný týmu s ambicemi na titul, náš výkon k smíchu. Nejde se vymlouvat, že nám sudí neuznal gól na 2:0, jakkoliv se ten zápas pak dost možná vyvíjel o dost jinak. Obrovské minely v obraně, Spurs zas navíc krásně využili naší slabé pravé strany sestavy. Jediný světlý bod je, že zápas skončil před tím, než nám Spurs stačili přidat sedmý. Od Silvy taktický výbuch, záloha totálně k smíchu, obrana den otevřených dveří. Richarlison nic.

Doufám, že Spurs vyhrají titul. Lepší tým s náma ještě nehrál.

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
smazaný uživatel

s poslední větou souhlasím a přeji si totéž, žádný jiný tým si jej za tu svoji několikaletou práci nezaslouží titul tolik jako oni

Reagovat
Swarley

Reagovat
Radin

Hlavně za práci s ostrovními a UK hráči..Nikoho z ligy tak dlouho netáhnou ostrované, jak právě Spurs :-) Defoe, Keane, Bale, Kane a x dalších :-)

Reagovat
smazaný uživatel

tohle je pak pro mě jako milovníka ostrovního fotbalu třešnička na dortu

Reagovat
LokoLFC

Pickford zas

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kopac

S nami ziadny tim nebranil tak dobre ako Burnley prvy polcas. Dufam ze ziskaju titul.

Reagovat
Zaschrona

Crvena zvezda rovnou...

Reagovat
Kopac

Presne tak, tvoja logika

Reagovat
Zaschrona

Jasně, zrovna moje logika je v tomhle případě ta problematická...

Reagovat
Kopac

Sa pozri akou chujovinou si zacal toto vlakno..spurs si zasluzia titul lebo proti evertonu este nikto nezahral tak dobre

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Stejně mě baví, že takhle jako čertík vyletí zrovna fanda Liverpoolu.

Reagovat
Swarley

náhodička

Reagovat
Kopac

Co? Toto s lfc nic nema, to je cisto o tvojej hluposti aku dokazes vypustit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

co sa urazas? za to ze to nepraje LFC titul?

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Golasso

Ta poslední věta mě rozesmála . Kdyby s váma dnes hrál Live nebo City, tak dostanete tak 10 při dnešním výkonu. Slépky podávají docela solidní výkony, ale jeden výbuch Evertonu z nich aspiranty na titul určitě nedělá.

Reagovat
Kixi Syhimour

A 6 bodů na první místo taky ne?

Reagovat
Golasso

To jsou dvě výhry a skóre na Liverpool, který ještě neprohrál. Jsou tam navíc City. Takže ne, ale DVD z toho bude určitě hezký.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Golasso

V popisu filmu stojí:

"Autoři nabízejí hořce drsnou, černohumornou grotesku".

Jo, to je přesně o vás

Reagovat
Big Virgil

Doufám že Karamelky spadnou. S horším týmem letos Spurs ještě nehráli.

Reagovat
LokoLFC

pravda, příšernej výkon

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Zaschrona

A další. Vaše nervozita z vedení v lize je fascinující.

Reagovat
Swarley

se mi líbí jak už teď nezvládají ten titul, který ještě ani zdaleka nevyhráli...

Reagovat
Zaschrona

Člověk si i říká, jestli by nebylo lepší, aby ho jednou vyhráli, pak snad najdou pokoj v duši, aspoň někteří.

Reagovat
Swarley

No na to bych nespoléhal..

Reagovat
smazaný uživatel

To si nemyslím, s úspěchem LFC přijde na řadu i nová fanbase v mileniálech a to nás pak bůh chraň

Reagovat
Kopac

Sa mi paci ako nezvladas nic v spojeni s lfc a mas potrebu sa k vsetkemu vyjadrit

Reagovat
Swarley

Nemůžu zklamat ty, co obdivuji můj prinos pro EF

Reagovat
SCELO

nic v zlom ale ako si ta bloknem ? tvoje komenty su uz skoro na ownyho urovni...

Reagovat
Swarley

Counter cosi propagoval, poradi ti

Reagovat
Eichel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty aby sis nenotoval s MUfany, obrana jak stehno

Reagovat
Zaschrona

Však já se nijak nebráním, však jediný, kdo tady válčí, to jsou vaši fanoušci.

Reagovat
smazaný uživatel

jak hodnotis walcotta? ma na vas, alebo uz ani nie?

Reagovat
Zaschrona

No, hele, pořádně ani nevím. Záleží, co přesně je naše úroveň. Na střed tabulky má určitě, na boj o Evropu je to tak lavičkář, co to je schopný v dobrém zápase pomoci rozhodnout hlavně přes rychlost nebo jednu, dvě dobré akce. Herně je ale určitě platnější Lookman, Theo je často neviditelný.

Reagovat
smazaný uživatel

bojim se ze lookmana moc dlouho uz neudrzite (ale to jsem si vlastne myslel i o grayovi z leicesteru..)

Reagovat
JessePinkman

Sranda, jak všichni jedou do Live, hlavně kluci z Manchesteru United. Kéžby to Liverpool vyhrál. Ale je to ještě kurva daleko. Je jen třeba sklonit hlavy a pracovat dál. YNWA

Reagovat
Busby babes

jake to prekvapeni, ze ryjem do nejvetsiho rivala.

Reagovat
LokoLFC

*slavnějšího

Reagovat
smazaný uživatel

*úplně stejně slavného

Reagovat
LokoLFC

Reagovat
Busby babes

please.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Tuard.MUTD

Reagovat
PP

Reagovat
Malresi

Ako sa to vezme. Na domácej scéne nás United predbehli. Na európskej strácajú a i keď sa 2x LM dá v pohode vyhrať v priebehu aj piatich rokov, nemyslím si, že United to tých 5 rokov dajú čo i len jednu. Každopádne už aj to, že my sme boli tento rok vo finále a oni naposledy pred 7 rokmi napovedá tomu, že ak má niekto bližšie k LM, tak sme to my. Ale tak čo, možno bude ich cieľom útočiť aspoň na EL. Trofej je trofej, je jedno ako je cenná ( )

Reagovat
Busby babes

pokud se tu bavime o slave, tak to muzes vzit jak chces a porad jsme to my. ne ze by to bylo nejak podstatny teda. Zapasy ti to nevyhraje.

Reagovat
Malresi

Ale čo je to tá sláva? Úspešnejší, čo do počtu trofejí a do financii a asi aj globalnej fanbase ste pred nami. Na europskej scéne ale nie je úspešnejší britský klub ako my. To je fakt.

Reagovat
Busby babes

to nepopiram. Slavu bych asi meril tou fanbase. Ale jak rikam, zapasy nam to nevyhraje a ve vysledku to neni podstatny.

Reagovat
Malresi

Jo, tak to

Reagovat
Malresi

Jo ešte ma napadlo. Slávnejší v Anglicku, čo do počtu fanbase sme aj tak my, či sa mýlim?

Reagovat
Busby babes

to netusim. jediny cisla, co jsem nekdy videl byly jen prodeje dresu nekde ve sportsdirectu nebo tak a tam byl vzdycky prvni nekdo od nas. Ale to asi nebude vypovidajici.

Reagovat
Malresi

Našiel som len pár info, neviem nakoľko dôveryhodných, ale mali by ste to byť vy po každej stránke. Paradoxom je, že aj keď Man United aj LFC sú 1. resp 2. najobľúbenejší klub v Anglicku, tak v Manchestri má viac fandov City (čo som už kedysi čítal) a v Merseyside regióne Everton.

Reagovat
kiwwi

tento mýtus je nesmrteľný

Reagovat
Malresi

Čo konkrétne? To o Manchestri či Merseyside?

Reagovat
kiwwi

Aj aj

Reagovat
Busby babes

staci kouknout na to, jak je naplnenej stadion kazdej zapas. United maji vetsi navstevnost nez city nekdy od konce druhe svetove valky. Takze se to neda uplne svest na turisty.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, nevim co je větší definice gloryhunterství, než když do sebe šijou hoši z ČR ohledně toho kdo fandí slavnějšímu klubu geniální

Reagovat
LokoLFC

ty vole, však to bylo jenom dětinské popíchnutí, nečekal jsem, že to někdo bude brát vážně...

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě je slušnej potenciál na to, aby se z toho tady stala vážná diskuze. Řeší se to tu docela často. Jen mi pak přijde vtipný, když mimoangličtí fanoušci United, Liverpoolu nebo podobných týmů nazývají například fanoušky City apod. gloryhuntery a poté se v diskuzi ohání počtem trofejí vlastního týmu - z čehož pak vlastně vychází, že samy jsou gloryhuntery.

Reagovat
Sm0ker

To je logika pojď na mě z boku

Reagovat
smazaný uživatel

Přiznávám, že jsem se trošku připil vánočním svařákem a pak se chytře rozhodl jít debatovat Koukám, že jsem i to svoje téma připletl na sílu. Ale každopádně si za tim z části stojim, většina lidí z ciziny když začíná fandit, tak fandí úspěšným týmům, čímž se naplňuje skutková podstata gloryhunterství. Takžeee, ztratil jsem niť... Jdu pít

Reagovat
Malresi

Na zdravie

Reagovat
Sm0ker

Tak tohle už je lepší s čím se dá i souhlasit, ale nedá se úplně brát jako dogma žejo. viz. fanoušci Tottenhamu, nebo Liverpoolu Když to budem brát tak, že ty trofeje vyhrávají právě v tu chvíli a jsou jasným válcem (Barca, Real), nebo jsou u nich velké předpoklady, že to vyhrají kvůli penězům od nových majitelů (Chelsea, City, PSG), nebo právě dominují lize a pohárům (United před pár lety).

Reagovat
LokoLFC

já měl za to, že "gloryhunterství" spíš definuje to, že začneš týmu fandit, když se mu daří... třeba začít teď fandit Spartě nebo United podle mě není "gloryhuntetství"

Reagovat
smazaný uživatel

To je dobrej argument, ale nemají přeci jen tyhle týmy navždy tu nálepku úspěšného, velkého klubu? Každý rok se počítá s tím, že se bude bojovat o titul, pak se to nepovede, nicméně příští rok je zase vyhlášen boj o titul. Přecijen je to něco jiného než začít teď fandit třeba takovému Huddersfieldu. Ale opravdu jsem dost připitej už a možná nedávám smysl

Reagovat
LokoLFC

zeptej se Swarleyho

Reagovat
blade115

Ten tu o gloryhunterství ví nejvíc. Ale pospěšte, dokud se United daří, pak už byste se ho v těch kanálech nemuseli dovolat.

Reagovat
Swarley

to jsem zvědavej, jak dloho ti to vydrží, než se zase sesypeš...

Reagovat
blade115

Nemusel by ses pokaždé tak sesypat...

Reagovat
Swarley

bladík v akci

Reagovat
blade115

Swarlos zase jede

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Everton to čo ste spravili? Hanba mesta Liverpool a všetkých scouserov tento výkon. Ako by povedal kiwwi, proti nám ste sa viac snažili? Vy hovadá...

Reagovat
smazaný uživatel

Paul Pogba has announced the launch of his ‘Pogmoji’ app. #mufc https://t.co/z05OiD05zT

Reagovat
Kopac

Lol neskutocny klaun, nech ho preradia do u15

Reagovat
Kixi Syhimour

ubohost

Reagovat
nani92

Dúfam, že sa niektoré pridajú aj na EF

Reagovat
Swarley

Reagovat
kiwwi

To by Souness prestal chodiť na EF

Reagovat
smazaný uživatel

... aneb keď nevieš zaujať výkonmi...

Reagovat
Swarley

...tak skoro 30 let hledáš jen výmluvy...

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Táto dvojka

Reagovat
Swarley

Olo, je tam trojka...skoro 30 let, slovy třicet...

Reagovat
PP

ted nevím, jestli to je míněno fotbalově nebo že jste tak lidsky propojení..

Reagovat
Swarley

všichni jsme slovani

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Lacko_Boh

ako Abrahám a syn

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

https://pbs.twimg.com/media/DvIKmUQW0AMhZim.jpg

Souness v momente kdy si tohle precte.

Reagovat
smazaný uživatel

nejak nechapu, co je na tom spatneho..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Mates_Matesović

Co se to tady rozjelo za show

Reagovat
PP

ManU hodně vyhráli co odešel ten vyjebanec, Pool vede půlsezonu, City hloupě Kloppýtlo, vy máte našlapané Vánoce jako vždy, no a my máme trenéra, který dělá změny a zraněnou celou obranu..

Reagovat
blade115

A Chelsea je pod Sarrim tak mdlá, že ani nestojí za zmínku... Hezký.

Reagovat
Swarley

hodnotí ten, co to radši ani nesleduje

Reagovat
blade115

Odpovídá Swarley

Reagovat
Swarley

děláš pokroky v tom čteční, neskutečný

Reagovat
blade115

Je šokující, že už čteš lépe než dřív.

Reagovat
PP

vidiš to. No a o každém tématu by se šlo parádně pohádat..

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

jeste jsem necetl diskuzi ale

Reagovat
Nikikrew

https://www.facebook.com/20669912712/posts/10156524829137713/

owny29.01.2018 14:37#

Podle mě bude Arsenal ještě litovat, že ho přivedl.

Vianočný znalec vie

Reagovat
smazaný uživatel

A to nekolikrat hral z kridla a celkove mi neprijde, ze by ted hral uplne s lehkosti

Reagovat
Nikikrew

Tak stale je po 18 kolach medzi top strelcami, takze u mna velka spokojnost. Ani si nepamatam, kedy naposledy sme mali strelca tak vysoko

Reagovat
smazaný uživatel

Nastesti mame strelce dva. Kdyz mel slabsi obdobi Auba, tak to tahal spise Laca, ted je to zas naopak. Za to kridla mame slaboucke

Reagovat
Golasso

Křídla nemáme víceméně žádná . Snad to v lednu napravíme.

Reagovat
Nikikrew

Stoper a kridlo je velka nutnost, najlepsie hned v Januari.

Reagovat
smazaný uživatel

Alexis back

Reagovat
Nikikrew

Podľa neho je Man Utd najlepší klub na svete. Chudák, ma to uz aj v hlave pomatene

Reagovat
smazaný uživatel

Za 350 tydne by pro neho byl nejlepsi klub i Newcastle Skoda, ze jsme se tehdy nezajimali o Costu, nez sel z Bayernu do Juve Jak je na tom Isco na CM? Neni on spis ciste podhrot?

Reagovat
Golasso

Lituju toho den co den

Reagovat
FCSL
Reagovat
smazaný uživatel

No ja doufam, ze ted MUTD zacne konecne neco hrat. Z Mourkova pusobeni jsem mel z MUTD tezkou nechut. S tim materialem co maji hrat 80 minut beton a pak jednou hlavickou Fellainiho v poslednich 10 minutach 1:0, to je proste hnus. Taky mi chybi ten starej, dravej Pogba, co hral za Juve... Tedka s Live dostali na vsech frontach tezkou sodu. Ac fanousek Live, tak bych si pral aby konecne zacali hrat fotbal a prestali se kasat, jak vyhrali FA community shield :D To jako trofej fakt neuznavam :D

Reagovat
Sm0ker

Oni ji taky neuznávají, pokud ji zrovna nevyhrajou :)

Reagovat
FUnk

za diskuzi za výkon. Sice jsem viděl polocas ale znovu musím pochválit sissoka a štve mě že ten zápas jsme si mohli sami prosrat kdyby to bylo 2:0. Faul se pískat nemusel u gólů evertonu. Tak snad vládneme vánoce za 9 bodů . Spurs

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, just wow. Fakt mi padla brada, ale ne ani tak kvůli množství gólů, které jsme nasazeli, ale hlavně ta energie. Eriksen, Alli, Kane, Son se tam míchali jak víříví adventisté sedmého dne. Podpořeno skvělým výkonem Winksyho a hlavně Sissoka. On je jak Boxer z farmy zvířat, neuvěřitelný tažný kůň. Na góly jsme měli fakt štěstí a taky na spoustu těsných rozhodnutí rozhodčích, které šly většinou v náš prospěch. Ale i bez toho fakt neuvěřitelná technická, taktická a i fyzická převaha, což je na pováženou, když si vezmu kolik a hlavně jakých zápasu má právě těch šest hráčů co jsem zmínil tenhle měsíc za sebou.

Pochvalu by jinak zasloužili všichni až na Lamelu, ten je zas jak po transplantaci mozku a kromě té asistence podělal co jenom mohl. Hrozný výkon a působil oproti Delemu z první půlky jak pěst na oko. Skippy jako squash player zatím úplně na pohodu.

Reagovat
smazaný uživatel

strašně se mi líbí ta sebejistota Mufanů že Pochettino půjde k nim (jako kdyby to byla snad jediná možná volba btw...) - přitom jejich jediný argument je v minulosti jsme toho vyhráli více a máme více peněz... Snad jako kdyby to znamelo, že kvůli tomu, že vyhrávali v minulosti budou vyhrávat i budoucnosti, a že penězovody nikdy nevyschnou... Kde byl takový Manchester City před pár lety? Bez peněz a bez žádné super historie nebo úspěchů a kde jsou dnes? Nebo PSG - nebo Abramovičova Čukotka... Tím neříkám, že si přeju příchod nějakého mafiána nebo sauda do Tottenhamu, jen že věci se mění a nic není dopředu dané...

Reagovat
r.mrazik

To mas pravdu...slepice muzou byt za dva roky sice na novym stadionu,ale bez eriksena,tobyho,alliho a kanea...nic neni dopredu dane

A vi to jiste i Poche

Reagovat
smazaný uživatel

Oni odešli?

Reagovat
smazaný uživatel

jj stejně tak může být Man United za dva roky na desátém místě a vzpomínat na doby, kdy Mourinho vyhrál alespoň tu Evropskou ligu Stejně tak ani není dané, že Spurs nemůžou vyhrát letos například double - FA Cup and League Cup a při troše štěstí klidně i titul... To přeci dělá sport sportem, že je nepředvídatelný... A každý hlavně není motivovaný jen penězi = pokud vyděláváš miliony liber ročně - dalších pár milionů navíc asi nebude to hlavní co tě bude motivovat... Můžeš spát jen v jedné posteli, řídit jedno drahé auto - být v jeden čas jen na jedné exotické dovolené... Peníze jsou k životu potřeba, ale pokud by to byly jen a jen peníze tak celebrity budou ti nejštastnější lidé na planetě - přitom mají ale nejvíc rozvodů, problémů s drogami, sebevražd etc. etc... Pochettino je ženatý už 26 let a nezapomněl svoji ženu zmínit v pozápasovém rozhovoru... Navíc vždycky když mluví o Tottenhamu tak o něm mluví jako o "project" - nevidím mu sice do hlavy, ale myslím si, že si v Totenhamu chce vybudovat stejnou "legacy" jako Ferguson v United nebo Wenger v Arsenalu - rozhodně ho nevidím jako typ trenéra, který by chtěl měnit klub každé tři roky jako Mourinho...

Reagovat
smazaný uživatel

pokud tedy Pochettino není jen na prachy - což mi přijde že není tak jediný důvod opustit Tottenham by byla ambice získat velké trofeje s jiným týmem - takže si položme otázku? Jsou tím týmem Manchester United? Pokud by tým přebral v létě kolik sezón by mu trvalo z toho týmu vytvořit tým, který by bojoval o titul a LM? Dvě? Tři sezóny? Více? Proč hypoteticky nevzít práci v jiném velkoklubu, který se aspoň kvalifikoval do LM? Řekněme Real Madrid? Problém v Pochettinově pozici je ten, že on už trénuje velký tým a není moc týmů na téhle planetě kde by si objektivně o dost polepšil...

Reagovat
Kopac

Ano Spurs uz relativne velky klub su, ale na tejto urovni su fakt chvilocku, nemozes to porovnavat s klubmi ktore su na tejto urovni desiatky rokov..

Reagovat
r.mrazik

no...ona se na 99 procent nestane ani jedna vec...MU nebude neskonci desaty a slepice nevyhrajou titul

Nerikam,ze poche prijde...podle me ne,ale urcite mu to v hlave dost srotuje

5,3,2,3....dostal slepice takhle nahoru,ale myslim,ze pokud bude chtit udelat ten krok ke trofejim,tak bude muset zmenit adresu

Sice maji slepice prima tym,ale muj point je jasny...za dva roky muze byt vse jinak

Pocheho manzelka me nezajima,projekt mel jiste i v saints...

Dalsi veci jsou nesmyslny vykriky

Reagovat
smazaný uživatel

U Saints měl co za projekt? Že mu to rozprodali jak ve výprodeji a nepřivedli mu žádnou náhradu? Super projekt s bezva výhledem do budoucna, tomu by se každý manažer určitě rád zavázal na 10let.

Já zas netvrdím, že k vám Poch na 100% nepřijde, ale ten váš argument, že už s náma dosáhl stropu je prostě jenom vaše zbožné přání. To, že Spurs mají momentálně lepší kádr než United je nepopiratelný fakt a o tom jestli máme k titulu blíž my nebo vy nemá smysl polemizovat, na to se stačí podívat na tabulku, i když ho pravděpodobně neuděláme. Stejně tak se nemusíme bavit o odchodu Kane a Alliho, ti zrovna podepsali. Tobyho případný odchod přežijeme. Dooms day scenario je Poch+Toby+Eriksen v létě k vám. To by nás položilo a já bych United začal hořce, hluboce a provždy nenávidět. Ale věřím tomu, že u obou je to čistě boj o pozice. Eriksen má 70k/week a končí mu smlouva na konci příští sezóny. 200k/week to podle mě spraví. Poch mohl jít v létě do Realu a nešel, protože má tady rozdělaný projekt. Nevím, ten projekt mi nepřijde o nic víc dokončeny než v létě a Real rozhodně není menší lákadlo než United.

Reagovat
Kixi Syhimour

"To, že Spurs mají momentálně lepší kádr než United je nepopiratelný fakt"

To jsou přeci jen tvé pocity

Reagovat
Swarley

Reagovat
Kopac

Lol. Okrem brankara na kazdom poste

Reagovat
Kixi Syhimour

Včera jsem se hádal se Swarleym pod preview a psal jsem totéž, jeho odpověď byla, že jsou to jen mé pocity, proto mi to opalcoval.

Reagovat
Swarley

To nebyla hadka, jen jsi mi sdělil sve pocity...já si toho vážím, ale nepomůžu ti...

Reagovat
Kixi Syhimour

Za to ty jsi mi neřekl skoro vůbec nic.

Reagovat
Swarley

Argument?

Reagovat
Kixi Syhimour

No, řekl si jenom, že máte více trofejí jak Totáč, což má prej podle tebe větší váhu, než současná situace a to mi připadá málo.

Reagovat
Swarley

A o tomuhle argument?

Reagovat
Kixi Syhimour

Mým argumentem je to, že mi to nestačí

Reagovat
matZz

co takhle si přiznat, že i vašemu nejlepšímu a nejúspěšnějšímu klubu v galaxii už teče do bot a nikdo se z vás neposere, když zamáváte miliony, protože příští rok dost možná nebudete hrát ani Evropskou ligu?

Reagovat
Kixi Syhimour

Ale přeci vyhrávali v minulosti víc trofejí, to je proste známka toho, že tomu tak bude i v budoucnu, vůbec nezáleží na kvalitě kádru a kurentní situaci

Reagovat
Swarley

Máš tam chybu, nezáleží na pocitech...

Reagovat
Kixi Syhimour

Ale ty mé jsou blíže pravdě

Reagovat
Swarley

Protože i tak posere a uz párkrát posral, což je třeba pěkný argument a ne pocit...

Reagovat
Kixi Syhimour

S menší váhou, než můj pocit který není daleko od pravdy

Reagovat
Swarley

teď už jsi fakt jak blade

Reagovat
Kixi Syhimour

Nejsem. Můj pocit má větší váhu, než tvůj historickej argument. Záleží na tom co je teď, ne na tom co bylo. A co je teď? Teď je Totáč lepší jak MUN

Reagovat
Swarley

to není žádnej historickej argument, ty jsi fakt natvrdlej

Reagovat
Kixi Syhimour

V přítomnosti má menší váhu, než má fakta.

Reagovat
Swarley

ty nemáš žádný fakta, to je ten problém

Reagovat
Kixi Syhimour

Jsou to fakta, která stále nikdo nevyvrátil, do toho, jestli chceš, ale včera si byl, asi už moc unaven.

Reagovat
Swarley

Až fakta dodas, bude co případně vyvracet...

Reagovat
Kixi Syhimour

Spurs mají lepší kádr a lepší vyhlídky, vyvrať to

Reagovat
Swarley

to není žádný fakt

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak to vyvrať, když to není fakt, tak by to mělo být jednoduché

Reagovat
Swarley

Já ti nebudu vyvracet tvůj pocit, kolikrát to chceš napsat? věř si v co chceš

Reagovat
Kixi Syhimour

Ničím si to nevyvrátil, takže nemáš protiargumenty, tudíž mám pravdu

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Swarley

paráda, věř na duchy

Reagovat
Kixi Syhimour

Argument k věci? Stále jsem blíže k pravdě

Reagovat
Swarley

ty duchy ti věřím, tobě tam musí dobře strašit...

Reagovat
Kixi Syhimour

Straší, nestraší, vypadá to, že mám pravdu....

Reagovat
Swarley

tak si ji schovej a naděl ji někomu pod stromeček, když jsou ty Vánoce...

Reagovat
Kixi Syhimour

No, dávám tu pravdu zatím tobě

Reagovat
Swarley

tak mimo být nemůžeš

Reagovat
Kixi Syhimour

Však ti jí zatím dávám pod stromeček už druhým dnem

Reagovat
Swarley

pořád jsou to jen tvé nesmysly, jestli to považuješ za pravdu, je to zase jen tvůj pocit...to je pořád dokola...

Reagovat
Kixi Syhimour

Že to jsou nesmysly je zase jen tvůj pocit

Reagovat
matZz

ale aby se posral Pochettino, to je jenom tvoje přání. jedinej argument, proč by to měl odejít do MU jsou peníze. Bohužel pro vás, na ty největší trofeje prostě nestačí mít jenom hromadu peněze, ale v první řadě dobře fungující klub jako celek, což, na rozdíl od Tottenhamu, v současnosti nejste.

Reagovat
Swarley

to může u nás udělat raz dva a bude absolutně bez omezení právě kvůli penězům...City koupí hráče za šílený prachy, u nás může taky...nemusí jen přihlížet u Spurs...prachy rozhodují o všem a právě City a Chelsea jsou jasný důkaz...že to teď u nás neklape není směrodatné směrem do budoucna, jak by řekl mistr Kixi...

a i v těch sračkách jsme úspěšnější než Spurs, loni jsme byli i před tím vaším super kádrem...

Reagovat
matZz

to je hrozně naivní myslet si, že přijde Poche a všechno se změní k lepšímu. U vás to není o tom, že by vám chyběl jen trenér, u vás je hlavní problém v tom, že máte bordel v těch manažerských pozicích. Kdokoli kdo přijde, tak bude dělat změny v kádru, protože je to trochu mišmaš. Zároveň tam bude obrovský tlak na okamžitej výsledek, přitom všichni ví, že jste schopní vyrazit i Pochettina v první sezoně, když nebude hrát hned aspoň o ligu mistrů.

Myslíš, že když podepisoval smlouvu na pět let, že nepočítal s tím, že přijdou i finančně zajímavější nabídky? Vždyť Joseho konec byl jen otázka času.

Jinak Jose si přece stěžoval, že jste mu nepřivedli takový posili jako v City

Reagovat
Swarley

Ale José muze vykládat co chce, stačí se podívat na utracene prachy u nás a u vás...na bordelu na manažerských pozicích se pracuje...není pravda, že okamžitě někoho vyhazujeme, právě naopak...a smlouvu podepsanou mít může, to nemusí ve světě fotbalu přece nic znamenat...všechno vyřeší prachy...

Já netvrdím, že Poche na 100% přijde, vy to shazujete ze stolu, že to je blbost...a to už tu se stejnou rétorikou už párkrát bylo...

Reagovat
matZz

Jak jsem psal, prachy nerovnají se ty nejvyšší mety. Ani City by nebylo tam kde je teď, kdyby ten klub v první řadě nefungoval na jedničku od nejvyššího manažera po poslední uklízečku a jak už se ukázalo, nespraví to ani hráč(i) za 100 milionů. Že na nějakým zlepšením pracujete je možná tak tvůj pocit.

mě hrozně štve tady ta mufanská nabubřelost, že si za prachy můžete koupit cokoli a ještě víc mě štvou posraný články posranýho Carrghara o tom, jak by měl Pochettino odejít a nikdo si nechce připustit, že Pochettino může jít ve stopách Simeoneho a udělat ze Spurs druhý Atletico

Reagovat
Swarley

není to pocit, buď si k tomu něco přečti nebo nepiš o pocitech...a celý City stojí primárně na penězích, ne na to, že něco vypracovali...Guardiolovi se nelíbí obrana, celou si ji zašílený prachy překope...Mourinho to udělal blbě, Guardiola dobře a Pochetino u vás si to nemůže dovolit...u nás ano...

a to není mufanská nabubřelost, tak fotbal dneska funguje...

Reagovat
Vánoční owník

nefunguje, charakterní lidé mají stále důležitější hodnoty než peníze, zatím to vypadá, že Poche by mohl být jedním z nich, kdyby odešel do MU, tak by jeho kariéra šla strmě dolů, není pravda, že by si mohl koupit kohokoliv, oni tam top hráči už ani chodit nechtějí, ale očekávání by na něj byla hned ta nejvyšší, podle mě ani po tom netouží, už vás odmítl jednou, odmítl i Real Madrid a dokud to mezi ním a vedením bude fungovat, tak neodejde.

Reagovat
Swarley

proč strmě dolů a jak tam top hráči nechodí? vždy to je úplná blbost

fotbalový svět tak funguje, tečka...rozhodují prachy a nic jiného, já nevím, co tu řešíte...proč je asi City před váma a vy na ten titul nedosáhnete? proč je Liverpool lepší než loni, protože si vytáhl nějakého hráče z akademie nebo fest utrácel? u nás tu možnost mít Poche bude, tady není o čem diskutovat...

já souhlasím s tím, že Poche u vás může klidně zůstat a to úplně z jednoduchého důvodu, protože prostě chce, má k vám vztah a má u vás rozdělanou práci...ale to je to jediné, zbytkem jsme jinde než Spurs...možná je to pro vás blbý, ale je to tak...

Reagovat
vladis271

strašne vám slepice znenávidia ako im ho vezmete. Si kúpim pukance a budem sledovať tie diskusie.

Reagovat
Vánoční owník

ty jsi fakt picas

Reagovat
vladis271

hele, ja nechcem aby k nim išiel. To si ma nepochopil asi. Ale ak by tam už išiel aspon toto z toho vzíde.

Reagovat
Busby babes

uz jen kvuli vsem tem kecum: proc by chodil do horsiho nebo jak by jeho kariera sla do haje, by to stalo za to.

Reagovat
Busby babes

charakterni lide... hele Pochettino byl v Sotonu, prisel vetsi klub a rekl sbohem. Ted by se jen zachoval stejne.

Reagovat
Vánoční owník

protože mu rozprodali tým, to se u nás nestane, navíc upgrade Soton -> Spurs byl podstatně větší než by byl Spurs -> Mu, to by z některých hledisek byl spíš downgrade

Reagovat
Swarley

downgrade by to byl momentální, což je logické, když u vás má tým po x letech postavený k obrazu svému...ale na vrchol s ním stále nedosáhl, protože už nemá prostředky na jeho vylepšení...u nás by si krátkodobě třeba pohoršil, ale s tou lákavou vidinou, že v budoucnu žádné omezení mít nebude...

Reagovat
Vánoční owník

a to je zase co za blbost, že nemá prostředky?

Reagovat
Swarley

a má snad? proč třeba odchází Toby? proč si nedovolíte na přestupáku hráče jako City nebo my? vždyť to je snad jasné...

Reagovat
Vánoční owník

samozřejmě když se staví nový stadion, tak jich není tolik, ale i tak nemusíme prodávat žádné klíčové hráče a naopak jim dát vylepšené smlouvy, s novým stadionem navíc příjmy vzrostou a i na drahé posily se dostane

Reagovat
Swarley

ale my jsme nejbohatší klub na světě, to je prostě pořád obrovský rozdíl...

Reagovat
Vánoční owník

kde na penězích sedí Glazerové a klub, který i tak nebyl schopný Mourinhovi přivést posily, které chtěl

a navíc peníze nejsou všechno, já taky mám X pracovních nabídek, kde bych měl víc peněz, ale mám i jiné hodnoty

Reagovat
Swarley

Mourinho může mlet, co chce, ale utratil po City nejvíc, pokud se nepletu...tady se nemá absolutně na co vymlouvat a je to mnoooohem víc peněz než u vás za tu dobu utratil Poche...

a ok, může být, ale tady se bavíme o případě, kdy ti nabídnou třeba dvakrát tolik...a to už hodnotama umí pěkně zamávat u každého...

Reagovat
nani92

Ale tie príjmy neprídu hneď, to je ďalší stratený rok či dva

Reagovat
Busby babes

btw neodmitl nas, my sjme si vybrali Mourinha a jemu jsme ani nabidku nedavali.

Reagovat
Vánoční owník

pár týdnů předtím, než byl oznámen Mourinho, byl Poche na večeři se SAFem, tak jste asi usoudili, že to nemá cenu

Reagovat
Busby babes

Ne, rozhodli jsme se, ze Mourinhovo CV je proste lepsi. A SAF byl maximalne poradce. Woodward a Glazerove rozhodujou.

Reagovat
Vánoční owník

tak to nechápu, proč byste ho měli chtít teď, jeho CV se velmi nezměnilo, vemte radši Rafu Beniteze, ten má dobré CV

Reagovat
Busby babes

ty nechapes vic veci.

Reagovat
Vánoční owník

argument

Reagovat
Busby babes

vzdal jsem to po tvem brilantni argumentaci.

Reagovat
r.mrazik

blbost...loni,kdy to v MU jeste do unora slapalo bys to rekl taky?

tyhle vykriky ovlivneny mourkovo pusobenim se nedaji brat vazne

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak jedem

David de Gea vs Hugo Lloris = DdG

Shaw vs Rose = nastejno

Jones vs Alderweireld = Alderweireld

Lindelöf vs Sanchez = Sanchez

Young vs Trippier = Trippier

Matic vs Dier = Dier

Herrera vs Sissoko = nastejno

Pogba vs Eriksen = Eriksen

Kane vs Lukaku = Kane

Son vs Martial = Martial

Lingard vs Moura = Moura

Manchester United vs Tottenham Hotspur = 2:6

Reagovat
Busby babes

Rashford vs Moura. Rashford.

Matic vs Dier = nastejno

Lindelof vs Sanchez = tam bych si taky teda tak jistej nebyl. Asi bych dal Sancheze ale jen mirne.

Reagovat
Kixi Syhimour

S Rashfordem jsem ještě ochotnej souhlasit, ale Matic ani za mák. Sanchez se mi jeví jasně, na Lidelöfa tu bylo tolik nadávek, naopak Sanchez se mi jeví dost pohodově, ale je to jen věc názoru.

Reagovat
Busby babes

me prislo, ze i na Diera se tu dost nadavalo, ale ok.

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak, ale nesrovnatelně s Maticem

Reagovat
matZz

Verthongen vs Lidelof = Verts

Reagovat
Kixi Syhimour

, jsem zapomněl

Reagovat
r.mrazik

nekde jsem psal,ze tyhle subjektivni vylevy ohledne kvality hracu hrat nebudu...je to zbytecna ztrata casu a stejne tam mas chyb jak nasrano

Reagovat
Busby babes

presne tak. Staci kouknout na Galacticos. Ti hraci byli individualne lepsi v porovnani s 99% tymu ale dohromady jim to zas tak neklapalo.

Reagovat
Kixi Syhimour

Chyb je tam minumum, i tvůj kolega mě opravil jen párkrát, nejsem daleko od pravdy

Reagovat
Kixi Syhimour

*bez té čárky před i

Reagovat
r.mrazik

koukam,ze tady je tezky neco vysvetlit...ja tohle opravdu hrat nebudu...ty pravdo

Reagovat
Kixi Syhimour

V pohodě, já si jen stojím za svým , ale chápu tě

Reagovat
Vánoční owník

no, Son taky nebude horší než Martial

Reagovat
Busby babes

pockej, vsak si rikal, ze to neslapalo nikdy...

Reagovat
r.mrazik

loni kratkodobe do unora...teda do ledna,kdyz dotahl alexise...pak to slo...vysledkove to slo,na koukani porad bida...

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
kiwwi

Vzhľadom na jeho celkom silné katalanske väzby nemusí byť pre neho Real to práve orechové... Navyše to vyzerá tak, že sa v PL našiel a rad by tu ostal. Co sa tyka peňazí jak na plate, tak na prestupy mu nemôžete ponúknuť to co v United, navyše v poslednom prestupaku mu Levy vyslovene nasral na hlavu.

Ked dá do toho United úplne všetko, tak ho u Spurs môže udržať len sentiment

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Silné katalánske väzby? Veď trénoval Espanyol. Prečo by nemohol aj Real?

Snáď ho Levy nepustí konkurencii, keď je pod zmluvou. To robí posledné roky veľmi nerád a prestupy to dokazujú.

Reagovat
kiwwi

Dezorientovany olino

Reagovat
smazaný uživatel

Pochopiteľne píšem o budúcom lete, tak správaj, Ivan! Aspoň na štedrý deň.

Reagovat
kiwwi

Akože od budúceho leta už nebude Espanyol katalansky klub?

Reagovat
Kixi Syhimour

Jakože proč by přesně nemohl jít bývalý trenér Espanyolu jít trénovat Real? Však je to Argentinec, v Katalánsku jen trénoval a nesnáší Barcelonu, ideální trenér pro Real

Reagovat
kiwwi

V katalansku prežil 13 rokov svojej kariéry ako hráč a tréner a vyjadroval svoju podporu Katalansku ako takému

Nemyslím si ze neznáša Barcelonu a nikde nepíšem že by tam nemohol ísť, ale to by si musel začať čítať

Reagovat
Kixi Syhimour

Však sám vyjádřil, že by radši byl farmářem než trenérem Barcelony, z toho plyne, že í moc nemusí.

"Vzhľadom na jeho celkom silné katalanske väzby nemusí byť pre neho Real to práve orechové...", to není takový rozdíl oproti tomu, že by tam nemohl jít

Myslím, že je vcelku irelevantní, že vyjadřoval podporu Katalánsku, nevidím důvod, proč by stejnak nemohl stát trenérem Realu, protože je v Castílii, ve Španělsku? Protože to je "královský klub"? No a co?

Reagovat
kiwwi

Pici ty si riadny gymnasta

Reagovat
Kixi Syhimour

Argument?

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

#DezorientovanyIvanTheSenseless

Reagovat
Kixi Syhimour

Hezké svátky Oliver

Reagovat
smazaný uživatel

Aj tebe, YNWA!

Reagovat
matZz

Pochettino celkem nedávno řekl, že by šel raději farmařit, než aby šel trénoval Barcelonu (nebo Arsenal)

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

To nebylo myšlené, jako že jí nesnáší, ale vzhledem k tomu, že byl v Espanyolu si nedokáže představit, že by šel do Barcelony. Z účty k Espanyolu.

Reagovat
Busby babes

Espanyol je historicky kralovskej klub spis vernejsi centralni vlade.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
kiwwi

https://www.fccincinnati.com/post/2018/07/12/get-know-rcd-espanyol

Bejvavalo... Klub prešiel transformáciou po politickej stránke a zmenili si meno aj klubové farby na katalanske... A práve Pochettino tam získal tie katalanske väzby o ktorých sám hovoril a vyjadroval im support pri referende

Je jasné, že Barce je hlavným klubom v presadzovaní samostatnosti a politiky ako takej, ale proste žiješ v tom regióne... Navyše ja píšem o tom ze kvôli tomu Real pre neho nemusí byť až také lákadlo ako by to bolo v prípade iných trénerov a nie ze by tam kvôli tomu nešiel

Reagovat
Jordi Alba

Espanyol moc Katalánci zrovna nejsou.

Reagovat
vladis271

ako, ak by aj Poch odišiel, tam som presvedčený, že Levy vyjedná, že Poch si so sebou žiadneho hráča nezoberie.

Reagovat
nani92

Vsak to ani nemusí, Toby príde zadarmo a ostatných nájdeme niekde inde

Reagovat
Swarley

Za Eriskena dáme zbytku pokoj...

Reagovat
r.mrazik

u saints meli takovy projekt,ze se jim to smrti majitele (jestli si dobre pamatuju) rozpadlo

u slepic maji tak skvely projekt,ze mu v lete nekoupili taky nikoho...samozrejme duvody jsou dost jiny,ale usmevny je to taky,kdyz tim argumentujes

jestli mate bliz ne je docela jedno..je tam liver a city,kteri vas pred sebe letos nepusti...a o tom prave mluvim...u slepic ten krok nejspis neudela

ja chapu,ze to jako fanousek kurniku clovek nechce prijmout,takze to asi radeji ukoncime...stejne to nema smysl,protoze porovnavat kadry nema taky zadny smysl

a jo,real je vetsi lakadlo nez MU

Reagovat
smazaný uživatel

No, s těma ambice na bych teda krotil vášně. K titulu nemáme po demolici Toffees o nic blíž než před ní. Na prvního furt ztrácíme 6 bodů. Že Zakopalová City je irelavantni, pokud bude Poplatek furt vyhrávat. Prozacatek se úplně klidně spokojim s League čipem, kde nás furt čekají tři mega těžké zápasy. Abych aspoň uvažoval v tuhle chvíli o titulu, tak by situace v tabulce musela být opačná. Přelom února a března bude klasický HC a před tím bysme museli mít slušný náskok na čele, abych tomu věřil.

Reagovat
smazaný uživatel

Do piče už s tím autocorrectem!

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
Kixi Syhimour

"jejich jediný argument je v minulosti jsme toho vyhráli více a máme více peněz... Snad jako kdyby to znamelo, že kvůli tomu, že vyhrávali v minulosti budou vyhrávat i v budoucnu"

Jo, to mi povídej

Reagovat
vladis271

Napadla ma celkom šialená vec. Naše vedenie by mohlo kontaktovať Barcu či by nebolo možné polročné hosťovanie Coutsa.

Reagovat
vrabejka

Je smutné jak někteří fanoušci LFC zapomínají strašně rychle.

Ten borec před necelým měsícem nás opouštěl jako největší odpad. Mnoho fanoušků ho brala a stále bere jako největšího zrádce co nás opustil kvůli slavnému klubu. Měsíc nebo jak dlouho fejkoval zranění a dělal různé svinarny jen aby si ten přestup vydupal. At si tam třeba zhnije. Já vím, že po herní stránce by byl pro nás přínosem. Ale ani to neni moc jisté, vždyť Shaqiri má lepší stats než on a to má odehráno o 300 minut míň. A myslim si že ani ostatni spoluhráči by ho neuvitali s otevřenou náruči krom Firmina. Jsme v laufu šlape nám to, Firmino na 10ce se každý zápas zlepšuje, nepotřebujeme tu krysu.

To si radši počkejme do léta a kupme za 60 Pulišiče.

Reagovat
vladis271

nikto by mu nestaval sochy pred štadiónom. Ale mohol by zvýšiť naše šance.

Reagovat
Swarley

Však v pohodě, vy to určitě nechcete zaprodat jak my s Wazzou...po VVD a Riovi další zajímavé přiznání...

Reagovat
maraynwa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LokoLFC

takhle se sjet na Vánoce

Reagovat
Kopac

Reagovat
Mastný Chobot

Tieto vladove ujebane myšlienkové pochody 24. decembra o 8 ráno sú to, čo robí EF tým, čím je.

Reagovat
cokoliv

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Celkom picasinka

Reagovat
Sm0ker

Gratuluji, tvůj příspěvěk oživil vrabejku

Reagovat
vrabejka

Tak ja na EF chodím furt jen už nemam potrebu zde psat picoviny a užívám si mistrovskou jizdu LFC.

LFC je na vrcholu proč bych si svými příspěvky měl léčit mindraky jako 90% uživatelů EF :)

Reagovat
erwin

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Swarley

Pěkné Christmas na čele ligy vlado

Reagovat
vladis271

aj tebe veselé vianoce :)

Reagovat
I am Mancunian

Ty si picas

Reagovat
nani92

Načo vám je? Na góly spoza 16ky už máte Shaquriho

Reagovat
Coutinho10

viděl bych ho rád zpět, ale asi bych do toho nezasahoval, když se daří

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

A co by jako z toho měla Barcelona?

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak včera Yids za tu úpravu Pocheho chantu.

He's Tottenham you know, Mauricio Pochettino!

Reagovat
Orlandiiik

ve druhým poločase to tam jeli docela solidně dlouho !

Reagovat
Swarley

Taková úprava na půl roku sna ani neměla cenu...

Reagovat
smazaný uživatel

Eriksen v rozhovoru pro MOTD. Jestli ho nepodepisem a odejde, tak mi to fakt zlomí srdce. Hrozně inteligentní, skromný a vtipný hráč. Ve fotbale takové aby člověk pohledal.

Reagovat
Mates_Matesović

Odchod Chrise by byl možná ještě horší, než odchod Poche

Reagovat
Maresma

No to určitě

Reagovat
Mates_Matesović

Možná trochu přehánim, ale za něj prostě neexistuje náhrada.

Reagovat
Maresma

Je samozřejmě skvělej, ale nenahraditelnej není. To je jak kdybych tvrdil, že by pro nás byl odchod Coutinha horší, než odchod Kloppa. Konec Pochettina by vám dlouhodobě uškodil mnohonásobně víc, tím sem si jistej.

Reagovat
smazaný uživatel

Eriksen > Coutinhem. Minimálně důležitosti pro hru Spurs/Liverpoolu, ale pro mě i obecně. My jsme bez něj fakt v piči a nenahradili bysme ho ani za 300mega, protože by k nám takhle kvalitní hráč prostě nesel. Ale samozřejmě větší rána by pro nás byl odchod Poche a celého jeho týmu, to by nás složilo.

Reagovat
Maresma

Coutinho v PL určitě nebyl horší jak Eriksen. A můj názor je, že každý hráč se dá nahradit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Malresi

Okrem VVD.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Baronne

Až na Messiho s Ronaldem

Reagovat
nani92

Až na stopérov

Reagovat
SCELO

urcite ano len najst ho, to uz je ine...

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt? Já ti nevím. Každý hráč je nahraditelný dejme tomu pro Barcu, Real, Bayern (i když, nahradí Barca Messiho, Real Ronalda?). Koho jako přivedou Spurs?

A nechci se hádat, pro mě je Eriksen největší oblíbenec v kádru a to nejenom tím, jakej je na hřišti. Je mi neuvěřitelně sympatický tou skromností a jak se vždycky Tottenhamu zastane. Naopak Cuntinho je pro me další nesympatická metrosexualni brazilská celebritka. Nejsem objektivní.

Reagovat
Malresi

Couts je prave rodine zalozeny typek. Ved s tou svojou je od detstva.

Reagovat
smazaný uživatel

Jeho rodinný život jsem fakt nekomentoval. Po tom je mi hovno.

Reagovat
Malresi

Za neobjektivitu. Inak Eriksen je sympos zasa mne.

Reagovat
Vánoční owník

takže je to ještě navíc pedofil, no hezké

Reagovat
Malresi

Tym zmatku.

Reagovat
Malresi

uz som zas nabumbany

Reagovat
r.mrazik

jsem zvedav na barcu az odejde messi...

Reagovat
smazaný uživatel

Spojené nádoby. Jestli půjde Poch, Eriksen neprodlouží. Jestli si Levy dál bude vrtat koleno pro každých 10k/week jak u Tobyho, nedivil bych se, kdyby to Poch položil. Ostatně, podle mě ty omluvy, které Poch v létě pro klub ohledně přestupů měl, nebyly jen řeči do větru, hlavně ta část, kdy říkal, že největší posila je pro nás to, že nikdo neodešel. U Tobyho jsem to měl na hraně, jestli mu dát co chce, protože dát jemu 150, kolik by chtěl Kane, Eriksen, Alli, Sonny? Ale u Chrise...200, 250, 300? Whatever, just fucking give him what he wants!

Reagovat
Big Virgil

Toho bych bral k nám. Za mě nejlepší záložník v PL.

Reagovat
Kixi Syhimour

Silně nerealistické

Reagovat
Big Virgil

Nerealistické bylo i to že bychom dali 75 za Virgila a podobnou částku za Allisona. Tím nechci říct že skončí u nás nebo že po něm Klopp půjde. Liverpool je konečně tým, který dokáže ulovit i ty nejlepsi hráče co jsou momentálně dostupní a zaroven pevně veřím v to že ty hráče dokáže udržet.

Reagovat
Kixi Syhimour

Myslíš, že jsme schopni koupit hráče za 200 mil.? Levy není magor v PL prodává jen vyjímečně a asi těžko prodá svého asi nejlepšího hráče do konkurence. Nemožný, nikdy se to nestane. AMko je třeba, ale v Londýně nepochodíme.

Reagovat
Big Virgil

Za 200 ne. Tolik by nemel byt schopen dat nikdo za jednoho hrace. Nechapu to pravidlo FFP. Snad se to zacne resit a tvrde trestat. Kolem ty 100 ale jo. Zalezi na spouste faktoru. Expirace smlouvy,vek,kvalita,marketingovy potencial hrace a ochota prestoupit. Celosvětově je Liverpool pred Spurs. Tim chci rict ze kdyby Klopp ukazal zajem a Eriksenovi pomalu koncila smlouva kterou by nemel zajem podepsat a chtel hrat pod Jurgenem...je tam spousta kdyby,ale kdy jindy snit kdyz ne o Vanocich??

Reagovat
Vánoční owník

Liverpool není víc než Spurs.

Reagovat
nani92

Reagovat
Vánoční owník

Reagovat
Malresi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Kixi Syhimour

Levy neprodá svého nejlepšího hráče do konkurence za pouhých 100 mil., minimálně takovejch 170 mil. Liverpool je sic historicky slavnější než Spurs, nicméně Spurs mají zhruba stejnou šanci na zisk trofejí jako my, rozdíl je minimální. Kdyby, kdyby, ale pokud Eriksen přestoupí, tak už na samotný vrchol a to do RM, nebo Barcelony, to jsou stále nejkvalitnější fotbalové kluby na světě.

Reagovat
Vánoční owník

Reagovat
smazaný uživatel

No jestli neprodlouží a dá najevo že chce jít, tak je možný asi všechno. V takovou chvíli by Levý asi zase upřednostnil prodej mimo ostrovy před prachama a Real a Barca by ho v létě za to kilo vykoupit asi mohli. Pokud by ale moc chtěl dejme tomu zrovna do Liverpoolu, tak by si taky mohl počkat ještě sezónu a jít zadarmo, kam ho srdce povede. Ale nečekám to od něj. Snad prodlouží.

Reagovat
Kixi Syhimour

Nevidím ani moc velkej důvod, proč by měl chtít k nám, taky to od něj nečekám, podle mě prodlouží a jedinej přestup už pak bude jen nahoru.

Reagovat
Maresma

To nehrozí, ale ofenzivní záložník bude potřeba. Tipuju, že v létě půjdem po Pulisicovi.

Reagovat
Baronne

Já ho zas vždycky chtěl do Barcy

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Miguel19

Sice je Štědrý den až dnes, ale už vím, že se konečně podívám na SB

Reagovat
smazaný uživatel

Hezký! Jedeš se podívat na Courtoise?

Reagovat
vitasrp

Hezky hezky, na jaký zápas?

Reagovat
Miguel19

Newcastle.

Reagovat
smazaný uživatel

Pekne! Taky jsem se včera rozhodl udělat si radost a pořídil si konečně lístky na zapas LFC.. s Bournemouthem

Reagovat
Busby babes

to me mrzi.

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Napísal si to ako negatívum .

Reagovat
smazaný uživatel

SB=Slovan Bratislava?

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

Drazí MUfani přeju vám všem Šťastné a Veselé Vánoce! Snad už bude v našem klubu jen líp!

Reagovat
Busby babes

Hezke svatky!

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Malresi

Vesele Vianoce všetkým, najmä fanúšikom United. Nech im Ole prinesie viac radosti ako Mourek. No a samozrejme nám scouserom konečne titul. Už len aby som mohol vidiet Swarlosa v najvacsej retorickej "krase". Jo a ak nas ma niekto porazit, nech je to Arsenal.

Reagovat
Swarley

Já jsem pripravenej na obě varianty, ale teď si představ jak to asi bude vypadat, když to nedáte... pěkné Vánoce..

Reagovat
Malresi

Ako keby som to uz nezazil. To je fakt jedina vec, s ktorou som radsej dopredu zmiereny a kontaktoval som CK za ucelom obojsmernej letenky do kanalu. Inak respekt tebe aj Busbymu, ze akokolvek ste ako klub v srackach vy sa drzite zubami nechtami nad poklopom.

Reagovat
Vánoční owník

this is wrong on so many levels

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ajouki

Sarri včera výborně. Nikdy nic nevyhrál, ale rozumuje, že hráči potřebují psychologa. Zvážil on, že to je jeho zodpovědnost, že se hra Chelsea postupem času zhoršuje? Čím víc Sarri-ball, tím větší nuda. Teď to ještě znásobil hrou bez útočníka i proti týmům z prostředku tabulky. Asi je čas ty jejich zápasy přestat vyhledávat.

Reagovat
smazaný uživatel

Poch: "I was in my wedding 26 years ago and now, yes, the score is 2-6. Unbelievable, it’s a coincidence, but sometimes it’s not too much a coincidence.”

Pressed on whether he had actually found the time to get his wife an appropriate wedding anniversary gift, the Spurs boss said: “But I am going to arrive so late (back)….”

Gold

Reagovat
Mastný Chobot

Unbelievable, it’s a coincidence, but sometimes it’s not too much a coincidence.

Filozof

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Liverpool in talks with New Balance over record kit deal from 2020-21... and they want to eclipse Manchester United's £75m-a-year adidas contract

Reagovat
Kixi Syhimour

NB

Reagovat
smazaný uživatel

na eFotbal.cz spekulovali, že by mohlo dojít k výměně Higuaín - Morata. Dávalo by to smysl aspoň pro jednu stranu?

Reagovat
nani92

Higuain tam je len na hosťovaní nie?

Reagovat
vladis271

Ole vraj chce Dominika Kinga z Bournemouthu

Reagovat
nani92

Ole netuší kto je nejaký King, nemaj strach

Reagovat
vladis271

je to Nór takže tuší.

Reagovat
nani92

To už radšej Odegaard

Reagovat
nani92

To už radšej Odegaard

Reagovat
kiwwi

Tak Dominika Kinga vravíš... Ta drží od rána?

Reagovat
smazaný uživatel

Je tam na přestup. Juve vyměnilo s AC Ruganiho za Bonucciho a jako přívěsek si AC muselo koupit Pipitu.

Reagovat
Rybinho85

Higuain je na hostování za 18 mega s opcí na dalších 36 mega

Reagovat
Rybinho85

A navíc trade byl Bonucci - Caldara. A ne Rugani, ten furt dřepí na lávce Juve.

Reagovat
SixtoRodriguez

sa mi snívalo že som bol v barcelone na futbale (s kým hrali už ale netuším) a hral za nich morata a fellaini. Proroctvo? Uvidíme.

Reagovat
Kixi Syhimour

Všem hezké svátky

Reagovat
Swarley

argument?

Reagovat
Kixi Syhimour

Jen chci abyste si užili Vánoce.

Reagovat
smazaný uživatel

Pici ty si riadny gymnasta

Reagovat
Swarley

vytáhni cvičky a v pět před Sinobem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Všetci ich mať pekné nebudú, sú to len tvoje pocity

Reagovat
Kixi Syhimour

*všem přeji hezké svátky

Reagovat
kiwwi

Keď budu mat všetci pekne sviatky to ešte neznamená ze ich nemôžu mať dojebane

Reagovat
Kixi Syhimour

Hlubokomyslné

Reagovat
kiwwi

Kixi style

Reagovat
Kixi Syhimour

Jsi si tím jist?

Reagovat
kiwwi

Ty už si sa v tom stratil, všakže?

Reagovat
Kixi Syhimour

Proč si myslíš, že mé příspěvky jsou hlubokomyslné? Jen mě to zajímá....

Reagovat
Pride

Reagovat
Busby babes

"Think of the best defenders in Premier League history - John Terry, Rio Ferdinand and Nemanja Vidić. Van Dijk is all three players rolled into one."

- Jamie Redknapp.

Reagovat
Kixi Syhimour

Hmm, to asi úplně ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Že to neřekl, že sebe neudělal klauna

Reagovat
r.mrazik

to je komik proste

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Malresi

S VVD sa mozu rovnat len ludia z mojho nicku. Maldini+ Baresi=Malresi

Reagovat
SixtoRodriguez

Ale no.

Reagovat
Malresi

Joke bro. Ta dvojka je rare.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EXoRcIsT

O par sezon sa moze zaradit k nim ale to musi udrzat top formu dalsie sezony a vyhrat PL

Reagovat
Busby babes

tak nejak. Je skvelej a muze byt na jejich urovni. ale musi jeste par let vydrzet na te urovni a neco s Poolem nebo jinde vyhrat.

Reagovat
SCELO

musis vyhral aby som bol uznavany, takze nestaci ukazovat kvalitu sezonu co sezonu, musis aj daco vyhrat ? chapem to spravne ?

Reagovat
r.mrazik

Jo jo...musíš i něco vyhrát

Nebo jednu dobu úžasnýho Bainese si teď někdo moc pamatuje?

Reagovat
Pride

Reagovat
Erdovec

já jo

Reagovat
SCELO

van dijk bude pamatany uz len kvoli jeho cene... a co sa tyka toho ze si vela ludi nespomenie na bainsa tak on nehral nikdy za top tym ci sa mylim ?

Reagovat
r.mrazik

Vsak za par let ty ceny taky budou jinde...kolik stal tehdy roy keane? 3 miliony a byl to rekord?

Reagovat
SCELO

ako pisem to co si ty napisal je len vynimka co potvdzuje pravidlo... ano viem ze takych hracov je viac ale kazdy zacina niekde

Reagovat
Busby babes

priklad s Bainesem niz je dobrej. Takze asi jo, musis neco vyhrat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ginola? Le Tissier?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Ginola byl hvezda PL ve dvou sezonach ze sesti. Le Tissier skvelej v ramci jednoho prumerneho klubu. Kdyz se budou davat dohromady nejaky top 10 na danych pozicich za eru PL, vetsina lidi si na tyhle dva podle meho nevzpomene.

Le tissier se dostal pres 20 golu jednou.nikdy nebyl nejlepsi strelec souteze a nevyhral nic a nejvetsi uspech je 7. misto.

Ginola je na tom velmi podobne. Do Newcastlu prisel a mel skvelou sezonu, ale skoncili druzi. v druhe uz to nebylo ono a sel do tottace, kde jednu sezonu opet zazaril, ale stejne skoncili 11, vyhrali Ligovej pohar a hrali semifinale UEFY. i tak si ale myslim, ze si na ne pri vyctu nejlepsich hracu PL nikdo moc nevzpomene. Ginolu jeste mozna. Le tissier proste dokazal byt dlouho v klubu, kterej casto na posledni chvili utekl sestupu a tak mu ta cisla naskakovala.

Reagovat
kiwwi

K úplnej topke ich proste nedáš

Reagovat
r.mrazik

Je to dost “mistni” pojem...opravdu potrebujes byt tymove uspesny,abys byl vice uznavany

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
fff

VVD je aktualne a teda odkedy ho sledujem podrobnejsie (teda odkedy je u nas, ten necely rok) absolutne neskutocny a k najlepsim na svete sa v tomto momente radi.

Ale tito traja hraci hrali absolutnu top uroven roky, roky roky.

Ked to VVD udrzi dlhodobo (snad ano) tak potom by podobny vyrok moohl mat nejaku vahu.

Reagovat
kiwwi

Uz teraz nemá. Šancu byť na takej úrovni toľko rokov co oni... Možno jak Vida, ale na terryho s riom už nemá dostatok času

Reagovat
SCELO

moze hrat do 35 takze sa da

Reagovat
Busby babes

ale do 35 asi tu vykonnost neudrzi. Problem v tom porovnani je, ze Rio nebo Terry (jakkoliv ho nesnasim), patrili ke spicce 10 let. VVD ma zatim rok a neco na tom vrcholu a da to mozna jeste par let? Uvidime. V tuhle chvili je skvelej a nic jinyho pool nemusi zajimat. Ja se smeju Redknappovi ne VVD.

Reagovat
smazaný uživatel

pokud by Liverpool vyhrál za dalších pět let čtyřkrát titul a LM, tak se VVD klidně může zařadit mezi výše zmíněné

Reagovat
Tolstobik

Nechte toho Pocheho ve Spurs chlapci....

Reagovat
Busby babes

presne, Eddie Howe.

Reagovat
smazaný uživatel

City ma docela velky problem. Na druhou stranu muzou byt radi, ze se jim to opet ukazalo pred jarnimi boji v LM.

Jde o to, ze ten tym ma velkou slabinu pri kontrech. Nejsou v defenzive ok. Dokazi ovladat hru, ale pokud tymu nedaji dva tri goly, a tim padem je zlomi, tak ejich koncentrace v defenzive upada, a dochazi k oknam, a velkym problémům. V LM jakmile narazi na silny klub, tak nemaji sanci, protoze vsechny top tymy jsou v prechodech, rychlosti a kombinaci silne. Guardiola zkratka nema v soucasne dobe tym vyvazeny ve vsech řadách. A jeho taktika hrat hrozne vysoko, mu pomalu ale jiste kope hrob, protoze tymy uz na to umi hrat, a dokazi využívat teto jeho strategie.

Reagovat
spider_8

Já jsem zvědavý, jak se vyrovnají s touhle mini krizí. Mají teď dva těžké venkovní zápasy a mohlo by je to nalomit do zbytku sezony. Loni první prohra přišla až 14. ledna, v době kdy měli už obrovský náskok a absolutně žádného soupeře. Letos nejen, že mají silného protivníka (možná už 2), ale ještě teď přišli 2 prohry blízko u sebe. Budou pod úplně jiným tlakem než loni.

Reagovat
vladis271

Snád na nich anglický press vyvinie čo najväčší tlak. Mersonovi už kvapká na karbit. Dnes jeho veštecká gula zahlásila, že naše víťazstvo nad NUFC ich prehra s Leicesterom a naše víťazstvo na Etihad ukončí súboj o titul (kompletne ignorujúc náš zápas s tímom medzitím, ktorý nám dal zatiaľ v zápase tento rok najviac zabrať.

Reagovat
spider_8

Takže čekám City po tom zápase zpátky v čele

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem moc zvedavy. Viz. dole

Reagovat
fenixLFC

teraz nehral fernandinho a to ze jeho nemaju kym nahradit sa vedelo uz predtym. kvoli tomu hral stones na DM a otamendi na stoperovi. preto budu v zime/lete hladat nahradu za fernandinha. v zapase s nami pep ukazal ze sa vie prisposobit a uhrat potrebny vysledok. zatial mali teda problem iba s tottenhamom kde podla ocakavani horel mendy ale zas netreba robit z prehry s CP dalekosiahle zavery a krizu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Krizi jsem nemyslel. Spis jsem chtel poukazat na ten problem. Ale dneska vecer jsem to analyzoval, a nasel jsem tech klicovych problemu vice.

Hlavni je ten, ze Guardioluv system začíná byt přečtený. A jak pises Fernandinho a Bruyne jsou v tomto systemu klicovi. A pokud chybi, tak to zapricinuje tyto vysledky taky. Nicmene k tomu systemu.

Guardiola chce hrat moc vysoko, a nejen na polovine soupere, coz se rovna pri ztrate mice proti vyspelemu tymu skoro golove sanci, ale taky to chce po becich. A zvlaste proti Chelsea se tohle vymstilo, kdyz napr. Walker pressoval vysoko, a pak nestihal Williana. Z toho padl prvni gol. Pri tom golu se ukazal dalsi problem, a sice laxni braneni nekterych hracu v poslednich zapasech. Konkretne tehdy Saneho, ktery se naprosto vykaslal na Kanteho, a bylo 1:0.

I slabsim tymum staci v momentalni situaci proti City branit organizovane a cekat, protoze vedi, ze tak ci tak prijde nekolik situaci, kdy muzou utect. A zvlaste po kridlech. A pak uz je jen na hracich v kolika se zapoji do protiutoku. Pokud v dostatecnem mnozstvi, coz je u skvelych tymu, se kterymi se City chte nechte napr. v Lize Mistru utka, zcela jasne, tak nemaji sanci.

Jeste k tomu prizpusobeni. Promin, ale ja si to nemyslim Posledni zapasy Guardiola ukazuje, zvlaste na Chelsea, ze nema plan B. Vlastne chce po hracich to same. Drzet mic, pak prenest hru na rychlého hrace na kraji, ktery ma vykombinovat, a davat do vapna, nebo pod sebe. Pripadne hrat pres Silvu, ktery si nabiha za zalozniky do te kapsy, aby dokazali se spoluhracem prekonat obranu narazeckou.

Ono uz toho nejde moc co vymyslet, vim. Ale ten tym prichazi o svoji auru a přestává si verit. Jinak by se mu po inkasovanem golu ta hra tak nerozsypala. Myslim si, ze Guardiola musi jednoznačně v tomto programu zacinat od defenzivy, jinak poztraceji mnoho bodu, a jak se říká, tak prijdou klasicky o titul o Vanocich.

Reagovat
fenixLFC

mne celkom pride, ze vidis problemy, ktore samozrejme ten styl ma, ale ktore su prirodzene a s ktorymi sa rata. inymi slovami, ano, ten styl vytvara medzery a problemy, tak ako kazdy, ale snazi sa ich neutralizovat vyhodami daneho systemu. sice vytvoris miesto za sebou ale zaroven tym ze hras vysoko tak pressujes na mensej ploche a dostavas supera pod vacsi tlak kedze nema moznost rozohrat.

ta sila city vpredu je tak velka ze ziaden tim si proste nemoze dovolit sediet vzadu a cakat na brejky lebo pridu. aj v tom poslednom zapase s CP im boli za zaverecnych 10 minut dat 4 goly len zlyhali v koncovke, sanci tam bolo dost a dost. plus navyse ked sa zapoja vo vacsom mnozstve tak rovnako ako city- stratia loptu a su v problemoch oni.

ono na tom nie je vacsinou potreba nic menit, len v niektorych zapasoch mozno. ano, proti chelsea to nevyslo ale to sa proste stava. avsak prednosti stale prevazuju. a nepovedal by som ze prichadza o svoju auru, stale je to zdaleka najsilenjsi tim v lige.v plnom zlozeni je ten tim proste nabuseny, ved v poslednom hrali bez fernandinha, kevina aguera a mendyho, teda 4 hracov zakladu. plus ti hraci su natolko skuseni, ze sa neozsypu kvoli jednej prehre. ta hra sa tak nezosypala kvoli tomu ze by si neverili ale ze proste boli zaskoceni. plus ako vravis, niekedy su celkom laxni, najma ked vedu, to je pravda, ale to nie je chyba systemu, ale tych hracov samotnych.

hlavne mi tato reakcia a podobne obavy pridu celkom predcasne. valcuju celu sezonu, este pred mesiacom- dovmi davali kazdemu patku na pockanie a kazdy si myslel ze prejdu celu sezonu bez prehry a bez straty. teraz prisla random strata s CP a uz sa zas spekuluje o nejakej krize, nefunkcnom systeme a podobne. to je dost predcasne, v lige to uz sice nemaju uplne vo svojich rukach (teda ze im nestaci vyhrat vsetko) ale je prsote nerealne aby liverpool alebo oni alebo hocikto presiel celu sezonu bez straty.

jasne, ten styl ma svoje problemy a v zapase s namisi na to pep dal pozor, ale pri vsetkej ucte k chelsea alebo (a to najma) lyonu sa predpokladalo, ze ich dokazu porazit aj svojim stylom. ano, pep si bude hrat vacsinou svoje, ale to najma preto, rpetoze ma dostatocne silny kader na to aby to zvladol. nechcem odhadovat nakolko maju sancu v LM kedze ako som spominal, meni sa to kazdy mesiac, este minul boli najvacsim favoritom LM pomaly a teraz nemaju nikoho zvladnut....netreba robit vedu z jedneho-dvoch zapasov

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Furt jsou válec. Ale Guardiola není neporazitelný a je fakt, že v konfrontaci s týmem, který má skvělou obranu a bleskový přechod do protiútoku s dostatečnou kvalitou k jeho proměnění, bude mít problémy. V LM kde je to ve vyřazovací části o dvou zápasech stačí aby narazil na někoho takového a ten systém nebude tak účelný, jako v lize, kde 90% týmů prostě roztrhá na kusy.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Pep tohle ukázal ale jen v zápase proti Kloppovi se kterým má špatnou bilanci. Sám o něm mluví jako o svém největším strašákovi. To je spíš výjimka než nějaké pravidlo.

A problémy měli i s ostatními soupeři, hlavně v poslední době. Zatímco dřív si proti nim soupeř vytvářel třeba maximálně 0,5 xG, tak v posledních čtyřech (ligových) zápasech se ve třech případech to číslo pohybovalo spíš kolem 1,5, což je prostě nezvyk. Nějaká velká krize to není, ale u tohodle týmu je to nezvyklý.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak letošní City není tak silné jako to loňské. Hlavně díky tomu je první Liverpool.

Reagovat
Bayern +

Liverpool je prvý hlavne kvôli sebe.

Reagovat
Cobra

Reagovat
LokoLFC

to je blábol roku

Reagovat
smazaný uživatel

Loňské City mělo v tuhle dobu už 52 bodů. Letos mají o 8 míň a tolik ztrát jako letos měli až v 26. kole. Kdyby byli stejně silní i letos, tak první nejsme, ty blábole.

Reagovat
SCELO

a co ze meli city su tam kde su lebo PL sa adapotovala ako celok, buducu sezonu to bude este tazsie... LFC hra inak, na vysledok, nie ako minulu sezonu = adapotoval sa LFC - na to aby zahral na body nie na krasu....

Reagovat
smazaný uživatel

No tak samozrejme, ze na tom ma zasluhu Klopp a Liverpool. To je jasne, ale byt City stejne silne jako loni, tak by nam to nestacilo. To je spis k tomu, ze tu LFC fans berou City jako nejlepsi tym historie.

Reagovat
SCELO

toto je hlupost city su tam kde su kvoli LFC ale aj sami sebe....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele