18. kolo
22.12.2018 16:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Šok na Stamford Bridge! Chelsea podlehla Leicesteru 1:0

Chelsea si na svém stadiónu připsala šokující porážku a díky brance Vardyho podlehla hostujícímu Leicesteru 1:0. Pro Maurizia Sarriho to je velká komplikace v honbě za čtvrtým místem, naopak Claude Puel si alespoň na chvíli může vychutnat chvíli klidu a bude doufat, že spekulace o jeho odvolání v nejbližších dnech utichnou.

Do první příležitosti se po dvou minutách dostal Willian, ten ale sám před brankářem nezpracoval těžký míč z kopačky Davida Luize. Leicester odpověděl průnikem Chilwella, toho ale na poslední chvíli zastavil David Luiz. Na druhé straně se po rohu Williana dostal do zakončení Pedro a jen těsně minul vzdálenější tyč. V polovině prvního poločasu zakončoval z výhodné pozice Azpilicueta, branku však přestřelil. Jednoznačně největší příležitost prvního dějství měl po půlhodině hry Hazard, který využil chyby stopera Maguira, ovšem tváří tvář Schmeichelovi míč poslal pouze do břevna. Poslední slovo měl ale Leicester - těsně před poločasovým hvizdem napřáhl ze střední vzdálenosti Ndidi a Kepu donutil ke skutečně brilantnímu zákroku.

Jestliže první poločas patřil Chelsea, ta druhá byla daleko spíše v režii hostů. Ti se po padesáti minutách hry také dostali překvapivě do vedení - kolmice Maddisona si našla cestu až ke kopačkám Vardyho, který nekompromisně propálil vše, co mu stálo v cestě. Odpovědět mohl po hodince hrací doby Hazard, kterého za obranu vyslal precizní kolmicí Kovačič, Belgičana však opět vychytal skvělý Schmeichel. A když vyrovnání nepřinesla ani hlavička Rüdigera, ani samostatný nájezd Alonsa, který svou střelu poslal pouze do tyče, mohl Leicester oslavovat senzační vítězství 1:0.

Autor: Víťa Srp

Komentáře (2)

Přidat komentář
John Obi Mikel

4:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele