18. kolo
22.12.2018 16:00 CET
2 : 3
(1:2)

Reportáž

Překvapení kola! Manchester City doma podlehl Crystal Palace

Pořádné překvapení se v sobotu odpoledne událo na Etihadu, kde si Manchester City připsal první domácí porážku letošního ročníku, když nestačil na hostující Crystal Palace.

Zpočátku přitom nic nenasvědčovalo tomu, že by se mělo udát něco výjimečného. Po šestadvaceti minutách si na centr Delpha naběhl Gündogan a hlavičkou zblízka poslal domácí tým do vedení. O sedm minut později však bylo vyrovnáno, když z úhlu nečekaně napřáhl Schlupp a trefil se přesně ke vzdálenější tyči. A o další dvě minuty domácí fanoušci oněměli úžasem. Po standardní situaci totiž odražený míč napálil z dobrých třiceti metrů Townsend a trefil se přesně do šibenice, Ederson byl naprosto bez šance.

Citizens chtěli s výsledkem v druhé půli rychle něco udělat, k jejich smůle se však stal přesný opak. V 51. minutě totiž nejprve hlavou orazítkoval tyč Townsend, k odraženému míči se jako první dostal Schlupp, který byl podražen Walkerem, a tak hosté dostali výhodu pokutového kopu. K tomu se postavil Milivojevič a nezaváhal. V závěru ještě nevydařeným centrem překvapil všechny včetně hostujícího brankáře De Bruyne a snížil tak na 2:3, na vyrovnání však již domácímu celku nezbyl čas.

Autor: Víťa Srp

Komentáře (9)

Přidat komentář
MCFC_8

zastrielame si a snad po 4 kolach aj s cistym kontom...4:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

4:0

Reagovat
popltak

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
MCFC_8

Dnes sa ukazalo aky je pre nas dolezity Ferna...skoda ze nebol z toho aspon bod

Reagovat
t0mmy33MCFC

walker spatnej

Reagovat
smazaný uživatel

No to byla hruza...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele