18. kolo
22.12.2018 16:00 CET
1 : 3
(0:2)

Reportáž

The Saints mají další tři body, po Arsenalu zdolali i Huddersfield

Fotbalisté Southamptonu dokázali navázat na galapředstavení s Arsenalem a rovněž Huddersfieldu nasázeli tři branky, nutno podotknout, že krásné branky. Southampton vyhrál na John Smith's Stadium vůbec poprvé v historii a i díky tomu se prozatím vyhoupl mimo sestupové pozice.

Na John Smith's Stadium přišla první vážnější akce po čtvrthodině hry a ihned z toho byla vedoucí branka Southamptonu. Höjbjerg naservíroval dlouhou kolmici za obranu, která prošla se štěstím a Nathan Redmond si s povyběhnutým Lösslem nekompromisně poradil - 0:1. Hosté následně kontrolovali hru, ale k ničemu vážnějšímu, vyjma Redmondovy nepřesné střely, se nedostali.

Až pět minut před přestávkou došlo k dalšímu gólovému okamžiku. Southampton si vytvořil tlak a Jörgensen dost nešťastně podrazil Ingse, načež hlavní sudí zápasu odpískal pokutový kop. Sám postižený Danny Ings si s penaltou hravě poradil a zařídil hostům už dvoubrankové vedení. Ještě do šaten mohl snížit Mounié, ale z dobré pozice poslal balón těsně nad břevno.

Huddersfield poslal do druhého poločasu čerstvou sílu Erika Durma a v 56. minutě byl blízko kontaktní brance. Mathias Jörgensen se na malém vápně natlačil k hlavičce a McCarthy předvedl vynikající zákrok. Bohužel pro něho i Southampton si vybral slabší chvíli o tři minuty později, kdy z opravdu velké vzdálenosti napřáhl Philip Biling a McCarthy tento dalekonosný pokus za svá záda propustil.

Huddersfield měl ještě spoustu času na případné vyrovnání, ovšem do další příležitosti už se nedostal. Naopak čtvrthodinu před koncem chyboval Schindler, takže Redmond mohl přihrávat do tutové šance Michaelu Obafemimu, který zvýšil na konečných 3:1. Závěr zápasu ještě mohl přinést změnu skóre, protože Obafemi postupoval sám na Lössla, jenže domácí brankář dobře zasáhl.

Autor: Ondřej Linhart / highlightsfootball.com, soccernet.com, onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
TerriersSKCZ

Preview na dnešný zápas Huddersfield-Southampton: http://www.huddersfield.sk/club-news/huddersfield-southampton-preview/

Reagovat
TerriersSKCZ
Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele