18. kolo
22.12.2018 18:30 CET
1 : 5
(1:3)

Reportáž

Manchester zpátky na vítězné vlně, v Cardiffu si parádně zastřílel

Tak tomu se říká premiéra! Ole Gunnar Solskjaer si takový začátek nepředstavoval zřejmě ani v těch nejrůžovějších snech. Pod jeho vedením Rudí ďáblové ožili a domácí Cardiff vyprovodili hned pěti brankami. Mimochodem tolikrát se v utkání Premier League hráči Manchesteru United naposledy prosadili v květnu roku 2013.

Utkání odstartovalo pěkně zhurta a hned ve třetí minutě se zrodila první branka - Marcus Rashford napřáhl z dobrých pětadvaceti metrů a prudkou ranou k tyči notně zaskočil brankáře Etheridge. O pětadvacet minut později zase ze střední vzdálenosti napřáhl Herrera a jeho tečovaný pokus zapadl přesně k tyči - 2:0. Cardiff se poté se štěstím dostal zpět do hry - Rashford ve vápně zahrál rukou a nařízenou penaltu chladnokrevně proměnil Camarasa. Ještě do poločasu však dvoubrankové vedení Rudým ďáblům vrátil Martial, který stál na konci překrásné kombinace mezi ním, Pogbou a Rashfordem.

Jakoukoliv šanci na případný zvrat uťal v druhé půli hostující Lingard, který vnikl do pokutového území a po faulu Bamby si vykoledoval pokutový kop, který posléze sám s přehledem proměnil. Tentýž hráč pak v nastaveném čase završil vítězství svého celku a upravil na konečných 5:1.

Autor: Víťa Srp

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

bohuzel 1:3

Reagovat
diastan

V !!!Manchesteru City!!! má za úkol stabilizovat špatně rozehranou sezónu a uvolnit napjatou atmosféru

Reagovat
Jandak

No však u nás to šlape

Reagovat
diastan

Reagovat
Vsadim gule

V táboru united panuje dobra nálada. Tohle musí být výhra. Uvidíme jestli jde sezóna ještě “zachranit”.. trosku to prepisknu a dam 0:4

Reagovat
MySch017

No a nakoniec si to prepískol ešte málo.

Reagovat
Frantszek

hrozně jsi to přepískl.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele