18. kolo
22.12.2018 16:00 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

West Ham doma padl, od Watfordu dvakrát inkasoval

Výhru 2:0 zaznamenal na Olympijském stadionu v Londýně Watford. Kladivářům dal lekci z produktivity, protože celkově vzato rozhodně nebyl lepším týmem. West Ham měl více ze hry, ale skvělý Ben Foster popřípadě i štěstěna nedovolili domácím skórovat, zatímco na druhé straně přesně mířili Deeney a Deulofeu.

West Ham přitom nezačal utkání špatně, v úvodních minutách se snažil udávat tempo, ovšem do zakončení se nedostával. Výjimkou byl okamžik z dvaadvacáté minuty, kdy vypálil Michail Antonio a brankář Foster musel vyrážet. O chvíli později, přesně ve 28. minutě, přišel první gólový okamžik utkání. Watford dobře zakombinoval, načež Balbuena už ve vápně zatahal za záchranou brzdu a faulem povalil Pereyuru. Následoval pokutový kop, který Troy Deeney bez sebemenších problémů proměnil. Pro Balbuenu bylo utkání hodně nešťastné, protože jen o pár minut později musel opustit hrací plochu a na trávník vyběhl Angelo Ogbonna.

Kladiváři sahali po vyrovnání těsně před koncem poločasu. Antonio dobře sklepl balón pro Javiera Hernándeze a byl to znovu Ben Foster, který jeho volej dokázal zlikvidovat.

West Ham se snažil dohnat manko i ve druhém poločase a po hlavičce Michaila Antonia byl znovu velmi blízko. Watfordu tentokrát nepomohl Foster, nýbrž branková konstrukce. Domácí pak posílili ofenzívu příchodem Carrolla, ale zároveň si museli dávat pozor na zadní vrátka. Po Deulofeuově přihrávce zakončoval Doucouré a nebýt skvělého Fabianskiho zákroku, bylo by rozhodnuto. Takhle měl West Ham ještě naději. Tu ale zazdil v závěrečné pětiminutovce, nejprve Antonio selhal v další tutovce, když netrefil prázdnou branku a balón napálil jen do břevna a krátce na to Watford definitivně rozhodl. Další pěknou kombinaci předvedli Pereyra a Deulofeu, načež druhý jmenovaný ve vápně uklízel balón k tyči. Watford zvítězil na půdě Kladivářů 2:0 a v tabulce Premier League mu patří sedmé místo o dva body za Manchesterem United. West Ham je dvanáctý.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Vzhledem k predchozim vysledkum nic jinyho nez vyhru neberu 3:1 COYI

Reagovat
OnlyWHU

Tak to bývá. Oni z minima maximum, my nic. Pod stromeček - nic. Kéž by nás to pořádně nasralo! Nobleho čas se naplnil. Jdu si sednout za pulitr. Tohle je velká škoda. COYI!!

Reagovat
smazaný uživatel

Marodka jako blázen, to se prostě někdy projevit muselo

Los máme pořád dobrý, když se zadari, tak těch 9b je z těch tři zápasů reálný. Důležitý bude teď vysledek na Sotonu

Reagovat
OnlyWHU

Reagovat
smazaný uživatel

Nemuze bejt furt posviceni.Skoda ty Misovo ty je konci.Jedem dal kladiva.COYI !!!!

Reagovat
OnlyWHU

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele